- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kız bişe diyecem şu an bimde selülit kremleri var indirimde sence işe yarıyomudur. yarıyosa hemen alayım iki üç paket. açılışa özel indirimmiş
TEBRİKLER KUZUM SENDE HAYATIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜN KİTABI OKUDUNMU.OKUMADINSA DENEME DİYELİM MUTLAKA KİTABI OKU ÇOK ÖNEMLİ KİTAP VE DEĞERLİ BAŞUCU KİTABI[/QUOTE]SİNDİRE SİNDİRE OKU İLK SAYFALAR ÇOKKKKK DEĞERLİ BİLGİLER İÇERİYOR.TEBRİKLER
HAYATIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜN SENDE
GÜNAYDIN
beyazcan ben de sweetin ısrarı üzerine ve ceconun gazları üzerine karataya başladım bugün ve psikolojik olarak mı yoksa midemin genişliğinden mi acıktım :)
bakalım akşam nasıl olacak :)
benim de aynen öyle. gördükçe kahve içesim geliyor :)
aynı şeyleri yaşamış biri olarak bugün diyetime start verdim cnm. sen de bir yerden sonra başla. yoksa artılara artı eklenir. bir daha da bu motive Allah bilir ne zaman gelir. bana 3-5 yılda bir ancak geliyor zira..
hoşbuldum cnm.
bugün senin gazınla karataya başladım dua et bana :) kahvaltımı paylaşıcam şimdi başarabilirsem :)
ALTINDAN DEĞERLİ ZEYTİN YOK
BİRDE DOMATESİNE ZEYTİNYAĞI EKLE VİTAMİNİ EMİLMEZ YOKSA OKEY
Neyse bildirim yaptın ya yanlış şeylerle bile olsa
Siz toparlanında gerisi önemli değil birde ishal için koca içeceğine maden suyu tüket oda asitli toparlar benceen azından koladan daha zararsız Birde şekersiz kahvede sana ve eşine iyi gelecektir
Pirinç lapası yada yağsız pirinç çorbası yap çocuklara istersen bol naneliçocuklar eminim şu anda zoraki yiyorlardır bari mideli boş kalmasın ve ishalleride toparlansın
evet yaa azimliydin dağı geldin geçen sene bu senede inşallah öyle olacak canım
Emin ol Wall sit saniyelerle ilgili birşey olduğundan mutlaka fırsatın olacaktırhatta çocuklarla oyuna bile çevirebilirsin onu hadi bakalım kim daha uzun duvara yaslanarak sandalyede oturuyormuş gibi yapabilecek diye emin ol o zaman hepsi eşlik etmeye çalışıp gülüşürken sende çaktırmadan kendini sıkılaştırmış olur bir yandanda yağların yakılmasına destek olmuş olursun
Ben hatta akşam tekrar yapmayı düşünüyorum ama önce 100 kere ipimi atliyayım malum Elmaşekerine sözüm vardı sen çekersen bende çekerim hesabı
Canım gün içinde 2 tane en azından yeşil çay içmeye çalışbirde karatayda şekersiz türk kahvesi tamemen serbest istersen günde 3 tane iç Leptini etkilemiyormuş ben günde bir tane içiyorum ama bazen 2de oluyor ve acayip tok tutuyor
ağzından bal damlıyor inşallah bende giyebilirim. geçen bir ceket denedim ama içine hiç yakışmadım. inşallah ne giysek yakışacak zamanlarımız da gelir amiiiiiindün 50 ipte ben atladım 10 da bir az soluklandım ancak yaptım nefes nefese :)
çok geçmiş olsun
42 ye az kaldın kuzum ben 42 oldum 40 gidiyom bak 78 oldunmu 42 olursun zati
alıp bi denesmmi bu durumda. offff sıkılaşmak için yapmayacağımız şey yok sanki ya. ben kaslara elektirik gönderen msj aletlerinden almıştım terliklerini giyip ayak altındaki noktalara elektirik vererek msj yaptırıyodum bilmem ondan bilmem o dönemde baya yürüyüş te yapıyodum ondan 96 dan 82 ye inmiştim. karnıma bişe yapamıyom sadece mekik yapabiliyom malum sezeryanlar apandisit derken baya karın bölgem parsellere ayrıldıCanım benim spor salona gittiğimde benle ilgilenen Hoca bana bu tür kremlerin sadece para tuzağı olduğunu en güzel kremin Vazelin olduğunu söylemişti hatta ben 2 - 3 gündür her akşam vazelin sürüyorum bacaklarıma ve karnıma ondan sonrada masaj aletiyle kocama masaj yaptırıyorumsonuçta arka taraflara ben uzanamıyorum yatıyorum yere herif yapıveriyor
Yine sen bilirsinhe bir ara Avonun sıkılaştırıcı bir selülit kremini almıştım baya bir indirime girmişti diye ondan baya bir fayda gördüğümü düşünüyorum ama sonra pahalı diye bıraktım ve hocada öyle diyince vazeline döndüm
her şeyi anladım cnm çok saol. karatayın mantığı paket gıda yok gibi :)
hepsine uyucam Allah ın izniyle. ama sadece nescafe uyamıcam.
işteyim zaman çaysız kahvesiz geçmiyor. ben de sadece nescafe içiyorum ikisi birarada.
türk kahvesi içemiyorum. hayatım kayıyor resmen.
yeşilçayda emzirdiğim için içmiyorum cnm. hamilelik öncesinde 2 bardak içerdim hiç ödem falan olmazdı çok etkili emzirme işinden sonra devam yeşilçaya :)
ağzından bal damlıyor inşallah bende giyebilirim. geçen bir ceket denedim ama içine hiç yakışmadım. inşallah ne giysek yakışacak zamanlarımız da gelir amiiiiiin
alıp bi denesmmi bu durumda. offff sıkılaşmak için yapmayacağımız şey yok sanki ya. ben kaslara elektirik gönderen msj aletlerinden almıştım terliklerini giyip ayak altındaki noktalara elektirik vererek msj yaptırıyodum bilmem ondan bilmem o dönemde baya yürüyüş te yapıyodum ondan 96 dan 82 ye inmiştim. karnıma bişe yapamıyom sadece mekik yapabiliyom malum sezeryanlar apandisit derken baya karın bölgem parsellere ayrıldı
ben bi siyah bi mavi 2 kot ceket aldım L yani 42 beden dar kesim çok sevdim yaşasın denediklerim oluyor artıkın büyük beden bölmüne gitmiyomağzından bal damlıyor inşallah bende giyebilirim. geçen bir ceket denedim ama içine hiç yakışmadım. inşallah ne giysek yakışacak zamanlarımız da gelir amiiiiiin
alıp bi denesmmi bu durumda. offff sıkılaşmak için yapmayacağımız şey yok sanki ya. ben kaslara elektirik gönderen msj aletlerinden almıştım terliklerini giyip ayak altındaki noktalara elektirik vererek msj yaptırıyodum bilmem ondan bilmem o dönemde baya yürüyüş te yapıyodum ondan 96 dan 82 ye inmiştim. karnıma bişe yapamıyom sadece mekik yapabiliyom malum sezeryanlar apandisit derken baya karın bölgem parsellere ayrıldı
yok kiz normalde boyle değilim ev isleri temposuna daha yeni alisiyorum kaç aydir evliyim baya bocalamistim akpilde kotu oluyor o allahtan basima gelmedi canm bırakmak zorunda kalsaydim herhalde uzun sure o markete giremezdim utancimaboşver cnm ya.. bu senin çok temizlikçi halin değilse ben pasaklıyım :)
akışına bırak kuzuyu düşün. ben işten gelip çantayı bir köşeye atar kanepede uyurdum hamileyken :) ne pismişim..
valla bir yerde okudum denemedim bulaşık parlatıcısını halıya döküp silince tertemiz oluyormuş.
benim bembeyaz halıma kahve döküldü vanish halı kullandım geçti. sonra duydum bu parlatıcı olayını.
bu arada sabah bende akbil sorunu yaşadım. dün içine para yükletmiştim kullanamadan düşürmüşüm. sabah bulamadım. rezil oldum otobüste. neyse bir yerden bilet alıp idare ettim. geçmiş olsun sana d aksilik olunca sıkıntı..
hoş geldin aramıza,işallah hep beraber kilolardan kurtulucaz..
gerçekden çok büyük aksilik olmuş merve,
herhalde hepimizin başına kartlardan dolayı market kasasında böyle talihsizlik gelmiştir..
neyseki adam anlayışlı davramnışda aldıklarını bırakmak zorunda kalmamışın..
hoşgeldin canm tekrardan aramozaarkadaşlarım hayırlı sabahlar
ben geldiiiiiimmmm , biliyorum tam dayaklığım ama beni tekrar aranıza alırmısınız
kuzum çok geçmiş olsun dikkat edin amangünaydın herkeseeeee çok şükür gelebildim
yav aramızda dolanıp duruyor. dün tüm gün eşim yattı. sularda mikrop varmış. musluktan çamur akıyor. resmen. ama tam tutulmuyoruz. bende bulantı karın ağrısı ve titreme oluyo, oğlum şükür atlattı, kız karnım ağrıyo dedi eşim pert durumda. amaaaan ne bileyim ilaç da almıyoz inat ettik. gerçi çocukların var onlara verdim de biz sallamıyoz kendimizi
kıııız nerelerdesin. evlendinmi çoluk çocuk oldumuşaka bir yana özlemişim seni
çok şükür bitirdim geçmişi 19 sayfaydı oku oku bitiremedim. takıma dönmedim kız biliyon ayrılan 6 ay giremiyo cezalı oluyo. özledim az sohbet edim dedim ama o ara pek kimse görünmüyodu
evetsen en baştan mı nasıl yapılacağını soruyon.
TEBRİKLER KUZUM SENDE HAYATIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜN KİTABI OKUDUNMU.OKUMADINSA DENEME DİYELİM MUTLAKA KİTABI OKU ÇOK ÖNEMLİ KİTAP VE DEĞERLİ BAŞUCU KİTABI
En son kachatirliyodun beni bilmiyorum ama 63.4 dum buhafta
istiyosan yapalım canımmmmyaaa bende istiyorum çizelge ama yapamıyorum var mı bi yolu kızlar?
yavrum zorlama sen kendini..illaki iş bir şekilde hallolur.uzan güzelce tv izle.tuzlu bir şeyler at ağzına..Şimdiden pilin bitti kizlar kahvalti yapmadan is yapmaya başlayınca zorladi bi utulerim kaldi onuda aksama doğru hallederim inşallah midem bulaniyor diye kahvaltiyi gece biraktim ama daha fena oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?