- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
menümü yazayım
sabah 12 :1 yumurta haşlanmış 1 sosis
yarım dilim ekmek peynir domates salatalık
ara 1 kayısı 1 ceviz
akşam yarım kase tavuk çorbası
haşlama tavuk bol salata
ara nescafe şekersiz
spor salonuna da gittim huzurluyum sadece tavuk çorbasındaki pirinç biraz sıkıntılıgibi ne dersiniz
Pirinç olmamış tabi ki :) Karatay mı yapıyorsun sende? Eğer karatay ise nescafe de olmamış
muzu açlığımı bastırsın diye yolda arabada yedim gülüm
ben de 4 lt den fazla su içerim saymıyorum yazmıyorum o nedenle.kendimi bildim bileli çok su içerim içimden gelen bişi. zaten sabah 2 büyük bardak,yatarken 2 büyük bardak gece de yaklaşık 1lt içiyorum çok susuyorum. suyu içemeyene hayret ediyorum
Anladım canım. Afiyet olsun o zaman. Bende çok imreniyorum öyle su içenlere yaa. Bu ara midem kötü ondan içemiyorum belkide zorluyorum şimdi bakalım nolcak
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize bol eksili, az kalorili çoook güzel bir gün diliyorum
Dün akşam malum annemlerde maç izledik
Tabi eve 12ye çeyrek kala gelince hiç bilgisayarı açmadan direk kendimi yatağa attım hatta eşime gitmedende söylendim madem maç geç başlıyacaktı neden annemlere maç izlemeye geliceğiz diye bana haber verdirdin uyku saatim geçecek diyeKendi anneme de olsa düzenimi bozacak şeyler istemiyorum uzun bir müddet
Sabah şükür yine 6yı az geçiyordu uyandım ve 7 çeyrekte kahvaltımı ettimartık mutfak kapandı hatta bir saat sonrada keyif kahvemi içerim şekersiz ki akşam 16:30a doğru yemeğimi yiyene kadar karnım acıkmasın
Bu arada maşallah baya bir geçmiş birikmiş
Canım harika gidiyorsun ve eminim karşılığını fazlasıyla alacağız
Bak yarın bildirim günü ve ben yine iple çekiyorum
Bakalım bu hafta ne sonuç çıkacak bizdenbu bildirimde reglden yırttım bakalım haftaya cumaya kadar başlayıp bitermi ama oda sorun değil nasılsa regl zamanı bile gidiyor kilocuklar şükür
Çok teşekkür ederim Adaşım
Rabbim hepinizden Razı olsun Gönlünüzde olanların hepsini misliyle önünüze sersin...Aminnnnnnnnnn
Eğer sizler olmasaydınız gidip o saçma tüp mide ameliyatını olup ömrümün sonuna kadar kuş kadar beslenip mutsuz olacaktım zayıflamış dahi olsam ama sizler beni Karataya ikna ettikten sonra maşallah çok çok güzel beslenip başaldığım günden beri her hafta kilolarımı veriyorum
Evet yolum çok uzun ( sizlere yaklaşmak için ) ama inanıyorum kesinlikle yaza çok çok büyük bir fark yaratıp beni görenlere helal beeeee dedirteceğim
Aramıza hoşgeldin
Bizde herkese yer var ama özellikle Muhabbete her daim hazır olanlar çok daha sevilir bizde
Bu topik pek sessiz sayılmaz hatta yakında KKnın en konuşkan topiği seçilirsek hiç şaşırmam
Bu arada ben kendimi tanıtayım
Adım banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyi ve evhanımıyımİstanbulda yaşıyorum ve topiğin artık demirbaşlarından biriyim hatta en ağır demir başıyı
124.5 kgyla başladım en son 10 hafta evvel ve çok şükür her hafta 1 kg kadar gitti Karataya başladığımdan beri tabi bu benim kaçıncı başlangıçımdı 3 senedirtabi artık son çünkü şükür gidiyor kilocuklar patır patır
İnşallah hepbirlikte yaza kadar çok çok güzel kilolar vereceğiz inanıyorum
Adaşım süpersin gerçekten
Okadar yoğunluk arasında yine hem herkesi ilk mesajında unutmadan yorumlamışsın hemde çok çok güzel bu paylaşımı bizlere iletmişsin
Canım başınız sağ olsun
Rabbim mekanını cennet etsin ve sizlerede sabırlar versin...Aminnnnnn
Sen bildirimi boşver canım sonuçta şu anda son düşünmen gereken şeySiz son vazifenizi yapıp toparlanmaya çalışın gerisi önemsiz canım
Süpersin canımİnşallah resimli paylaşımlar çoğalırda daha da gaza geliriz
Canım çorbaya ne kadar pirinç atılır kieminim ancak 1 avuç kadar birşeydi ama için rahat etmiyorsa bir dahaki sefere bulgur atmayı dene istersen pirinç yerine
Ben normalde kıymalı sarmaya çok azda olsa pirinç atardım ama dün pirinç yerine bulgur attım ve inan çok daha lezzetli oldu
Anammmmm yeni format yapılmış yine ve bu sefer yazılan kelimelerin adeti bile sayılıyorZaten çok yazdığımı biliyordum ama yazdığım kelimelerin saysını görünce kendi kendime anammm ne çok konuşuyormuşsun dedim
( 1920 kelim yazmayı başaran ceco )
Günaydın ceccom.. Maşallah yaz sen yeterki aldırma kelime sayısına :) Ayrıca maşallah gene altı da kalmışsın helal vallahi
Günaydın güzeller. Ben Karataya pzt başladım. 81 kilo ile. Bu sabah 81,6 tartıldım. Önce moralim bozuldu tabii... Sonra olası sebepleri düşündüm:
- reglim yaklaşıyor olabilir. Polikistik over olduğum için düzenim yok.
-hiç yürüyüş yapamadım.
-dün akşam muz yedim.
Sonuçta moral bozmadan, en az 2 hafta devam edip sınra durumu değerlendireceğim. Sporu bu hadta değil ama gelecek hafta ekleyebilirim umarım.
Gününüz güzel geçsin.
Günaydın canım. Karatayda akşamlar meyve yenmiyor. Günlük bir mevsim meyvesi tüketebilirsin onu da kahvaltı ile beraber tüketmeye çalış. Muz şişkinlik yapar diğer durumlarda artı çıkmana neden olmuş olabilir.
Günaydın kizlar 9 dan beri ayaktayim daha dogrusu uzaniyorum basim donuyor ve midem acayip fena bi suru alinti yapmistim ama yok olmuşlar
Sweetim hoşgeldin ozlettin kendini evet biraz ev işlerine sarildim mecbur
Elmam basin sağolsun çok üzüldüm mekani cennet olsun ins
Günaydın canım. Ne zaman bitcekmiş ki mide bulantıların ?