80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç tane kitap var setin içinde

HAYIRLI GÜNLER KIZLARR

bu gün pek keyfiim yok ,yine çarçıya gidiyim diye niyetlendim ama sonrada herzamaki gibi vaz geçtim.
Bugün kalkmiyor kafam bi turlu uyuyabilsem rahat edicem uyuyamiyirum da

acaba kansızmı kaldın merviş,gerçi dr bakmıştır ama hamileyken kansızlık çok oluyor genelde ,oda halsizik yorgunluk olı-uyor..

yaa ben onlarca alıntı yaptım hepsi hiç olmuş..

elma şekerim,başınız sağolsun.dedenin mekanı cennet olsun..

Neslihank4 nasil gidiyor canim diyet onerilerin var mi?
onca şeyden sonra karatay yaptım ben canım karatay=taşdevri beslenmesi=sağlıklı hayat
bence sözün özü bu mutlaka karatay kitabını okumalısın, taş devri kitabını okumalısın, hasta değil susuzsunuz kitabını okumalısın. okumadan sağlıklı yaşanmıyor diyetisyen hikaye çare sensin

tatlım leptin saatlerine uymalısın. karatayı nasıl yaptın . kitabı okudunmu. kulaktan dolma bizlerin anlattığıyla olmaz bu iş okumalısın çare sensin

bende 90 ken böle diyordum daha mart ayında şimdi 75 e koşuyorum umarım yarın 75 i göreceğim nihayet oleyyyy
darısı başına canım

ben o çikolata kavanozuna sarılan ben dayanamayan ben kaç aydır ağzıma koymadıysam başarırsın. ama gerçekten önce neyi neden yememeiz gerektiğini sağlıklı yaşayıp ölmek için nedenlerimizi keşfetmemiz lazım değilmi.
işte bu yüzden************************
KARATAY ******TAŞ DEVRİ******HASTA DEĞİL SUSUZSUNUZ
KİTAPLARINI HATTA DAHA FAZLASINI OKUMALISINIZ KIZLAR OLMAZSA OLMAZ
OLMAZSA GENE KİLO ALIRSINIZ SIRRI ÇÖZMEK ÖĞRENMEKTEN GEÇİYOR. METABOLİZMANIZI ÖĞRENMENİZ LAZIM.ÖĞRENMEK İÇİN ARAŞTIRMAK OKUMAK LAZIM BELEŞTEN HAYAT YOK MALESEF
SİHİRDE SENSİN ÇAREDE SENSİN KUZUM.İSTERSEN BAŞARIRSIN

Tünaydın fıstıklar

Bu kk ne zaman sabitlenecek acaba alıntı yapıyorsun çıkmıyor deli olmamak elde değil kopyalayıp yapıştırıyorum yine yok

Elma şekerim başın sağolsun bitanem mekanı cennet olsun rabbim sabır versin sizlere

cecom karatay kitaplarını alman süper olacak çok iyiymiş fiyatı hiç kaçırma cnmm

Mervişim bu bulantılar doğuma dek sürerse işin zor gülüm kendini yormamaya çalış

alyagsu canım hayırlı haberlerle gelirsin inşşşş

sade kahvem Canan Hocanın 5 tane kitabı var cnmm

mavi ay geçmiş olsun teyzeye sen de çok etkilenmişsin beş dk sonra ne olacağımız belli değil allahtan yalnız değilmiş

Özgemumudumm bildirim yaptığın hafta en son bildirimin üzerinden hesaplarız cnmm kaç hafta ara verdiysen böleriz kuzum ama sabah kahvaltı yapmamak yok

Bİ AN ÖNCE SABAH OLSUN TARTILAYIM KENDİME KÜÇÜK Bİ KAÇAMAK HEDİYEM VAR AMA EĞER MEMNUN OLMAZSAM DA CEZA VAR 75 İN DİBİNİ GÖRMEM LAZIM ÇOK HEYECANLIYIM KIZLAR
Bak ya hala kaçamak diyo neslim kotun resmini yollamadan sana kaçamak yasak kuzum

AYYY HATIRLATMASAN OLMAZDI KAPTANCIM. 40 BEDEN KOT VARDI GARDOLAPTA DEMİ TÜH 70 E KOŞMAM LAZIM YA ONA GİRMEK İÇİN 1-2 AY ERTELEYİMMİ CISLARI YANİİİ

hatırlatmak benim işim kuzummmm yıllarca cıs yedin neslim biraz sık dişini o kotun içinde poz verince alacağın hazzı düşün kuzumm 5 dk lık bir haz için vazgeçmeye değermi

KAPTANIM,BANUM,KIYMATLIM,ŞEFİM,BİTANEM,ANA KIRALİÇEMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…