Bende isim cok oglene gelecekler yemege yatasim cok var biri bizi dürtüsüngünaydın arkadaşlar.
çocukları ve kocayı gönderdim.
az sonrada kahvaltımı edicem.
çok işim var ama hava soğudu uyuştum iyice.
şeytana uysam girip yorganın altına uyuycam.
efsax geçmiş olsun canım.
takip edemedim ama yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
korkma canım karataydan. ben de erken kahvaltı ettiğimden 2,5 yada 3 öğün yiyorum doyuncaya kadar.sağol canım iyiyim bende, spor bu sabah 50 mekik çektim diyete gelirse karataya başladım diyorum ama çok yiyormuşum hissinden içim çok acayip bende yine karatay usullü ama az az 3 öğün yapma kararı aldım bakalım artık.. sende iyisin umarım senin nasıl gidiyor
Hos bulduk ben bir donem burda idim hayat meskaleleri cok giremedim sonrada tekrar kayit oldum
kolay gelsin canım umarım tez zamanda atlatısın sıkıntınıGünaydın hanımlar.haftas sonu giremedim.evde tadilat vardı.cumartesi sabahtan akşam 11 falandı ben hala sil süpür temizle modundaydım.fena yoruldum.pazar günü de canımı çok sıkan bir şey yaşadım.hala da iyi değilim.ama gelip merhaba demek istedim.herkese güzel selametli bir gün dilerim..
uyuma tatlım spora koş haydigünaydın arkadaşlar.
uyumak yok hadi yola devam eriyecek kilolar var zıplayın bakimmGaliba baya kavradim simdilik iyi gidiyo artik cigelgedemi yok kizlar gormedin kimsede
Bende isim cok oglene gelecekler yemege yatasim cok var biri bizi dürtüsün
teşekkür ederim canım hoşbulduk :)günaydın arkadaşlar.
keşke bu sitenin mobil uygulaması olsa ya da tapatalk programına ekleseler o zaman süper rahatlık olacak.bu şekilde illaki pc gerekli oluyor.CANIM ZATEN MOBİL ARTIK ÇALIŞMIYO 1,2 AY OLDU. SADECE GOOGLE DAN GİREBİLİYOSUN ODA AYNI SİTEYE GİRME MODUNDA
korkma canım karataydan. ben de erken kahvaltı ettiğimden 2,5 yada 3 öğün yiyorum doyuncaya kadar.
kolay gelsin canım umarım tez zamanda atlatısın sıkıntını
AYYY ÇOK SEVİNDİM BUNU DUYDUĞUMAkorkma canım karataydan. ben de erken kahvaltı ettiğimden 2,5 yada 3 öğün yiyorum doyuncaya kadar
ahh cecom bende 79 u görmek istiyorum en azından, martta da kardeşim askerden gelicek o zamana kadar 65 olayım istiyorum yaaa...
ama ama ama ya ben ben nerdeyim yokmuyum sevmiyonmu artık beni istemiyonmu bu listede
canım ay olarak hatırlamıyom ama benden hızlı gitti onu biliyom. hatta sinirden söylendim sen veriyon ben veremiyom diye o gün bu gün adam takıldı o kiloda inemiyo.
günaydın kızlar. çocukları okula götürdüm kocayı da gönderdim diloş u uyuturkrnde kahvaltımı hallettim. anam sularda bişe var sanırım dün gece de oğlum sürekli istifra etti. sabah bulantı ilacı ve bağırsak ilacı verdim götürdüm. öğretmeni de tembihledim bişe olursa haber ver diye. şimdi bekliyom. ayyy bir soğuk var dışarda. dün dilaya allahtan mont almıştım. zamanlamam mükemmel. bu gün de kar havası var ama hayırlısı
anaaamm kar mı? ben hiç sevmem karı, Allahtan bizim burda şimdilik iyi ama genel olarak bi salgın var sanırım benim kızda habire midem bulanıyo diyo, belki okula gitmemek için yapıyo sabahın köründe kalkınca bilmiyom da rabbim onların sağlığını bozmasın inşallah
Canim galiba var ki benim oglanda ishal gonderemedim okula kustu sabaha karsi da
geçmiş olsun canım. bende ilaç verip gö-nder-dim ay aradaki çizgiler dila nın eseri o da
ya
z
mak istiyor
Gunaydin kizlar ne geçmişi okuyabiliyorum ne de takip edebiliyorum kaç gündür ustumde bi kirginlik yorgunluk vrdi hamileliktendir dedim üzerinde durmamistim ama bu sabah e ara ara hapsuruyorum hafif ateş ve boğaz,bas agrisiyla uyandim dun geceden makinaya camasir atmistim onları astim zorla daha ev toplanacak dun esim salondaki koltuklarinin yerlerini değiştirdi petegin onunu kapatiyor diye peteğin onunu acti koltuğun altini falan supurmus canim kocaam bende o sirada yiyecek birşeyler hazirliyordum ama salon biraz dagilmis anlicaniz :)
Günaydın hanımlar.haftas sonu giremedim.evde tadilat vardı.cumartesi sabahtan akşam 11 falandı ben hala sil süpür temizle modundaydım.fena yoruldum.pazar günü de canımı çok sıkan bir şey yaşadım.hala da iyi değilim.ama gelip merhaba demek istedim.herkese güzel selametli bir gün dilerim..
günaydın arkadaşlar.
Gunaydin kizlar biri bana once su mobilden buraya girmeyi ogretsin yoksa epey sacmalayacam ne goruyom gelenleri yazilanlari habire tekrar okuyom gecmisi birde hani yeni gelnler listeye menu yazsada bir hafta giremiyoduya ben ne zaman girerim bu gunden menu paylasima basliyim mi
Simdi nohut yaptim etli oglene pilavla yemelimiyim yememelimi pilav yemem zaten. Bende yemek duzenli sabh herkez gider 4 kisi kahvalti edilir 8 kadr oglende 12. 1 arasi yemk aksam da 5. 6 arasi yemek yapmak zorunlu 3 cocuk ve koca ac. Duzen var ama istahta cok
kizlar gunaydin cok sukur donebildim eski duzenime sabh kahvaltim bi dilim ekmek zeytin peynir domates salata arada bi muz yemek istedim oglen corba aksamda annecigim sagolsun sarma yapmis yogurtla onu yiyecegim cok az bi sekilde
okuduklarımdan az çok anladım zaten ama detayını bilmiyordum canım bende bugün ip almayı düşünüyordum hem kıza hem kendime yoksa yer bitirir beni valla cadı... ben ara ara leslie yapıyorum ama 3 haftadır falan pek tık yok bende, bu sabah 50 mekik çektim yarında ya yürüyüş ya da evde leslie düşünüyorum bakalım spor olmadan o listede üstlere çıkamam dimi amaCanım bilmiyorum senin haberin varmı ama biz elmaşekerini motive etmek için birde tabiki ufak ufak spor yapmak için 100 kere ip atlamayla başladık bir iki hafta evvel
İstersen ilk onunla başla karatay haricindeipin olmasına bile gerek yok ben olduğum yerde 100 kere zıplıyorum hem çok kısa sürüyor hemde çok işe yarıyor hatta ben bugün iki kere yapacağım
İnternette bak Wall sit diye birşey var alt bedeni tamamen çalıştırıyor karın bölgeside dahil
Duvara yaslanarak havada
bende bende merak ettim cecom çokcecom bugünden başlasam menü yazmaya olurmu canım
bir şey soracaktım sana canım.
facedeki sağlıklı yaşıyoruz grubumuydu senin takip ettiğin.
bende takip ediyorum ama senin yazını göremedimde.merak ettim.
banu diye yazmadınmı.
cecom bugünden başlasam menü yazmaya olurmu canım
bir şey soracaktım sana canım.
facedeki sağlıklı yaşıyoruz grubumuydu senin takip ettiğin.
bende takip ediyorum ama senin yazını göremedimde.merak ettim.
banu diye yazmadınmı.
Canım bilmiyorum senin haberin varmı ama biz elmaşekerini motive etmek için birde tabiki ufak ufak spor yapmak için 100 kere ip atlamayla başladık bir iki hafta evvel
İstersen ilk onunla başla karatay haricindeipin olmasına bile gerek yok ben olduğum yerde 100 kere zıplıyorum hem çok kısa sürüyor hemde çok işe yarıyor hatta ben bugün iki kere yapacağım
İnternette bak Wall sit diye birşey var alt bedeni tamamen çalıştırıyor karın bölgeside dahil
Duvara yaslanarak havada
Canım Hoşgeldin
Baya yoğun bir hafta sonu olmuşİnşallah canını sıkan her neyse çabucak düzene girer
Bu arada iki günlük menünüde bir ara yazarsan çok sevinirim
Geçmişi okudunmu bilmiyorum ama menü takibini çok sıkı yapıyoruz artıkYeni yıla çok çok güzel fark yaratarak girmek istiyoruz
Sorma sabah bende eşimi işe gönderdikten sonra ( ki uyanalı 2 saat olmuştu) bir anda çocuklar gibi yatağa koşup kendimi üzerine bıraktım bir an yaw 1 saatcik uyusamya dedim ama sonra hadi hadi kaldır kendini diyip zorla yataktan çıktım
Bu ara Menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Bildirim gününden hemen sonrası eksikBir ara fırsatın olursa 3 günlük menünü alabilirmiyim
Valla ben kendi adıma birşey diyemem ama kaptanımız Sweetdimple gelince yazar senin durumunu
canım benim ben haftasonu cmrtesi neredeyse bir çorba dışında bir şey yemedim menüm yok ortada yani.dünde moral bozukluğundan hiç bir şey yemedim tek yediğim mide bulantım için 1 dilim ekmek oldu.ve portakal suyu içtim.o nedenle yazamadım mazur gör lütfen..
Tamamdır canım bugünden itibaren yap madem menü bildirimlerini
Canım evet sağlıklı yaşıyoruz grubunu takip ediyorum
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts Bu facedeki linkleri
Hatta bugün benim yazdığım bir yazıyı paylaştılar İnstagramda sağ olsun
Eki Görüntüle 1275403
alisirsi. hepimiz ilk once korktuk hem bu kadar ye hem zayifla imkansiz dedik ama sukur oluyo
bildigim kadariyla acikinca bozuluyor. ama en dogru bilgi sweetdimple de. hatta bu konuda benim de bi sorum olacak. ama onu en hizli 6. takimda bulurum gibi geliyor
canim gecmis olsun. neymis sıkıntı. iki gundur bende oyleydim inat ettim dr a gitmedim. bu gun iyiyim ama cok sukur
Çok şükür sıpa sağlıklıymış
Varsın yaramaz olsun önemli değil canım eminim senin gibi anneyi üzmeye kıyamaz büyüdükçe
Hayırlı ve sağlıklı olsun yeter
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha göstermesin ....Aminnn
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
İnşallah bir daha ortadan yok olmazsın
Allah yardımcın olsun hem 3 evlat, hem ev hemde iş gerçekten helal olsun ben evde olduğum halde daralıyorum 2 çocukla ev işi yetişmiyor diye
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz hepbirlikte
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][TR][/tr][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]wintersun[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%3,57[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]4 gün spor salonu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]117,4[/TD]
[TD]115,8[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]8,7[/TD]
[TD]%1,36[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]3 gün x 100 ip atlama [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%1,23[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 400 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]%1,22[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]84,8[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]6,2[/TD]
[TD]%1,18[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]Kondisyon bisikleti
Wall sit
Jumping jack
IP atlama
Squat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]76,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]5,1[/TD]
[TD]%1,16[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]her gün trambolinde en az yarım saat egzersiz.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]ozggeumudum[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]88,7(3 hafta önce)[/TD]
[TD]85,6[/TD]
[TD]3,1[/TD]
[TD]3,1[/TD]
[TD]%1,16(3 haftalık)[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]63,4[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[TD]%0,95[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş,Mekik,Trombolin ,ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]evrim1478[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]84,2[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[TD]%0,94[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]yurume+lesli+plates+squat+mekik karışık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]Haftada 2-3 gün açık havada yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]sade kahvem[/TD]
[TD]94,3[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[TD]%0,22[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,2(2 hafta önce)[/TD]
[TD]83,1[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]5,9[/TD]
[TD]%0,06(2 haftalık)[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]4 x 5 mile leslie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]26,5[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]5 gün leslie ile 2 mil+ 15 dak plates
3 gün 100 ip atlama+100 mekik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Ra_punzel[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]88prenses22[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]2 gün yarım saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]21,4[/TD]
[TD]%+0,62[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65,6[/TD]
[TD]66,2[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]%+0,91[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]nilay20[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]%+1,11[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]%+1,23[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]trambolin, mekik, popo hareketleri, yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][/tr][TR]
@Elanurm-@xyzxyaz-@chiccoo-@aysenelisa@anasonn-@ebus42
sihirlikk -@pofuduk-@siderolites-@kakule71
fıstıklar yuvaya dönün
özür şekerler geciktim biraz aylık listemizi yarın hazırlarım inş kilo veren tüm çıtırları tebrik ederimveremeyen çıtırlarımız moral bozmak yok verene dek burdayız alan çıtırlarımıza da aşkolsun Hamişimiz hariç [/TR][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
[/tr][/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?