80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh cnm sağol. muhabbet ederim elbet. seviyorum sizleri ve burayı. yarından itibaren toparlarım inş .. yani öyle umuyorum..

Bu Ayın Birincisi elmaSekeri23

%4,76 ile Sevgili elmaSekeri23 olmuştur

tbrkler Şekercim

tebrikler şekerim. herkes çok haketti. ama sana ayrı bir sevindim nişan söz önemli günlerin var önünde..
ama herkes uşaır inş hedefine :)

elllerine sağlık canımmmm
aslında beceremem korkusu var biraz ne doğru ne yanlış yeni bilgiler öğrenmek zor gibi geliyo biinceleme yapayım bakalım sana da sorarım başlarsam demi cecooo
yardım ederin demi cecoooo
ha cecooooo

Bu Ayın Birincisi elmaSekeri23

%4,76 ile Sevgili elmaSekeri23 olmuştur

tbrkler Şekercim
ayyyyyy ne güzel bişeymiş bu böyleee nasıl sevindimmm varyaa çoooookkk tşk ederim canımmm eline emeğine sağlıkkkk bütün tablolarda çok büyük emeğin var

Elmaşekerimmmmmmmmmmmm Çıtır Gelin adayımız bu ay harikalar yaratmış

İnşallah bir sonraki ayda yine çooook güzel bir sonuç alıcaksın ve nişana kadar dahada çıtır olacaksın
inş. cecommmm hep beraber inş... çooook tşk ederimmm
sağolll bitanemmmm teşekkür ederimmm hepimizzz tez zamanda sağlıkla ulaşalım inş...
bravoooo elma şekerimmmmmeeeeee
tşk ederimmmm iremimmmmmmmmm

Tipik bos kalmis kizlar nrdesiniz elmasekerim nasip bi elbise buldun canim bak bulamam diyordun ama çok şükür bulmussun inş içinde sinmistir ne zaman geliyorlar tam gün belli mi
valla sindi bitanem çok şükürr zaten öyle pek fazla alternatifde yokdu da :) içlerinden en hoşuma gideni seçtim parlement mavi etek kısmı üst kısmı dore rengi ortada çiçek detayı filan var zaten inş. haftaya resimleri paylaşacam facede sizlerle bi iç savaş daha çıkmazsa eğer ki allah korusun haftaya c.tesi hayırlısıyla inş...

iyi akşamlar kızlarr

kızım bu gün okuldan geç gelicek ,ek derse kalıcakmış.babası gelirken alıp gelicek.
onları bekliyorum ama ben yine acıktım..allahımm na oluyor bana.açlıkmıı can sıkıntısından yemeğe sarmakmı bilmem.adetimmi yakın onuda bilemedim.unuttum ne zaman adet gördüğümü iyimi..

öğlen acıktım ,böyle akşamı getiremem diye oturdum yedim yemeğimi..ama aradan 4,5 saat yeni geçiyor ben yine acıktım..karatay teyzem 4 saat sonra yağlar yanmaya başlıyor diyor..öğlen 5 saat sonra yedim.yaktıysam 1 saat yağ yaktım.şimdide yarım saat..ama yarım saat bari duruyumda öyle yiyim yemeğimi..
ya ben böyle çok acıkan bir kadın değildim ne oldu anlamadım bana..

ceco maşallah sabahın köründe kahvaltı yapıyor akşama kadar yeniyor..maşallah deyim..gerçi bir zamanlar bende öyleydim ama o zaman hamur ağırlıklı beslendiğimden kilo alıyordum..
işallah bu oburluk gider benden,korkuyorum vermek yerine alıcam diye..
,,

ellerine emeğine sağlık meleğim..
sanırım benim yaş ve boy yok..ben yokken başlamış bu uygulama...bende yazıyımda selvi boyumu eksik kalmasın..

Artık yüzüm yok kızlar ama takımı bitirdim artık ne zaman fırsat bulursam geçmiş yapacağımseviyorum hepiniziiii

bizde seni çok seviyoruz meleğimm..kendine iyi bakkk..

ŞEKERİM TEBRİK EDERİM SENİ..
AYLIK LİSTEDE BİRİNCİ OMUŞUN,O KADAR EMEK VERDİN AMA ÇOKDA GÜZEL KİLO VERDİN CANIM KUTLARIM SENİ TEKRAR..

DEMEK HAFTAYA GELİYORLAR..AYY ÇOK GÜZEL GÜNE DENK GELİYOR ŞEKER MUBAREK GÜN.MUHARREMİN BİRİYMİŞ O GÜN.HİCRİ YIL BAŞI.İŞALLAHH ÇOK HAYIRLI UĞURLU OLACAK BU EVLİLİK ŞEKERİM.SÖZÜN BİLE NE GÜZEL GÜNE RAST ELDİ..

aaaa cidden miii çok mutlu oldum yaa farkında olmadan güzel bişey yapmışız sağol bitanem yaa, ayrıca çooook tşk ederim güzelimmm umarım hep birlikde ve son olarak artık güzel güzel veririz kilolarımızı bi dahada almayız

boy: 1.57
ŞEKERR ben seni daha uzun biliyordum kızz..resimlerde falan gayet boylu duruyordun hiç 1.57 gibi durmuyorsun şekerim..acaba yalnışmı ölçtün kızz..

evet canım,benim hemen herşeyim böyle özel günlere rast gelmiştir.o yüzden hep dikkat ediyorum ..
evlilik işlerimiz 3 ayların başladıı gün başlamıştı bizimde.büyük kızım kurban bayramının 4. günü,küçük kızım ramazan bayramı arefe günü doğdu..
benim için çok güzel bunlar..işallah senin içinde çok hayırlı olur..

kilo verir ve tekrar almayız işallaf fıstığım işallah,ama burda hep olalım .zayıf hatunlar olarak..

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Öğlende bir ara ne olduysa gözlerim yanmaya başladı Sanırım bu seferde göz nezlesi oldum
Ha bire ağlıyormuşum gibi gözümden yaş geliyor, Burnum zaten kaç gündür sümüklü böcük gibi akıp duruyor
Bİr ara hatta sıtma tutar gibi oldu baya bir üşüdüm ama bir anlık birşeydi geçti şükür

2.ci ve son öğünümüde saat 17:00de yedim ve mutfağın kapanışını ilan ettim
Artık sadece sıvı ve sıcak şeylere devam hem şifa niyetine hemde Karatay teyzemin dediklerine uyuyorum

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ki arada kaynamasın

Sabah kahvaltım 07:00de yendi hatta yerkende yahu sanki birşey eksik diye düşündüm durdum hatta kendi kendime ulen daha ne eksik arıyorsun benidemi yiyeceksin dedim

Tam kahvaltımı bitirdim jeton düştü; Fıstıklarımı unutmuşum meğer
Hemen onlarıda aldım bir güzel afiyetle hüplettim ve akşama kadar mutfağı geçici olarak kapattım

Akşam yemeğimde bu akşam Tarhana çorbası vardı
Geçen gün nereden aklıma geldiyse karnabahar ve brokoli haşlaması aklıma düştü tabi sarımsaklı yoğurt eşliğinde Bugün onuda yaptım birde güzel bir renkli salata yapıp afiyetle yedik kuzularımla

Allah razı olsun eşimde eve gelince ay benim canım istemiyor hem arkadaşa uğrayacağım geç gelebilirim diyince halsiz halimden eser kalmadı Neredeyse kalkıp göbek atacaktım ohhhh hem iş çıkmadı hemde adam gitti kızlarla rahat rahat sohbet ederim diye

Ne demek canım elimden geldiğince yardımcı olmayı tabiki seve seve isterim
Herkese söylüyorum belki sende fark etmişsindir ama Faceden mutlaka SAğlıklı yaşıyoruz grubunu da mutlaka takip et Ben emin olmadığım konularda oraya soruyorum Tecrübeliler oradan da yardımcı oluyor
Emin ol yapamam diye birşey yok zaten Türk mutfağına çok yakın bir beslenme sadece ekmek yerine kavrulmamış kuruyemiş ye diyor Canan hoca Salata, Sebze ve proteinler zaten serbest
Un, şeker ve tuzdan uzak dur diyor ( kayatuzu kullanabiliyoruz ama benim evdeki tuz bitmeden almadım daha israfa gerek yok sonuçta )
Hakiki Tereyağ ve Zeytinyağ kullanıyorum yemeklerimde ( tereyağını sadece omlet için kullanıyorum )
Gıdımla değil bol bol kullanıyorum Zeytinyağınıda
İşlenmiş gıdalardan ( paket ) ve Glisemik indeksi çok yüksek olanlardan uzak duruyorum mesela

Önceden insülin direnci ve şekeri olanlar havuçtan uzak durmalı diye biliyordum ben ama Canan hoca tam tersini söylüyor; kışın bol bol havuç ( çiğden ) ve turp tüketebilirsiniz diyor.... vs. vs. diye say say bitmez fazla sıkmıyayım seni ama gerçekten hiç diyet modunda olmadığından yapamamazlık söz konusu olmayacaktır

Bir kaç gün dene emin ol çok memnun kalacaksın

Allah korusun RAbbim Vatanımızı Milletimizi bölmek isteyenlere inşallah fırsat vermeyecektir ....Aminnnnnnn
Büyük bir merakla o günden resimleri bekliyor olacağız eminim çok yakışmıştır ve çok daha güzel kilolar verincede daha da güzellerini alacaksın

Canım sabırla devam et şimdi bünye biraz direnebilir sonuçta yeni birşeyle karşı karşıya
Eminim bir iki güne iyice alışacaksın ( regl bitince dahada rahat olacağına eminim )

menümüde veriyim hazır müsaitken.gerçi her zaman müsaitim ya neyse...

sabah.1 kase mercimek çorbası..kaşar.kayısı çekirdeği.çilek ..bol çay..

öğlen. dünden kalan mercimekli köfte..kırmızı biber.domates sos,yourt

akşam.mercimek çorbası..bol soğanlı biberli ciğer kavurma..kırmızı biber ,yoğurt..

4 lt su..2 br yeşil çay..

Neslihank7
Edorras
Makres76
Esinturgay
Eylül Sıla

Sonunda oldu

Kızlarrrrrrrrrrr dünkü menüleriniz eksik hani unutmuş olabilirsiniz diye hatırlatayım dedim

Ya bu ara olurda sık sık benim menü bildirimi yapın dememden rahatsız olan varsa neolur söyleyin kimseyi sık boğaz etmek istemem ama motivasyonumuzun düşmemesi için sıkıştırıyorum yani sizleri çoook sevdiğimden ve birlikte şu kilolardan kurtulalım diye ( sonuçta banada motivasyon oluyor )

ben kendi adıma memnumun cecom,hatırlatmazsan unutulabiliyor sohbet muhabbet derken..
sağol canım eline sağlık hem uğraşıp destek oluorsun üstüne kim kızıcak sana..

yalnız benüme bi bak yaa ceco.çokmu yiyorum benn ne.

Cecoom unutmuşum rahatsızım kolumu kaldırcak halim yok vallahi. Hemen yazıyım azcık toparlanmışken. Sğol cecom sende hatırlatmasan naparız. Bende şahsen kendi adıma rahatsız olmuyorum.

yok kızz ne uzunu resimlerimi genelde topuklu ayakkabıyla çekerim ondan öyle :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…