80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım inşallah seninde ruh halin daha iyi olur.ben bugün daha iyiyim şükürki..
ellerine sağlık canım inşallah bende orada olacağım :)
Bu Ayın Birincisi elmaSekeri23

%4,76 ile Sevgili elmaSekeri23 olmuştur

tbrkler Şekercim
maşallah canım benim azmin daim olsun vallaha bir daha maşallah diyorum :)

günaydın cecomm :) sabah sabah güldürdün beni sağolasın :*
o spor ne güzel spor hey maşallah sana canım..

Bende dünkü menümü yazayım.bu arada moral olarak gayet iyiyim artık.aten benim bünyede hüzün fazla barınamıyor şükürki yapı itibari ..:)

sabah 3 kaşık yulaf ve ananasla hazırlanmış müsli ve yeşilçay
ara mısır patlakı ve 2 bisküvi
öğlen az et döner ve biraz lavaş ve sonrasında tost 2 gün yemek yemedim acısı çıktı vallaha..

akşam 2 kaşık patlıcan musakka 2 kaşık pilav ve yoğurt

ben menümden memnun değilim.spor yapamadım çünkü evin geri kalanını akşam temizledim .artık ben ben değilim ruhen iyiyim ama bedenen aynısını diyemem.kollarım tutmuyor anam artık ..

sağol cnm ben akşam Nirvana yaptım :) üzüntüm en üst seviyedeydi ama güne güzel başladım. giyindim süslendim püslendim işe geldim :)
sanırım iyi geldi.
napalım Allah yavrularımıza ve ailemize sağlık versin yeter. gerisi hallolur.. (yavruda aileden ama onu hep ayrı söylemek geliyor dualarımda :) )

suçluluk psikolojini beğendim :) daha az hata yaparsın. aslında ne kadar kaçamak yapmazsak o kadar sağlam gidiyor kilolar.
gelgelelim ayva şekerli bir meyve değil. hatta baya kekremsi ve güzel tok tutar. sanmıyorum ki tartıya yansısın.
bazı kaçamaklar hop tartıda artıya döner bu öyle değil. bu kadar üzme kendini cnm..

amin canım.bazen cidden karalar bağlamaktan kendimizi alamıyoruz.herşey üzerimizde ve biz sanki altındaymışız gibi acı eşiğimiz yükselebiliyor.

ohh ne güzel giyinip süslenip püslenmişsin.. moral olur hemde..en güzelini yapmışsın ..

aynen öyle cnm. biraz boşvermek gerekiiyor. tabi çok gamsız da olmamak gerek :)

iyi geldi cnm sen de süslen püslen çık :)

Gunaydin kizlar dun aksam göremedim pek esimle dun sinemaya gidelim dedik Esim pek sevmez aslında sinemaya gitmeyi ama ben seviyorum diye yazik biletleri almis cem yilmazin filmine gittik ama çok saçma geldi bana film millet kahkaha atarken ben öylece durdum desem yeri var komik yerleri vardi ama ne bilim o kadar da çok bi komik değildi bence anlicaniz kendimi dun çok kotu hissettim gulemeyince:) 2-3 günden beri vajinama doğru agri oluyor bazen otururtmuyor neden oluyor anlamadim ufaklik tepiyor diycem ama daha hissetmiyorum hem yavrunun Bask asagi taraftaydi hem de doktorun dediğine gore daha erkenmis tepeleri için kaslari o kadar güçlü degilmis

Günaydın canım benim.cem yılmazın filmi hakkındaki düşüncelerimde yalnız değilmişim.bende malesef beğenemedim.
bu arada umarım ağrın geçer bitanem.Rabbim şifa versin sana inşallah.

Günaydın canım benim.cem yılmazın filmi hakkındaki düşüncelerimde yalnız değilmişim.bende malesef beğenemedim.
bu arada umarım ağrın geçer bitanem.Rabbim şifa versin sana inşallah.
bana normalde de komik gelmiyor o adam nedense filmide pek komik değildi film içinde film çekilmiş çok abzurt komedi olmuş inşallah canim bugün yarim kalan islerimi bitirmem lazim her an kayinvalidem gelebilir

bana normalde de komik gelmiyor o adam nedense filmide pek komik değildi film içinde film çekilmiş çok abzurt komedi olmuş inşallah canim bugün yarim kalan islerimi bitirmem lazim her an kayinvalidem gelebilir
ben normalde severim adamı.ama bu sefer tavlayamadı beni..
canım benim kolay gelsin sana yorma kendini fazla .yavaş yavaş yap hamişim..:)

ben normalde severim adamı.ama bu sefer tavlayamadı beni..
canım benim kolay gelsin sana yorma kendini fazla .yavaş yavaş yap hamişim..:)
Zaten istesemde gizli hareket edemiyorum canm hemen belin agrimaya basliyor çok bi is yok gibi bakalim yerleri supurcem silcem toz alacagim yaparsam utu var bi

Az salonu toparlayıp mutfağı temizledim şimdide şekersiz Türk kahvemi içerken bir sizlere bakayım dedim

Hala beni bekleyen ütülerim var ( hastalık yüzünden yapamamıştım ) onları yapacağım birazdan ( kesin )
Akşamlık yemeğinde adı kondu hatta yarınki yemeğimide bu geceden hazırlayacağım ki yarın hazır olsun
Kıymalı sarma yapacağım yarın için ama kıymam buzluktaydı dedim çıkarayımda çözülsün sonra sarıp pişiririm geç saatte de olsa ki yarına hazır olsun malum 16:00 en geç 16:30da akşamlık yiyoruz yarında uğraşmıyayım dedim

bende mi eklesem ne yapsam :)

ekle ekle Buradaki kızlardan ekleyenler sorun değil zaten tek prensibim erkek olmasın
Sadece bir tane erkeği takip ediyorum oda inanılmaz kilo verdiği için ( 50 kg ) ama adam sabah akşam 10 km yürüyor ve spor salonuna da gidiyor onun haricinde
170 kglardamıymış neymiş yanlış hatırlamıyorsam

günaydın kızlarr..

karataycılar kızmayın bana :) çok güldüm sizinlede paylaşayım dedim :)

Hakikaten komikmiş hee
Bende çok beğenirim Nebahat Cehreyi fıstık gibi hatun valla

Canım geçmiş olsun
Büyük ihtimalle kuzu iyice yerleşiyordur sonuçta büyüdükçe dahada ağır olucak ve alana ihtiyacı var
Tabi sen yinede ihmal etme ve ilk fırsatta bir doktoruna danış gitmesende

sagol kuzum pazar gunu gittim de sormak hic aklima gelmedi hem de baya kalabalık gittik kayinvalidem 2 gorumcem Esim falan olunca doktora çok bisey soramadim çok şiddetli değil ama yinede rahatsız ediyor evi ancq supurdum supurgenin ince aparatiylarda tozlari aldim simdi de bezle üzerinden silmek kaldi sonrasinda yerleri buharliyla silerim bi utulerim kalir oda camasirlarim kurursa ama nedense evim bana çok pis geliyor ve ben buna sinir oluyorm

Kızzzzzzzzzzz sen hamile olduğunu unutuyorsun galiba
Az kolla kendini be güzelim okadar işi bir kerette yapma belkide yorulduğundan öyle oluyordur
Bari aralarda bir yarım saatlik ara verip ayaklarını havaya dikip az dinlen Allah korusun kuzucuk rahatsız olmasın

ekledim ben seni canım ymkeskin olarak geçiyorum o adamada helal olsun.bir şey soracağım en son öğünü 16:30 damı yiyorsunuz şimdi karatayda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…