80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meleğim hoş geldinnn
nasılsın görüşmeyeli.
özledim valla gözlerim aradı seni,gelip beğenince hah banu yazıcak diyorum ama ses çıkmıyor..

meğer çok yoğunmuşsun,zaten öyle olmasa mutlaka yazıcanı biliyorum..

hoşbuldum meleğimmm bende özledim kaç kez alıntı yaptım bir bilsen ama hep yarım kaldıtakıma zor yazabildim inan

elbette yazarım kuzummm burası bizim tyuvamız oldu artık yağlarını da bulmuşsunn ne güzel olmuş bedavadan gelmiş gibi olmuştur afiyetle inş

sağol canım hiç birimizi unutmuyorsun her zaman..

yağlar bulundu canım hakkaten bedavadan gelmiş oldu..aklım zeytindekaldı ama benmi göremedim pazarlarda yoksa gelmedimi bilmem..senin tarifle siyah zeytin yapıcaktım..ne siyah ne yeşil hiç görmedim allah verede zamanı geçmemiş olsa..

sağol canım hiç birimizi unutmuyorsun her zaman..

Sende sağol meleğimm ben domates zeytini alıp yaptım çizme meleğim alacalı süper olur 20 kilo ondan aldım burada pazarlarda zeytin dolu gülüm tam zamanı ama sele zeytini için kasımı beklememiz lazım birkaç haftaya siyah zeytinler gelir ondan yaparız tatlım

Ben 40 yaşındayım. Geçen yıl karatayla 20 kilo verip 76 olmuştum. 5ini geri aldım. Şu anda 81 kiloyum. İlk hedefim 75 olmak. Sonrasına Allah kerim...

Bu arada, verdiğin kilolar ve azmin için tebrik ederim. Bravo

Ben 40 yaşındayım. Geçen yıl karatayla 20 kilo verip 76 olmuştum. 5ini geri aldım. Şu anda 81 kiloyum. İlk hedefim 75 olmak. Sonrasına Allah kerim...

Aynı yaştayız cnmm güzel vermişsinnn sonrasında devam etmedinmi bitanemmm çünkü karataya devam edince geri gelmiyor

domates zeytini ,alacalı zeytin oluyor sanırım değilmi banum..
çizmeden oluyormu demek..ben ya kırıyor ki kırmayı sevmedim .yada çiziyorum yeşili..ama sen çizme diyorsan zeytin bulunca onuda denerim mutlaka güzel olur...

ayy iyiki sordum,sele zeytini yapmayı çok istiyorum ,geçen yıllarda 5 kğ yaptım bişey anlamadım ,hem bu yıl tarifimide aldım senden daha güzel olacağına eminim...

ayy iyiki sordum,sele zeytini yapmayı çok istiyorum ,geçen yıllarda 5 kğ yaptım bişey anlamadım ,hem bu yıl tarifimide aldım senden daha güzel olacağına eminim...

çizme yaptım demek istedim meleğimmmm kırması güzel olmaz ama çizmesi süper olur evet alacalı olur domates zeytini tam zamanı bulabilirsen kaçırma kuzumm sele zeytini çıkınca haber veririm sana şimdi kaçtım

selam kızlar
oku oku geçmişi bitiremedim valla artık sonra devam ederim oğlumdan fırsat bulursam
menüm
sabah
1 yumurta
peynir
domates
salatalık

ara
1 şekerpare

akşam
1 kase mercimek çorbası
8 tane sarma(dayanamadım yedim fazla olmuş dimi kızlar)
Prensesimmm hiç yazmadın kuzummmm küsmüyüz
olur mu canım geçmişe gömülüp kaldım

Canım sporu 2 3 hafta sonra başlamayı planlıyorum şimdilik sadece her yere yol uzatarak gidip geliyorum bugün iki kere wall sit denedim. Çünkü vücut şimdi alışık değil gitmesi kolay ama bi sure sonra alisacak işte o zaman sporu yavaş yavaş artirayim diyorum kendimce ama yanlış dusunuyorsam farklı bir fikri olan varsa bilgilenmek isterim yaniii

mecbur abarttim canim ev 1 aydir temizlenmiyordu Esim evde bi arkadaşıyla kaliyordu ama çok şükür bitti isler bende rahat bi nefes aldim utuleride agir agir yaparim aceleleri yok nasilsa

Anladım canım iyi bari işleri kolaylamışsın artık bundan sonra düzenini oturtursun.

Canım sabah ki yumurtayı iki adete çıkartmaya çalışmalısın. Birde normalde 2 öğündür karatayda ama sabah erken kahvaltı yapıyorsanız 2,5 öğün olabilir bu şekilde. Örneğin ; Sabah 8 gibi kahvaltı yapıp, Saat 2 gibi buçuk öğünü yapabilirsin. Akşam da en geç 7 gibi yemeğini yiyebilirsin. Akşam yemeğini aksatmamaya çalış. Çok uzun süre bişey yemeyip de aç uyursan da vücut kıtlık moduna girer. Yağ depolamaya başlar. Sabahları peyniri ve zeytini sınırsızca tüketebilirsin.

Başarabileceksin elbette. Bende ilk evlendiğimde kilolu olduğum için doğal olarak da bebek beklentisi olduğu için hep hamile sanılıyordum malesef. Bundan kurtulabilirsin. Grubumuzla takılırsan motive olabilirsin.

Canım tanıdık iyi hoşta bazı insanlar suyunu çıkartıyor inşallah sonra pişman olmazsın. Erkeklere kalsa hep kendi yakınlarının olduğu yerlerde yaşanmalı zaten.

Cecoom internette genel bi kuraldur bu. Adil kullanım sınırı vardır. Belli bir gb üstüne geçince hızını yarıya düşürürler. Her firmada vardır bu. Normal bi durum değil tabi ki sonuçta internet su gibi tükenen bir kaynak değil neden adil kullanım kotası var saçma orası ayrı :/

Valla bence gayet doğru yapmışsın yanlış olan hocanın söyledikleri. Orda hoca ile öğrenci ilişkisi içinde resmi bi ortamda ne amaçla gıcık olabilir ki hoca yani.

Kendisini tanımıyorum ama başı sağolsun. Mekanı cennet olsun

menüm

sabah,kısır,biraz peynir,10 zeytin,1 avuş kayısı çekirdeği,biraz ev yapımı pastırma,1 kase çilek.

akşam,1 kase mercimek çorbası,10 lahana etli sarma.

4 lt su..

4 Lt su nasıl içtin arkadaşım Maşallah darısı bana :)

Neler neler var haber görünce ağlar hale geldik. Allah yardımcımız olsun

Menün harikaaa!! Tek kelime ile! Tam bir örnek Karatay menülerinden

Selamlarrr yoldaşlar
Bu gunki menum gelsin
Sabah kk kahvaltisi
Ogle patlicanli etli güveç salata
Aksam 1 muz y.mercimek yemegi ve 3 köfte

Spor yok az yurudum bi otaraf bi butaraf okkaa

Selam nesli'm. Akşam muzu karbonhidrat amaçlımı yedin ? Akşam yenen meyveler göbişte toplanıyorlar ya malum.

Ahh zaten helva aşkına balık yani Güzel menü canım.

Canım kraker tok tutmuyor elbette ama bu iki gündür midem bulandığı için bastırsın diye yiyorum sadece.

Kızlaaar,
ne diyorsunuz? Bana da yer var mı burada? Cevap vermezseniz, sükunet ikrardan gelir deyip, bodoslama muhabbete dalıcam, kızmayın sonra ))

Hoşgeldin aramıza İstediğin gibi dalabilirsin muhabbete

Gelelim bugün ki menüyeeee....Tam bir kaçamak yumağı. Rezalet bir menü aslında paylaşmamak lazım kötü örnek olmaması için

Sabah : Kkk
Öğlen : 3-4 yk mantı
Akşam : 4 köfte, Salata, Ayran, Şehriyeli tavuk çorba, 2-3 çatal patates kızartması

Bugün de leptinsiz geçirdim malesef. Midem çok bulandı aralarda atıştırdım hep krakerler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…