80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız bişe diyecem şu an bimde selülit kremleri var indirimde sence işe yarıyomudur. yarıyosa hemen alayım iki üç paket. açılışa özel indirimmiş

Canım benim spor salona gittiğimde benle ilgilenen Hoca bana bu tür kremlerin sadece para tuzağı olduğunu en güzel kremin Vazelin olduğunu söylemişti hatta ben 2 - 3 gündür her akşam vazelin sürüyorum bacaklarıma ve karnıma ondan sonrada masaj aletiyle kocama masaj yaptırıyorum sonuçta arka taraflara ben uzanamıyorum yatıyorum yere herif yapıveriyor

Yine sen bilirsin he bir ara Avonun sıkılaştırıcı bir selülit kremini almıştım baya bir indirime girmişti diye ondan baya bir fayda gördüğümü düşünüyorum ama sonra pahalı diye bıraktım ve hocada öyle diyince vazeline döndüm

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama biraz iş yapayım
Komşu ablam gelir yarım saat sonra kahve içmeye bari salonun işi bitsin daha sonra o gidincede kalan ütülerimi yapıp yerleştiririm

İşler bitince damlarım nasılsa

Size hoş sohbetler ve hayırlı günler

TEBRİKLER KUZUM SENDE HAYATIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜN KİTABI OKUDUNMU.OKUMADINSA DENEME DİYELİM MUTLAKA KİTABI OKU ÇOK ÖNEMLİ KİTAP VE DEĞERLİ BAŞUCU KİTABI[/QUOTE]

kitabı henüz edinemedim diyeyim. ama yakın zamanda alıcam mutlaka. şimdilik mantığını kavradım gibi ama yetmez doğru söylüyorsun :)

ALTINDAN DEĞERLİ ZEYTİN YOK
BİRDE DOMATESİNE ZEYTİNYAĞI EKLE VİTAMİNİ EMİLMEZ YOKSA OKEY

zeytin dediğim gibi pek sevmediğim bir besin ama yarına eklicem. eve gidince babama aldırayım. zira ben annem de kalıyorum market uzak akşam almam zor. her şeye bahanem var benim.
ben salatayı bile yağlı yiyemem cnm ama yumurtayı omlet yapıcam sanırım ondaki yağ yeterli.

her şeyi anladım cnm çok saol. karatayın mantığı paket gıda yok gibi :)
hepsine uyucam Allah ın izniyle. ama sadece nescafe uyamıcam.
işteyim zaman çaysız kahvesiz geçmiyor. ben de sadece nescafe içiyorum ikisi birarada.
türk kahvesi içemiyorum. hayatım kayıyor resmen.
yeşilçayda emzirdiğim için içmiyorum cnm. hamilelik öncesinde 2 bardak içerdim hiç ödem falan olmazdı çok etkili emzirme işinden sonra devam yeşilçaya :)

dün 50 ipte ben atladım 10 da bir az soluklandım ancak yaptım nefes nefese :)

çok geçmiş olsun
42 ye az kaldın kuzum ben 42 oldum 40 gidiyom bak 78 oldunmu 42 olursun zati
ağzından bal damlıyor inşallah bende giyebilirim. geçen bir ceket denedim ama içine hiç yakışmadım. inşallah ne giysek yakışacak zamanlarımız da gelir amiiiiiin
alıp bi denesmmi bu durumda. offff sıkılaşmak için yapmayacağımız şey yok sanki ya. ben kaslara elektirik gönderen msj aletlerinden almıştım terliklerini giyip ayak altındaki noktalara elektirik vererek msj yaptırıyodum bilmem ondan bilmem o dönemde baya yürüyüş te yapıyodum ondan 96 dan 82 ye inmiştim. karnıma bişe yapamıyom sadece mekik yapabiliyom malum sezeryanlar apandisit derken baya karın bölgem parsellere ayrıldı

Canım ikisi bir arada yerinde granül Nescafe al iş yerine en azından bir tanede ufak süt aldınmı kendin yaparsın nescafeni hem ikisi bir arada olanlarda krema var ki oda bize yasak
Aslında en güzeli filitre kahve ama bende henüz kahve makinesi olmadığından bende normal kahve tüketiyorum

Neyse bu sefer kesin kaçtım

Canım şu meşhur titreşim kemerinden yokmu sende
Hatta bak geçen TVde gösterdiler onların kablosuzlarıda çıkmış hani kıyafetin altına tak evin içinde dolanarak işini yap hesabı Bir bak istersen onlara çok pahalı birşey değilse sipariş verirsin en azından mekik çekemiyoruz öyle biraz toparlanır diye düşünüyorum

ben bi siyah bi mavi 2 kot ceket aldım L yani 42 beden dar kesim çok sevdim yaşasın denediklerim oluyor artıkın büyük beden bölmüne gitmiyom

Gunaydin kizlar
Benim kilo gerçekten çok oynuyor bugünde 80,5 cikti dun falan 82 ydi bu kadar oynamasi normalmi nedense buraya geldiğimde çok uyuyorum gecelerinde çok uyaniyorum biraksaniz aksama kadar uyurum o derece uyanayim diye dusa gireyim diyorum simdi uoksa sersem tavuk gibi dolanicam girmiskende dusa kabin su damlalariyla dolu onu aradan cikartacagim :)sanirim yavas yavas ev hanimligina alisiyorum sonrasinda kahvaltimi yapar bugune sarkan islerimi yaparim aslinda pek bi isim kalmadi etrafi toplicam ki bi yatak odasi daginik ,camasirlarim toplayip ne zamandir yikanmayi bekleyen carsaflarim vardi onlari atarim, 10-12 parca utum var azicikta bulasigim bugun artik rahatça dinlenebilirim herhalde:)
yok kiz normalde boyle değilim ev isleri temposuna daha yeni alisiyorum kaç aydir evliyim baya bocalamistim akpilde kotu oluyor o allahtan basima gelmedi canm bırakmak zorunda kalsaydim herhalde uzun sure o markete giremezdim utancima

arkadaşlarım hayırlı sabahlar
ben geldiiiiiimmmm , biliyorum tam dayaklığım ama beni tekrar aranıza alırmısınız
hoşgeldin canm tekrardan aramoza

kuzum çok geçmiş olsun dikkat edin aman

TEBRİKLER KUZUM SENDE HAYATIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜN KİTABI OKUDUNMU.OKUMADINSA DENEME DİYELİM MUTLAKA KİTABI OKU ÇOK ÖNEMLİ KİTAP VE DEĞERLİ BAŞUCU KİTABI

kitabı henüz edinemedim diyeyim. ama yakın zamanda alıcam mutlaka. şimdilik mantığını kavradım gibi ama yetmez doğru söylüyorsun :)

zeytin dediğim gibi pek sevmediğim bir besin ama yarına eklicem. eve gidince babama aldırayım. zira ben annem de kalıyorum market uzak akşam almam zor. her şeye bahanem var benim.
ben salatayı bile yağlı yiyemem cnm ama yumurtayı omlet yapıcam sanırım ondaki yağ yeterli.

her şeyi anladım cnm çok saol. karatayın mantığı paket gıda yok gibi :)
hepsine uyucam Allah ın izniyle. ama sadece nescafe uyamıcam.
işteyim zaman çaysız kahvesiz geçmiyor. ben de sadece nescafe içiyorum ikisi birarada.
türk kahvesi içemiyorum. hayatım kayıyor resmen.
yeşilçayda emzirdiğim için içmiyorum cnm. hamilelik öncesinde 2 bardak içerdim hiç ödem falan olmazdı çok etkili emzirme işinden sonra devam yeşilçaya :)[/QUOTE]
neskafeyi en azından günlük sütle iç. 2 si bir aradaki süt tozu sağlık için çok çok tehlikeli gülüm.arada bende içiyom ama sütle şekersiz. birde ofiste makine var kahve makinesi kavrulmuş çekirdek kahveyi döküyorsun kendisi öğütüp kahve yada kapiçino yapıyor böylece işlenmiş neskafe yerine 1 makineyle çözüm süper oluyor.eve alayım dedim bu makineden çok pahalı alamadım malesef ofiste idare evde t.kahvesi içiyom artıkın şekerde kullanmıyom alışınca alışılıyor aslında

günaydın kızlarrrr
cecom bana kızmadan dün ki menümü paylaşayım
sabah 1 bardak süt
öğle az yağlı yumurta peynir 1 dilim ekmek domates salatalık

ara yarım muz

akşam az yağda balık bol slata

yemekten yarım saat sonra 2 kayısı 3 ceviz

ama sonra komşumun ortaya getirdiği sarmalardan 2 tane

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3
bu sayfaya gir şeritlerden bi tane seç next tuşuna bas
bir simge seç next tuşuna bas
ondan sonraki safada pin gir kafana göre hep aynı isteyecek ama
onun altındaki public data dursun
onun altında olan seçeneklerden weight seç
alttaki pounds kg olacak değiştir
target hedef kilon
starting weight başlangıç kilon
onun altındaki şu anki kilon
bunları yazdıktan sonra next de karşına yapmış olduğun ticket çıkacak
onun altında url ile başlayan aders gibi bişeyler var onu kopyala
profilinde imza ayarları var oraya yapıştır önzileme yap bakalım olmuş mu

Günaydın hanımlarrr bugün anca gelebildim.tüm yazılanları okudum güzel sohbet akmış gitmiş yine.şu sitenin bir mobil uygulaması olsada akşamları daha rahatım uzanırken güzelce hepinizle sohbet etsem
ben menümü paylaşayım dünkü unutmadan..

sabah 1 bardak limonlu su
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş labne ve 2 dilim hindi salam ve yeşilçay
ara 2 kuru erik ve türk kahvesi
öğlen az ciğer sote ve salata-ayran
ara 2 pirinç patlakı ve yeşilçay
akşamı hiiiiç sormayııın sormayın ve kızın bana dayanamadım 3 tane sigara böreği ve 1 baklava

spor yapamadım ayrıca çünkü evin tadilat işi dün sona erdi yine ortalık topla temizle derken saat 11 nasıl oluyor anlamıyorum.çalışmasam 1 günde bitecek işler 2-3 gün sürüyor sadece akşamları vaktim olduğu için.

bu arada regl olacağım ve şişim kendimi bir sürü şey yemişim ve hiç kilo vermeyecekmişim gibi hissediyorum.

bendende zor gidiyor kızlar kilo..bazen bunalmamak elde değil..

Şimdiden pilin bitti kizlar kahvalti yapmadan is yapmaya başlayınca zorladi bi utulerim kaldi onuda aksama doğru hallederim inşallah midem bulaniyor diye kahvaltiyi gece biraktim ama daha fena oldum
yavrum zorlama sen kendini..illaki iş bir şekilde hallolur.uzan güzelce tv izle.tuzlu bir şeyler at ağzına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…