- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
menüm
sabah,kısır,biraz peynir,10 zeytin,1 avuş kayısı çekirdeği,biraz ev yapımı pastırma,1 kase çilek.
akşam,1 kase mercimek çorbası,10 lahana etli sarma.
4 lt su..
Cilegi nerden buldun kiz afiyet olsunmenüm
sabah,kısır,biraz peynir,10 zeytin,1 avuş kayısı çekirdeği,biraz ev yapımı pastırma,1 kase çilek.
akşam,1 kase mercimek çorbası,10 lahana etli sarma.
4 lt su..
Dediğin gibi akşama kadar gayet iyi gitmişsin ama akşam rakının dibine vurmuş gibi etrafa savrulmuşsun
Olmasaydı iyidi ama ne demişler olmuşla ölmüşe çare yoko yüzden sana artık güzel bir ceza düşünelim bari yatana kadar yak o yediklerini
Hadi kızlar ne ceza verelim şu fıstık adayı olmamak için direnen hatuna( ben kıyamadım ama eminim güzel bir ceza çıkar )
Allah razı olsun ya.bundan daha iyi analatılamazdıhttp://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3
bu sayfaya gir şeritlerden bi tane seç next tuşuna bas
bir simge seç next tuşuna bas
ondan sonraki safada pin gir kafana göre hep aynı isteyecek ama
onun altındaki public data dursun
onun altında olan seçeneklerden weight seç
alttaki pounds kg olacak değiştir
target hedef kilon
starting weight başlangıç kilon
onun altındaki şu anki kilon
bunları yazdıktan sonra next de karşına yapmış olduğun ticket çıkacak
onun altında url ile başlayan aders gibi bişeyler var onu kopyala
profilinde imza ayarları var oraya yapıştır önzileme yap bakalım olmuş mu
yok bu saydıkların dünyadan biraz daha azbu gun olumu hak ettim sanki. ulen ne guzel leptini. bes saat calismisti ama misafirlikte mahvettim herseyi
sabah melemenli karatay kahvaltisi
oglen sade kahve
ogleden sonra kisir iki dilim kek uc dilim borek dort sarma son olarak ta tursu
dunyayi yedim yaaaa
yani demek istediğim yazdığım mesajların altında görünüyor olması lazım değil miönizlemede başarılı.kaydetim de değişiklikleri peki ama neden görünmüyor sayfamda
nerdesiniz kizlar
Selam canlar
Pek kimse yok bu gece sakin topikimiz.
Menümu paylaşayım
Kahvaltı haşlanmış yumurtayı kavrulmuş kıyma ile karıştırdım zeytin peynir sos ve domates ve tabii ceviz.
Öğle : 2 3 kaşık ıspanaklı yumurta ve bir kase yoğurt
Aksam balık ve bol çoban salatası tahin helvasıve sade kkahve yahu kahve sade olunca ne güzel oluyormuş. ..
İşte böyle kızlar Karatay a uyma çabalarım güzel gibi ama sonuçlar da aynı böyle olur inşallah
Herkese selam... Ben de 81 kg ım ve ilk etapta 75 olmak istiyorum. Bana da yer var mı burada? Herkes kendine uygun bulduğu diyeti yapabiliyor sanırım. Ben de Karatay yapıyorum pazartesiden beri. Burda yediğimi içtiğimi paylaşsam olur mu?
Kızlaaar,
ne diyorsunuz? Bana da yer var mı burada? Cevap vermezseniz, sükunet ikrardan gelir deyip, bodoslama muhabbete dalıcam, kızmayın sonra ))
Sweetdimple hoşnuldum. Çoook teşekkür ederim. Ben de tam yüzsüzlük etmeye niyetlenmiştim ))
kızlar iç konuyl alakası yok ama bu ğün başıma ğelen bir olayı anlatıp sizden yorum ekliyorum. spor kuluindeki hoca ordaki başka bir üyeye ben meltemden hiç hoşlanmıyorum onun yanındayken bana soru sorma demiş.dediği üyede enim arkadaşım bende üyeyim zaten oraya oda bana söyledi orçun hoça öyle dedi dedi. ende sinirlendim ve ğidip oranın sahibine bir hocanız bir üye hakkında başka bir üyeye böye diyebilirmi bu nedemek diye sordum.tabi konunun kimlein arasında ğeçtiğini ildiği için ğidip benim arkadaşıma öylemi dediniz lafmı taşıyosunuz falan dedi.hatice ablada benimle küstü sen neden ğidip söylüyosun diye sizce ben yanlış bir şeymi yaptım.
hoş geldin canım aramıza,normalde kalabaık bir topiğiz ama herkesin işi var sanırım ..Kızlaaar,
ne diyorsunuz? Bana da yer var mı burada? Cevap vermezseniz, sükunet ikrardan gelir deyip, bodoslama muhabbete dalıcam, kızmayın sonra ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?