80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ilginiz onrmsemniz

Tatlim yeni evinde yeni heyecanlar musmutlu bir hayat seninle olsun minik melegim...
amin canim inşallah öyle olur simdi kiradayiz evi yaptirip bebis dogmadan yada doğduk tan sonra hemen geçersiz inşallah diye umud ediyorum

oyu tüylerin diken diken oldu gözlerim doldu resmen çok kotu bi durum ya Rabbim yardimcisi olsun ölümler hep ani oluyor

karatay ı çok güzel anlatmıssın ıstahlandım bıde sporu güzel analtsana banaaa :) kılo vermek ısteyıp de en az özenı gosterende benım herhalde ne dıyet ne spor sadece dıkkat edıyorum abur cuburu bıraktım bide ekemegı azalttım sadece

canım öncelikle zaman ayırıp benim için b u kadar yazı yazdığın için çok teşekkür ederim. ve inan biraz rahatladım. hatice abla beni suçladı ve kendimi çok kötü hissediyordum.ve ben o solanun 1 yıllık üyesiyim gelen hoca daha 1 aylık ve hatice ablada başlayalı 3 ay felan.benim sevmek zorunda değil ama bunu ordaki başka bir üyeye söyleyemezsin.ve benim de kızdığım nokta oranın işletme sahibi.en ona ğidip düzğün ir şekilde odasında anlattım konuyu o ise solanun ortasına gelip yüksek sesle benimle hocayla hatice ablayla konuşuyor.aslında işletme sahii yanlış yaptı madem böyle bir şey var çağır odaya orda konuş yada hocana söyle ir daha böyle bir hata yapmasın. ne bu ilk okul ğibi sen şunumu dedin sen bunumu dedin ayıp ya...hatice ablada bana laf yetiştirir ğibi değilde o hocaya sinirlenmişti onun hakıında konuşurken söyledi.ne biliyim kime kızıyım kime küsüyüm öyle arada kladım ve keşke hiç yaşanmsaydı...

Dediğin gibi işletmeci yanlış yapıyor ( orada maaşlı elemansa senin yerinde olsam onuda şikayet ederim asıl patron kimse ama patronsada adam olamamış bence )
Hatice ablan sinirlenmiş dahi olsa o anda hocaya haddini bildirip konuyu sana asla iletmemeliydi hatta o işletmeciye gidip bakın sizin daha dün gelen hocanız böyle böyle yapıyor diye fırça atmalıydı
İnan benim arkadaşıma laf söyleyecek adamı ben yollarım
Kız ben kocama bile ilk zamanlar başlarım senin KKdaki arkadaşlarına dedi diye kaç kere fırça atmıştım şimdi şehir şehir gittikçe kızlarıda ziyaret edeceğim diyince olur aşkım sonuçta onlar senin iyi gününde de kötü gününde de yanındalardı onlarında vakti olursa görüşürsünüz diyor
Düşün adamı nasıl benzettiysem artık

Şaka bir yana ama bu konuda sen hariç hepsi haksız o yüzden kendini asla üzme

çok teşekkür ederim evet ve hatice abla diyorki dediyse dedi ne olacak boşverseydin diyo. ben sinirle söyledim senin ğidip illa söylemenmi lazım diyor.ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca daha iyi anladım hatice abla bana benim ona dverdiğim değer kadar değer vermmeiş. verseydi hocaya haddini bildirirdi.yada sahibine ğider derdi.benim bu sözleri duyunca kayıtsız kalamayacağımı bilmeliydi.eğer kayıtsız kalsaydım ben kendimi olaan sayğımı zedelerdim.

hayırlı akşamlar kızlarr

beyazın açlıkla imtihanı devam ediyor,kız kardeşimle netten konuşmaya dalıp yemek yapmayı geçikitirince midemin kazınma seslerine katlamk zoruda kalıyorum...
lahana sardım ama pişmedi daha,ve çok açımm. karay teyzemin leptini bozulmasın diye öğende bişey yemedim ama keşkede yeseymişim,yoksa iyimi ettim yememekle..

bu arada sobayı kurmamız süper olmuş,iliklerim ısındı,ve ben balık hafızalı ve balık burcu beyaz,sakladığım şeyleri tesadüfen bulurum genelde.ve dünde tamda zamanında sobanın içine sakladığım hakiki zeytin yağlarını buldum..

ne alaka diyceksiniz sobanın içinde yağın.
benim koca hataydan getirmişti yağı ,hepimize böldük..kv elti falan..ben çok yağlı yapmadığım için bitiremedim evdede koyacak yer yok,ve serin olsun diye bodruma koydum,açıkcası pek görünmesinide istemedim,kim görse alır gider ,sağolsunlar düşünmezler bu beyazın buraya koymuş diye..
dün soba kurarken elimize geçti,anamm bi sevindim bi sevindim,zil takıp oynuycam nerdeyse..
tamda yağım bitmişti,ve şu aralar biraz sıkıntılıyız,ama sobayı kurmaya kalkmasak ben tamamen unutmuştum yağları..

neyse unutkanlığım işe yaradı,ben belkide görümceye falan verirdim,nasılsa bir daha getirir bizimkiler diye..
ay ben yine untum kemeri çıkarmayı,dediğin gibi kk yı okurken taksak manken gibi oluruz vallaa..
arkadaşlarım hayırlı sabahlar
ben geldiiiiiimmmm , biliyorum tam dayaklığım ama beni tekrar aranıza alırmısınız
hoş geldinn
özledik seni canım iyiki tekrardan geldin yuvana..
valla hemde nasıl eylülsıla,donuyordum,benim koca üşümüyor,ee akşama kadar yok gelincede yorganın altına girip yatıyor ..çok şükür kurdukda kurtulduk..sende zeytin yapıyormuşun ,eline sağlık..

hepinize geçmiş olsun gülay,dilacıkda ondan hastaydı belkide..
sirke falan içseniz mikropları öldürmü acaba
kız bişe diyecem şu an bimde selülit kremleri var indirimde sence işe yarıyomudur. yarıyosa hemen alayım iki üç paket. açılışa özel indirimmiş
bimmi dedinn
bime karşı zaafım var,hemen al derim ben
ben bi siyah bi mavi 2 kot ceket aldım L yani 42 beden dar kesim çok sevdim yaşasın denediklerim oluyor artıkın büyük beden bölmüne gitmiyom
oo maşallahın var süpersin..
aldklarınıda iyi günlerde giy..darısı bizlerin başına..
Sohbet durgunlasmis kizlar herkes işlere daldi herhalde banyoyu hallettim yatagi topladim simdide kahvalti hazirlicam kendime o şurada iki uç bulasik var onlari yikarim

Şimdiden pilin bitti kizlar kahvalti yapmadan is yapmaya başlayınca zorladi bi utulerim kaldi onuda aksama doğru hallederim inşallah midem bulaniyor diye kahvaltiyi gece biraktim ama daha fena oldum
mervee kk kadınları olarak sana kızıcaz ama haberin olsunnn
kahvaltını yap sonra yavaş yavaş yaparsın işlerini,bebiş acıktı demekki..

çayı çok severim canım, insan alışıyor zamanla şekersiz yanında hiç bişey olmadan çay içmeye,sanki açlığı bastırıyor gibi geliyor bana.sende zamanla alışırsın şekersiz çaya.

3,5 kraker bişey yapmaz galiba..
Haberi olmayan kalmasın!

"Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/
oo çok güzelmiş..bizim topikde maşallah hiç kavga gürültü kırgınlık dargınlık olmaz,işallah hepde öyle olur..
topiğimizdeki kızların ismini görücez bence o yarışmada..
ümitsizliğe kapılma canım..
kocana en güzel gevabı kilo vererek vericeksin.önce kendine güven,burda hepimizin kilolarla aşımız dertte birbirimize destek olarak kurtulucaz bu illeten inan..

cecomda yazmış ,imkanın varsa işte yemek işini aradan çıkar.saat 9 da yemek yersen kilo vermen daha yavaş olucaktır.ama erken bi saatte yemen senin için çok iyi olur..

mervişim hayırlı olsun evin,işallah tadilat işi biran önce biterde kendi evinde oturursun..

bebiş içinde iyi olur,aile içinde büyür sende sıkılmazsın..

ayy
apdala malum olur diye boşuna demiyorlar..bu gün içimden bir ses,sın
Yok canım Dsmart hatta eskiden TTnetteydikde bin dil döktüler onlara geçelim diye hatta şu anda sınırsız internetin yanında Dsmartta izliyoruz bedavadan tabi sınırsız internet 69 lira nasıl bir bedavaysa
ırsız internetimin sınırını aşıyormuyum acaba diye düşünürken buldum kensdimi..
bu ay 90 tl net faturası geldi.gerçi içinde telde var ama her ay 70 geliyordu ve teli çok kullanmam..

sanırım kotasızın kotasını aştım..

ahh o sporu bi yapabilsem anlatayımmm o bende de yok ama olacakkk başka çare yok

hadi gözün aydin canom zytim yagi imdadina tam aninda yetişmiş insallah iyi olur canm ya ben baya dir erteliyordum ev isini korkuyorum acikcasi hepsiyle çok iyiyiz çok şükür ama iç ice olunca ya kotu olursa diye endisede etmiyor degilim m hem de kira derdinden kurtulalim istiyorum bebis gelince bizi baya zorlayack hem maddi hem manevi olarak isleri bitirdim artik canim yan gelip yatiyorum kayınvalidemde bugün yarin gelir herhalde

Bu akşam maç varmış eşimde decorderi alıp anamlara gidelim demişti yani gece maalesef yokum ben şimdiden haber vereyimde merak etmeyin

Sizlere şimdiden hoş sohbetler
Cepten giremem şimdi annem bozulur sonra oturmaya gelinde kafanı telefondan kaldırmıyorsun diye

Hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım

çok üzüldüm cecomm.
başı sağolsun ayşe ablamızın,babasının mekanı cennet olsun işallah..okuruz tabii ffatiha cecom..

çok doğru yazmışın cecomm elinediline sağlık..

Kızlar o Enler yarışmasını ben tam anlamadım şimdi millet mi aday gösterecek birini sonra en çok oy alanmı seçilecek yoksa aday olarak gösterilecekte millet mi oylayacak
benim anladıım kadarıyla,biz aday göstericezisonra adayların arasından tekrar oylama yapılak..

sağol mervemm.
işallah herey çok güzel olur kendi evinizde,belki ilk oraya otursaydın biraz sıkıntılı olurdu,ama sen hepsi az çok tanıyorsun artık.çokda uzak kalmadan mesafeli davranırsanan sorun olmaz sanırım...ben çok içli dışlı olmakdan zarar gördüm ondan diyyorum...gerçi sen ayarlarsın,ikisinin ortasını bulur mis gibi oturursun evinde.eylül sılada aile apartmanında oturuyor.sanırım sorunları yok..

inşallah sende biran önce evine kavusursun cnm bakarsin sen benden önce gecersin evine inşallah.. kendimi taniyorum çünkü biri bana bi adim gelse ben on adim giderim bide kendimi paralarim sonrada üzülen benolurum hep

Kızlarrrrrrrrrr yaaaa Haberleri bile izlemek istemiyorum artık

Dün öldürülen yaşlı karı kocanın katili 17 yaşındaki torunlarıymış

Ay sinirlerim boşaldı resmen bu nasıl birşey yaaa öz torunu sebepte uyuşturucu kullanacaksan bir daha gelme demiş dedesi

İnsanin haberleri izlerken yüreği dayanmiyor

ben gunluk mekik cekiyom genelde. karnimdan cok sikayetci degilim de popis deli ediyor beni
canim ya evde degildim anlatamadim hatta su anda da telden giriyom eve gelince anlatim diyecektim ama wintersun anlatmis. yapamadigin olursa sor olurmu cani. cok ozur dilerim vaktinde goremedim

bu gun olumu hak ettim sanki. ulen ne guzel leptini. bes saat calismisti ama misafirlikte mahvettim herseyi
sabah melemenli karatay kahvaltisi
oglen sade kahve
ogleden sonra kisir iki dilim kek uc dilim borek dort sarma son olarak ta tursu
dunyayi yedim yaaaa

Dediğin gibi akşama kadar gayet iyi gitmişsin ama akşam rakının dibine vurmuş gibi etrafa savrulmuşsun
Olmasaydı iyidi ama ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden sana artık güzel bir ceza düşünelim bari yatana kadar yak o yediklerini

Hadi kızlar ne ceza verelim şu fıstık adayı olmamak için direnen hatuna ( ben kıyamadım ama eminim güzel bir ceza çıkar )

merhabalar ...
dünkü ruh halimi henüz atlatabilmiş değilim..ama bugün sırf yemeyim abuk sabuk diye kendimi işe verdim..evi kazıdım resmen:) mutfak dolaplarını döktüm,yıkadım,sildim,örtülerini değiştirdim,çekmeceler dolaplar ne varsa mutfakta hepsini yerle bir ettim, kaç posta çamaşır yıkadım astım bilmiyorum,kurulama bezlerini bile ütüledim bi de...
ne yedim bütün gün....
sabah 1 galeta şekersiz çay
öğlen 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 1 domates
arada 1 kase tarçınlı yoğurt 1 ekşi elma...

akşam da eşim gelmek üzere ancak yicez... 1 parça tavuk ızgara 4 kaşık kerevizli pırasa salata ..
ayyy Alalh hepimizin yardımcısı olsun,ya aklımı başıma alıp doğru yola dönücem ya da sapıtıp yiyip içip kilolara dönücem
motive motive....offf..bugün iyi ama di mi kaçamak yok gerekni bile yemedim aslında...spor yapamadım ama hiç vaktim kalmadı temizlik krizinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…