amin canim inşallah öyle olur simdi kiradayiz evi yaptirip bebis dogmadan yada doğduk tan sonra hemen geçersiz inşallah diye umud ediyorumIlginiz onrmsemniz
Tatlim yeni evinde yeni heyecanlar musmutlu bir hayat seninle olsun minik melegim...
oyu tüylerin diken diken oldu gözlerim doldu resmen çok kotu bi durum ya Rabbim yardimcisi olsun ölümler hep ani oluyorValla ilk kez böyle oluyor yoksa normalde çatır çatır izleyebiliyorduk arada da olsa film ( ki inan belki 2 aydır hiç internetten film izlemedim ) sadece sabah ve akşam bir kaç saat ben kullanıyorum neti ( komşuyla ortak kullanıyoruz ama oda ancak haftada bir kullanıyordur sonuçta zaten evde olmuyorbazen hiç 1 ay boyunca kullanmıyor bile yazlıkta yada annesinin yanında olduğu için )
Bu ay sorun var sanırım
Aminnnn canım
Telefonla görüştüğümüzde biraz evvel sordum çünkü benim bildiğim hiç hastalıkla ilgili birşey dememişti sohbetlerimizdeoda bizde şoktayız inan hiç birşey yokken ulaşamamışlar sonrada naaşını bulmuşlar evde dedi
canım ben acemiyim karatayda daha ama fikrimi paylaşayım yine de
sabahları zeytini unutma 15 taneye kadar zeytine izin var karatayda, doymadan kalkma sakın doyana kadar yemelisin paylaşabilirsem ben resim atayım bi gör. bende karatayı 2,5 öğün yaıyorum kahvaltı full öğle yine bişeyler yiyorum zira çalışıyorum sabah 8 de kahvaltı yapıyorum öğlen saat 3 gibi bugün 2 kaşık ıspanaklı yumurta ve yoğurt yedim akşama da balık ve salata, instagram kullanıyorsan orda çok güzel menüler paylaşılıyor ben burdaki kızların desteğinin dışında ordan da çok faydalanıyorum tavsiye ederim ama inan 6 gündür karatay usulü besleniyorum ve hiç bu kadar mutlu diyet yapmamıştım. belki daha erken ödem atıyorum ama inan güzel sonuçlar alıcaksın hem karnın tok hem herkesle birlikte yemek yiyosun bide üstüne ödül zayıflıyorsun... inşallah hep böyle gider
kızlaaarr yanlışım varsa düzeltin lütfen...
Canım o hoca gerçekten çok çok terbiyesizmiş
Ben senin yerinde olsam gerçekten orayı ayağa kaldırırdım sonuçta ben oraya para veriyorsam ( belediyenin bedava salonlarından da olsa ) böyle bir şeye hakkı yok o densizin
Bence Hatice ablanında hiç küsmeye hakkı yok sonuçta sana laf yetiştirirken senin üzülüp birşeyler yapacağını göze almış olması gerekirdihadi birşey yapmayacağına emin dahi olsa senin üzüleceğini düşünerek sana bunu söylememesi gerekirdi
Eğer sana böyle birşey için küsüyorsa demekki senin dostluğunu hak etmiyor canım hiç kendini üzmeye deymez
Bence kesinlikle bu işin arkasınıda bırakma gerekirse tekrar telefon açıp böyle birşeyi kesinlikle kabul edemiyeceğini o hocanın gidipte kadına sataşmaya hakkı yok sonuçta ne olursa olsun senden haz etmesede asla böyle birşeyi heleki seninle arkadaşlık yaptığını bilediği birine söylemeye hakkı yok
Valla ben senin yerinde olsam inan eşimi bile aratıp onları bir güzel kalaylatır sonrada inadıma o spor salonuna devam ederdim eğer üyeliğim daha devam ediyorsa
Eğer üyelik için de aylık yatıyorsam bir sonraki ay asla gitmemparama geçer sözüm hesabı gider başka yere yazılırım o hocada Hatice ablanla mutlu mesut yapsın sporunu
canım öncelikle zaman ayırıp benim için b u kadar yazı yazdığın için çok teşekkür ederim. ve inan biraz rahatladım. hatice abla beni suçladı ve kendimi çok kötü hissediyordum.ve ben o solanun 1 yıllık üyesiyim gelen hoca daha 1 aylık ve hatice ablada başlayalı 3 ay felan.benim sevmek zorunda değil ama bunu ordaki başka bir üyeye söyleyemezsin.ve benim de kızdığım nokta oranın işletme sahibi.en ona ğidip düzğün ir şekilde odasında anlattım konuyu o ise solanun ortasına gelip yüksek sesle benimle hocayla hatice ablayla konuşuyor.aslında işletme sahii yanlış yaptı madem böyle bir şey var çağır odaya orda konuş yada hocana söyle ir daha böyle bir hata yapmasın. ne bu ilk okul ğibi sen şunumu dedin sen bunumu dedin ayıp ya...hatice ablada bana laf yetiştirir ğibi değilde o hocaya sinirlenmişti onun hakıında konuşurken söyledi.ne biliyim kime kızıyım kime küsüyüm öyle arada kladım ve keşke hiç yaşanmsaydı...
Dediğin gibi işletmeci yanlış yapıyor ( orada maaşlı elemansa senin yerinde olsam onuda şikayet ederim asıl patron kimse ama patronsada adam olamamış bence)
Hatice ablan sinirlenmiş dahi olsa o anda hocaya haddini bildirip konuyu sana asla iletmemeliydi hatta o işletmeciye gidip bakın sizin daha dün gelen hocanız böyle böyle yapıyor diye fırça atmalıydı
İnan benim arkadaşıma laf söyleyecek adamı ben yollarım
Kız ben kocama bile ilk zamanlar başlarım senin KKdaki arkadaşlarına dedi diye kaç kere fırça atmıştımşimdi şehir şehir gittikçe kızlarıda ziyaret edeceğim diyince olur aşkım sonuçta onlar senin iyi gününde de kötü gününde de yanındalardı onlarında vakti olursa görüşürsünüz diyor
Düşün adamı nasıl benzettiysem artık
Şaka bir yana ama bu konuda sen hariç hepsi haksız o yüzden kendini asla üzme
ay ben yine untum kemeri çıkarmayı,Canım aynen devam emin ol cumaya çok güzel bir rakam göreceksin
Titreşim kemerini çıkar sende ortaya ben şu anda titreyip duruyorum ve eminim Wc sorununa da iyi gelcektir
Sorma o patates benimde hayalimde hatta geçenlerde annemle akrabalar gününde bana sıra geldiğinde ne yapsak diye konuşurken annem patates salatası yap dedi ama işte onunda Glisemik indeksi yüksek diye yapmak istemiyorum yoksa ben bayılırım patatese
Eskiden patates yetiştiremezdikeve şimdi en son ne zaman aldığımı hatırlamıyorum hatta geçen annem dedi kız insan ilaç niyetine evde patates bulundurur diye ama işte boşuna niye alayım sonuçta yapmadıktan sonra
hoş geldinnarkadaşlarım hayırlı sabahlar
ben geldiiiiiimmmm , biliyorum tam dayaklığım ama beni tekrar aranıza alırmısınız
valla hemde nasıl eylülsıla,Gunaydinn kozlar 2 gündür gelemedim nette silinti vardi geçmişi okiycam bugün biara umarim herkes iyidir.cecom wallsitte rekora kosuyosun.titreşimli kemervise yariyomuki benim gobekte cok64 kiloyum göbek sinir ediyor beni.94 kiloyken o gobekle nasip yasamisim .beyazcanim soba candir havalar soguk
günaydın herkeseeeee çok şükür gelebildim
yav aramızda dolanıp duruyor. dün tüm gün eşim yattı. sularda mikrop varmış. musluktan çamur akıyor. resmen. ama tam tutulmuyoruz. bende bulantı karın ağrısı ve titreme oluyo, oğlum şükür atlattı, kız karnım ağrıyo dedi eşim pert durumda. amaaaan ne bileyim ilaç da almıyoz inat ettik. gerçi çocukların var onlara verdim de biz sallamıyoz kendimizi
kıııız nerelerdesin. evlendinmi çoluk çocuk oldumuşaka bir yana özlemişim seni
çok şükür bitirdim geçmişi 19 sayfaydı oku oku bitiremedim. takıma dönmedim kız biliyon ayrılan 6 ay giremiyo cezalı oluyo. özledim az sohbet edim dedim ama o ara pek kimse görünmüyodu
bimmi dedinnkız bişe diyecem şu an bimde selülit kremleri var indirimde sence işe yarıyomudur. yarıyosa hemen alayım iki üç paket. açılışa özel indirimmiş
oo maşallahın var süpersin..ben bi siyah bi mavi 2 kot ceket aldım L yani 42 beden dar kesim çok sevdim yaşasın denediklerim oluyor artıkın büyük beden bölmüne gitmiyom
Sohbet durgunlasmis kizlar herkes işlere daldi herhalde banyoyu hallettim yatagi topladim simdide kahvalti hazirlicam kendime o şurada iki uç bulasik var onlari yikarim
mervee kk kadınları olarak sana kızıcaz ama haberin olsunnnŞimdiden pilin bitti kizlar kahvalti yapmadan is yapmaya başlayınca zorladi bi utulerim kaldi onuda aksama doğru hallederim inşallah midem bulaniyor diye kahvaltiyi gece biraktim ama daha fena oldum
O wc ne kadar etkiliyor hemde :) İmrendim sana şimdi işlerim bitince çay içerim falan dedin ya. Ben içemiyorum önceden çok içerdim boş boş ve şekersiz olunca içemiyorum napsam bilmiyorum vallahi. İçim çok istiyo ama midem almıyo
Geçmiş olsun canım her yerde salgın var. Sulardan kaynaklı kesinlikle. Ben rahatsızlandıktan sonra çorbamı kahvemi falan hep hazır suyla yapmaya başladım. Bir süre önlem almak lazım.
Telefondan bende resim ekleyemiyorum boyut büyük falan diyo ne demek istiyosa anlamış değilim.
Canım alıntı yaptım anlatcaktım ki arkadaşımız anlatmış zaten yukardaki mesajlarda var detaylıca.
Canım iş bitmeeeeez abartma bu kadar. Hamişliğin tadını çıkar bolca dinlen. Kocişten bişeyler iste falan
Hayırlı olsun canım düğününüz. En kısa sürede bekleriz aramıza sıkça katılmanı :)
3,5 kraker bişey yapmaz galiba..Selam kızlar bugün erken kalkmaya çalıştım ama başaramadımGene uyumuş kalmışım bi uyandım 11 olmuş saat acilen kahvaltımı yaptım. Ben kraker yemek zorunda kalıyorum sürekli ve su içemiyorum midem bulanıyo hafif hafif Bİ kaç gün idar etcem artık. Kızlar 3-5 kraker kilo aldırır mı ya
oo çok güzelmiş..bizim topikde maşallah hiç kavga gürültü kırgınlık dargınlık olmaz,işallah hepde öyle olur..Haberi olmayan kalmasın!
"Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/
ümitsizliğe kapılma canım..Basarabilecekmiyim arkadaşlar çok umitsizim esim arkadaslarim surekli igneleyici laflar söylüyor lar karnim tok istahim masallah yani kendimi umutsuz vaka gibi goruyorum beni gorenler 3 aylik hamile zannediyor basenimde var tabi sirf kilolarim yuzunden alisveris yapacak cesaretim yok ...disari cikmak dahi insanlarin arasina katilmak istemiyorum esimin laf sokmalari icimi cok acıtıyor lütfen bir sihirli değnek yok mu bana dokunsa
cecomda yazmış ,imkanın varsa işte yemek işini aradan çıkar.saat 9 da yemek yersen kilo vermen daha yavaş olucaktır.ama erken bi saatte yemen senin için çok iyi olur..Birtanecim istedikce kabuguma cekiliyorum azmettikce ters tepiyor esim destek sifir isten sekiz de cikiyorum esimde ayni sekilde fakat yemek yemeyelim hazirlamayalim yok beyefendi acikmismis hazirlarken nefis bu cekiyor gelde saat dokuzda yeme halbuki mesleği gida üzerine orda yesin olur mu hem kilo aliyorsun de hemde destek olma ben napicammmmm
mervişim hayırlı olsun evin,işallah tadilat işi biran önce biterde kendi evinde oturursun..Kizlar ya vakit geçmiyor sıkıldım evde tek olmaktan ne bi arkadaş var burada ne bi komsu bu hafta arnavutkoydeki eve başlanacak inşallah kirilacak duvarlar kirilacak vs vs kaba islerine başlayacaklar inşallah bir an önce bitsede tasinsam en azindan orda tanidik kapi çok zaten aile apartmani eşimin ablalari abisiyle ayni binada en üst katta bizim ev dubleks cari kati biraz sansiliyim sanirim diğer katlar tek kat yan apartmanda da eşimin halasi amcasi falan var en azindan tanidik bi çevrenin içinde olmak iyi gelir diye dusunuyorum gerçi cekincelerimde var ama
Birde bana demezmi kotanız dolmuş o yüzden internetiniz yavaşlatılmış diyeulen sınırsız internetin kotasımı olurmuş üstelik yavaşlamayıda anladım kopuyor paso internet
Valla sinir ettiler beni
Eşime telefon açıp ilettim böyle böyle diye oda diyor ulen ne kotası diye
İnşallah birazdan ararlarda şu işi halledip bir güzel kalayı basarım
ırsız internetimin sınırını aşıyormuyum acaba diye düşünürken buldum kensdimi..Yok canım Dsmart hatta eskiden TTnetteydikde bin dil döktüler onlara geçelim diye hatta şu anda sınırsız internetin yanında Dsmartta izliyoruz bedavadantabi sınırsız internet 69 lira nasıl bir bedavaysa
karatay ı çok güzel anlatmıssın ıstahlandım bıde sporu güzel analtsana banaaa :) kılo vermek ısteyıp de en az özenı gosterende benım herhaldene dıyet ne spor sadece dıkkat edıyorum abur cuburu bıraktım bide ekemegı azalttım sadece
hadi gözün aydin canom zytim yagi imdadina tam aninda yetişmiş insallah iyi olur canm ya ben baya dir erteliyordum ev isini korkuyorum acikcasi hepsiyle çok iyiyiz çok şükür ama iç ice olunca ya kotu olursa diye endisede etmiyor degilim m hem de kira derdinden kurtulalim istiyorum bebis gelince bizi baya zorlayack hem maddi hem manevi olarak isleri bitirdim artik canim yan gelip yatiyorum kayınvalidemde bugün yarin gelir herhaldehayırlı akşamlar kızlarr
beyazın açlıkla imtihanı devam ediyor,kız kardeşimle netten konuşmaya dalıp yemek yapmayı geçikitirince midemin kazınma seslerine katlamk zoruda kalıyorum...
lahana sardım ama pişmedi daha,ve çok açımm. karay teyzemin leptini bozulmasın diye öğende bişey yemedim ama keşkede yeseymişim,yoksa iyimi ettim yememekle..
bu arada sobayı kurmamız süper olmuş,iliklerim ısındı,ve ben balık hafızalı ve balık burcu beyaz,sakladığım şeyleri tesadüfen bulurum genelde.ve dünde tamda zamanında sobanın içine sakladığım hakiki zeytin yağlarını buldum..
ne alaka diyceksiniz sobanın içinde yağın.
benim koca hataydan getirmişti yağı ,hepimize böldük..kv elti falan..ben çok yağlı yapmadığım için bitiremedim evdede koyacak yer yok,ve serin olsun diye bodruma koydum,açıkcası pek görünmesinide istemedim,kim görse alır gider ,sağolsunlar düşünmezler bu beyazın buraya koymuş diye..
dün soba kurarken elimize geçti,anamm bi sevindim bi sevindim,zil takıp oynuycam nerdeyse..
tamda yağım bitmişti,ve şu aralar biraz sıkıntılıyız,ama sobayı kurmaya kalkmasak ben tamamen unutmuştum yağları..
neyse unutkanlığım işe yaradı,ben belkide görümceye falan verirdim,nasılsa bir daha getirir bizimkiler diye..
ay ben yine untum kemeri çıkarmayı,dediğin gibi kk yı okurken taksak manken gibi oluruz vallaa. .
hoş geldinn
özledik seni canım iyiki tekrardan geldin yuvana..
valla hemde nasıl eylülsıla,donuyordum,benim koca üşümüyor,ee akşama kadar yok gelincede yorganın altına girip yatıyor ..çok şükür kurdukda kurtulduk..sende zeytin yapıyormuşun ,eline sağlık..
hepinize geçmiş olsun gülay,dilacıkda ondan hastaydı belkide..
sirke falan içseniz mikropları öldürmü acaba
bimmi dedinn
bime karşı zaafım var,hemen al derim ben
oo maşallahın var süpersin..
aldklarınıda iyi günlerde giy..darısı bizlerin başına..
mervee kk kadınları olarak sana kızıcaz ama haberin olsunnn
kahvaltını yap sonra yavaş yavaş yaparsın işlerini,bebiş acıktı demekki..
çayı çok severim canım, insan alışıyor zamanla şekersiz yanında hiç bişey olmadan çay içmeye,sanki açlığı bastırıyor gibi geliyor bana.sende zamanla alışırsın şekersiz çaya.
3,5 kraker bişey yapmaz galiba..
oo çok güzelmiş..bizim topikde maşallah hiç kavga gürültü kırgınlık dargınlık olmaz,işallah hepde öyle olur..
topiğimizdeki kızların ismini görücez bence o yarışmada..
ümitsizliğe kapılma canım..
kocana en güzel gevabı kilo vererek vericeksin.önce kendine güven,burda hepimizin kilolarla aşımız dertte birbirimize destek olarak kurtulucaz bu illeten inan..
cecomda yazmış ,imkanın varsa işte yemek işini aradan çıkar.saat 9 da yemek yersen kilo vermen daha yavaş olucaktır.ama erken bi saatte yemen senin için çok iyi olur..
mervişim hayırlı olsun evin,işallah tadilat işi biran önce biterde kendi evinde oturursun..
bebiş içinde iyi olur,aile içinde büyür sende sıkılmazsın..
ayy
apdala malum olur diye boşuna demiyorlar..bu gün içimden bir ses,sın
ırsız internetimin sınırını aşıyormuyum acaba diye düşünürken buldum kensdimi..
bu ay 90 tl net faturası geldi.gerçi içinde telde var ama her ay 70 geliyordu ve teli çok kullanmam..
sanırım kotasızın kotasını aştım..
Sanirim öyle canim ben öyle anladimKızlar o Enler yarışmasını ben tam anlamadım şimdi millet mi aday gösterecek birini sonra en çok oy alanmı seçilecek yoksa aday olarak gösterilecekte millet mi oylayacak
çok üzüldüm cecomm.Kızlarrrrrrr aranızda Moniyi ( Ayşeciğimi ) tanıyanlar vardır sanırım
Maalesef 3 gün evvel Babacığını kaybetmiş
Hemde tam Tatile gideceği gün Havaalanında pasaport bölümünden geçmiş ve Allahtan uçağa binmeden öğrenmiş VefatınıGittikten sonra haberi almış olsaydı birde orada uçak bileti bulacağım diye uğraşacaktı
Rabbim Babacığını Cennetine alsın onlarada sabırlar versin
Kızlar sizden ricam hepimiz en azından birer Fatiha okuyabilirmiyiz
çok doğru yazmışın cecomm elinediline sağlık..Canım o hoca gerçekten çok çok terbiyesizmiş
Ben senin yerinde olsam gerçekten orayı ayağa kaldırırdım sonuçta ben oraya para veriyorsam ( belediyenin bedava salonlarından da olsa ) böyle bir şeye hakkı yok o densizin
Bence Hatice ablanında hiç küsmeye hakkı yok sonuçta sana laf yetiştirirken senin üzülüp birşeyler yapacağını göze almış olması gerekirdihadi birşey yapmayacağına emin dahi olsa senin üzüleceğini düşünerek sana bunu söylememesi gerekirdi
Eğer sana böyle birşey için küsüyorsa demekki senin dostluğunu hak etmiyor canım hiç kendini üzmeye deymez
Bence kesinlikle bu işin arkasınıda bırakma gerekirse tekrar telefon açıp böyle birşeyi kesinlikle kabul edemiyeceğini o hocanın gidipte kadına sataşmaya hakkı yok sonuçta ne olursa olsun senden haz etmesede asla böyle birşeyi heleki seninle arkadaşlık yaptığını bilediği birine söylemeye hakkı yok
Valla ben senin yerinde olsam inan eşimi bile aratıp onları bir güzel kalaylatır sonrada inadıma o spor salonuna devam ederdim eğer üyeliğim daha devam ediyorsa
Eğer üyelik için de aylık yatıyorsam bir sonraki ay asla gitmemparama geçer sözüm hesabı gider başka yere yazılırım o hocada Hatice ablanla mutlu mesut yapsın sporunu
benim anladıım kadarıyla,biz aday göstericezisonra adayların arasından tekrar oylama yapılak..Kızlar o Enler yarışmasını ben tam anlamadım şimdi millet mi aday gösterecek birini sonra en çok oy alanmı seçilecek yoksa aday olarak gösterilecekte millet mi oylayacak
hadi gözün aydin canom zytim yagi imdadina tam aninda yetişmiş insallah iyi olur canm ya ben baya dir erteliyordum ev isini korkuyorum acikcasi hepsiyle çok iyiyiz çok şükür ama iç ice olunca ya kotu olursa diye endisede etmiyor degilim m hem de kira derdinden kurtulalim istiyorum bebis gelince bizi baya zorlayack hem maddi hem manevi olarak isleri bitirdim artik canim yan gelip yatiyorum kayınvalidemde bugün yarin gelir herhalde
inşallah sende biran önce evine kavusursun cnm bakarsin sen benden önce gecersin evine inşallah.. kendimi taniyorum çünkü biri bana bi adim gelse ben on adim giderim bide kendimi paralarim sonrada üzülen benolurum hepçok üzüldüm cecomm.
başı sağolsun ayşe ablamızın,babasının mekanı cennet olsun işallah..okuruz tabii ffatiha cecom..
çok doğru yazmışın cecomm elinediline sağlık..
benim anladıım kadarıyla,biz aday göstericezisonra adayların arasından tekrar oylama yapılak..
sağol mervemm.
işallah herey çok güzel olur kendi evinizde,belki ilk oraya otursaydın biraz sıkıntılı olurdu,ama sen hepsi az çok tanıyorsun artık.çokda uzak kalmadan mesafeli davranırsanan sorun olmaz sanırım...ben çok içli dışlı olmakdan zarar gördüm ondan diyyorum...gerçi sen ayarlarsın,ikisinin ortasını bulur mis gibi oturursun evinde.eylül sılada aile apartmanında oturuyor.sanırım sorunları yok..
İnsanin haberleri izlerken yüreği dayanmiyorKızlarrrrrrrrrr yaaaa Haberleri bile izlemek istemiyorum artık
Dün öldürülen yaşlı karı kocanın katili 17 yaşındaki torunlarıymış
Ay sinirlerim boşaldı resmen bu nasıl birşey yaaa öz torunu sebepte uyuşturucu kullanacaksan bir daha gelme demiş dedesi
ben gunluk mekik cekiyom genelde. karnimdan cok sikayetci degilim de popis deli ediyor beniCanım şu meşhur titreşim kemerinden yokmu sende
Hatta bak geçen TVde gösterdiler onların kablosuzlarıda çıkmış hani kıyafetin altına tak evin içinde dolanarak işini yap hesabıBir bak istersen onlara çok pahalı birşey değilse sipariş verirsin en azından mekik çekemiyoruz öyle biraz toparlanır diye düşünüyorum
canim ya evde degildim anlatamadim hatta su anda da telden giriyom eve gelince anlatim diyecektim ama wintersun anlatmis. yapamadigin olursa sor olurmu cani. cok ozur dilerim vaktinde goremedim
bu gun olumu hak ettim sanki. ulen ne guzel leptini. bes saat calismisti ama misafirlikte mahvettim herseyi
sabah melemenli karatay kahvaltisi
oglen sade kahve
ogleden sonra kisir iki dilim kek uc dilim borek dort sarma son olarak ta tursu
dunyayi yedim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?