80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm aleyküm cecom.aynene ya a.bizde dün akşam film keyfi yapıyoruz eşimle,çocuklar uyumuş.baktım saat gece 1 e geliyo.hadi ya ne zaman bitecek bu film leptini kaçıracam diye birden çıkış yapınca eşim zavallı kaldı öyle,sonra haydi leptin leptin diye takılmaya başladı.çok destek oluyor sağolsun kilo veremeceğime inanmasa da

ayyy kızlar çok fenayım ben dükkanın önünde 75 yaşların bi teyze yüz üstü düştü baştan bişey yoktu kalkmaya falan çalıştı tam tutmaya gittim kan fışkırmaya başladı allahım kaşı yarılmış bende bakamam öyle yaraya falan Rabbim nasıl bi dirayet verdiyse onca kalabalık toplanmasına rağmen ayrılamadım teyzenin başından bide yanında yeğeni varmış oda yığılıp kalmazmı halam halam diye yarasını görünce kıyamam rabbim kimsey yaşatmasın yaa.. Ama şimdide ben pert oldum yani elim ayağım titriyo tutmuyo sanki bacaklarım kalbim sıkışıyo gibi...

Saol canım desteğin için, yorum yaptığın için.Evet haklısın ayva şekerli değil ama fazladan bir şey yemeye başlayınca devamıda gelir kendimi durduramam diye korkuyorum ondan dolayıda anında moralim bozuluyor.Ama bundan sonra daha dikkatli olacağım.

Gecmis olsun tatlım

offff kötü olmuş teyzeye Rabbim şifa versin.sende uzat ayaklarını biraz imkanın varsa ..hafif soğuk soda ya da su iç olur mu cnm

geçmiş yuapıcam ne beğen var ne alıntı yap var ne cevapla okudum okudum sonra bi baktım ki sistem beni dışarı atmış bende okurken diyorum heralde yine sitede değişiklik olmuşşşş
hatırladıklarımı yazayım bariii
cecommmm çorbanın az pirinçli yerinden aldım o avucun en fazlaaaaaa çeyreğinin bile yememişimdir ama olsun yedim gitti :)

hesapkitap hoşgeldin aynı hastalıklardan müzdaribiz ama gidiyo yavaş yavaş da olsa gidiyo emin ol

esinturgay yok canım ben karatay yapmıyorum yıllardır kullandığım irem tarzını kullanıyorum şimdilik ne zaman yolda kaldım asılacam ceconun koluna başlıycam karataya hahahaaaa mani gibi oldu sevdimmm

bu arada bu kelime yazma işi garip geldi abana da ona ööle fazla yazma bak kontrol ediyom seni der gibi

ayyy bende aynen senin gibi oluyorum yaaa dyaanamıyorummm
bi gün bi yerde oturuyorum yanıma bi adam geldi ama ööle çok yaşlı değil ellerinin arasına aldı yüzünü kafasını ovalıyo filan bende yan gözle bakıyorummm adam yavaş yavaş üzerime yığılmaya başladı önce destek verdim arkasından ama adam saldı kendini yardım edin die bağırdım hemen görevliler koştu yere yatırdılar filan o kendine geldi benim el ayak tutmuyo titriyorum o görevlilerden biri beni farketti sonra benim başıma toplandılar eşimi çağırdılar
adam sanki kucağımda ölecek zannnettim yaaa ne kötü bir his
2. ilkyardım bana yapıldı anlayacağın :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrr biraz evvel az Hepsiburada.coma bakayım dedimde Karatay kitaplarını set halinde 44 Liraya satıyorlarmış

Zaten ne zamandır kitabını almak istiyordum seti görünce anında sepete attım
Genelde ben beğendimi sepete atarım sonra eşim siparişini verir kartlar onda diye onuda hemen aradım bak o kitap setini istiyorum diye oda sağ olsun bugün beklede kesim tarihi geçsin yarın siparişini veririz dedi

Tek tek almaya kalkışsam sallayıp dururdum kesin daha dur şunu okuyayım sonra diğerlerini alırım diye üstelik Canan Hocanın Yemek kitabıda içinde Çok şükür kilolar gidiyor ama herşeyi iyice okuyup bilimsel anlamdada bilmek istiyorum hem yemek kitabıda olunca ne pişireceğim derdide olmaz

Belki sizlerden de almak isteyen varsa diye haber vereyim dedim

Canım hayırlısı olur inşallah
Hiç dert etme sonuçta hamilede olsan Karatay yapabilirsin he birtek şu trampolin o zaman bir müddet rafa kalkar mecbur
İnşallah güzel haberlerle gelirsin Rabbim gönlüne göre versin...Aminnn

Biz onlara en güzel cevabı kilo vererek vereceğiz zaten
Sağ olsun eşim bana çok inanıyor hatta adamcağız akşamları benden boş bulunup birşey istediğinde bir bakış atıyorum hemen başlıyor ya aşkım çok özür dilerim sen otur ben kendim alırım falan demeye benim içimin gittiğini sanıyor o birşey yerken aslında aksine ona kızıyorum geç saate arada da olsa birşeyler yemek istiyor diye sonuçta ben çocuklara bile karatay uygulatmaya çalışırken o mızıkıp kötü örnek oluyor
Büyük direniyor arada ama ufaklık sağ olsun ben ne dersem onu yiyor hatta reklamda abur cubur görsün Anneciğim bunlar sağlıksız biz yemiyoruz dimi diyor dün hatta çikolata reklamında canı çekti sanırım bana en tatlı haliyle soruyor bu sağlıksızmı diye sonrada diyor ki keşke sağlıklı olsaydıda yeseydik diye hatta sonrada diyor ki Anneciğim belki ileride bu sağlıklı olur dimi diye bende sabret belki sağlıklısı çıkar diye kandırdım ama kuzum sağ olsun hiç mızmızlanıp tutturmadı istiyorum diye

Canım sanada o Teyzeyede çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin Teyzeyede... Aminnn

Sendende Allah razı olsun hemen müdahale etmişsin elinden geldiğince bende olsam hayatta duramaz anında koşardım kesin
Biraz dinlenmeye çalış canım sende

Kızlar ben bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım hastayım da tartıya çıkıp moralimi bozmayayım.

Sen bilirsin canım o zaman herhalde Adaşım seni sabit yazar diye tahmin ediyorum

Prensesler ingiliz karbonati hakkin da bilgisi olan var mi?

Canım Alkali diyetinde kullanılıyor o ..
Suyun içine çay kaşığının ucuyla koyup içiyorlar; hem bağırsakları düzenliyormuş hemde kilo vermeye yardımcıymış ama limonuda suya sıktığında Alkali oluyor zaten hani özel alıpta yapmaya gerek yok
Sağlık için çok faydalıymış hatta eczanelerde hazır alkali damlası diye satılan birşeyde varmış direk suya damlatılan; tatsız ve rengsiz birşeymiş.
Bİr ara bende almayı düşündüm sağlık acısından ama limonlu suyunda aynı etkiye sahip olduğunu duyunca vazgeçmiştim

canım ya kitap serisini alman süper olacak bencede.çok işine yarar.çünkü karatayı bir hayli benimsemişsin.
bu arada güzel duan ve dileğin için teşekkür ederim.eğer hamişsem hayırlısı bu şekildeymiş derim ve kesin karatay yaparım artk

geçmiş olsun cnm. inş biran önce toparlanırsın..

kahvaltı çok iyi geliyor cnm.
ben de bazen yapamıyorum. o gün enrjim düşüyor. bence sağlam kahvaltı yap.
meyve ben tüketiilmesinden yanayım. ama çok fazla iyi değil. kilosu olmayan insanların bile ciğerini yağlandırıyormuş.
bence 2 porsiyon yeterli.
geçmiş olsun hastaymışsın snaırım. acil şifalar cnm..

bugünki kaçamaklı karatay menüm :)

sabah
2 yumurtadan soğanlı omlet (karataycıların sayfasında gördüm bütün ev halkıda yapmış kendine çok beğenmişler :) )
peynir 10 küçük dilim
1 domates
1 salatalık
1 tatlı kaşığı çemen
1 mandalina

ara
1 dilim kek
1 nescafe

(bu olmamalıydı biliyorum )

öğlen
1 avuç kuruyemiş tuzsuz

akşam
1 şiş patlıcan kebabı (3 et köfte 1 patlıcan ızgara)
domates biber közlenmiş
salata
1 bardak ayran

Anam ne bitmez ev işiymiş fenalık geldi

Bu seferde şekersiz nescafe molası verdim ondan sonra bir kaç parça ütü kaldı onları tamamlıyayımda bitsin artık bu işkence artık ondan sonra bir tek süpürme kalacak onuda artık akşam yemeğini yedikten sonra yaparımki malum benim kurabiye canavarı gibi yemek yiyen bir minik kuşum var

Kendim olcuyorum cnm normaldedr düşüktür benim tansiyonum hamileyken de düşük genelde

digital olanla mı cnm??
kp ölçtürmüş rahatsızdı düşük çıkmış hastaneye gitmişler yüksek çıkmış. manuelle ölçtüysen kesin doğrudur cnm.
sen güzel beslenemiyorsun bir de kendini çok yoruyorssun hep ondan.
biraz kendine bak. yoksa hamileliğin zehir olur cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…