- 10 Ekim 2014
- 88
- 299
- 88
- 37
teşekkür ederim cecom.bir bakalım olacak mıCanım ekranın üstünde beğenileri yazan yerde hani profilin görünüyor ya onun üzerine gelip o ufak ekranın açılmasını bekle sonrada oradaki imza ayarlarına tıklayıp oraya yapıştırıyorsun sanırım
Hani ben yapmadımda başka yapıştıracak yer bulamadım bir dene istersen olmadı yapan arkadaşlar daha ayrıntılı anlatır nasılsa
SİNDİRE SİNDİRE OKU İLK SAYFALAR ÇOKKKKK DEĞERLİ BİLGİLER İÇERİYOR.TEBRİKLERCanım kitabı bitirmedim ikinci gun daha elime geçeli yavaş yavaş okuyorum yani.
GÜNAYDINgünaydın kızlarr..
boşver cnm ya.. bu senin çok temizlikçi halin değilse ben pasaklıyım :)
akışına bırak kuzuyu düşün. ben işten gelip çantayı bir köşeye atar kanepede uyurdum hamileyken :) ne pismişim..
valla bir yerde okudum denemedim bulaşık parlatıcısını halıya döküp silince tertemiz oluyormuş.
benim bembeyaz halıma kahve döküldü vanish halı kullandım geçti. sonra duydum bu parlatıcı olayını.
bu arada sabah bende akbil sorunu yaşadım. dün içine para yükletmiştim kullanamadan düşürmüşüm. sabah bulamadım. rezil oldum otobüste. neyse bir yerden bilet alıp idare ettim. geçmiş olsun sana d aksilik olunca sıkıntı..
hoş geldin aramıza,işallah hep beraber kilolardan kurtulucaz..
gerçekden çok büyük aksilik olmuş merve,
herhalde hepimizin başına kartlardan dolayı market kasasında böyle talihsizlik gelmiştir..
neyseki adam anlayışlı davramnışda aldıklarını bırakmak zorunda kalmamışın..
canım hangisini kopyalıyon http ile başlayan değil png idi sanırım onu kopyalayıp imza kısmına yapıştır
ALTINDAN DEĞERLİ ZEYTİN YOKtelefondan eklemeyi başaramadım cnm. şöyle anlatayım tabağımı :
1 domates
1 salatalık
birkazç parça tuzsuz peynir
1 yumurta (2 taneydi ama bir çok cıvık olmuş)
1 tatlı kaşığı çemen (anne ürünü doğal)
1 avuç çiğ ceviz ve badem karışımı
baya zengin kız benim boğazım pis bence :)
TATLIM KİLO DEĞİL ASL OLAN SAĞLIKLI BESLENME. AÇ KARNA KAHVE SAĞLIKLI DEĞİLkızlar sabah aç karna içilen kahve hem tok tutuyor,(gerçi bizim o sorununmuz yok) hemde yağ yakıyormuş.
duydunuz mu hiç.gelinimiz de öyle dedi bana.fazla kilolarını bu şekillde vermiş
tamam da hocam kopyayı nerden çekiyorum?canım hangisini kopyalıyon http ile başlayan değil png idi sanırım onu kopyalayıp imza kısmına yapıştır
GÜLAYIM OĞLAN HASTAYMIŞ HAYIRDIR NASIL OLDUcanım hangisini kopyalıyon http ile başlayan değil png idi sanırım onu kopyalayıp imza kısmına yapıştır
yanlış hatırlamıyosam isveç diyetinde öyle bişe vardıkızlar sabah aç karna içilen kahve hem tok tutuyor,(gerçi bizim o sorununmuz yok) hemde yağ yakıyormuş.
sen en baştan mı nasıl yapılacağını soruyon.tamam da hocam kopyayı nerden çekiyorum?
amin canım. ya menü bildirimi de yapamadım. ama şöyle söylim hani ishale iyi geliyo diye paso haşlanmış patates yedik. haliyle kan şekerinde dalgalanmalar sonucu yedik te yedik. söyleyeyim de suçluluk kalmasın üzerimde. öyle ki hani zararlı ama kola bile içtik ishale iyi geliyo diyeanlayacan iki günün özeti cıslarla dolu o yüzden hiiiiç yazmıyom. bu durumda bildirim yapmış sayılıyommu ki
wall sit i bende deneyeyim diyom da üşeniyom. ya şu popişi küçültmem lazım. dün blazer ceketlere baktım çok şık şeyler vardı. şu öğretmenler günü yemeğine çok fit ve şık görünüyor olarak gitmek istiyorum. bide müdür eşiyim malum gözler üzerimde olacak en azından kadınlarınhatırlıyomusun geçen sene de illa doğurup gidecem demiştim ve 14 günlük lohusa olarak katılmıştım o yemeğe
saol cnm tek tek ilgilendiğin için. ben de omlet yaparım artık. çünkü bu biraz rahatsız etti beni.
genelde zeytinyağı kullanıyorum ama eşimin annesi köyden yolluyor tereyağı. arada ondan da kullanıyorum.
zeytin ben pek tüketemiyorum cnm. bir de annemlerdeydim zeytin yoktu sanırım görmedim. haftaya daha da oturmuş olur düzenim.
kuruyemişleri ben de işte yedim. otobüsten indim hemen kuruyemişçide aldım soluğu :)
nescafe içeyim bari şekersiz tabi :)
canım yağmurlar başladı ya sulara mikrop bulaşmış. muş kırılıyo salgın var. biraz da erken farkettik allahtan. çocuklar iyi de bizde pek hayır yokGÜLAYIM OĞLAN HASTAYMIŞ HAYIRDIR NASIL OLDU
hey maşallah sabah sabah altta çevrim içi olarak görülen bir sürü kişi var. allah hoş sohbetler versin bize
kızlar sabah aç karna içilen kahve hem tok tutuyor,(gerçi bizim o sorununmuz yok) hemde yağ yakıyormuş.
kız bişe diyecem şu an bimde selülit kremleri var indirimde sence işe yarıyomudur. yarıyosa hemen alayım iki üç paket. açılışa özel indirimmişAminnnnnnnnnnnnnnnnn canım
Okadar sohbet ederken iki tur titrettim kendimikarnım şu an felaket karıncalanıyor inşallah hayrını görürüm Birde masaj aletiyle öğlence kendimi bir vazelinler elden geçiririm bacaklarıda ihmal etmim
Aynen Ayyüzlümün dediği gibi isveç diyetinde var o
Ya aslında ben her sabah aç karnına 2 bardak su içtiğim için direk aç karnına olmayacağı için yapılabilir gibime geliyor en azından atıyorum kahvaltılık yumurtalar haşlanana kadar içip üzerinede kahvaltı yapılabilir ama işte acaba zamanla kalbe zararı olurmu
Ben şu Canan hocanın eski takipcilerine bir sorayım bakalım onlar ne diyor bu konuda sonuçta aralarında senelerdir karatay uygulayıp Canan hocayla irtibatta olanlar da varCanan Hoca ne diyecek bakalım ( tabi cevap alabilirsek )
cecom kahve dahil ne var ne yok yaptım. hoş eşim pek hoşlanmadı sade kahve fikrinden. kaşıkla yeniyo normalde dua et sana pişirdim diyince sustu içti kahvesini. öğretmenler gününde kendimi 42 beden olarak hayal ediyorum offfff çok güzel olurdu ya.
dün 50 ipte ben atladım 10 da bir az soluklandım ancak yaptım nefes nefese :)Neyse bildirim yaptın ya yanlış şeylerle bile olsa
Siz toparlanında gerisi önemli değil birde ishal için koca içeceğine maden suyu tüket oda asitli toparlar benceen azından koladan daha zararsız Birde şekersiz kahvede sana ve eşine iyi gelecektir
Pirinç lapası yada yağsız pirinç çorbası yap çocuklara istersen bol naneliçocuklar eminim şu anda zoraki yiyorlardır bari mideli boş kalmasın ve ishalleride toparlansın
evet yaa azimliydin dağı geldin geçen sene bu senede inşallah öyle olacak canım
Emin ol Wall sit saniyelerle ilgili birşey olduğundan mutlaka fırsatın olacaktırhatta çocuklarla oyuna bile çevirebilirsin onu hadi bakalım kim daha uzun duvara yaslanarak sandalyede oturuyormuş gibi yapabilecek diye emin ol o zaman hepsi eşlik etmeye çalışıp gülüşürken sende çaktırmadan kendini sıkılaştırmış olur bir yandanda yağların yakılmasına destek olmuş olursun
Ben hatta akşam tekrar yapmayı düşünüyorum ama önce 100 kere ipimi atliyayım malum Elmaşekerine sözüm vardı sen çekersen bende çekerim hesabı
Canım gün içinde 2 tane en azından yeşil çay içmeye çalışbirde karatayda şekersiz türk kahvesi tamemen serbest istersen günde 3 tane iç Leptini etkilemiyormuş ben günde bir tane içiyorum ama bazen 2de oluyor ve acayip tok tutuyor
canım yağmurlar başladı ya sulara mikrop bulaşmış. muş kırılıyo salgın var. biraz da erken farkettik allahtan. çocuklar iyi de bizde pek hayır yok
çok geçmiş olsuncecom kahve dahil ne var ne yok yaptım. hoş eşim pek hoşlanmadı sade kahve fikrinden. kaşıkla yeniyo normalde dua et sana pişirdim diyince sustu içti kahvesini. öğretmenler gününde kendimi 42 beden olarak hayal ediyorum offfff çok güzel olurdu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?