80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sabahki öğünüm sadece 1 bardak lahana suyu ve kahve içeceğim şekersiz

canım sen resmen kendine eziyet ediyorsun ve çok sağlıksız besleniyorsun zaten hastalıktan yeni çıkmışsın bence vücuduna bu kadar yüklenme..sen bu kiloyu 1 aydamı aldın ki bayrama kadar 15 kilo veriyim diyorsun..sağlık hiç bişeye benzemez bi gittimi gözün hiç bişeyi görmez benden söylemesi..

kızlar selam uzun zamandır giremiyodum
annemim testlerinden sonra yazıyım dedim 4. ve 5. disklerde fıtık ve omurilik eğriliği çıktı şimdi iyi ama hala yamuk yürüyo
Çok geçmiş olsun canım..
Sevdemercim madem kimse görmemiş ve cvp yazmamış sen baksaydın geçmiş sayfalara listenin yapılmadığını görürdün geç yazmanızın zararı haftanın şampiyonluğunu kaçırdınız sen ve hıfzıys..ama daha iyi haftaya daha çekişmeli olcakkk..tebrikler bu arada ne güzel kilo vermeye başlamışsın
Arkadaşlar,ben 90 kilonun üzerindekiler grubundayım.Ama şu an kilom 88,5 eğer kabul ederseniz bundan sonra burada da paylaşımda bulunmak istiyorum.Amaç daha çok motive olmak.

hoşgeldin canım aramıza..

canım doğru ama ben hiç yemiyerek değil çok sporla vermeyi düşünüyorum yoksa ben kilo veremiyorum kilolarım bölgesel benim kendi uyduğum diyetimde öğlen doyurucu yiyorsam sabah az yiyorum veya tam tersi 4 öğün yapacağım yağsız tuzsuz aşırıya kaçmadan ve lahana suyuyla,ben hızlı aç kalarak yaptığım diyetlerin sıkıntısını çok çektim halada çekiyorum şimdi aç kalmayı düşünmüyorum ama sporu elimden geldiğince artıracağım inşallahkaydirigubbakcemile2,öpüyorum seni teşekkür ederimopuyorumnanaktana.s.

evet hıfsıcım bencede saglıksız beslenıyorsun lahana suyuda ne sabah sabah hıc dogru degıl bencede güzel kahvaltını yap altı yedı ögün ye bol meyva sebze dogrusu bu dıyor dr yınede sen bılırsın

Hıfzıys, teşekkür ederim, hoşbuldum. Zaten amacım kısa zamanda kilo vermek değil bunu uzun zaman dilimlerine yaymak. Çok alt seviyelerde kansızlığım var onun için istesemde çok katı diyetler yapamam.

o arkadaşlar topikte bir canlanma var hadi bakalım hayırlısı belki haftanın şampiyonu ben olurum hee nedersiniz gerçi şampiyon olacak kadar sanmam ama vereceğim kesin benim kg azaldıya vermekte okadar zorlaşştıı neyse böyle katılım çok olursa insan daha bi gaza geliyoo yaaaa

canımcım kahvaltıya vaktim olmuyor kızımda rahatsız saat 6 da bir kalktım bu vakit oldu anlamadım lahana suyunu sabah ve akşam 1 er bardak içmem gerekiyor yani bir nevi yeşil çay veya beşibiryrde çay yerine düşün sabah içmem lazım toksinler atılsın diye tabi ayrı kahvaltıda yapmam lazımdı ama bugün fırsatım olmadı artık inşallah yarın yaparım,yarım muz,1 elma,tavuklu karışık sebze çorbası(kızıma yapmıştım bayağı besleyici) 2 dilim kızarmış ekmek bol su ve kondisyon psikletinde spor yaptım birsonraki öğünde görüşmek dileğiyleopuyorumnanaktan

Hıfzıys, teşekkür ederim, hoşbuldum. Zaten amacım kısa zamanda kilo vermek değil bunu uzun zaman dilimlerine yaymak. Çok alt seviyelerde kansızlığım var onun için istesemde çok katı diyetler yapamam.

geçmiş olsun canım,kansızlıkta daha dikkatli olmak lazım keşke biraz düzelse hemoglobin öyle başlasan şimdi iyice kandeğerin düşerse neyse sen kendini daqha iyi düşünürsün nasılsa tekrar hoşgeldina.s.

Ben bugün dışarı çıkamıyorum oğluşun odasını boyuyoruz ona oda takımı aldık arabalılardan ilk odamızı hazırlıyoruz..bende bari leslie teyzeyle yürüyeyim bizimki uyanınca izin vermiyo yaa..

serradeniz ben çıkmışım sen gelmişsin hayatım şimdi görebildim ancak msjını,tabi listede olmak değil sızlanmam da hani iki kez üst üste kilo veremeyince atılıyoruz ya ondan yaniiiii yoksa kg verdim ya önemli olan bu:)
handeryacım,gerçekten güzel hatunsun tütütü nazar değmesin:)canım önceki sayfalara baktım,senin bir msjında liste gönderdiğini gördüm ama sadece gördüm zaman yoktu anlayamadım geçen haftayı güncellediğini,ondan sordum liste yapıldımı diye,zaten haftaya yine ben en çok kilo verceeeem:) bu hafta olmasada olur kaydirigubbakcemile3 odanızda hayırlı olsun sağlıkla kullanır inşallah.Bende almak istiyorum ama beşikli takım almak istemiyorum,genç odası gibi bi şey alsam onun yatağındada yatamaz çünkü daha uyurken döndüğünde nereye gittiğini bilmiyor,biraz daha bekleyeceğim artık.
iki gün sonra regl olacağım tatlı krizine giriyorum imdaaaaaaaaaaat netten irmik tatlısı tarifine bakıyorum söylemesi ayıp yani canınız çekmesinde oof yapacağım galiba çünkü bi kaç gündür tutuyorum kendimi,saldıracak yer arıyorum tatlı yiyemedim diye,gerçi yiyincede saldıracak yer ararımda :kedi: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
oo kimsecikler uğramamış nerlerdesiniz bakalım hanımlarrrrrrrrrrr
handeryacımhadi hayırlı olsun odanız kesinlikle leslieyle yürü canım dışarı çıkmadığın zaman bende artık öyle yapıyorum hani diyorya walk walk wak yürümek en güzeli kaç milini yapıyorsun ben şimdilik 3 mil yürüyorum 1 mil 1,60 km yapıyormuş biliyormuydun ee fena yürümüyoruz 4,5 km yürümüş sayılıyoruz iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…