- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
geçmiş olsun canım. bende ilaç verip gö-nder-dim ay aradaki çizgiler dila nın eseri o daCanim galiba var ki benim oglanda ishal gonderemedim okula kustu sabaha karsi da
Ben telden googleden gidiyorum cnm rahat oluyor mobil uygulaması bi ara calismiyordu simdi calisiyormukiGunaydin kizlar biri bana once su mobilden buraya girmeyi ogretsin yoksa epey sacmalayacam ne goruyom gelenleri yazilanlari habire tekrar okuyom gecmisi birde hani yeni gelnler listeye menu yazsada bir hafta giremiyoduya ben ne zaman girerim bu gunden menu paylasima basliyim mi
Canim ya profildeki o mu yazsin benimkide az once alip teli 2 harf kakalamis sildimgeçmiş olsun canım. bende ilaç verip gö-nder-dim ay aradaki çizgiler dila nın eseri o da
ya
z
mak istiyor
canım cepten isteye girer gibi giriyosun aynı ama zor oluyo mobil uygulaması geri gelse oohh süper olur aslındaGunaydin kizlar biri bana once su mobilden buraya girmeyi ogretsin yoksa epey sacmalayacam ne goruyom gelenleri yazilanlari habire tekrar okuyom gecmisi birde hani yeni gelnler listeye menu yazsada bir hafta giremiyoduya ben ne zaman girerim bu gunden menu paylasima basliyim mi
Gunaydin kizlar ne geçmişi okuyabiliyorum ne de takip edebiliyorum kaç gündür ustumde bi kirginlik yorgunluk vrdi hamileliktendir dedim üzerinde durmamistim ama bu sabah e ara ara hapsuruyorum hafif ateş ve boğaz,bas agrisiyla uyandim dun geceden makinaya camasir atmistim onları astim zorla daha ev toplanacak dun esim salondaki koltuklarinin yerlerini değiştirdi petegin onunu kapatiyor diye peteğin onunu acti koltuğun altini falan supurmus canim kocaam bende o sirada yiyecek birşeyler hazirliyordum ama salon biraz dagilmis anlicaniz :)
Evet su an ariyom ne nerde bencede mobilden olsa her yerde her zamn beraberizcanım cepten isteye girer gibi giriyosun aynı ama zor oluyo mobil uygulaması geri gelse oohh süper olur aslında
Evet su an ariyom ne nerde bencede mobilden olsa her yerde her zamn beraberiz
PAROLAYI SORABİLİRSİN MESELA NURA...
TABİKİDE DATLIM GIYMATLIMM....BU GÜN KENDİME YENİ TEMİZ BİR SAYFA AÇTIMM..BU BENİM İÇİN BİR MESAJ BENCE,HAYATIM DEĞİŞECEK BEN ZAYIFLIYCAMMM. .
KIZ BU NASIL ÖPME SANKİM ÇANTALADIN GİBİ...
yeni başlangıcın hayırlı olsun kuzum bende izledim seni. bende ilk profile girdim baktım napalım gırgır geçtin akşam akşamVAYY VAYYY VAYYYYY..
SİNDİ İNANMADIMI NE...PROFİLLERE GİRİLMİŞ KONTROLLER YAPILMIŞŞ...
sen yeni gelmişsin canım kaçırmışım galiba hoş geldinEvet su an ariyom ne nerde bencede mobilden olsa her yerde her zamn beraberiz
mavi cim sen nasılsın dün akşam selam vermeden çıktım içime dert oldu nasıl gidiyor spor diyetalışırsın zamanla napcan yapcak bişey yok
canım sen listeyi takma kafana kaptan ekler nasılsa. sen aramıza uyum sağlamaya alışmaya çalış. menunu düzenli paylaş mesaj yazki seni tanıyalım kalabalıkta kaybolmaman için takip et geçmişi oku menulere bak bişi sormak istersen sor hazırız biz. güzel kilolar verecezGunaydin kizlar biri bana once su mobilden buraya girmeyi ogretsin yoksa epey sacmalayacam ne goruyom gelenleri yazilanlari habire tekrar okuyom gecmisi birde hani yeni gelnler listeye menu yazsada bir hafta giremiyoduya ben ne zaman girerim bu gunden menu paylasima basliyim mi
mobil çok kolay aslında zorluğu yok acemiliğin geçence alışırsın telaşlanma kurcala kurcala öğrenirsin tarifle olmazkiGunaydin kizlar biri bana once su mobilden buraya girmeyi ogretsin yoksa epey sacmalayacam ne goruyom gelenleri yazilanlari habire tekrar okuyom gecmisi birde hani yeni gelnler listeye menu yazsada bir hafta giremiyoduya ben ne zaman girerim bu gunden menu paylasima basliyim mi
sağol canım iyiyim bende, spor bu sabah 50 mekik çektim diyete gelirse karataya başladım diyorum ama çok yiyormuşum hissinden içim çok acayip bende yine karatay usullü ama az az 3 öğün yapma kararı aldım bakalım artık.. sende iyisin umarım senin nasıl gidiyorsen yeni gelmişsin canım kaçırmışım galiba hoş geldin
ben neslihan alanya dan selamlar.
mavi cim sen nasılsın dün akşam selam vermeden çıktım içime dert oldu nasıl gidiyor spor diyet
Yapamiyorum sayfa yenilemiyo kendi kendine bildirim geliyo gunceleme var dye sormadan guncelemez mimobil çok kolay aslında zorluğu yok acemiliğin geçence alışırsın telaşlanma kurcala kurcala öğrenirsin tarifle olmazki
Sağol canim benim yavaş yavaş isleri yapmaya calisiyorum iste simdi kahvalti yapayim da ufaktan işlere başlamaya calisicam bakalimcanım geçmiş olsun dikkat et kendine yorma fazla yavaş yavaş olur hepsi dinlen önce önemli olan senin sağlığın
CANIM ZATEN MOBİL ARTIK ÇALIŞMIYO 1,2 AY OLDU. SADECE GOOGLE DAN GİREBİLİYOSUN ODA AYNI SİTEYE GİRME MODUNDAYapamiyorum sayfa yenilemiyo kendi kendine bildirim geliyo gunceleme var dye sormadan guncelemez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?