Ben bugün dışarı çıkamıyorum oğluşun odasını boyuyoruz ona oda takımı aldık arabalılardan ilk odamızı hazırlıyoruz..bende bari leslie teyzeyle yürüyeyim bizimki uyanınca izin vermiyo yaa..
hayırlı olsun canım sağlıkla yatsın oğluşun,
ayy ne güzel telaşlar..bayılırım ben o arabalı takımlara güle güle kullansın oğluşun canım..
oo kimsecikler uğramamış nerlerdesiniz bakalım hanımlarrrrrrrrrrr
handeryacımhadi hayırlı olsun odanız kesinlikle leslieyle yürü canım dışarı çıkmadığın zaman bende artık öyle yapıyorum hani diyorya walk walk wak yürümek en güzeli kaç milini yapıyorsun ben şimdilik 3 mil yürüyorum 1 mil 1,60 km yapıyormuş biliyormuydun ee fena yürümüyoruz 4,5 km yürümüş sayılıyoruz iyi yani
yerimsenibenserradeniz ben çıkmışım sen gelmişsin hayatım şimdi görebildim ancak msjını,tabi listede olmak değil sızlanmam da hani iki kez üst üste kilo veremeyince atılıyoruz ya ondan yaniiiii yoksa kg verdim ya önemli olan bu:)
handeryacım,gerçekten güzel hatunsun tütütü nazar değmesin:)canım önceki sayfalara baktım,senin bir msjında liste gönderdiğini gördüm ama sadece gördüm zaman yoktu anlayamadım geçen haftayı güncellediğini,ondan sordum liste yapıldımı diye,zaten haftaya yine ben en çok kilo verceeeem:) bu hafta olmasada olur kaydirigubbakcemile3 odanızda hayırlı olsun sağlıkla kullanır inşallah.Bende almak istiyorum ama beşikli takım almak istemiyorum,genç odası gibi bi şey alsam onun yatağındada yatamaz çünkü daha uyurken döndüğünde nereye gittiğini bilmiyor,biraz daha bekleyeceğim artık.
iki gün sonra regl olacağım tatlı krizine giriyorum imdaaaaaaaaaaat netten irmik tatlısı tarifine bakıyorum söylemesi ayıp yani canınız çekmesinde oof yapacağım galiba çünkü bi kaç gündür tutuyorum kendimi,saldıracak yer arıyorum tatlı yiyemedim diye,gerçi yiyincede saldıracak yer ararımda :kedi: kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun hala atlatamadın dimi?vitamin falan al bari?
ben de bu hafta devam ettim ama tartılmadım regl olduğum için.haftaya pazartesi tartılacağım
gunaydin herkesea.ssunshine78 hadi bakalim sen kac kg vericen bu diyetle
günaydın herkese sunsune bence cok zor ya ben yapamam herhalde
günaydınlarrr
bugün itibariyle isveç diyetinme başladım inş. sonunuda getirebilirim
günaydınlarrr
bugün itibariyle isveç diyetinme başladım inş. sonunuda getirebilirim
canım günaydın çok değilmi yaa dayanabilecekmisin?ben cesaret edemedim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?