80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suyunu çeşitlendirmeyi denesen canım sürahiye limon dilimlesen karanfil atsan yada nane bide teline su hatırlatıcıyı indirsen öyle bir eziyet ki o ben birinde amannn desem ikincide mecbur hissedip içiyorum :)

şuan için bitirdim uzandim esimi bekliyorum canim umarim tutabilirim kendimide daha is yapmam bugün lerde baya zorladim kendime sasiyorum gerçi :)

canım inan hepimiz o duygular yaşadık,veyaşamaya devamda ediyoruz zaman zaman.
kendini suçluyorsun,bu bir yönden iyi ama olan olmuş yenilen yenilmiş.bırak bu günü hiçç yaşanmamış farzet..sen şimdi hiç bişey olmamış gibi yeşil çayını yap iç..bu akşam yemeğini yediysende mutfakla olan ilişkini kes..yarında diyetine kaldıüın yerden devam..
sakın diyeti bu gün bozdun diye vaz geçme..
elmaşekerimin dedği gibi,verdiğin kiloları düşün,aldının güzel sözleri..sakın vaz geçme vaz geçesen sana kilo olarak döneceğini ve yeniden uğraşacaın unutma..
belkide adet dönemin yakındır ondan böyle oldun.ama hepimiz san inanıyoruz yarın toparlanaksın sen..

suyunu çeşitlendirmeyi denesen canım sürahiye limon dilimlesen karanfil atsan yada nane bide teline su hatırlatıcıyı indirsen öyle bir eziyet ki o ben birinde amannn desem ikincide mecbur hissedip içiyorum :)

Bilmiyorumki bide öyle deneyim o zaman. Su hatırlatıcı mı var bide neler çıktı bakayım telden bi
şuan için bitirdim uzandim esimi bekliyorum canim umarim tutabilirim kendimide daha is yapmam bugün lerde baya zorladim kendime sasiyorum gerçi :)

Tut artık kuzum bebişini düşünmelisin. Netice de bebeğin herşeyden önemli şuanda.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam deminden beri yazacağım bir türlü fırsat olmadı ya telefon çaldı ya kapı
Bugün öğlenden beri evle uğraşıp durdum kaç gündür beni bekleyen ütülerimi yaptım çok şükür
Ama aptal kafam bir yandanda çamaşır yıkadım ve havada güzel olunca çabucak kurudu
Neyse onuda artık birazdan yaparım ki yarına kalmasın birşeycik

ekledim ben seni canım ymkeskin olarak geçiyorum o adamada helal olsun.bir şey soracağım en son öğünü 16:30 damı yiyorsunuz şimdi karatayda..

Evet canım genelde o saatlerde yemeğe çalışıyorum
inan şu saatlerde kendimi tüğ gibi hissediyorum ki eskiden 7ye doğru yerdim ve inan yatana kadar küp gibi hissederdim kendimi
Sabah çok çok erken kahvaltı ettiğim için benim için o saat en uygunu

cecomm
nasılsın,bende sarma yapmak istiyorumda üşendim kaç gündür..hatta geçen gün komşum lahana verdi kocamanonu sarsam diye düşünüyorum ama eyleme dökemedim henüz düşüncemi..

Ay bide o vardı dimiiiiiiiii
Ne güzel unutmuştum
Sabah kahvaltıdan sonra sarayım onu bari kıymayı buzdolabına koyup çünkü hazır ütü masası ortadayken onları bitireyim nasılsa kıymalı yapacağım harçı iki dakikada hazırlar sararım sabah

Kizlar beyaz halidan yağ lekesini nasil cikartirsiniz hali sampuaniyla denedim cikmadi napabilirim ben buraya

Canım tamamen beyazsa çok çok az çamaşır suyu yada domestos dene
Birde istersen internetten Meltem Açıkelin önerilerine bir bak beyaz halıdan leke çıkarma Meltem açıkel diye yazarak googleden onda acayıp yöntemler var

Cecom çok erkencisin yani sende. Çok istiyorum bende kocişle kalkmayı ama bir daha uyumamayı ama o gidince hemen yatağa koşuyorum
Nasıl alıştın ki bu duruma ? Gerçi çocuklar olduktan sonra normal sanırım

Canım normalde gece 3lerde falan ancak uyuyan sabahta 11 gibi en geç uyanan ben ilk günler zorla da olsa 11de yatıp sabah 6ya saat kuruyordum Yatakta ilkten bir saat kadar dönüp durdum uyku tutmadı ama yinede inatla o saatte yattım ve inatla zorlada olsa sabah 6da yataktan kalktım
3 gün sonra bünye bir alıştı şimdi 11de esneyeme başlıyorum sabahta saatim kurulu olduğu halde daha o çalmadan uyanıyorum

Emin ol sabah ezanını dinleyip güneşin doğuşunu izlemek hiç birşeye bedel değil
Kesinlikle sabah yüzünü iyice yıkayıp birazda balkonda derin derin nefes al eminol uyku kalmıyor

Canım Adaşım sanırım senin en son bildirimini göz önünde bulundurur ama sen yinede geçen haftaki kilonu yaz bildirimde

Merhaba ben bugün katildim araniza kilolarimla basim dertte 1.68 boy 83 kilo ve 80 kilo ile basladim diyete iki hafta da 3kilo aldim berbat bir psikolojideyim sizden destelerinizi bekliyorummmm!

Aramıza hoşgeldinnnnn
Emin ol buraya çok çabuk alışıp bizlerden vazgeçemiyeceksin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

Süpersin canım eminim bundan sonra 2 öğün sana çok daha iyi gelecektir ve cuma süper bir bildirim bekliyorum senden Bende regl olacağım sanırım bir kaç güne kadar ama az da olsa eksi gördüm bugün yine

Canım neolur ümitsizliğe kapılma
Hepimiz aynı şeyleri sık sık yaşadık belkide ileride yine yaşayacağız ( Allah korusun cümlemizi )
Bünye biraz direniyor sanırım ama sen sakın canını sıkma
Bence bir kaç gün kendine izin ver ve keyfini çıkar herşeyin tabi abartmadan
Einim ondan sonra 6 gün dikkatli gidersen diyetisyene gittiğinde eksi bile görürsün

sakın arkaşım.topla kendiniz.bizler kadınız.doğada en ğüçlüyüz.kilolaramı yenileceğiz.kilo veremememler,verdiğini almalar,çoğumuz yaşadık bunları.ama silkinenlerimiz var.onlara katılmalıyız.neden bu geli dinliyoruz,gitleri yaşayalım ki .o kadar eziyet çekiyoruz,ciddiye alınmıyoruz,sen yapamazsıun,kilo veremezsin diyenleri görüyoruz .neden olmasın neden yapamayalım.

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah klasik Karatay kahvaltısı + 2 adet mini turp

Akşamda uzun zamandan sonra canım köfte istedi yanınada kocaman bir salata yaptım
Hem doydum hemde çok şükür çok çok şiş hissetmedim kendimi
Heee birde normalde katı sıvı ayrımına devam ediyordum ama yanına kocaman bir bardak ayran içtim

Bilmiyorumki bide öyle deneyim o zaman. Su hatırlatıcı mı var bide neler çıktı bakayım telden bi

Tut artık kuzum bebişini düşünmelisin. Netice de bebeğin herşeyden önemli şuanda.
biliyorum canim herşeyden önemli bebisim dikkat ediceem haklisin

bi bakayim canim dediğin yere tamamen beyaz değil kuzum kodla vanish biraz lekeyi cikartti ama tam cikartmis degil

Denicem vallahi bende artık erken kalkmak istiyorum günümün yarısı gidiyo resmen. Gerçi bugün hasta olduğumdan kalkamadım öğlen kalktım da. Dikkat edicem bundan sonra. :)
Bugün tartıldım iki haftadan beri bugün ki kilomu yazarım geçen hafta diye ama Sweetim biliyosa onu baz alır gene

Kızlar showda patron mutlu son istiyor var

Ben sinemada izlemiştim ama yinede süper bir film ve tekrar tekrar izleyebilirim

Çok merak ediyordum filmi ama küçük ağa ile çakıştı artık sonra internetten izlerim bi ara. Ezgi favori kadın oyuncum.

Çok merak ediyordum filmi ama küçük ağa ile çakıştı artık sonra internetten izlerim bi ara. Ezgi favori kadın oyuncum.

Gerçekten çok güzel oyunculuk sergilemiş Ezgide Tolgada
Kesinlikle çok uyumlu bir ikili

Bu arada kızlarrrrrrrrr benim şu çiçekli teklim çok kötü oldu yaaa kol kısımları baya bir kirlendi ama nasıl çıkarabilirim o lekeleri bilmiorum sonuçta kırık beyaz üzerine morlu pembeli çiçekler var o yüzden çamaşır suyu kullanamam varmı bildiğiniz bir yöntem ben netten arıyorum ama bulamadım henüz birşey

Haklısın canım 1 tane mandalına yeseydim daha iyi olurdu.Destek olduğun içinde teşsekkur ederim.

Ay sinir oluyorum sabahtan beri elli kere bağlantı sorunu yaşıyorum hatta şimdi arayıp müşteri hizmetlerine bildirecektim neden diye ama sanırım genel bir sorun var çünkü yoğunluktan hatlar dolu daha sonra deneyin diyor deminden beri

Bir ara daha böyle olmuştu o zamanda genel arıza deng gelmişti ve ancak ertesi gün ulaşıp sorunu hallettirmiştik
Neyse artık idare etmeye çalışacağım ama giremezsem bilinki ariza var yarın sabahta ben ulaşırsam arızaya bağlıyacağım haberleri yok

Haklısın canım 1 tane mandalına yeseydim daha iyi olurdu.Destek olduğun içinde teşsekkur ederim.

Rica ederim seve seve
Sizlerde benim menülerde bir yanlış görürseniz ( sonuçta farkında olmadanda fazla kaçırdığım da olabilir ) kesinlikle beni uyarın lütfen sonuçta birlikte bir yola baş koyduk ve hepimiz ileri doğru giderken kimseyi geride bırakmayacağız Hepbirlikte bu kilo illetinden kurtulacağız Allahın izniyle

Selam canlar bugun pek gelemedim cookk yogun bi gündü yorgan yastık kampanyası var. Allahım gelen giden bide şu mobilya festivali curcunasi... neyse menüye geleyim
Sabah 1 yumurta kaşar peyniri 7 8 zeytin ceviz domates kahvaltilik sos
Öğle 2 catal tavuk bir bardak ayran
Akşam 3 küçük dolma, 3kabak Mücver yulaf kepegi ilaveli brokoli salatası az yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…