80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off donuyorumm benn,herife sobayı kuralım diyorum ağırdan alıyor,nasılsa akşamdan akşama evde ve gecede yatak odasında ekekrikli ısıtıcı çalışıyor,tuzu kuru yani..
az ısınıyım diye battaniyenin altına girdim ama küçük kızın istekleri bitmiyor tabii.

Beyazcanim senide kararli gördüm lütfenkkoşubandinlada bbariz artik esinle girdiğiniiddayi kazan
işallah canım,eşimin iddia faan hiç umurunda değil,sadece kilo aldın sen diyip duruyor her fırsatta..göstericem onaa kiloyu kim almış.uyuz o kadar kilo verim hanım kilo veriyorsun demedi,2 kğ aldım hemen gözüne battı..
ay senin 6. takımdaki alıntın buraya nasıl gelmiş onu dedin galiba.hakkaten nasıl gelmiş kız buraya kk koptu hakkaten
anladım canım bi yanlışlık olduğunu,ama iyi olmuş bundada bir hayır vardır ,blkide arkadaş için bizim grup çok iyi gelicek..

bebiş olsun o zaman evin bu halini mumla arıycaksın merviş şimdi evi kirleten yok ondan temiz ev kirli gelir gözüne..

bu topıgı bılıyorum ama gırmedım yazmadım hıc kılom elverıslı degıl

olaaarrr gelırım valla işim ne

hosbulduk ammaaann zatı gelecegım yer burası olucaktı erken gırıs yaptım ne kaldı sunun surasında 89 a
hoşgeldin aramızaa
hemde çok güzel tesadüfle geldin ,iyiki nesli yalnış yapmış alıntıyı..bizim topikte kğ sorun değil canım,isteyen gelir gerkese kapımız açık,hem dediğin gibi zaten yakında gelicektin dikey geçiş yapmış oldun neslinin sayesinde..

ee normal gülüm ilk defa kullanıcak olman,yaşın ne başın ne,3 aylık evlisin ilk defa kullanman çok normal..

işallah memnun kalırsın,mis gibi kullan mervişim..

kiz yok 1 aydir Yoktum ya ev baya kotu olmuş hani çok bisey yok ama yinede var evdeyken 2 günde bir aciyordum süpürge Esim ben yokken kirmis supurgeyi cubuklulardandi halilarim falan krem beyaz olduğu için tozu cok gosteriyor

kiz yok 1 aydir Yoktum ya ev baya kotu olmuş hani çok bisey yok ama yinede var evdeyken 2 günde bir aciyordum süpürge Esim ben yokken kirmis supurgeyi cubuklulardandi halilarim falan krem beyaz olduğu için tozu cok gosteriyor
anamm nasıl becermiş kırmayı süpürgeyi.
ahh o yeni halılar,hep beyaz,tabii ona göre tozu kiri gösterir..1 aydır evde yoksan normal o zaman evi tozlu kirli görmen..

kendini çok yorma,kalanı yarın yaparsıni,nasılsa ömür biter iş bitmez mervemm..

yemeği aradan çıkar bence ,akşam oluyor nerdeyse..
yemeği koydum canim ocağa şehriye corbasi patates yemeği ve eşimin yaptigi pilav eve alisveriste yapmak lazim

aynen canim hala daha tüy cikartiyorlar sinirlenmiste kirmis benim kocam :)) guzel cekmiyordu benim yapamadigimi o yapmis şimdide supurgeni basina geçtim onu kullanim kılavuzuna gore kurayimda etrafi supureyim sulu hic kullanmamistim bide parfüm koymuşlar yanina bi dunya aparati var :) sonrada teyzem almis buharli supurgeyle parkeleri
Silerim viledayi amcasinin oğlu götürmüştü hala getirmemiş bende bahaneyle onu deneyecegim bakalim

iremimm süpersinn maşallahh.

bir geldin pir geldin resmen listeyi salladın bu haftaa..işallah haftayada süper sonuçlar alıcaksın..
sağol anım benim bunlar şişkinlk tüp bebek kilosu hızlı gitmesi normal 3.4. haftalara bakıcaz :)
tebrikler canim baya iddiali bi kilo vermissin masallah
teşekkürler cnmmmm
olaaarrr gelırım valla işim ne
hoşgeldin topikimizeeee
Daha yapmam gerekenler
Utu
Yemek
Yerleri süpürüp silmek lazim
Toz almam lazim
Daha ayrinti aklima gelmiyor
oyyy oyy oyyyy çok yorma kendini bebişi çalkalama çok içinde :)

Bugün ki menüm
Sabah : 2 yumurta, Biraz peynir, 6-7 tane zeytin , İki çay kaşığı reçel, Çok az ekmek

Ara: Bu malesef dayanamadım çok acıkmıştım meyve falan yoktu evde. Minik bir parça ekmek arasında çilek reçelinin tanelerinden koydum.

Akşam : Şehriye çorbası tavuk sulu, Etli bezelye, Bulgur pilavı, yoğurt ve ayran
Yemek sonrasında çiğ köfte yemeyi düşünüyorum canım çok istiyor bugün bakalım. Neyseki çok ucuz 1 tl :)

Bugunkü menüm...
Kahvaltı: 09:00
2 haşlanmış yumurta
8 tane küçük Çekirdeksiz Üzüm
2 dilim ayva
Yarım küçük mandalina
2 tatlı kaşığı muhallebi

Öğle:
Bol şekersiz çay 3-4 bardak içtim galiba geçmiş olsuna gittik cok sevdiğim tuzlu Kurabiyeleri bırakıp çaya dadandım :)

Akşam:
Kabak,biber sote diyeyim :)
Üstüne sarımsaklı yoğurt kırmızı biber
1 kare bitter
2 orta boy kabak ve 3 yeşil biberi doğrayıp 1 tatlı kaşığı kadar cıkar mı cıkmaz mı bilmediğim sıvıyağda soteledim uzun süre üstüne sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber oh mis :)

Spor:
6191 adım
Squatımın dinlenme günü bugun
40 dk bisiklet
50 saniye wall sit
5 dk İp atlama artık dk tutarak yapcam say say bitmiyo :)
5 dk jumping jack bunu da artık dk tutarak yapcam :)
50 mekik

sorma canim bugün cok calkalandi bebis ama hafta sonuna birakmak istemedim esinle gecireyim diye ama daha yarina yatak odamla calisma odasini supurmem lazim yerler silincek ,utu ve salondaki vitrinin tozlari duruyor

peki ben henüz yeni başladım diye ve bi değişiklik olmadığı için yazmamıştım ama

başlangıç 86,6
geçen hafta : 86,6
bu hafta :86,6
giden : 0
toplam giden :0
spor : 2 gün yarım saat yürüyüş

bugüne gelirsek menüm
sabah : 2 dilim ekmek + peynir zeytin + kahvaltılık sos + çay
ara yok
öğle : yarım kepçe kadar mantı + bir büyük kase yoğurt
ara : yok
akşam : tarhana çorbası-az patlıcan+ ve salata
su henüz 1,5 litre

valla süpersin cecom darısı başıma inşallah... bende hazırlıklarımı yapıyorum akşam karatay alışverişi var :)))

Canim senin bebegin erkekti deilmi.. daha sonradan degismedi dimi cinsiyeti.

canim doktor erkek dedikten sonra daha gitmedim bu hafta içinde gidicem inşallah siz ogrenebildiniz mi

13+4 gittim kiz dedi. 3 cizgi gormus banada gosterdi ama. Ben bisi anlamadim. Kafam karisti acikcasi bide cok emin konustu. Kesinmi dedim kesin.dedi. ama.net konusmasi icin 20. Ayini tamamlamasi gerekiyor die duymustm. Yanilma.payi olabilirmi.acaba. once.kiz deyip bi kac ay sonra erkege donen bi cok.kisinin msjlari aklimi karistrdi. Kendimi kiza alistirsam sonra erkek cikarsa afallicam. Baska.bir doktora daha gidixem. Emin olmak icin

kizlarda yanilma payi oluyormuş canim o yüzden sonradan erkek deniliyor 16. Haftadan sonra netlesir diye biliyorum ama inş hayirlisi bende bi gideyim bakalim ne diyecek bu sefer özele gidicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…