80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim cecom.bir bakalım olacak mı

Canım kitabı bitirmedim ikinci gun daha elime geçeli yavaş yavaş okuyorum yani.
SİNDİRE SİNDİRE OKU İLK SAYFALAR ÇOKKKKK DEĞERLİ BİLGİLER İÇERİYOR.TEBRİKLER
HAYATIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜN SENDE
günaydın kızlarr..
GÜNAYDIN

beyazcan ben de sweetin ısrarı üzerine ve ceconun gazları üzerine karataya başladım bugün ve psikolojik olarak mı yoksa midemin genişliğinden mi acıktım :)
bakalım akşam nasıl olacak :)

benim de aynen öyle. gördükçe kahve içesim geliyor :)

aynı şeyleri yaşamış biri olarak bugün diyetime start verdim cnm. sen de bir yerden sonra başla. yoksa artılara artı eklenir. bir daha da bu motive Allah bilir ne zaman gelir. bana 3-5 yılda bir ancak geliyor zira..

hoşbuldum cnm.
bugün senin gazınla karataya başladım dua et bana :) kahvaltımı paylaşıcam şimdi başarabilirsem :)[/QUOTE]
TEBRİKLER KUZUM SENDE HAYATIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜN KİTABI OKUDUNMU.OKUMADINSA DENEME DİYELİM MUTLAKA KİTABI OKU ÇOK ÖNEMLİ KİTAP VE DEĞERLİ BAŞUCU KİTABI

ALTINDAN DEĞERLİ ZEYTİN YOK
BİRDE DOMATESİNE ZEYTİNYAĞI EKLE VİTAMİNİ EMİLMEZ YOKSA OKEY

kızlar sabah aç karna içilen kahve hem tok tutuyor,(gerçi bizim o sorununmuz yok) hemde yağ yakıyormuş.
duydunuz mu hiç.gelinimiz de öyle dedi bana.fazla kilolarını bu şekillde vermiş
TATLIM KİLO DEĞİL ASL OLAN SAĞLIKLI BESLENME. AÇ KARNA KAHVE SAĞLIKLI DEĞİL

kızlar sabah aç karna içilen kahve hem tok tutuyor,(gerçi bizim o sorununmuz yok) hemde yağ yakıyormuş.
yanlış hatırlamıyosam isveç diyetinde öyle bişe vardı

Neyse bildirim yaptın ya yanlış şeylerle bile olsa
Siz toparlanında gerisi önemli değil birde ishal için koca içeceğine maden suyu tüket oda asitli toparlar bence en azından koladan daha zararsız Birde şekersiz kahvede sana ve eşine iyi gelecektir
Pirinç lapası yada yağsız pirinç çorbası yap çocuklara istersen bol naneli çocuklar eminim şu anda zoraki yiyorlardır bari mideli boş kalmasın ve ishalleride toparlansın

evet yaa azimliydin dağı geldin geçen sene bu senede inşallah öyle olacak canım
Emin ol Wall sit saniyelerle ilgili birşey olduğundan mutlaka fırsatın olacaktır hatta çocuklarla oyuna bile çevirebilirsin onu hadi bakalım kim daha uzun duvara yaslanarak sandalyede oturuyormuş gibi yapabilecek diye emin ol o zaman hepsi eşlik etmeye çalışıp gülüşürken sende çaktırmadan kendini sıkılaştırmış olur bir yandanda yağların yakılmasına destek olmuş olursun
Ben hatta akşam tekrar yapmayı düşünüyorum ama önce 100 kere ipimi atliyayım malum Elmaşekerine sözüm vardı sen çekersen bende çekerim hesabı

Canım gün içinde 2 tane en azından yeşil çay içmeye çalış birde karatayda şekersiz türk kahvesi tamemen serbest istersen günde 3 tane iç Leptini etkilemiyormuş ben günde bir tane içiyorum ama bazen 2de oluyor ve acayip tok tutuyor

hey maşallah sabah sabah altta çevrim içi olarak görülen bir sürü kişi var. allah hoş sohbetler versin bize

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım
Okadar sohbet ederken iki tur titrettim kendimi karnım şu an felaket karıncalanıyor inşallah hayrını görürüm Birde masaj aletiyle öğlence kendimi bir vazelinler elden geçiririm bacaklarıda ihmal etmim

Aynen Ayyüzlümün dediği gibi isveç diyetinde var o
Ya aslında ben her sabah aç karnına 2 bardak su içtiğim için direk aç karnına olmayacağı için yapılabilir gibime geliyor en azından atıyorum kahvaltılık yumurtalar haşlanana kadar içip üzerinede kahvaltı yapılabilir ama işte acaba zamanla kalbe zararı olurmu
Ben şu Canan hocanın eski takipcilerine bir sorayım bakalım onlar ne diyor bu konuda sonuçta aralarında senelerdir karatay uygulayıp Canan hocayla irtibatta olanlar da var Canan Hoca ne diyecek bakalım ( tabi cevap alabilirsek )

kız bişe diyecem şu an bimde selülit kremleri var indirimde sence işe yarıyomudur. yarıyosa hemen alayım iki üç paket. açılışa özel indirimmiş

Canım sen istedikten sonra kesinlikle başarırsınz
Hepimiz sana güveniyoruz ve biliyoruz ki az da olsa kendini sıkarsan 42 bedenini giyebileceksin

dün 50 ipte ben atladım 10 da bir az soluklandım ancak yaptım nefes nefese :)
canım yağmurlar başladı ya sulara mikrop bulaşmış. muş kırılıyo salgın var. biraz da erken farkettik allahtan. çocuklar iyi de bizde pek hayır yok

çok geçmiş olsun
42 ye az kaldın kuzum ben 42 oldum 40 gidiyom bak 78 oldunmu 42 olursun zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…