80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım sana da geçmiş olsun..şu beşibiyerde çay benim tatlı krizlerimi dindirmişti sanki canım bir dene istersen..

hadi bakalım hayırlısı partnerim ..bakalım beni solllayabilecek misin..ben bu hafta yavaş gidicem..vücudu toparlıyorum..işte sana beni geçme fırsatı tepe tepe kullan

Baksen sengözlerimebaksanab korktun dimi ben isveç diyetine başlıyorum seni geçcem diye lülülülülülü
Şaka bir yana sen biraz toparla canım kendini zorlama zaten çok güzel verdin geçen haftalarda sen iyileş yine kapışırız biz Şeniz opuyorumnanaktan

elimphia ben çay içme özürlüsüyüm ya onuda denedim ama içemiyorum ki onu içtikten sonra midem bulanıyo cidden bi süre bişi yememe konusunda bulantı nedeniyle yardımcı oluyo bana :)

teşekkürler canım desteğin için opuyorumnanaktan

birazdan ziyafet soframı kuracağım
2 katı yumurta
1 porsiyon haşlanmış ıspanak
1 domates
ye ye bitmez kaydirigubbakcemile3

AMİNNNN canımmm sanada kolaylıklar bütün bayanlar gibi bende bilirim o tatlı krizlerini gece yarısı irmik helvası facialarınıkaydirigubbakcemile3 doktorum regl dönemimde 1 tatlı kaşığı çokokrem yiyebileceğimi söylemişti veya light yada diyabetikler için olan reçelden tabi yemeye başlayınca 1 kaşıkla kalmak mucize oluyor bu bir gerçekkurutulmuş meyve seviyorsan onlarda baya işe yarıyor canım ben kuru kayısı ve erik bulunduruyorum evdeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende akşam yemegımı yaptım evı temızledım şımdı oglumu beklıyorum okuldan gelsın gezmeye gıdecegım orda yememeye calışacagım bakalım

off hızlanmam gerekti aslında ya az kaldı kurban bayramına neyse haftaya diyorum artık..aman canım sen ver kg ben de seni geçmek için yine hızlanırım..ama sen de dikkat et kendine zor bir diyet o..opuyorumnanaktan

off hızlanmam gerekti aslında ya az kaldı kurban bayramına neyse haftaya diyorum artık..aman canım sen ver kg ben de seni geçmek için yine hızlanırım..ama sen de dikkat et kendine zor bir diyet o..opuyorumnanaktan

buygün ilk gün gayet iyiyim (Dün yediklerimle idare ediyorum kaydirigubbakcemile3 ) yarın belli olur zorlayıp zorlamayacağı CADIARZU

nıhal dıkkat et kendıne bu hafta verdıgın kg koru yeter haftaya ıyı olunca sıkarsın canım bu arada zaman daralıyor tabıkıde bende panık yapmaya başladım süre kısaldıkca

buygün ilk gün gayet iyiyim (Dün yediklerimle idare ediyorum kaydirigubbakcemile3 ) yarın belli olur zorlayıp zorlamayacağı CADIARZU

canım şimdı anlamassın akşam olunca cok kötü oluyor ınsan yaşadıgım tectübelerden dolayı anlıyorum akşam kötü şakkıdışakkıdı

kızlarrrrr adaer hani şu zayıf gelin olmak isteyen kızımız nerde gören varmı?adaer canım nerelerdesin nasıl gidiyor diyet?

nıhal dıkkat et kendıne bu hafta verdıgın kg koru yeter haftaya ıyı olunca sıkarsın canım bu arada zaman daralıyor tabıkıde bende panık yapmaya başladım süre kısaldıkca

evet selma ya valla takımdan atılmak istemiyorum..sıkmam gerek ama bu hafta dediğin gibi sabit geçsem iyi..şu anda geçen cumaya göre artıyım valla onu versem yeter...ben stresse grdim mi kg da veremem çok da sıkılmamak gerek..

Tünaydınnn

Valla şenlenmiş ortalık ne güselll! ya bu isveç diyeti nasıl bişey kızlar hiç bakmadım gerçi..
bu arada göbişim 2 cm incelmiş sabah sabah hoşuma gitti :)) (kilom arttıkça inceliyorum) ha ha haaaa

Kızlarr siz ölçülerinizi yazcaktınız noldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…