- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
meleğim hoş geldinnn
nasılsın görüşmeyeli.
özledim valla gözlerim aradı seni,gelip beğenince hah banu yazıcak diyorum ama ses çıkmıyor..
meğer çok yoğunmuşsun,zaten öyle olmasa mutlaka yazıcanı biliyorum..
hoşbuldum meleğimmm bende özledim kaç kez alıntı yaptım bir bilsen ama hep yarım kaldıtakıma zor yazabildim inan
elbette yazarım kuzummm burası bizim tyuvamız oldu artık yağlarını da bulmuşsunn ne güzel olmuş bedavadan gelmiş gibi olmuştur afiyetle inş
sağol canım hiç birimizi unutmuyorsun her zaman..
yağlar bulundu canım hakkaten bedavadan gelmiş oldu..aklım zeytindekaldı ama benmi göremedim pazarlarda yoksa gelmedimi bilmem..senin tarifle siyah zeytin yapıcaktım..ne siyah ne yeşil hiç görmedim allah verede zamanı geçmemiş olsa..
Ben 40 yaşındayım. Geçen yıl karatayla 20 kilo verip 76 olmuştum. 5ini geri aldım. Şu anda 81 kiloyum. İlk hedefim 75 olmak. Sonrasına Allah kerim...Rica ederim tatlım kızlar sessiz bugün sanırım geçmiş yapıyorlarr est yüzsüzlük olurmu hiç aramıza tekrar hoşgeldinBen sweet 6,takım kaptanı ve bu topiğin müdavimiyim bu ara fazla gelemesemde asla bırakamam İzmirdenim 40 yaşındayım 7 ayda karatay ve sporla 88 kilodan 65 e düştüm şu an 62-63 arası gidip geliyorum bekarım sende biraz kendinden bahsedersen seni tanımış oluruz cnm
Bu arada, verdiğin kilolar ve azmin için tebrik ederim. BravoRica ederim tatlım kızlar sessiz bugün sanırım geçmiş yapıyorlarr est yüzsüzlük olurmu hiç aramıza tekrar hoşgeldinBen sweet 6,takım kaptanı ve bu topiğin müdavimiyim bu ara fazla gelemesemde asla bırakamam İzmirdenim 40 yaşındayım 7 ayda karatay ve sporla 88 kilodan 65 e düştüm şu an 62-63 arası gidip geliyorum bekarım sende biraz kendinden bahsedersen seni tanımış oluruz cnm
Ben 40 yaşındayım. Geçen yıl karatayla 20 kilo verip 76 olmuştum. 5ini geri aldım. Şu anda 81 kiloyum. İlk hedefim 75 olmak. Sonrasına Allah kerim...
Bu arada, verdiğin kilolar ve azmin için tebrik ederim. Bravo
domates zeytini ,alacalı zeytin oluyor sanırım değilmi banum..Sende sağol meleğimm ben domates zeytini alıp yaptım çizme meleğim alacalı süper olur 20 kilo ondan aldım burada pazarlarda zeytin dolu gülüm tam zamanı ama sele zeytini için kasımı beklememiz lazım birkaç haftaya siyah zeytinler gelir ondan yaparız tatlım
domates zeytini ,alacalı zeytin oluyor sanırım değilmi banum..
çizmeden oluyormu demek..ben ya kırıyor ki kırmayı sevmedim .yada çiziyorum yeşili..ama sen çizme diyorsan zeytin bulunca onuda denerim mutlaka güzel olur...
ayy iyiki sordum,sele zeytini yapmayı çok istiyorum ,geçen yıllarda 5 kğ yaptım bişey anlamadım ,hem bu yıl tarifimide aldım senden daha güzel olacağına eminim...
olur mu canım geçmişe gömülüp kaldımPrensesimmm hiç yazmadın kuzummmmküsmüyüz
Afiyetolsun mavişşş harika bir menü cnmmm tbrklertabii biraz da spor eklesek diyorum sade kahve nasıl içilir acaba derdim 1 sene önce alışana dek yanında kuru kayısı veya kuru erikle içtim hep ama şimdi bayılarak içiyorum
mecbur abarttim canim ev 1 aydir temizlenmiyordu Esim evde bi arkadaşıyla kaliyordu ama çok şükür bitti isler bende rahat bi nefes aldim utuleride agir agir yaparim aceleleri yok nasilsa
karataycılar ilk karatay menümü paylaşıyorum :)
sabah
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
birkaç parça tuzsuz peynir
1 tatlı kaşığı çemen (ev yapımı doğal)
1 avuç kuruyemiş
ara
nescafe şekersiz
öğlen
1 avuç kuruyemiş (2 öğün yapmak istedim ama doymuyorum. öğlenleri böyle hafif atlatsam olur mu ki?? )
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
3 kaşık bulgur pilavı
akşamı yemedim yanlış varsa uyarın hanımlar..
Basarabilecekmiyim arkadaşlar çok umitsizim esim arkadaslarim surekli igneleyici laflar söylüyor lar karnim tok istahim masallah yani kendimi umutsuz vaka gibi goruyorum beni gorenler 3 aylik hamile zannediyor basenimde var tabi sirf kilolarim yuzunden alisveris yapacak cesaretim yok ...disari cikmak dahi insanlarin arasina katilmak istemiyorum esimin laf sokmalari icimi cok acıtıyor lütfen bir sihirli değnek yok mu bana dokunsa
Kizlar ya vakit geçmiyor sıkıldım evde tek olmaktan ne bi arkadaş var burada ne bi komsu bu hafta arnavutkoydeki eve başlanacak inşallah kirilacak duvarlar kirilacak vs vs kaba islerine başlayacaklar inşallah bir an önce bitsede tasinsam en azindan orda tanidik kapi çok zaten aile apartmani eşimin ablalari abisiyle ayni binada en üst katta bizim ev dubleks cari kati biraz sansiliyim sanirim diğer katlar tek kat yan apartmanda da eşimin halasi amcasi falan var en azindan tanidik bi çevrenin içinde olmak iyi gelir diye dusunuyorum gerçi cekincelerimde var ama
Birde bana demezmi kotanız dolmuş o yüzden internetiniz yavaşlatılmış diyeulen sınırsız internetin kotasımı olurmuş üstelik yavaşlamayıda anladım kopuyor paso internet
Valla sinir ettiler beni
Eşime telefon açıp ilettim böyle böyle diye oda diyor ulen ne kotası diye
İnşallah birazdan ararlarda şu işi halledip bir güzel kalayı basarım
kızlar iç konuyl alakası yok ama bu ğün başıma ğelen bir olayı anlatıp sizden yorum ekliyorum. spor kuluindeki hoca ordaki başka bir üyeye ben meltemden hiç hoşlanmıyorum onun yanındayken bana soru sorma demiş.dediği üyede enim arkadaşım bende üyeyim zaten oraya oda bana söyledi orçun hoça öyle dedi dedi. ende sinirlendim ve ğidip oranın sahibine bir hocanız bir üye hakkında başka bir üyeye böye diyebilirmi bu nedemek diye sordum.tabi konunun kimlein arasında ğeçtiğini ildiği için ğidip benim arkadaşıma öylemi dediniz lafmı taşıyosunuz falan dedi.hatice ablada benimle küstü sen neden ğidip söylüyosun diye sizce ben yanlış bir şeymi yaptım.
Kızlarrrrrrr aranızda Moniyi ( Ayşeciğimi ) tanıyanlar vardır sanırım
Maalesef 3 gün evvel Babacığını kaybetmiş
Hemde tam Tatile gideceği gün Havaalanında pasaport bölümünden geçmiş ve Allahtan uçağa binmeden öğrenmiş VefatınıGittikten sonra haberi almış olsaydı birde orada uçak bileti bulacağım diye uğraşacaktı
Rabbim Babacığını Cennetine alsın onlarada sabırlar versin
Kızlar sizden ricam hepimiz en azından birer Fatiha okuyabilirmiyiz
menüm
sabah,kısır,biraz peynir,10 zeytin,1 avuş kayısı çekirdeği,biraz ev yapımı pastırma,1 kase çilek.
akşam,1 kase mercimek çorbası,10 lahana etli sarma.
4 lt su..
Kızlarrrrrrrrrr yaaaa Haberleri bile izlemek istemiyorum artık
Dün öldürülen yaşlı karı kocanın katili 17 yaşındaki torunlarıymış
Ay sinirlerim boşaldı resmen bu nasıl birşey yaaa öz torunu sebepte uyuşturucu kullanacaksan bir daha gelme demiş dedesi
Iyi akşamlar arkadaşlar.
Çok yoğundum bugün.
Ayaklarım sızlıyo valla.
Çay keyfi yapıp geçmişi okurum biraz.
Bugünkü menüm şöyle.
Sabah:kkk
Akşam:sebze çorbası
Et ve mantar sote
Salata
Been gider
Selamlarrr yoldaşlar
Bu gunki menum gelsin
Sabah kk kahvaltisi
Ogle patlicanli etli güveç salata
Aksam 1 muz y.mercimek yemegi ve 3 köfte
Spor yok az yurudum bi otaraf bi butaraf okkaa
Selam canlar
Pek kimse yok bu gece sakin topikimiz.
Menümu paylaşayım
Kahvaltı haşlanmış yumurtayı kavrulmuş kıyma ile karıştırdım zeytin peynir sos ve domates ve tabii ceviz.
Öğle : 2 3 kaşık ıspanaklı yumurta ve bir kase yoğurt
Aksam balık ve bol çoban salatası tahin helvasıve sade kkahve yahu kahve sade olunca ne güzel oluyormuş. ..
İşte böyle kızlar Karatay a uyma çabalarım güzel gibi ama sonuçlar da aynı böyle olur inşallah
İyi akşamlar fıstıklarrrnasılsınız herşey yolundadır inş bu ara misafir trafiğim yoğun o yüzden uzak kaldm affedin ne çok geçmiş birikmiş maşallah ne güzel hareketlendik
melankoli yuvana hoşgeldin kuzumm çok merak etmiştik seni
Ayşe ablanın babasına çok üzüldüm mekanı cennet olsun rabbim kalanlara sabır versin inşş
meleğim yeni üyelik almışsın kuzum yeni üyelik yeni bir sen hadi bakalım şans getirir sana umarımbu arada acıktığın an leptin zaten gidiyor meleğim o yüzden aç kalmana gerek yok bitanemm
elmaşekerim bu hafta sonu gelecekler sanırım elbiseni de almışsın herşey yolunda gider inş kuzum
cecom maşallahın var öyle güzel cevaplar vermişsinki hakikaten hayranım sanamenülerin kusursuz kararlılığın sayesinde eminim hedefine ulaşacaksın bitanemm cecom geç superonline a kurtulll tatlım hakikaten hız süper kesinti yok ben çok memnunum
yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz snaırım karatay yapan çoğaldı hepinize başarılar dilerimm
Esincimm geçmi yatıyorsun acaba erken kalkamıyorsunne kadar erken kalkarsak metabolizma o kadar erken çalışmaya başlıyor biliyorsun 3-5 kraker elbette kilo aldırmaz
fakat seni ne kadar tok tutar ya da vucudun için ne getirisi var bu önemli tatlımbendeki kayıtlara göre yazarım kilonu cnm ben
su hatırlatıcı uygulama water your body kuzum indir rahat et
Mervişim hamişim demeden çok yormuşsun kendini dikkat et paşamıza kuzumm
Eddorascım sende bende geçmiş okuyacağız anlaşılan henüz tam bitiremedim
Gülayımm öğleden sonra menüsü nedir öyle bu hafta hedef listesindesin ona göre cezalar snein içinde geçerlii ama benden 70 squat 20 dk ip atlaması gelsin sana sırf sevdiğimden
Daisycimm insan işe dalınca hakikaten yemek düşünmüyor en güzelini yapmışsın bitanem aklına yemek gelince ya bir kitap oku ya bir arkadaşını ara sohbet et o düşünceyi unut kuzum ellerine sağlık
hesapkitap aramıza hoşgeldin canım sağlıklı ve kalıcı kilo vereceğine eminim ne güzel sen de karataya başlamışsın
maviay bitanemm spor yapamıyorsan oryantal yap zumba yap soru zevkli ahle getir o zaman sıkılmazsın cnm sadece diyetle kilo verimi hakikaten uzun sürüyor kalori açığı ortaya çıkarmalıyız ki mevcut kilolar gitsin cnm hatta youtube da Tiffany Rothe un videoları var hepsi ortalama 11 dk lık inan bana sıkılmazsın ve çok etkili ben çok severim
rapunzelcim aynı şey senin içinde geçerli kuzummm sporsuz çok zor
@karkedisi aramıza hoşgeldin cnmm hepimiz için böyle durumlar dönüm noktası oldu inan bana kararını verdikten sontra uygulamak kolay buraya gelerek ilk adımı atmışsın bile buraya sık sık yaz öyle içten bir topicci inan farkı göreceksin eşine de arkadaşlarına da en güzel cevabı fitleşerek vereceksin bitanem
sonundaoldu tatlım menün süperr eken kahvaltı yapanlar 3 öğünde yapabilir bitanemm
benim gibi 10 da kahvaltı yapanlar için 2 öğün yeterli oluyor aslında sabahları 2 yumurta yesen inan bana acıkmazsın :)nescafe yerine türk kahvesi tercih et kuzum beni kırmayı karatayı denediğin için tşk ederim
alyagsu seninle hiç sohbet edemedik kuzum inş sen de hedefine ulaşınca rabbim kucağını bebişle dolduracak inştrombolinle ilgili paylaşımını okuyunca alasım geldi ama yer yok
İremcim inan bana çok memnun kalacaksın karataydan bir de hücreleri yeniliyor kk dan bir arkadaş karatay yapmaya başladı ve hamiş kaldı inş sen de faydasını görürsün bitanemm21 gün ekmek yeme varlığını bile unutursun :)
sade kahvem şok diyetlerden vazgeömene çok sevindim önemli olan kalıcı ve sağlıklı kilo vermek bitanemm gidenler sonsuza dek gitsin gelmesin inşşş
unuttuklarım varsa affola
Kızlaaar,
ne diyorsunuz? Bana da yer var mı burada? Cevap vermezseniz, sükunet ikrardan gelir deyip, bodoslama muhabbete dalıcam, kızmayın sonra ))
Başın sağolsun canımkızlarrr merhaba bu akşam kötü bir haber aldık büyük babam vefat etti bu hafta zaten izinliydim ama bilginiz olsun cecom
canımmm başınız sağolsunkızlarrr merhaba bu akşam kötü bir haber aldık büyük babam vefat etti bu hafta zaten izinliydim ama bilginiz olsun cecom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?