80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum cnm.
bugün senin gazınla karataya başladım dua et bana :) kahvaltımı paylaşıcam şimdi başarabilirsem :)

Süper yapmışsın canım
Emin ol çok çok faydasını göreceksin Açıktım demişsin ama eğer yeterli şekilde beslendiysen o kahvaltı seni en az 4 -5 saat tok tutar ki ben yediklerimle 7- 8 saat duruyorum ve 2.ci öğünümü yani akşam yemeğimi yedikten sonra yine bir okadar süre geçiyor yatana kadar ve hiç açlık hissetmiyorum

Bakalım kahvaltın nasılmış
Benim menüler zaten her gün ortada olmadı onlardan seç beğen al

arkadaşlarım hayırlı sabahlar
ben geldiiiiiimmmm , biliyorum tam dayaklığım ama beni tekrar aranıza alırmısınız

Evettttttttt işte buuuuuu Yuvaya döndün nihayet
Hadi bakalım eskiler ve yeniler toplanıp voltranı oluşturalım ve yaza süper kilolar verelim
HOşgelin canım

Yediğin içitğin senin olsun neler yaptın anlat bakalım

İnşallah göreceğiz işe yarayıp yaramadığını
Aldığımdan beri hiç düzenli kullanmadım ki varmı faydası yokmu anlıyayım ama tahminim düzenli kullanılırsa kesin vardır bir faydası çünkü benimki hem titriyor hemde ısı veriyor aynı anda ve bu şekilde en azından karındaki yağların parçalanmasını umuyorum
Bİlgisayar başında bari boş oturmamış olurum

Bos durmaktan iyidir cecom wall sitte fayda hissediyomusun peki

aynen canım yavru kuş yuvaya geri döndü sizleri burda görmek beni çok mutlu etti ,banu , gülay , eylül , eflax . . .
oluşturalım voltranı kadınların gücü diyelim ve bir toz dumanın arkasından incecik sahneye girelim birden gözümde canlandı da ok hoş olurdu yaawww
canlarım ben aslında aynı ben olarak kaldım , diyet ve spor hayatım bi süre daha devam etti ama bugün yarın tekrar başlıycam spora , diyet kısmı biraz baltalandı ama başlamamam için hiçbir sebebim yok
en son verdiğimden bu zamana birazck kilo alımı yaşadım ama pekde hissedilmiyo diyebilirim sanırım yaptığım sporlardan kaynaklı olarak , şu anda 83-84 arasındayım
özel hayatım ise aynı ama hala evde kalmış kız kurusu olarak hayatıma devam ediyorum

Kiz ex rakibem hosgeldin.kaybolmustun
hoş buldum canımmm , tamamen benim tembelliğimden oldu gelememem gerçi kocaman bir boşluk hep vardı sizlere dair , acaba kızlar kilo verdilermi , naptılar , gülayın bebişi büyümüştür vs şeklinde hep aklımdaydınız , neyseki geldim
eylülcüm sen hala dal gibisindir şimdi amaaan maaşallah diyeyim

günaydın herkeseeeee çok şükür gelebildim
hoş geldin ayyüzlüm
nasıl oldu oğlan,gittin gelemedin sorun yoktur işlallah..
yav aramızda dolanıp duruyor. dün tüm gün eşim yattı. sularda mikrop varmış. musluktan çamur akıyor. resmen. ama tam tutulmuyoruz. bende bulantı karın ağrısı ve titreme oluyo, oğlum şükür atlattı, kız karnım ağrıyo dedi eşim pert durumda. amaaaan ne bileyim ilaç da almıyoz inat ettik. gerçi çocukların var onlara verdim de biz sallamıyoz kendimizi
arkadaşlarım hayırlı sabahlar
ben geldiiiiiimmmm , biliyorum tam dayaklığım ama beni tekrar aranıza alırmısınız
kıııız nerelerdesin. evlendinmi çoluk çocuk oldumu şaka bir yana özlemişim seni
Ayyuzlum gecmistesin galiba takima donmussun cook sevindim
çok şükür bitirdim geçmişi 19 sayfaydı oku oku bitiremedim. takıma dönmedim kız biliyon ayrılan 6 ay giremiyo cezalı oluyo. özledim az sohbet edim dedim ama o ara pek kimse görünmüyodu

Bos durmaktan iyidir cecom wall sitte fayda hissediyomusun peki

Canım okuduğum kadarıyla Wall sit bütün belden aşağısını aynı anda çalıştırıyor ve süreyi uzatabildiğin kadar çok uzatmaya çalışmak gerekiyor Ben ilk yaptığımda 20 saniye ancak dayandım ama inan sonrasında bir 15 dakika boyunca bacaklarımdaki titreme gitmedi Kasların güçlenmesine ve yağ yakımına sebep oluyormuş bu hareket bende birden ağır saatlerce süren sporlar yapamadığımdan bunla başladım ki ufak ufak alışsın bünye

Dediğin gibi aynen hep birlikte incecik oluyoruz ondan sonra gör bak nasıl herkes sıraya giriyor o zamanda biz diyeceğiz bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye ve içinden en iyisini seçeceğiz
Bu arada Elmaşekerimizde önümüzdeki haftasonu sözleniyor
Artık önce onu bir kuğu gibi gelin yapalım sonra sıra sanada gelir o aradada kilocuklarımızdan kurtulalım

telefondan eklemeyi başaramadım cnm. şöyle anlatayım tabağımı :
1 domates
1 salatalık
birkazç parça tuzsuz peynir
1 yumurta (2 taneydi ama bir çok cıvık olmuş)
1 tatlı kaşığı çemen (anne ürünü doğal)
1 avuç çiğ ceviz ve badem karışımı

baya zengin kız benim boğazım pis bence :)

Canım gayet güzel menün ama sabah 2 yumurta yemeye gayret et emin ol o zaten bizi tok tutanlardan ( ben haşlama yerine genelde omlet yapıyorum direk ( hakiki köy tereyağı kullan mutlaka hem mis gibi kokuyor hemde çok daha lezzetli oluyor benim dün bitti o yüzden bugün hakiki zeytinyağıyla yaptım ama anamda varsa bugün ondan alırım )

Kuruyemişinde 1 çay bardağı kadar olucak

Heee birde zeytin ben her gün en az 10 tane yiyorum ( ki karataycılardan günlük 20 tane yiyenler bile var )

Kuruyemişlerimi ben sona bırakıyorum ve bir yandan haber izlerken bir yandan çerez niyetine yiyorum onları hem atıştırmalık zevkimi yapmış oluruyorum hemen kahvaltı sonrasında hemde karataya uygun kahvaltımı tamamlamış oluyorum

canlarım ders arasında yazıyorum size , şimdi bi döneyim derse sonra be yine gelcem uzun uzadıya dertleşiriz
canım çok geçmiş olsun , ALLAH şifa versin hepinize
yok balım evlenemedim ki bi türlü elmaşekerimiz evleniyormuş yani ilk adımı atıyormş çooook mutlu oldum , daısı başımıza artık hayırlısıyla , öpüyorum sizi ders bitsin bugün gelcem yine inşallah

Ayyüzlüm canım çok çok geçmiş olsun hepinize
Rabbim acil şifalar versin cümlenize ...Aminnnnnnnnnnnnnnnn
amin canım. ya menü bildirimi de yapamadım. ama şöyle söylim hani ishale iyi geliyo diye paso haşlanmış patates yedik. haliyle kan şekerinde dalgalanmalar sonucu yedik te yedik. söyleyeyim de suçluluk kalmasın üzerimde. öyle ki hani zararlı ama kola bile içtik ishale iyi geliyo diye anlayacan iki günün özeti cıslarla dolu o yüzden hiiiiç yazmıyom. bu durumda bildirim yapmış sayılıyommu ki

BENDE AYLAR ÖNCE BÖYLEBİ TESPİT YAPMIŞTIM KAPTANIM SAĞOLSUN İKNA ETTİ BENİ KARATAY=SAĞLIKLI BESLENME KİLO VERMEK BONUSU OLUYOR

wall sit i bende deneyeyim diyom da üşeniyom. ya şu popişi küçültmem lazım. dün blazer ceketlere baktım çok şık şeyler vardı. şu öğretmenler günü yemeğine çok fit ve şık görünüyor olarak gitmek istiyorum. bide müdür eşiyim malum gözler üzerimde olacak en azından kadınların hatırlıyomusun geçen sene de illa doğurup gidecem demiştim ve 14 günlük lohusa olarak katılmıştım o yemeğe

saol cnm tek tek ilgilendiğin için. ben de omlet yaparım artık. çünkü bu biraz rahatsız etti beni.
genelde zeytinyağı kullanıyorum ama eşimin annesi köyden yolluyor tereyağı. arada ondan da kullanıyorum.
zeytin ben pek tüketemiyorum cnm. bir de annemlerdeydim zeytin yoktu sanırım görmedim. haftaya daha da oturmuş olur düzenim.

kuruyemişleri ben de işte yedim. otobüsten indim hemen kuruyemişçide aldım soluğu :)
nescafe içeyim bari şekersiz tabi :)

talım kusura bakma am bana biraz daha ayrıntılı anlatman gerekecek.buralarda yeniyim

Canım ekranın üstünde beğenileri yazan yerde hani profilin görünüyor ya onun üzerine gelip o ufak ekranın açılmasını bekle sonrada oradaki imza ayarlarına tıklayıp oraya yapıştırıyorsun sanırım
Hani ben yapmadımda başka yapıştıracak yer bulamadım bir dene istersen olmadı yapan arkadaşlar daha ayrıntılı anlatır nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…