80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlarrr
Bu gunki menum gelsin kizlar cezamida cektim
Sabah y. mercimek corba 1 hıyar zeytin 2 lokma yumurta
Ogle yogurt 2 kivi badem
Aksam 5 gibi 1 bitter cikolata paketin tumu
6 da az bulgur firinda patates kabakli köfte
1 avuc findik
Spor aksam 1saat 10dk karma spor hersey var cezalı

Menun başarılı umarim kitabi okumadn kartay yapmaya baslamadin gulum deneme olsun ama kitabi oku mutlaka
slm kızlar nasıl gidiyor karatay.ya bu arada kızlar burda herkez karataycımı yok sa karma mı tam kestiremedim
Tatlim pek cogumuz karatayciyiz elden geldigince ama ille karatay diye sartimiz yokki

Menun başarılı umarim kitabi okumadn kartay yapmaya baslamadin gulum deneme olsun ama kitabi oku mutlaka

Tatlim pek cogumuz karatayciyiz elden geldigince ama ille karatay diye sartimiz yokki

Canım kitabı bitirmedim ikinci gun daha elime geçeli yavaş yavaş okuyorum yani.

Selam kızlar menüm. ...
Kahvaltı:
Bol Maydanoz lu omlet
Biraz otlu peynir
Biraz normal peynir
Badem
Çay
1 lokma sade bal ekmeksiz

Akşam:
3 yarım lahmacun ince açılmış (adama özellikle söyledim sağolsun yapmış tüm aile öyle yedi:) )
2 büyük bardak ayran
Kocaman kasede bol kimyonlu mercimek çorbası
Bol yeşillik sebze limon

Spor:
50 dk bisiklet
Squatın dinlenme günü
5188 adım attım
Wall sit yapcam
5 dk ip atlama

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili, az kalorili ve çoooook güzel bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenciydim ama geceden fındıklarımı kırmayı unutunca sabah sabah onla uğraştım, sonrada kahvaltı falan derken ancak fırsatım oldu gelmeye
Hemen 4.cü Wall sit denememi yaptım ve 59.45 saniye dayanabildim ama bacaklarım felaket titriyor şu anda
Titreşim kemerimide çıkartıp bağladım bari bilgisayar başında otururken az titriyeyimde şu göbiş daha çabuk erisin diye

slm kızlar nasıl gidiyor karatay.ya bu arada kızlar burda herkez karataycımı yok sa karma mı tam kestiremedim

Canım bir çoğumuz karatay yapıyoruz hatta bir kere dene dediğimiz arkadaşların bazılarıda yeni Karataya başladı Kesinlikle çok çok etkili ve hiç diyet modunda olmuyor insan kesinlikle tavsiye ederim

Rica ederiz şekerim
Bende hep diyorum ben diyette değilim sadece sağlıklı besleniyorum diye ve gerçekten insan karşılığında eksileri gördükçe daha bir motive oluyor

tekrar günaydın kızlarr
kahvaltımı bitirdim,ama çayımı doğru düzgün içemedimi,neyse etrafı toparlatıp bulaşıkları halledince yeniden çaydemler içerim..
bu sabah sankim birazcık ama çok az.hafif hissettim kendimi.tartıda bir değişiklik yok ama bunun wc sorunumla çok alakalı olduğunu düşünüyorum.

dün gece çok şükür otrduğum odaya sobayı kurduk,totom ısındı resmen,bu akşamda yatak odasına kurarız,geçen yıl babamız pek evde durmuyor diye tek sobayla geirdik kışı,ama bu sene babamız eve daha çok geliyor..

ahh ahhh karatay teyzem kızmasada kuzineye patatas atsam süper olurdu ama ne çare ,yemiycez artık ..

Canım aynen devam emin ol cumaya çok güzel bir rakam göreceksin
Titreşim kemerini çıkar sende ortaya ben şu anda titreyip duruyorum ve eminim Wc sorununa da iyi gelcektir

Sorma o patates benimde hayalimde hatta geçenlerde annemle akrabalar gününde bana sıra geldiğinde ne yapsak diye konuşurken annem patates salatası yap dedi ama işte onunda Glisemik indeksi yüksek diye yapmak istemiyorum yoksa ben bayılırım patatese
Eskiden patates yetiştiremezdik eve şimdi en son ne zaman aldığımı hatırlamıyorum hatta geçen annem dedi kız insan ilaç niyetine evde patates bulundurur diye ama işte boşuna niye alayım sonuçta yapmadıktan sonra

boşver cnm ya.. bu senin çok temizlikçi halin değilse ben pasaklıyım :)
akışına bırak kuzuyu düşün. ben işten gelip çantayı bir köşeye atar kanepede uyurdum hamileyken :) ne pismişim..

Kizlar beyaz halidan yağ lekesini nasil cikartirsiniz hali sampuaniyla denedim cikmadi napabilirim ben buraya

valla bir yerde okudum denemedim bulaşık parlatıcısını halıya döküp silince tertemiz oluyormuş.
benim bembeyaz halıma kahve döküldü vanish halı kullandım geçti. sonra duydum bu parlatıcı olayını.
bu arada sabah bende akbil sorunu yaşadım. dün içine para yükletmiştim kullanamadan düşürmüşüm. sabah bulamadım. rezil oldum otobüste. neyse bir yerden bilet alıp idare ettim. geçmiş olsun sana d aksilik olunca sıkıntı..

hoş geldin aramıza,işallah hep beraber kilolardan kurtulucaz..

gerçekden çok büyük aksilik olmuş merve,
herhalde hepimizin başına kartlardan dolayı market kasasında böyle talihsizlik gelmiştir..
neyseki adam anlayışlı davramnışda aldıklarını bırakmak zorunda kalmamışın..[/QUOTE]

beyazcan ben de sweetin ısrarı üzerine ve ceconun gazları üzerine karataya başladım bugün ve psikolojik olarak mı yoksa midemin genişliğinden mi acıktım :)
bakalım akşam nasıl olacak :)

sade kahve seni gördükce canım kahve istiyor,gidiyimde kahve yapıyım ,sizde istermisiniz kızlarrr..

benim de aynen öyle. gördükçe kahve içesim geliyor :)

aynı şeyleri yaşamış biri olarak bugün diyetime start verdim cnm. sen de bir yerden sonra başla. yoksa artılara artı eklenir. bir daha da bu motive Allah bilir ne zaman gelir. bana 3-5 yılda bir ancak geliyor zira..

Günaydın beyazcanım
HOşgeldin sende Sonundaoldu
Nasılsınız bakalım

hoşbuldum cnm.
bugün senin gazınla karataya başladım dua et bana :) kahvaltımı paylaşıcam şimdi başarabilirsem :)

Gunaydinn kozlar 2 gündür gelemedim nette silinti vardi geçmişi okiycam bugün biara umarim herkes iyidir.cecom wallsitte rekora kosuyosun.titreşimli kemervise yariyomuki benim gobekte cok64 kiloyum göbek sinir ediyor beni.94 kiloyken o gobekle nasip yasamisim .beyazcanim soba candir havalar soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…