80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Galiba baya kavradim simdilik iyi gidiyo artik cigelgedemi yok kizlar gormedin kimsede
Bende isim cok oglene gelecekler yemege yatasim cok var biri bizi dürtüsün

korkma canım karataydan. ben de erken kahvaltı ettiğimden 2,5 yada 3 öğün yiyorum doyuncaya kadar.
Hos bulduk ben bir donem burda idim hayat meskaleleri cok giremedim sonrada tekrar kayit oldum

kolay gelsin canım umarım tez zamanda atlatısın sıkıntını
uyuma tatlım spora koş haydi

teşekkür ederim canım hoşbulduk :)
CANIM ZATEN MOBİL ARTIK ÇALIŞMIYO 1,2 AY OLDU. SADECE GOOGLE DAN GİREBİLİYOSUN ODA AYNI SİTEYE GİRME MODUNDA
keşke bu sitenin mobil uygulaması olsa ya da tapatalk programına ekleseler o zaman süper rahatlık olacak.bu şekilde illaki pc gerekli oluyor.
korkma canım karataydan. ben de erken kahvaltı ettiğimden 2,5 yada 3 öğün yiyorum doyuncaya kadar.

kolay gelsin canım umarım tez zamanda atlatısın sıkıntını

amin canım tşk ederim.

Simdi nohut yaptim etli oglene pilavla yemelimiyim yememelimi pilav yemem zaten. Bende yemek duzenli sabh herkez gider 4 kisi kahvalti edilir 8 kadr oglende 12. 1 arasi yemk aksam da 5. 6 arasi yemek yapmak zorunlu 3 cocuk ve koca ac. Duzen var ama istahta cok

ahh cecom bende 79 u görmek istiyorum en azından, martta da kardeşim askerden gelicek o zamana kadar 65 olayım istiyorum yaaa...

Canım bilmiyorum senin haberin varmı ama biz elmaşekerini motive etmek için birde tabiki ufak ufak spor yapmak için 100 kere ip atlamayla başladık bir iki hafta evvel
İstersen ilk onunla başla karatay haricinde ipin olmasına bile gerek yok ben olduğum yerde 100 kere zıplıyorum hem çok kısa sürüyor hemde çok işe yarıyor hatta ben bugün iki kere yapacağım

İnternette bak Wall sit diye birşey var alt bedeni tamamen çalıştırıyor karın bölgeside dahil
Duvara yaslanarak havada

Canim galiba var ki benim oglanda ishal gonderemedim okula kustu sabaha karsi da

geçmiş olsun canım. bende ilaç verip gö-nder-dim ay aradaki çizgiler dila nın eseri o da
ya
z
mak istiyor

Canım Hoşgeldin
Baya yoğun bir hafta sonu olmuş İnşallah canını sıkan her neyse çabucak düzene girer
Bu arada iki günlük menünüde bir ara yazarsan çok sevinirim
Geçmişi okudunmu bilmiyorum ama menü takibini çok sıkı yapıyoruz artık Yeni yıla çok çok güzel fark yaratarak girmek istiyoruz

Sorma sabah bende eşimi işe gönderdikten sonra ( ki uyanalı 2 saat olmuştu ) bir anda çocuklar gibi yatağa koşup kendimi üzerine bıraktım bir an yaw 1 saatcik uyusamya dedim ama sonra hadi hadi kaldır kendini diyip zorla yataktan çıktım

Bu ara Menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Bildirim gününden hemen sonrası eksik Bir ara fırsatın olursa 3 günlük menünü alabilirmiyim

Valla ben kendi adıma birşey diyemem ama kaptanımız Sweetdimple gelince yazar senin durumunu

kizlar gunaydin cok sukur donebildim eski duzenime sabh kahvaltim bi dilim ekmek zeytin peynir domates salata arada bi muz yemek istedim oglen corba aksamda annecigim sagolsun sarma yapmis yogurtla onu yiyecegim cok az bi sekilde

Canım tabiki nohut yiyebilirsin
Pilavı bulgurdan yaparsan ondan bile yiyebilirsin
Yanına az yoğurt yada ev turşusuda ekleyebilirsin
Akşam yemeğinide çok hafif geçiştir ( yada öğlen sırf salata tarzı birşey ye akşamlıkda ailenle nohut bulgur pilav faslı yap hem ailenle aynı şeyi yemiş olursun hemde öğlen çok hafif yediğinden akşam yemeğini bir kaç saat sonra yense bile sorun olmaz )

kizlar gunaydin cok sukur donebildim eski duzenime sabh kahvaltim bi dilim ekmek zeytin peynir domates salata arada bi muz yemek istedim oglen corba aksamda annecigim sagolsun sarma yapmis yogurtla onu yiyecegim cok az bi sekilde

Canım fırsatın varsa haftasonu menünüde paylaşırmısın hani eksik bildirim olarak yazmak istemiyorum

okuduklarımdan az çok anladım zaten ama detayını bilmiyordum canım bende bugün ip almayı düşünüyordum hem kıza hem kendime yoksa yer bitirir beni valla cadı... ben ara ara leslie yapıyorum ama 3 haftadır falan pek tık yok bende, bu sabah 50 mekik çektim yarında ya yürüyüş ya da evde leslie düşünüyorum bakalım spor olmadan o listede üstlere çıkamam dimi ama

bende bende merak ettim cecom çok

Tamamdır canım bugünden itibaren yap madem menü bildirimlerini
Canım evet sağlıklı yaşıyoruz grubunu takip ediyorum

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts Bu facedeki linkleri

Hatta bugün benim yazdığım bir yazıyı paylaştılar İnstagramda sağ olsun

canım benim ben haftasonu cmrtesi neredeyse bir çorba dışında bir şey yemedim menüm yok ortada yani.dünde moral bozukluğundan hiç bir şey yemedim tek yediğim mide bulantım için 1 dilim ekmek oldu.ve portakal suyu içtim.o nedenle yazamadım mazur gör lütfen..

Tabiki canım sende bugünden itibaren yaparsın menü bildirimlerini

Sağolun kızlar biraz daha iyi gibiyim.
Ayyüzlüm canım tam olarak bir teşhis koyamadı adamcağız. Ortalıkta yine çoğaldı bu rahatsızlık dedi. İshal, kusma vs. Ama ben en çok titreme şikayeti ile gittim. İLk defa öyle bir titreme yaşadım. Allah kimseye vermesin.Sana da geçmiş olsun canım.

Kuzum ellerine sağlık. Ben yuvadayım da rahatsızım biraz. Bildirimin olduğu gün hastane de kaldım pazarda bildirim yapamadım gece serum falan almıştım Şekerli su da verdiler

Tünaydın kızlar yeni kalkabildim ben
Ve hiçte diyete uygun olmayan şeyler yiyorum şuan. Ekmek yedim mideni bastırır dediler.
İçim ne alıyosa onu yiyorum açıkcası yumurtaya cesaret edemedim hiç. Kötü olurum diye.

Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…