- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
suyunu çeşitlendirmeyi denesen canım sürahiye limon dilimlesen karanfil atsan yada nane bide teline su hatırlatıcıyı indirsen öyle bir eziyet ki o ben birinde amannn desem ikincide mecbur hissedip içiyorum :)Bugün ki Menüm
Sabah : Kkk
Ara: Mandalina ve Türk kahvesi
Akşam : Tarhana çorbası, Taze fasulye, Salata, Ayran
Yemek sonrası : Omega-3 ve Türk kahvesi
Aralarda 3-4 adet çubuk krakerler yedim midem bulandıkça. Leptinim çalışmadı ama en azından diyete uygun beslendim sanırım.
Ama benim su sorunum var. Havalar serinledikçe su içme isteğim azaldı. Nerdeyse hiç içmiyorum nolcak bilmiyorum.
şuan için bitirdim uzandim esimi bekliyorum canim umarim tutabilirim kendimide daha is yapmam bugün lerde baya zorladim kendime sasiyorum gerçi :)Bencede sen bitir bugünlük artık. Kendini yorduğuna değmez vallahi.
Demekki regl dönemi her bayanda farklı oluyor tam tersi bende aşırı yeme isteği oluşur.
Anladım canım regl bitsinde toparlanırsın artık.
Bendee yemeğimi yiyim içicem vallahi sabırsızlıkla bekliyorum o anı
Menün güzelmiş canım. Akşam doydunmu ama senben doymazdım şahsen bu kadarcıkla illa çorba olcak mesela
Bende böyleydim yeni atlattım ama nasıl atlattım onu bende bilmiyorum neden o hale geldim onu da bilmiyorum.
Ben kendi halime bıraktım kendimi. Yedim içtim vallahi pişmanım ama çok farklı bi durumdu tarif edilemez. Seni anlıyorum o yüzden. Ama sen salma kendini tabi direnmeye çalış. Geçici bir durum emin ol.
canım inan hepimiz o duygular yaşadık,veyaşamaya devamda ediyoruz zaman zaman.merhabalar...
arkadaşlar cidden şu an sihirli bir değneğe ihtiyacım var sanırım...tuhaf bi hallere girdim...elim ayağım bi türlü ısınmıyor üşümeler halsizlik ama aslnda bişeyim yok okula gidip geliyorum dersimi anlatıyorum evde işimi yapıyorum...diyet depresyonu falan diye birşey var mı acaba ve ben ondan mı oldum :)
ya hiç diyet miyet derdinde değilmişim gibi...pazartesi salı iki gündür ne bi ara öğünüme uydum ne bişeye...saçmasapan şeyler yiyesim geliyor, 2 tane galeta yiyeceğim mesela paketiyle yiyebilecek modda hissediyorum,çikolata yedim bi de ben iyi mi! bi de simit yedim bugün! bi tane de kurabiye!aferin banaay demin tarif defterime bakarken buldum kendimi ayyyy bayatlamayan kurabiye mi yapsam şu teyzemin tavuklu böreğinden mi yapsam yok bi limonlu parfe mi yapsam yok bi mayalı poğaça mı yapsam diye bakınıyorum ayyy zorla koydum defteri dolaba yerine...deliriyomuyum ne...
8gün sonra diyetisyene gidicez kontrole kilo vermiş olmayı bıraktım almış çıkarım diye tırsıyorum şu an.... ya ne güzel gidiyordu kilolar en azından motivasyonum iyiydi toparlanmam lazım...çok sinir bozucu bi durumdayım ve sinirlerim bozuk vallahi cidden bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum en azından onu olumsuz etkilemeyim onun diyeti bari bozulmasın diye.Uzun süredir görüşmdiğim arkadaşlarım çok farklı görüyorlar ayyy ne güzel olmuş diye...eee şimdi niye bu ruh haline büründüm..dokunsalar ağlamalara doyamam o kadarım yani
suyunu çeşitlendirmeyi denesen canım sürahiye limon dilimlesen karanfil atsan yada nane bide teline su hatırlatıcıyı indirsen öyle bir eziyet ki o ben birinde amannn desem ikincide mecbur hissedip içiyorum :)
şuan için bitirdim uzandim esimi bekliyorum canim umarim tutabilirim kendimide daha is yapmam bugün lerde baya zorladim kendime sasiyorum gerçi :)
ekledim ben seni canım ymkeskin olarak geçiyorumo adamada helal olsun.bir şey soracağım en son öğünü 16:30 damı yiyorsunuz şimdi karatayda..
cecomm
nasılsın,bende sarma yapmak istiyorumda üşendim kaç gündür..hatta geçen gün komşum lahana verdi kocamanonu sarsam diye düşünüyorum ama eyleme dökemedim henüz düşüncemi..
Kizlar beyaz halidan yağ lekesini nasil cikartirsiniz hali sampuaniyla denedim cikmadi napabilirim ben buraya
Cecom çok erkencisin yani sende. Çok istiyorum bende kocişle kalkmayı ama bir daha uyumamayı ama o gidince hemen yatağa koşuyorum
Nasıl alıştın ki bu duruma ? Gerçi çocuklar olduktan sonra normal sanırım
Ben bugün sonunda klasik karatay kahvaltısı yapabildim günler sonra... Çok şükür...
Ve tartıldım buna da şükür o kadar kaçamağa rağmen kilo almamışım. En son bildirimimi hatırlayamıyorum ben iki hafta oldu galiba bildirim yapmayalı. Şimdi nasıl yapmalıyım kızlar. Bugün ki kilomu geçen hafta ki kilo olarak mı almam gerek.
Merhaba ben bugün katildim araniza kilolarimla basim dertte 1.68 boy 83 kilo ve 80 kilo ile basladim diyete iki hafta da 3kilo aldim berbat bir psikolojideyim sizden destelerinizi bekliyorummmm!
iyi akşamlar kızlarrr
bu gün 2 öün öğün yapmayı başardım çok şükür.kahvaltıyı biraz geç yapınca iyi oldu,9.30 gibi yedim.akşamda17 ye geliyodu..az acıktım son zaman ama şükür yedim kurtuldum..
evet canım öyle oldu..neyseki soğukta çıkmaadan aradımda uğraşmadım küçük kızla..çocuk olunca eziyet oluyor dışarı çıkmak..
merhabalar...
arkadaşlar cidden şu an sihirli bir değneğe ihtiyacım var sanırım...tuhaf bi hallere girdim...elim ayağım bi türlü ısınmıyor üşümeler halsizlik ama aslnda bişeyim yok okula gidip geliyorum dersimi anlatıyorum evde işimi yapıyorum...diyet depresyonu falan diye birşey var mı acaba ve ben ondan mı oldum :)
ya hiç diyet miyet derdinde değilmişim gibi...pazartesi salı iki gündür ne bi ara öğünüme uydum ne bişeye...saçmasapan şeyler yiyesim geliyor, 2 tane galeta yiyeceğim mesela paketiyle yiyebilecek modda hissediyorum,çikolata yedim bi de ben iyi mi! bi de simit yedim bugün! bi tane de kurabiye!aferin banaay demin tarif defterime bakarken buldum kendimi ayyyy bayatlamayan kurabiye mi yapsam şu teyzemin tavuklu böreğinden mi yapsam yok bi limonlu parfe mi yapsam yok bi mayalı poğaça mı yapsam diye bakınıyorum ayyy zorla koydum defteri dolaba yerine...deliriyomuyum ne...
8gün sonra diyetisyene gidicez kontrole kilo vermiş olmayı bıraktım almış çıkarım diye tırsıyorum şu an.... ya ne güzel gidiyordu kilolar en azından motivasyonum iyiydi toparlanmam lazım...çok sinir bozucu bi durumdayım ve sinirlerim bozuk vallahi cidden bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum en azından onu olumsuz etkilemeyim onun diyeti bari bozulmasın diye.Uzun süredir görüşmdiğim arkadaşlarım çok farklı görüyorlar ayyy ne güzel olmuş diye...eee şimdi niye bu ruh haline büründüm..dokunsalar ağlamalara doyamam o kadarım yani
sakın arkaşım.topla kendiniz.bizler kadınız.doğada en ğüçlüyüz.kilolaramı yenileceğiz.kilo veremememler,verdiğini almalar,çoğumuz yaşadık bunları.ama silkinenlerimiz var.onlara katılmalıyız.neden bu geli dinliyoruz,gitleri yaşayalım ki .o kadar eziyet çekiyoruz,ciddiye alınmıyoruz,sen yapamazsıun,kilo veremezsin diyenleri görüyoruz .neden olmasın neden yapamayalım.canım inan hepimiz o duygular yaşadık,veyaşamaya devamda ediyoruz zaman zaman.
kendini suçluyorsun,bu bir yönden iyi ama olan olmuş yenilen yenilmiş.bırak bu günü hiçç yaşanmamış farzet..sen şimdi hiç bişey olmamış gibi yeşil çayını yap iç..bu akşam yemeğini yediysende mutfakla olan ilişkini kes..yarında diyetine kaldıüın yerden devam..
sakın diyeti bu gün bozdun diye vaz geçme..
elmaşekerimin dedği gibi,verdiğin kiloları düşün,aldının güzel sözleri..sakın vaz geçme vaz geçesen sana kilo olarak döneceğini ve yeniden uğraşacaın unutma..
belkide adet dönemin yakındır ondan böyle oldun.ama hepimiz san inanıyoruz yarın toparlanaksın sen..
biliyorum canim herşeyden önemli bebisim dikkat ediceem haklisinBilmiyorumki bide öyle deneyim o zaman. Su hatırlatıcı mı var bide neler çıktı bakayım telden bi
Tut artık kuzum bebişini düşünmelisin. Netice de bebeğin herşeyden önemli şuanda.
bi bakayim canim dediğin yere tamamen beyaz değil kuzum kodla vanish biraz lekeyi cikartti ama tam cikartmis degilSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam deminden beri yazacağım bir türlü fırsat olmadı ya telefon çaldı ya kapı
Bugün öğlenden beri evle uğraşıp durdumkaç gündür beni bekleyen ütülerimi yaptım çok şükür
Ama aptal kafam bir yandanda çamaşır yıkadım ve havada güzel olunca çabucak kurudu
Neyse onuda artık birazdan yaparım ki yarına kalmasın birşeycik
Evet canım genelde o saatlerde yemeğe çalışıyorum
inan şu saatlerde kendimi tüğ gibi hissediyorum ki eskiden 7ye doğru yerdim ve inan yatana kadar küp gibi hissederdim kendimi
Sabah çok çok erken kahvaltı ettiğim için benim için o saat en uygunu
Ay bide o vardı dimiiiiiiiii
Ne güzel unutmuştum
Sabah kahvaltıdan sonra sarayım onu bari kıymayı buzdolabına koyup çünkü hazır ütü masası ortadayken onları bitireyim nasılsa kıymalı yapacağım harçı iki dakikada hazırlar sararım sabah
Canım tamamen beyazsa çok çok az çamaşır suyu yada domestos dene
Birde istersen internetten Meltem Açıkelin önerilerine bir bak beyaz halıdan leke çıkarma Meltem açıkel diye yazarak googledenonda acayıp yöntemler var
Canım normalde gece 3lerde falan ancak uyuyan sabahta 11 gibi en geç uyanan ben ilk günler zorla da olsa 11de yatıp sabah 6ya saat kuruyordumYatakta ilkten bir saat kadar dönüp durdum uyku tutmadı ama yinede inatla o saatte yattım ve inatla zorlada olsa sabah 6da yataktan kalktım
3 gün sonra bünye bir alıştı şimdi 11de esneyeme başlıyorum sabahta saatim kurulu olduğu halde daha o çalmadan uyanıyorum
Emin ol sabah ezanını dinleyip güneşin doğuşunu izlemek hiç birşeye bedel değil
Kesinlikle sabah yüzünü iyice yıkayıp birazda balkonda derin derin nefes al eminol uyku kalmıyor
Canım Adaşım sanırım senin en son bildirimini göz önünde bulundururama sen yinede geçen haftaki kilonu yaz bildirimde
Aramıza hoşgeldinnnnn
Emin ol buraya çok çabuk alışıp bizlerden vazgeçemiyeceksin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Süpersin canım eminim bundan sonra 2 öğün sana çok daha iyi gelecektir ve cuma süper bir bildirim bekliyorum sendenBende regl olacağım sanırım bir kaç güne kadar ama az da olsa eksi gördüm bugün yine
Canım neolur ümitsizliğe kapılma
Hepimiz aynı şeyleri sık sık yaşadık belkide ileride yine yaşayacağız ( Allah korusuncümlemizi )
Bünye biraz direniyor sanırım ama sen sakın canını sıkma
Bence bir kaç gün kendine izin ver ve keyfini çıkar herşeyintabi abartmadan
Einim ondan sonra 6 gün dikkatli gidersen diyetisyene gittiğinde eksi bile görürsün
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam deminden beri yazacağım bir türlü fırsat olmadı ya telefon çaldı ya kapı
Bugün öğlenden beri evle uğraşıp durdumkaç gündür beni bekleyen ütülerimi yaptım çok şükür
Ama aptal kafam bir yandanda çamaşır yıkadım ve havada güzel olunca çabucak kurudu
Neyse onuda artık birazdan yaparım ki yarına kalmasın birşeycik
Evet canım genelde o saatlerde yemeğe çalışıyorum
inan şu saatlerde kendimi tüğ gibi hissediyorum ki eskiden 7ye doğru yerdim ve inan yatana kadar küp gibi hissederdim kendimi
Sabah çok çok erken kahvaltı ettiğim için benim için o saat en uygunu
Ay bide o vardı dimiiiiiiiii
Ne güzel unutmuştum
Sabah kahvaltıdan sonra sarayım onu bari kıymayı buzdolabına koyup çünkü hazır ütü masası ortadayken onları bitireyim nasılsa kıymalı yapacağım harçı iki dakikada hazırlar sararım sabah
Canım tamamen beyazsa çok çok az çamaşır suyu yada domestos dene
Birde istersen internetten Meltem Açıkelin önerilerine bir bak beyaz halıdan leke çıkarma Meltem açıkel diye yazarak googledenonda acayıp yöntemler var
Canım normalde gece 3lerde falan ancak uyuyan sabahta 11 gibi en geç uyanan ben ilk günler zorla da olsa 11de yatıp sabah 6ya saat kuruyordumYatakta ilkten bir saat kadar dönüp durdum uyku tutmadı ama yinede inatla o saatte yattım ve inatla zorlada olsa sabah 6da yataktan kalktım
3 gün sonra bünye bir alıştı şimdi 11de esneyeme başlıyorum sabahta saatim kurulu olduğu halde daha o çalmadan uyanıyorum
Emin ol sabah ezanını dinleyip güneşin doğuşunu izlemek hiç birşeye bedel değil
Kesinlikle sabah yüzünü iyice yıkayıp birazda balkonda derin derin nefes al eminol uyku kalmıyor
Canım Adaşım sanırım senin en son bildirimini göz önünde bulundururama sen yinede geçen haftaki kilonu yaz bildirimde
Aramıza hoşgeldinnnnn
Emin ol buraya çok çabuk alışıp bizlerden vazgeçemiyeceksin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Süpersin canım eminim bundan sonra 2 öğün sana çok daha iyi gelecektir ve cuma süper bir bildirim bekliyorum sendenBende regl olacağım sanırım bir kaç güne kadar ama az da olsa eksi gördüm bugün yine
Canım neolur ümitsizliğe kapılma
Hepimiz aynı şeyleri sık sık yaşadık belkide ileride yine yaşayacağız ( Allah korusuncümlemizi )
Bünye biraz direniyor sanırım ama sen sakın canını sıkma
Bence bir kaç gün kendine izin ver ve keyfini çıkar herşeyintabi abartmadan
Einim ondan sonra 6 gün dikkatli gidersen diyetisyene gittiğinde eksi bile görürsün
Kızlar showda patron mutlu son istiyor var
Ben sinemada izlemiştim ama yinede süper bir film ve tekrar tekrar izleyebilirim
Çok merak ediyordum filmi ama küçük ağa ile çakıştı artık sonra internetten izlerim bi ara. Ezgi favori kadın oyuncum.
Haklısın canım 1 tane mandalına yeseydim daha iyi olurdu.Destek olduğun içinde teşsekkur ederim.Moralini bozma canım ama bir dahakine canın başka birşey daha isterse bir diğerinin yarısını bırak ( 2 mandalin yerine 1 tane yiyip ayvayı ilave et gibi )
Arada hepimiz aynı durumu yaşıyoruz ama şükür dengeliyoruz
Haklısın canım 1 tane mandalına yeseydim daha iyi olurdu.Destek olduğun içinde teşsekkur ederim.
Maviay1 canım mesajını yeni gördüm kusura bakmahemen sorunun cevabınıda yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?