- 10 Ekim 2014
- 88
- 299
- 88
- 37
slm aleyküm cecom.aynene ya a.bizde dün akşam film keyfi yapıyoruz eşimle,çocuklar uyumuş.baktım saat gece 1 e geliyo.hadi ya ne zaman bitecek bu film leptini kaçıracam diye birden çıkış yapınca eşim zavallı kaldı öyle,sonra haydi leptin leptin diye takılmaya başladı.çok destek oluyor sağolsun kilo veremeceğime inanmasa daSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize bol eksili, az kalorili çoook güzel bir gün diliyorum
Dün akşam malum annemlerde maç izledik
Tabi eve 12ye çeyrek kala gelince hiç bilgisayarı açmadan direk kendimi yatağa attım hatta eşime gitmedende söylendim madem maç geç başlıyacaktı neden annemlere maç izlemeye geliceğiz diye bana haber verdirdin uyku saatim geçecek diyeKendi anneme de olsa düzenimi bozacak şeyler istemiyorum uzun bir müddet
Sabah şükür yine 6yı az geçiyordu uyandım ve 7 çeyrekte kahvaltımı ettimartık mutfak kapandı hatta bir saat sonrada keyif kahvemi içerim şekersiz ki akşam 16:30a doğru yemeğimi yiyene kadar karnım acıkmasın
Bu arada maşallah baya bir geçmiş birikmiş
Canım harika gidiyorsun ve eminim karşılığını fazlasıyla alacağız
Bak yarın bildirim günü ve ben yine iple çekiyorum
Bakalım bu hafta ne sonuç çıkacak bizdenbu bildirimde reglden yırttım bakalım haftaya cumaya kadar başlayıp bitermi ama oda sorun değil nasılsa regl zamanı bile gidiyor kilocuklar şükür
Çok teşekkür ederim Adaşım
Rabbim hepinizden Razı olsun Gönlünüzde olanların hepsini misliyle önünüze sersin...Aminnnnnnnnnn
Eğer sizler olmasaydınız gidip o saçma tüp mide ameliyatını olup ömrümün sonuna kadar kuş kadar beslenip mutsuz olacaktım zayıflamış dahi olsam ama sizler beni Karataya ikna ettikten sonra maşallah çok çok güzel beslenip başaldığım günden beri her hafta kilolarımı veriyorum
Evet yolum çok uzun ( sizlere yaklaşmak için ) ama inanıyorum kesinlikle yaza çok çok büyük bir fark yaratıp beni görenlere helal beeeee dedirteceğim
Aramıza hoşgeldin
Bizde herkese yer var ama özellikle Muhabbete her daim hazır olanlar çok daha sevilir bizde
Bu topik pek sessiz sayılmaz hatta yakında KKnın en konuşkan topiği seçilirsek hiç şaşırmam
Bu arada ben kendimi tanıtayım
Adım banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyi ve evhanımıyımİstanbulda yaşıyorum ve topiğin artık demirbaşlarından biriyim hatta en ağır demir başıyı
124.5 kgyla başladım en son 10 hafta evvel ve çok şükür her hafta 1 kg kadar gitti Karataya başladığımdan beri tabi bu benim kaçıncı başlangıçımdı 3 senedirtabi artık son çünkü şükür gidiyor kilocuklar patır patır
İnşallah hepbirlikte yaza kadar çok çok güzel kilolar vereceğiz inanıyorum
Adaşım süpersin gerçekten
Okadar yoğunluk arasında yine hem herkesi ilk mesajında unutmadan yorumlamışsın hemde çok çok güzel bu paylaşımı bizlere iletmişsin
Canım başınız sağ olsun
Rabbim mekanını cennet etsin ve sizlerede sabırlar versin...Aminnnnnn
Sen bildirimi boşver canım sonuçta şu anda son düşünmen gereken şeySiz son vazifenizi yapıp toparlanmaya çalışın gerisi önemsiz canım
Süpersin canımİnşallah resimli paylaşımlar çoğalırda daha da gaza geliriz
Canım çorbaya ne kadar pirinç atılır kieminim ancak 1 avuç kadar birşeydi ama için rahat etmiyorsa bir dahaki sefere bulgur atmayı dene istersen pirinç yerine
Ben normalde kıymalı sarmaya çok azda olsa pirinç atardım ama dün pirinç yerine bulgur attım ve inan çok daha lezzetli oldu
Anammmmm yeni format yapılmış yine ve bu sefer yazılan kelimelerin adeti bile sayılıyorZaten çok yazdığımı biliyordum ama yazdığım kelimelerin saysını görünce kendi kendime anammm ne çok konuşuyormuşsun dedim
( 1920 kelim yazmayı başaran ceco )
amin cnm olmazsa sabahta yaparım mutlaka haber veririmhadi hayırlısı cnm. yalnız sabah testi daha iyi sonuç veriyormuş ben öyle yapmıştım.
bize haber ct cnm :)
Saol canım desteğin için, yorum yaptığın için.Evet haklısın ayva şekerli değil ama fazladan bir şey yemeye başlayınca devamıda gelir kendimi durduramam diye korkuyorum ondan dolayıda anında moralim bozuluyor.Ama bundan sonra daha dikkatli olacağım.suçluluk psikolojini beğendim :) daha az hata yaparsın. aslında ne kadar kaçamak yapmazsak o kadar sağlam gidiyor kilolar.
gelgelelim ayva şekerli bir meyve değil. hatta baya kekremsi ve güzel tok tutar. sanmıyorum ki tartıya yansısın.
bazı kaçamaklar hop tartıda artıya döner bu öyle değil. bu kadar üzme kendini cnm..
Gecmis olsun tatlımmavi post: 37439052 .!.:ayyy kızlar çok fenayım ben dükkanın önünde 75 yaşların bi teyze yüz üstü düştü baştan bişey yoktu kalkmaya falan çalıştı tam tutmaya gittim kan fışkırmaya başladı allahım kaşı yarılmış bende bakamam öyle yaraya falan Rabbim nasıl bi dirayet verdiyse onca kalabalık toplanmasına rağmen ayrılamadım teyzenin başından bide yanında yeğeni varmış oda yığılıp kalmazmı halam halam diye yarasını görünce kıyamam rabbim kimsey yaşatmasın yaa.. Ama şimdide ben pert oldum yani elim ayağım titriyo tutmuyo sanki bacaklarım kalbim sıkışıyo gibi...
ayyy kızlar çok fenayım ben dükkanın önünde 75 yaşların bi teyze yüz üstü düştü baştan bişey yoktu kalkmaya falan çalıştı tam tutmaya gittim kan fışkırmaya başladı allahım kaşı yarılmış bende bakamam öyle yaraya falan Rabbim nasıl bi dirayet verdiyse onca kalabalık toplanmasına rağmen ayrılamadım teyzenin başından bide yanında yeğeni varmış oda yığılıp kalmazmı halam halam diye yarasını görünce kıyamam rabbim kimsey yaşatmasın yaa.. Ama şimdide ben pert oldum yani elim ayağım titriyo tutmuyo sanki bacaklarım kalbim sıkışıyo gibi...
ayyy bende aynen senin gibi oluyorum yaaa dyaanamıyorummmayyy kızlar çok fenayım ben dükkanın önünde 75 yaşların bi teyze yüz üstü düştü baştan bişey yoktu kalkmaya falan çalıştı tam tutmaya gittim kan fışkırmaya başladı allahım kaşı yarılmış bende bakamam öyle yaraya falan Rabbim nasıl bi dirayet verdiyse onca kalabalık toplanmasına rağmen ayrılamadım teyzenin başından bide yanında yeğeni varmış oda yığılıp kalmazmı halam halam diye yarasını görünce kıyamam rabbim kimsey yaşatmasın yaa.. Ama şimdide ben pert oldum yani elim ayağım titriyo tutmuyo sanki bacaklarım kalbim sıkışıyo gibi...
günaydın hanımlar herkese hayırlı güzel bir gün dilerim.geç kaldım buraya kusura bakmayın.geçmişi okumakta baya zaman alıyor.ellerinize ,birbirinize olan desteğinize sağlık vallaha.muhabbetimiz hep tatlı,güzel olsun inşallah.kızlar benim regl üzerinden 3 gün geçti.trambolinde zıplamadım bugün bilerek.akşama test yapacağım.hamişsem diye korktum açıkcası.bakalım akşama netlik kazanırım.
dünkü menümü de paylaşayım.
sabah kalkınca yeşilkahve 1 bardak ve 20 dk egzersiz
kahvaltı 3 kaşık yulaf ezmesi ve 2 dilim kivi ve 1 bardak yağsız süt ile hazırlanmış karışım
ara limonlu bisküvi ve yeşilçay
öğlen az et döner ,1 dilim ekmek,ayran
ara yoğurt ve kuru erik 3 adet
akşam offff 2 sigara böreği ve ayran
su 2,5 lt
slm aleyküm cecom.aynene ya a.bizde dün akşam film keyfi yapıyoruz eşimle,çocuklar uyumuş.baktım saat gece 1 e geliyo.hadi ya ne zaman bitecek bu film leptini kaçıracam diye birden çıkış yapınca eşim zavallı kaldı öyle,sonra haydi leptin leptin diye takılmaya başladı.çok destek oluyor sağolsun kilo veremeceğime inanmasa da
ayyy kızlar çok fenayım ben dükkanın önünde 75 yaşların bi teyze yüz üstü düştü baştan bişey yoktu kalkmaya falan çalıştı tam tutmaya gittim kan fışkırmaya başladı allahım kaşı yarılmış bende bakamam öyle yaraya falan Rabbim nasıl bi dirayet verdiyse onca kalabalık toplanmasına rağmen ayrılamadım teyzenin başından bide yanında yeğeni varmış oda yığılıp kalmazmı halam halam diye yarasını görünce kıyamam rabbim kimsey yaşatmasın yaa.. Ama şimdide ben pert oldum yani elim ayağım titriyo tutmuyo sanki bacaklarım kalbim sıkışıyo gibi...
Kızlar ben bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım hastayım da tartıya çıkıp moralimi bozmayayım.
Prensesler ingiliz karbonati hakkin da bilgisi olan var mi?
canım ya kitap serisini alman süper olacak bencede.çok işine yarar.çünkü karatayı bir hayli benimsemişsin.Kızlarrrrrrrrrrrrrr biraz evvel az Hepsiburada.coma bakayım dedimde Karatay kitaplarını set halinde 44 Liraya satıyorlarmış
Zaten ne zamandır kitabını almak istiyordum seti görünce anında sepete attım
Genelde ben beğendimi sepete atarım sonra eşim siparişini verir kartlar onda diyeonuda hemen aradım bak o kitap setini istiyorum diye oda sağ olsun bugün beklede kesim tarihi geçsin yarın siparişini veririz dedi
Tek tek almaya kalkışsam sallayıp dururdum kesin daha dur şunu okuyayım sonra diğerlerini alırım diyeüstelik Canan Hocanın Yemek kitabıda içinde Çok şükür kilolar gidiyor ama herşeyi iyice okuyup bilimsel anlamdada bilmek istiyorum hem yemek kitabıda olunca ne pişireceğim derdide olmaz
Belki sizlerden de almak isteyen varsa diye haber vereyim dedim
Canım hayırlısı olur inşallah
Hiç dert etme sonuçta hamilede olsan Karatay yapabilirsin he birtek şu trampolin o zaman bir müddet rafa kalkar mecbur
İnşallah güzel haberlerle gelirsinRabbim gönlüne göre versin...Aminnn
Biz onlara en güzel cevabı kilo vererek vereceğiz zaten
Sağ olsun eşim bana çok inanıyor hatta adamcağız akşamları benden boş bulunup birşey istediğinde bir bakış atıyorum hemen başlıyor ya aşkım çok özür dilerim sen otur ben kendim alırım falan demeyebenim içimin gittiğini sanıyor o birşey yerken aslında aksine ona kızıyorum geç saate arada da olsa birşeyler yemek istiyor diye sonuçta ben çocuklara bile karatay uygulatmaya çalışırken o mızıkıp kötü örnek oluyor
Büyük direniyor arada ama ufaklık sağ olsun ben ne dersem onu yiyor hatta reklamda abur cubur görsün Anneciğim bunlar sağlıksız biz yemiyoruz dimi diyordün hatta çikolata reklamında canı çekti sanırım bana en tatlı haliyle soruyor bu sağlıksızmı diye sonrada diyor ki keşke sağlıklı olsaydıda yeseydik diye hatta sonrada diyor ki Anneciğim belki ileride bu sağlıklı olur dimi diye bende sabret belki sağlıklısı çıkar diye kandırdım ama kuzum sağ olsun hiç mızmızlanıp tutturmadı istiyorum diye
Canım sanada o Teyzeyede çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin Teyzeyede... Aminnn
Sendende Allah razı olsun hemen müdahale etmişsin elinden geldiğincebende olsam hayatta duramaz anında koşardım kesin
Biraz dinlenmeye çalış canım sende
Sen bilirsin canım o zaman herhalde Adaşım seni sabit yazar diye tahmin ediyorum
Canım Alkali diyetinde kullanılıyor o ..
Suyun içine çay kaşığının ucuyla koyup içiyorlar; hem bağırsakları düzenliyormuş hemde kilo vermeye yardımcıymış ama limonuda suya sıktığında Alkali oluyor zaten hani özel alıpta yapmaya gerek yok
Sağlık için çok faydalıymış hatta eczanelerde hazır alkali damlası diye satılan birşeyde varmış direk suya damlatılan; tatsız ve rengsiz birşeymiş.
Bİr ara bende almayı düşündüm sağlık acısından ama limonlu suyunda aynı etkiye sahip olduğunu duyunca vazgeçmiştim
Kızlar dünki menümü yazamadım şimdi yazayım :
Geç kalktığım için yine kahvaltı yapamadım
araöğün:3 mandalina
öğlen:sebzeli tavuk,1 kase yoğurt,bol salata,1.5 dilim ekmek
araöğün:1 kase yoğurt,1 kivi,1 mandalina
akşam:hamsı buğulama,1.5 dilim ekmek,boll salata
araöğün:2 mandalina
cnm tansiyonunu ölçtürüyor musun??Bugün kalkmiyor kafam bi turlu uyuyabilsem rahat edicem uyuyamiyirum da
Kendim olcuyorum cnm normaldedr düşüktür benim tansiyonum hamileyken de düşük geneldecnm tansiyonunu ölçtürüyor musun??
bir ölçtür eğer kontrol etmediysen. hamilelikte sinsi bir şekilde artış ya da düşüş olabiliyor.
Kendim olcuyorum cnm normaldedr düşüktür benim tansiyonum hamileyken de düşük genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?