80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni olduğum için pek bilemiyorum kım hangı yontemı uyguluyor dıye.. hangı yontemle verdınız acaba ? ve spor olarak bır sey yaptınız mı?

saol cnm. söğüş yaptım güzlece yeşillikli falan. anemin bile iştahınmı kabarttım ama yemedi. kadın acaip iradeli yemem derse yemez 50 kilo :) hiç anneme çekmemişim.
bu arada ben çorbalara hiç un koymam annemde öyle mama gibi oluyor sanki. sade olmalı sebzeli falan ..
kereviz 1 kere yedim cnm hayatımda ama hiç damak tadıma uymadı..

cnm sen aç geziyorsun bak olmaz böyle.
sabah bence sağlam kahvaltı yap. öğlen de imkan varsa tencere yemeği yoğurt salata ayran tüket.
yoksa saldırma iç güdümüz atak yapıyor :) yani ben de öyle..

hogeldin cnm aramıza. bizde her telden çalan var :) karatay ağırlıklı, ama her türlü diyet yapılıyor. amaç aynı nasılsa.
75 de olur 65 de 55 de.
sen yeter ki iste :)

ahh cnm hayranım snein bu anaç ruhuna. hiç üşenmeden kimseyi unutmadan ne güzel yorumlar yapıp motive ediyorsun. ağzına yüreğine sağlık.
ben teşekkür ederim sana, cecoya ve diğerlerine.
karataya uyum sağlamaya çalışıyorum. tabi sekmelere uğruyor ama henüz başındayım yolun. inş düzene oturacak.
sabah çok erken kahvaltımı etmiş oluyorum. 6-7 gibi. o yüzden o buçuk öğünü de yapayım ben. bir de eve gidince sabaha kadar miniğim emiyor :)
yumurtayı da bugün 2 tane yedim ..

cnm başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin inş. siz ailesine de soğukluğunu versin..

sağol cnm. erken yapıyorum kahvaltıı ewt. o yüzden ben yarım öğün daha ekledim :)
peynire bayılırım ya sınırsız yedim sabah çok hoşuma gitti yani :)

bence gayet iyi cnm. sen klasik diyet yapıyorsun. onda makul öçüde pirinç yeniyor zaten. bence sorun olmaz..

bence regl etkisi ben de +2 kilo bile oluyor regl zamaı sakın pes etme cnm. regl den sonra bak 3 er 5 er gidecek hepsi..[/QUOTE]

kerevizi yıyemedıgını soylemıssınız bir de kereviz cacığını deneyın derim ^_^ bende kerevız yıyemezdım cacık halınde yedım:) rendeleyınce cok guzel oluyor sarımsaklı yogurda
Birde mor lahana ile yapıyorlar yogurdada o hos rengını verıyor.. mor prenses diyede ısım takmıslar cacıgına :))

ahh o sporu bi yapabilsem anlatayımmm o bende de yok ama olacakkk başka çare yok

neyle başlasak acaba spora bide sızde de o hıs oluyormu bılmıyorum kilo aldıgım ıcın ceza gıbı gelıyor bana .. ıskenc gıbı seevmıyorum sevdiğim 1 tane spor kesfettım binicilik.. o da at masraflı bı hayvan oldugundan ve yaygın olmadıgından cok pahalı yoksa hem eglencelı hemde kasları acayıp calıstırıyor.. ama gel gör ki ocağa incir agacı dikiyor

gecen yıl 6 ay felan gittim ama calısıyordum sımdı çalısmıyorum kımsenınde ısıneelmiyor binicilige gıtmem

Ha bi de halk oyunu var spordan sayılırmı bılmemede hareketlı yorelerın antremanlarında ımanın gevrıyor koskos zıpla çök kalk hızln fln onuda sevmıstım..

off bılemıyorumkı fitness ve yüürüyüş işkence gıbı... denız kenarı bı sehırdeydım yuruyuus hıc ceza gıbı gelmıyordu sımdı memleketımde guneydogudayım ama ıskence gıbı artık... onda keyfı cıkıyordum bu kafdar kılomda yoktu gelınce butun hareketım bıttı 18 ayda 10 kılo daha aldım

hiç kendini üzme canım harika bir menün var bence.cidden kötü değil.
oyyy oyy kolay gelsin cecomm..senin o minik kuşa maşallah çok tatluuu ...
Bugün kalkmiyor kafam bi turlu uyuyabilsem rahat edicem uyuyamiyirum da
canımm benim geçmiş olsun..yakında bir yer varsa kendini göstersen mi acaba..
kaç tane kitap var setin içinde

bunu bilmiyorum canım çünkü ceco almış setii...cevap bekliyoruz cecooooooo :))

rapunzelcim leslie sensone un evde yürüyüş videoları var 2 mile 3 mile böyle gidiyor onunla başlayabilirsin cnm evet binicilik hakikaten güzel ama bizi aşar kuzumm halk oyunları neden sayılmasın elbette saylır istersen ip atlayabilirsin belli bir sayı ile başlarsın zamanla artırırsın dersen ki ben sıkılıyorum

zumba yapabilirsin oryantal yapabilirsin yeterki hareket olsun tatlım bende spor alışkanlık oldu hakikaten yapmayınca mutsuz oluyorum birşeyler eksik geliyor

bu topicte herkes karışık yapıyor cnm ama son zamanlarda karatay çoğunlukta ben de karatayla verdim kuzum ama makresimiz var diyetisyenle süper kilo verdi mesela

kereviz salatasını cevizli çok severim ben süper olur cnm

digital cnm bulantidan bisey yiyemiyorum ki cnm sabahtan beri ne yediysem ziyan oldu

doktorum baktiginda herşey normaldir cnm demir hapimi yapti boyle anlamadim

İnsallh öyle olmaz cnm ya
Esim gegelsin de olmadi gideriz cnm doktora tek basima cesaret edemiyorum
20 d koşu bandında yürüdüm..azmı oldu nee..
baslangic için fena değil cnm hergun artırarak devam edersin

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah hamişsindir.

Ayy bende çok etkilenirim okurken gözümün önünde canlandı hersey vallahi.

Kahvaltısız zayıflamak zor

Hadi bakalım bol eksiler o zaman :) İrem yöntemi tutar inşallah

Soğanlı omlet harikadır sabah yapııp yiyim bari bende :) Kekin olmadığını biliyosun zaten canım da ben karatayda nescafe de yok diye biliyorum

Sabahtan beri daha mutfaktan çıkamadım cecom ya. Biter mi ev işi bitmez.
Bİ AN ÖNCE SABAH OLSUN TARTILAYIM KENDİME KÜÇÜK Bİ KAÇAMAK HEDİYEM VAR AMA EĞER MEMNUN OLMAZSAM DA CEZA VAR 75 İN DİBİNİ GÖRMEM LAZIM ÇOK HEYECANLIYIM KIZLAR
Hadi inşallaaah 75 dibini geçip 74'ün kıyısını görürsün inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Geberiyorum yorgunluktan resmen ama hala işim bitmedi küçük cadı sağ olsun
Nerden aklına geldiyse tutturdu ille bebek küvetimde salonun ortasında yıkanacağım diye
Anam ne dediysek yok inadı tuttu babası kılıklı

Öğlende bir başladı tuturmaya akşamlık yemeğimizi yiyene kadar ( 16:30 gibi yedik cadı 14:30da başladı )
Ağlayıp durdu o arada da ablası bunu bir güzel hırpaladı aklı sıra terbiye edecek
Bİrine Allah aşkına rahat bırak diye yalvarmaktan öbürüne Peygamberini seversen bir sus demekten bir hal oldum ama yok ikiside inat deli ettiler beni
O arada ablasıda demezmi işte yok onu çok şımartıyorsun falan diye tamam kızım neolur sus artık başım ağrıdı dediysemde yok makineli gibi bir yandan kardeşine sayıyor bir yandan bana
En son kardeşini itip yere yaptıştırınca resmen çıldırdım ve ikisine de temiz bir fırça attım

Büyük cadıda o ara tam arkadaşı kapı geldiğinde bana demezmi 18 yaşıma gireyim evi terk edeceğim diye
Hayatımda yapmadığım şeyi yaptım ve ona arkadaşının yanında s... git ararsam şerefsizim dedim

Sonrada oturdum tabi kendimi kötü hissettim çünkü hiç yapmadığım şeydi
Dün Annemlerde de aynısını yaptılar yine sabırlar ne olur yapmayın kızım bak deden anannen rahatsız olucak dedim ama banamısın demedi yine büyük cadı ( sanırım kardeşini hala felaket kıskanıyor )
Babam hatta en son kızım sen nasıl dayanıyorsun bunların bu haline ( çünkü normalde sizde bilirsiniz ikiside çok sakinlerdir hani didişirler ama asla birbirlerine zarar vermezler ama dün o ona o ona saldırıp durdular birbirlerine ufak cadı bile bir ara saçını başını yollacağım senin diye ablasına saldırdı )

Ay güleyimmi ağlayayım mı şaşırdım
Ufak cadı sussun diye sonunda salonun ortasına kovayla su taşıyıp küvetini doldurdum sonrada o sakinleyip oynarken eşimi arayıp anlattım adam gülüyor resmen iki gündür ikiside bir tuhaf diye onada bir fırça attım ulen hep dışardan bakıp gülüyorsun herşeyle ben ilgileniyorum diye
Akşam gelince ben konuşurum ikisiylede dedi

Ablamız biraz evvel geldi dışardan ( arkadaşıyla apartman içinde oturup sohbet etmişler )
Hiç sanki o evden çıkana kadar edepsizlik yapan kız değil
Bİrşey olmamış gibi Anneciğim yok işte yıkadınmı kardeşimi salonda falan demeler hatta arkadaşlarıyla haftaya Avmye gitmek istiyormuşda Anneciğim sende gelirmisin yoksa arkadaşımın annesi izin vermez demeler

Anam bu çocuklar cidden bana kafayı yedirtecekler
İnanın şu anda sanki hiç kapışmamış gibi iyiler
Dip dibe oturup Tv izliyorlar Eşşek evlatlar benim sinirlerimi iyice bozup sonrada böyle kuzu moduna geçmiyorlarmı sinir oluyorum ama en azından çabucak barıştılar bu kez

cecom,yazık kıyamama yaa.hiç mi vermiyorsun küçüğe çikolata.bence nadir de olsa vermeliin,yoksa yarın okul döneminde falan yani zapt edemezsin.nacizane tavsiyem.tabi senin çocuğun ve senin kararın..

Canım hiç vermiyor değilim ama işte ancak haftada 1 yada 10 günde bir
İnan çok alışsın istemiyorum yoksa her gün isteyecek ve başa çıkamayacağım Ablamız biraz iri onu zayıflatacağım diye göbeğim çatladı o yüzden aynı şeyi onda yaşamak istemiyorum ( büyük kıza her istediğinde aman eksik kalmasın aman başkalarının eline bakmasın diyip aldık sonrada bağımlılık haline geldi ve inan şu an evde olsun kesinlikle kökünü kazımadan bırakmaz hatta hiç birşey bulamasın oturup kaşar peynirini koca bir parça kesip yer hani onun peşinden hafiyelik yapmaktan yoruldum ( okulda gizli gizli yerdi birde gelip evde yerdi ama nasıl bir dürüstlükse ikinci kez evde tatlı birşey yedikten sonra itiraf ederdi )
Bari ufaklığı kurtarayım diyorum ki oda zaten biraz fazla yesin anında der ay ben yemiycem bir daha yoksa karnım kocaman olur diye

kaç tane kitap var setin içinde

Canım benim baktığım sette 4 kitap var
Sanırım bir tek son çıkan kitabı yok içinde ama ilk etapta onları bir alayımda eksik olanı nasılsa daha sonra alırım

20 d koşu bandında yürüdüm..azmı oldu nee..

Bence ilk etapta süper canım bir iki gün öyle devam et alışınca zaten farkında olmadan daha fazla yaparsın

Aklımdayken menümüde bildireyimde eşim gelince biraz kendime gelip şu kalan 4 - 5 parça ütümüde yapıp bugünki işkenceyi bitireyim ( ütü bana göre işkence )

Sabah kahvaltısında belki görünmüyordur diye belirteyim çok az havuç salatası var

Akşam yemeğinde de dünden kalan sarma ilave olsun diye tavuk yaptım birde dünden kalan çorbamıda ekledim

bir an kardesimle beni gördüm :) Rabbim sabir versin simdi mumla ariyoruz kardeşiyle birbirimizi birazdan kayinvalidem geliyormuş esimi aramis yemeğinde az Esim 10 gibi gelecek diyor ama bakalim

Kızlar, benim tartının pilleri bitmiş. Pilleri değiştirdim. Kilom azaldı)) yarın sabah tartılıp başlamış sayıcam kendimi. Cumaları kilonuzu mu yazıyorsunuz buraya? Bir de günlük menüleri?

Ohhh sefan olsun
Ne güzel başlangıç kilon düşmüş işte

Hemen yarın ilk bildirimini yapıp yarından itibarende her gün menülerini paylaşmaya başla
Menü takibini ben yapıyorum yani herkesin ensesindeyim
2.ci haftadan sonra sende kilo bildirim listesine giriyorsun ( devamlılık acısından yeni gelen arkadaşlara ufacık bir kural )

Ceco Allah yardımcın olsun. Yaşları kaç cimcimelerin? Yakın mı?

Büyük 14 yaşında ufakta 4 yaşında
Sanırım aradaki yaş farkı fazla diye böyle oluyor birde benim ufak cimcime 4 yaşında ama yaşından çok çok daha büyük lafları var ablasını örnek aldığı için
Şimdiden bu böyle olunca ilerisini düşünmek bile istemiyorum inan bazen ikisinide kafa kafaya vuracağım diyorum eşime nasıl gülüyor sen ne kadar sinirlensende onlara kıyamazsın diye ama o halleri beni çok üzüyor o an
İnşallah bir iki seneye kadar vazgeçerler birbirleriyle didişmekten düşün ufaklık bazen keşke ablam gitse de benim kalbimi bir daha kırmasa yada canımı yakmasa diyor bazende gitsinde oda bana kalsın diyor hani büyük zaten erken ufaklıkta daha şimdiden ergen gerisi gibi

bir an kardesimle beni gördüm :) Rabbim sabir versin simdi mumla ariyoruz kardeşiyle birbirimizi birazdan kayinvalidem geliyormuş esimi aramis yemeğinde az Esim 10 gibi gelecek diyor ama bakalim

Kız biz 11 ay arayla doğmuşuz kızkardeşimle tabiki kapışırdık ama asla ne o bana saldırırdı ne ben ona ancak karşıdan karşıya birbirimize hakaret edip evlende kurtulayım senden derdik
Büyük kız hem ilk torun hemde ilk çocuk olmanın sefasını sürüyordu ( ki hala sürüyor ama ona göre ortak oldu kardeşi ) şimdi hem çok seviyor hemde bazen gırtlaklayası geliyor
İnan büyük kıskanmasın diye hep ona öncelik vermeye çalışıyoruz ama bazende sırf anlasın diye o senin kardeşin bak bazı durumlarda paylaşmak zorundasınız ( odada kardeşini istemiyor ) hatta birde fırça yiyorum madem Anannemler sana ev almışlar nişanlıyken neden çocuğun olabileceğini düşünüp dupblex aldırmadın diyor
Dedim ulen size triplex alsam bu seferde üst katta ben kalacağım kavgası yaparsınız

Eminim bir kaç sene sonra en geç biter bu iş ama işte o arada benim ömrümden ömür gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…