- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Cecom hani ilk gun ya acikirsam diye yanima ceviz ve findik getirdim ogleden sonra icin malum taa 7.5 ta cikicam isten
bende 90 kiloyum kilolarımız yakın olduğu için aslında birlikte hareket edebiliriz belki daha iyi motive oluruzşu an sabah halimle 91 sanırım vericem diye almışım
en son 89 larıda görmüştüm çünkiiii
tşk ederim cnm bu 2. dişimiz çok geç geldi.
canım biz bu topikte birkeç arkadaş denedik isveç diyetiniisveç için ne düşünüyorsun peki?
(vallaa çekinerek soruyorum kızcan sanki...)
aynen şekerim katılıyorum :)aa olamazzz
hemen bu kadar geçmiş olmaz,bir yanlışlık var sanırım yanlı topiktemiyim acabaaa
bende arnika var öncesinde ihlas robot vardı ondanda memnundum perti çıkınca arnika aldım temizliği zor gelmiyor. tüm suluları temizlemek aynı aslındaBen imdat diye atip hepa filtreli alip kurtuldum.insallah sen memnun kalirsin ama arnicalarin temizliği çok zor silinti sulu süpürgeler çok iyi ama pahali olanlardan almak lazim bugün çokparam olursa aalicaniinşallah su temizlik robotlarindan
tatlım karataya sende bi bak incele.şu an sabah halimle 91 sanırım vericem diye almışım
en son 89 larıda görmüştüm çünkiiii
tşk ederim cnm bu 2. dişimiz çok geç geldi.
bu karatay diyetini kimler yapıyor ve nasıl sonuç alıyorsunuz tavsiye ediyormusunuz.bende yapayım mı.isveç mi yapsam yoksa.kızlar bana kızmayın lütfen 8 senedir uğraşıyorum gına geldi artık.şu 70li rakamları bir göreyim yardım edin lütfen
isveç için ne düşünüyorsun peki?
Eki Görüntüle 1273114 Veee ilk karatay kahvalım nasıl sizce peyniri bitiremedim
kızlar nacizane bende bişiler söleyim sizebende 90 kiloyum kilolarımız yakın olduğu için aslında birlikte hareket edebiliriz belki daha iyi motive oluruz
ben 81 leri görüp yeniden birkeç ayda aldım kilolarımı malesef
canım biz bu topikte birkeç arkadaş denedik isveç diyetini
çok güzel kilo veriyorduk fakat birkaç gün dışında sürdüremedik
bayılıyorduk resmen
bence vücudu bu kadar yormanın alemi yok
az gitsin devamlı gitsin
vay prenses maşallah nice mutlu seneler sevdiklerinle sanakızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
mutlu yıllar canım sana hayırlı bir yaş olsun inş...kızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
kızlar yavaş yavaş moda girmiştim zaten ama kararsızdım bundan sonra elimdn geldiği kadar bende karatay a uygun beslenicem... cevizimi aldım akşama kırıp hazırlıycam, tereyağimi aldım, köy yumurtasıda yeni aldım zaten misss gibi.. hayırlısı bakalım...
ıns cnm bende anladım karatay hayatımın donum noktası oldu
nur sen de yeni sayılırsın ve karatay la ilgili benim gibi düşünüyorsun anlaşılan. meğer hayatım için en gerekli şeymiş karatay ne kadar geç buldum ben siz şanslısınız gençsinizayyy evet cok guzel oldu cokda hos buldum
neden kuzum tatilemi kaçıyorsun sendekızlar ben bu hafta biraz düzensiz beslenecem kızmayın bana lütfen son bir haftam kaldı sağlığımı tehlikeye atacak derecede değil ama kısabildiğimden kısacam inanın hoşnut olduğumdan değil mecbur olduğumdan bu hafta meni hoş görün menü bildirimide yapmam galiba b u hafta
yok kuzum haftaya gelecekler yaa o yüzdenneden kuzum tatilemi kaçıyorsun sende
ben kaçırmışım tatlım düğün alışverişi telaşımı başladıkızlar yine d.bakır yollarına düşüp kıyafet bakmaya çıkıyorummmm dua edinde bitsim şu çilem güzel bişey bulayım bide bana yakışan
yokkk kıyafet bulamayınca ben telaşlandım :)))) neslim hiç bişey yakışmıyooooben kaçırmışım tatlım düğün alışverişi telaşımı başladı
evlenecek olan sendin dimi kuzum vallahi beynim dumur oldu yeni gelen kızlarla karışıyor artıkın.yokkk kıyafet bulamayınca ben telaşlandım :)))) neslim hiç bişey yakışmıyoooo(((
Ben pek diyet yapamadim ya saglikli besinleri arastrdim sagliksiz olanları hayatimdan cikarttim ve porsiyon kuculttum tabi bide spor suıns cnm bende anladım karatay hayatımın donum noktası oldu
dun kullandim cnm baya iyi gibi eskidenBen imdat diye atip hepa filtreli alip kurtuldum.insallah sen memnun kalirsin ama arnicalarin temizliği çok zor silinti sulu süpürgeler çok iyi ama pahali olanlardan almak lazim bugün çokparam olursa aalicaniinşallah su temizlik robotlarindan
10 +5 dik biz ogrendigimizdegenelde 14.haftada belli oluyor cinsiyet
hele erkek bebekler 12.haftada bile belli olabiliyor
ben de pek uğrayamıyorum ev,temizlik,yemek,çocuk.....
şuan kaç kilosun
hayırlı olsun dişiniz
çok geçmiş olsun cnm ihmal etme ben iki sene Çektin böbrek agrisiniSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dünden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı malum işlerim ve misafirim vardı
Çok şükür dün böbrek ağrılarım geçtide rahat rahat işimi yaptım ( af edersiniz cırcır olmuştum sanırım ondan böbreklerim ağrıdı diye tahmin ediyorum )
Annemler erken gelince işlerim bitince uğrayamadım. Akşamda hesapta en geç 7 de gelecekti kızkardeşim ama bir aksilikler olunca gelmesi 9u buldu
Bİr ara aradı siz yiyin biz geç geleceğiz diye ama ayıp olur ha şimdi gelir ha şimdi gelir derken baya geç oldu
Aslında kendi kendime biraz sinir oldum çünkü ne güzel erkenden yemeğimi yiyordum ama dün baya geç kaldı
Neyse kırk yılın başı olur öyle şeyler diyip canımı sıkmamaya çalıştım çok fazla.
Bulaşık makinemde geçenlerde kafayı yedi hatta yemekle kalmadı kustu
En son bulaşık makinemi çalıştırdığımda bir baktım mutfak su içindebir yerden pis suyu kaçırıyor ama nereden bulamadık
Bende bu durumda dün bütün bulaşıkları elde yıkadım birde çay servisi falan derken geberdim yorgunluktan
SAat 23i geçiyordu gittiler tabi bende koltuğa hafif bir uzanayım derken baktım içim geçiyor hemen kendimi yatağıma attım ve sabah yine 6yı az geçiyordu uyandım
Hemen kahvaltımıde ettikten sonra biraz haberleri izledikten sonra geçmişi okumaya koyuldum
Maşallah baya geçmişte olmuş ama hepsini okudumki aklım kalmasın diye
Şükür canım birşeyim kalmadıSanırım bağırsakların fazla çalışmasından dolayı bir an öyle oldum ama şükür bir iki saat içinde geçti Bol bol su içiyorum zaten sussuz kalmıyayım diye ki cırcırda geçti
Kız bende aynıyımTuvalete bile girdiğimde bakınırken ay şuda yapılacak buda yapılacak diye iş buluyorum hemen onlarıda halledip öyle çıkıyorum banyoda o bahaneyle bitmiş oluyor
Hani Türkün aklı ya kaçarken yada .....tübe tübe ama hakikaten hep lavaboda aklıma geliyor yapacaklarım
Canım gitti ya sen ona bak
Eminim yaza kadar hepimiz süper fark yaratmış olacağız
Anam bende bana mahsus birşey sanıyordum
Benim büyük zaten dağınık ama Allahtan sırf kendi odasını dağıtır
Ufaklık tam bir kurabiye canavarı gibine yerse yesin çoğu zaman fare gibi kemirir ve ne koltuk kalır nede halı batmadık Eskiden annem hep derdi ay kızım düzenli ol işte ani gelen olur temizliğini yap falan diye ama benim ufaklıktan sonra bir iki senedir yahu tabi senin işin bitmez bu minik fare varken diye Birde dolanarak yediğinden çoğu zaman ( ben görene kadar evi turlamış oluyor speedy gonzalez ) inan temizlik yaptıktan yarım saat sonra yine her yer batmış oluyor
Dün tam işim bitti oh gidip giyineyimde öyle hazır bekliyeyim dedim ben üzerimi giyene kadar yine oyuncaklarını ve boya malzemelerini ortaya dökmüşanam görünce bastım kalayı birde git topla diyince anında bacağım ağrıyor der sıpa ama dünkü fırça sağlamdı baktım söylene söylene topladı ben mecburmuyum toplamaya işte ablam toplasaydı mutlu olurdum zaten bacağım ağrıyor diye dedim eşşek dağıtman 2 dakika sürmüyor ama topla diyince numaradan bacağın ağrır
eee o zaman aramıza hoşgeldin
Hadi bakalım
Eminim çok güzel kilolar vereceksin ve hepbirlikte yaza damgamızı vuracağız
Hadi gözüüz aydın dişiniz de çıkmış
Eminim biraz daha rahatlamıştır kuzu
Bu arada dert etme canım biraz daha geçince emin ol sık sık fırsat bulursunşimdi emzirdiğin içinde daha çok kuzuya gidiyor zaman ama yemeklere başladığında eminim ki daha uzun süre tok kalacağından uykularıda uzayacak sende işlerini düzenledinmi daha sık uğrarsın inşallah
Yavaş ama emin adımlarla hedeflerimize ulaşacağımıza adım gibi eminim
ben onu bi kere 5 gün yaptim 4 kilo kadarda verdim ama AC dolastim diyebilirim o yüzden tavsiye etmiyorum cnmisveç için ne düşünüyorsun peki?
Nice senelere tatlimkızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
kuzum düzensiz beslenmek yerine detokslar yapabilirsin onlarda Lisa surede fazla kilo verdiriyor herşey çok güzel olucak merak etme o günün başrol oyuncusu sensinkızlar ben bu hafta biraz düzensiz beslenecem kızmayın bana lütfen son bir haftam kaldı sağlığımı tehlikeye atacak derecede değil ama kısabildiğimden kısacam inanın hoşnut olduğumdan değil mecbur olduğumdan bu hafta meni hoş görün menü bildirimide yapmam galiba b u hafta
çok doğal canım benimmm isteme söz olacak haftaya bugünnn allah nasip ederseevlenecek olan sendin dimi kuzum vallahi beynim dumur oldu yeni gelen kızlarla karışıyor artıkın.
inş. mervemmm çok korkuyorumm çok valla kafam o kadar karışık ki ne yaparım ne ederim pek bilmiyorum bu hafta sporun dibine vurup yemekleri minimuma çekecemBen pek diyet yapamadim ya saglikli besinleri arastrdim sagliksiz olanları hayatimdan cikarttim ve porsiyon kuculttum tabi bide spor su
dun kullandim cnm baya iyi gibi eskiden
Supurdugum halde supurulmemis gibiydi simdi tertemiz
10 +5 dik biz ogrendigimizde
çok geçmiş olsun cnm ihmal etme ben iki sene Çektin böbrek agrisini
ben onu bi kere 5 gün yaptim 4 kilo kadarda verdim ama AC dolastim diyebilirim o yüzden tavsiye etmiyorum cnm
Nice senelere tatlim
kuzum düzensiz beslenmek yerine detokslar yapabilirsin onlarda Lisa surede fazla kilo verdiriyor herşey çok güzel olucak merak etme o günün başrol oyuncusu sensin
bencede süper olacaksın meraklanma cnmçok doğal canım benimmm isteme söz olacak haftaya bugünnn allah nasip ederse
inş. mervemmm çok korkuyorumm çok valla kafam o kadar karışık ki ne yaparım ne ederim pek bilmiyorum bu hafta sporun dibine vurup yemekleri minimuma çekecem
ooo siz baya erken öğrenmişsinizBen pek diyet yapamadim ya saglikli besinleri arastrdim sagliksiz olanları hayatimdan cikarttim ve porsiyon kuculttum tabi bide spor su
dun kullandim cnm baya iyi gibi eskiden
Supurdugum halde supurulmemis gibiydi simdi tertemiz
10 +5 dik biz ogrendigimizde
çok geçmiş olsun cnm ihmal etme ben iki sene Çektin böbrek agrisini
ben onu bi kere 5 gün yaptim 4 kilo kadarda verdim ama AC dolastim diyebilirim o yüzden tavsiye etmiyorum cnm
Nice senelere tatlim
kuzum düzensiz beslenmek yerine detokslar yapabilirsin onlarda Lisa surede fazla kilo verdiriyor herşey çok güzel olucak merak etme o günün başrol oyuncusu sensin
az kalmış desene şekerimçok doğal canım benimmm isteme söz olacak haftaya bugünnn allah nasip ederse
inş. mervemmm çok korkuyorumm çok valla kafam o kadar karışık ki ne yaparım ne ederim pek bilmiyorum bu hafta sporun dibine vurup yemekleri minimuma çekecem
sağol canımvay prenses maşallah nice mutlu seneler sevdiklerinle sanapastanı yersin artıkın
sağol tatlım aminnnmutlu yıllar canım sana hayırlı bir yaş olsun inş...
bir haftada üç kilo. maşallah sana canım. ama sen birde benim bir günde verdiğimi görbende yapayım bildirimimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84
Bu hafta : 81
Giden : 3
Toplam giden :6
Hedef 70
Spor 4 gün spor salonu
hadi hayırlı olsun allah bir an önce adapte olmayı nasip etsin.kızlar yavaş yavaş moda girmiştim zaten ama kararsızdım bundan sonra elimdn geldiği kadar bende karatay a uygun beslenicem... cevizimi aldım akşama kırıp hazırlıycam, tereyağimi aldım, köy yumurtasıda yeni aldım zaten misss gibi.. hayırlısı bakalım...
nuuuuur hoş geldin kız. nasılsınhosbulduuukkkk
az önce açtım pc yi ve aynen bu haldeydim sayfaları görünceaa olamazzz
hemen bu kadar geçmiş olmaz,bir yanlışlık var sanırım yanlı topiktemiyim acabaaa
canım hayırlısı olsun. ama diş çıkarmanın etkisiyle bıraktı anladığım kadarıyla. benimki alt iki taneyi ramazandan önce çıkarmıştı. şimdi üstler kabarmış dün dr a götürdüm iyice halden düştü. dr antibiyotik yazdı eğer daha kötüye giderse verirsin dedi. ne alaka dersen bünyesi zayıf düştüğünden dişten, üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş fukaram.slm kızlar ya nolur kusuruma bakmayın çok tatlısınız çok iyisinde ben evde iş yapmaktanbebiş bakmaktan size yetişemiyom hep aklımdasınız bi bakıyım diyom çok hızlı gidiyo napıyım elimden geldiğince okucam yazıcam
neyse arkadaşlar yaaptığım tüm mücadele sonucum kızım artık emmiyo ne güzel 1.5 yaşına kadar emziricektim
diyetime gelince spor yapamıyom inanın vakit kalmıyo ekmeği çok azalttım yemeğime dikkat ediyom ama sonuç kilo almışımbi vermeye başlasam süper olucam çok değil yavaş olsun razıyım 89 bi görsem devamı gelicek .
kızımın huysuzluğu belli oldu dişimiz çıktı
bende karataycıyım. ve 7 senedir 7 li rakamları görmüyordum. ama artık o dolaylarda geziyorum.bu karatay diyetini kimler yapıyor ve nasıl sonuç alıyorsunuz tavsiye ediyormusunuz.bende yapayım mı.isveç mi yapsam yoksa.kızlar bana kızmayın lütfen 8 senedir uğraşıyorum gına geldi artık.şu 70li rakamları bir göreyim yardım edin lütfen
bir kere denedim 7. günde sanırım pes ettim. çok zor bir diyetisveç için ne düşünüyorsun peki?
mutlu yıllar prensesiiiiiim. allah sevdiklerinle mutlu ömürler nasip etsin inşallahkızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
canım yemekten kısma da gel bir hafta karataya uygun beslen. hatta 2 gün detoks yapalım birlikte. yemekten kısarsan sonra gözün döner pis saldırırsın yemeklereçok doğal canım benimmm isteme söz olacak haftaya bugünnn allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?