- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Son birşey daha... Valla susucsm sonra... En azından bir süre)))
başarabilir miyim demişsin... Tabii ki başaracaksın! Ben 40 yaşındayım, polikistik over ve tiroid hastasıyım ve 15 kilo verdim. Sen mi veremeyeceksin Allah aşkına???
Günaydın canlar..
annemmmm bu sohbette ne kızz... oku oku bitiremedim yahu :) neyse kk da sohbet candır. iyi etmişsiniz.
ben sabah güzelce karatay kahvaltısı yaptım geldim işte de kuruyemişlerimi yerim dedim. geldim ki sofrayı kurmuşlar. müdürde gelmiş ben de 1 saat geç geldim :)
neyse zor bela 1 dilim ince kek yedim pişmanım ewt ama mecbur kaldım. annecim hergün kek yapalım diyor yaptırmıyorum. işte olan oldu.
neyse günün geri kalanını kurtarayyım bari :)
kuruyemiş yemedim ayrıca :)
cnm erken kalkıyorum. 6-7 gibi kahvaltım bitmiş oluyor işe gidiyorum mecbur. zeytin bugünde kaldı artık kendi evime gidince daha randımanlı bir şekilde yaparım inş.
Ümitsizliğe kapılmak yasak
Biz istedikten sonra kesinlikle başaramıyacağımız şey yok
Hep diyorum ben başarabiliyorsam herkes başarır
Valla o sihirli değnek olsaydı ben her yerime deydirirdim onu
Eşinede yeri geldiğinde güzellikle söyle sana laf sokara ancak kötülük yapıyordestek olsun ki sende daha bir azimle beslenmene odaklan
En güzel cevabı ona zayıflayarak verececksin canım unutmasonra kıskançlıktan peşinde pervane olacak haberi yok
Canım eğer işyerinde imkan varsa sen 4 - 5 gibi güzelce yemeğini ye hem eve geldiğinde tok olursun hemde o zaman eşine yemek hazırlarken canın birşey istemez
Olmadı kendine özel birşeyler hazırla bırak enişte ne yerse yesin
Hep kendi kendine ben özelim ve özel muameleyi hak ediyorum diye telkinde bulundahada güzel ve sağlıklı olmak için bunu yaptığını hiç bir zaman unutma seni kötü yönde etkileyenleride en azından nefsine hakim olmayı öğrenene kadar mesafeli ol canım emin ol bir kaç gün içinde alışıyor insan sonrasında önünde baklava yeseler umurun olmayacak giden kiloları gördükçe
Bak benim büyük kızın yakında doğum günü kutlaması var ve inan aklımın ucundan bile geçmiyor o pastanın tadına dahi bakmak ( 1 kk kadar da olsa yemeyeceğim çünkü ben yaza fıstık gibi bir hatun olmak istiyorum ve başaracağım)
ahh o sporu bi yapabilsem anlatayımmm o bende de yok ama olacakkk başka çare yok
hiç kendini üzme canım harika bir menün var bence.cidden kötü değil.bugünki kaçamaklı karatay menüm :)
sabah
2 yumurtadan soğanlı omlet (karataycıların sayfasında gördüm bütün ev halkıda yapmış kendine çok beğenmişler :) )
peynir 10 küçük dilim
1 domates
1 salatalık
1 tatlı kaşığı çemen
1 mandalina
ara
1 dilim kek
1 nescafe
(bu olmamalıydı biliyorum)
öğlen
1 avuç kuruyemiş tuzsuz
akşam
1 şiş patlıcan kebabı (3 et köfte 1 patlıcan ızgara)
domates biber közlenmiş
salata
1 bardak ayran
oyyy oyy kolay gelsin cecomm..senin o minik kuşa maşallah çok tatluuu ...Anam ne bitmez ev işiymiş fenalık geldi
Bu seferde şekersiz nescafe molası verdimondan sonra bir kaç parça ütü kaldı onları tamamlıyayımda bitsin artık bu işkence artık ondan sonra bir tek süpürme kalacak onuda artık akşam yemeğini yedikten sonra yaparımki malum benim kurabiye canavarı gibi yemek yiyen bir minik kuşum var
canımm benim geçmiş olsun..yakında bir yer varsa kendini göstersen mi acaba..Bugün kalkmiyor kafam bi turlu uyuyabilsem rahat edicem uyuyamiyirum da
kaç tane kitap var setin içinde
neyle başlasak acaba sporabide sızde de o hıs oluyormu bılmıyorum kilo aldıgım ıcın ceza gıbı gelıyor bana .. ıskenc gıbı seevmıyorum sevdiğim 1 tane spor kesfettım binicilik.. o da at masraflı bı hayvan oldugundan ve yaygın olmadıgından cok pahalı yoksa hem eglencelı hemde kasları acayıp calıstırıyor.. ama gel gör ki ocağa incir agacı dikiyor
gecen yıl 6 ay felan gittim ama calısıyordum sımdı çalısmıyorum kımsenınde ısıneelmiyor binicilige gıtmem
Ha bi de halk oyunu var spordan sayılırmı bılmemede hareketlı yorelerın antremanlarında ımanın gevrıyor koskos zıpla çök kalk hızln flnonuda sevmıstım..
off bılemıyorumkı fitness ve yüürüyüş işkence gıbı... denız kenarı bı sehırdeydım yuruyuus hıc ceza gıbı gelmıyordu sımdı memleketımde guneydogudayım ama ıskence gıbı artık... onda keyfı cıkıyordum bu kafdar kılomda yoktu gelınce butun hareketım bıttı 18 ayda 10 kılo daha aldım
aynen cnm o yuzden hafif seyler tercih ettim :):):):)sabah yüklenmişsin karbonhidrata pofudukummakşam dengeleyeceksin sanırım
digital cnm bulantidan bisey yiyemiyorum ki cnm sabahtan beri ne yediysem ziyan oldudigital olanla mı cnm??
kp ölçtürmüş rahatsızdı düşük çıkmış hastaneye gitmişler yüksek çıkmış. manuelle ölçtüysen kesin doğrudur cnm.
sen güzel beslenemiyorsun bir de kendini çok yoruyorssun hep ondan.
biraz kendine bak. yoksa hamileliğin zehir olur cnm..
doktorum baktiginda herşey normaldir cnm demir hapimi yapti boyle anlamadimHAYIRLI GÜNLER KIZLARR
bu gün pek keyfiim yok ,yine çarçıya gidiyim diye niyetlendim ama sonrada herzamaki gibi vaz geçtim.
acaba kansızmı kaldın merviş,gerçi dr bakmıştır ama hamileyken kansızlık çok oluyor genelde ,oda halsizik yorgunluk olı-uyor..
yaa ben onlarca alıntı yaptım hepsi hiç olmuş..
elma şekerim,başınız sağolsun.dedenin mekanı cennet olsun..
İnsallh öyle olmaz cnm yaTünaydın fıstıklar
Bu kk ne zaman sabitlenecek acaba alıntı yapıyorsun çıkmıyor deli olmamak elde değil kopyalayıp yapıştırıyorum yine yok
Elma şekerim başın sağolsun bitanem mekanı cennet olsun rabbim sabır versin sizlere
cecom karatay kitaplarını alman süper olacak çok iyiymiş fiyatı hiç kaçırma cnmm
Mervişim bu bulantılar doğuma dek sürerse işin zor gülüm kendini yormamaya çalış
alyagsu canım hayırlı haberlerle gelirsin inşşşş
sade kahvem Canan Hocanın 5 tane kitabı var cnmm
mavi ay geçmiş olsun teyzeye sen de çok etkilenmişsin beş dk sonra ne olacağımız belli değil allahtan yalnız değilmiş
Özgemumudumm bildirim yaptığın hafta en son bildirimin üzerinden hesaplarız cnmm kaç hafta ara verdiysen böleriz kuzum ama sabah kahvaltı yapmamak yok
Esim gegelsin de olmadi gideriz cnm doktora tek basima cesaret edemiyorumhiç kendini üzme canım harika bir menün var bence.cidden kötü değil.
oyyy oyy kolay gelsin cecomm..senin o minik kuşa maşallah çok tatluuu ...
canımm benim geçmiş olsun..yakında bir yer varsa kendini göstersen mi acaba..
bunu bilmiyorum canım çünkü ceco almış setii...cevap bekliyoruz cecooooooo :))
baslangic için fena değil cnm hergun artırarak devam edersin20 d koşu bandında yürüdüm..azmı oldu nee..
günaydın hanımlar herkese hayırlı güzel bir gün dilerim.geç kaldım buraya kusura bakmayın.geçmişi okumakta baya zaman alıyor.ellerinize ,birbirinize olan desteğinize sağlık vallaha.muhabbetimiz hep tatlı,güzel olsun inşallah.kızlar benim regl üzerinden 3 gün geçti.trambolinde zıplamadım bugün bilerek.akşama test yapacağım.hamişsem diye korktum açıkcası.bakalım akşama netlik kazanırım.
dünkü menümü de paylaşayım.
sabah kalkınca yeşilkahve 1 bardak ve 20 dk egzersiz
kahvaltı 3 kaşık yulaf ezmesi ve 2 dilim kivi ve 1 bardak yağsız süt ile hazırlanmış karışım
ara limonlu bisküvi ve yeşilçay
öğlen az et döner ,1 dilim ekmek,ayran
ara yoğurt ve kuru erik 3 adet
akşam offff 2 sigara böreği ve ayran
su 2,5 lt
ayyy kızlar çok fenayım ben dükkanın önünde 75 yaşların bi teyze yüz üstü düştü baştan bişey yoktu kalkmaya falan çalıştı tam tutmaya gittim kan fışkırmaya başladı allahım kaşı yarılmış bende bakamam öyle yaraya falan Rabbim nasıl bi dirayet verdiyse onca kalabalık toplanmasına rağmen ayrılamadım teyzenin başından bide yanında yeğeni varmış oda yığılıp kalmazmı halam halam diye yarasını görünce kıyamam rabbim kimsey yaşatmasın yaa.. Ama şimdide ben pert oldum yani elim ayağım titriyo tutmuyo sanki bacaklarım kalbim sıkışıyo gibi...
Kızlar dünki menümü yazamadım şimdi yazayım :
Geç kalktığım için yine kahvaltı yapamadım
araöğün:3 mandalina
öğlen:sebzeli tavuk,1 kase yoğurt,bol salata,1.5 dilim ekmek
araöğün:1 kase yoğurt,1 kivi,1 mandalina
akşam:hamsı buğulama,1.5 dilim ekmek,boll salata
araöğün:2 mandalina
geçmiş yuapıcam ne beğen var ne alıntı yap var ne cevapla okudum okudum sonra bi baktım ki sistem beni dışarı atmış bende okurken diyorum heralde yine sitede değişiklik olmuşşşş
hatırladıklarımı yazayım bariii
cecommmm çorbanın az pirinçli yerinden aldım o avucun en fazlaaaaaa çeyreğinin bile yememişimdir ama olsun yedim gitti :)
hesapkitap hoşgeldin aynı hastalıklardan müzdaribiz ama gidiyo yavaş yavaş da olsa gidiyo emin ol
esinturgay yok canım ben karatay yapmıyorum yıllardır kullandığım irem tarzını kullanıyorum şimdilik ne zaman yolda kaldım asılacam ceconun koluna başlıycam karataya hahahaaaa mani gibi oldu sevdimmm
bu arada bu kelime yazma işi garip geldi abana da ona ööle fazla yazma bak kontrol ediyom seni der gibi
bugünki kaçamaklı karatay menüm :)
sabah
2 yumurtadan soğanlı omlet (karataycıların sayfasında gördüm bütün ev halkıda yapmış kendine çok beğenmişler :) )
peynir 10 küçük dilim
1 domates
1 salatalık
1 tatlı kaşığı çemen
1 mandalina
ara
1 dilim kek
1 nescafe
(bu olmamalıydı biliyorum)
öğlen
1 avuç kuruyemiş tuzsuz
akşam
1 şiş patlıcan kebabı (3 et köfte 1 patlıcan ızgara)
domates biber közlenmiş
salata
1 bardak ayran
Anam ne bitmez ev işiymiş fenalık geldi
Bu seferde şekersiz nescafe molası verdimondan sonra bir kaç parça ütü kaldı onları tamamlıyayımda bitsin artık bu işkence artık ondan sonra bir tek süpürme kalacak onuda artık akşam yemeğini yedikten sonra yaparımki malum benim kurabiye canavarı gibi yemek yiyen bir minik kuşum var
Hadi inşallaaah 75 dibini geçip 74'ün kıyısını görürsün inşallahBİ AN ÖNCE SABAH OLSUN TARTILAYIM KENDİME KÜÇÜK Bİ KAÇAMAK HEDİYEM VAR AMA EĞER MEMNUN OLMAZSAM DA CEZA VAR 75 İN DİBİNİ GÖRMEM LAZIM ÇOK HEYECANLIYIM KIZLAR
sağol cnm bnmde korkum o inşallah en yakin zamanda geçer diye umud ediyorumELMAŞEKERİ başınız sağolsun canım
EFSAX canım umarım bulantıların geçer ben 9 ay çekmiştim bulantı çok fena ya birşey de yenmiyor ki
cecom,yazık kıyamama yaa.hiç mi vermiyorsun küçüğe çikolata.bence nadir de olsa vermeliin,yoksa yarın okul döneminde falan yani zapt edemezsin.nacizane tavsiyem.tabi senin çocuğun ve senin kararın..
kaç tane kitap var setin içinde
20 d koşu bandında yürüdüm..azmı oldu nee..
bir an kardesimle beni gördüm :) Rabbim sabir versin simdi mumla ariyoruz kardeşiyle birbirimizi birazdan kayinvalidem geliyormuş esimi aramis yemeğinde az Esim 10 gibi gelecek diyor ama bakalimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Geberiyorum yorgunluktan resmen ama hala işim bitmedi küçük cadı sağ olsun
Nerden aklına geldiyse tutturdu ille bebek küvetimde salonun ortasında yıkanacağım diye
Anam ne dediysek yok inadı tuttu babası kılıklı
Öğlende bir başladı tuturmaya akşamlık yemeğimizi yiyene kadar ( 16:30 gibi yedik cadı 14:30da başladı )
Ağlayıp durdu o arada da ablası bunu bir güzel hırpaladı aklı sıra terbiye edecek
Bİrine Allah aşkına rahat bırak diye yalvarmaktan öbürüne Peygamberini seversen bir sus demekten bir hal oldum ama yok ikiside inat deli ettiler beni
O arada ablasıda demezmi işte yok onu çok şımartıyorsun falan diyetamam kızım neolur sus artık başım ağrıdı dediysemde yok makineli gibi bir yandan kardeşine sayıyor bir yandan bana
En son kardeşini itip yere yaptıştırınca resmen çıldırdım ve ikisine de temiz bir fırça attım
Büyük cadıda o ara tam arkadaşı kapı geldiğinde bana demezmi 18 yaşıma gireyim evi terk edeceğim diye
Hayatımda yapmadığım şeyi yaptım ve ona arkadaşının yanında s... git ararsam şerefsizim dedim
Sonrada oturdum tabi kendimi kötü hissettim çünkü hiç yapmadığım şeydi
Dün Annemlerde de aynısını yaptılar yine sabırlar ne olur yapmayın kızım bak deden anannen rahatsız olucak dedim ama banamısın demedi yine büyük cadı ( sanırım kardeşini hala felaket kıskanıyor)
Babam hatta en son kızım sen nasıl dayanıyorsun bunların bu haline ( çünkü normalde sizde bilirsiniz ikiside çok sakinlerdir hani didişirler ama asla birbirlerine zarar vermezler ama dün o ona o ona saldırıp durdular birbirlerineufak cadı bile bir ara saçını başını yollacağım senin diye ablasına saldırdı )
Ay güleyimmi ağlayayım mı şaşırdım
Ufak cadı sussun diye sonunda salonun ortasına kovayla su taşıyıp küvetini doldurdum sonrada o sakinleyip oynarken eşimi arayıp anlattım adam gülüyor resmen iki gündür ikiside bir tuhaf diyeonada bir fırça attım ulen hep dışardan bakıp gülüyorsun herşeyle ben ilgileniyorum diye
Akşam gelince ben konuşurum ikisiylede dedi
Ablamız biraz evvel geldi dışardan ( arkadaşıyla apartman içinde oturup sohbet etmişler )
Hiç sanki o evden çıkana kadar edepsizlik yapan kız değil
Bİrşey olmamış gibi Anneciğim yok işte yıkadınmı kardeşimi salonda falan demeler hatta arkadaşlarıyla haftaya Avmye gitmek istiyormuşda Anneciğim sende gelirmisin yoksa arkadaşımın annesi izin vermez demeler
Anam bu çocuklar cidden bana kafayı yedirtecekler
İnanın şu anda sanki hiç kapışmamış gibi iyiler
Dip dibe oturup Tv izliyorlarEşşek evlatlar benim sinirlerimi iyice bozup sonrada böyle kuzu moduna geçmiyorlarmı sinir oluyorum ama en azından çabucak barıştılar bu kez
Canım hiç vermiyor değilim ama işte ancak haftada 1 yada 10 günde bir
İnan çok alışsın istemiyorum yoksa her gün isteyecek ve başa çıkamayacağımAblamız biraz iri onu zayıflatacağım diye göbeğim çatladı o yüzden aynı şeyi onda yaşamak istemiyorum ( büyük kıza her istediğinde aman eksik kalmasın aman başkalarının eline bakmasın diyip aldık sonrada bağımlılık haline geldi ve inan şu an evde olsun kesinlikle kökünü kazımadan bırakmaz hatta hiç birşey bulamasın oturup kaşar peynirini koca bir parça kesip yer hani onun peşinden hafiyelik yapmaktan yoruldum ( okulda gizli gizli yerdi birde gelip evde yerdi ama nasıl bir dürüstlükse ikinci kez evde tatlı birşey yedikten sonra itiraf ederdi )
Bari ufaklığı kurtarayım diyorum ki oda zaten biraz fazla yesin anında der ay ben yemiycem bir daha yoksa karnım kocaman olur diye
Canım benim baktığım sette 4 kitap var
Sanırım bir tek son çıkan kitabı yok içinde ama ilk etapta onları bir alayımda eksik olanı nasılsa daha sonra alırım
Bence ilk etapta süper canım bir iki gün öyle devam et alışınca zaten farkında olmadan daha fazla yaparsın
Kızlar, benim tartının pilleri bitmiş. Pilleri değiştirdim. Kilom azaldı)) yarın sabah tartılıp başlamış sayıcam kendimi. Cumaları kilonuzu mu yazıyorsunuz buraya? Bir de günlük menüleri?
Ceco Allah yardımcın olsun. Yaşları kaç cimcimelerin? Yakın mı?
bir an kardesimle beni gördüm :) Rabbim sabir versin simdi mumla ariyoruz kardeşiyle birbirimizi birazdan kayinvalidem geliyormuş esimi aramis yemeğinde az Esim 10 gibi gelecek diyor ama bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?