80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar ne geçmişi okuyabiliyorum ne de takip edebiliyorum kaç gündür ustumde bi kirginlik yorgunluk vrdi hamileliktendir dedim üzerinde durmamistim ama bu sabah e ara ara hapsuruyorum hafif ateş ve boğaz,bas agrisiyla uyandim dun geceden makinaya camasir atmistim onları astim zorla daha ev toplanacak dun esim salondaki koltuklarinin yerlerini değiştirdi petegin onunu kapatiyor diye peteğin onunu acti koltuğun altini falan supurmus canim kocaam bende o sirada yiyecek birşeyler hazirliyordum ama salon biraz dagilmis anlicaniz :)

Ben telden googleden gidiyorum cnm rahat oluyor mobil uygulaması bi ara calismiyordu simdi calisiyormuki

canım cepten isteye girer gibi giriyosun aynı ama zor oluyo mobil uygulaması geri gelse oohh süper olur aslında

canım geçmiş olsun dikkat et kendine yorma fazla yavaş yavaş olur hepsi dinlen önce önemli olan senin sağlığın

VAYY VAYYY VAYYYYY..

SİNDİ İNANMADIMI NE...PROFİLLERE GİRİLMİŞ KONTROLLER YAPILMIŞŞ...
yeni başlangıcın hayırlı olsun kuzum bende izledim seni. bende ilk profile girdim baktım napalım gırgır geçtin akşam akşam

Evet su an ariyom ne nerde bencede mobilden olsa her yerde her zamn beraberiz
sen yeni gelmişsin canım kaçırmışım galiba hoş geldin
ben neslihan alanya dan selamlar.
alışırsın zamanla napcan yapcak bişey yok
mavi cim sen nasılsın dün akşam selam vermeden çıktım içime dert oldu nasıl gidiyor spor diyet

canım sen listeyi takma kafana kaptan ekler nasılsa. sen aramıza uyum sağlamaya alışmaya çalış. menunu düzenli paylaş mesaj yazki seni tanıyalım kalabalıkta kaybolmaman için takip et geçmişi oku menulere bak bişi sormak istersen sor hazırız biz. güzel kilolar verecez

mobil çok kolay aslında zorluğu yok acemiliğin geçence alışırsın telaşlanma kurcala kurcala öğrenirsin tarifle olmazki

sen yeni gelmişsin canım kaçırmışım galiba hoş geldin
ben neslihan alanya dan selamlar.

mavi cim sen nasılsın dün akşam selam vermeden çıktım içime dert oldu nasıl gidiyor spor diyet
sağol canım iyiyim bende, spor bu sabah 50 mekik çektim diyete gelirse karataya başladım diyorum ama çok yiyormuşum hissinden içim çok acayip bende yine karatay usullü ama az az 3 öğün yapma kararı aldım bakalım artık.. sende iyisin umarım senin nasıl gidiyor

Günaydın hanımlar.haftas sonu giremedim.evde tadilat vardı.cumartesi sabahtan akşam 11 falandı ben hala sil süpür temizle modundaydım.fena yoruldum.pazar günü de canımı çok sıkan bir şey yaşadım.hala da iyi değilim.ama gelip merhaba demek istedim.herkese güzel selametli bir gün dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…