- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
bende 90 kiloyum kilolarımız yakın olduğu için aslında birlikte hareket edebiliriz belki daha iyi motive oluruz
ben 81 leri görüp yeniden birkeç ayda aldım kilolarımı malesef
canım biz bu topikte birkeç arkadaş denedik isveç diyetini
çok güzel kilo veriyorduk fakat birkaç gün dışında sürdüremedik
bayılıyorduk resmen
bence vücudu bu kadar yormanın alemi yok
az gitsin devamlı gitsin
kızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
kızlar nacizane bende bişiler söleyim size
ben hep tombul bi genç oldum ama hep ince tombuldum. ne zamanki insülin direncim başlamış yanlış beslenmeden ozaman katlanarak kilom 90 nı buldu 38 yaşındayım 10 senedir al ver al ver onudene bunu dene olmadı.
ne zamanki topikte banum bıkmadan usanmadan 2 ay karatay dedi durdu ııı dedim kitabı bi okudum aradığım şey buymuş dedim. karatay bir diyet değil taş devrinde atalarımızın beslenme şeklinin bir modeliymiş hatta peygamber efendimizin önerdiği yaptığı beslenme şekliymiş. karatay taş devri diyetiyle asla aç kalmaıyorsun bu sebeple gereksiz şeyleri canında istemiyor bedenine ibadet ediyorsun. o nedenle karatay teyzenin dediği gibi "yo yo diyetleri ne hayır " diyorum ve şiddetle karatay tavsiye ediyorum. ne olur kendiniz ve sağlığınız için karatay kitabını okumayı geciktirmeyin diyet anlatmıyor metabolizmanızı anlatıyor formulu anlatıyor formulu çözünce taşlar tıkır tıkır oturuyor, beyniniz formatlanıyor ve siz aç gözlü olmaktan çıkıp doyuncaya kadar yiyip acıkmıyorsunuz.
karatay kitabı herkezin okumasını hakeden bi kitap kısaca. diyet yapmak için değil sağlıklı bedenle yaşamak için okuyun ne olur ya
günaydın kızlaaaar. anam dün ne berbat gündü. eşim tatil yapacaktı sözde ama arkadaşının öğlene kadar işi varmış mecbur onun yerine dershaneye gitti.öğlen oğlumun veli toplantısı vardı ev işlerini koştur koştur bitirip ona gittim. çıkışta eşimle eve döndük. yemek yaptım falan derken dila istifra etmeye başladı . 2 saatin içinde 4 defa istifra edince kalktık dr a gittik. ama bu arada bende hiç iyi değilim. midem bulanıyo karnım tuhaf ağrıyor. bir ilaç içmiştim o yan etki yaptı sanırım. neyse dila dişlerinden dolayı bünyesi zayıflamış bulantısı için bi fitil verdi bide lazım olursa kullanalım diye antibiyotik gönderdi. eve geldik üzerimizi değiştik arminberçemler davet etmişti onlara gittik. anam kız birsürü hazırlık yapmıştı. hatta yemezsen gebertirim seni diyede tehdit etmişti . yiyemedim bişe. eve geldiğimizde bir sıtma tuttu anlatamam. karın ağrısı bulantı sıtma mahvoldum. bir de kaloriferler hala yanmıyor. dedik soba yakalım hepimiz bir odada yatalım. çocukların odasına eski yataşı koyduk hep beraber kaldık. ama işin en ilginç tarafı sabah tartıda gördüğüm rakam. sanki dün o bildirimi yapan ben değildim. arada dağlar kadar fark var. şimdiii soruyorum size acaba bildirimimi yenilesemmiiii yoksa haftaya 3-4 kilo farkla birinci mi olsam
kız 79.8 i gördüm. acaba geri alırmıyım korkusu var içimde yoksa çoktan bildiriimi değiştirirdimCanım doğum günün kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin...Aminnnn
Eki Görüntüle 1273401
Noktasından virgülüne anlatımına bayıldımmm
İnan bende Peygamber efendimizin sadece günde 2 öğün beslendiğini bildiğimden birazda karataya başlamaya karar vermiştim ama şu anda ne kadar doğru bir karar verdiğime bir kere daha emin oldum
Anam tam geçmiş olsun üzüldüm diyecektim sona yaklaşıncada anam iyi olmuş dedim içimden tabi kuzuya çok çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda çok daha iyidir
Kız sen o rakamı ikiye böl benceyarısını bu hafta kullan yarısını diğer hafta
korkma uyduruk ola ola doğruyu buluyoz hatta arada cozutada biliyoz. isimler de doğru. eğer buraya takılmaya devam edersen daha da oturur isimler. ilk geldiğimde herkesi birbirine karıştırıyordumiyi fikir cnm beraber devam edebiliriz bu arada yeni yaşın sağlık ,mutluluk getirsin
ceco 34 inşallah arkadaşım yola devam gitsin bu kilocuklar
ayyüzlüm evet cnm diş sebebiyle memeyi bıraktık
neslihan aslında geçen gün başladım karataya sabah güzeldi akşam yemeğine gelince biraz uyduruk oldu
kızlar inşallah isimleri doğru yazmışımdır
kız 79.8 i gördüm. acaba geri alırmıyım korkusu var içimde yoksa çoktan bildiriimi değiştirirdim
bu hafta cezamızı yiyelim de gelirse de artık sorun olmaz ne diyeyim. olan oldu. sen nasıl oldun cecomCanım bence bekle bir sonraki haftayı en azından az daha verirsen seni yüzyılın şampiyonu ilan ederizbir haftada 4 kg verdi gibilerinden
Alacağını düşünmüyorum ama olurda az artı görsende sorun çıkmaz benceki eminim sen halledersin o işi ve mutlaka eksi bildirim yaparsın
sanırım kalori hesabı yapıyorsun. menülerin güzel görünüyor. vücut kendini korumaya almış olabilir. bekle bakalım. bir yerde kırılacak bu direnç. allah kolaylık versin işlerinde de canımMerhabalar..çok sükür gelebildim.. :) ne yoğun geçti kaç gündür...koştur koştur... okul toplantılar of of offff.. Allah tüm gün çalışanlara güç kuvvet versin bi kendime gelemedim valla iki gün akşam vakti gelince eve...menülerimi bile bildiremedim , gerçi tebrik ediyoruym bünyemi 100 gram verebilmişiz bu hafta sadece... o yüzden keyfim yok yine pek..
pztesi salıyı yazmıştım
çarş
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 kaşık lor maydonoz 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 meyv 1 çay bardağı süt
öğlen karnabahar yeşil salata 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 meyve 1 çay bardağı süt
akşam ızgara balık salata 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 bardak süt 2 galeta.
perşembe
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 3 kaşık lor maydonoz 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 meyv 1 çay bardağı süt
öğlen lorlu yeşil salata 1 dilim kepek ekmeği
akşam ızgara tavuk salata 1 dilim kepek ekmeği
Cuma
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 kaşık lor maydonoz,nane 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 bardak süt
öğlen yeşil salata 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
akşam karnıyarık(kızartmadan fırında yapıyorum) salata 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ctesi
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim izmir tulum 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 ekşi elma 1 çay bardağı süt
öğlen karnabahar yeşil salata 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 armut1 çay bardağı süt
akşama et sote salata 1 dilim kepek ekmeği 1 çay bardağı yoğurt
ara 1 bardak süt 2 galeta.ile günü kapatırız inşallah ..
Bu arada sadece 100 gram vermiş olmak sinir bozucu ama bu ara bi tuhaflık var bi direnme mi birşey var görcez bakalım noluyor... bu arada çarş perşembe spor yapamadım ama cuma ctesi 5 mile leslie tamamdır :) pztsi salı cuma ctesi en azından haftada 4 ü kurtardım.umarım devam ederim hep...
sağlıklı huzurlu mutlumutlu nice yaşların olsun :)kızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
kızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
kızlar ben bu hafta biraz düzensiz beslenecem kızmayın bana lütfen son bir haftam kaldı sağlığımı tehlikeye atacak derecede değil ama kısabildiğimden kısacam inanın hoşnut olduğumdan değil mecbur olduğumdan bu hafta meni hoş görün menü bildirimide yapmam galiba b u hafta
günaydın kızlaaaar. anam dün ne berbat gündü. eşim tatil yapacaktı sözde ama arkadaşının öğlene kadar işi varmış mecbur onun yerine dershaneye gitti.öğlen oğlumun veli toplantısitmiyorsa,onla güzel kilo veriliyoı vardı ev işlerini koştur koştur bitirip ona gittim. çıkışta eşimle eve döndük. yemek yaptım falan derken dila istifra etmeye başladı . 2 saatin içinde 4 defa istifra edince kalktık dr a gittik. ama bu arada bende hiç iyi değilim. midem bulanıyo karnım tuhaf ağrıyor. bir ilaç içmiştim o yan etki yaptı sanırım. neyse dila dişlerinden dolayı bünyesi zayıflamış bulantısı için bi fitil verdi bide lazım olursa kullanalım diye antibiyotik gönderdi. eve geldik üzerimizi değiştik arminberçemler davet etmişti onlara gittik. anam kız birsürü hazırlık yapmıştı. hatta yemezsen gebertirim seni diyede tehdit etmişti . yiyemedim bişe. eve geldiğimizde bir sıtma tuttu anlatamam. karın ağrısı bulantı sıtma mahvoldum. bir de kaloriferler hala yanmıyor. dedik soba yakalım hepimiz bir odada yatalım. çocukların odasına eski yataşı koyduk hep beraber kaldık. ama işin en ilginç tarafı sabah tartıda gördüğüm rakam. sanki dün o bildirimi yapan ben değildim. arada dağlar kadar fark var. şimdiii soruyorum size acaba bildirimimi yenilesemmiiii yoksa haftaya 3-4 kilo farkla birinci mi olsam
diyetisyenimizin listesine uyuyoruz canım ama bu direnç bazen çok canımı sıkıyosanırım kalori hesabı yapıyorsun. menülerin güzel görünüyor. vücut kendini korumaya almış olabilir. bekle bakalım. bir yerde kırılacak bu direnç. allah kolaylık versin işlerinde de canım
bu hafta cezamızı yiyelim de gelirse de artık sorun olmaz ne diyeyim. olan oldu. sen nasıl oldun cecom
allah kolaylik versin diyeyim o zaman. avm gezmek zor zanaat malum :)Çok şükür canım ağrım kalmadı sanırım ya ayaklarımı üşüttüm ( yaz kış çorap giymeyi sevmem de) yada işte o kısa süreli ishal beni öyle yaptı
Şu an hiç bir ağrım yok şükürBol su ve yeşil çay içiyorum ne olur ne olmaz
1 saat sonrada 2.ci ve son öğünümü hazırlayıp kendimi eşim gelince AVMye atacağımhem yürümüş olacağım hemde cimcimenin gözlüğünün ayarı yapılması lazım o an tam geliyor dedik ama şu anda hafif düşüyor çocuk rahatsız olmasın
hayitli olsun su aritma cihazin canim. insallah zayiglamana katkida bulunur. alisman gerek karataya. ilk onceler bende oyleydim acikmadigim halde biseler yemek istiyodum ac hissediyodum kebdimi. zamanla hersey oturuyor. yediklerinin olcusune bak belki de kahvalti az geliyodur. yaglari arttir.HAYIRLI GÜNLER KIZLARR
benim insilün direncim şekerimi döndü ne ,çok kötü oluyum son günlerde,açlık krizleri doymama sonrasındada yığılıp kalmak.karatay yapmak için uğraşıyorum ama açlığımı engelleyemiyorum hiç.hatta bu öğlem çok kötü bişey yaptım ,2 yıldır yapmadıım bir şey yarım ekmekden tost yedim,işim vardı çok ,kocama acıktım ne yapsak dedim oda sağ olsun tost yapmış nesıl olduysa,pek görülmüş şey değildir benim kocamın kendilindiğinden bişey yapması..
açlığımdan nasıl yedim bilmem gözüm dönmüş resmen.
bu arada bu gün su arıtma cihazı gelicek onu bekliyorum.
saolsun annem çok ısrar etti,ben alamam çok para bu cihaz dediysemde sen almazsan ben hediye alıcam dedi sağolsun.
bakalım bu gün gelip kurucaklarmış.alkali su sebiliymiş..işallah memnun kalırız..belki kilo vermemizede faydası olur öyle olduğu söyleniyor ama kullanınca görücez sonucu..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN.
sevdiklerinle çok güzel günler yaşa işallah prenses..
yapma kuzummm
sonra ya hasta olucan yada yemek canavarı olacan,olmazsa tekrar ayran detoksu yapsan çok zoruna gitmiyorsa,o işe yarıyor biliyorsun.
hem kilo verdin sen kendini bu kadar paralama,seni seven sevmiş beğenen beenmiş,tamam haklısın güzel kyafet bulamıyorum diyorsun ama hasta olucan dikkat et kendine şekerim..başka diloş yok bunu biliyorsun..
oyy geçmiş olsun diloşumuza va sana gülay..
hava gerçekden çok soğuk çocuklar üşümesin daha beter hasta olurlar mazallah..
ben senin yerinde olsam haftaya birinciliği garantilerdim ,nasılsa bu hafta iremi kimse geçemez.ama sen geçtiysen onu bilmem..
sağol gülayım işallah hayırlı olur bizim için..hayitli olsun su aritma cihazin canim. insallah zayiglamana katkida bulunur. alisman gerek karataya. ilk onceler bende oyleydim acikmadigim halde biseler yemek istiyodum ac hissediyodum kebdimi. zamanla hersey oturuyor. yediklerinin olcusune bak belki de kahvalti az geliyodur. yaglari arttir.
sağol canım aminbir haftada üç kilo. maşallah sana canım. ama sen birde benim bir günde verdiğimi gör
hadi hayırlı olsun allah bir an önce adapte olmayı nasip etsin.
nuuuuur hoş geldin kız. nasılsın
az önce açtım pc yi ve aynen bu haldeydim sayfaları görünce
canım hayırlısı olsun. ama diş çıkarmanın etkisiyle bıraktı anladığım kadarıyla. benimki alt iki taneyi ramazandan önce çıkarmıştı. şimdi üstler kabarmış dün dr a götürdüm iyice halden düştü. dr antibiyotik yazdı eğer daha kötüye giderse verirsin dedi. ne alaka dersen bünyesi zayıf düştüğünden dişten, üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş fukaram.
bende karataycıyım. ve 7 senedir 7 li rakamları görmüyordum. ama artık o dolaylarda geziyorum.
bir kere denedim 7. günde sanırım pes ettim. çok zor bir diyet
mutlu yıllar prensesiiiiiim. allah sevdiklerinle mutlu ömürler nasip etsin inşallah
canım yemekten kısma da gel bir hafta karataya uygun beslen. hatta 2 gün detoks yapalım birlikte. yemekten kısarsan sonra gözün döner pis saldırırsın yemeklere
çok geçmiş olsun sana da kızçemizede canımgünaydın kızlaaaar. anam dün ne berbat gündü. eşim tatil yapacaktı sözde ama arkadaşının öğlene kadar işi varmış mecbur onun yerine dershaneye gitti.öğlen oğlumun veli toplantısı vardı ev işlerini koştur koştur bitirip ona gittim. çıkışta eşimle eve döndük. yemek yaptım falan derken dila istifra etmeye başladı . 2 saatin içinde 4 defa istifra edince kalktık dr a gittik. ama bu arada bende hiç iyi değilim. midem bulanıyo karnım tuhaf ağrıyor. bir ilaç içmiştim o yan etki yaptı sanırım. neyse dila dişlerinden dolayı bünyesi zayıflamış bulantısı için bi fitil verdi bide lazım olursa kullanalım diye antibiyotik gönderdi. eve geldik üzerimizi değiştik arminberçemler davet etmişti onlara gittik. anam kız birsürü hazırlık yapmıştı. hatta yemezsen gebertirim seni diyede tehdit etmişti . yiyemedim bişe. eve geldiğimizde bir sıtma tuttu anlatamam. karın ağrısı bulantı sıtma mahvoldum. bir de kaloriferler hala yanmıyor. dedik soba yakalım hepimiz bir odada yatalım. çocukların odasına eski yataşı koyduk hep beraber kaldık. ama işin en ilginç tarafı sabah tartıda gördüğüm rakam. sanki dün o bildirimi yapan ben değildim. arada dağlar kadar fark var. şimdiii soruyorum size acaba bildirimimi yenilesemmiiii yoksa haftaya 3-4 kilo farkla birinci mi olsam
sağol canımiyi fikir cnm beraber devam edebiliriz bu arada yeni yaşın sağlık ,mutluluk getirsin
ceco 34 inşallah arkadaşım yola devam gitsin bu kilocuklar
ayyüzlüm evet cnm diş sebebiyle memeyi bıraktık
neslihan aslında geçen gün başladım karataya sabah güzeldi akşam yemeğine gelince biraz uyduruk oldu
kızlar inşallah isimleri doğru yazmışımdır
sağol cecomCanım doğum günün kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin...Aminnnn
Eki Görüntüle 1273401
Noktasından virgülüne anlatımına bayıldımmm
İnan bende Peygamber efendimizin sadece günde 2 öğün beslendiğini bildiğimden birazda karataya başlamaya karar vermiştim ama şu anda ne kadar doğru bir karar verdiğime bir kere daha emin oldum
Anam tam geçmiş olsun üzüldüm diyecektim sona yaklaşıncada anam iyi olmuş dedim içimden tabi kuzuya çok çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda çok daha iyidir
Kız sen o rakamı ikiye böl benceyarısını bu hafta kullan yarısını diğer hafta
sağol tatlımsağlıklı huzurlu mutlumutlu nice yaşların olsun :)
sağol beyazcanımHAYIRLI GÜNLER KIZLARR
benim insilün direncim şekerimi döndü ne ,çok kötü oluyum son günlerde,açlık krizleri doymama sonrasındada yığılıp kalmak.karatay yapmak için uğraşıyorum ama açlığımı engelleyemiyorum hiç.hatta bu öğlem çok kötü bişey yaptım ,2 yıldır yapmadıım bir şey yarım ekmekden tost yedim,işim vardı çok ,kocama acıktım ne yapsak dedim oda sağ olsun tost yapmış nesıl olduysa,pek görülmüş şey değildir benim kocamın kendilindiğinden bişey yapması..
açlığımdan nasıl yedim bilmem gözüm dönmüş resmen.
bu arada bu gün su arıtma cihazı gelicek onu bekliyorum.
saolsun annem çok ısrar etti,ben alamam çok para bu cihaz dediysemde sen almazsan ben hediye alıcam dedi sağolsun.
bakalım bu gün gelip kurucaklarmış.alkali su sebiliymiş..işallah memnun kalırız..belki kilo vermemizede faydası olur öyle olduğu söyleniyor ama kullanınca görücez sonucu..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN.
sevdiklerinle çok güzel günler yaşa işallah prenses..
yapma kuzummm
sonra ya hasta olucan yada yemek canavarı olacan,olmazsa tekrar ayran detoksu yapsan çok zoruna gitmiyorsa,o işe yarıyor biliyorsun.
hem kilo verdin sen kendini bu kadar paralama,seni seven sevmiş beğenen beenmiş,tamam haklısın güzel kyafet bulamıyorum diyorsun ama hasta olucan dikkat et kendine şekerim..başka diloş yok bunu biliyorsun..
oyy geçmiş olsun diloşumuza va sana gülay..
hava gerçekden çok soğuk çocuklar üşümesin daha beter hasta olurlar mazallah..
ben senin yerinde olsam haftaya birinciliği garantilerdim ,nasılsa bu hafta iremi kimse geçemez.ama sen geçtiysen onu bilmem..
canım benim evim işe çoook yakın malum küçük bi yerde yaşıyorum. işten çık 2 dk geçmeden evdeyim bir sokak var aramızda... bi iki hafta deniyeyim de sonra bakıcam artık gerçi 1 hafta sonra saatlerde alınacak o zaman daha erken çıkarım..Tamamdır canım dediğin gibi geç çıkıyorsun o zaman atıştırmalığın olur o cevizlerdeemin ol uzun süre acıkmayacaksın
Canım peki saat 5 gibi yemek yeme şansın varmı hani işten geç çıkıyorsun eve varıp yemek yemen daha geç olucak
Kilo vermek için genelde 6 - 7 gibi en geç yemeğini yiyor karataycılar ( ben saat 16:30da en geç yiyorum artık yemeklerimi )
doğum günün kutlu olsun canımkızlar bugün benim doğum günüm 26 yaşındayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?