80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben de arkadaştan aldım eve gidip okumak için can atıyorum...

iyi akşamlar kızlarr

su arıtma sebilimiz kuruldu,işallah memnun kalırız.tankın dolmasını bekliyuz boşaltıp tekrar boşaltıp sonra kullanabilecekmişiz..

bu gün yemek işi biraz karışık oldu,akşama kadar çayy çayy..akşamda mercimekli köftelerimi yedim afiyetle,elhamdüllilah doydum..

kızlarrr acıktım ya bennn, ki arada o kalan cevizleride yedim bide bi uykum varki sormayın, ya kitapta üç öğün menüler verilmiş sizce üç öğün yapsam nasıl olur ??
sabah cok mu erken yiyosun. o zaman arada yiyebilirsin. ama msj i yazdigin zamana baktim da zaten aksam yemegi saati de yaklasmis normal yani. ara yapacakdan salata yogurt seklinde de yapabilirsin. kisir falan da yiyebilirsin

selam kızlar
dün akşam misafir vardı yemekte mangal yakıldı çok yoğundummmama menüler ii oldu bu sayede :)
dün ve bugün
2 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık peynir
ara 10 badem

ara 1 elma

akşam mangalda tavuk yağsız ve salata

2 menüm aynı olunca böle yazdım artık :)

sabah cok mu erken yiyosun. o zaman arada yiyebilirsin. ama msj i yazdigin zamana baktim da zaten aksam yemegi saati de yaklasmis normal yani. ara yapacakdan salata yogurt seklinde de yapabilirsin. kisir falan da yiyebilirsin
canım sabah 7,30 da yedim bugün ama işyerinde 4 kat in çık sürekli malum mağazacılık zorlandım sanki bugün birde bendeki kitapta baktım 3 öğün menüler verilmiş acaba diye sorayım bi size dedim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

GEzdim dolaştım kürkçü dükkanına geri döndüm
KVde bizimle geldi kendine dikiş makinesi almak istiyordu ( aldıda )
Onu biraktıktan sonra eşimle alışveriş yaptık sonrada hemen eve döndüm

Cevizim bitmek üzereydi o yüzden bu seferde değişiklik olsun diye Yer fıstığı aldım kendime kahvaltılık

Bir yandan onları ayıklıyorum hazır olsunda sabah uğraşmıyayım diye yarısı bitti şimdi de diğer yarısını ayıklıyayımda bitsin bütün pislik

kızlarrr acıktım ya bennn, ki arada o kalan cevizleride yedim bide bi uykum varki sormayın, ya kitapta üç öğün menüler verilmiş sizce üç öğün yapsam nasıl olur ??

Olur tabi güzelim yeterki arada yeterince zaman olsun ( 4 saat sonra vucut leptin üretiyor ve leptinde zayıflamanı saylayan hormon Yani aslında yemek aralarında 6 saat olursa 2 saat leptin üretilmiş olur ne kadar leptin okadar eksik diyelim biz buna )

Bence gayet güzel ama sabah kahvaltısında kendine şöyle güzel bir melemen yada ne bileyim iki yumurta haşlasaydın daha başarılı olurdu Patatesin glisemik indeksi yüksek çabuk acıkırsın

keske sabah patates olmayaydi daha cok acikmana neden olur

çok şükür atatürk barajının açılışını yaptık.

sebilimizin 3 depo suyunu attık ve ilk suyumuzı içtik..tadı gerçekden çok güzel,tatlı su doldurmakdan kurtulduk..

konyada her mahallenin 3,4 tatlı su çeşmesi olur,herkes içme suyunu bidonla ordan bedavadan doldurur..ama tabii biraz eziyet oluyor bittikçe doldur taşı falan ,ama para verip almıyoz o ayr mesele..
ama sebilin suyu bildiin hazır su olmuş..işallah salğımıza artısı olur..

İyi akşamlar fıstıklar dün uğrayamadım maşallah 25 sayfa geçmiş birikmiş tek tek alıntı yapamadım affedin bu haftaki bildirimlere bayıldımmm harika maşallah listemiz uzun olacak anlaşılan

prensesim doğum günün kutlu olsun bitanem sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim

cecom geçmiş olsun canımmm bu haftada muhteşemsinnn

elma şekerim elbise bulamadın sanırım bu hafta asıl spora dinlen dinlen yap ama menü paylaşmaman nedendir ki

gülayım sana da diloşuma da geçmiş olsun cnmm

kayıp arkadaşlarımız dönmüşler çok sevindim tekrar hoşgeldiniz

neslim çok güzel açıklamışsın bitanemmm tşkler hakikaten kitap özümsenerek okunmalı çok ince detaylar bile önemli ne güzel topiğimizde hrkes karatay yapacak anlaşılan

nurum hoşgeldin topiğimize

meleğim kahvaltıda sadece yumurta yemek zorunda değilsin kuzum

tatlım yumurta yerine yiyebileceklerin
1-1 ad yerli muz
2.yeşil mercimek çorbası veya salatası veya yemeği
3-kuru fasulye ister piyazı ister yemeği
4- et veya köfte türü
5-kırmızı mercimek çorbası

ilk anda aklıma gelenler bunlar bitanemm su sebilini güle güle kullan canım

arada okudum hemen cevap vereyim pilates kasları uzatıp incelmeyi sağlıyor evet fakat öncelikle kardiyo ve ağırlık çalışılmalı ki fazla yağlarımızı yakalım fıstıklar tabii vücutçular gibi değil bir de yağların kasa dönüştüğü tamamen büyük bir efsane böyle birşey yok o yüzden gönül rahatlığıyla kendinize bir spor düzeni oluşturabilirsiniz

Mervişim yormuşsun kendini kuzummellerine sağlık

isveç diyetine gelince irem prenses ve sevgili duyum yapmıştı ve fazla dayanamadılar o yüzden bence mantıklı değil

Eddoras pofuduk siderolites elanurm nerelerdesiniz

Güle güle kullanın hayatım İnşallah dediğin gibi şifa olur

Sende hoşgeldin swetcim.
Yine kimseyi unutmamışsın canım benim.
10 gündür yeğenim bendeydi.
Dişlerini yaptırıyor bizim dişçimize.
Bugün gitti.ara ara tekrar gelicek dişleri için.diyeti bozmadım tam manasıyla ama yinede en az hasarla atlatıcam inşallah.

hb cnm iyi insan lafının üstüne gelirmiş evet misafirin olduğunu söylemiştin cnm yarın bildirimini bekliyorum son haftalarda hep artıdaydın kuzumm az hasarla atlattıysan vermiş olman lazım

netten dolandım dolandım geldim ..

sağolasın meleğimm..

mecimek çok severim zaten geçen gün düşünmüştümde faaliyete geçirmedm niyeyse..bundan sonra yumurta olmadıında öyle .yapıyım ..hem belki değişik tarifler uydurur yapar yerim..geçende cecomun kıymalı yumutasını gördüğümde aklıma gelmişti ,acaba mercimeki yumurta nasıl olur diye..melemen yarzı bişeyler uyduruyum,en azından yumurtam az olduu zaman takviye olur..

Güle güle kullanın hayatım İnşallah dediğin gibi şifa olur

sağolasın cecomm,işallah şifa olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…