ıns cnm bende anladım karatay hayatımın donum noktası olduyaslarimiz ayniymis canim sende verirsin canim devamlilik önemli ya birakinca gidiyor bunu anladim bende inşallah hedeflerimize ulasiriz
ayyy evet cok guzel oldu cokda hos buldumoff donuyorumm benn,herife sobayı kuralım diyorum ağırdan alıyor,nasılsa akşamdan akşama evde ve gecede yatak odasında ekekrikli ısıtıcı çalışıyor,tuzu kuru yani..
az ısınıyım diye battaniyenin altına girdim ama küçük kızın istekleri bitmiyor tabii.
işallah canım,eşimin iddia faan hiç umurunda değil,sadece kilo aldın sen diyip duruyor her fırsatta..göstericem onaa kiloyu kim almış.uyuz o kadar kilo verim hanım kilo veriyorsun demedi,2 kğ aldım hemen gözüne battı..
anladım canım bi yanlışlık olduğunu,ama iyi olmuş bundada bir hayır vardır ,blkide arkadaş için bizim grup çok iyi gelicek..
bebiş olsun o zaman evin bu halini mumla arıycaksın merviş şimdi evi kirleten yok ondan temiz ev kirli gelir gözüne..
hoşgeldin aramızaa
hemde çok güzel tesadüfle geldin ,iyiki nesli yalnış yapmış alıntıyı..bizim topikte kğ sorun değil canım,isteyen gelir gerkese kapımız açık,hem dediğin gibi zaten yakında gelicektin dikey geçiş yapmış oldun neslinin sayesinde..
ee normal gülüm ilk defa kullanıcak olman,yaşın ne başın ne,3 aylık evlisin ilk defa kullanman çok normal..
işallah memnun kalırsın,mis gibi kullan mervişim..
Ben imdat diye atip hepa filtreli alip kurtuldum.insallah sen memnun kalirsin ama arnicalarin temizliği çok zor silinti sulu süpürgeler çok iyi ama pahali olanlardan almak lazim bugün çokparam olursa aalicaniinşallah su temizlik robotlarindanElinşallah sen supurgemde çok şükür geldi kizlar kirilmisti diğeri zaten waatida düşüktü o yüzden yenisini alalim dedik hemde bebis içinde daha serilir mis sulu süpürgeler inşallah memnun kalirim arnica yi ilk defa kullanicam
genelde 14.haftada belli oluyor cinsiyet13+4 gittim kiz dedi. 3 cizgi gormus banada gosterdi ama. Ben bisi anlamadim. Kafam karisti acikcasi bide cok emin konustu. Kesinmi dedim kesin.dedi. ama.net konusmasi icin 20. Ayini tamamlamasi gerekiyor die duymustm. Yanilma.payi olabilirmi.acaba. once.kiz deyip bi kac ay sonra erkege donen bi cok.kisinin msjlari aklimi karistrdi. Kendimi kiza alistirsam sonra erkek cikarsa afallicam. Baska.bir doktora daha gidixem. Emin olmak icin
ben de pek uğrayamıyorum ev,temizlik,yemek,çocuk.....slm kızlar ya nolur kusuruma bakmayın çok tatlısınız çok iyisinde ben evde iş yapmaktanbebiş bakmaktan size yetişemiyom hep aklımdasınız bi bakıyım diyom çok hızlı gidiyo napıyım elimden geldiğince okucam yazıcam
neyse arkadaşlar yaaptığım tüm mücadele sonucum kızım artık emmiyo ne güzel 1.5 yaşına kadar emziricektim
diyetime gelince spor yapamıyom inanın vakit kalmıyo ekmeği çok azalttım yemeğime dikkat ediyom ama sonuç kilo almışımbi vermeye başlasam süper olucam çok değil yavaş olsun razıyım 89 bi görsem devamı gelicek .
kızımın huysuzluğu belli oldu dişimiz çıktı
genelde 14.haftada belli oluyor cinsiyet
hele erkek bebekler 12.haftada bile belli olabiliyor
ben de pek uğrayamıyorum ev,temizlik,yemek,çocuk.....
şuan kaç kilosun
hayırlı olsun dişiniz
bu karatay diyetini kimler yapıyor ve nasıl sonuç alıyorsunuz tavsiye ediyormusunuz.bende yapayım mı.isveç mi yapsam yoksa.kızlar bana kızmayın lütfen 8 senedir uğraşıyorum gına geldi artık.şu 70li rakamları bir göreyim yardım edin lütfenıns cnm bende anladım karatay hayatımın donum noktası oldu
bence hastaneye git ceco. sağlam üşütmüşsün sen. bir iki ilaçla geçer. yoksa böbrek baya iltihaplanır Allah korusun.
bir de çok alakasız ve yeri değil ama sana bişey sorucam. spiral kullanıyordun sanırım. ara kanama ve sancı yapıyor mu??
benim çok şikayetim var ama doğumdan sonra çatala karşı çok korku oluştu. dr gitmeye korkuyorum
bana hiç sorma ben jet hızıyla bile yetişemiyorum. lavaboya girerim orda bişiler yaparım odaya girerim orda bişiler el atarım hani bi yeri bitirip çıktığım sıraya koyduğum görülmemiştir deli dana misali bi ordan bi burdan
harika falan değilim yaa.nisandan beri diyetteyim.yani7 ayda verdim 6 kiloyu
13 yıllık ev kadınıyım öncesinde 4 yıl yanlız yaşadım inan hiç düzene girmiyo aynı tas aynı hamam kafana takma olduğu kadarolmadığı yerde koyver gitsin ev işi nankör hele çocuk olsun iş gözüne batacak yapamayacak çıldıracaksın.hoşgeldin evli kadınlar dünyasına gülümmmmm
olaaarrr gelırım valla işim ne
valla süpersin cecom darısı başıma inşallah... bende hazırlıklarımı yapıyorum akşam karatay alışverişi var :)))
slm kızlar ya nolur kusuruma bakmayın çok tatlısınız çok iyisinde ben evde iş yapmaktanbebiş bakmaktan size yetişemiyom hep aklımdasınız bi bakıyım diyom çok hızlı gidiyo napıyım elimden geldiğince okucam yazıcam
neyse arkadaşlar yaaptığım tüm mücadele sonucum kızım artık emmiyo ne güzel 1.5 yaşına kadar emziricektim
diyetime gelince spor yapamıyom inanın vakit kalmıyo ekmeği çok azalttım yemeğime dikkat ediyom ama sonuç kilo almışımbi vermeye başlasam süper olucam çok değil yavaş olsun razıyım 89 bi görsem devamı gelicek .
kızımın huysuzluğu belli oldu dişimiz çıktı
bu karatay diyetini kimler yapıyor ve nasıl sonuç alıyorsunuz tavsiye ediyormusunuz.bende yapayım mı.isveç mi yapsam yoksa.kızlar bana kızmayın lütfen 8 senedir uğraşıyorum gına geldi artık.şu 70li rakamları bir göreyim yardım edin lütfen
geçmiş olsun cecom.bernce böbrek aağrısını hafife alma tekrar edersde git derim doctora
isveç için ne düşünüyorsun peki?
(vallaa çekinerek soruyorum kızcan sanki...)
Günaydın kızlar, nasıl foto koycaz cecom buraya
Eki Görüntüle 1273114 Veee ilk karatay kahvalım nasıl sizce peyniri bitiremedim
Canım afiyet olsunBol bol leptin onunu çalıştırsın ki eksiler gelsin
Peynirin yarısından biraz fazla bitirdiysen gayet güzelhani hepsini bitirseydinde iyi olurdu
Bu arada bir sonraki kahvaltında cevizini biraz daha bol tut
Canan Hoca Fındık, Ceviz ve Fıstığı 1 çay bardağı kadar tüketin diyor ( daha uzun süre tok tuttuğundan )
Yer fıstığıda kahvaltıda süper oluyorhani olurda sıkılırsan Cevizden ( zamanla değişiklik iyi oluyor )
Cecom hani ilk gun ya acikirsam diye yanima ceviz ve findik getirdim ogleden sonra icin malum taa 7.5 ta cikicam istenCanım afiyet olsunBol bol leptin hormonunu çalıştırsın ki eksiler gelsin
Peynirin yarısından biraz fazla bitirdiysen gayet güzelhani hepsini bitirseydinde iyi olurdu
Bu arada bir sonraki kahvaltında cevizini biraz daha bol tut
Canan Hoca Fındık, Ceviz ve Fıstığı 1 çay bardağı kadar tüketin diyor ( daha uzun süre tok tuttuğundan )
Yer fıstığıda kahvaltıda süper oluyorhani olurda sıkılırsan Cevizden ( zamanla değişiklik iyi oluyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?