- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Merhabalar..ayy nasıl güzel muhabbet...keşke ben de daha çok girebilsem.. sayfalarca oku oku anca bitirebildim.Bugün okul çok yoğundu ve son ders sınıfımdaki 25 sıpa :) beni delirtti....ayy boğazım parçalanmış bildiğiniz susun demekten
neyse eve gelince de bi yarım saat kendime geldim dinlendim.Pazara indim sonra..Allahtan benim evimin sokağında kuruluyor da yoksa kesin üşenirdim. Hatta kolumdan dolayı çok taşıyamıyorum iki posta gittim geldim. sonra aldıklarımı yerleştirme mücadelesi...ve yemeğim yoktu ona giriştim ve ayrıca yine çamaşır da yıkadım biz 2 kişi napıyoruz bu kadar bi bilemedim ya..o çamaşır sepetleri bi boş kalsın bigün ya:)))
hemen menümü yazayım ,
kahvaltı 1 domates 1 salatalık yeşil biber 2 kaşık lor 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 bardak süt
öğlen yemek almadı içim,bi kase yoğurt 2 mandalina
arada 1 galeta
akşama taze fasülye kavurdum canım çekiyo günlerdir...çay demliyorum,domatesli salatalıklı bi akşam kahvaltısı menüsü yapıcim:))
bi meyve bi sütle günü kaparız sanırım :)
ve çok şükür yarın Cuma..Hamdolsun bizi Cumaya kavuştuan Rabbime...çok zor geçti bu hafta benim için hemen ctesi olsun ve bikaç gün ctesi kalsın istiyorum :)))))
Cecom bende alttayim cevP yazayim dedim bide beyazcanim burdaymiss.uykum geldi bakmadan gecmiyi. Dedim az spir yapiyim mekik squat falan yarin cuma malum
Bugun ki menum :
Sabah: 4 zeytin,2 dilim ekmek, ıhlamur cayi ,biraz peynir,salata
araogun:2 mandalina
oglen:8-9 kaşık pırasa 1 kase yoğurt 1.5 dilim ekmek bol salata
araogun:1 kase yoğurt 1 kivi
aksam: oglenin aynisi
araogun:10 findik
Kızlar hastayım derken yanlış anlasilmiş reglim onu soylemeye calismistim
yok canım oğlum bırakmıyor ki biraz bakayım pc de hep açık kalıyorEsinturgayyyyy
Beyazcannnnn
88prenses22
Kızlarrrrrrrrrr ne yapıyorsunuz geçmişemi daldınız
Canim bakmak istesem bile bakamam kiloma bizim evdeki tartı 1 2 ay önce bozulmuştu bende o zamandan beri hep diyestisyende öğrendim kilomu.Bir iki güne kadar regln bitince şişlik falanda kalmaz eminim
Aslında yarın bir ucundan çıkıp baksaydın belki artı bile görmezsinama yine sen bilirsin
Bizim psikolojimiz iyi olsun gerisi nasılsa olur
hoş buldum cecomm.Beyazcanım hoşgeldinnnnnnnnnn
Nasılsın güzelim
Ben delilerin içinde akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum
adı ve telleri kopmuş..Bir yandan yeşil çayımı içip bir yandanda titreşim kemerimi kullanıyorum
Belki son saatlerde bir iki gram daha gider
Sizler neler yapıyorsunuz bakalım alttakiler
Cecom bende alttayim cevP yazayim dedim bide beyazcanim burdaymiss.uykum geldi bakmadan gecmiyi. Dedim az spir yapiyim mekik squat falan yarin cuma malum
20 d koşu bandında yürüdüm..azmı oldu nee..
Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah hamişsindir.
Ayy bende çok etkilenirim okurken gözümün önünde canlandı hersey vallahi.
Kahvaltısız zayıflamak zor
Hadi bakalım bol eksiler o zaman :) İrem yöntemi tutar inşallah
Soğanlı omlet harikadır sabah yapııp yiyim bari bende :) Kekin olmadığını biliyosun zaten canım da ben karatayda nescafe de yok diye biliyorum
Sabahtan beri daha mutfaktan çıkamadım cecom ya. Biter mi ev işi bitmez.
Hadi inşallaaah 75 dibini geçip 74'ün kıyısını görürsün inşallah
Uzun zaman sonra yemek yaparken çok zorlandim karnibaharin bu kadar kotu koktuğunu unutmusum ben sabahtan beri biseyde yiyemedim Esim yemek yapma desede zorladim kendimi canima kastim vardi herhalde dedim adam hergun makarna yemekten bikmistir dedim kiyamadim adama
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Geberiyorum yorgunluktan resmen ama hala işim bitmedi küçük cadı sağ olsun
Nerden aklına geldiyse tutturdu ille bebek küvetimde salonun ortasında yıkanacağım diye
Anam ne dediysek yok inadı tuttu babası kılıklı
Öğlende bir başladı tuturmaya akşamlık yemeğimizi yiyene kadar ( 16:30 gibi yedik cadı 14:30da başladı )
Ağlayıp durdu o arada da ablası bunu bir güzel hırpaladı aklı sıra terbiye edecek
Bİrine Allah aşkına rahat bırak diye yalvarmaktan öbürüne Peygamberini seversen bir sus demekten bir hal oldum ama yok ikiside inat deli ettiler beni
O arada ablasıda demezmi işte yok onu çok şımartıyorsun falan diyetamam kızım neolur sus artık başım ağrıdı dediysemde yok makineli gibi bir yandan kardeşine sayıyor bir yandan bana
En son kardeşini itip yere yaptıştırınca resmen çıldırdım ve ikisine de temiz bir fırça attım
Büyük cadıda o ara tam arkadaşı kapı geldiğinde bana demezmi 18 yaşıma gireyim evi terk edeceğim diye
Hayatımda yapmadığım şeyi yaptım ve ona arkadaşının yanında s... git ararsam şerefsizim dedim
Sonrada oturdum tabi kendimi kötü hissettim çünkü hiç yapmadığım şeydi
Dün Annemlerde de aynısını yaptılar yine sabırlar ne olur yapmayın kızım bak deden anannen rahatsız olucak dedim ama banamısın demedi yine büyük cadı ( sanırım kardeşini hala felaket kıskanıyor)
Babam hatta en son kızım sen nasıl dayanıyorsun bunların bu haline ( çünkü normalde sizde bilirsiniz ikiside çok sakinlerdir hani didişirler ama asla birbirlerine zarar vermezler ama dün o ona o ona saldırıp durdular birbirlerineufak cadı bile bir ara saçını başını yollacağım senin diye ablasına saldırdı )
Ay güleyimmi ağlayayım mı şaşırdım
Ufak cadı sussun diye sonunda salonun ortasına kovayla su taşıyıp küvetini doldurdum sonrada o sakinleyip oynarken eşimi arayıp anlattım adam gülüyor resmen iki gündür ikiside bir tuhaf diyeonada bir fırça attım ulen hep dışardan bakıp gülüyorsun herşeyle ben ilgileniyorum diye
Akşam gelince ben konuşurum ikisiylede dedi
Ablamız biraz evvel geldi dışardan ( arkadaşıyla apartman içinde oturup sohbet etmişler )
Hiç sanki o evden çıkana kadar edepsizlik yapan kız değil
Bİrşey olmamış gibi Anneciğim yok işte yıkadınmı kardeşimi salonda falan demeler hatta arkadaşlarıyla haftaya Avmye gitmek istiyormuşda Anneciğim sende gelirmisin yoksa arkadaşımın annesi izin vermez demeler
Anam bu çocuklar cidden bana kafayı yedirtecekler
İnanın şu anda sanki hiç kapışmamış gibi iyiler
Dip dibe oturup Tv izliyorlarEşşek evlatlar benim sinirlerimi iyice bozup sonrada böyle kuzu moduna geçmiyorlarmı sinir oluyorum ama en azından çabucak barıştılar bu kez
Canım hiç vermiyor değilim ama işte ancak haftada 1 yada 10 günde bir
İnan çok alışsın istemiyorum yoksa her gün isteyecek ve başa çıkamayacağımAblamız biraz iri onu zayıflatacağım diye göbeğim çatladı o yüzden aynı şeyi onda yaşamak istemiyorum ( büyük kıza her istediğinde aman eksik kalmasın aman başkalarının eline bakmasın diyip aldık sonrada bağımlılık haline geldi ve inan şu an evde olsun kesinlikle kökünü kazımadan bırakmaz hatta hiç birşey bulamasın oturup kaşar peynirini koca bir parça kesip yer hani onun peşinden hafiyelik yapmaktan yoruldum ( okulda gizli gizli yerdi birde gelip evde yerdi ama nasıl bir dürüstlükse ikinci kez evde tatlı birşey yedikten sonra itiraf ederdi )
Bari ufaklığı kurtarayım diyorum ki oda zaten biraz fazla yesin anında der ay ben yemiycem bir daha yoksa karnım kocaman olur diye
Canım benim baktığım sette 4 kitap var
Sanırım bir tek son çıkan kitabı yok içinde ama ilk etapta onları bir alayımda eksik olanı nasılsa daha sonra alırım
Bence ilk etapta süper canım bir iki gün öyle devam et alışınca zaten farkında olmadan daha fazla yaparsın
Aklımdayken menümüde bildireyimde eşim gelince biraz kendime gelip şu kalan 4 - 5 parça ütümüde yapıp bugünki işkenceyi bitireyim ( ütü bana göre işkence)
Eki Görüntüle 1279094 Eki Görüntüle 1279095
Sabah kahvaltısında belki görünmüyordur diye belirteyim çok az havuç salatası var
Akşam yemeğinde de dünden kalan sarma ilave olsun diye tavuk yaptım birde dünden kalan çorbamıda ekledim
Kızlar, benim tartının pilleri bitmiş. Pilleri değiştirdim. Kilom azaldı)) yarın sabah tartılıp başlamış sayıcam kendimi. Cumaları kilonuzu mu yazıyorsunuz buraya? Bir de günlük menüleri?
bir an kardesimle beni gördüm :) Rabbim sabir versin simdi mumla ariyoruz kardeşiyle birbirimizi birazdan kayinvalidem geliyormuş esimi aramis yemeğinde az Esim 10 gibi gelecek diyor ama bakalim
Merhabalar..ayy nasıl güzel muhabbet...keşke ben de daha çok girebilsem.. sayfalarca oku oku anca bitirebildim.Bugün okul çok yoğundu ve son ders sınıfımdaki 25 sıpa :) beni delirtti....ayy boğazım parçalanmış bildiğiniz susun demekten
neyse eve gelince de bi yarım saat kendime geldim dinlendim.Pazara indim sonra..Allahtan benim evimin sokağında kuruluyor da yoksa kesin üşenirdim. Hatta kolumdan dolayı çok taşıyamıyorum iki posta gittim geldim. sonra aldıklarımı yerleştirme mücadelesi...ve yemeğim yoktu ona giriştim ve ayrıca yine çamaşır da yıkadım biz 2 kişi napıyoruz bu kadar bi bilemedim ya..o çamaşır sepetleri bi boş kalsın bigün ya:)))
hemen menümü yazayım ,
kahvaltı 1 domates 1 salatalık yeşil biber 2 kaşık lor 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 bardak süt
öğlen yemek almadı içim,bi kase yoğurt 2 mandalina
arada 1 galeta
akşama taze fasülye kavurdum canım çekiyo günlerdir...çay demliyorum,domatesli salatalıklı bi akşam kahvaltısı menüsü yapıcim:))
bi meyve bi sütle günü kaparız sanırım :)
ve çok şükür yarın Cuma..Hamdolsun bizi Cumaya kavuştuan Rabbime...çok zor geçti bu hafta benim için hemen ctesi olsun ve bikaç gün ctesi kalsın istiyorum :)))))
Canım Allah yardımcın olsun beni iki tane cadı bugün çıldırttılar 25 tane olsa ne yapardım bilmiyorum
Güzel duana da içten bir Aminnnnnn diyorum
Bende bir an önce Cuma olsun istiyorumHaftasonuda dinlenmek istiyorum aslında ama cumartesi akraba günü var neyse artık cumartesi akşamından sonra kendime tatil ilan ediceğim birazda eşim uğraşsın kızçeleriyle
Canlar bugün beni mazur görün kotu bigundu ve ben daha toplanamadim menumu yazıp kaçıyorum sabah görüşürüz.
Menüm evde kalan yemekleri topladım.
3 küçük dolma bir domates 3 dilim palamut fırında öptüm sizi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bir yandan yeşil çayımı içip bir yandanda titreşim kemerimi kullanıyorum
Belki son saatlerde bir iki gram daha gider
Sizler neler yapıyorsunuz bakalım alttakiler
menüm
sabah 1 yumurta
peynir
salatalık
1 dlm ekmek
ara
2 avuç fıstık
akşam
1 kase çorba
1 tabak kaşlama et
ayran
Ohhhh yarına kadar bir 200 gr daha gitse yine iyi
Bende dört gözle bekliyorum yarın sabahıinşallah herkes eksi bildirimler yapar bu hafta
Bugun ki menum :
Sabah: 4 zeytin,2 dilim ekmek, ıhlamur cayi ,biraz peynir,salata
araogun:2 mandalina
oglen:8-9 kaşık pırasa 1 kase yoğurt 1.5 dilim ekmek bol salata
araogun:1 kase yoğurt 1 kivi
aksam: oglenin aynisi
araogun:10 findik
Kızlar hastayım derken yanlış anlasilmiş reglim onu soylemeye calismistim
yok canım oğlum bırakmıyor ki biraz bakayım pc de hep açık kalıyor
şimdi de oğlumu uyutacağım
sabah biraz değişik bir khvaltı yaptım..
1 kase mercimek çorbası,1 tabak piyaz.zeytinçilek
öğlen..1 avuç kayısı çekirdeği çay..
akşam.1 kase çorba,salata.lahana sarması.
az öncede kocam zorla armut yedirdi.ben masumum yani..
hoş geldin meleğimmm..Gayet güzel bir kahvaltı olmuş meleğimm ah enişte hemen sabote etmeyemi başladı seni
hoş geldin meleğimmm..
öğlen yemekle iyimi ettim sence banum..gerçi acıkmadım bu gün öğlen çekirdek yiyince..bu gün adet oldum işallah bu açlığım geçer bir kaç güne..
benim koca zaten meyve delisi.evde sebze yok gider meyve toplar gelir..kimse yemiyorda kendi çatlıycak bitirmek için.akşamda zorladı hatrım için ille ye diye..neyseki bahçemizin kurtlu armudu dışardan gelme değildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?