80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazayım
sabah 12 :1 yumurta haşlanmış 1 sosis
yarım dilim ekmek peynir domates salatalık

ara 1 kayısı 1 ceviz

akşam yarım kase tavuk çorbası
haşlama tavuk bol salata

ara nescafe şekersiz

spor salonuna da gittim huzurluyum sadece tavuk çorbasındaki pirinç biraz sıkıntılıgibi ne dersiniz

muzu açlığımı bastırsın diye yolda arabada yedim gülüm
ben de 4 lt den fazla su içerim saymıyorum yazmıyorum o nedenle.kendimi bildim bileli çok su içerim içimden gelen bişi. zaten sabah 2 büyük bardak,yatarken 2 büyük bardak gece de yaklaşık 1lt içiyorum çok susuyorum. suyu içemeyene hayret ediyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize bol eksili, az kalorili çoook güzel bir gün diliyorum

Dün akşam malum annemlerde maç izledik
Tabi eve 12ye çeyrek kala gelince hiç bilgisayarı açmadan direk kendimi yatağa attım hatta eşime gitmedende söylendim madem maç geç başlıyacaktı neden annemlere maç izlemeye geliceğiz diye bana haber verdirdin uyku saatim geçecek diye Kendi anneme de olsa düzenimi bozacak şeyler istemiyorum uzun bir müddet

Sabah şükür yine 6yı az geçiyordu uyandım ve 7 çeyrekte kahvaltımı ettim artık mutfak kapandı hatta bir saat sonrada keyif kahvemi içerim şekersiz ki akşam 16:30a doğru yemeğimi yiyene kadar karnım acıkmasın

Bu arada maşallah baya bir geçmiş birikmiş

Canım harika gidiyorsun ve eminim karşılığını fazlasıyla alacağız
Bak yarın bildirim günü ve ben yine iple çekiyorum
Bakalım bu hafta ne sonuç çıkacak bizden bu bildirimde reglden yırttım bakalım haftaya cumaya kadar başlayıp bitermi ama oda sorun değil nasılsa regl zamanı bile gidiyor kilocuklar şükür

Çok teşekkür ederim Adaşım
Rabbim hepinizden Razı olsun Gönlünüzde olanların hepsini misliyle önünüze sersin...Aminnnnnnnnnn
Eğer sizler olmasaydınız gidip o saçma tüp mide ameliyatını olup ömrümün sonuna kadar kuş kadar beslenip mutsuz olacaktım zayıflamış dahi olsam ama sizler beni Karataya ikna ettikten sonra maşallah çok çok güzel beslenip başaldığım günden beri her hafta kilolarımı veriyorum
Evet yolum çok uzun ( sizlere yaklaşmak için ) ama inanıyorum kesinlikle yaza çok çok büyük bir fark yaratıp beni görenlere helal beeeee dedirteceğim

Kızlaaar,
ne diyorsunuz? Bana da yer var mı burada? Cevap vermezseniz, sükunet ikrardan gelir deyip, bodoslama muhabbete dalıcam, kızmayın sonra ))

Aramıza hoşgeldin
Bizde herkese yer var ama özellikle Muhabbete her daim hazır olanlar çok daha sevilir bizde
Bu topik pek sessiz sayılmaz hatta yakında KKnın en konuşkan topiği seçilirsek hiç şaşırmam

Bu arada ben kendimi tanıtayım
Adım banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyi ve evhanımıyım İstanbulda yaşıyorum ve topiğin artık demirbaşlarından biriyim hatta en ağır demir başıyı
124.5 kgyla başladım en son 10 hafta evvel ve çok şükür her hafta 1 kg kadar gitti Karataya başladığımdan beri tabi bu benim kaçıncı başlangıçımdı 3 senedir tabi artık son çünkü şükür gidiyor kilocuklar patır patır
İnşallah hepbirlikte yaza kadar çok çok güzel kilolar vereceğiz inanıyorum

Adaşım süpersin gerçekten
Okadar yoğunluk arasında yine hem herkesi ilk mesajında unutmadan yorumlamışsın hemde çok çok güzel bu paylaşımı bizlere iletmişsin

kızlarrr merhaba bu akşam kötü bir haber aldık büyük babam vefat etti bu hafta zaten izinliydim ama bilginiz olsun cecom

Canım başınız sağ olsun
Rabbim mekanını cennet etsin ve sizlerede sabırlar versin...Aminnnnnn

Sen bildirimi boşver canım sonuçta şu anda son düşünmen gereken şey Siz son vazifenizi yapıp toparlanmaya çalışın gerisi önemsiz canım

Eki Görüntüle 1278514 Eki Görüntüle 1278515

kahvaltı ve aksam yemegı kızlaaar bende fotografla bıldıreyım bugün dedım :))

Süpersin canım İnşallah resimli paylaşımlar çoğalırda daha da gaza geliriz

Canım çorbaya ne kadar pirinç atılır ki eminim ancak 1 avuç kadar birşeydi ama için rahat etmiyorsa bir dahaki sefere bulgur atmayı dene istersen pirinç yerine
Ben normalde kıymalı sarmaya çok azda olsa pirinç atardım ama dün pirinç yerine bulgur attım ve inan çok daha lezzetli oldu

Anammmmm yeni format yapılmış yine ve bu sefer yazılan kelimelerin adeti bile sayılıyor Zaten çok yazdığımı biliyordum ama yazdığım kelimelerin saysını görünce kendi kendime anammm ne çok konuşuyormuşsun dedim

( 1920 kelim yazmayı başaran ceco )

Günaydın güzeller. Ben Karataya pzt başladım. 81 kilo ile. Bu sabah 81,6 tartıldım. Önce moralim bozuldu tabii... Sonra olası sebepleri düşündüm:
- reglim yaklaşıyor olabilir. Polikistik over olduğum için düzenim yok.
-hiç yürüyüş yapamadım.
-dün akşam muz yedim.

Sonuçta moral bozmadan, en az 2 hafta devam edip sınra durumu değerlendireceğim. Sporu bu hadta değil ama gelecek hafta ekleyebilirim umarım.

Gününüz güzel geçsin.

hoşbuldum. İyi ki sizi buldum. Doğru yerdeyim! Ben de 96 dan indim 81e. Şimdi de 75 olasım var)) sonrasına Allah kerim. Grçi pzt başladım 600 gr almışım ya neyse)) bu uzun vadeli bir iş... 3 günlük sonuçlara bakmıyoruz...
İşin gerçeği şu, Şubatta karın germe ameliyatı olmaya niyetliyim. O zamana dek 75 olmaya çalışacağım. Çünkü 3 çocuktan sonra korkunç sarkma var ((

Neslihank4 nasil gidiyor canim diyet onerilerin var mi?

Karkedisi,
önceki sayfada bir yazını okudum. Ben 40 yaşındayım. Muhtemelen senin en azından ablan olacak yaştatım. Buna istinaden senden birşey rica edecwğim: lütfen kimsenin seni paikolojik olarak ezmesine, iğnelemesine izin verme. Karşımızdaki insanlar, bizim onların durmasına izin verdiğimiz yerde durabilirler ancak. Lütfen senden yukarıda biryerlere koyma insanları. Kocan bile olsa... Ben güzelim, ben akıllıyım de ve başını dik tut. Sen kendini nasıl görürsen, etrafın da öyle görür. Umarım haddimi aşmamışımdır. Sevgiler.

Neslihank4 nasil gidiyor canim diyet onerilerin var mi?

Son birşey daha... Valla susucsm sonra... En azından bir süre)))

başarabilir miyim demişsin... Tabii ki başaracaksın! Ben 40 yaşındayım, polikistik over ve tiroid hastasıyım ve 15 kilo verdim. Sen mi veremeyeceksin Allah aşkına???

Canım bende de PKO ve insülin direnci var ama şükür gidiyor herşeye rağmen
Dediğin gibi büyük ihtmal relg olmaman ve akşam muz yemen sebep olmuş olabilir Malum Canan hoca meyve yiyecekseniz sabah kahvaltıda tüketin diyor

O yüzden dediğin gibi moral bozmak yok O kilolar ya gidecek ya gidecek başka çare yok

Hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olur
Ne güzel sende baya yol almışsın ve eminim şubata kadar 75i de göreceksin.
Şükür benim cildim nasıl birşeyse kilo aldıkça esniyor ama verincede kendi kendine toparlanıyor ama eğer çok çok güzel kilolar veripte sarkma yaşarsam ameliyata cesaret edebilirmiyim bilmiyorum biraz tırsak olduğumdan
Sağlıklı olalımda gerisi nasılsa olur diye düşünüyorum

Bu arada ne güzel fark ettiğin şeylere değiniyorsun, belli ki sende çok dikkatli ve duyarlı birisin

Günaydın canlar..
annemmmm bu sohbette ne kızz... oku oku bitiremedim yahu :) neyse kk da sohbet candır. iyi etmişsiniz.
ben sabah güzelce karatay kahvaltısı yaptım geldim işte de kuruyemişlerimi yerim dedim. geldim ki sofrayı kurmuşlar. müdürde gelmiş ben de 1 saat geç geldim :)
neyse zor bela 1 dilim ince kek yedim pişmanım ewt ama mecbur kaldım. annecim hergün kek yapalım diyor yaptırmıyorum. işte olan oldu.
neyse günün geri kalanını kurtarayyım bari :)
kuruyemiş yemedim ayrıca :)

cnm erken kalkıyorum. 6-7 gibi kahvaltım bitmiş oluyor işe gidiyorum mecbur. zeytin bugünde kaldı artık kendi evime gidince daha randımanlı bir şekilde yaparım inş..

Ümitsizliğe kapılmak yasak
Biz istedikten sonra kesinlikle başaramıyacağımız şey yok
Hep diyorum ben başarabiliyorsam herkes başarır
Valla o sihirli değnek olsaydı ben her yerime deydirirdim onu
Eşinede yeri geldiğinde güzellikle söyle sana laf sokara ancak kötülük yapıyor destek olsun ki sende daha bir azimle beslenmene odaklan
En güzel cevabı ona zayıflayarak verececksin canım unutma sonra kıskançlıktan peşinde pervane olacak haberi yok

Canım eğer işyerinde imkan varsa sen 4 - 5 gibi güzelce yemeğini ye hem eve geldiğinde tok olursun hemde o zaman eşine yemek hazırlarken canın birşey istemez
Olmadı kendine özel birşeyler hazırla bırak enişte ne yerse yesin
Hep kendi kendine ben özelim ve özel muameleyi hak ediyorum diye telkinde bulun dahada güzel ve sağlıklı olmak için bunu yaptığını hiç bir zaman unutma seni kötü yönde etkileyenleride en azından nefsine hakim olmayı öğrenene kadar mesafeli ol canım emin ol bir kaç gün içinde alışıyor insan sonrasında önünde baklava yeseler umurun olmayacak giden kiloları gördükçe
Bak benim büyük kızın yakında doğum günü kutlaması var ve inan aklımın ucundan bile geçmiyor o pastanın tadına dahi bakmak ( 1 kk kadar da olsa yemeyeceğim çünkü ben yaza fıstık gibi bir hatun olmak istiyorum ve başaracağım )[/QUOTE]

saol cnm. söğüş yaptım güzlece yeşillikli falan. anemin bile iştahınmı kabarttım ama yemedi. kadın acaip iradeli yemem derse yemez 50 kilo :) hiç anneme çekmemişim.
bu arada ben çorbalara hiç un koymam annemde öyle mama gibi oluyor sanki. sade olmalı sebzeli falan ..
kereviz 1 kere yedim cnm hayatımda ama hiç damak tadıma uymadı..

cnm sen aç geziyorsun bak olmaz böyle.
sabah bence sağlam kahvaltı yap. öğlen de imkan varsa tencere yemeği yoğurt salata ayran tüket.
yoksa saldırma iç güdümüz atak yapıyor :) yani ben de öyle..

hogeldin cnm aramıza. bizde her telden çalan var :) karatay ağırlıklı, ama her türlü diyet yapılıyor. amaç aynı nasılsa.
75 de olur 65 de 55 de.
sen yeter ki iste :)

ahh cnm hayranım snein bu anaç ruhuna. hiç üşenmeden kimseyi unutmadan ne güzel yorumlar yapıp motive ediyorsun. ağzına yüreğine sağlık.
ben teşekkür ederim sana, cecoya ve diğerlerine.
karataya uyum sağlamaya çalışıyorum. tabi sekmelere uğruyor ama henüz başındayım yolun. inş düzene oturacak.
sabah çok erken kahvaltımı etmiş oluyorum. 6-7 gibi. o yüzden o buçuk öğünü de yapayım ben. bir de eve gidince sabaha kadar miniğim emiyor :)
yumurtayı da bugün 2 tane yedim ..

kızlarrr merhaba bu akşam kötü bir haber aldık büyük babam vefat etti bu hafta zaten izinliydim ama bilginiz olsun cecom

cnm başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin inş. siz ailesine de soğukluğunu versin..

sağol cnm. erken yapıyorum kahvaltıı ewt. o yüzden ben yarım öğün daha ekledim :)
peynire bayılırım ya sınırsız yedim sabah çok hoşuma gitti yani :)

bence gayet iyi cnm. sen klasik diyet yapıyorsun. onda makul öçüde pirinç yeniyor zaten. bence sorun olmaz..

bence regl etkisi ben de +2 kilo bile oluyor regl zamaı sakın pes etme cnm. regl den sonra bak 3 er 5 er gidecek hepsi..

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Senin bu anlattıkların burda bir çoğumuzun başına gelmiştir. Kendimden örnek vereyim motive olsun sana da. Bu sene Ocak ayında eşim şehir dışından döndüğünde arkadaşlarından birkaç tanesi eşin yine mi hamile diye sormuş ( 4 çocuğum var bu arada yaşım 38) eşim de hayır deyince biz yedi aylık filan zannettik demişler ki bunları söyleyen erkek. Eşim akşam gelip bana söyleyince çok utandım sinirlendim ve o anda hemen karar aldım. Arkadaşlarım ve çalıştığım yerdekileri saymıyorum bile. Rizede yeni bir diyetisyen geldiğini ve birçok kişiyi zayıflattığını söylediler. Benim çevremden de gidenler vardı. Önce onları gözlemledim bir ay kadar ( bu dediklerim dayımın kızı ve teyzemin kızı oluyor) biri ilk ay 8 diğeri de 6 kilo verince şubat ayının 15'inde doktordan randevu aldım. Randevu tarihim 10 nisan, Diyetisyen dolu. Kızlara gittim listelerini aldım ortak olan menüleri kendime uyarladım ve 16 şubatta diyete başladım, doktor randevuma kadar 8 kilo verdim. Başlangıç kilom 93,1'di. Doktora başladıktan sonra gerisi geldi zaten. 8 ay oldu ve şu an 66,6 kiloyum. 26,5 kg gitti. Çevremdeki tepkileri anlatmakla bitmez. O sözleri duydukça daha çok motive oluyorum ve daha çok istek duyuyorum kilo vermek için. Hedefime ulaşmama 6,4 kilo kaldı. Şimdi biraz yavaşladı kilo vermem, hatta son bir aydır kilo veremedim gibi birşey. Ama pes etmek yok elbet bir yerde direnç kırılacak ve sonu gelecek Allahın izniyle.
Ben buraya çok gelemiyorum, zamanım olmuyor ama burda sana yardımcı olacak, herkese yüreğini açan çok değerli arkadaşlarım var. Burada olmak o kadar işime yaradı ki, menü paylaşınca insan daha çok dikkat ediyor. Sen buralarda ol, acele etme, sabırlı olduktan sonra gerisi gelir nasılsa. Hergün düzenli menülerini paylaş, hatalı yerler varsa yardımcı olurlar sana. Tekrar hoşgeldin.

karkedisi yazını şimdi gördüm
her zaman senin motiveni bozacaklar çıkar karşına.
ben eşimle nikahı yaptım foto çekindik flaan fila. sonra fotolara bakarken şok oldum.
ben bildiğin duba gibi duruyorum. kendimi hiç kilolu snamazdım. ama öyle derli topluda değil kilom. bildiğin bıngıl bıngıl.
neyse sabha kalktım ben diyetteyim dedim. po zaman bir ev arkadaşım var o benden çok daha kilolu. gel birlikte başlayalım dedim.
dediki ben yemek yemezsem çok mutsuz oluyorum.
aslında haklıda doğunun en ücrasında görev yapıyoruz. tek eğlencemiz yemek. (yani biz öyle sanıryoruz. zayıflığın verdiği hazıı bilemediğimiz için)
dedim tamam o zaman bana destek olur musun?? olur dedi.
kekler börekler en sevdiğim kola(onun hiç sevmedi) dolaptan eksik olmuyordu. al sana destek.
benden kısır istiyordu yapıyordum ben salatasını yiyordum. Allah dan yemek yapmayı biimiyorduda yaptıkalrımı yiyordu. ben severim böyle sebzeleri diyordu. bilemem seviyor mu??
ite iş arkadaşım erkek babam yaşımda. revani, börek, çikolata getirp duuryor. ben diyet yapıyorum diyorum pek ümitli değil. dalga geçer tarzında.
birgün zorla çikolata verdi ev arkadaşım bende eşime verdim iş yerinde yiyor. iş arkadaşım geldi hani sen yemiyordun diye beni bir bozdu o zaman eşim diyorum ama nişanlım yani. üzüldüm yanında. saolsun dedi ki o yemiyor ben yiyorum.
ben kilo veriyorum ama kimse sallamıyor. eşim diyor ki pantolonun mu bolaldı senin. 23 kilo verdim de öyle söyedi :)
yani demem o ki 82 kiodan 60 kiloya gelene kadar kimse inanmadı vereceğime.
ha bi de sonra diyorlar ki biz seni hastalıklı snaıyorduk, ne kadr çok kilon vardı???
ilaç mı kullandın bilmem ne biimem ne..
yani insnalara kulağını tıka yoluna devam et. en büyük desteğimde burdaki arkadaşlarımdı. evlilik hamilelik derken soluğu burda aldım. ha yine de çok kilo almadım. insn çektiği zorluğu bilince dikkat ediyor..

ooo ne yazmışım :) kusura bakmayın geçmişe döndüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…