- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
yok canım oğlum bırakmıyor ki biraz bakayım pc de hep açık kalıyor
şimdi de oğlumu uyutacağım
Canim bakmak istesem bile bakamam kiloma bizim evdeki tartı 1 2 ay önce bozulmuştu bende o zamandan beri hep diyestisyende öğrendim kilomu.
hoş buldum cecomm.
sorma canım yaa şu günlerde havadanmı sudanmıdır nedir bilmem çocuklara bi hal oldu..
2 gündür aşağı yukarı aynı şeyleri bizde yaşıyoruz evde.babamız etkisiz tepkisiz seyirci kalıyor ben napıcamı şaşırıyorum.ablasıda karşısındaki sanki 5 yaşında değilde kendi öğürü gibi tepki veriyor..
birbirlerini kıskanıyorlar sanırım.ne ablamız laf anlıyorne küçük beni sayıyor..sürekli didişiyorlar.bizim küçükde okka okka laf konuşur,ablasını çıldırtıyor.hani bir laf var b.ir evde iki kız biri çuvaldız biri bez..aynısı ikimizin evindede.
küçüklerde az değil dediğim dedik çaldığım düdük.ille yapılacak istedikleri..
akşam akşam epey kapıştılar ..
adı ve telleri kopmuş..
anamm benim titreşim kemerini bu gün çıkarttım .ama küçük kız koşu badından sonra onada el attı..karnına taktırdı üstüneçıktı ..yapma etmeden anlamadı ve telleri kopmuş..neymiş hanımın göbeği büyümiycekmiş..aynı laf senin cadıyla.benimkinin yemek yemez hanım neymiş karnı kocaman olurmuş hanımın.bu günde göbeğini eritti .kemeride halletti..neyseki babamız tamir etti..
burdayım canım..kızz özledim seni az geliyorsun buraya,napıyorsun ne ediyorsun..
ohh içimi rahallattın banum..hb meleğimbitanemm şayet kahvaltını erken yapıyorsan acıktığın an birşeyler yemen gerekli sen kayısı çekirdeğinden yana kullanmışsın bence çok güzel yapmışsın cnmm çok beğendim menünü bir de yeterli su içiyorsan süper bence enişte de benim gibi demekki bende meyve delisiyim ama kahvaltıda yiyorum sadece kahvaltıda yemediysem kefirli tarçınlı meyve yapıyorum spor öncesi veya yoğurtlu süper oluyor
ohh içimi rahallattın banum..
su fazlasıyla içerim ben,her daim susua her daim yanımda su şişem.4 lt geçiyorum gece bile uyanır suyumu içer yatarım..
Benimkide saate bakıp Anneciğim benim uyku saatim geldimi dedi 9da bende resmen havalar uçtum yatacak diye ve hemen atladım evet evet uyku saatin geldi dedim
Ama bu seferde yeni bir kriz yaşandı; neymiş çok sevdiği ayıcığı yokmuş onsuz uyuyamazmış
İnan tam yarım saat evi didik didik ettik bulabilmek için
Başka bir sürü ayıcık var hepsini teklif ettim ikna etmeye çalıştım ama yok yüzünü düşürü dudakları büzdü ille o olacak diye
Eşim tabi rahat boşver surat yapsın diyor ama önümde öyle dikiliyor tepkisiz nasıl boşvereyim
Sonunda bulduk yatağa gitti ama 5 dakika sonrada uyuyamıyorum diye ayıcığıyla geri döndü
Tamamdır canım artık diyetisyende tartılıp bildirirsinmerakla bekliyorum senin sonucunuda
Canım sorma inan nasıl kasmışsam kendimi onların gerginliğine şu anda her yerim ağrıyor
Eşim kızıyor bana aşkım ya kendini bu kadar yıpratma diye hatta biraz evvel annemle telefonda konuşurken onada dedim böyle böyle oldu çok yoruldum bugün diyeoda diyor kızım senin ufakta az değil diye
Cadı birde ben telefonla konuşurken koltukta yatarken kafayı kaldırıp laf dinliyor
Bu gece BJK maçı varmış eşim onu izleyecekmiş bende valla ben birazdan yatarım sabaha kadar ancak kendime gelirim dedimtabi yatmadan şu masaj aletimle eşime kendime masaj yaptırayım
Bugün hatta hepsiburada.coma baktım benim yazın BİMden aldığım masaj aletinin aynısı vardı 29.99 lirayafarkli başlıkları vardı onunda benimkisi gibi
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...p611ZwtqeFZrVkZIxoC5YTw_wcB#run=norecommended
Hani düşünen olursa diye burayada kopyalıyaım dedim
Kızlar bana müsaade gözlerim kapanıyor artık yorgunluktan ( gerginlikten yoruldum resmen bugün)
Sizlere doyum olmaz ama sabah malum yine erken kalkacağım
Hayırlı geceler herkese
Allaha emanet olun
Adaşım baktım ve gerekeni yazdım
Allah razı olsun ilgileniyorsun bizim takımlada
Esinturgayyyyy
Beyazcannnnn
88prenses22
Kızlarrrrrrrrrr ne yapıyorsunuz geçmişemi daldınız
İyi akşamlar fıstıklarrrr
meleğim hiç yapmamaktna iyidir başlangıç için güzel tam yağ yakmaya başladığın an bitirmişsin sadece koşu bandında hızını fazla artırmadan uzun süre yürümeye çalış bitanemm
bir ay sonra 2 dk hızlı 3 dk orta tempo yürürsen daha çok yağ yakmaya başlarsın
yap yap esincim soğanlı omlet enfes olur elleirne sağlık mutfaktan yıldızlar çıkıyordur eminim miden nasıl oldu tatlım
karnabahar ve lahana hakikaten çok severim ama kokuları da müthiş oluyor yani bri de aç karnına iyice dokunmuştur mervişim sana ellerine sağlık cnmm afiyetolsun
Aleyküm selam adaşımmm hakikaten işin zor iki cimcimeyle aralarında 10 yaş olsa da yine de o da çocuk kıskanması normal küçük cimcime sonunda istediğini yaptırmış ya keyfine diyecek yoktur suçlama kendini hepimiz insanız büyük cimcimen onu ne kadar çok sevdiğini ve kızgınlıkla ağzındn çıktığını biliyordur
afiyetolsun tatlım süper bir menüüüü
hadi bakalım hayırlı olsun cnmm yarınki kilon son gördüğün yüksek kilo olur inşşşş cuma cumartesi ve pazar 18,00 e dek bildirim yapabilirsin cnm
yemeğin yanına biraz ilave ekledinmi yeter bitanemm
Hoşgeldin canım şimdiki çocuklar hakikaten hem çok zeki hem çok yaramaz allah yardımcın olsun girebildiğin zaman yazarsın bitanemm sıkma canını afiyetolsun menün gayet güzel
akraba gününü de başarıyla atlatacağına eminim cecommmm yani sen tüm hafta uğraşıyorsun hayat müşterek değilmi
hayırdır bitanemmm sağlık sorunu değildir umarımmm menün gayet güzel afiyetolsun cnmmm Aminnnnn
ben listeleri hazırladım sade kahvem eşliğinde bildirimleri bitirmeye çalışıyorum cecommm
Afiyetolsun prensesim menün süperrr
inşallah yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür emeklerimizin karşılığını alırız cecommm ilk bildirimi kim yapacak acaba prensesmi senmi
tatlım akşamda öğlenin aynısı ise toplam 5 dilim ekmek oluyor biraz azaltma şansın varmı cnm en azından akşamları
oğluşun kaç aylık oldu prensesimmm tam sevmelik olmuştur şimdi kerata
20 gün sonra 2,5 yaşında olacak teyzesiİyi akşamlar fıstıklarrrr
meleğim hiç yapmamaktna iyidir başlangıç için güzel tam yağ yakmaya başladığın an bitirmişsin sadece koşu bandında hızını fazla artırmadan uzun süre yürümeye çalış bitanemm
bir ay sonra 2 dk hızlı 3 dk orta tempo yürürsen daha çok yağ yakmaya başlarsın
yap yap esincim soğanlı omlet enfes olur elleirne sağlık mutfaktan yıldızlar çıkıyordur eminim miden nasıl oldu tatlım
karnabahar ve lahana hakikaten çok severim ama kokuları da müthiş oluyor yani bri de aç karnına iyice dokunmuştur mervişim sana ellerine sağlık cnmm afiyetolsun
Aleyküm selam adaşımmm hakikaten işin zor iki cimcimeyle aralarında 10 yaş olsa da yine de o da çocuk kıskanması normal küçük cimcime sonunda istediğini yaptırmış ya keyfine diyecek yoktur suçlama kendini hepimiz insanız büyük cimcimen onu ne kadar çok sevdiğini ve kızgınlıkla ağzındn çıktığını biliyordur
afiyetolsun tatlım süper bir menüüüü
hadi bakalım hayırlı olsun cnmm yarınki kilon son gördüğün yüksek kilo olur inşşşş cuma cumartesi ve pazar 18,00 e dek bildirim yapabilirsin cnm
yemeğin yanına biraz ilave ekledinmi yeter bitanemm
Hoşgeldin canım şimdiki çocuklar hakikaten hem çok zeki hem çok yaramaz allah yardımcın olsun girebildiğin zaman yazarsın bitanemm sıkma canını afiyetolsun menün gayet güzel
akraba gününü de başarıyla atlatacağına eminim cecommmm yani sen tüm hafta uğraşıyorsun hayat müşterek değilmi
hayırdır bitanemmm sağlık sorunu değildir umarımmm menün gayet güzel afiyetolsun cnmmm Aminnnnn
ben listeleri hazırladım sade kahvem eşliğinde bildirimleri bitirmeye çalışıyorum cecommm
Afiyetolsun prensesim menün süperrr
inşallah yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür emeklerimizin karşılığını alırız cecommm ilk bildirimi kim yapacak acaba prensesmi senmi
tatlım akşamda öğlenin aynısı ise toplam 5 dilim ekmek oluyor biraz azaltma şansın varmı cnm en azından akşamları
oğluşun kaç aylık oldu prensesimmm tam sevmelik olmuştur şimdi kerata
Beyazcanım sen hangi ara 80 leri gördün cnm 70lerde değil miydinbildirim
başlangıç.82.
geçen hafta.81
bu hafta.81
giden .yok
hedef.75
spor.1 kerecik 20 dk yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?