80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cecom hani ilk gun ya acikirsam diye yanima ceviz ve findik getirdim ogleden sonra icin malum taa 7.5 ta cikicam isten

Tamamdır canım dediğin gibi geç çıkıyorsun o zaman atıştırmalığın olur o cevizlerde emin ol uzun süre acıkmayacaksın

Canım peki saat 5 gibi yemek yeme şansın varmı hani işten geç çıkıyorsun eve varıp yemek yemen daha geç olucak
Kilo vermek için genelde 6 - 7 gibi en geç yemeğini yiyor karataycılar ( ben saat 16:30da en geç yiyorum artık yemeklerimi )

şu an sabah halimle 91 sanırım vericem diye almışım
en son 89 larıda görmüştüm çünkiiii
tşk ederim cnm bu 2. dişimiz çok geç geldi.
bende 90 kiloyum kilolarımız yakın olduğu için aslında birlikte hareket edebiliriz belki daha iyi motive oluruz
ben 81 leri görüp yeniden birkeç ayda aldım kilolarımı malesef
isveç için ne düşünüyorsun peki?
(vallaa çekinerek soruyorum kızcan sanki...)
canım biz bu topikte birkeç arkadaş denedik isveç diyetini
çok güzel kilo veriyorduk fakat birkaç gün dışında sürdüremedik
bayılıyorduk resmen
bence vücudu bu kadar yormanın alemi yok
az gitsin devamlı gitsin

aa olamazzz
hemen bu kadar geçmiş olmaz,bir yanlışlık var sanırım yanlı topiktemiyim acabaaa
aynen şekerim katılıyorum :)
bende arnika var öncesinde ihlas robot vardı ondanda memnundum perti çıkınca arnika aldım temizliği zor gelmiyor. tüm suluları temizlemek aynı aslında
şu an sabah halimle 91 sanırım vericem diye almışım
en son 89 larıda görmüştüm çünkiiii
tşk ederim cnm bu 2. dişimiz çok geç geldi.
tatlım karataya sende bi bak incele.

Eki Görüntüle 1273114 Veee ilk karatay kahvalım nasıl sizce peyniri bitiremedim

kızlar nacizane bende bişiler söleyim size
ben hep tombul bi genç oldum ama hep ince tombuldum. ne zamanki insülin direncim başlamış yanlış beslenmeden ozaman katlanarak kilom 90 nı buldu 38 yaşındayım 10 senedir al ver al ver onudene bunu dene olmadı.
ne zamanki topikte banum bıkmadan usanmadan 2 ay karatay dedi durdu ııı dedim kitabı bi okudum aradığım şey buymuş dedim. karatay bir diyet değil taş devrinde atalarımızın beslenme şeklinin bir modeliymiş hatta peygamber efendimizin önerdiği yaptığı beslenme şekliymiş. karatay taş devri diyetiyle asla aç kalmaıyorsun bu sebeple gereksiz şeyleri canında istemiyor bedenine ibadet ediyorsun. o nedenle karatay teyzenin dediği gibi "yo yo diyetleri ne hayır " diyorum ve şiddetle karatay tavsiye ediyorum. ne olur kendiniz ve sağlığınız için karatay kitabını okumayı geciktirmeyin diyet anlatmıyor metabolizmanızı anlatıyor formulu anlatıyor formulu çözünce taşlar tıkır tıkır oturuyor, beyniniz formatlanıyor ve siz aç gözlü olmaktan çıkıp doyuncaya kadar yiyip acıkmıyorsunuz.
karatay kitabı herkezin okumasını hakeden bi kitap kısaca. diyet yapmak için değil sağlıklı bedenle yaşamak için okuyun ne olur ya

kızlar ben bu hafta biraz düzensiz beslenecem kızmayın bana lütfen son bir haftam kaldı sağlığımı tehlikeye atacak derecede değil ama kısabildiğimden kısacam inanın hoşnut olduğumdan değil mecbur olduğumdan bu hafta meni hoş görün menü bildirimide yapmam galiba b u hafta

ıns cnm bende anladım karatay hayatımın donum noktası oldu

ayyy evet cok guzel oldu cokda hos buldum
nur sen de yeni sayılırsın ve karatay la ilgili benim gibi düşünüyorsun anlaşılan. meğer hayatım için en gerekli şeymiş karatay ne kadar geç buldum ben siz şanslısınız gençsiniz
mavim bu kelimeleri sende sarf edeceksin bi süre sonra meğer hayatımda eksik şey karataymış diyeceksin
sağlıklı kilo vermeler canım

neden kuzum tatilemi kaçıyorsun sende

ıns cnm bende anladım karatay hayatımın donum noktası oldu
Ben pek diyet yapamadim ya saglikli besinleri arastrdim sagliksiz olanları hayatimdan cikarttim ve porsiyon kuculttum tabi bide spor su
dun kullandim cnm baya iyi gibi eskiden
Supurdugum halde supurulmemis gibiydi simdi tertemiz
genelde 14.haftada belli oluyor cinsiyet
hele erkek bebekler 12.haftada bile belli olabiliyor

ben de pek uğrayamıyorum ev,temizlik,yemek,çocuk.....
şuan kaç kilosun
hayırlı olsun dişiniz
10 +5 dik biz ogrendigimizde
çok geçmiş olsun cnm ihmal etme ben iki sene Çektin böbrek agrisini

ben onu bi kere 5 gün yaptim 4 kilo kadarda verdim ama AC dolastim diyebilirim o yüzden tavsiye etmiyorum cnm

kızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
Nice senelere tatlim
kuzum düzensiz beslenmek yerine detokslar yapabilirsin onlarda Lisa surede fazla kilo verdiriyor herşey çok güzel olucak merak etme o günün başrol oyuncusu sensin

evlenecek olan sendin dimi kuzum vallahi beynim dumur oldu yeni gelen kızlarla karışıyor artıkın.
çok doğal canım benimmm isteme söz olacak haftaya bugünnn allah nasip ederse
inş. mervemmm çok korkuyorumm çok valla kafam o kadar karışık ki ne yaparım ne ederim pek bilmiyorum bu hafta sporun dibine vurup yemekleri minimuma çekecem

bencede süper olacaksın meraklanma cnm

ooo siz baya erken öğrenmişsiniz
sağol canım
az kalmış desene şekerim
bence de detoks yap

bende yapayım bildirimimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84
Bu hafta : 81
Giden : 3
Toplam giden :6
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu
bir haftada üç kilo. maşallah sana canım. ama sen birde benim bir günde verdiğimi gör
hadi hayırlı olsun allah bir an önce adapte olmayı nasip etsin.
nuuuuur hoş geldin kız. nasılsın
aa olamazzz
hemen bu kadar geçmiş olmaz,bir yanlışlık var sanırım yanlı topiktemiyim acabaaa
az önce açtım pc yi ve aynen bu haldeydim sayfaları görünce
canım hayırlısı olsun. ama diş çıkarmanın etkisiyle bıraktı anladığım kadarıyla. benimki alt iki taneyi ramazandan önce çıkarmıştı. şimdi üstler kabarmış dün dr a götürdüm iyice halden düştü. dr antibiyotik yazdı eğer daha kötüye giderse verirsin dedi. ne alaka dersen bünyesi zayıf düştüğünden dişten, üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş fukaram.
bende karataycıyım. ve 7 senedir 7 li rakamları görmüyordum. ama artık o dolaylarda geziyorum.
bir kere denedim 7. günde sanırım pes ettim. çok zor bir diyet
kızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
mutlu yıllar prensesiiiiiim. allah sevdiklerinle mutlu ömürler nasip etsin inşallah
canım yemekten kısma da gel bir hafta karataya uygun beslen. hatta 2 gün detoks yapalım birlikte. yemekten kısarsan sonra gözün döner pis saldırırsın yemeklere

günaydın kızlaaaar. anam dün ne berbat gündü. eşim tatil yapacaktı sözde ama arkadaşının öğlene kadar işi varmış mecbur onun yerine dershaneye gitti. öğlen oğlumun veli toplantısı vardı ev işlerini koştur koştur bitirip ona gittim. çıkışta eşimle eve döndük. yemek yaptım falan derken dila istifra etmeye başladı. 2 saatin içinde 4 defa istifra edince kalktık dr a gittik. ama bu arada bende hiç iyi değilim. midem bulanıyo karnım tuhaf ağrıyor. bir ilaç içmiştim o yan etki yaptı sanırım. neyse dila dişlerinden dolayı bünyesi zayıflamış bulantısı için bi fitil verdi bide lazım olursa kullanalım diye antibiyotik gönderdi. eve geldik üzerimizi değiştik arminberçemler davet etmişti onlara gittik. anam kız birsürü hazırlık yapmıştı. hatta yemezsen gebertirim seni diyede tehdit etmişti. yiyemedim bişe. eve geldiğimizde bir sıtma tuttu anlatamam. karın ağrısı bulantı sıtma mahvoldum. bir de kaloriferler hala yanmıyor. dedik soba yakalım hepimiz bir odada yatalım. çocukların odasına eski yataşı koyduk hep beraber kaldık. ama işin en ilginç tarafı sabah tartıda gördüğüm rakam. sanki dün o bildirimi yapan ben değildim. arada dağlar kadar fark var. şimdiii soruyorum size acaba bildirimimi yenilesemmiiii yoksa haftaya 3-4 kilo farkla birinci mi olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…