80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pirinç olmamış tabi ki :) Karatay mı yapıyorsun sende? Eğer karatay ise nescafe de olmamış Onun yerine sade bir türk kahvesi antioksidan niyetine miss gibi olur.

Anladım canım. Afiyet olsun o zaman. Bende çok imreniyorum öyle su içenlere yaa. Bu ara midem kötü ondan içemiyorum belkide zorluyorum şimdi bakalım nolcak

Günaydın ceccom.. Maşallah yaz sen yeterki aldırma kelime sayısına :) Ayrıca maşallah gene altı da kalmışsın helal vallahi

Günaydın canım. Karatayda akşamlar meyve yenmiyor. Günlük bir mevsim meyvesi tüketebilirsin onu da kahvaltı ile beraber tüketmeye çalış. Muz şişkinlik yapar diğer durumlarda artı çıkmana neden olmuş olabilir.

Günaydın canım. Ne zaman bitcekmiş ki mide bulantıların ? Belli bi ayda biter diye biliyorum ama inşalah kısa sürede biter.

Canım benim eşimde aynı seninkisi gibi, demediği laf kalmazdı, sürekli laf sokardı destek olmazdı. Diyete başladığımda şehir dışındaydı. Telefonda diyete başladım deyince dediği ilk şey sen yapamazsın oldu. Ama hiç moralimi bozmadım. Daha çok inatlaştım. Bir de şehir dışında olması işime yaradı, ayda bir geldi bendeki değişimi gördükçe şaşırdı inanamadı. Bende hiçbirşey demedim. Şimdi zaten ben laf sokuyorum. Dediklerini ona hatırlatıyorum susuyor. Şimdi de kıskanmaya başladı. Yıllardır kıskançlığı bir kenara bırakmıştı

Canım benim eşimde aynı seninkisi gibi, demediği laf kalmazdı, sürekli laf sokardı destek olmazdı. Diyete başladığımda şehir dışındaydı. Telefonda diyete başladım deyince dediği ilk şey sen yapamazsın oldu. Ama hiç moralimi bozmadım. Daha çok inatlaştım. Bir de şehir dışında olması işime yaradı, ayda bir geldi bendeki değişimi gördükçe şaşırdı inanamadı. Bende hiçbirşey demedim. Şimdi zaten ben laf sokuyorum. Dediklerini ona hatırlatıyorum susuyor. Şimdi de kıskanmaya başladı. Yıllardır kıskançlığı bir kenara bırakmıştı

normalde bitmeliydi canim ama benimki artarak devam ediyorum bulanti hapida banamisin demiyor bas donmeside cabasi

yahuu kuzularrr bu ne hız bu sayfayı bitireyim yazayım diyom yeni bi sayfa daha dolmuş nerdeyse Allah muhabbetimizi arttırsın... iyiki varsınız.... Günaydın bu arada... sabah kalktım kızı okula bıraktım sonra kardeşim asker ona para göndermek için en uzak atm ye gittim ve geldim yani 20 dk kadar yürüdüm extradan.. sonra geldim kahvaltımı yaptım ve işteyim şuan her gün daha bi enerjik hissediyorum kendimi ben yaa..

normalde bitmeliydi canim ama benimki artarak devam ediyorum bulanti hapida banamisin demiyor bas donmeside cabasi

selam canım kişiye göre değişiyo o bulantılar, baş dönmeside normaldir yani hiç durmuyosun yoruyosun kendini az sakinnn az yavaş dinlen biraz bu güner geri gelmiycek tadını çıkar... öptüm

Günaydın çıtır kızlar
Kahvaltımı yaptım. Bugün temizlik günü.
Kendime su içme programı ve adımsayar indirdim ohh mis

o su içme çook işe yarıyor inan adımsayara pek güvenmiyorum ben ama dene bakalım sonuç doğruya yakın olursa bende indreyim

Harika harika nasil mutlu oldum okudukca iyivki varsiniz . . . Muck muck

Şekersiz Keyif Kahvemi bir güzel hüplettim sonrada 5.ci Wall sit denememi yaptım ( bu sefer 1 dakikada az fazla dayanabildim ) üzerine birde 100 x İp atladım

Şimdide Titreşim kemerimi bağlayıp Pc başına oturdum
O göbek eriyecek başka yolu yok ( sıkıyorsa erimesin )

[QUOTE

t: 37437744, member: 396428"]Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Senin bu anlattıkların burda bir çoğumuzun başına gelmiştir. Kendimden örnek vereyim motive olsun sana da. Bu sene Ocak ayında eşim şehir dışından döndüğünde arkadaşlarından birkaç tanesi eşin yine mi hamile diye sormuş ( 4 çocuğum var bu arada yaşım 38) eşim de hayır deyince biz yedi aylık filan zannettik demişler ki bunları söyleyen erkek. Eşim akşam gelip bana söyleyince çok utandım sinirlendim ve o anda hemen karar aldım. Arkadaşlarım ve çalıştığım yerdekileri saymıyorum bile. Rizede yeni bir diyetisyen geldiğini ve birçok kişiyi zayıflattığını söylediler. Benim çevremden de gidenler vardı. Önce onları gözlemledim bir ay kadar ( bu dediklerim dayımın kızı ve teyzemin kızı oluyor) biri ilk ay 8 diğeri de 6 kilo verince şubat ayının 15'inde doktordan randevu aldım. Randevu tarihim 10 nisan, Diyetisyen dolu. Kızlara gittim listelerini aldım ortak olan menüleri kendime uyarladım ve 16 şubatta diyete başladım, doktor randevuma kadar 8 kilo verdim. Başlangıç kilom 93,1'di. Doktora başladıktan sonra gerisi geldi zaten. 8 ay oldu ve şu an 66,6 kiloyum. 26,5 kg gitti. Çevremdeki tepkileri anlatmakla bitmez. O sözleri duydukça daha çok motive oluyorum ve daha çok istek duyuyorum kilo vermek için. Hedefime ulaşmama 6,4 kilo kaldı. Şimdi biraz yavaşladı kilo vermem, hatta son bir aydır kilo veremedim gibi birşey. Ama pes etmek yok elbet bir yerde direnç kırılacak ve sonu gelecek Allahın izniyle.
Ben buraya çok gelemiyorum, zamanım olmuyor ama burda sana yardımcı olacak, herkese yüreğini açan çok değerli arkadaşlarım var. Burada olmak o kadar işime yaradı ki, menü paylaşınca insan daha çok dikkat ediyor. Sen buralarda ol, acele etme, sabırlı olduktan sonra gerisi gelir nasılsa. Hergün düzenli menülerini paylaş, hatalı yerler varsa yardımcı olurlar sana. Tekrar hoşgeldin.[/QUOTE]
Sizi tanimak cok güzel iyi ki varsiniz iyi ki buradayim . . . Cok ozelsiniz

maşallah maşallah. Rabbim daim etsin.. daha tartıdaki eksileri görünce gör sen enerjiyi cnm :)

Harika harika nasil mutlu oldum okudukca iyivki varsiniz . . . Muck muck

sen de iyi ki varsın cnm. senin burdaki hikayeni okudukça hepimizde çok mutlu oluruz inan. sakın pes etme.. sakın..
ceco menülerini takip eder artık
öpüyorum..

annem o göbek senin iradenle baş edebilir mi??
hayır eriyecek başka yolu yok onun

selam canım kişiye göre değişiyo o bulantılar, baş dönmeside normaldir yani hiç durmuyosun yoruyosun kendini az sakinnn az yavaş dinlen biraz bu güner geri gelmiycek tadını çıkar... öptüm
sorma canim ya azicik bisey yiyeyim dedim bulanti hapinida ictm ama aninda lavaboya kostururken buldum kendimi dun falan baya Dinlendim cnm ama acisi yeni. Cikiyor sanirim

Canım inşallah geçer bazıları 9 ay boyunca çekiyormuş ben diyorum normaldede hassas midem kesin öyle çekicem ben diye. İnşallah sen atlatırsın hemencik. Sonrası keyifli geçer sanırım hamiişliğin tadını çıkar.

o su içme çook işe yarıyor inan adımsayara pek güvenmiyorum ben ama dene bakalım sonuç doğruya yakın olursa bende indreyim

Yarıyor arada bi lıkır lıkır bi uyarı yapıyor içiyorum hemen
Adımsayar saçma zaten elimde taşıyınca sayıyor yoksa saymıyor bilemedim.

Bende şimdi içiyorum kahvemi ohh mis gibi. Afiyet olsun sanada :)

inş canim benim ya bende çok korkuyorum 9 ay sürecek diye azalacagina cogaliyyor daha

günaydın hanımlar herkese hayırlı güzel bir gün dilerim.geç kaldım buraya kusura bakmayın.geçmişi okumakta baya zaman alıyor.ellerinize ,birbirinize olan desteğinize sağlık vallaha.muhabbetimiz hep tatlı,güzel olsun inşallah.kızlar benim regl üzerinden 3 gün geçti.trambolinde zıplamadım bugün bilerek.akşama test yapacağım.hamişsem diye korktum açıkcası.bakalım akşama netlik kazanırım.

dünkü menümü de paylaşayım.
sabah kalkınca yeşilkahve 1 bardak ve 20 dk egzersiz
kahvaltı 3 kaşık yulaf ezmesi ve 2 dilim kivi ve 1 bardak yağsız süt ile hazırlanmış karışım
ara limonlu bisküvi ve yeşilçay
öğlen az et döner ,1 dilim ekmek,ayran
ara yoğurt ve kuru erik 3 adet
akşam offff 2 sigara böreği ve ayran
su 2,5 lt

hadi hayirli haberlerle ins cnm

hadi hayırlısı cnm. yalnız sabah testi daha iyi sonuç veriyormuş ben öyle yapmıştım.
bize haber ct cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…