- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ceco hiç salam sosis sucuk yemedin mi kızzzz ekmek kaçamağı filan :)
geçmiş olsunn..Bugün ki Menüm
Sabah : Peynir, zeytin, biraz ekmek, iki çatal reçel
Akşam : Tavuk sote, makarna
( Hala kötüyüm birazdan da nane limon içicem ama şekersiz olacağı için sorun olmaz sanırım)
Canım hemen menünüde alıntıladım merak edenler için
Canım bence menün gayet güzel hatta karataya bakarsak az bile
Nerde cevizin, salatalık, domates hadi kışın yemem dersen turpda olur, havuçda olur hatta lahana bile olur ( salata gibi yapıyorum ben Glisemik indeksi çiğken daha düşük oluyormuş kapuskaya nazaran)
Öğlen bence süper olmuş
Akşamda aynı şekilde gayet güzel hee belki öğlene değilde akşama birde salata ekleseydin biraz daha tok tutar diye düşünüyorum
Sorunun cevabıda bir üstte
Aynen canım en güzeli son o gün bir güzel gözünüde beyninide doyup keyfini çıkarman hem o arada kitabını alıp okuyabilirsen de süper olur ( ben okumadan yaptım ama sanırım oldu her hafta gittiğine göre)
Rabbim nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice seneler nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnn
Bu arada o gün benim büyük kızında doğum günüAnam herkesinde o gün bir olayı varmış gününe ortak olduk
aşk olsunnn,ben ne yaptım sankimmm...Dun beyazcana beyin firtinasi ederken takima yazip buraya yapistirmamisim ceco sanirim dunki mesajim ve menum yani pazarin
"Kizlar iyi aksamlar menu yazayim yarin gorusuruz
Sabah kk kahvalti ek 1 dlm balli tereyagli ekmek
Aksam az bulgur pilv etli nohut salata turşu
Az helva
Spor yok 5 saat gezinti"
Ben kocacığım bak beni yormadı canı yemek yemek istemiyormuş diye hafiften vicdan yaparken ( ama çok hafiften)
Benim çakal kocam bir arkadaşıyla dışarda buluştuktan sonra birlikte yemeğe gitmişler
İçime doğmuş olacak ki aradığımda sesi bir tuhaftı ve arkadan tabi çatal bıçak sesleri geliyordu
Arkadaşla yemekteyiz diyince ulennnn çakalllllllll hani canın birşey istemiyordu dedimde nasıl gülüyor ne yapayım aşkım Engin gel gidelim diyince bende takıldım peşine dediarkadaşı da nasıl gülüyor yakalandık diye
Dedim banane bizde isteriztabi başka zaman tamam bir gün ailecek bir araya gelir evde yemek yeriz diyince amınında fırçayı bastım tabi uyanıklar yok öyle evde yemek dışarda yemeğe götüreceksiniz bizi diye sözünü aldım ama artık ne zaman gideriz Allah bilir
vayyyy ,enişte yakalanmış,kalbin temiz hemende üstüne nasıl denk getirdin cecomm.
ohh dışarda yemek sözünüde almışın.ama senin koca bir daha senden salı yemeğe falan gidemez,anında enselersin..
ekmek biraz sıkıntılı olabilir benim için aslında günlük 1 dilim tüketiyorum amaCanım kasap sucuğu ve pastırma serbest zaten
Kavurma falanda zaten serbest
Sosis zaten pek sevmezdim o yüzden hiç aramıyorum
Ekmek kaçamağıda sadece bir kere yaptım oda kızarmış ekmekti ama inan o gün yine o uyku hallerim olmuştuBüyük ihtimal yine şeker yükseldi ve o yüzden bir daha o oldu hiç yemedim
İnan eve ekmek hiç almıyoruz diyebilirimben başladığımdan beri 9 haftada eşim 2 yada 3 kere 1 ekmek aldı ve hiç canım çekmedi aksine sırf kendi yemişti ozamanda hatta bayatlamasın diye balkondan yan çatıya minik minik yapıp kuşlara attım ekmeği çöpe gitmesin bari kuşlar sebeplensin diye
ii geceler canımmmKızlar banada müsaade bugünlük
Eşim yuvaya döndüaz onunlada oturup bir yeşil çay içeyim sonrada zaten ufak ufak yatmaya hazırlanırım yatmadan şu masaj aletiyle kendimi bir titrettireyim ki sıkılaşsın etlerim, parçalansın yağlarım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun
ekmek biraz sıkıntılı olabilir benim için aslında günlük 1 dilim tüketiyorum ama
amnnnn bendeeeee hem kilo vermek istyrm hem ekmek yiycem hem sosis yiycem die tutturuyorum
ii geceler canımmm
Kesin işleri vardır cnm yoksa ihmal etmezler eylül zeytin çiziyodu en soniyi geceler kızlarrr.
yalnız eylül sıla ve ayyüzlüsizi kaybediyormuşuz gibi bir his var içimde..neden gelmiyorsunuz kızlar,gerçi ayyüzlümün oğlan hasta ondan gelemedi sanırım,ama eylül hepten kayıp.bi geliyor cee diyor sonra kayıp..seni özlüyoz cancağazım .özletmeden gel..
ayyy işallah bende aramam ööle bi etki yaparCanım inan hiç ekmek aramiyorsun hele benim gibi bir ekmek tutkunu diyosa bunu artık daha ne olsun.. anlayamadigim bi tokluk hissi var mesela cok mu diye korku içindeyim ama yediklerimin etkisi sanırım önceden yarım ekmek bana mısın demezdi o kadar yani
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ben bu satırları yazarken siz kesin hala uyuyor olacaksınız diye başlarmışım
Gülen gözler filmindeki mektup sahnesi gibi olduBabasına kız evden kaçarken mektup bırakıp dolaba saklanıyor du ya
Babacığım sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım hesabı
Neyse sabah sabah yeter bukadar yılışıklık
Sabah 6 çeyrekte uyandım ve bir güzel kahvaltımı ettim
Şimdi eşimin iş saatinin gelmesini bekliyorum ki gitsin sonrada şu titreşim kemerimi çıkartayım meydana birde hemen günlük 100 ip atlamamıda yapayım sabah kibir postada akşam yaparım
O yağlar eriyor nasılsa biraz yardımcı olayım ki daha çabuk kışkışlamış olurum hepsini
Günaydın kızlar bugün erkenciyim kahvaltımı yaptımda geldim burayaDün akşam araöğünümünde 2 madalina vardı ben 2 mandalina+ayva yedim Ve bu gerçektende şuan moralimi bozuyor . Aslında fazla bir şey yememiş gibi olabilirim ama benim moralimi bozan kendimi tutamamam.
Canım Günaydın bende kahvaltıyı biyirdim. Çay keyfindeyim şimdi bulaşıklari toplayıp işe çıkıcam. Kiz ben patlicam yemekten resim koyamadim çok mu diyom ama dayanamadım tartildimiyi gidiyo gibi bu arada instagramda da günlük açtım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?