- 10 Ekim 2014
- 88
- 299
- 88
- 37
Menun başarılı umarim kitabi okumadn kartay yapmaya baslamadin gulum deneme olsun ama kitabi oku mutlakaSelam canlar bugun pek gelemedim cookk yogun bi gündü yorgan yastık kampanyası var. Allahım gelen giden bide şu mobilya festivali curcunasi... neyse menüye geleyim
Sabah 1 yumurta kaşar peyniri 7 8 zeytin ceviz domates kahvaltilik sos
Öğle 2 catal tavuk bir bardak ayran
Akşam 3 küçük dolma, 3kabak Mücver yulaf kepegi ilaveli brokoli salatası az yoğurt
Tatlim pek cogumuz karatayciyiz elden geldigince ama ille karatay diye sartimiz yokkislm kızlar nasıl gidiyor karatay.ya bu arada kızlar burda herkez karataycımı yok sa karma mı tam kestiremedim
Kiz menu yazdim gecmis yaparken kacmissin hadi gule gule git canimneden kimse cevap vermiyor
ordasınız biliyorum
Menun başarılı umarim kitabi okumadn kartay yapmaya baslamadin gulum deneme olsun ama kitabi oku mutlaka
Tatlim pek cogumuz karatayciyiz elden geldigince ama ille karatay diye sartimiz yokki
slm kızlar nasıl gidiyor karatay.ya bu arada kızlar burda herkez karataycımı yok sa karma mı tam kestiremedim
kızlar kilo çizelgesi nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz
slm kızlar nasıl gidiyor karatay.ya bu arada kızlar burda herkez karataycımı yok sa karma mı tam kestiremedim
Günaydın canlar... beni karatayla tanistirdiginiz için hepinize çooook teşekkür ederim.... iyiki varsınız... ben buna diyet demiyorum dikkatli ve sağlıklı beslenme diyorum... yani bu yazı diyorkiiiii herşey çok güzel gidiyor. . Öptüm sizleri....
tekrar günaydın kızlarr
kahvaltımı bitirdim,ama çayımı doğru düzgün içemedimi,neyse etrafı toparlatıp bulaşıkları halledince yeniden çaydemler içerim..
bu sabah sankim birazcık ama çok az.hafif hissettim kendimi.tartıda bir değişiklik yok ama bunun wc sorunumla çok alakalı olduğunu düşünüyorum.
dün gece çok şükür otrduğum odaya sobayı kurduk,totom ısındı resmen,bu akşamda yatak odasına kurarız,geçen yıl babamız pek evde durmuyor diye tek sobayla geirdik kışı,ama bu sene babamız eve daha çok geliyor..
ahh ahhh karatay teyzem kızmasada kuzineye patatas atsam süper olurdu ama ne çare ,yemiycez artık ..
Sanirim canim rahim büyüdükçe agri yapiyor herhalde fazla yormamaya dikkat ediyorum ama cabuk yoruluyorum nedense 100 kiloyken böyle olurdum iki adim atsam takatim kalmazdi kilo verince düzelmişti baya tekrar basladi simdi ablamlar ve yengem gergin dip Buca temizlik yaparlar kis yaz hic fark etmez 2-3 güne camlar silinir falan onlar gibi hayatta olamam zaten eltim doguma kadar yapmis ince temizliğini valla Gipta ettim doğrusu o kadar temizlik delisi değilim daginik degilimdir ama öyle asiri toplumda değilim yani :)) cem yilmazi bende pek sevmiyorum ya
Kizlar beyaz halidan yağ lekesini nasil cikartirsiniz hali sampuaniyla denedim cikmadi napabilirim ben buraya
hoş geldin aramıza,işallah hep beraber kilolardan kurtulucaz..iyi akşamlar kızlarrr
bu gün 2 öün öğün yapmayı başardım çok şükür.kahvaltıyı biraz geç yapınca iyi oldu,9.30 gibi yedim.akşamda17 ye geliyodu..az acıktım son zaman ama şükür yedim kurtuldum..
evet canım öyle oldu..neyseki soğukta çıkmaadan aradımda uğraşmadım küçük kızla..çocuk olunca eziyet oluyor dışarı çıkmak..
Merhababben bugu
sade kahve seni gördükce canım kahve istiyor,gidiyimde kahve yapıyım ,sizde istermisiniz kızlarrr..
merhabalar...
arkadaşlar cidden şu an sihirli bir değneğe ihtiyacım var sanırım...tuhaf bi hallere girdim...elim ayağım bi türlü ısınmıyor üşümeler halsizlik ama aslnda bişeyim yok okula gidip geliyorum dersimi anlatıyorum evde işimi yapıyorum...diyet depresyonu falan diye birşey var mı acaba ve ben ondan mı oldum :)
ya hiç diyet miyet derdinde değilmişim gibi...pazartesi salı iki gündür ne bi ara öğünüme uydum ne bişeye...saçmasapan şeyler yiyesim geliyor, 2 tane galeta yiyeceğim mesela paketiyle yiyebilecek modda hissediyorum,çikolata yedim bi de ben iyi mi! bi de simit yedim bugün! bi tane de kurabiye!aferin banaay demin tarif defterime bakarken buldum kendimi ayyyy bayatlamayan kurabiye mi yapsam şu teyzemin tavuklu böreğinden mi yapsam yok bi limonlu parfe mi yapsam yok bi mayalı poğaça mı yapsam diye bakınıyorum ayyy zorla koydum defteri dolaba yerine...deliriyomuyum ne...
8gün sonra diyetisyene gidicez kontrole kilo vermiş olmayı bıraktım almış çıkarım diye tırsıyorum şu an.... ya ne güzel gidiyordu kilolar en azından motivasyonum iyiydi toparlanmam lazım...çok sinir bozucu bi durumdayım ve sinirlerim bozuk vallahi cidden bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum en azından onu olumsuz etkilemeyim onun diyeti bari bozulmasın diye.Uzun süredir görüşmdiğim arkadaşlarım çok farklı görüyorlar ayyy ne güzel olmuş diye...eee şimdi niye bu ruh haline büründüm..dokunsalar ağlamalara doyamam o kadarım yani
Günaydın beyazcanım
HOşgeldin sende Sonundaoldu
Nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?