80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün ki Menüm
Sabah : Peynir, zeytin, domates, salatalık, çok az ekmek ( hepsinden çok az)
Ara : Nane-limon (midem hala bulandığı için)
Akşam : Tavuk sulu şehriye çorba, makarna, ayran, iki çatal salata ( fasulye falan da vardı ama midem almadı malesef bunları yedim )

tamam canım bu haftayı bitirip alışverişimi yapayım fındık fıstıkımı alayım
bi de 2510 izim çıkma tarihimiz biz sadece onu kutluyoruz 14 ü deviriyoruz cumartesi dışarı çıkarız muhtemelen pazar günü başlarım karataya

yıldönümlerimiz aynımı olacak bizim :))) senin çıkma benim söz

Canım hemen menünüde alıntıladım merak edenler için
Canım bence menün gayet güzel hatta karataya bakarsak az bile
Nerde cevizin, salatalık, domates hadi kışın yemem dersen turpda olur, havuçda olur hatta lahana bile olur ( salata gibi yapıyorum ben Glisemik indeksi çiğken daha düşük oluyormuş kapuskaya nazaran )
Öğlen bence süper olmuş
Akşamda aynı şekilde gayet güzel hee belki öğlene değilde akşama birde salata ekleseydin biraz daha tok tutar diye düşünüyorum

Sorunun cevabıda bir üstte

Aynen canım en güzeli son o gün bir güzel gözünüde beyninide doyup keyfini çıkarman hem o arada kitabını alıp okuyabilirsen de süper olur ( ben okumadan yaptım ama sanırım oldu her hafta gittiğine göre )

Rabbim nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice seneler nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnn
Bu arada o gün benim büyük kızında doğum günü Anam herkesinde o gün bir olayı varmış gününe ortak olduk

Kizlar selam menu yazim gecmis dalimmm
Sabah yumurta avakado yesillik zeytin peynir ceviz findik
Aksam
Banum ben bu gun 3 servisle bogustum en son 4 de dayanamadim aciktim 1 ezo corba az pilav ustu kuru yarim kase manti yedim disarda baska yicek bisi yoktu
Spor 40dk yurume
Sabah lesli ve plates 30dk kadar
Yapabilirsem yatmadan bisiler yapasim var bakalim ne kadar olursa

Bugün ki menum
Geç kalktigim için kahvaltı yapamadım direk araogunden başladım
Araogun:2 mandalina
oglen:1 tabak kapuska, 1.5 dilim ekmek,1 kase yoğurt, bol salata
araöğün :activa yoğurt ve 1 kivi
aksam:5 köfte , 1 kepçe mercimek çorbası ve bol salata
Bugunluk bunlar kızlar.Hadi hepinize iyi akşamlar.

Yaaa ama yazdimya hatta 1 dilim balli ekmek vardi dun 9.harika yenmis d3diniz ya hatta ne gitti benim menuler ben hep yaziyom yaaaa banane :)))))

Yaaa ama yazdimya hatta 1 dilim balli ekmek vardi dun 9.harika yenmis d3diniz ya hatta ne gitti benim menuler ben hep yaziyom yaaaa banane :)))))

Anammm çok özür canım sınava girmiş heycanlı öğrenciler gibi kaydırma yapmışım
Hemide uzun zamandır olmayan birine yazmışım senin menüyü

Kusura bakma canım bundan sonra çok daha dikkatli olurum hak yemiyeyim

Dun beyazcana beyin firtinasi ederken takima yazip buraya yapistirmamisim ceco sanirim dunki mesajim ve menum yani pazarin
"Kizlar iyi aksamlar menu yazayim yarin gorusuruz
Sabah kk kahvalti ek 1 dlm balli tereyagli ekmek
Aksam az bulgur pilv etli nohut salata turşu
Az helva
Spor yok 5 saat gezinti"

:))))) kaydirmissin demek kusur olurmu tatlim okadar ugrasiyon bizim icin bende yapistirmadim sandimdi :)

Çok sevindim canim hayirlisiyla güzel geçer canim guz l düşün güzel olsun fotograflati 4 gözle. Bekliyoruz

yıldönümlerimiz aynımı olacak bizim :))) senin çıkma benim söz

ohhh ne güzel 2510 kutlama günü ilan ediyorummmm güzel tesadüflerrrr

Ben kocacığım bak beni yormadı canı yemek yemek istemiyormuş diye hafiften vicdan yaparken ( ama çok hafiften )
Benim çakal kocam bir arkadaşıyla dışarda buluştuktan sonra birlikte yemeğe gitmişler

İçime doğmuş olacak ki aradığımda sesi bir tuhaftı ve arkadan tabi çatal bıçak sesleri geliyordu
Arkadaşla yemekteyiz diyince ulennnn çakalllllllll hani canın birşey istemiyordu dedimde nasıl gülüyor ne yapayım aşkım Engin gel gidelim diyince bende takıldım peşine dedi arkadaşı da nasıl gülüyor yakalandık diye

Dedim banane bizde isteriz tabi başka zaman tamam bir gün ailecek bir araya gelir evde yemek yeriz diyince anında fırçayı bastım tabi uyanıklar yok öyle evde yemek dışarda yemeğe götüreceksiniz bizi diye sözünü aldım ama artık ne zaman gideriz Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…