Unutmuyorum da 1 aydir evde Yoktum geldigimin ertesi gün evi anca topladim ettim EE hemen sonraki hafta sonu gorumcemdeydik kayinvalidem geldi sinoptan dunde rahatsiz gibiydim bisey yapamadim simdi kayinvalidem gelirse evim temiz olsun diye acele ediyorum çok irdeleyerek yapamiyorum zaten hemen yoruluyorum oturup dinlene oturup dinlene yapmaya calisiyorum napim bugün bide eve alisveris yapilacak bakalim onu esime yikabilirsem iyi olacak ama normalde beraber yapiyoruz da yikmaya caliscam bakalimKızzzzzzzzzzz sen hamile olduğunu unutuyorsun galiba
Az kolla kendini be güzelim okadar işi bir kerette yapma belkide yorulduğundan öyle oluyordur
Bari aralarda bir yarım saatlik ara verip ayaklarını havaya dikip az dinlen Allah korusun kuzucuk rahatsız olmasın
canım bende kalabalık içinde olduğum için ister istemez bakımlı olmam gerekiyor.senin iş nedir?
Gunaydin kizlar dun aksam göremedim pek esimle dun sinemaya gidelim dedik Esim pek sevmez aslında sinemaya gitmeyi ama ben seviyorum diye yazik biletleri almis cem yilmazin filmine gittik ama çok saçma geldi bana film millet kahkaha atarken ben öylece durdum desem yeri var komik yerleri vardi ama ne bilim o kadar da çok bi komik değildi bence anlicaniz kendimi dun çok kotu hissettim gulemeyince:) 2-3 günden beri vajinama doğru agri oluyor bazen otururtmuyor neden oluyor anlamadim ufaklik tepiyor diycem ama daha hissetmiyorum hem yavrunun Bask asagi taraftaydi hem de doktorun dediğine gore daha erkenmis tepeleri için kaslari o kadar güçlü degilmis
Az salonu toparlayıp mutfağı temizledim şimdide şekersiz Türk kahvemi içerken bir sizlere bakayım dedim
Hala beni bekleyen ütülerim var ( hastalık yüzünden yapamamıştım ) onları yapacağım birazdan ( kesin)
Akşamlık yemeğinde adı kondu hatta yarınki yemeğimide bu geceden hazırlayacağım ki yarın hazır olsun
Kıymalı sarma yapacağım yarın için ama kıymam buzluktaydı dedim çıkarayımda çözülsün sonra sarıp pişiririm geç saatte de olsa ki yarına hazır olsun malum 16:00 en geç 16:30da akşamlık yiyoruz yarında uğraşmıyayım dedim
ekle ekleBuradaki kızlardan ekleyenler sorun değil zaten tek prensibim erkek olmasın
Sadece bir tane erkeği takip ediyorum oda inanılmaz kilo verdiği için ( 50 kg ) ama adam sabah akşam 10 km yürüyor ve spor salonuna da gidiyor onun haricinde
170 kglardamıymış neymiş yanlış hatırlamıyorsam
Hakikaten komikmiş hee
Bende çok beğenirim Nebahat Cehreyifıstık gibi hatun valla
Canım geçmiş olsun
Büyük ihtimalle kuzu iyice yerleşiyordur sonuçta büyüdükçe dahada ağır olucak ve alana ihtiyacı var
Tabi sen yinede ihmal etme ve ilk fırsatta bir doktoruna danış gitmesende
Unutmuyorum da 1 aydir evde Yoktum geldigimin ertesi gün evi anca topladim ettim EE hemen sonraki hafta sonu gorumcemdeydik kayinvalidem geldi sinoptan dunde rahatsiz gibiydim bisey yapamadim simdi kayinvalidem gelirse evim temiz olsun diye acele ediyorum çok irdeleyerek yapamiyorum zaten hemen yoruluyorum oturup dinlene oturup dinlene yapmaya calisiyorum napim bugün bide eve alisveris yapilacak bakalim onu esime yikabilirsem iyi olacak ama normalde beraber yapiyoruz da yikmaya caliscam bakalim
Sanirim canim rahim büyüdükçe agri yapiyor herhalde fazla yormamaya dikkat ediyorum ama cabuk yoruluyorum nedense 100 kiloyken böyle olurdum iki adim atsam takatim kalmazdi kilo verince düzelmişti baya tekrar basladi simdi ablamlar ve yengem gergin dip Buca temizlik yaparlar kis yaz hic fark etmez 2-3 güne camlar silinir falan onlar gibi hayatta olamam zaten eltim doguma kadar yapmis ince temizliğini valla Gipta ettim doğrusu o kadar temizlik delisi değilim daginik degilimdir ama öyle asiri toplumda değilim yani :)) cem yilmazi bende pek sevmiyorum yahımm benim pek bakımlı olmama gerek yok :) memurum ben. pijama hariç her şeyi giyiyoruz yani. keşke pijamada z
serbest olsa. valla ben yataktan çıkıp gelirdim :) durumum fena yani. sen ne işle meşgulsün alya??
hamilelikte normal öyle ağrılar. o tarafta kemikleri 9 ay sızlayanlar var cnm. çok yorma kendini. sanırım tek çözüm bu. ha bir de şey magnezyum kalsiyum tabletleri var. dr verir ilerleyen zamanlarda onlar iyi geliyor ..
o kadaın benden genç duruyor dedim eşime diyor ki o kadar değil ablan gibi :) yaşını söyleyince şok oldu adamcağız :) anneannem yaşındada kendisi :)
cem yılmaz bana hiç komik gelmiyor.. sanırım sorun bende derdim ama çok fazla beğenmeyen var. bence çok yorma kendini cnm hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. anlayışlılarsa kendileri yapar yoksa da boşver zaten..
iyiki aramissin canim soğukta boşuna cikmis olacaktin bende usenmesem markete kadar gitsem iyi olucak aksam esimede pazar alisverisini yaptiririm diyorum ama useniyorum camasirlarim kurumamis aksama kaldi utum usengecligim geçerse markete gidip yerleri silicem ama şuan yerinden kalkasim yokhayırlı günler kızlarr
bu gün güya çarşıya gidecektim,çok işim var .hastaneyi arayım belki çıkmamıştır boşu boşuna o kadar yol gitmeyim dedim ,iyikide aramışım daha çıkmamış bizim test sonucu..çok geç kaldı ,2. kez vermiştik üstelik ..
neyse hastane kaldı,yüzüm için iğneli epilasyona gitmem lazım ,dur birde onu arayım dedim.iyikide aramışım..iğneliyi yapan kız bu gün izinliymiş ,oda kaldı..bir tek sarraf va pazardan aldığım pijama değişekti .açıkcası onlar içinde hiç gidesim yok şu soğukta.aksi gibi el kartımda bitmiş dolmuşla gitsem ideceğim yere çokk uzakta indiriyor ve kızla soğukta o kadar yol yürümek hiç hoşuma gitmiyor..
neyse bi düşünüyümde ne yapacağıma karar vereyim..
anaaa beb alıntı yaptıydım bi sürüü ..hepsi hiç olmuş..
mervişim,dr a bir sorsaydın ağrılarını,istersen hastaneyi ara dr la bi görüş.nasılsa gideli 15 günü geçmedi,kotrol olarak gidersin.özele gidiyorsan hele mutlaka dr ara..
cecomm
nasılsın,bende sarma yapmak istiyorumda üşendim kaç gündür..hatta geçen gün komşum lahana verdi kocamanonu sarsam diye düşünüyorum ama eyleme dökemedim henüz düşüncemi..
eylül sılam zeytin çiziyormuş ha,bereketli olsun..
bende kaç haftadır zeytin peşindeyim ama bir türlü zeytin göremedim.ya gelmedi yada ben denk gelmedim..yeşil zeytini 5 yıldır yapardım bu yılda banumun verdiği tarifle siyah zeytin yapıcaktım ama kısmet olmıycak gibi sanki.
canım revü kir çöz var marketlerde.hatta direk sulandırmadan lekenin üzerine sürüp birkaç saat beklet.çıkması lazım.Kizlar beyaz halidan yağ lekesini nasil cikartirsiniz hali sampuaniyla denedim cikmadi napabilirim ben buraya
canım bende finans sorumlusuyum.benimde kıyafetime karışan yok ama bir şekilde düzgün giyinmek gerekiyor :)hımm benim pek bakımlı olmama gerek yok :) memurum ben. pijama hariç her şeyi giyiyoruz yani. keşke pijamada z
serbest olsa. valla ben yataktan çıkıp gelirdim :) durumum fena yani. sen ne işle meşgulsün alya??
Selam kızlar menüm...
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 parca otlu peynir
1 tabak kuzu Kulağı
Yarım kase yoğurt
7 Badem
3 dilim ayva
Öğle:
1 bucuk bardak ayran
3 saat leptin çalıştı bugun bence iyi dimi kızlar
Akşam:
2 kase kuru fasulye
1 parca pide
Bol tere nane kuru soğan
2 kaşık Pirinc pilavı
Saat 21:00 de şekersiz Türk kahvesi
Spor:
40 dk bisiklet
75 Squat
Bugun spor yapasım yok aslında ama yine de bunları yaptım
menüm
sabah
1 muz
1 dlm peynir
zeytin
domates
akşam
3 tane patlıcan dolma
ayran
ara
1 avuç kuru üzüm ve ceviz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ben bu satırları yazarken siz kesin hala uyuyor olacaksınız diye başlarmışım
Gülen gözler filmindeki mektup sahnesi gibi olduBabasına kız evden kaçarken mektup bırakıp dolaba saklanıyor du ya
Babacığım sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım hesabı
Neyse sabah sabah yeter bukadar yılışıklık
Sabah 6 çeyrekte uyandım ve bir güzel kahvaltımı ettim
Şimdi eşimin iş saatinin gelmesini bekliyorum ki gitsin sonrada şu titreşim kemerimi çıkartayım meydana birde hemen günlük 100 ip atlamamıda yapayım sabah kibir postada akşam yaparım
O yağlar eriyor nasılsa biraz yardımcı olayım ki daha çabuk kışkışlamış olurum hepsini
Gunaydin kizlar dun aksam göremedim pek esimle dun sinemaya gidelim dedik Esim pek sevmez aslında sinemaya gitmeyi ama ben seviyorum diye yazik biletleri almis cem yilmazin filmine gittik ama çok saçma geldi bana film millet kahkaha atarken ben öylece durdum desem yeri var komik yerleri vardi ama ne bilim o kadar da çok bi komik değildi bence anlicaniz kendimi dun çok kotu hissettim gulemeyince:) 2-3 günden beri vajinama doğru agri oluyor bazen otururtmuyor neden oluyor anlamadim ufaklik tepiyor diycem ama daha hissetmiyorum hem yavrunun Bask asagi taraftaydi hem de doktorun dediğine gore daha erkenmis tepeleri için kaslari o kadar güçlü degilmis
günaydınlar kızlarrr
ben 10:30 da kalktım sizlere göre geç bi saat biliyorum 1 bardak süt içtim eşimi bekliyorum gelir birazdan kahvaltı yapar sonra da spor salonuna giderizzz
Cnm zaten dün 7 saat Bişey yemedim ilk 4 saat yediklerimiz yakılıyo sonraki 3 saat de leptin çalıştı öğle ayran içtim ama ayran leptini etkilemiyo :)Canım menün çok güzel ama leptin için en az 4 - 5 saatlik bir ara olması gerekiyor öğünler arasında. Ama tabi ki acıktıysan beklememen gerekiyordu o yüzden beklememen iyi olmuş.
Nasıl doydun sen böyle canım
Kartaaydan sonra bana az geliyo böyleHerhangi bir diyet mi bu yoksa kendi listen mi?
Cecom çok erkencisin yani sende. Çok istiyorum bende kocişle kalkmayı ama bir daha uyumamayı ama o gidince hemen yatağa koşuyorum
Nasıl alıştın ki bu duruma ? Gerçi çocuklar olduktan sonra normal sanırım
Canım dikkatli ol sen artık öyle ev işi falan düşünme bu kadar. Hem hamileliğin rahat geçsin bırak. Dinlen biraz geçer ağrında inşallah. Diğer topikte de gördüm kafana çok takıyosun. Şimdiden alıştır kendini çocuk olduktan sonra yapamıcan ki ev işleri falan. Kardeşimden biliyorum kız iki dakika yalnız bırakınca basıyor çığlığı. Hiç bi iş yapamıyor o yüzden.
Ben bugün bir buçuk da kahvaltı yaptımSenin ki fazla normal kalıyor bu durumda. Şaka bi yana tabi ki aslında 10'dan önce yapmalıyız.
Cnm zaten dün 7 saat Bişey yemedim ilk 4 saat yediklerimiz yakılıyo sonraki 3 saat de leptin çalıştı öğle ayran içtim ama ayran leptini etkilemiyo :)
Farkettim cnm :)Ben yanlış anlamışım kuzum ondan sıkıntı olmuş. Ben öğünlerin arasında 3 saat var sandım. O zaman süper daha nolsun 3 saatte ne kadar yağ yakılmıştır oooohhh
hayırlı günler kızlarr
bu gün güya çarşıya gidecektim,çok işim var .hastaneyi arayım belki çıkmamıştır boşu boşuna o kadar yol gitmeyim dedim ,iyikide aramışım daha çıkmamış bizim test sonucu..çok geç kaldı ,2. kez vermiştik üstelik ..
neyse hastane kaldı,yüzüm için iğneli epilasyona gitmem lazım ,dur birde onu arayım dedim.iyikide aramışım..iğneliyi yapan kız bu gün izinliymiş ,oda kaldı..bir tek sarraf va pazardan aldığım pijama değişekti .açıkcası onlar içinde hiç gidesim yok şu soğukta.aksi gibi el kartımda bitmiş dolmuşla gitsem ideceğim yere çokk uzakta indiriyor ve kızla soğukta o kadar yol yürümek hiç hoşuma gitmiyor..
neyse bi düşünüyümde ne yapacağıma karar vereyim..
anaaa beb alıntı yaptıydım bi sürüü ..hepsi hiç olmuş..
mervişim,dr a bir sorsaydın ağrılarını,istersen hastaneyi ara dr la bi görüş.nasılsa gideli 15 günü geçmedi,kotrol olarak gidersin.özele gidiyorsan hele mutlaka dr ara..
cecomm
nasılsın,bende sarma yapmak istiyorumda üşendim kaç gündür..hatta geçen gün komşum lahana verdi kocamanonu sarsam diye düşünüyorum ama eyleme dökemedim henüz düşüncemi..
eylül sılam zeytin çiziyormuş ha,bereketli olsun..
bende kaç haftadır zeytin peşindeyim ama bir türlü zeytin göremedim.ya gelmedi yada ben denk gelmedim..yeşil zeytini 5 yıldır yapardım bu yılda banumun verdiği tarifle siyah zeytin yapıcaktım ama kısmet olmıycak gibi sanki.
Çok şükür canım vallahi ben 2 kilo falan almışımdır dedim ama almamışım. Az da değil neler yedim neler. Börekler çörekler mantılar... Bunlara rağmen almamışımFarkettim cnm :)
Ne güzel sende artı yok kaçamaklara rağmen
Ooo maşallah benim de 4 kilo kadar fazlam vardı şimdi onlar vermeye çalışıyorum kaldığım yerden devam edicem inşallah evet hâlâ türkiyedeyim cnm 9 kasım pazartesi dönüş iki hafta sonra yani bakalım Dönene kadar bu hafta ile beraber 3 kilo verme hedefim var cnm inşallah yapcam şuan kilom 83.8 di hala tartılmadım heyecanlıyım bi yandan da korkuyorum bişey gitmemiş diye bakalım cumaya artık :)Çok şükür canım vallahi ben 2 kilo falan almışımdır dedim ama almamışım. Az da değil neler yedim neler. Börekler çörekler mantılar... Bunlara rağmen almamışım
Sen nasılsın iyi misin ? Türkiye'de misin ?
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
koslayi aldim bakalim cnm yemeklerini yapayim deneyecegim birazdan temizlik ürünleri ne pahaliymis öylecanım revü kir çöz var marketlerde.hatta direk sulandırmadan lekenin üzerine sürüp birkaç saat beklet.çıkması lazım.
öyle canimda biri laf edip canim skilir diye rahat duramiyorum gerçi islerin yarisi kaldi şimdide yemek isine girerim anca olur bebek olunca naparim bilmiyorum rabbim yardimci olur insallahCanım menün çok güzel ama leptin için en az 4 - 5 saatlik bir ara olması gerekiyor öğünler arasında. Ama tabi ki acıktıysan beklememen gerekiyordu o yüzden beklememen iyi olmuş.
Nasıl doydun sen böyle canım
Kartaaydan sonra bana az geliyo böyleHerhangi bir diyet mi bu yoksa kendi listen mi?
Cecom çok erkencisin yani sende. Çok istiyorum bende kocişle kalkmayı ama bir daha uyumamayı ama o gidince hemen yatağa koşuyorum
Nasıl alıştın ki bu duruma ? Gerçi çocuklar olduktan sonra normal sanırım
Canım dikkatli ol sen artık öyle ev işi falan düşünme bu kadar. Hem hamileliğin rahat geçsin bırak. Dinlen biraz geçer ağrında inşallah. Diğer topikte de gördüm kafana çok takıyosun. Şimdiden alıştır kendini çocuk olduktan sonra yapamıcan ki ev işleri falan. Kardeşimden biliyorum kız iki dakika yalnız bırakınca basıyor çığlığı. Hiç bi iş yapamıyor o yüzden.
Ben bugün bir buçuk da kahvaltı yaptımSenin ki fazla normal kalıyor bu durumda. Şaka bi yana tabi ki aslında 10'dan önce yapmalıyız.
Merhababben bugu[/QUOTE]Merhaba ben bugün katildim araniza kilolarimla basim dertte 1.68 boy 83 kilo ve 80 kilo ile basladim diyete iki hafta da 3kilo aldim berbat bir psikolojideyim sizden destelerinizi bekliyorummmm! post: 4867561, member: 30138"]KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?