yok yormadik canm kendimi günlük islerimi yaptim sadece hazirladim simdi kahvalti yavaş yavaş yemeğe calisacagim bakalim canmyavrum zorlama sen kendini..illaki iş bir şekilde hallolur.uzan güzelce tv izle.tuzlu bir şeyler at ağzına..
ye canım az az lokmalarla sindirerek yavaş ye.benimde arkadaşım geçen ay doğum yaptı kızcağız neredeyse tüm hamileliğinde mide bulantısı yaşadı.inşallah seninki hayırlı şekilde biter.yok yormadik canm kendimi günlük islerimi yaptim sadece hazirladim simdi kahvalti yavaş yavaş yemeğe calisacagim bakalim canm
bende ondan korkuyorum 9 ay sürer diye bu zamanlarda geçmesi lazim artik hem bebiste önden gidiyor umarim yakin zamanda geçer şuan kilom bi 82 lere cikiyor bi 80 düşüyor arasında oynuyor daha kilo vermiyorum Allahtanye canım az az lokmalarla sindirerek yavaş ye.benimde arkadaşım geçen ay doğum yaptı kızcağız neredeyse tüm hamileliğinde mide bulantısı yaşadı.inşallah seninki hayırlı şekilde biter.
bende inşallah şu kilolardan kurtulup hamile kalırım
inşallah canım..kısa zamanda daha rahat edersin umarım.bende ondan korkuyorum 9 ay sürer diye bu zamanlarda geçmesi lazim artik hem bebiste önden gidiyor umarim yakin zamanda geçer şuan kilom bi 82 lere cikiyor bi 80 düşüyor arasında oynuyor daha kilo vermiyorum Allahtan
SAĞOLASIIINNN. GÜNLERDİR UĞRAŞIYORUM.. YANLIŞ YERİ KOPYALIYORMUŞUM SANIRIM OLDUistiyosan yapalım canımmmm
tekrar günaydın kızlarr
kahvaltımı bitirdim,ama çayımı doğru düzgün içemedimi,neyse etrafı toparlatıp bulaşıkları halledince yeniden çaydemler içerim..
bu sabah sankim birazcık ama çok az.hafif hissettim kendimi.tartıda bir değişiklik yok ama bunun wc sorunumla çok alakalı olduğunu düşünüyorum.
dün gece çok şükür otrduğum odaya sobayı kurduk,totom ısındı resmen,bu akşamda yatak odasına kurarız,geçen yıl babamız pek evde durmuyor diye tek sobayla geirdik kışı,ama bu sene babamız eve daha çok geliyor..
ahh ahhh karatay teyzem kızmasada kuzineye patatas atsam süper olurdu ama ne çare ,yemiycez artık ..
günaydın herkeseeeee çok şükür gelebildim
yav aramızda dolanıp duruyor. dün tüm gün eşim yattı. sularda mikrop varmış. musluktan çamur akıyor. resmen. ama tam tutulmuyoruz. bende bulantı karın ağrısı ve titreme oluyo, oğlum şükür atlattı, kız karnım ağrıyo dedi eşim pert durumda. amaaaan ne bileyim ilaç da almıyoz inat ettik. gerçi çocukların var onlara verdim de biz sallamıyoz kendimizi
kıııız nerelerdesin. evlendinmi çoluk çocuk oldumuşaka bir yana özlemişim seni
çok şükür bitirdim geçmişi 19 sayfaydı oku oku bitiremedim. takıma dönmedim kız biliyon ayrılan 6 ay giremiyo cezalı oluyo. özledim az sohbet edim dedim ama o ara pek kimse görünmüyodu
telefondan eklemeyi başaramadım cnm. şöyle anlatayım tabağımı :
1 domates
1 salatalık
birkazç parça tuzsuz peynir
1 yumurta (2 taneydi ama bir çok cıvık olmuş)
1 tatlı kaşığı çemen (anne ürünü doğal)
1 avuç çiğ ceviz ve badem karışımı
baya zengin kız benim boğazım pis bence :)
talım kusura bakma am bana biraz daha ayrıntılı anlatman gerekecek.buralarda yeniyim
Gunaydin kizlar
Benim kilo gerçekten çok oynuyor bugünde 80,5 cikti dun falan 82 ydi bu kadar oynamasi normalmi nedense buraya geldiğimde çok uyuyorum gecelerinde çok uyaniyorum biraksaniz aksama kadar uyurum o derece uyanayim diye dusa gireyim diyorum simdi uoksa sersem tavuk gibi dolanicam girmiskende dusa kabin su damlalariyla dolu onu aradan cikartacagim :)sanirim yavas yavas ev hanimligina alisiyorum sonrasinda kahvaltimi yapar bugune sarkan islerimi yaparim aslinda pek bi isim kalmadi etrafi toplicam ki bi yatak odasi daginik ,camasirlarim toplayip ne zamandir yikanmayi bekleyen carsaflarim vardi onlari atarim, 10-12 parca utum var azicikta bulasigim bugun artik rahatça dinlenebilirim herhalde:)
yok kiz normalde boyle değilim ev isleri temposuna daha yeni alisiyorum kaç aydir evliyim baya bocalamistim akpilde kotu oluyor o allahtan basima gelmedi canm bırakmak zorunda kalsaydim herhalde uzun sure o markete giremezdim utancima
hoşgeldin canm tekrardan aramoza
kuzum çok geçmiş olsun dikkat edin aman
Selam kızlar
Bu ara o kadar yoğunum ki bir türlü buraya uğrayamadım. İş yeri yoğun, düğün hazırlığımız var oraya koş, çocuklara ayrı zaten, haftaya daha yoğun olurum, düğün için misafirler gelmeye başlayacak. İnşallah sonrasında daha sık uğrayabilirim. Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
mecbur abarttim canim ev 1 aydir temizlenmiyordu Esim evde bi arkadaşıyla kaliyordu ama çok şükür bitti isler bende rahat bi nefes aldim utuleride agir agir yaparim aceleleri yok nasilsaO wc ne kadar etkiliyor hemde :) İmrendim sana şimdi işlerim bitince çay içerim falan dedin ya. Ben içemiyorum önceden çok içerdim boş boş ve şekersiz olunca içemiyorum napsam bilmiyorum vallahi. İçim çok istiyo ama midem almıyo
Geçmiş olsun canım her yerde salgın var. Sulardan kaynaklı kesinlikle. Ben rahatsızlandıktan sonra çorbamı kahvemi falan hep hazır suyla yapmaya başladım. Bir süre önlem almak lazım.
Telefondan bende resim ekleyemiyorum boyut büyük falan diyo ne demek istiyosa anlamış değilim.
Canım alıntı yaptım anlatcaktım ki arkadaşımız anlatmış zaten yukardaki mesajlarda var detaylıca.
Canım iş bitmeeeeez abartma bu kadar. Hamişliğin tadını çıkar bolca dinlen. Kocişten bişeyler iste falan
Hayırlı olsun canım düğününüz. En kısa sürede bekleriz aramıza sıkça katılmanı :)
buğünkü menüm
sabahirzola ve mevsim salata (sabah sabah bu ne demyın aslında öğle yemeğimdi.evde değildim ve yiyecek uygun bir şey bulamadım)
akşma:köfte kendi yağında ve suyunda teflon tavada
buğünkü menüm
sabahirzola ve mevsim salata (sabah sabah bu ne demyın aslında öğle yemeğimdi.evde değildim ve yiyecek uygun bir şey bulamadım)
akşma:köfte kendi yağında ve suyunda teflon tavada
ümitsizliğe kapilma tabikide basarabilirsin disardan gelen her sese kulaklarini tika önce sen kendin için kilo vereceksin başka kimse umrunda olmamaliBasarabilecekmiyim arkadaşlar çok umitsizim esim arkadaslarim surekli igneleyici laflar söylüyor lar karnim tok istahim masallah yani kendimi umutsuz vaka gibi goruyorum beni gorenler 3 aylik hamile zannediyor basenimde var tabi sirf kilolarim yuzunden alisveris yapacak cesaretim yok ...disari cikmak dahi insanlarin arasina katilmak istemiyorum esimin laf sokmalari icimi cok acıtıyor lütfen bir sihirli değnek yok mu bana dokunsa
Birtanecim istedikce kabuguma cekiliyorum azmettikce ters tepiyor esim destek sifir isten sekiz de cikiyorum esimde ayni sekilde fakat yemek yemeyelim hazirlamayalim yok beyefendi acikmismis hazirlarken nefis bu cekiyor gelde saat dokuzda yeme halbuki mesleği gida üzerine orda yesin olur mu hem kilo aliyorsun de hemde destek olma ben napicammmmmümitsizliğe kapilma tabikide basarabilirsin disardan gelen her sese kulaklarini tika önce sen kendin için kilo vereceksin başka kimse umrunda olmamali
canim eşine inat azmedeceksin ki utansin ettigi laflaraki nasil bi eseklik ettiğini anlasin sabirli olacaksin nefsine sahip cikacaksin zorlayacak baslarda biraz ama seni sonrasına değecek canimBirtanecim istedikce kabuguma cekiliyorum azmettikce ters tepiyor esim destek sifir isten sekiz de cikiyorum esimde ayni sekilde fakat yemek yemeyelim hazirlamayalim yok beyefendi acikmismis hazirlarken nefis bu cekiyor gelde saat dokuzda yeme halbuki mesleği gida üzerine orda yesin olur mu hem kilo aliyorsun de hemde destek olma ben napicammmmm
canim eşine inat azmedeceksin ki utansin ettigi laflaraki nasil bi eseklik ettiğini anlasin sabirli olacaksin nefsine sahip cikacaksin zorlayacak baslarda biraz ama seni sonrasına değecek canim
merak etme canim bu kadar çok kilolardan kurtulmak istiyorsan ben basaracagina inaniyorum yeterki hevesin kirilmasina izin vermeTeşekkür ederim küçük meleğin annesi yapmayi cok istiyorum sabah uyaninca insanin aklina ilk sevdigi gelir benim aklima kilolarim galiba takinti haline getirdikce böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?