- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
canım ben de arkadaştan aldım eve gidip okumak için can atıyorum...kızlar nacizane bende bişiler söleyim size
ben hep tombul bi genç oldum ama hep ince tombuldum. ne zamanki insülin direncim başlamış yanlış beslenmeden ozaman katlanarak kilom 90 nı buldu 38 yaşındayım 10 senedir al ver al ver onudene bunu dene olmadı.
ne zamanki topikte banum bıkmadan usanmadan 2 ay karatay dedi durdu ııı dedim kitabı bi okudum aradığım şey buymuş dedim. karatay bir diyet değil taş devrinde atalarımızın beslenme şeklinin bir modeliymiş hatta peygamber efendimizin önerdiği yaptığı beslenme şekliymiş. karatay taş devri diyetiyle asla aç kalmaıyorsun bu sebeple gereksiz şeyleri canında istemiyor bedenine ibadet ediyorsun. o nedenle karatay teyzenin dediği gibi "yo yo diyetleri ne hayır " diyorum ve şiddetle karatay tavsiye ediyorum. ne olur kendiniz ve sağlığınız için karatay kitabını okumayı geciktirmeyin diyet anlatmıyor metabolizmanızı anlatıyor formulu anlatıyor formulu çözünce taşlar tıkır tıkır oturuyor, beyniniz formatlanıyor ve siz aç gözlü olmaktan çıkıp doyuncaya kadar yiyip acıkmıyorsunuz.
karatay kitabı herkezin okumasını hakeden bi kitap kısaca. diyet yapmak için değil sağlıklı bedenle yaşamak için okuyun ne olur ya
sabah cok mu erken yiyosun. o zaman arada yiyebilirsin. ama msj i yazdigin zamana baktim da zaten aksam yemegi saati de yaklasmis normal yani. ara yapacakdan salata yogurt seklinde de yapabilirsin. kisir falan da yiyebilirsinkızlarrr acıktım ya bennn, ki arada o kalan cevizleride yedim bide bi uykum varki sormayın, ya kitapta üç öğün menüler verilmiş sizce üç öğün yapsam nasıl olur ??
canım sabah 7,30 da yedim bugün ama işyerinde 4 kat in çık sürekli malum mağazacılık zorlandım sanki bugün birde bendeki kitapta baktım 3 öğün menüler verilmiş acaba diye sorayım bi size dedimsabah cok mu erken yiyosun. o zaman arada yiyebilirsin. ama msj i yazdigin zamana baktim da zaten aksam yemegi saati de yaklasmis normal yani. ara yapacakdan salata yogurt seklinde de yapabilirsin. kisir falan da yiyebilirsin
erken yemissin ara yapman gerekebilircanım sabah 7,30 da yedim bugün ama işyerinde 4 kat in çık sürekli malum mağazacılık zorlandım sanki bugün birde bendeki kitapta baktım 3 öğün menüler verilmiş acaba diye sorayım bi size dedim
kızlarrr acıktım ya bennn, ki arada o kalan cevizleride yedim bide bi uykum varki sormayın, ya kitapta üç öğün menüler verilmiş sizce üç öğün yapsam nasıl olur ??
slm kızlar yoğun bir günün ardından menü bildirimi yapıyorum.öncesinde size bir müjdem var şook diyetlerden vazgeçtim.
sabah:2 orta boy haşlanmış patates
öğle:fırında tavuk
akşam:2 tnae dolma ve bir kase yoğurt
nasılım?
slm kızlar yoğun bir günün ardından menü bildirimi yapıyorum.öncesinde size bir müjdem var şook diyetlerden vazgeçtim.
sabah:2 orta boy haşlanmış patates
öğle:fırında tavuk
akşam:2 tnae dolma ve bir kase yoğurt
nasılım?
çok şükür atatürk barajının açılışını yaptık.
sebilimizin 3 depo suyunu attık ve ilk suyumuzı içtik..tadı gerçekden çok güzel,tatlı su doldurmakdan kurtulduk..
konyada her mahallenin 3,4 tatlı su çeşmesi olur,herkes içme suyunu bidonla ordan bedavadan doldurur..ama tabii biraz eziyet oluyor bittikçe doldur taşı falan ,ama para verip almıyoz o ayr mesele..
ama sebilin suyu bildiin hazır su olmuş..işallah salğımıza artısı olur..
Sende hoşgeldin swetcim.İyi akşamlar fıstıklar dün uğrayamadım maşallah 25 sayfa geçmiş birikmiştek tek alıntı yapamadım affedin bu haftaki bildirimlere bayıldımmm harika maşallah listemiz uzun olacak anlaşılan
prensesim doğum günün kutlu olsun bitanem sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim
cecom geçmiş olsun canımmm bu haftada muhteşemsinnn
elma şekerim elbise bulamadın sanırım bu hafta asıl spora dinlen dinlen yap ama menü paylaşmaman nedendir ki
gülayım sana da diloşuma da geçmiş olsun cnmm
kayıp arkadaşlarımız dönmüşler çok sevindim tekrar hoşgeldiniz
neslim çok güzel açıklamışsın bitanemmm tşkler hakikaten kitap özümsenerek okunmalı çok ince detaylar bile önemline güzel topiğimizde hrkes karatay yapacak anlaşılan
nurum hoşgeldin topiğimize
meleğim kahvaltıda sadece yumurta yemek zorunda değilsin kuzum
tatlım yumurta yerine yiyebileceklerin
1-1 ad yerli muz
2.yeşil mercimek çorbası veya salatası veya yemeği
3-kuru fasulye ister piyazı ister yemeği
4- et veya köfte türü
5-kırmızı mercimek çorbası
ilk anda aklıma gelenler bunlar bitanemmsu sebilini güle güle kullan canım
arada okudum hemen cevap vereyim pilates kasları uzatıp incelmeyi sağlıyor evet fakat öncelikle kardiyo ve ağırlık çalışılmalı ki fazla yağlarımızı yakalım fıstıklar tabii vücutçular gibi değilbir de yağların kasa dönüştüğü tamamen büyük bir efsane böyle birşey yok o yüzden gönül rahatlığıyla kendinize bir spor düzeni oluşturabilirsiniz
Mervişim yormuşsun kendini kuzummellerine sağlık
isveç diyetine gelince irem prenses ve sevgili duyum yapmıştı ve fazla dayanamadılar o yüzden bence mantıklı değil
Eddoras pofuduk siderolites elanurm nerelerdesiniz
Sende hoşgeldin swetcim.
Yine kimseyi unutmamışsın canım benim.
10 gündür yeğenim bendeydi.
Dişlerini yaptırıyor bizim dişçimize.
Bugün gitti.ara ara tekrar gelicek dişleri için.diyeti bozmadım tam manasıyla ama yinede en az hasarla atlatıcam inşallah.
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Geçen hafta:80.4
Bu hafta:80.2
Giden: -200gr.
Haftada 2-3 gün açık havada yürüdük yeğenimle.
Hayırlı geceler canlarım.
İyi akşamlar fıstıklar dün uğrayamadım maşallah 25 sayfa geçmiş birikmiştek tek alıntı yapamadım affedin bu haftaki bildirimlere bayıldımmm harika maşallah listemiz uzun olacak anlaşılan
prensesim doğum günün kutlu olsun bitanem sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim
cecom geçmiş olsun canımmm bu haftada muhteşemsinnn
elma şekerim elbise bulamadın sanırım bu hafta asıl spora dinlen dinlen yap ama menü paylaşmaman nedendir ki
gülayım sana da diloşuma da geçmiş olsun cnmm
kayıp arkadaşlarımız dönmüşler çok sevindim tekrar hoşgeldiniz
neslim çok güzel açıklamışsın bitanemmm tşkler hakikaten kitap özümsenerek okunmalı çok ince detaylar bile önemline güzel topiğimizde hrkes karatay yapacak anlaşılan
nurum hoşgeldin topiğimize
meleğim kahvaltıda sadece yumurta yemek zorunda değilsin kuzum
tatlım yumurta yerine yiyebileceklerin
1-1 ad yerli muz
2.yeşil mercimek çorbası veya salatası veya yemeği
3-kuru fasulye ister piyazı ister yemeği
4- et veya köfte türü
5-kırmızı mercimek çorbası
ilk anda aklıma gelenler bunlar bitanemmsu sebilini güle güle kullan canım
arada okudum hemen cevap vereyim pilates kasları uzatıp incelmeyi sağlıyor evet fakat öncelikle kardiyo ve ağırlık çalışılmalı ki fazla yağlarımızı yakalım fıstıklar tabii vücutçular gibi değilbir de yağların kasa dönüştüğü tamamen büyük bir efsane böyle birşey yok o yüzden gönül rahatlığıyla kendinize bir spor düzeni oluşturabilirsiniz
Mervişim yormuşsun kendini kuzummellerine sağlık
isveç diyetine gelince irem prenses ve sevgili duyum yapmıştı ve fazla dayanamadılar o yüzden bence mantıklı değil
Eddoras pofuduk siderolites elanurm nerelerdesiniz
Güle güle kullanın hayatımİnşallah dediğin gibi şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?