herkese slm kızlar
handerya oğlun sağlılkave mutlulukla uyusun yeni odasında
elimphia geçmiş olsun bol vitaminli bi hafta geçirmen dileğiğle :)
ve yürüyemediği için çoook üzülen yağmurgözlü sonunda spora döner umarım bi daha böle sağlık sorunları yaşamazsın arkadaşım
sunshine78 isveç diyetinde bol iradeli günler (darısı hepimize )
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
ve ben regl dolayısıyla en az 3 gün yatar şeker krizlerini nasıl atlatcam ya 3 gün sporda yok : ) zor kadın olmak ya :)
hadi bakalım hayırlısı partnerim ..bakalım beni solllayabilecek misin..ben bu hafta yavaş gidicem..vücudu toparlıyorum..işte sana beni geçme fırsatı tepe tepe kullan
herkese slm kızlar
ve yürüyemediği için çoook üzülen yağmurgözlü sonunda spora döner umarım bi daha böle sağlık sorunları yaşamazsın arkadaşım
ve ben regl dolayısıyla en az 3 gün yatar şeker krizlerini nasıl atlatcam ya 3 gün sporda yok : ) zor kadın olmak ya :)
herkese slm kızlar
birazdan ziyafet soframı kuracağım
2 katı yumurta
1 porsiyon haşlanmış ıspanak
1 domates
ye ye bitmez kaydirigubbakcemile3
canımm bak ben yemek getirmedim bugün bitiremessen yardıma geleyim:roflol::roflol::roflol:
Baksen sengözlerimebaksanab korktun dimi ben isveç diyetine başlıyorum seni geçcem diye lülülülülülü
Şaka bir yana sen biraz toparla canım kendini zorlama zaten çok güzel verdin geçen haftalarda sen iyileş yine kapışırız biz Şeniz opuyorumnanaktan
afıyet olsun sunsune menü süper cokacimcoookdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
off hızlanmam gerekti aslında ya az kaldı kurban bayramına neyse haftaya diyorum artık..aman canım sen ver kg ben de seni geçmek için yine hızlanırım..ama sen de dikkat et kendine zor bir diyet o..opuyorumnanaktan
off hızlanmam gerekti aslında ya az kaldı kurban bayramına neyse haftaya diyorum artık..aman canım sen ver kg ben de seni geçmek için yine hızlanırım..ama sen de dikkat et kendine zor bir diyet o..opuyorumnanaktan
buygün ilk gün gayet iyiyim (Dün yediklerimle idare ediyorum kaydirigubbakcemile3 ) yarın belli olur zorlayıp zorlamayacağı CADIARZU
nıhal dıkkat et kendıne bu hafta verdıgın kg koru yeter haftaya ıyı olunca sıkarsın canım bu arada zaman daralıyor tabıkıde bende panık yapmaya başladım süre kısaldıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?