80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ceco hiç salam sosis sucuk yemedin mi kızzzz ekmek kaçamağı filan :)

Canım kasap sucuğu ve pastırma serbest zaten
Kavurma falanda zaten serbest
Sosis zaten pek sevmezdim o yüzden hiç aramıyorum

Ekmek kaçamağıda sadece bir kere yaptım oda kızarmış ekmekti ama inan o gün yine o uyku hallerim olmuştu Büyük ihtimal yine şeker yükseldi ve o yüzden bir daha o oldu hiç yemedim
İnan eve ekmek hiç almıyoruz diyebilirim ben başladığımdan beri 9 haftada eşim 2 yada 3 kere 1 ekmek aldı ve hiç canım çekmedi aksine sırf kendi yemişti ozamanda hatta bayatlamasın diye balkondan yan çatıya minik minik yapıp kuşlara attım ekmeği çöpe gitmesin bari kuşlar sebeplensin diye

hazır kocam yukarı kv nin yanına çıkmışken bende buraya damladım..adan bozuluyor kk ya onun yanında girmeme..istiyorki haklı olarak hep onunla ilgineyim..

ama benimde aklım hep buralarda..
Bugün ki Menüm

Sabah : Peynir, zeytin, biraz ekmek, iki çatal reçel
Akşam : Tavuk sote, makarna

( Hala kötüyüm birazdan da nane limon içicem ama şekersiz olacağı için sorun olmaz sanırım)
geçmiş olsunn..

içimi rahatlattın cecomm.
sanki çok yiyorum gibi geliyor bana..ama iyi diyorsan tamamdır..
bu arada kızımızın doğum günü şimdiden kutlu olsun..

aşk olsunnn,ben ne yaptım sankimmm...

vayyyy ,enişte yakalanmış,kalbin temiz hemende üstüne nasıl denk getirdin cecomm.

ohh dışarda yemek sözünüde almışın.ama senin koca bir daha senden salı yemeğe falan gidemez,anında enselersin..

vayyyy ,enişte yakalanmış,kalbin temiz hemende üstüne nasıl denk getirdin cecomm.

ohh dışarda yemek sözünüde almışın.ama senin koca bir daha senden salı yemeğe falan gidemez,anında enselersin..

Sorma canım adam ne zaman gizli birşey yapmaya kalkışsa anında içime doğuyor ve üstüne arıyorum herifi
Zaten sağolsun heleki yemek konusunda hayatta bizden kısmaz hiç parası olmasın canımız birşey istedi dediğimiz an ne yapar ne eder yapar alır yada bizi götürür

Kızlar banada müsaade bugünlük

Eşim yuvaya döndü az onunlada oturup bir yeşil çay içeyim sonrada zaten ufak ufak yatmaya hazırlanırım yatmadan şu masaj aletiyle kendimi bir titrettireyim ki sıkılaşsın etlerim, parçalansın yağlarım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Allaha emanet olun

ekmek biraz sıkıntılı olabilir benim için aslında günlük 1 dilim tüketiyorum ama
amnnnn bendeeeee hem kilo vermek istyrm hem ekmek yiycem hem sosis yiycem die tutturuyorum
ii geceler canımmm

ekmek biraz sıkıntılı olabilir benim için aslında günlük 1 dilim tüketiyorum ama
amnnnn bendeeeee hem kilo vermek istyrm hem ekmek yiycem hem sosis yiycem die tutturuyorum

ii geceler canımmm

Canım inan hiç ekmek aramiyorsun hele benim gibi bir ekmek tutkunu diyosa bunu artık daha ne olsun.. anlayamadigim bi tokluk hissi var mesela cok mu diye korku içindeyim ama yediklerimin etkisi sanırım önceden yarım ekmek bana mısın demezdi o kadar yani

Selam kızlar menüm...
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 parca otlu peynir
1 tabak kuzu Kulağı
Yarım kase yoğurt
7 Badem
3 dilim ayva

Öğle:
1 bucuk bardak ayran
3 saat leptin çalıştı bugun bence iyi dimi kızlar

Akşam:
2 kase kuru fasulye
1 parca pide
Bol tere nane kuru soğan
2 kaşık Pirinc pilavı

Saat 21:00 de şekersiz Türk kahvesi
Spor:
40 dk bisiklet
75 Squat
Bugun spor yapasım yok aslında ama yine de bunları yaptım

iyi geceler kızlarrr.
yalnız eylül sıla ve ayyüzlüsizi kaybediyormuşuz gibi bir his var içimde..neden gelmiyorsunuz kızlar,gerçi ayyüzlümün oğlan hasta ondan gelemedi sanırım,ama eylül hepten kayıp.bi geliyor cee diyor sonra kayıp..seni özlüyoz cancağazım .özletmeden gel..

Kesin işleri vardır cnm yoksa ihmal etmezler eylül zeytin çiziyodu en son

ayyy işallah bende aramam ööle bi etki yapar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Ben bu satırları yazarken siz kesin hala uyuyor olacaksınız diye başlarmışım
Gülen gözler filmindeki mektup sahnesi gibi oldu Babasına kız evden kaçarken mektup bırakıp dolaba saklanıyor du ya
Babacığım sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım hesabı

Neyse sabah sabah yeter bukadar yılışıklık

Sabah 6 çeyrekte uyandım ve bir güzel kahvaltımı ettim
Şimdi eşimin iş saatinin gelmesini bekliyorum ki gitsin sonrada şu titreşim kemerimi çıkartayım meydana birde hemen günlük 100 ip atlamamıda yapayım sabah ki bir postada akşam yaparım
O yağlar eriyor nasılsa biraz yardımcı olayım ki daha çabuk kışkışlamış olurum hepsini

Günaydın kızlar bugün erkenciyim kahvaltımı yaptımda geldim buraya Dün akşam araöğünümünde 2 madalina vardı ben 2 mandalina+ayva yedim Ve bu gerçektende şuan moralimi bozuyor . Aslında fazla bir şey yememiş gibi olabilirim ama benim moralimi bozan kendimi tutamamam.

Canım Günaydın bende kahvaltıyı biyirdim. Çay keyfindeyim şimdi bulaşıklari toplayıp işe çıkıcam. Kiz ben patlicam yemekten resim koyamadim çok mu diyom ama dayanamadım tartildim iyi gidiyo gibi bu arada instagramda da günlük açtım. .

Moralini bozma canım ama bir dahakine canın başka birşey daha isterse bir diğerinin yarısını bırak ( 2 mandalin yerine 1 tane yiyip ayvayı ilave et gibi )
Arada hepimiz aynı durumu yaşıyoruz ama şükür dengeliyoruz

Harikasın canım
Emin ol İnstagramdaki günlükde çok çok destek olucak sana hatta hemen benide ekle
Özelden sana yazarım ne diye geçtiğimi
Bİrde takip edebileceğin güzel günlükleride yazarım sana İnstagramdan ki emin ol onları gördükçe gaza geliyor insan

Anaaa kız özel mesajları kapattınmı sen atamıyorum mesaj
Neyse buradan yazayım hemen silerim vakit dolmadan

Bnykknclk diye geçiyorum ufak kedi seven bir kız resmi profilimde benim küçük kuzu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…