ıyıyım cnm sen nasılsın ozlemısım senı de heeeeebir haftada üç kilo. maşallah sana canım. ama sen birde benim bir günde verdiğimi gör
hadi hayırlı olsun allah bir an önce adapte olmayı nasip etsin.
nuuuuur hoş geldin kız. nasılsın
az önce açtım pc yi ve aynen bu haldeydim sayfaları görünce
canım hayırlısı olsun. ama diş çıkarmanın etkisiyle bıraktı anladığım kadarıyla. benimki alt iki taneyi ramazandan önce çıkarmıştı. şimdi üstler kabarmış dün dr a götürdüm iyice halden düştü. dr antibiyotik yazdı eğer daha kötüye giderse verirsin dedi. ne alaka dersen bünyesi zayıf düştüğünden dişten, üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş fukaram.
bende karataycıyım. ve 7 senedir 7 li rakamları görmüyordum. ama artık o dolaylarda geziyorum.
bir kere denedim 7. günde sanırım pes ettim. çok zor bir diyet
mutlu yıllar prensesiiiiiim. allah sevdiklerinle mutlu ömürler nasip etsin inşallah
canım yemekten kısma da gel bir hafta karataya uygun beslen. hatta 2 gün detoks yapalım birlikte. yemekten kısarsan sonra gözün döner pis saldırırsın yemeklere
aynen neslım ben senın genc versıyonunumnur sen de yeni sayılırsın ve karatay la ilgili benim gibi düşünüyorsun anlaşılan. meğer hayatım için en gerekli şeymiş karatay ne kadar geç buldum ben siz şanslısınız gençsiniz
mavim bu kelimeleri sende sarf edeceksin bi süre sonra meğer hayatımda eksik şey karataymış diyeceksin
sağlıklı kilo vermeler canım
hooosssbbbuuuuulllddduuuukkkkkkkkkkSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dünden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı malum işlerim ve misafirim vardı
Çok şükür dün böbrek ağrılarım geçtide rahat rahat işimi yaptım ( af edersiniz cırcır olmuştum sanırım ondan böbreklerim ağrıdı diye tahmin ediyorum )
Annemler erken gelince işlerim bitince uğrayamadım. Akşamda hesapta en geç 7 de gelecekti kızkardeşim ama bir aksilikler olunca gelmesi 9u buldu
Bİr ara aradı siz yiyin biz geç geleceğiz diye ama ayıp olur ha şimdi gelir ha şimdi gelir derken baya geç oldu
Aslında kendi kendime biraz sinir oldum çünkü ne güzel erkenden yemeğimi yiyordum ama dün baya geç kaldı
Neyse kırk yılın başı olur öyle şeyler diyip canımı sıkmamaya çalıştım çok fazla.
Bulaşık makinemde geçenlerde kafayı yedi hatta yemekle kalmadı kustu
En son bulaşık makinemi çalıştırdığımda bir baktım mutfak su içindebir yerden pis suyu kaçırıyor ama nereden bulamadık
Bende bu durumda dün bütün bulaşıkları elde yıkadım birde çay servisi falan derken geberdim yorgunluktan
SAat 23i geçiyordu gittiler tabi bende koltuğa hafif bir uzanayım derken baktım içim geçiyor hemen kendimi yatağıma attım ve sabah yine 6yı az geçiyordu uyandım
Hemen kahvaltımıde ettikten sonra biraz haberleri izledikten sonra geçmişi okumaya koyuldum
Maşallah baya geçmişte olmuş ama hepsini okudumki aklım kalmasın diye
Şükür canım birşeyim kalmadıSanırım bağırsakların fazla çalışmasından dolayı bir an öyle oldum ama şükür bir iki saat içinde geçti Bol bol su içiyorum zaten sussuz kalmıyayım diye ki cırcırda geçti
Kız bende aynıyımTuvalete bile girdiğimde bakınırken ay şuda yapılacak buda yapılacak diye iş buluyorum hemen onlarıda halledip öyle çıkıyorum banyoda o bahaneyle bitmiş oluyor
Hani Türkün aklı ya kaçarken yada .....tübe tübe ama hakikaten hep lavaboda aklıma geliyor yapacaklarım
Canım gitti ya sen ona bak
Eminim yaza kadar hepimiz süper fark yaratmış olacağız
Anam bende bana mahsus birşey sanıyordum
Benim büyük zaten dağınık ama Allahtan sırf kendi odasını dağıtır
Ufaklık tam bir kurabiye canavarı gibine yerse yesin çoğu zaman fare gibi kemirir ve ne koltuk kalır nede halı batmadık Eskiden annem hep derdi ay kızım düzenli ol işte ani gelen olur temizliğini yap falan diye ama benim ufaklıktan sonra bir iki senedir yahu tabi senin işin bitmez bu minik fare varken diye Birde dolanarak yediğinden çoğu zaman ( ben görene kadar evi turlamış oluyor speedy gonzalez ) inan temizlik yaptıktan yarım saat sonra yine her yer batmış oluyor
Dün tam işim bitti oh gidip giyineyimde öyle hazır bekliyeyim dedim ben üzerimi giyene kadar yine oyuncaklarını ve boya malzemelerini ortaya dökmüşanam görünce bastım kalayı birde git topla diyince anında bacağım ağrıyor der sıpa ama dünkü fırça sağlamdı baktım söylene söylene topladı ben mecburmuyum toplamaya işte ablam toplasaydı mutlu olurdum zaten bacağım ağrıyor diye dedim eşşek dağıtman 2 dakika sürmüyor ama topla diyince numaradan bacağın ağrır
eee o zaman aramıza hoşgeldin
Hadi bakalım
Eminim çok güzel kilolar vereceksin ve hepbirlikte yaza damgamızı vuracağız
Hadi gözüüz aydın dişiniz de çıkmış
Eminim biraz daha rahatlamıştır kuzu
Bu arada dert etme canım biraz daha geçince emin ol sık sık fırsat bulursunşimdi emzirdiğin içinde daha çok kuzuya gidiyor zaman ama yemeklere başladığında eminim ki daha uzun süre tok kalacağından uykularıda uzayacak sende işlerini düzenledinmi daha sık uğrarsın inşallah
Yavaş ama emin adımlarla hedeflerimize ulaşacağımıza adım gibi eminim
cnm karatayı sonuna kadar tavsıye edıyorum zaten adı dıyet... aslında dıyet degıl yasam tarzını degıstırıyorsun bu zamana kadar az yıyıp sık yedım nasıl sporlar yaptım yerı geldı gun boyu ac kaldım ama hepsı gecıcı kılo vermekmıs bı yerden sonra kılo verme duruyor ve gıtmıyor ama karatay super denemekten bırsey kaybetmezsın cnmbu karatay diyetini kimler yapıyor ve nasıl sonuç alıyorsunuz tavsiye ediyormusunuz.bende yapayım mı.isveç mi yapsam yoksa.kızlar bana kızmayın lütfen 8 senedir uğraşıyorum gına geldi artık.şu 70li rakamları bir göreyim yardım edin lütfen
hosbulduuukkkkkkkk kızçelersağol anım benim bunlar şişkinlk tüp bebek kilosu hızlı gitmesi normal 3.4. haftalara bakıcaz :)
teşekkürler cnmmmm
hoşgeldin topikimizeeee
oyyy oyy oyyyy çok yorma kendini bebişi çalkalama çok içinde :)
cok komık ama cok guzel bır tesaduf oldu hosbuldumoff donuyorumm benn,herife sobayı kuralım diyorum ağırdan alıyor,nasılsa akşamdan akşama evde ve gecede yatak odasında ekekrikli ısıtıcı çalışıyor,tuzu kuru yani..
az ısınıyım diye battaniyenin altına girdim ama küçük kızın istekleri bitmiyor tabii.
işallah canım,eşimin iddia faan hiç umurunda değil,sadece kilo aldın sen diyip duruyor her fırsatta..göstericem onaa kiloyu kim almış.uyuz o kadar kilo verim hanım kilo veriyorsun demedi,2 kğ aldım hemen gözüne battı..
anladım canım bi yanlışlık olduğunu,ama iyi olmuş bundada bir hayır vardır ,blkide arkadaş için bizim grup çok iyi gelicek..
bebiş olsun o zaman evin bu halini mumla arıycaksın merviş şimdi evi kirleten yok ondan temiz ev kirli gelir gözüne..
hoşgeldin aramızaa
hemde çok güzel tesadüfle geldin ,iyiki nesli yalnış yapmış alıntıyı..bizim topikte kğ sorun değil canım,isteyen gelir gerkese kapımız açık,hem dediğin gibi zaten yakında gelicektin dikey geçiş yapmış oldun neslinin sayesinde..
ee normal gülüm ilk defa kullanıcak olman,yaşın ne başın ne,3 aylık evlisin ilk defa kullanman çok normal..
işallah memnun kalırsın,mis gibi kullan mervişim..
ınsallah evet devamlılık gercekten onemlı benım hayatım artık hep boyle bundan emınım adım kadaryaslarimiz ayniymis canim sende verirsin canim devamlilik önemli ya birakinca gidiyor bunu anladim bende inşallah hedeflerimize ulasiriz
Hepinize iyi geceler geçmiş yapamadım yarın grşrz nasipse hatam varsa affolacecom muhteşem bir özet hazırlamışsın tşkler bitanemmmm
ay bak cok utandim simdi valla hafta sonu programa pek uyamadim ama yinede paylasiyim c.tesi kahvaltim kahvaltilik evdeki herkez gibi yedim cunku evimizde misafirler vardi yasak olan herseyi yedimCanım fırsatın varsa haftasonu menünüde paylaşırmısın hani eksik bildirim olarak yazmak istemiyorum
ayyy canım yaaa nasıl oldum anlatamam tüylerim havada yaniii... rabbim hepimize nasip etsin sanada daha nice kilolar vermeyi nasip etsin. amiinnn.
ıyıyım cnm sen nasılsın ozlemısım senı de heeeee
eline sağlık canımmm süper bi liste olmuş kendimi tepede görmek te şımartmadı değil beniiii :)
ceco sanada tşkler fıstıkkkk
dün yazmadım menümü bennnnn
sabah 2 yumurta domates salatalık peynir zeytin
1 dilim ekmek
ara 1 muz
ara 2 kayısı 5 badem 3 ceviz
akşam5 mercimek köftesi bol salata
nescafe
spor salonuna da gittim dün :)
ay bak cok utandim simdi valla hafta sonu programa pek uyamadim ama yinede paylasiyim c.tesi kahvaltim kahvaltilik evdeki herkez gibi yedim cunku evimizde misafirler vardi yasak olan herseyi yedimaksamda nohutlu pilav yedim cnm cok pismanim valla pazar kahvaltimda ayni sekildeydi aksamda ev boregi yemistim ama bugun normale dondum valla :)
canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin... menün de gayet güzel..dün yazmadım menümü bennnnn
sabah 2 yumurta domates salatalık peynir zeytin
1 dilim ekmek
ara 1 muz
ara 2 kayısı 5 badem 3 ceviz
akşam5 mercimek köftesi bol salata
nescafe
spor salonuna da gittim dün :)
bu hafta rahat rahat dolanabilirsin cecom pek iyi gitmiyo bu hafta şu an +400 deyim ama hallederim umarımRica ederim Canım benim maksat birlikte aynı şevkle devam edelim
Bu arada maşallah subhanallah
Ben bu hafta birinci belli ikinci kim diye havalı havalı dolanırken aldın façamı aşağı
Şaka bir yana ama gerçekten çok çok güzel bir fark inşallah hep güzel güzel kilolar giderde hepimiz hedeflerimize bir tık daha yaklaşırız
Süpersin
Bu arada akşam 5 mercimek köftesi yedim diye niye üzülüyorsun
Tamam karatay yapmıyorsun ama Canan Karatay mercimek köftesi serbest diyor
Yani hiççççççç sakıncası yok vicdan yapma kendine
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][TR][/tr][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]wintersun[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%3,57[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]4 gün spor salonu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]117,4[/TD]
[TD]115,8[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]8,7[/TD]
[TD]%1,36[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]3 gün x 100 ip atlama [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%1,23[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 400 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]%1,22[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]84,8[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]6,2[/TD]
[TD]%1,18[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]Kondisyon bisikleti
Wall sit
Jumping jack
IP atlama
Squat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]76,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]5,1[/TD]
[TD]%1,16[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]her gün trambolinde en az yarım saat egzersiz.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]ozggeumudum[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]88,7(3 hafta önce)[/TD]
[TD]85,6[/TD]
[TD]3,1[/TD]
[TD]3,1[/TD]
[TD]%1,16(3 haftalık)[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]63,4[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[TD]%0,95[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş,Mekik,Trombolin ,ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]evrim1478[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]84,2[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[TD]%0,94[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]yurume+lesli+plates+squat+mekik karışık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]Haftada 2-3 gün açık havada yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]sade kahvem[/TD]
[TD]94,3[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[TD]%0,22[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,2(2 hafta önce)[/TD]
[TD]83,1[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]5,9[/TD]
[TD]%0,06(2 haftalık)[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]4 x 5 mile leslie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]26,5[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]5 gün leslie ile 2 mil+ 15 dak plates
3 gün 100 ip atlama+100 mekik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Ra_punzel[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]88prenses22[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]2 gün yarım saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]21,4[/TD]
[TD]%+0,62[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65,6[/TD]
[TD]66,2[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]%+0,91[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]nilay20[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]%+1,11[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]%+1,23[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]trambolin, mekik, popo hareketleri, yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][/tr][TR]
@Elanurm-@xyzxyaz-@chiccoo-@aysenelisa@anasonn-@ebus42
@esinturgay-@pofuduk-@siderolites-@kakule71
fıstıklar yuvaya dönün
özür şekerler geciktim biraz aylık listemizi yarın hazırlarım inş kilo veren tüm çıtırları tebrik ederimveremeyen çıtırlarımız moral bozmak yok verene dek burdayız alan çıtırlarımıza da aşkolsun Hamişimiz hariç [/TR][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
[/tr][/tr]
Gunaydin kizlar ne geçmişi okuyabiliyorum ne de takip edebiliyorum kaç gündür ustumde bi kirginlik yorgunluk vrdi hamileliktendir dedim üzerinde durmamistim ama bu sabah e ara ara hapsuruyorum hafif ateş ve boğaz,bas agrisiyla uyandim dun geceden makinaya camasir atmistim onları astim zorla daha ev toplanacak dun esim salondaki koltuklarinin yerlerini değiştirdi petegin onunu kapatiyor diye peteğin onunu acti koltuğun altini falan supurmus canim kocaam bende o sirada yiyecek birşeyler hazirliyordum ama salon biraz dagilmis anlicaniz :)
Günaydın hanımlar.haftas sonu giremedim.evde tadilat vardı.cumartesi sabahtan akşam 11 falandı ben hala sil süpür temizle modundaydım.fena yoruldum.pazar günü de canımı çok sıkan bir şey yaşadım.hala da iyi değilim.ama gelip merhaba demek istedim.herkese güzel selametli bir gün dilerim..
bu hafta rahat rahat dolanabilirsin cecom pek iyi gitmiyo bu hafta şu an +400 deyim ama hallederim umarım
karatayda serbest miiiiii
karatayyyy sana geliyorummmm galibaaaaaaaa
slm kızlar..
hafta sonu malum edeyim ve minnoşumla zaman geçiriyorum. giremiyorum o nednele. zaten benim diyette elimde patladı.
çok iradesizim. hele de moralim bozukken daha da kopuyor bende durum.
iş yerimde çok mutsuz günler yaşıyorum. ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken. umarım her şey düzelir.
karbonhidrat bombası gibiyim bugün. ceco menü istemişsin ama benim ki pek örnek olmaz. hatta yapılmaması gerekenler diye paylaşabilirsiniz.
bugünkü yarım menüm
sabah 2,5 poğaça
ara
1 muz
öğlen
1 tabak makarna
yeşillik
ayran
felaket :/
ama gerçekten moralim çok bozuk
elma şekerim haftasonu takip ettim aradığın cicileri bulmuşsun gözün aydın. umarım güzel anılarla hatırlayacağın elbiseler olur :) zira ben isteme de ki kıyafetlerime baktıkça hala heyecan duyuyorum :) nişan kıyafetime baktıkça öğğğ ıyyy diyorum :)
eline sağlık cnm. listenin yüz karasıyım. ama motivem yerlerde. hiç diyet yapasm yok. diyet yapmasam neyse de daha da açıldım ben
geçmiş olsun cnm. ateş iyi değil aman yükseltme. minnoşunun ultrason görüntüsüne de maşallah. erkek miymiş :) minik sıpa :)
uff benim de cnm çok sıkkın. işte moralimi bozuyorlar.. umarım biran önce hepsi düzelir cnm..
Ekim Ayı Kilo Verme Tablosu(4 Haftalık)[TR][TR][/tr][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]Topic başlangıç kilosu / Tarih[/TD]
[TD]Yaş/Boy[/TD]
[TD]1.Hafta / Fark / KiloYüzdesi[/TD]
[TD]2.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]3.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]4.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo / Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5/01/05/2014[/TD]
[TD]32/1,64 cm.[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]81,5/+1,9/%+2,39(4 haftalık)[/TD]
[TD]82,5/+1/%+1,23[/TD]
[TD]+2,9/%+%3,64[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]%11,77[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD]86/2013[/TD]
[TD]/cm[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]82/+3/%+3,80(3 aylık)[/TD]
[TD]81/1/%1,22[/TD]
[TD]1/%1,22[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%5,81[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5/28,06,2014[/TD]
[TD]34/1,54 cm[/TD]
[TD]118,3/0,5/%0,42[/TD]
[TD]117/1,/%1,10[/TD]
[TD]117,4/+0,4/%+0,34[/TD]
[TD]115,8/1,6/1,36[/TD]
[TD]2,7/%2,28[/TD]
[TD]8,7[/TD]
[TD]%6,99[/TD]
[TD]110[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89/06/06/2014[/TD]
[TD]35/1.55cm.[/TD]
[TD]83,2/0,3/%0,36[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]83,1/0,1/%0,12[/TD]
[TD]0,4/%0,48[/TD]
[TD]5,9[/TD]
[TD]%6,63[/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]45/1.60 cm.[/TD]
[TD]79,6/+0,1/%+0,13[/TD]
[TD]79,9/+0,3/%+0,38[/TD]
[TD]80,4/+0,5/%+0,63[/TD]
[TD]80,2/0,2/%0,25[/TD]
[TD]+0,7/%+0,88[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%2,20[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsax[/TD]
[TD]103,2/2013[/TD]
[TD]24/cm[/TD]
[TD]-/-/-[/TD]
[TD]-/-/%[/TD]
[TD]81,3/+0,7/%+0,87(2 haftalık)[/TD]
[TD]81,8/+0,5/%+0,62[/TD]
[TD]+1,2/%+1,49[/TD]
[TD]%21,4[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87/[/TD]
[TD]/ cm[/TD]
[TD]83/1/%1,19[/TD]
[TD]82/1/%1,20[/TD]
[TD]81/1/%1,22[/TD]
[TD]80/1/1,23[/TD]
[TD]4/%4,76[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%8,05[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82.2[/TD]
[TD]25/cm.[/TD]
[TD]74,9/0,7/%0,93[/TD]
[TD]74,7/0,2/%0,23[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]//%[/TD]
[TD]/%[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD]89/17.11.2013[/TD]
[TD]31/1.57cm.[/TD]
[TD]64,4/0,6/%0,92[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]64/0,4/%0,62[/TD]
[TD]63,4/0,6/%0,95[/TD]
[TD]1,6/%2,47[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[TD]%28,8[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evrim1478[/TD]
[TD]87/23,09,2014[/TD]
[TD]-/1,66 cm[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]85/2/%2,30[/TD]
[TD]84,2/0,8/0,94[/TD]
[TD]2,8/%3,22[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[TD]%3,22[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres76[/TD]
[TD].93.1/16.02.2014[/TD]
[TD]38/cm.[/TD]
[TD]66,9/0,9/%1,33[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]66,6/0,3/%0,45[/TD]
[TD]66,6/0/%0,0[/TD]
[TD]1,2%1,77[/TD]
[TD]26,5[/TD]
[TD]%28,5[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]90/01,03,2014[/TD]
[TD]38/1,70 cm.[/TD]
[TD]77,1/0,4/%0,52[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]76,8/0,3/%0,39[/TD]
[TD]76,4/0,4/%0,52[/TD]
[TD]1,1/%1,42[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[TD]%15,1[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sonundaoldu[/TD]
[TD]67/29.09.2014[/TD]
[TD]-/ cm[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]65,6/1/%1,60[/TD]
[TD]66,2/+0,6/%+0,91[/TD]
[TD]0,8/%1,19[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]%1,19[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR]
4 haftalık tablomuz hazır şekerler 1 hafta erken başladığımız için tam ekim sonu denk gelmiyor aylık liste için en az 2 hafta bildirim yapmanız gerekiyor bir sonraki ay kalabalık bir tablo olacağına eminimhatam varsa affola [/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr]
geçmiş olsun ayyüzlüm.günaydın kızlar. çocukları okula götürdüm kocayı da gönderdim diloş u uyuturkrnde kahvaltımı hallettim. anam sularda bişe var sanırım dün gece de oğlum sürekli istifra etti. sabah bulantı ilacı ve bağırsak ilacı verdim götürdüm. öğretmeni de tembihledim bişe olursa haber ver diye. şimdi bekliyom. ayyy bir soğuk var dışarda. dün dilaya allahtan mont almıştım. zamanlamam mükemmel. bu gün de kar havası var ama hayırlısı
allah yardımcınız olsun canım, bizler kara hasretiz.kuru soğuk çekiyoruz yıllardır ..doğru düzgün kar yağmıyor hiç..amin canım ya. ay burda kar hiç çekilmiyor. ben muştayım kar bir yağınca nisan mayısa kadar yerde resmen çile
geçmiş olsun canım. bende ilaç verip gö-nder-dim ay aradaki çizgiler dila nın eseri o da
ya
z
mak istiyor
iyi yapmışın canım,birbirimizi izleyelim..yeni başlangıcın hayırlı olsun kuzum bende izledim seni. bende ilk profile girdim baktım napalım gırgır geçtin akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?