ooo maşallah kuzum evde her turlu yardimci alette varmis gerisi senin istemene azmine ve nefsine kaldi artik ve bence sen bu isi basarabilirsin herkesi utandirabilirsin canm sadece moral bozmaEfsax cok iyi geldin mutlu oldum yapabilirim olucak evde kondisyon bisikleti plates seti mekik aleti tvester gibi birçok yardimci malzeme var aslinda sadece bahaneleri bitmeyen zaman yok nerden ve nasil baslamaliyim nasil bir program yapmali ve en kötüsü basla birak basla birak bunye kustu direniyor zayiflamiyor bir türlü puffff
karataycılar ilk karatay menümü paylaşıyorum :)
sabah
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
birkaç parça tuzsuz peynir
1 tatlı kaşığı çemen (ev yapımı doğal)
1 avuç kuruyemiş
ara
nescafe şekersiz
öğlen
1 avuç kuruyemiş (2 öğün yapmak istedim ama doymuyorum. öğlenleri böyle hafif atlatsam olur mu ki?? )
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
3 kaşık bulgur pilavı
akşamı yemedim yanlış varsa uyarın hanımlar..
canım benim ne demek başarabilecekmiyim elbette başarıcaksın... sen iste yeter, hiç kimseye diyetteyim deme hatta dukan diyetisyen hepsini deneyip üzerine hep artıları olan biri olarak sana bir öneri tercih senin tabii ama kesinikle karatay beslenmesini dene derimm bir şey kaybetmez kazanırsın...Basarabilecekmiyim arkadaşlar çok umitsizim esim arkadaslarim surekli igneleyici laflar söylüyor lar karnim tok istahim masallah yani kendimi umutsuz vaka gibi goruyorum beni gorenler 3 aylik hamile zannediyor basenimde var tabi sirf kilolarim yuzunden alisveris yapacak cesaretim yok ...disari cikmak dahi insanlarin arasina katilmak istemiyorum esimin laf sokmalari icimi cok acıtıyor lütfen bir sihirli değnek yok mu bana dokunsa
Selam kızlar bugün erken kalkmaya çalıştım ama başaramadımGene uyumuş kalmışım bi uyandım 11 olmuş saat acilen kahvaltımı yaptım. Ben kraker yemek zorunda kalıyorum sürekli ve su içemiyorum midem bulanıyo hafif hafif Bİ kaç gün idar etcem artık. Kızlar 3-5 kraker kilo aldırır mı ya
karataycılar ilk karatay menümü paylaşıyorum :)
sabah
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
birkaç parça tuzsuz peynir
1 tatlı kaşığı çemen (ev yapımı doğal)
1 avuç kuruyemiş
ara
nescafe şekersiz
öğlen
1 avuç kuruyemiş (2 öğün yapmak istedim ama doymuyorum. öğlenleri böyle hafif atlatsam olur mu ki?? )
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
3 kaşık bulgur pilavı
akşamı yemedim yanlış varsa uyarın hanımlar..
Afiyey[/QUOTE]Afiyet olsun . . .
="sade kahvem, post: 37413768, member: 630331"]buğünkü menüm
sabahirzola ve mevsim salata (sabah sabah bu ne demyın aslında öğle yemeğimdi.evde değildim ve yiyecek uygun bir şey bulamadım)
akşma:köfte kendi yağında ve suyunda teflon tavada
Basarabilecekmiyim arkadaşlar çok umitsizim esim arkadaslarim surekli igneleyici laflar söylüyor lar karnim tok istahim masallah yani kendimi umutsuz vaka gibi goruyorum beni gorenler 3 aylik hamile zannediyor basenimde var tabi sirf kilolarim yuzunden alisveris yapacak cesaretim yok ...disari cikmak dahi insanlarin arasina katilmak istemiyorum esimin laf sokmalari icimi cok acıtıyor lütfen bir sihirli değnek yok mu bana dokunsa
Birtanecim istedikce kabuguma cekiliyorum azmettikce ters tepiyor esim destek sifir isten sekiz de cikiyorum esimde ayni sekilde fakat yemek yemeyelim hazirlamayalim yok beyefendi acikmismis hazirlarken nefis bu cekiyor gelde saat dokuzda yeme halbuki mesleği gida üzerine orda yesin olur mu hem kilo aliyorsun de hemde destek olma ben napicammmmm
Ahh oo müşteri hizmetleri dun markette de beni delirti bankanin müşteri hizmetleri zaten ulasilmaz oluyorlar hep istemedigindede onlar ararlar seni :)Ay çıldırıcağım yaa
İki sattir telefonla internet için müşteri servisine ulaşmaya çalışıyorum ama yok hatlar yoğun diyor bekletiyor
Canlı destek alıp netten uğraştım onda da salak kadın ille sisteme kayıtlı numara aranacak diyor
Ulen denyo adam işte nasıl evdeki sorunu halletsin diyemiyorum tabi
Hanımefendi eşim işte nasıl olucak o iş dedim en son bu seferde eşinizi arayalım o sizin numaranızı verir diyor
Ben verdiğim halde kabul etmiyor hayır eşiniz versin diyor
Çıldırtacaklar beni sonunda
Bu arada akşam yemeğimide yedimartık sabaha kadar mutfak kapandı
TTNET mi kullaniyorsunuz canim ilk aylar bizide çok ugrastirdilar kac kere gittim geldim valla kaç dilekçe yazdim haddi hesabi yok en sonunda ilk ayin faturasini geri odediler bizimde sinirsiz 78 GB dan sonra internetin bizi yariya düşüyor fibernet kullanıyoruz belki dizinde öyledir ama yinede kopma olmaması lazimBirde bana demezmi kotanız dolmuş o yüzden internetiniz yavaşlatılmış diyeulen sınırsız internetin kotasımı olurmuş üstelik yavaşlamayıda anladım kopuyor paso internet
Valla sinir ettiler beni
Eşime telefon açıp ilettim böyle böyle diye oda diyor ulen ne kotası diye
İnşallah birazdan ararlarda şu işi halledip bir güzel kalayı basarım
Ahh oo müşteri hizmetleri dun markette de beni delirti bankanin müşteri hizmetleri zaten ulasilmaz oluyorlar hep istemedigindede onlar ararlar seni :)
TTNET mi kullaniyorsunuz canim ilk aylar bizide çok ugrastirdilar kac kere gittim geldim valla kaç dilekçe yazdim haddi hesabi yok en sonunda ilk ayin faturasini geri odediler bizimde sinirsiz 78 GB dan sonra internetin bizi yariya düşüyor fibernet kullanıyoruz belki dizinde öyledir ama yinede kopma olmaması lazim
elbet ararlar canim :) ben bi kere numarami sildirmistim o kadar çok ariyorlardiki hatta esim falan en son çok kizdi simdi aramiyorlar çok şükür :)Aynen canım zırt pırt şu paketi düşünürmüsünüz bu paketi düşünürmüsünüz diye ararlar ama işimiz düşünce resmen ölü taklidi yapıyorlar
Dur dur onlar nasılsa yine arar tanıtım için o zaman resmen diyeceğim bir daha sakın aramayın ben ihtiyacım olduğunda ulaşamıyorsam sizde beni arayamazsınız diyeceğim
Bende tek TTNET te bu kadar çok Sorn oluyor zannediyorum canm :)) insanin baskasina isi dusemeye görsün boyle ugrastiriyorlar insaniYok canım Dsmart hatta eskiden TTnetteydikde bin dil döktüler onlara geçelim diye hatta şu anda sınırsız internetin yanında Dsmartta izliyoruz bedavadantabi sınırsız internet 69 lira nasıl bir bedavaysa
Yok canım Dsmart hatta eskiden TTnetteydikde bin dil döktüler onlara geçelim diye hatta şu anda sınırsız internetin yanında Dsmartta izliyoruz bedavadantabi sınırsız internet 69 lira nasıl bir bedavaysa
ayyyyy cokkk uzuldummmKızlarrrrrrr aranızda Moniyi ( Ayşeciğimi ) tanıyanlar vardır sanırım
Maalesef 3 gün evvel Babacığını kaybetmiş
Hemde tam Tatile gideceği gün Havaalanında pasaport bölümünden geçmiş ve Allahtan uçağa binmeden öğrenmiş VefatınıGittikten sonra haberi almış olsaydı birde orada uçak bileti bulacağım diye uğraşacaktı
Rabbim Babacığını Cennetine alsın onlarada sabırlar versin
Kızlar sizden ricam hepimiz en azından birer Fatiha okuyabilirmiyiz
kızlar iç konuyl alakası yok ama bu ğün başıma ğelen bir olayı anlatıp sizden yorum ekliyorum. spor kuluindeki hoca ordaki başka bir üyeye ben meltemden hiç hoşlanmıyorum onun yanındayken bana soru sorma demiş.dediği üyede enim arkadaşım bende üyeyim zaten oraya oda bana söyledi orçun hoça öyle dedi dedi. ende sinirlendim ve ğidip oranın sahibine bir hocanız bir üye hakkında başka bir üyeye böye diyebilirmi bu nedemek diye sordum.tabi konunun kimlein arasında ğeçtiğini ildiği için ğidip benim arkadaşıma öylemi dediniz lafmı taşıyosunuz falan dedi.hatice ablada benimle küstü sen neden ğidip söylüyosun diye sizce ben yanlış bir şeymi yaptım.
Ilginiz onrmsemnizcanım benim ne demek başarmeekmiyim elbette başarıcaksın... sen iste yeter, hiç kimseye diyetteyim deme hatta dukan diyetisyen hepsini deneyip üzerine hep artıları olan biri olarak sana bir öneri tercih senin tabii ama kesinikle karatay beslenmesini dene derimm bir şey kaybetmez kazanırsın...
Kizlar ya vakit geçmiyor sıkıldım evde tek olmaktan ne bi arkadaş var burada ne bi komsu bu hafta arnavutkoydeki eve başlanacak inşallah kirilacak duvarlar kirilacak vs vs kaba islerine başlayacaklar inşallah bir an önce bitsede tasinsam en azindan orda tanidik kapi çok zaten aile apartmani eşimin ablalari abisiyle ayni binada en üst katta bizim ev dubleks cari kati biraz sansiliyim sanirim diğer katlar tek kat yan apartmanda da eşimin halasi amcasi falan var en azindan tanidik bi çevrenin içinde olmak iyi gelir diye dusunuyorum gerçi cekincelerimde var ama
Tatlim yeni evinde yeni heyecanlar musmutlu bir hayat seninle olsun minik melegim...Kizlar ya vakit geçmiyor sıkıldım evde tek olmaktan ne bi arkadaş var burada ne bi komsu bu hafta arnavutkoydeki eve başlanacak inşallah kirilacak duvarlar kirilacak vs vs kaba islerine başlayacaklar inşallah bir an önce bitsede tasinsam en azindan orda tanidik kapi çok zaten aile apartmani eşimin ablalari abisiyle ayni binada en üst katta bizim ev dubleks cari kati biraz sansiliyim sanirim diğer katlar tek kat yan apartmanda da eşimin halasi amcasi falan var en azindan tanidik bi çevrenin içinde olmak iyi gelir diye dusunuyorum gerçi cekincelerimde var ama
bızdede aynısı dsmart + net 69 ama ınternet cok kopuyor fılm ızletmıyor bı turlu
ayyyyy cokkk uzuldummmrahatsizmiydi babası ki ya Rabbim kimseye ne evlat acisi nede anne baba acisi yasatmasin Rabbim mekanini cennet eylesin inşallah geride kalanlara sabir versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?