80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Unutmuyorum da 1 aydir evde Yoktum geldigimin ertesi gün evi anca topladim ettim EE hemen sonraki hafta sonu gorumcemdeydik kayinvalidem geldi sinoptan dunde rahatsiz gibiydim bisey yapamadim simdi kayinvalidem gelirse evim temiz olsun diye acele ediyorum çok irdeleyerek yapamiyorum zaten hemen yoruluyorum oturup dinlene oturup dinlene yapmaya calisiyorum napim bugün bide eve alisveris yapilacak bakalim onu esime yikabilirsem iyi olacak ama normalde beraber yapiyoruz da yikmaya caliscam bakalim

hayırlı günler kızlarr
bu gün güya çarşıya gidecektim,çok işim var .hastaneyi arayım belki çıkmamıştır boşu boşuna o kadar yol gitmeyim dedim ,iyikide aramışım daha çıkmamış bizim test sonucu..çok geç kaldı ,2. kez vermiştik üstelik ..
neyse hastane kaldı,yüzüm için iğneli epilasyona gitmem lazım ,dur birde onu arayım dedim.iyikide aramışım..iğneliyi yapan kız bu gün izinliymiş ,oda kaldı..bir tek sarraf va pazardan aldığım pijama değişekti .açıkcası onlar içinde hiç gidesim yok şu soğukta.aksi gibi el kartımda bitmiş dolmuşla gitsem ideceğim yere çokk uzakta indiriyor ve kızla soğukta o kadar yol yürümek hiç hoşuma gitmiyor..
neyse bi düşünüyümde ne yapacağıma karar vereyim..

anaaa beb alıntı yaptıydım bi sürüü ..hepsi hiç olmuş..

mervişim,dr a bir sorsaydın ağrılarını,istersen hastaneyi ara dr la bi görüş.nasılsa gideli 15 günü geçmedi,kotrol olarak gidersin.özele gidiyorsan hele mutlaka dr ara..

cecomm
nasılsın,bende sarma yapmak istiyorumda üşendim kaç gündür..hatta geçen gün komşum lahana verdi kocamanonu sarsam diye düşünüyorum ama eyleme dökemedim henüz düşüncemi..

eylül sılam zeytin çiziyormuş ha,bereketli olsun..
bende kaç haftadır zeytin peşindeyim ama bir türlü zeytin göremedim.ya gelmedi yada ben denk gelmedim..yeşil zeytini 5 yıldır yapardım bu yılda banumun verdiği tarifle siyah zeytin yapıcaktım ama kısmet olmıycak gibi sanki.

aşkım trambolinim için neler yazılmış

Dr.Young'ın kitabından trambolin egzersizlerinin faydaları;

''Vücudunuzdaki 75 trilyon hücrenin ideal bir çalışmaya dahil olduğunu garanti etmenin bildiğim tek bir yolu vardır ve bu trambolindir.
Küçük, alçak bir trambolinde çalışmak, ağırlığı ve hareketi tüm vücuttaki her bir hücreye uygular ve bu da daha güçlü, daha esnek, daha sağlıklı ve daha zayıf olmanın en etkili yoludur!
Hücreler genişler ve bir trambolinin üzerinde zıplarken dikey bir hareketle (yukarı ve aşağı) iletişime geçer. Zıplamadan gelen hızlanma ve yavaşlama vücut içinde basınç değişimleri yaratır ve hücre zarlarına karşı onları uyaran ve güçlendiren artmış bir ağırlık oluşturur. Bütün hareketler bir çeşit hücresel masaj sağlar ve bu da dolaşımı hızlandırır, kan damarlarını açar ve tıkanıklıkları giderir, lenflerin boşaltımını geliştirir ve hücre zarını güçlendirir. Sadece kaslarınız değil bütün vücudunuz sağlık kazanır, temizlenir ve güçlenir hücresel seviyeden başlayarak içten dışa doğru.
Trambolin bildiğim en uygun, metabolik olarak en etkili ve asit yok eden egzersiz çeşididir. Bütün vücudu güçlendirir, dolaşımı hızlandırır, sindirimi ve boşaltımıkolaylaştırır, kalbi korur, endokrin sistemini ve böbrek üstü bezlerini destekler, tiroit fonksiyonlarını geliştirir, âdet görme ile ilgili problemleri hafifletir, kasları güçlendirir, kemik yoğunluğunu artırır, stresi azaltır, lenf sistemini pompalar, hücre büyümesini ve onarımını destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklarla savaşır ve yaşlanma belirtilerini yok eder. Bir egzersizden başka ne istersiniz?
Peki ya bunlara ne dersiniz?
Trambolin vücut yağ seviyesini azaltır; bacakları, kalçaları, karnı, kolları ve basenleri sıkılaştırır; çevikliği artırır; dengeyi geliştirir; dayanıklılık verir ve enerjinizi artırır. Ayrıca diğer atletik çalışmalarda performansınızı geliştirir.
Ve bunların hepsi, diğer tür egzersizlerin stres etkisine maruz kalmadan gerçekleşir. Trambolin metabolizmayı uyarır, etkin bir şekilde kalori yakar ve daha da önemlisi asitleri cilt ve diğer boşaltım organlarından atar. Trambolin obeziteyle savaşır!
Trambolin, eş zamanlı bir şekilde asidik vücut yağını azaltan ve aerobik egzersizle vücut dokularını sıkılaştıran bildiğim en iyi yoldur.
Trambolinin üzerinde, yerçekimine karşı zıplarsınız. Sert zemine basmadığınız için de eklemlerde travmaya yol açabilecek hiçbir şey yoktur. Sürekli yerçekimi gücüne karşı çalışmak, zıplama noktasında ağırlığı değiştirmek ve yerde iki kat yerçekimini hissetmek, asidik atık maddeleri hücrelerden dışarı pompalamak ve oksijen ile diğer besinleri kan dolaşımına yollamak üzere bir itme hareketi oluşturur. Bunun pek çok faydası vardır; önemli birkaç tanesini ayrıntılı olarak anlatacağım:
Trambolin kalbiniz için faydalıdır: Hedef kalp hızınıza tabii ki trambolin üzerinde ulaşabilirsiniz. Trambolinin aerobik etkisi koşu yapmanın önüne geçer. Bunun da ötesinde, trambolin kalbinizi iki şekilde güçlendirir: Kas sağlığını ve kalitesini; ayrıca her atış sırasında kanı kalpten dışarı yollarken kas liflerinin iletişimini artırır. Trambolin ayrıca asit fazlasını atarak kolesterolü ve trigliserit seviyesini düşürür, tansiyonu düzene sokar. Ve kalbinizin dinlenirken daha yavaş atmasını sağlar, bu da onun kolay ve etkili bir şekilde çalıştığı anlamına gelir. Düzenli trambolin çalışması, en azından haftada beş gün on beş dakika çalışmak, sizi kalp krizine karşı korur.
Trambolin toksinleri atar: Trambolin hareketi lenf sistemini uyarır, vücudun metabolik artıklarını atmasına yardım eder ve hücrelerde oluşan asidik toksinlerden ve diğer atıklardan kurtulmanızı sağlar. Dolaşım sisteminde, kalbin olduğu gibi lenf sisteminin kendine ait bir pompası yoktur. Lenf damarları boyunca sıvıları atmanın sadece üç tane yolu vardır: yerçekimi basıncı, lenf masajı.egzersiz ve hareket nedeniyle kasların kasılması. Trambolin etkin bir şekilde bu üçünü de gerçekleştirir.
Trambolin sinir sistemini dengeler: Egzersiz, stresten kurtulmak için harika bir yoldur. Trambolinin tekrarlayan zıplama hareketiyle sizi tam bir rahatlığa ulaştıracak trans benzeri bir durum yaratan ek bir faydası vardır. Meditasyon veya hipnoz gibi olabilir. Yararlarını sadece zıplarken değil tüm yaşamınızda görürsünüz. Çevresel, fiziksel, duygusal ve zihinsel strese karşı daha dayanıklı olursunuz. Trambolinde çalışan müşterilerim bana daha iyi düşündüklerini, daha uzun çalıştıklarını ve daha kolay öğrendiklerini söylüyor. Ayrıca da daha kolay rahatladıklarını, daha iyi uyuduklarını ve kendilerini daha sakin ve rahat hissettiklerini de ekliyorlar. Egzersizin onlara zindelik verdiğini ve kendilerini mutluluk hissiyle doldurduğunu söylüyorlar.
Trambolin kas geliştirir: Trambolin kasların eşit bir güçle tam hareketlerine ulaşmasına izin verir ve bu da San Diego Kaliforniya Üniversitesi’nde fiziksel eğitim departmanında rehabilitasyon araştırması yönetmeni Profesör James VVhite’a göre en iyi yoldur. Trambolin, kas hücrelerine sinir dürtüsü gönderiminin koordinasyonunu geliştirir, bunun anlamı kasların daha etkili ve etkin bir şekilde çalışmasıdır. Dr. White’ın da belirttiği gibi, trambolin, ağırlığınızı uygun bir şekilde kaldırmayı öğrenmenizi sağlar, vücut pozisyonunuzun farkına varırsınız, dengenizi geliştirirsiniz ve bu sadece genel anlamda faydalı olmakla kalmaz, aynı zamanda sahip olduğunuzu gücü kullanmanızı sağlar.
Bütün bu yararlar, haftada en az beş gün on beş dakika trambolin kullanan insanlar için mümkündür.
Trambolinde çalışabilecek herkes için hem de.
Her yaş grubuna uygundur ;yaşamınız boyunca keyfini çıkarabileceğiniz bir egzersizdir.
Trambolin şimdiki form seviyenize uyarlanabilir sonra sizi daha da ileriye götürür. Çalışmanın yoğunluğunu, ne kadar kuvvetle zıpladığınıza ve ayaklarınızı minderden ne kadar yükselttiğinize bağlı olarak kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz.
Trambolin güvenli, uygun ve ucuzdur. Sizi yormadan veya hücrelerinizi yeterli oksijenden mahrum bırakmadan ideal bir aerobik etki yaratır, işte bu kadar basit, bilinen en etkili hareket biçimidir. Ayrıca, zıplamak eğlencelidir.''

canım bende kalabalık içinde olduğum için ister istemez bakımlı olmam gerekiyor.senin iş nedir?

hımm benim pek bakımlı olmama gerek yok :) memurum ben. pijama hariç her şeyi giyiyoruz yani. keşke pijamada z
serbest olsa. valla ben yataktan çıkıp gelirdim :) durumum fena yani. sen ne işle meşgulsün alya??

hamilelikte normal öyle ağrılar. o tarafta kemikleri 9 ay sızlayanlar var cnm. çok yorma kendini. sanırım tek çözüm bu. ha bir de şey magnezyum kalsiyum tabletleri var. dr verir ilerleyen zamanlarda onlar iyi geliyor ..

o kadaın benden genç duruyor dedim eşime diyor ki o kadar değil ablan gibi :) yaşını söyleyince şok oldu adamcağız :) anneannem yaşındada kendisi :)

cem yılmaz bana hiç komik gelmiyor.. sanırım sorun bende derdim ama çok fazla beğenmeyen var. bence çok yorma kendini cnm hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. anlayışlılarsa kendileri yapar yoksa da boşver zaten..

Sanirim canim rahim büyüdükçe agri yapiyor herhalde fazla yormamaya dikkat ediyorum ama cabuk yoruluyorum nedense 100 kiloyken böyle olurdum iki adim atsam takatim kalmazdi kilo verince düzelmişti baya tekrar basladi simdi ablamlar ve yengem gergin dip Buca temizlik yaparlar kis yaz hic fark etmez 2-3 güne camlar silinir falan onlar gibi hayatta olamam zaten eltim doguma kadar yapmis ince temizliğini valla Gipta ettim doğrusu o kadar temizlik delisi değilim daginik degilimdir ama öyle asiri toplumda değilim yani :)) cem yilmazi bende pek sevmiyorum ya

iyiki aramissin canim soğukta boşuna cikmis olacaktin bende usenmesem markete kadar gitsem iyi olucak aksam esimede pazar alisverisini yaptiririm diyorum ama useniyorum camasirlarim kurumamis aksama kaldi utum usengecligim geçerse markete gidip yerleri silicem ama şuan yerinden kalkasim yok gecmezse aricam canim olmadi giderim muayene olmaya bi dünya para aliyorlar zaten baksin bakalim ne diyecek

hımm benim pek bakımlı olmama gerek yok :) memurum ben. pijama hariç her şeyi giyiyoruz yani. keşke pijamada z
serbest olsa. valla ben yataktan çıkıp gelirdim :) durumum fena yani. sen ne işle meşgulsün alya??
canım bende finans sorumlusuyum.benimde kıyafetime karışan yok ama bir şekilde düzgün giyinmek gerekiyor :)

Canım menün çok güzel ama leptin için en az 4 - 5 saatlik bir ara olması gerekiyor öğünler arasında. Ama tabi ki acıktıysan beklememen gerekiyordu o yüzden beklememen iyi olmuş.

menüm
sabah
1 muz
1 dlm peynir
zeytin
domates

akşam
3 tane patlıcan dolma
ayran

ara
1 avuç kuru üzüm ve ceviz

Nasıl doydun sen böyle canım
Kartaaydan sonra bana az geliyo böyle Herhangi bir diyet mi bu yoksa kendi listen mi?

Cecom çok erkencisin yani sende. Çok istiyorum bende kocişle kalkmayı ama bir daha uyumamayı ama o gidince hemen yatağa koşuyorum
Nasıl alıştın ki bu duruma ? Gerçi çocuklar olduktan sonra normal sanırım

Canım dikkatli ol sen artık öyle ev işi falan düşünme bu kadar. Hem hamileliğin rahat geçsin bırak. Dinlen biraz geçer ağrında inşallah. Diğer topikte de gördüm kafana çok takıyosun. Şimdiden alıştır kendini çocuk olduktan sonra yapamıcan ki ev işleri falan. Kardeşimden biliyorum kız iki dakika yalnız bırakınca basıyor çığlığı. Hiç bi iş yapamıyor o yüzden.

günaydınlar kızlarrr
ben 10:30 da kalktım sizlere göre geç bi saat biliyorum 1 bardak süt içtim eşimi bekliyorum gelir birazdan kahvaltı yapar sonra da spor salonuna giderizzz

Ben bugün bir buçuk da kahvaltı yaptım Senin ki fazla normal kalıyor bu durumda. Şaka bi yana tabi ki aslında 10'dan önce yapmalıyız.

Ben bugün sonunda klasik karatay kahvaltısı yapabildim günler sonra... Çok şükür...
Ve tartıldım buna da şükür o kadar kaçamağa rağmen kilo almamışım. En son bildirimimi hatırlayamıyorum ben iki hafta oldu galiba bildirim yapmayalı. Şimdi nasıl yapmalıyım kızlar. Bugün ki kilomu geçen hafta ki kilo olarak mı almam gerek.

Cnm zaten dün 7 saat Bişey yemedim ilk 4 saat yediklerimiz yakılıyo sonraki 3 saat de leptin çalıştı öğle ayran içtim ama ayran leptini etkilemiyo :)

Cnm zaten dün 7 saat Bişey yemedim ilk 4 saat yediklerimiz yakılıyo sonraki 3 saat de leptin çalıştı öğle ayran içtim ama ayran leptini etkilemiyo :)

Ben yanlış anlamışım kuzum ondan sıkıntı olmuş. Ben öğünlerin arasında 3 saat var sandım. O zaman süper daha nolsun 3 saatte ne kadar yağ yakılmıştır oooohhh

Beyazcan'ım ne şansız bi gün geçirmişsin öyle. Böyle çıkıpta bişey hallemeden eve dönünce insan sinir oluyor gerçekten. Neyseki boşa yorulmamışsın.

Farkettim cnm :)
Ne güzel sende artı yok kaçamaklara rağmen
Çok şükür canım vallahi ben 2 kilo falan almışımdır dedim ama almamışım. Az da değil neler yedim neler. Börekler çörekler mantılar... Bunlara rağmen almamışım
Sen nasılsın iyi misin ? Türkiye'de misin ?

Ooo maşallah benim de 4 kilo kadar fazlam vardı şimdi onlar vermeye çalışıyorum kaldığım yerden devam edicem inşallah evet hâlâ türkiyedeyim cnm 9 kasım pazartesi dönüş iki hafta sonra yani bakalım Dönene kadar bu hafta ile beraber 3 kilo verme hedefim var cnm inşallah yapcam şuan kilom 83.8 di hala tartılmadım heyecanlıyım bi yandan da korkuyorum bişey gitmemiş diye bakalım cumaya artık :)
Bende buda bol börek poğaca ağır yemekler yedim o yüzden aldım kiloları bar dönene kadar aldığımı vereyim diyorum :)

Merhaba ben bugün katildim araniza kilolarimla basim dertte 1.68 boy 83 kilo ve 80 kilo ile basladim diyete iki hafta da 3kilo aldim berbat bir psikolojideyim sizden destelerinizi bekliyorummmm! post: 4867561, member: 30138"]KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

[/QUOTE]
Merhababben bugu

Kizlar çok sinir oldum Esim ne zamandir pirasa yemeği istiyordu pirasa yemeğini çok seviyor neyse bugün aksam is cikisinda pazara cikar alir dedim ama kuzum bu aksama yaparmisin değince dayanamadim markete gideyim de alayim dedim usene usene kalktim gittim neyse marketten alabileceklerini aldim yanimada para almadim dusururum diye bankamatik kartimi aldim aldiklarimda 57 kusur tuttu hesabimdada baya bi yüklü para var yani ama nerden bileyim basima boyle şeyin geleceğini 4 post makinasindanda red onayi verdi sinir oldum öyle dimdizlak kaldim ortada bankayi ariyorum dokuz saat ulasilamiyor hesabim bloke falan oldu sandim ama hesabimda sorun yok diyorlar sinir. Katsayim arttida artti anlicaniz en son eve para almaya gidecektim ki adam servisle gidin sofere verirsiniz ücreti dedide içim rahatladi basima agrilar girdi ya
canım revü kir çöz var marketlerde.hatta direk sulandırmadan lekenin üzerine sürüp birkaç saat beklet.çıkması lazım.
koslayi aldim bakalim cnm yemeklerini yapayim deneyecegim birazdan temizlik ürünleri ne pahaliymis öyle

öyle canimda biri laf edip canim skilir diye rahat duramiyorum gerçi islerin yarisi kaldi şimdide yemek isine girerim anca olur bebek olunca naparim bilmiyorum rabbim yardimci olur insallah

Merhababben bugu[/QUOTE]
Hoşgeldin canim aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…