80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo maşallah kuzum evde her turlu yardimci alette varmis gerisi senin istemene azmine ve nefsine kaldi artik ve bence sen bu isi basarabilirsin herkesi utandirabilirsin canm sadece moral bozma

canım ben acemiyim karatayda daha ama fikrimi paylaşayım yine de
sabahları zeytini unutma 15 taneye kadar zeytine izin var karatayda, doymadan kalkma sakın doyana kadar yemelisin paylaşabilirsem ben resim atayım bi gör. bende karatayı 2,5 öğün yaıyorum kahvaltı full öğle yine bişeyler yiyorum zira çalışıyorum sabah 8 de kahvaltı yapıyorum öğlen saat 3 gibi bugün 2 kaşık ıspanaklı yumurta ve yoğurt yedim akşama da balık ve salata, instagram kullanıyorsan orda çok güzel menüler paylaşılıyor ben burdaki kızların desteğinin dışında ordan da çok faydalanıyorum tavsiye ederim ama inan 6 gündür karatay usulü besleniyorum ve hiç bu kadar mutlu diyet yapmamıştım. belki daha erken ödem atıyorum ama inan güzel sonuçlar alıcaksın hem karnın tok hem herkesle birlikte yemek yiyosun bide üstüne ödül zayıflıyorsun... inşallah hep böyle gider

kızlaaarr yanlışım varsa düzeltin lütfen...

canım benim ne demek başarabilecekmiyim elbette başarıcaksın... sen iste yeter, hiç kimseye diyetteyim deme hatta dukan diyetisyen hepsini deneyip üzerine hep artıları olan biri olarak sana bir öneri tercih senin tabii ama kesinikle karatay beslenmesini dene derimm bir şey kaybetmez kazanırsın...

Canım o 3 - 5 kraker birşey yapmaz belki ama neticede senin erken kalkıp düzene girmen gerekiyor
Hadi bugünde idare et ama yarın için mutlaka saatini kur ve ne kadar zor gelirse gelsin yataktan çık ve buz gibi suyla yüzünü yıka emin ol uykun açılacaktır
Ben senelerce o şekilde yaşadım ve hiç yok kat edemedim ( nasıl lanet bir bünyemiz varsa anında fark gösteriyor ama biz o bünyenin kafasını gözünü patlatıp kilolardan kurtulacağız üzme tatlı canını )
Ben inanıyorum yarın çok daha güzel bir gün olacak senin için

Canım gayet güzel bir menü ama bak salatada cimri davranma sakın
Birde Çorbaya un kavurmadan yap emin ol daha yoğun bir mercimek tadı alacaksın
Bak kerevizde çıktı bir ara pazara gittiğinde kereviz al ve içine biraz kereviz birazda sapından doğra emin ol çok daha lezzetli oluyor

Afiyey[/QUOTE]

Ümitsizliğe kapılmak yasak
Biz istedikten sonra kesinlikle başaramıyacağımız şey yok
Hep diyorum ben başarabiliyorsam herkes başarır
Valla o sihirli değnek olsaydı ben her yerime deydirirdim onu
Eşinede yeri geldiğinde güzellikle söyle sana laf sokara ancak kötülük yapıyor destek olsun ki sende daha bir azimle beslenmene odaklan
En güzel cevabı ona zayıflayarak verececksin canım unutma sonra kıskançlıktan peşinde pervane olacak haberi yok

Canım eğer işyerinde imkan varsa sen 4 - 5 gibi güzelce yemeğini ye hem eve geldiğinde tok olursun hemde o zaman eşine yemek hazırlarken canın birşey istemez
Olmadı kendine özel birşeyler hazırla bırak enişte ne yerse yesin
Hep kendi kendine ben özelim ve özel muameleyi hak ediyorum diye telkinde bulun dahada güzel ve sağlıklı olmak için bunu yaptığını hiç bir zaman unutma seni kötü yönde etkileyenleride en azından nefsine hakim olmayı öğrenene kadar mesafeli ol canım emin ol bir kaç gün içinde alışıyor insan sonrasında önünde baklava yeseler umurun olmayacak giden kiloları gördükçe
Bak benim büyük kızın yakında doğum günü kutlaması var ve inan aklımın ucundan bile geçmiyor o pastanın tadına dahi bakmak ( 1 kk kadar da olsa yemeyeceğim çünkü ben yaza fıstık gibi bir hatun olmak istiyorum ve başaracağım )

Ay çıldırıcağım yaa

İki sattir telefonla internet için müşteri servisine ulaşmaya çalışıyorum ama yok hatlar yoğun diyor bekletiyor
Canlı destek alıp netten uğraştım onda da salak kadın ille sisteme kayıtlı numara aranacak diyor
Ulen denyo adam işte nasıl evdeki sorunu halletsin diyemiyorum tabi
Hanımefendi eşim işte nasıl olucak o iş dedim en son bu seferde eşinizi arayalım o sizin numaranızı verir diyor
Ben verdiğim halde kabul etmiyor hayır eşiniz versin diyor

Çıldırtacaklar beni sonunda

Bu arada akşam yemeğimide yedim artık sabaha kadar mutfak kapandı

Kizlar ya vakit geçmiyor sıkıldım evde tek olmaktan ne bi arkadaş var burada ne bi komsu bu hafta arnavutkoydeki eve başlanacak inşallah kirilacak duvarlar kirilacak vs vs kaba islerine başlayacaklar inşallah bir an önce bitsede tasinsam en azindan orda tanidik kapi çok zaten aile apartmani eşimin ablalari abisiyle ayni binada en üst katta bizim ev dubleks cari kati biraz sansiliyim sanirim diğer katlar tek kat yan apartmanda da eşimin halasi amcasi falan var en azindan tanidik bi çevrenin içinde olmak iyi gelir diye dusunuyorum gerçi cekincelerimde var ama

Ahh oo müşteri hizmetleri dun markette de beni delirti bankanin müşteri hizmetleri zaten ulasilmaz oluyorlar hep istemedigindede onlar ararlar seni :)

Birde bana demezmi kotanız dolmuş o yüzden internetiniz yavaşlatılmış diye ulen sınırsız internetin kotasımı olurmuş üstelik yavaşlamayıda anladım kopuyor paso internet
Valla sinir ettiler beni
Eşime telefon açıp ilettim böyle böyle diye oda diyor ulen ne kotası diye

İnşallah birazdan ararlarda şu işi halledip bir güzel kalayı basarım

TTNET mi kullaniyorsunuz canim ilk aylar bizide çok ugrastirdilar kac kere gittim geldim valla kaç dilekçe yazdim haddi hesabi yok en sonunda ilk ayin faturasini geri odediler bizimde sinirsiz 78 GB dan sonra internetin bizi yariya düşüyor fibernet kullanıyoruz belki dizinde öyledir ama yinede kopma olmaması lazim

Ahh oo müşteri hizmetleri dun markette de beni delirti bankanin müşteri hizmetleri zaten ulasilmaz oluyorlar hep istemedigindede onlar ararlar seni :)

Aynen canım zırt pırt şu paketi düşünürmüsünüz bu paketi düşünürmüsünüz diye ararlar ama işimiz düşünce resmen ölü taklidi yapıyorlar
Dur dur onlar nasılsa yine arar tanıtım için o zaman resmen diyeceğim bir daha sakın aramayın ben ihtiyacım olduğunda ulaşamıyorsam sizde beni arayamazsınız diyeceğim

Yok canım Dsmart hatta eskiden TTnetteydikde bin dil döktüler onlara geçelim diye hatta şu anda sınırsız internetin yanında Dsmartta izliyoruz bedavadan tabi sınırsız internet 69 lira nasıl bir bedavaysa

elbet ararlar canim :) ben bi kere numarami sildirmistim o kadar çok ariyorlardiki hatta esim falan en son çok kizdi simdi aramiyorlar çok şükür :)

Yok canım Dsmart hatta eskiden TTnetteydikde bin dil döktüler onlara geçelim diye hatta şu anda sınırsız internetin yanında Dsmartta izliyoruz bedavadan tabi sınırsız internet 69 lira nasıl bir bedavaysa
Bende tek TTNET te bu kadar çok Sorn oluyor zannediyorum canm :)) insanin baskasina isi dusemeye görsün boyle ugrastiriyorlar insani

kızlar iç konuyl alakası yok ama bu ğün başıma ğelen bir olayı anlatıp sizden yorum ekliyorum. spor kuluindeki hoca ordaki başka bir üyeye ben meltemden hiç hoşlanmıyorum onun yanındayken bana soru sorma demiş.dediği üyede enim arkadaşım bende üyeyim zaten oraya oda bana söyledi orçun hoça öyle dedi dedi. ende sinirlendim ve ğidip oranın sahibine bir hocanız bir üye hakkında başka bir üyeye böye diyebilirmi bu nedemek diye sordum.tabi konunun kimlein arasında ğeçtiğini ildiği için ğidip benim arkadaşıma öylemi dediniz lafmı taşıyosunuz falan dedi.hatice ablada benimle küstü sen neden ğidip söylüyosun diye sizce ben yanlış bir şeymi yaptım.

Kızlarrrrrrr aranızda Moniyi ( Ayşeciğimi ) tanıyanlar vardır sanırım

Maalesef 3 gün evvel Babacığını kaybetmiş
Hemde tam Tatile gideceği gün Havaalanında pasaport bölümünden geçmiş ve Allahtan uçağa binmeden öğrenmiş Vefatını Gittikten sonra haberi almış olsaydı birde orada uçak bileti bulacağım diye uğraşacaktı

Rabbim Babacığını Cennetine alsın onlarada sabırlar versin
Kızlar sizden ricam hepimiz en azından birer Fatiha okuyabilirmiyiz

bızdede aynısı dsmart + net 69 ama ınternet cok kopuyor fılm ızletmıyor bı turlu

ayyyyy cokkk uzuldummm rahatsizmiydi babası ki ya Rabbim kimseye ne evlat acisi nede anne baba acisi yasatmasin Rabbim mekanini cennet eylesin inşallah geride kalanlara sabir versin ins

Canım o hoca gerçekten çok çok terbiyesizmiş
Ben senin yerinde olsam gerçekten orayı ayağa kaldırırdım sonuçta ben oraya para veriyorsam ( belediyenin bedava salonlarından da olsa ) böyle bir şeye hakkı yok o densizin
Bence Hatice ablanında hiç küsmeye hakkı yok sonuçta sana laf yetiştirirken senin üzülüp birşeyler yapacağını göze almış olması gerekirdi hadi birşey yapmayacağına emin dahi olsa senin üzüleceğini düşünerek sana bunu söylememesi gerekirdi
Eğer sana böyle birşey için küsüyorsa demekki senin dostluğunu hak etmiyor canım hiç kendini üzmeye deymez

Bence kesinlikle bu işin arkasınıda bırakma gerekirse tekrar telefon açıp böyle birşeyi kesinlikle kabul edemiyeceğini o hocanın gidipte kadına sataşmaya hakkı yok sonuçta ne olursa olsun senden haz etmesede asla böyle birşeyi heleki seninle arkadaşlık yaptığını bilediği birine söylemeye hakkı yok
Valla ben senin yerinde olsam inan eşimi bile aratıp onları bir güzel kalaylatır sonrada inadıma o spor salonuna devam ederdim eğer üyeliğim daha devam ediyorsa
Eğer üyelik için de aylık yatıyorsam bir sonraki ay asla gitmem parama geçer sözüm hesabı gider başka yere yazılırım o hocada Hatice ablanla mutlu mesut yapsın sporunu

Ilginiz onrmsemniz
Tatlim yeni evinde yeni heyecanlar musmutlu bir hayat seninle olsun minik melegim...

bızdede aynısı dsmart + net 69 ama ınternet cok kopuyor fılm ızletmıyor bı turlu

Valla ilk kez böyle oluyor yoksa normalde çatır çatır izleyebiliyorduk arada da olsa film ( ki inan belki 2 aydır hiç internetten film izlemedim ) sadece sabah ve akşam bir kaç saat ben kullanıyorum neti ( komşuyla ortak kullanıyoruz ama oda ancak haftada bir kullanıyordur sonuçta zaten evde olmuyor bazen hiç 1 ay boyunca kullanmıyor bile yazlıkta yada annesinin yanında olduğu için )

Bu ay sorun var sanırım

ayyyyy cokkk uzuldummm rahatsizmiydi babası ki ya Rabbim kimseye ne evlat acisi nede anne baba acisi yasatmasin Rabbim mekanini cennet eylesin inşallah geride kalanlara sabir versin ins

Aminnnn canım
Telefonla görüştüğümüzde biraz evvel sordum çünkü benim bildiğim hiç hastalıkla ilgili birşey dememişti sohbetlerimizde oda bizde şoktayız inan hiç birşey yokken ulaşamamışlar sonrada naaşını bulmuşlar evde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…