80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar..ayy nasıl güzel muhabbet...keşke ben de daha çok girebilsem.. sayfalarca oku oku anca bitirebildim.Bugün okul çok yoğundu ve son ders sınıfımdaki 25 sıpa :) beni delirtti....ayy boğazım parçalanmış bildiğiniz susun demekten

neyse eve gelince de bi yarım saat kendime geldim dinlendim.Pazara indim sonra..Allahtan benim evimin sokağında kuruluyor da yoksa kesin üşenirdim. Hatta kolumdan dolayı çok taşıyamıyorum iki posta gittim geldim. sonra aldıklarımı yerleştirme mücadelesi...ve yemeğim yoktu ona giriştim ve ayrıca yine çamaşır da yıkadım biz 2 kişi napıyoruz bu kadar bi bilemedim ya..o çamaşır sepetleri bi boş kalsın bigün ya:)))

hemen menümü yazayım ,
kahvaltı 1 domates 1 salatalık yeşil biber 2 kaşık lor 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 bardak süt
öğlen yemek almadı içim,bi kase yoğurt 2 mandalina
arada 1 galeta
akşama taze fasülye kavurdum canım çekiyo günlerdir...çay demliyorum,domatesli salatalıklı bi akşam kahvaltısı menüsü yapıcim:))
bi meyve bi sütle günü kaparız sanırım :)

ve çok şükür yarın Cuma..Hamdolsun bizi Cumaya kavuştuan Rabbime...çok zor geçti bu hafta benim için hemen ctesi olsun ve bikaç gün ctesi kalsın istiyorum :)))))

Canım Allah yardımcın olsun beni iki tane cadı bugün çıldırttılar 25 tane olsa ne yapardım bilmiyorum

Güzel duana da içten bir Aminnnnnn diyorum
Bende bir an önce Cuma olsun istiyorum Haftasonuda dinlenmek istiyorum aslında ama cumartesi akraba günü var neyse artık cumartesi akşamından sonra kendime tatil ilan ediceğim birazda eşim uğraşsın kızçeleriyle

Bir yandan yeşil çayımı içip bir yandanda titreşim kemerimi kullanıyorum
Belki son saatlerde bir iki gram daha gider

Sizler neler yapıyorsunuz bakalım alttakiler

Dunki menum
Sabah peynir kavurmasi domates salatalik
Ceviz roka yarim nar
Oglen ayran tarhana
Aksam
Mercimek koftesi ayran pancar yogurtlamasi
2 bardak yesilcay
1 ekinezya
1saat yuruyus
200 yarim mekik
Bugunki menum

Sabah menemen peynir zeytin roka fistik havuc turp
Oglen yogurt kuru salata

Aksam 5 izgara kofte salata ayran

2 bardak yesilcay
1 bardak biberiye
4 litre su
1 saat yuruyus
Yarimsaat karisik spor

Cecom bende alttayim cevP yazayim dedim bide beyazcanim burdaymiss.uykum geldi bakmadan gecmiyi. Dedim az spir yapiyim mekik squat falan yarin cuma malum

Ohhhh yarına kadar bir 200 gr daha gitse yine iyi
Bende dört gözle bekliyorum yarın sabahı inşallah herkes eksi bildirimler yapar bu hafta

Bugun ki menum :
Sabah: 4 zeytin,2 dilim ekmek, ıhlamur cayi ,biraz peynir,salata
araogun:2 mandalina
oglen:8-9 kaşık pırasa 1 kase yoğurt 1.5 dilim ekmek bol salata
araogun:1 kase yoğurt 1 kivi
aksam: oglenin aynisi
araogun:10 findik
Kızlar hastayım derken yanlış anlasilmiş reglim onu soylemeye calismistim

Bir iki güne kadar regln bitince şişlik falanda kalmaz eminim
Aslında yarın bir ucundan çıkıp baksaydın belki artı bile görmezsin ama yine sen bilirsin
Bizim psikolojimiz iyi olsun gerisi nasılsa olur

Bir iki güne kadar regln bitince şişlik falanda kalmaz eminim
Aslında yarın bir ucundan çıkıp baksaydın belki artı bile görmezsin ama yine sen bilirsin
Bizim psikolojimiz iyi olsun gerisi nasılsa olur
Canim bakmak istesem bile bakamam kiloma bizim evdeki tartı 1 2 ay önce bozulmuştu bende o zamandan beri hep diyestisyende öğrendim kilomu.

iyi akşamlar kızlarrr

bizimkiler tv ye daldı bende size bakıyım dedim

yemeğimizi az geç yedik bu akşam 7.30 gibi.hep beraber yiyelim istedim öğlende bişeyler stıştrınca acıkmadım akşama..

akşama doğru ko başu bandımı açtım 20 dk yürüdüm,aslında yürüycekdim daha ama benim küçük cimcime koşu bandıylafazla haşır neşir oldu bi kaza çıkaracak diye bırakmak zorunda kaldım..benim kıza ana sınıfı pek iyi gelmedi huyu suyu bi değişti..huysuz söz dinlemeyen bi çocuk oldu çıktı ..birde takıntımız oldu 15 gündür.unutsun diye üstelemek istemiyorum ama sanki artıyor günden güne..sabah daha uyanır uyanmaz hatta bazen uyanmadan başlıyor..

şuna dokuduğumu unutma,burayı ellediğimi unutma,şuraya ayağımı değdim unurtma,gözümü yumdum unutma,böyle uzarr gider..unutma unutma,ille cevap verip tamam kızım unutmam diyorum ,yoksa çıldırıyor..akşama kadar yüzlerce kez tekrarlıyor..sizce ne yapmalıyım kızlar,önceleri görmezden geldim üstelersem daha kötü olur diye ama vaz geçicek gibi değil takıntı oldu çocukda..
Beyazcanım hoşgeldinnnnnnnnnn

Nasılsın güzelim
Ben delilerin içinde akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum
hoş buldum cecomm.
sorma canım yaa şu günlerde havadanmı sudanmıdır nedir bilmem çocuklara bi hal oldu..
2 gündür aşağı yukarı aynı şeyleri bizde yaşıyoruz evde.babamız etkisiz tepkisiz seyirci kalıyor ben napıcamı şaşırıyorum.ablasıda karşısındaki sanki 5 yaşında değilde kendi öğürü gibi tepki veriyor..

birbirlerini kıskanıyorlar sanırım.ne ablamız laf anlıyorne küçük beni sayıyor..sürekli didişiyorlar.bizim küçükde okka okka laf konuşur,ablasını çıldırtıyor.hani bir laf var b.ir evde iki kız biri çuvaldız biri bez..aynısı ikimizin evindede.
küçüklerde az değil dediğim dedik çaldığım düdük.ille yapılacak istedikleri..

akşam akşam epey kapıştılar ..

adı ve telleri kopmuş..
anamm benim titreşim kemerini bu gün çıkarttım .ama küçük kız koşu badından sonra onada el attı..karnına taktırdı üstüneçıktı ..yapma etmeden anlamadı ve telleri kopmuş..neymiş hanımın göbeği büyümiycekmiş..aynı laf senin cadıyla.benimkinin yemek yemez hanım neymiş karnı kocaman olurmuş hanımın.bu günde göbeğini eritti .kemeride halletti..neyseki babamız tamir etti..
Cecom bende alttayim cevP yazayim dedim bide beyazcanim burdaymiss.uykum geldi bakmadan gecmiyi. Dedim az spir yapiyim mekik squat falan yarin cuma malum

burdayım canım..kızz özledim seni az geliyorsun buraya,napıyorsun ne ediyorsun..

menüm

sabah biraz değişik bir khvaltı yaptım..

1 kase mercimek çorbası,1 tabak piyaz.zeytinçilek

öğlen..1 avuç kayısı çekirdeği çay..

akşam.1 kase çorba,salata.lahana sarması.
az öncede kocam zorla armut yedirdi.ben masumum yani..

İyi akşamlar fıstıklarrrr

20 d koşu bandında yürüdüm..azmı oldu nee..

meleğim hiç yapmamaktna iyidir başlangıç için güzel tam yağ yakmaya başladığın an bitirmişsin sadece koşu bandında hızını fazla artırmadan uzun süre yürümeye çalış bitanemm

bir ay sonra 2 dk hızlı 3 dk orta tempo yürürsen daha çok yağ yakmaya başlarsın

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah hamişsindir.

yap yap esincim soğanlı omlet enfes olur elleirne sağlık mutfaktan yıldızlar çıkıyordur eminim miden nasıl oldu tatlım

karnabahar ve lahana hakikaten çok severim ama kokuları da müthiş oluyor yani bri de aç karnına iyice dokunmuştur mervişim sana ellerine sağlık cnmm afiyetolsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Aleyküm selam adaşımmm hakikaten işin zor iki cimcimeyle aralarında 10 yaş olsa da yine de o da çocuk kıskanması normal küçük cimcime sonunda istediğini yaptırmış ya keyfine diyecek yoktur suçlama kendini hepimiz insanız büyük cimcimen onu ne kadar çok sevdiğini ve kızgınlıkla ağzındn çıktığını biliyordur

Aklımdayken menümüde bildireyimde eşim gelince biraz kendime gelip şu kalan 4 - 5 parça ütümüde yapıp bugünki işkenceyi bitireyim ( ütü bana göre işkence )

afiyetolsun tatlım süper bir menüüüü

Kızlar, benim tartının pilleri bitmiş. Pilleri değiştirdim. Kilom azaldı)) yarın sabah tartılıp başlamış sayıcam kendimi. Cumaları kilonuzu mu yazıyorsunuz buraya? Bir de günlük menüleri?

hadi bakalım hayırlı olsun cnmm yarınki kilon son gördüğün yüksek kilo olur inşşşş cuma cumartesi ve pazar 18,00 e dek bildirim yapabilirsin cnm
bir an kardesimle beni gördüm :) Rabbim sabir versin simdi mumla ariyoruz kardeşiyle birbirimizi birazdan kayinvalidem geliyormuş esimi aramis yemeğinde az Esim 10 gibi gelecek diyor ama bakalim

yemeğin yanına biraz ilave ekledinmi yeter bitanemm

Hoşgeldin canım şimdiki çocuklar hakikaten hem çok zeki hem çok yaramaz allah yardımcın olsun girebildiğin zaman yazarsın bitanemm sıkma canını afiyetolsun menün gayet güzel

Canım Allah yardımcın olsun beni iki tane cadı bugün çıldırttılar 25 tane olsa ne yapardım bilmiyorum

akraba gününü de başarıyla atlatacağına eminim cecommmm yani sen tüm hafta uğraşıyorsun hayat müşterek değilmi

hayırdır bitanemmm sağlık sorunu değildir umarımmm menün gayet güzel afiyetolsun cnmmm Aminnnnn

ben listeleri hazırladım sade kahvem eşliğinde bildirimleri bitirmeye çalışıyorum cecommm

menüm
sabah 1 yumurta
peynir
salatalık
1 dlm ekmek
ara
2 avuç fıstık

akşam
1 kase çorba
1 tabak kaşlama et
ayran

Afiyetolsun prensesim menün süperrr

Ohhhh yarına kadar bir 200 gr daha gitse yine iyi
Bende dört gözle bekliyorum yarın sabahı inşallah herkes eksi bildirimler yapar bu hafta

inşallah yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür emeklerimizin karşılığını alırız cecommm ilk bildirimi kim yapacak acaba prensesmi senmi

tatlım akşamda öğlenin aynısı ise toplam 5 dilim ekmek oluyor biraz azaltma şansın varmı cnm en azından akşamları

yok canım oğlum bırakmıyor ki biraz bakayım pc de hep açık kalıyor
şimdi de oğlumu uyutacağım

oğluşun kaç aylık oldu prensesimmm tam sevmelik olmuştur şimdi kerata

Gayet güzel bir kahvaltı olmuş meleğimm ah enişte hemen sabote etmeyemi başladı seni

Gayet güzel bir kahvaltı olmuş meleğimm ah enişte hemen sabote etmeyemi başladı seni
hoş geldin meleğimmm..

öğlen yemekle iyimi ettim sence banum..gerçi acıkmadım bu gün öğlen çekirdek yiyince..bu gün adet oldum işallah bu açlığım geçer bir kaç güne..

benim koca zaten meyve delisi.evde sebze yok gider meyve toplar gelir..kimse yemiyorda kendi çatlıycak bitirmek için.akşamda zorladı hatrım için ille ye diye..neyseki bahçemizin kurtlu armudu dışardan gelme değildi..

Selam kizlar bu gunki menum yazip gecmis yapayim biraz
Sabah kalkinca kefir ve corekotu
30dk sonra karatay kahvaltisi
Ogle tazefasulye 2 kş pirinc pilav
Aksam tazefasulye 2 kasik bulgur pilav 2 kase yogurt
Spor aksam 1saat karma spor hersey var
Acilimi: 25dk yurume 10dk lesli ve step 10dk eliptik bisiklet 15dk plates bacak esneme ve 50 ip atlama

hoş geldin meleğimmm..

hb meleğim bitanemm şayet kahvaltını erken yapıyorsan acıktığın an birşeyler yemen gerekli sen kayısı çekirdeğinden yana kullanmışsın bence çok güzel yapmışsın cnmm çok beğendim menünü bir de yeterli su içiyorsan süper bence enişte de benim gibi demekki bende meyve delisiyim ama kahvaltıda yiyorum sadece kahvaltıda yemediysem kefirli tarçınlı meyve yapıyorum spor öncesi veya yoğurtlu süper oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…