bu sabahki öğünüm sadece 1 bardak lahana suyu ve kahve içeceğim şekersiz
Çok geçmiş olsun canım..kızlar selam uzun zamandır giremiyodum
annemim testlerinden sonra yazıyım dedim 4. ve 5. disklerde fıtık ve omurilik eğriliği çıktı şimdi iyi ama hala yamuk yürüyo
Sevdemercim madem kimse görmemiş ve cvp yazmamış sen baksaydın geçmiş sayfalara listenin yapılmadığını görürdün geç yazmanızın zararı haftanın şampiyonluğunu kaçırdınız sen ve hıfzıys..ama daha iyi haftaya daha çekişmeli olcakkk..tebrikler bu arada ne güzel kilo vermeye başlamışsınmerhaba kızlar;
ya bak işte sormuştum dün liste yapılacakmı yapılmayacakmı bende kilo bildirimi yapayım öğlene demiştim ama lutfedip kimse cevap vermeyince yine ben sıfır olarak girdim listeye oof
1,200 kg vermiştim
neyse artık bi dahaki haftaya
kilo çizelgemi değiştirdim ama 75,100 yazdım 75,0 çıktı anlamadım
Arkadaşlar,ben 90 kilonun üzerindekiler grubundayım.Ama şu an kilom 88,5 eğer kabul ederseniz bundan sonra burada da paylaşımda bulunmak istiyorum.Amaç daha çok motive olmak.
canım sen resmen kendine eziyet ediyorsun ve çok sağlıksız besleniyorsun zaten hastalıktan yeni çıkmışsın bence vücuduna bu kadar yüklenme..sen bu kiloyu 1 aydamı aldın ki bayrama kadar 15 kilo veriyim diyorsun..sağlık hiç bişeye benzemez bi gittimi gözün hiç bişeyi görmez benden söylemesi..
Arkadaşlar,ben 90 kilonun üzerindekiler grubundayım.Ama şu an kilom 88,5 eğer kabul ederseniz bundan sonra burada da paylaşımda bulunmak istiyorum.Amaç daha çok motive olmak.
evet hıfsıcım bencede saglıksız beslenıyorsun lahana suyuda ne sabah sabah hıc dogru degıl bencede güzel kahvaltını yap altı yedı ögün ye bol meyva sebze dogrusu bu dıyor dr yınede sen bılırsın
Hıfzıys, teşekkür ederim, hoşbuldum. Zaten amacım kısa zamanda kilo vermek değil bunu uzun zaman dilimlerine yaymak. Çok alt seviyelerde kansızlığım var onun için istesemde çok katı diyetler yapamam.
handeryacım çok tatlı bir yüzün varrrrr
bencedea.s
Ben bugün dışarı çıkamıyorum oğluşun odasını boyuyoruz ona oda takımı aldık arabalılardan ilk odamızı hazırlıyoruz..bende bari leslie teyzeyle yürüyeyim bizimki uyanınca izin vermiyo yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?