- 10 Ekim 2014
- 88
- 299
- 88
- 37
kaç tane kitap var setin içindecanım ya kitap serisini alman süper olacak bencede.çok işine yarar.çünkü karatayı bir hayli benimsemişsin.
bu arada güzel duan ve dileğin için teşekkür ederim.eğer hamişsem hayırlısı bu şekildeymiş derim ve kesin karatay yaparım artk
Bugün kalkmiyor kafam bi turlu uyuyabilsem rahat edicem uyuyamiyirum da
onca şeyden sonra karatay yaptım ben canım karatay=taşdevri beslenmesi=sağlıklı hayatNeslihank4 nasil gidiyor canim diyet onerilerin var mi?
tatlım leptin saatlerine uymalısın. karatayı nasıl yaptın . kitabı okudunmu. kulaktan dolma bizlerin anlattığıyla olmaz bu iş okumalısın çare sensinGünaydın güzeller. Ben Karataya pzt başladım. 81 kilo ile. Bu sabah 81,6 tartıldım. Önce moralim bozuldu tabii... Sonra olası sebepleri düşündüm:
- reglim yaklaşıyor olabilir. Polikistik over olduğum için düzenim yok.
-hiç yürüyüş yapamadım.
-dün akşam muz yedim.
Sonuçta moral bozmadan, en az 2 hafta devam edip sınra durumu değerlendireceğim. Sporu bu hadta değil ama gelecek hafta ekleyebilirim umarım.
Gününüz güzel geçsin.
bende 90 ken böle diyordum daha mart ayında şimdi 75 e koşuyorum umarım yarın 75 i göreceğim nihayet oleyyyyhoşbuldum. İyi ki sizi buldum. Doğru yerdeyim! Ben de 96 dan indim 81e. Şimdi de 75 olasım var)) sonrasına Allah kerim. Grçi pzt başladım 600 gr almışım ya neyse)) bu uzun vadeli bir iş... 3 günlük sonuçlara bakmıyoruz...
İşin gerçeği şu, Şubatta karın germe ameliyatı olmaya niyetliyim. O zamana dek 75 olmaya çalışacağım. Çünkü 3 çocuktan sonra korkunç sarkma var ((
Basarabilecekmiyim arkadaşlar çok umitsizim esim arkadaslarim surekli igneleyici laflar söylüyor lar karnim tok istahim masallah yani kendimi umutsuz vaka gibi goruyorum beni gorenler 3 aylik hamile zannediyor basenimde var tabi sirf kilolarim yuzunden alisveris yapacak cesaretim yok ...disari cikmak dahi insanlarin arasina katilmak istemiyorum esimin laf sokmalari icimi cok acıtıyor lütfen bir sihirli değnek yok mu bana dokunsa
ben o çikolata kavanozuna sarılan ben dayanamayan ben kaç aydır ağzıma koymadıysam başarırsın. ama gerçekten önce neyi neden yememeiz gerektiğini sağlıklı yaşayıp ölmek için nedenlerimizi keşfetmemiz lazım değilmi.Birtanecim istedikce kabuguma cekiliyorum azmettikce ters tepiyor esim destek sifir isten sekiz de cikiyorum esimde ayni sekilde fakat yemek yemeyelim hazirlamayalim yok beyefendi acikmismis hazirlarken nefis bu cekiyor gelde saat dokuzda yeme halbuki mesleği gida üzerine orda yesin olur mu hem kilo aliyorsun de hemde destek olma ben napicammmmm
AY KIZLAR BAYA YENİ ARKADAŞ GELDİ KARIŞTIRIYOM ARTIKIN BAYADA KALABALIK OLDUK SAYFALARI OKUMAK GÜÇ İŞ YERİNDE.BANA MESAJINIZ VARDA GÖRMEDİYSEM BAĞIŞLAYIN NE OLUR.HEPİNİZİ SEVİYORUM[/QUO
Sen cok şekersin ama ya
sabah yüklenmişsin karbonhidrata pofudukummkizlar bugunki menum sabh patatesli borek evde yapilmis aksamda corba ve yogurt yiyecegim artik iki ogun beslenmeye karar verdim :)
SENDE ŞEKERSİN ŞEKERCİM NİKİNDE ŞEKER KARKEDİSİ
Bak ya hala kaçamak diyo neslim kotun resmini yollamadan sana kaçamak yasak kuzumBİ AN ÖNCE SABAH OLSUN TARTILAYIM KENDİME KÜÇÜK Bİ KAÇAMAK HEDİYEM VAR AMA EĞER MEMNUN OLMAZSAM DA CEZA VAR 75 İN DİBİNİ GÖRMEM LAZIM ÇOK HEYECANLIYIM KIZLAR
SENDE ŞEKERSİN ŞEKERCİM NİKİNDE ŞEKER KARKEDİSİ
MUCKKKKK
MUCKKKKK
AYYY HATIRLATMASAN OLMAZDI KAPTANCIM. 40 BEDEN KOT VARDI GARDOLAPTA DEMİ TÜH 70 E KOŞMAM LAZIM YA ONA GİRMEK İÇİN 1-2 AY ERTELEYİMMİ CISLARI YANİİİBak ya hala kaçamak diyo neslim kotun resmini yollamadan sana kaçamak yasak kuzum
KAPTANIM,BANUM,KIYMATLIM,ŞEFİM,BİTANEM,ANA KIRALİÇEMM
Çok fena kıskandımmmm ama
AYYY HATIRLATMASAN OLMAZDI KAPTANCIM. 40 BEDEN KOT VARDI GARDOLAPTA DEMİ TÜH 70 E KOŞMAM LAZIM YA ONA GİRMEK İÇİN 1-2 AY ERTELEYİMMİ CISLARI YANİİİ
KAPTANIM,BANUM,KIYMATLIM,ŞEFİM,BİTANEM,ANA KIRALİÇEMM
Kiskanma biz seni de cok seviyoruz ve hepimiz cok guzel kizlar olucaz uzun surse bile dimi askitom tam des tek hep destek. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?