80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdemercim nasılsın tabi canım orası öyle sen kg ver gerisini boş verrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..ben hastyadım kaç gündür giremedim grip yere serdi beni ..anca kendime geliyorum..4 gün yat-ye -iç iyi şımarttı eşim ..yarından itibaren eski düzenime dönüyorum..

ayy ne güzel telaşlar..bayılırım ben o arabalı takımlara güle güle kullansın oğluşun canım..

hayırlı olsun canım sağlıkla yatsın oğluşun,

ayy ne güzel telaşlar..bayılırım ben o arabalı takımlara güle güle kullansın oğluşun canım..

yerimseniben

Çok tsk ederiz teyzeleri odamız bitsin resmini çekip sizinle paylaşırım bakın bakalım nasıl olmuş.. Sevdemercim bu arabalı modellerin yanlarında çıkıntı varya onlar düşmesini engeller sanıyorum (biz de henüz yatmadık,güvenemiyorum) ama alacaksan bebek odası alma hemen büyüyorlar..

Ayrıca ne o öyle irmik tatlısı falan bari çok hafif bi sütlü tatlı yap canım geçiştir..

Nihalcim geçmiş gitsin olsun hastalığın prensesliğin tadını çıkartmışsın şimdi kaldığın yerden devam (gerçi sen zaten bu hafta kilo verdin )

Serracım ben leslie teyzeyle bi türlü tamamlayamadım yürüyüşü canım bugünde oğlum uyandı hep 15 dak yapıyorum bi şey çıkıyor yaaa sinir oldum

günaydın kızlar..herkese iyi bir hafta diliyorum..ben bugün işe başladım ama inanılmaz halsizim ateşim de var..ben bu hafta çok ağır diyet yapamıycam rölantide gitmeyi planlıyorumm bakalım..aslında hızlanamam gerek kurbana da az kaldı

canım geçmiş olsun hala atlatamadın dimi?vitamin falan al bari?

ben de bu hafta devam ettim ama tartılmadım regl olduğum için.haftaya pazartesi tartılacağım

canım geçmiş olsun hala atlatamadın dimi?vitamin falan al bari?

ben de bu hafta devam ettim ama tartılmadım regl olduğum için.haftaya pazartesi tartılacağım

sağol canım..ya ben de anlamadım bu kadar neden sürüyor perşembe cuma raporluydum 2 gün de artı evde dinlendim paso yattım valla kalkamadım resmen..dün biraz temizliğe giriştim o kadar..ona rağmen üstümeden kamyon geçmiş gibiyim valla..kolum kalkmıyor...

gunaydin herkesea.ssunshine78 hadi bakalim sen kac kg vericen bu diyetle

Valla en azından bi 5 kilo vermek istiyorum inşallah kaçamaksız tamamlayabilirim :Saruboceq:

günaydın herkese sunsune bence cok zor ya ben yapamam herhalde

Şansımı denemek istedim bu sabah 1 kesme şeker 1 kahve ile başladım
şu ana kadar bişey hissetmedim bakalım nolcak CADIARZU

GÜNAYDIN kızlarrrrrrropuyorumnanaktan nasılsınız
ELİMPHİAcım geçmiş olsun hoşgeldin daha iyisindir umarım
KAPTANIM iyi günlerde kullansın oğlusun sağlıkla büyüsün
sabah
4 kuru kayısı 0,5 lt su
kahvaltı
1 dilim peynir
1 dilim tam buydağ ekmeği
1 fincan çay(şekersiz)
ara
1 türk kahvesi
veeeee yürüyüşe başladım sonunda dün sabah 45 dk bantta yürüdüm:lepi:
lesliyi inderemedim oğluma dedim internetcafeden indir diye pek oralı olmadı lmaz:

yagmurgözlü yürümek güzel bırşey canım sakın bırakma bende bu akşam başlıyacagım inşallah gecen hafta hıc yürümedım

herkese slm kızlar

handerya oğlun sağlılkave mutlulukla uyusun yeni odasında

elimphia geçmiş olsun bol vitaminli bi hafta geçirmen dileğiğle :)

ve yürüyemediği için çoook üzülen yağmurgözlü sonunda spora döner umarım bi daha böle sağlık sorunları yaşamazsın arkadaşım

sunshine78 isveç diyetinde bol iradeli günler (darısı hepimize )

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler

ve ben regl dolayısıyla en az 3 gün yatar şeker krizlerini nasıl atlatcam ya 3 gün sporda yok : ) zor kadın olmak ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…