İnşallah verirsin caanım gidene kadar ordan da sıfırdan başlarsın. Bi daha yok ama değil mi kaçamak falanOoo maşallah benim de 4 kilo kadar fazlam vardı şimdi onlar vermeye çalışıyorum kaldığım yerden devam edicem inşallah evet hâlâ türkiyedeyim cnm 9 kasım pazartesi dönüş iki hafta sonra yani bakalım Dönene kadar bu hafta ile beraber 3 kilo verme hedefim var cnm inşallah yapcam şuan kilom 83.8 di hala tartılmadım heyecanlıyım bi yandan da korkuyorum bişey gitmemiş diye bakalım cumaya artık :)
Bende buda bol börek poğaca ağır yemekler yedim o yüzden aldım kiloları bar dönene kadar aldığımı vereyim diyorum :)
Merhababben bugu[/QUOTE]Merhaba ben bugün katildim araniza kilolarimla basim dertte 1.68 boy 83 kilo ve 80 kilo ile basladim diyete iki hafta da 3kilo aldim berbat bir psikolojideyim sizden destelerinizi bekliyorummmm! post: 4867561, member: 30138"]KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Kizlar çok sinir oldum Esim ne zamandir pirasa yemeği istiyordu pirasa yemeğini çok seviyor neyse bugün aksam is cikisinda pazara cikar alir dedim ama kuzum bu aksama yaparmisin değince dayanamadim markete gideyim de alayim dedim usene usene kalktim gittim neyse marketten alabileceklerini aldim yanimada para almadim dusururum diye bankamatik kartimi aldim aldiklarimda 57 kusur tuttu hesabimdada baya bi yüklü para var yani ama nerden bileyim basima boyle şeyin geleceğini 4 post makinasindanda red onayi verdi sinir oldum öyle dimdizlak kaldim ortada bankayi ariyorum dokuz saat ulasilamiyor hesabim bloke falan oldu sandim ama hesabimda sorun yok diyorlar sinir. Katsayim arttida artti anlicaniz en son eve para almaya gidecektim ki adam servisle gidin sofere verirsiniz ücreti dedide içim rahatladi basima agrilar girdi ya
koslayi aldim bakalim cnm yemeklerini yapayim deneyecegim birazdan temizlik ürünleri ne pahaliymis öyle
öyle canimda biri laf edip canim skilir diye rahat duramiyorum gerçi islerin yarisi kaldi şimdide yemek isine girerim anca olur bebek olunca naparim bilmiyorum rabbim yardimci olur insallah
Hoşgeldin canim aramiza[/QUOTE]Merhababben bugu
sorma canim kredi kartinda gelse anlarim limiti dolmus olur ama bankamatik te ilk yasadim çok şükür anlayisli ciktida eve geldim esyalarla yemeğin ocakta simdi ama bugün acayip Yoruldum daha başka bisey yapacak hal kalmadi yemek yaparken bi yandan buzdolabini temizledim falan bugunluk ev islerine paydos diyorumHoşgeldiniz aramızda... Burda destek almaman imkansız zaten. Hep beraber vericeğiz kiloları inşallah :)
Canım benim de başıma geldi öyle bişey ama kredi kartında yaşadım aynı sorunu. Kasada kaldım öylece. Rezil bi durum. Eşimi aradım hemen dedim kredi kartı çekmiyo sen en iyisi hesap kartıma gönder para dedim oraya gönderdi on dakika içinde aldım çıktım.Bankalar bazen öyle saçmalıyo acelen olunca da ulaşamıyosun zaten hiç. Neyseki sizin market de anlayışlı davranmış sen dert etme kendine. Sonucunu düşün kocişinin istediği yemeği yap güzelce akşama.
yok canım kafama göre takılıyorumCanım menün çok güzel ama leptin için en az 4 - 5 saatlik bir ara olması gerekiyor öğünler arasında. Ama tabi ki acıktıysan beklememen gerekiyordu o yüzden beklememen iyi olmuş.
Nasıl doydun sen böyle canım
Kartaaydan sonra bana az geliyo böyleHerhangi bir diyet mi bu yoksa kendi listen mi?
Cecom çok erkencisin yani sende. Çok istiyorum bende kocişle kalkmayı ama bir daha uyumamayı ama o gidince hemen yatağa koşuyorum
Nasıl alıştın ki bu duruma ? Gerçi çocuklar olduktan sonra normal sanırım
Canım dikkatli ol sen artık öyle ev işi falan düşünme bu kadar. Hem hamileliğin rahat geçsin bırak. Dinlen biraz geçer ağrında inşallah. Diğer topikte de gördüm kafana çok takıyosun. Şimdiden alıştır kendini çocuk olduktan sonra yapamıcan ki ev işleri falan. Kardeşimden biliyorum kız iki dakika yalnız bırakınca basıyor çığlığı. Hiç bi iş yapamıyor o yüzden.
Ben bugün bir buçuk da kahvaltı yaptımSenin ki fazla normal kalıyor bu durumda. Şaka bi yana tabi ki aslında 10'dan önce yapmalıyız.
yok cecom sıkılmam inş.dedim ya başlangıçta biraz seri vermek istiyorum sonra yavaşlayacam inşSağolasınnnn canım benim
Hemen not edeyim aklımdayken
Bu arada akşam biraz değil baya bir az olmuşacıkmadınmı hiç
Hayır şimdi iyi geldi diyebilirsin ama zamanla sıkılmayasın o şekilde oluncaerken yiyorsan kahvaltın gibi harika bir yemek yiyebilirisin akşamlarıda
tebrik ederim elma şekeri.boy: 1.57
evet canım öyle oldu..neyseki soğukta çıkmaadan aradımda uğraşmadım küçük kızla..çocuk olunca eziyet oluyor dışarı çıkmak..Beyazcan'ım ne şansız bi gün geçirmişsin öyle. Böyle çıkıpta bişey hallemeden eve dönünce insan sinir oluyor gerçekten. Neyseki boşa yorulmamışsın.
Merhababben bugu[/QUOTE]Merhaba ben bugün katildim araniza kilolarimla basim dertte 1.68 boy 83 kilo ve 80 kilo ile basladim diyete iki hafta da 3kilo aldim berbat bir psikolojideyim sizden destelerinizi bekliyorummmm! post: 4867561, member: 30138"]KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Kizlar çok sinir oldum Esim ne zamandir pirasa yemeği istiyordu pirasa yemeğini çok seviyor neyse bugün aksam is cikisinda pazara cikar alir dedim ama kuzum bu aksama yaparmisin değince dayanamadim markete gideyim de alayim dedim usene usene kalktim gittim neyse marketten alabileceklerini aldim yanimada para almadim dusururum diye bankamatik kartimi aldim aldiklarimda 57 kusur tuttu hesabimdada baya bi yüklü para var yani ama nerden bileyim basima boyle şeyin geleceğini 4 post makinasindanda red onayi verdi sinir oldum öyle dimdizlak kaldim ortada bankayi ariyorum dokuz saat ulasilamiyor hesabim bloke falan oldu sandim ama hesabimda sorun yok diyorlar sinir. Katsayim arttida artti anlicaniz en son eve para almaya gidecektim ki adam servisle gidin sofere verirsiniz ücreti dedide içim rahatladi basima agrilar girdi ya
koslayi aldim bakalim cnm yemeklerini yapayim deneyecegim birazdan temizlik ürünleri ne pahaliymis öyle
öyle canimda biri laf edip canim skilir diye rahat duramiyorum gerçi islerin yarisi kaldi şimdide yemek isine girerim anca olur bebek olunca naparim bilmiyorum rabbim yardimci olur insallah
sorma canim ya adamda son anda anlayisli davrandi çok şükür dedim para almayayim yanima cebimden düşer falan diye karta guvendim ama oda aksilik cikardi hayir orada kart bloke oldu diye çok korktum içinde hatri sayilir para vardi ona yanmaya basladim bide :)) bugün oldum yorgunluk tan daha is çokta yapasim yok camasirlari toplayip en azindan bi kismini utulemem lazim adamin yarina giyecek kiyafeti yok :)iyi akşamlar kızlarrr
bu gün 2 öün öğün yapmayı başardım çok şükür.kahvaltıyı biraz geç yapınca iyi oldu,9.30 gibi yedim.akşamda17 ye geliyodu..az acıktım son zaman ama şükür yedim kurtuldum..
evet canım öyle oldu..neyseki soğukta çıkmaadan aradımda uğraşmadım küçük kızla..çocuk olunca eziyet oluyor dışarı çıkmak..
Merhababben bugu
hoş geldin aramıza,işallah hep beraber kilolardan kurtulucaz..
gerçekden çok büyük aksilik olmuş merve,
herhalde hepimizin başına kartlardan dolayı market kasasında böyle talihsizlik gelmiştir..
neyseki adam anlayışlı davramnışda aldıklarını bırakmak zorunda kalmamışın..
Afiyet olsun canm benimde canim çok istiyor ama kabizliktan dolayı icemiyorum türk kahvesini yasade kahve seni gördükce canım kahve istiyor,gidiyimde kahve yapıyım ,sizde istermisiniz kızlarrr..
ben alırım nasıl içtiğimi biliyorsun zatensade kahve seni gördükce canım kahve istiyor,gidiyimde kahve yapıyım ,sizde istermisiniz kızlarrr..
neyseki öyle bişey olmamış canım,bunada şükür diyelim o zaman..sorma canim ya adamda son anda anlayisli davrandi çok şükür dedim para almayayim yanima cebimden düşer falan diye karta guvendim ama oda aksilik cikardi hayir orada kart bloke oldu diye çok korktum içinde hatri sayilir para vardi ona yanmaya basladim bide :)) bugün oldum yorgunluk tan daha is çokta yapasim yok camasirlari toplayip en azindan bi kismini utulemem lazim adamin yarina giyecek kiyafeti yok :)
ya canım bendede var kabızlık hemde ileri derecede,amann zaten geçmyor,kırk yılın başı kahve içelim boş ver..sendecanın çekiyorsa yap iç akşm kocanla,bebişin canı çeker sonra..Afiyet olsun canm benimde canim çok istiyor ama kabizliktan dolayı icemiyorum türk kahvesini ya
ben alırım nasıl içtiğimi biliyorsun zaten
Aynen canim şükür bunada aksam kocisim gelsin yaparim belki canim benim midemin ne zaman bulanacagi belli olmuyor ondan icanimin çektiklerini yiyemiyorum:)neyseki öyle bişey olmamış canım,bunada şükür diyelim o zaman..
ya canım bendede var kabızlık hemde ileri derecede,amann zaten geçmyor,kırk yılın başı kahve içelim boş ver..sendecanın çekiyorsa yap iç akşm kocanla,bebişin canı çeker sonra..
tamamdır canım..
sorma canim kredi kartinda gelse anlarim limiti dolmus olur ama bankamatik te ilk yasadim çok şükür anlayisli ciktida eve geldim esyalarla yemeğin ocakta simdi ama bugün acayip Yoruldum daha başka bisey yapacak hal kalmadi yemek yaparken bi yandan buzdolabini temizledim falan bugunluk ev islerine paydos diyorum
yok canım kafama göre takılıyorum
dün de yeni regl olmuştum canım hiçbirşey istemedi
Afiyet olsun canm benimde canim çok istiyor ama kabizliktan dolayı icemiyorum türk kahvesini ya
menüm
sabah.2 hşmş yumurta.1 dlm peynir.çok zeytin,kırmızı biber,çilek,kayısı çekirdeği.
akşam.1 tabak patlıcan yemeği..yourt..az evde yaptığım pastırma..
boll su
merhabalar...
arkadaşlar cidden şu an sihirli bir değneğe ihtiyacım var sanırım...tuhaf bi hallere girdim...elim ayağım bi türlü ısınmıyor üşümeler halsizlik ama aslnda bişeyim yok okula gidip geliyorum dersimi anlatıyorum evde işimi yapıyorum...diyet depresyonu falan diye birşey var mı acaba ve ben ondan mı oldum :)
ya hiç diyet miyet derdinde değilmişim gibi...pazartesi salı iki gündür ne bi ara öğünüme uydum ne bişeye...saçmasapan şeyler yiyesim geliyor, 2 tane galeta yiyeceğim mesela paketiyle yiyebilecek modda hissediyorum,çikolata yedim bi de ben iyi mi! bi de simit yedim bugün! bi tane de kurabiye!aferin banaay demin tarif defterime bakarken buldum kendimi ayyyy bayatlamayan kurabiye mi yapsam şu teyzemin tavuklu böreğinden mi yapsam yok bi limonlu parfe mi yapsam yok bi mayalı poğaça mı yapsam diye bakınıyorum ayyy zorla koydum defteri dolaba yerine...deliriyomuyum ne...
8gün sonra diyetisyene gidicez kontrole kilo vermiş olmayı bıraktım almış çıkarım diye tırsıyorum şu an.... ya ne güzel gidiyordu kilolar en azından motivasyonum iyiydi toparlanmam lazım...çok sinir bozucu bi durumdayım ve sinirlerim bozuk vallahi cidden bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum en azından onu olumsuz etkilemeyim onun diyeti bari bozulmasın diye.Uzun süredir görüşmdiğim arkadaşlarım çok farklı görüyorlar ayyy ne güzel olmuş diye...eee şimdi niye bu ruh haline büründüm..dokunsalar ağlamalara doyamam o kadarım yani
canım çok doğal hepimizin uzun bi diyet sonrası yaşadığı krizlerden bende yaşardım öyleee çikolatalar puflar yiyeyim yiyeyim doymayayımm sürekli kremalı pastalar pankekler yapayım isterdim ama lütfen tut kendini ben tutmayıp tamamen saldım ve utancımdan diyetisyene gidemediğim için diyetisyenide terk etmiş oldum allah korusun sana yaşatmaısn inş. emin ol sonrası pişmanlık daha beter bak hayatımı iki yıl geri atmış oldum eminim üstesinden geleceksinnn beslenme şeklinde değişikliğe git biraz diyetisyenin ara alternatifi vermiştir sürekli yediğinden farklı şeyler yemerhabalar...
arkadaşlar cidden şu an sihirli bir değneğe ihtiyacım var sanırım...tuhaf bi hallere girdim...elim ayağım bi türlü ısınmıyor üşümeler halsizlik ama aslnda bişeyim yok okula gidip geliyorum dersimi anlatıyorum evde işimi yapıyorum...diyet depresyonu falan diye birşey var mı acaba ve ben ondan mı oldum :)
ya hiç diyet miyet derdinde değilmişim gibi...pazartesi salı iki gündür ne bi ara öğünüme uydum ne bişeye...saçmasapan şeyler yiyesim geliyor, 2 tane galeta yiyeceğim mesela paketiyle yiyebilecek modda hissediyorum,çikolata yedim bi de ben iyi mi! bi de simit yedim bugün! bi tane de kurabiye!aferin banaay demin tarif defterime bakarken buldum kendimi ayyyy bayatlamayan kurabiye mi yapsam şu teyzemin tavuklu böreğinden mi yapsam yok bi limonlu parfe mi yapsam yok bi mayalı poğaça mı yapsam diye bakınıyorum ayyy zorla koydum defteri dolaba yerine...deliriyomuyum ne...
8gün sonra diyetisyene gidicez kontrole kilo vermiş olmayı bıraktım almış çıkarım diye tırsıyorum şu an.... ya ne güzel gidiyordu kilolar en azından motivasyonum iyiydi toparlanmam lazım...çok sinir bozucu bi durumdayım ve sinirlerim bozuk vallahi cidden bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum en azından onu olumsuz etkilemeyim onun diyeti bari bozulmasın diye.Uzun süredir görüşmdiğim arkadaşlarım çok farklı görüyorlar ayyy ne güzel olmuş diye...eee şimdi niye bu ruh haline büründüm..dokunsalar ağlamalara doyamam o kadarım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?