- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hoşbuldum cnm.
bugün senin gazınla karataya başladım dua et bana :) kahvaltımı paylaşıcam şimdi başarabilirsem :)
arkadaşlarım hayırlı sabahlar
ben geldiiiiiimmmm , biliyorum tam dayaklığım ama beni tekrar aranıza alırmısınız
Kiz ex rakibem hosgeldin.kaybolmustuntakiben hoş gegeolkaybolmuştur haber37420134 .!.:arkadaşlarım hayırlı sabahlar
ben geldiiiiiimmmm , biliyorum tam dayaklığım ama beni tekrar aranıza alırmısınız
Gunaydinn kozlar 2 gündür gelemedim nette silinti vardi geçmişi okiycam bugün biara umarim herkes iyidir.cecom wallsitte rekora kosuyosun.titreşimli kemervise yariyomuki benim gobekte cok64 kiloyum göbek sinir ediyor beni.94 kiloyken o gobekle nasip yasamisim .beyazcanim soba candir havalar soguk
Bos durmaktan iyidir cecom wall sitte fayda hissediyomusun pekiİnşallah göreceğiz işe yarayıp yaramadığını
Aldığımdan beri hiç düzenli kullanmadım ki varmı faydası yokmu anlıyayım ama tahminim düzenli kullanılırsa kesin vardır bir faydası çünkü benimki hem titriyor hemde ısı veriyor aynı anda ve bu şekilde en azından karındaki yağların parçalanmasını umuyorum
Bİlgisayar başında bari boş oturmamış olurum
aynen canım yavru kuş yuvaya geri döndü
Evettttttttt işte buuuuuuYuvaya döndün nihayet
Hadi bakalım eskiler ve yeniler toplanıp voltranı oluşturalım ve yaza süper kilolar verelim
HOşgelin canım
Yediğin içitğin senin olsun neler yaptın anlat bakalım
hoş buldum canımmm , tamamen benim tembelliğimden oldu gelememem gerçi kocaman bir boşluk hep vardı sizlere dair , acaba kızlar kilo verdilermi , naptılar , gülayın bebişi büyümüştür vs şeklinde hep aklımdaydınız , neyseki geldimKiz ex rakibem hosgeldin.kaybolmustun
yav aramızda dolanıp duruyor. dün tüm gün eşim yattı. sularda mikrop varmış. musluktan çamur akıyor. resmen. ama tam tutulmuyoruz. bende bulantı karın ağrısı ve titreme oluyo, oğlum şükür atlattı, kız karnım ağrıyo dedi eşim pert durumda. amaaaan ne bileyim ilaç da almıyoz inat ettik. gerçi çocukların var onlara verdim de biz sallamıyoz kendimizihoş geldin ayyüzlüm
nasıl oldu oğlan,gittin gelemedin sorun yoktur işlallah..
kıııız nerelerdesin. evlendinmi çoluk çocuk oldumuarkadaşlarım hayırlı sabahlar
çok şükür bitirdim geçmişi 19 sayfaydı oku oku bitiremedim. takıma dönmedim kız biliyon ayrılan 6 ay giremiyo cezalı oluyo. özledim az sohbet edim dedim ama o ara pek kimse görünmüyoduAyyuzlum gecmistesin galiba takima donmussun cook sevindim
Bos durmaktan iyidir cecom wall sitte fayda hissediyomusun peki
aynen canım yavru kuş yuvaya geri döndüsizleri burda görmek beni çok mutlu etti ,banu , gülay , eylül , eflax . . .
oluşturalım voltranı kadınların gücü diyelim ve bir toz dumanın arkasından incecik sahneye girelimbirden gözümde canlandı da ok hoş olurdu yaawww
canlarım ben aslında aynı ben olarak kaldım , diyet ve spor hayatım bi süre daha devam etti ama bugün yarın tekrar başlıycam spora , diyet kısmı biraz baltalandı ama başlamamam için hiçbir sebebim yok
en son verdiğimden bu zamana birazck kilo alımı yaşadım ama pekde hissedilmiyo diyebilirim sanırım yaptığım sporlardan kaynaklı olarak , şu anda 83-84 arasındayım
özel hayatım ise aynı ama hala evde kalmış kız kurusu olarak hayatıma devam ediyorum
hoş buldum canımmm , tamamen benim tembelliğimden oldu gelememem gerçi kocaman bir boşluk hep vardı sizlere dair , acaba kızlar kilo verdilermi , naptılar , gülayın bebişi büyümüştür vs şeklinde hep aklımdaydınız , neyseki geldim
eylülcüm sen hala dal gibisindir şimdi amaaan maaşallah diyeyim
Süper yapmışsın canım
Emin ol çok çok faydasını göreceksinAçıktım demişsin ama eğer yeterli şekilde beslendiysen o kahvaltı seni en az 4 -5 saat tok tutar ki ben yediklerimle 7- 8 saat duruyorum ve 2.ci öğünümü yani akşam yemeğimi yedikten sonra yine bir okadar süre geçiyor yatana kadar ve hiç açlık hissetmiyorum
Bakalım kahvaltın nasılmış
Benim menüler zaten her gün ortada olmadı onlardan seç beğen al
Evettttttttt işte buuuuuuYuvaya döndün nihayet
Hadi bakalım eskiler ve yeniler toplanıp voltranı oluşturalım ve yaza süper kilolar verelim
HOşgelin canım
Yediğin içitğin senin olsun neler yaptın anlat bakalım
talım kusura bakma am bana biraz daha ayrıntılı anlatman gerekecek.buralarda yeniyimKarma canım ama sanırım çoğunlukla karataycı var
Canım ben resmi alıp imza kısmına yapıştırdım. Öyle yapabilirsin
telefondan eklemeyi başaramadım cnm. şöyle anlatayım tabağımı :
1 domates
1 salatalık
birkazç parça tuzsuz peynir
1 yumurta (2 taneydi ama bir çok cıvık olmuş)
1 tatlı kaşığı çemen (anne ürünü doğal)
1 avuç çiğ ceviz ve badem karışımı
baya zengin kız benim boğazım pis bence :)
canım çok geçmiş olsun , ALLAH şifa versin hepinizegünaydın herkeseeeee çok şükür gelebildim
yav aramızda dolanıp duruyor. dün tüm gün eşim yattı. sularda mikrop varmış. musluktan çamur akıyor. resmen. ama tam tutulmuyoruz. bende bulantı karın ağrısı ve titreme oluyo, oğlum şükür atlattı, kız karnım ağrıyo dedi eşim pert durumda. amaaaan ne bileyim ilaç da almıyoz inat ettik. gerçi çocukların var onlara verdim de biz sallamıyoz kendimizi
kıııız nerelerdesin. evlendinmi çoluk çocuk oldumuşaka bir yana özlemişim seni
amin canım. ya menü bildirimi de yapamadım. ama şöyle söylim hani ishale iyi geliyo diye paso haşlanmış patates yedik. haliyle kan şekerinde dalgalanmalar sonucu yedik te yedik. söyleyeyim de suçluluk kalmasın üzerimde. öyle ki hani zararlı ama kola bile içtik ishale iyi geliyo diyeAyyüzlüm canım çok çok geçmiş olsun hepinize
Rabbim acil şifalar versin cümlenize ...Aminnnnnnnnnnnnnnnn
BENDE AYLAR ÖNCE BÖYLEBİ TESPİT YAPMIŞTIM KAPTANIM SAĞOLSUN İKNA ETTİ BENİ KARATAY=SAĞLIKLI BESLENME KİLO VERMEK BONUSU OLUYORGünaydın canlar... beni karatayla tanistirdiginiz için hepinize çooook teşekkür ederim.... iyiki varsınız... ben buna diyet demiyorum dikkatli ve sağlıklı beslenme diyorum... yani bu yazı diyorkiiiii herşey çok güzel gidiyor. . Öptüm sizleri....
wall sit i bende deneyeyim diyom da üşeniyom. ya şu popişi küçültmem lazım. dün blazer ceketlere baktım çok şık şeyler vardı. şu öğretmenler günü yemeğine çok fit ve şık görünüyor olarak gitmek istiyorum. bide müdür eşiyim malum gözler üzerimde olacak en azından kadınlarınCanım okuduğum kadarıyla Wall sit bütün belden aşağısını aynı anda çalıştırıyor ve süreyi uzatabildiğin kadar çok uzatmaya çalışmak gerekiyorBen ilk yaptığımda 20 saniye ancak dayandım ama inan sonrasında bir 15 dakika boyunca bacaklarımdaki titreme gitmedi Kasların güçlenmesine ve yağ yakımına sebep oluyormuş bu hareket bende birden ağır saatlerce süren sporlar yapamadığımdan bunla başladım ki ufak ufak alışsın bünye
Dediğin gibi aynen hep birlikte incecik oluyoruz ondan sonra gör bak nasıl herkes sıraya giriyoro zamanda biz diyeceğiz bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye ve içinden en iyisini seçeceğiz
Bu arada Elmaşekerimizde önümüzdeki haftasonu sözleniyor
Artık önce onu bir kuğu gibi gelin yapalım sonra sıra sanada geliro aradada kilocuklarımızdan kurtulalım
Canım gayet güzel menün ama sabah 2 yumurta yemeye gayret et emin ol o zaten bizi tok tutanlardan ( ben haşlama yerine genelde omlet yapıyorum direk ( hakiki köy tereyağı kullan mutlaka hem mis gibi kokuyor hemde çok daha lezzetli oluyorbenim dün bitti o yüzden bugün hakiki zeytinyağıyla yaptım ama anamda varsa bugün ondan alırım )
Kuruyemişinde 1 çay bardağı kadar olucak
Heee birde zeytinben her gün en az 10 tane yiyorum ( ki karataycılardan günlük 20 tane yiyenler bile var )
Kuruyemişlerimi ben sona bırakıyorum ve bir yandan haber izlerken bir yandan çerez niyetine yiyorum onlarıhem atıştırmalık zevkimi yapmış oluruyorum hemen kahvaltı sonrasında hemde karataya uygun kahvaltımı tamamlamış oluyorum
talım kusura bakma am bana biraz daha ayrıntılı anlatman gerekecek.buralarda yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?