80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah verirsin caanım gidene kadar ordan da sıfırdan başlarsın. Bi daha yok ama değil mi kaçamak falan

Merhababben bugu[/QUOTE]

Hoşgeldiniz aramızda... Burda destek almaman imkansız zaten. Hep beraber vericeğiz kiloları inşallah :)

Canım benim de başıma geldi öyle bişey ama kredi kartında yaşadım aynı sorunu. Kasada kaldım öylece. Rezil bi durum. Eşimi aradım hemen dedim kredi kartı çekmiyo sen en iyisi hesap kartıma gönder para dedim oraya gönderdi on dakika içinde aldım çıktım.Bankalar bazen öyle saçmalıyo acelen olunca da ulaşamıyosun zaten hiç. Neyseki sizin market de anlayışlı davranmış sen dert etme kendine. Sonucunu düşün kocişinin istediği yemeği yap güzelce akşama.

sorma canim kredi kartinda gelse anlarim limiti dolmus olur ama bankamatik te ilk yasadim çok şükür anlayisli ciktida eve geldim esyalarla yemeğin ocakta simdi ama bugün acayip Yoruldum daha başka bisey yapacak hal kalmadi yemek yaparken bi yandan buzdolabini temizledim falan bugunluk ev islerine paydos diyorum

yok canım kafama göre takılıyorum
dün de yeni regl olmuştum canım hiçbirşey istemedi

yok cecom sıkılmam inş.dedim ya başlangıçta biraz seri vermek istiyorum sonra yavaşlayacam inş

iyi akşamlar kızlarrr

bu gün 2 öün öğün yapmayı başardım çok şükür.kahvaltıyı biraz geç yapınca iyi oldu,9.30 gibi yedim.akşamda17 ye geliyodu..az acıktım son zaman ama şükür yedim kurtuldum..
Beyazcan'ım ne şansız bi gün geçirmişsin öyle. Böyle çıkıpta bişey hallemeden eve dönünce insan sinir oluyor gerçekten. Neyseki boşa yorulmamışsın.
evet canım öyle oldu..neyseki soğukta çıkmaadan aradımda uğraşmadım küçük kızla..çocuk olunca eziyet oluyor dışarı çıkmak..
Merhababben bugu[/QUOTE]
hoş geldin aramıza,işallah hep beraber kilolardan kurtulucaz..

gerçekden çok büyük aksilik olmuş merve,
herhalde hepimizin başına kartlardan dolayı market kasasında böyle talihsizlik gelmiştir..
neyseki adam anlayışlı davramnışda aldıklarını bırakmak zorunda kalmamışın..

sorma canim ya adamda son anda anlayisli davrandi çok şükür dedim para almayayim yanima cebimden düşer falan diye karta guvendim ama oda aksilik cikardi hayir orada kart bloke oldu diye çok korktum içinde hatri sayilir para vardi ona yanmaya basladim bide :)) bugün oldum yorgunluk tan daha is çokta yapasim yok camasirlari toplayip en azindan bi kismini utulemem lazim adamin yarina giyecek kiyafeti yok :)

neyseki öyle bişey olmamış canım,bunada şükür diyelim o zaman..
Afiyet olsun canm benimde canim çok istiyor ama kabizliktan dolayı icemiyorum türk kahvesini ya
ya canım bendede var kabızlık hemde ileri derecede,amann zaten geçmyor,kırk yılın başı kahve içelim boş ver..sendecanın çekiyorsa yap iç akşm kocanla,bebişin canı çeker sonra..
ben alırım nasıl içtiğimi biliyorsun zaten

tamamdır canım..

Aynen canim şükür bunada aksam kocisim gelsin yaparim belki canim benim midemin ne zaman bulanacagi belli olmuyor ondan icanimin çektiklerini yiyemiyorum:)

merhabalar...
arkadaşlar cidden şu an sihirli bir değneğe ihtiyacım var sanırım...tuhaf bi hallere girdim...elim ayağım bi türlü ısınmıyor üşümeler halsizlik ama aslnda bişeyim yok okula gidip geliyorum dersimi anlatıyorum evde işimi yapıyorum...diyet depresyonu falan diye birşey var mı acaba ve ben ondan mı oldum :)
ya hiç diyet miyet derdinde değilmişim gibi...pazartesi salı iki gündür ne bi ara öğünüme uydum ne bişeye...saçmasapan şeyler yiyesim geliyor, 2 tane galeta yiyeceğim mesela paketiyle yiyebilecek modda hissediyorum,çikolata yedim bi de ben iyi mi! bi de simit yedim bugün! bi tane de kurabiye!aferin bana ay demin tarif defterime bakarken buldum kendimi ayyyy bayatlamayan kurabiye mi yapsam şu teyzemin tavuklu böreğinden mi yapsam yok bi limonlu parfe mi yapsam yok bi mayalı poğaça mı yapsam diye bakınıyorum ayyy zorla koydum defteri dolaba yerine...deliriyomuyum ne...

8gün sonra diyetisyene gidicez kontrole kilo vermiş olmayı bıraktım almış çıkarım diye tırsıyorum şu an.... ya ne güzel gidiyordu kilolar en azından motivasyonum iyiydi toparlanmam lazım...çok sinir bozucu bi durumdayım ve sinirlerim bozuk vallahi cidden bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum en azından onu olumsuz etkilemeyim onun diyeti bari bozulmasın diye.Uzun süredir görüşmdiğim arkadaşlarım çok farklı görüyorlar ayyy ne güzel olmuş diye...eee şimdi niye bu ruh haline büründüm..dokunsalar ağlamalara doyamam o kadarım yani

Bencede sen bitir bugünlük artık. Kendini yorduğuna değmez vallahi.

yok canım kafama göre takılıyorum
dün de yeni regl olmuştum canım hiçbirşey istemedi

Demekki regl dönemi her bayanda farklı oluyor tam tersi bende aşırı yeme isteği oluşur.
Anladım canım regl bitsinde toparlanırsın artık.

Afiyet olsun canm benimde canim çok istiyor ama kabizliktan dolayı icemiyorum türk kahvesini ya

Bendee yemeğimi yiyim içicem vallahi sabırsızlıkla bekliyorum o anı

menüm

sabah.2 hşmş yumurta.1 dlm peynir.çok zeytin,kırmızı biber,çilek,kayısı çekirdeği.

akşam.1 tabak patlıcan yemeği..yourt..az evde yaptığım pastırma..

boll su

Menün güzelmiş canım. Akşam doydunmu ama sen ben doymazdım şahsen bu kadarcıkla illa çorba olcak mesela

Bende böyleydim yeni atlattım ama nasıl atlattım onu bende bilmiyorum neden o hale geldim onu da bilmiyorum.
Ben kendi halime bıraktım kendimi. Yedim içtim vallahi pişmanım ama çok farklı bi durumdu tarif edilemez. Seni anlıyorum o yüzden. Ama sen salma kendini tabi direnmeye çalış. Geçici bir durum emin ol.

Bugün ki Menüm

Sabah : Kkk
Ara: Mandalina ve Türk kahvesi
Akşam : Tarhana çorbası, Taze fasulye, Salata, Ayran

Yemek sonrası : Omega-3 ve Türk kahvesi

Aralarda 3-4 adet çubuk krakerler yedim midem bulandıkça. Leptinim çalışmadı ama en azından diyete uygun beslendim sanırım.

Ama benim su sorunum var. Havalar serinledikçe su içme isteğim azaldı. Nerdeyse hiç içmiyorum nolcak bilmiyorum.

canım çok doğal hepimizin uzun bi diyet sonrası yaşadığı krizlerden bende yaşardım öyleee çikolatalar puflar yiyeyim yiyeyim doymayayımm sürekli kremalı pastalar pankekler yapayım isterdim ama lütfen tut kendini ben tutmayıp tamamen saldım ve utancımdan diyetisyene gidemediğim için diyetisyenide terk etmiş oldum allah korusun sana yaşatmaısn inş. emin ol sonrası pişmanlık daha beter bak hayatımı iki yıl geri atmış oldum eminim üstesinden geleceksinnn beslenme şeklinde değişikliğe git biraz diyetisyenin ara alternatifi vermiştir sürekli yediğinden farklı şeyler ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…