80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy evet cok guzel oldu cokda hos buldum

Ben imdat diye atip hepa filtreli alip kurtuldum.insallah sen memnun kalirsin ama arnicalarin temizliği çok zor silinti sulu süpürgeler çok iyi ama pahali olanlardan almak lazim bugün çokparam olursa aalicaniinşallah su temizlik robotlarindan

slm kızlar ya nolur kusuruma bakmayın çok tatlısınız çok iyisinde ben evde iş yapmaktan bebiş bakmaktan size yetişemiyom hep aklımdasınız bi bakıyım diyom çok hızlı gidiyo napıyım elimden geldiğince okucam yazıcam
neyse arkadaşlar yaaptığım tüm mücadele sonucum kızım artık emmiyo ne güzel 1.5 yaşına kadar emziricektim
diyetime gelince spor yapamıyom inanın vakit kalmıyo ekmeği çok azalttım yemeğime dikkat ediyom ama sonuç kilo almışım bi vermeye başlasam süper olucam çok değil yavaş olsun razıyım 89 bi görsem devamı gelicek .
kızımın huysuzluğu belli oldu dişimiz çıktı

genelde 14.haftada belli oluyor cinsiyet
hele erkek bebekler 12.haftada bile belli olabiliyor
ben de pek uğrayamıyorum ev,temizlik,yemek,çocuk.....
şuan kaç kilosun
hayırlı olsun dişiniz

genelde 14.haftada belli oluyor cinsiyet
hele erkek bebekler 12.haftada bile belli olabiliyor

ben de pek uğrayamıyorum ev,temizlik,yemek,çocuk.....
şuan kaç kilosun
hayırlı olsun dişiniz

şu an sabah halimle 91 sanırım vericem diye almışım
en son 89 larıda görmüştüm çünkiiii
tşk ederim cnm bu 2. dişimiz çok geç geldi.

ıns cnm bende anladım karatay hayatımın donum noktası oldu
bu karatay diyetini kimler yapıyor ve nasıl sonuç alıyorsunuz tavsiye ediyormusunuz.bende yapayım mı.isveç mi yapsam yoksa.kızlar bana kızmayın lütfen 8 senedir uğraşıyorum gına geldi artık.şu 70li rakamları bir göreyim yardım edin lütfen

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dünden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı malum işlerim ve misafirim vardı
Çok şükür dün böbrek ağrılarım geçtide rahat rahat işimi yaptım ( af edersiniz cırcır olmuştum sanırım ondan böbreklerim ağrıdı diye tahmin ediyorum )

Annemler erken gelince işlerim bitince uğrayamadım. Akşamda hesapta en geç 7 de gelecekti kızkardeşim ama bir aksilikler olunca gelmesi 9u buldu
Bİr ara aradı siz yiyin biz geç geleceğiz diye ama ayıp olur ha şimdi gelir ha şimdi gelir derken baya geç oldu
Aslında kendi kendime biraz sinir oldum çünkü ne güzel erkenden yemeğimi yiyordum ama dün baya geç kaldı

Neyse kırk yılın başı olur öyle şeyler diyip canımı sıkmamaya çalıştım çok fazla.
Bulaşık makinemde geçenlerde kafayı yedi hatta yemekle kalmadı kustu
En son bulaşık makinemi çalıştırdığımda bir baktım mutfak su içinde bir yerden pis suyu kaçırıyor ama nereden bulamadık
Bende bu durumda dün bütün bulaşıkları elde yıkadım birde çay servisi falan derken geberdim yorgunluktan

SAat 23i geçiyordu gittiler tabi bende koltuğa hafif bir uzanayım derken baktım içim geçiyor hemen kendimi yatağıma attım ve sabah yine 6yı az geçiyordu uyandım

Hemen kahvaltımıde ettikten sonra biraz haberleri izledikten sonra geçmişi okumaya koyuldum
Maşallah baya geçmişte olmuş ama hepsini okudumki aklım kalmasın diye

Şükür canım birşeyim kalmadı Sanırım bağırsakların fazla çalışmasından dolayı bir an öyle oldum ama şükür bir iki saat içinde geçti Bol bol su içiyorum zaten sussuz kalmıyayım diye ki cırcırda geçti

Kız bende aynıyım Tuvalete bile girdiğimde bakınırken ay şuda yapılacak buda yapılacak diye iş buluyorum hemen onlarıda halledip öyle çıkıyorum banyoda o bahaneyle bitmiş oluyor
Hani Türkün aklı ya kaçarken yada ..... tübe tübe ama hakikaten hep lavaboda aklıma geliyor yapacaklarım

harika falan değilim yaa.nisandan beri diyetteyim.yani7 ayda verdim 6 kiloyu

Canım gitti ya sen ona bak
Eminim yaza kadar hepimiz süper fark yaratmış olacağız

Anam bende bana mahsus birşey sanıyordum
Benim büyük zaten dağınık ama Allahtan sırf kendi odasını dağıtır
Ufaklık tam bir kurabiye canavarı gibi ne yerse yesin çoğu zaman fare gibi kemirir ve ne koltuk kalır nede halı batmadık Eskiden annem hep derdi ay kızım düzenli ol işte ani gelen olur temizliğini yap falan diye ama benim ufaklıktan sonra bir iki senedir yahu tabi senin işin bitmez bu minik fare varken diye Birde dolanarak yediğinden çoğu zaman ( ben görene kadar evi turlamış oluyor speedy gonzalez ) inan temizlik yaptıktan yarım saat sonra yine her yer batmış oluyor

Dün tam işim bitti oh gidip giyineyimde öyle hazır bekliyeyim dedim ben üzerimi giyene kadar yine oyuncaklarını ve boya malzemelerini ortaya dökmüş anam görünce bastım kalayı birde git topla diyince anında bacağım ağrıyor der sıpa ama dünkü fırça sağlamdı baktım söylene söylene topladı ben mecburmuyum toplamaya işte ablam toplasaydı mutlu olurdum zaten bacağım ağrıyor diye dedim eşşek dağıtman 2 dakika sürmüyor ama topla diyince numaradan bacağın ağrır

olaaarrr gelırım valla işim ne

eee o zaman aramıza hoşgeldin

valla süpersin cecom darısı başıma inşallah... bende hazırlıklarımı yapıyorum akşam karatay alışverişi var :)))

Hadi bakalım
Eminim çok güzel kilolar vereceksin ve hepbirlikte yaza damgamızı vuracağız

Hadi gözüüz aydın dişiniz de çıkmış
Eminim biraz daha rahatlamıştır kuzu

Bu arada dert etme canım biraz daha geçince emin ol sık sık fırsat bulursun şimdi emzirdiğin içinde daha çok kuzuya gidiyor zaman ama yemeklere başladığında eminim ki daha uzun süre tok kalacağından uykularıda uzayacak sende işlerini düzenledinmi daha sık uğrarsın inşallah
Yavaş ama emin adımlarla hedeflerimize ulaşacağımıza adım gibi eminim

Canım bende dahil olmak üzere bir sürü arkadaşımız karatay yapıyor
Şöyle söyliyeyim ben pko ve insülin direnci yüzünden inan eskiden aylarca gram veremezdim hatta üzerine bile alırdım okadar dikkat etmeme rağmen ama şu sana günde iki öğün beslenerek ( ki resimlerimde görüyorsundur nasıl beslendiğimi ) şükürler olsun her hafta 1 kg en az kilo veriyorum ki bunu spor yapmadığım halde veriyorum
Hani birde şöyle her gün bol bol yürüyüş falan yapmış olsam eminim haftada 2 kg giderdi ama onun için biraz bekliyorum az daha gitsinde daha hafif olunca daha güzel spor yaparımda bir yerime birşey olmaz

Kesinlikle Karatayı bir incele hatta Face ve İnstagramda Sağlıklı yaşıyoruz grubunu takip et Kurucusu Canan karatayın ilk müdavimlerinden ve artık Canan Karatayla aile dostu olmuş bir karı koca ve her gün müthiş bilgiler paylaşıyorlar üstelik kafana takılan herşeyi oraya sorabiliyorsun ve sağ olsunlar uzman karataycılar anında cevap veriyor

Eğer yapmaya başlarsan bizlerde varız nasılsa burada

geçmiş olsun cecom.bernce böbrek aağrısını hafife alma tekrar edersde git derim doctora

Valla bir daha tutarsa kesin giderim zaten çünkü böbrek benide korkutur

isveç için ne düşünüyorsun peki?
(vallaa çekinerek soruyorum kızcan sanki...)

YOk yok kızmam ama güzelim isveç diyetinde de kuş kadar yiyorsun be güzelim
Hani uzun süre dayanabilirmisin onu bilmiyorum
Benim bir arkadaşım yapmıştı onu hatta onada Almanyada hastanede temizlik işi yapan Annesi doktordan isteyip vermişti ( genelde çok kilolularda ameliyat öncesi kilo vermesi gerekiyorsa yaptırıyormuş o doktorlar )
Evet güzel kilo verdi ama inan bıraktıktan çok kısa bir süre sonra tekrar aynı kiloları geri aldı

Yine sen bilirsin ama sanki karatayla daha mutlu olursun gibime geldi
İstersen isveçle başlangıçı yap hani motive olmak için ihtiyacım var dersen ama çok uzun devam etmeden direk karataya geç en azından verdiğini almazsın sonrada sağlıklı beslenmeye geçerek ömür boyu devam ettirirsin hedefine ulaşmış dahi olsan

Günaydın kızlar, nasıl foto koycaz cecom buraya

Canım bu sayfaya koyacaksan cevapla butonunun yanındaki dosya yükle butonuna basıp ekliyorsun ama eğer 30 dakika içinde kaldırmazsan topikte ebedi kalır he buraya koyacağım dersende yüzünü paint programıyla kapat bence

Albüm oluşturmayı kast ediyorsan da kendi profiline girip fotograflar bölümüne girip albüm oluşturuyorsun Eklediğin resimleride takip ettiklerim görebilsin diye ayarla ki herkes görmesin sadece senin takip ettiklerin görsün
Sonuçta dikkatli olmak şart

Eki Görüntüle 1273114 Veee ilk karatay kahvalım nasıl sizce peyniri bitiremedim

Canım afiyet olsun Bol bol leptin hormonunu çalıştırsın ki eksiler gelsin
Peynirin yarısından biraz fazla bitirdiysen gayet güzel hani hepsini bitirseydinde iyi olurdu
Bu arada bir sonraki kahvaltında cevizini biraz daha bol tut

Canan Hoca Fındık, Ceviz ve Fıstığı 1 çay bardağı kadar tüketin diyor ( daha uzun süre tok tuttuğundan )
Yer fıstığıda kahvaltıda süper oluyor hani olurda sıkılırsan Cevizden ( zamanla değişiklik iyi oluyor )

Cecom hani ilk gun ya acikirsam diye yanima ceviz ve findik getirdim ogleden sonra icin malum taa 7.5 ta cikicam isten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…