80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım oğlum bırakmıyor ki biraz bakayım pc de hep açık kalıyor
şimdi de oğlumu uyutacağım

Benimkide saate bakıp Anneciğim benim uyku saatim geldimi dedi 9da bende resmen havalar uçtum yatacak diye ve hemen atladım evet evet uyku saatin geldi dedim
Ama bu seferde yeni bir kriz yaşandı; neymiş çok sevdiği ayıcığı yokmuş onsuz uyuyamazmış
İnan tam yarım saat evi didik didik ettik bulabilmek için
Başka bir sürü ayıcık var hepsini teklif ettim ikna etmeye çalıştım ama yok yüzünü düşürü dudakları büzdü ille o olacak diye
Eşim tabi rahat boşver surat yapsın diyor ama önümde öyle dikiliyor tepkisiz nasıl boşvereyim
Sonunda bulduk yatağa gitti ama 5 dakika sonrada uyuyamıyorum diye ayıcığıyla geri döndü

Canim bakmak istesem bile bakamam kiloma bizim evdeki tartı 1 2 ay önce bozulmuştu bende o zamandan beri hep diyestisyende öğrendim kilomu.

Tamamdır canım artık diyetisyende tartılıp bildirirsin merakla bekliyorum senin sonucunuda

Canım sorma inan nasıl kasmışsam kendimi onların gerginliğine şu anda her yerim ağrıyor
Eşim kızıyor bana aşkım ya kendini bu kadar yıpratma diye hatta biraz evvel annemle telefonda konuşurken onada dedim böyle böyle oldu çok yoruldum bugün diye oda diyor kızım senin ufakta az değil diye
Cadı birde ben telefonla konuşurken koltukta yatarken kafayı kaldırıp laf dinliyor
Bu gece BJK maçı varmış eşim onu izleyecekmiş bende valla ben birazdan yatarım sabaha kadar ancak kendime gelirim dedim tabi yatmadan şu masaj aletimle eşime kendime masaj yaptırayım
Bugün hatta hepsiburada.coma baktım benim yazın BİMden aldığım masaj aletinin aynısı vardı 29.99 liraya farkli başlıkları vardı onunda benimkisi gibi

http://www.hepsiburada.com/liste/pr...p611ZwtqeFZrVkZIxoC5YTw_wcB#run=norecommended

Hani düşünen olursa diye burayada kopyalıyaım dedim

ohh içimi rahallattın banum..

su fazlasıyla içerim ben,her daim susua her daim yanımda su şişem.4 lt geçiyorum gece bile uyanır suyumu içer yatarım..

ohh içimi rahallattın banum..
su fazlasıyla içerim ben,her daim susua her daim yanımda su şişem.4 lt geçiyorum gece bile uyanır suyumu içer yatarım..

4 lt de fazla değilmi meleğim böbreklerin yorulmasın sonra

bütün çocularda aynı huy var demekki cecom kuzenimin de küçükken kel bir bebeği vardı gözünün biri yoktu ne yıkatırdı ne onsuz yatardı bir keresinde piknikte unutmuş heryeri altüst ettik yenisini aldık ama yine de ilgilenmedi bir bağ oluyor aralarında sanırım

cecom 8, takıma bir bak kuzum

Kızlar bana müsaade gözlerim kapanıyor artık yorgunluktan ( gerginlikten yoruldum resmen bugün )

Sizlere doyum olmaz ama sabah malum yine erken kalkacağım

Hayırlı geceler herkese
Allaha emanet olun

Adaşım baktım ve gerekeni yazdım

Allah razı olsun ilgileniyorsun bizim takımlada

Kızlar bana müsaade gözlerim kapanıyor artık yorgunluktan ( gerginlikten yoruldum resmen bugün )
Sizlere doyum olmaz ama sabah malum yine erken kalkacağım

Hayırlı geceler herkese
Allaha emanet olun

Adaşım baktım ve gerekeni yazdım

Allah razı olsun ilgileniyorsun bizim takımlada

İyi geceler cecom allah rahatlık versin bitanemm dinlen güzelce sende allaha emanetsinn tamam kuzum gördümm rica ederim seve seve

Esinturgayyyyy
Beyazcannnnn
88prenses22
Kızlarrrrrrrrrr ne yapıyorsunuz geçmişemi daldınız

Canım benim pc ve kk sürekli açık duruyor da ben başında olamayabiliyorum bazen :) Altta görürseniz ve yazmıyorsam bir işle uğraşıyorumdur muhtemelen

Yarın günlerden soğanlı omlet valla uzun süredir yememiştim. CAnım midem akşam yine bulandı midemden geliyo sürekli su gibi bişeyler. Talcid aldım bit rane daha iyi şimdi.

20 gün sonra 2,5 yaşında olacak teyzesi
hem konuşmalarıyla falan kendini felaket sevdiriyor
hem peşinde dolaanmaktan canım çıkıyor
henüz tartılmadım şimdi kalkıp tartılacağım sonra da kahvaltı............

günaydın fıstıklarr

sabah tartıldım aslanda uyanır uyanmaz tartılmak çokda iyi değil ama b gün işallah çarşıdaki işlerimi halletmeye gidicem ve
hemen kahvaltımı apıyım diye beklemeden tartıldım..
sanırım wc sorunu yüzünden bi değişiklik yok bu hafta,ama bu sabah kendimi çok az hafiflemiş hissettim,azda olsa verdim sanırım ama bu tartıya yansımadı,çünki kilo verdiğimde ilk sırtımdaki fazlalıklar gidiyor.ve onlar gr da olsa eksilse sırtımdan bi yük kalkmış gibi hissediyor rahatlıyorum.

işallah herkes çok gzel eksilerle bildirim yapar bu gün..

bildirim
başlangıç.82.

geçen hafta.81

bu hafta.81

giden .yok

hedef.75

spor.1 kerecik 20 dk yürüyüş.
Beyazcanım sen hangi ara 80 leri gördün cnm 70lerde değil miydin
Bende 4 kilo fazla aldım cnm şimdi onları veriyorum beraber verelim artık rakibim sin ona göre

Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa misliyle sizlere nasip etsin ve şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlerin geçmiş günahlarını bağışlasın, Cennetinde de bir araya gelmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn

Sabah yine şükür erkenden uyanabildim. Dün bütün gün nasıl yorulduysam artık gece anına uyumuşum ama sabah bile her yerim ağrıyarak uyandım
Tabi benim peşimden küçük cadıda uyandı ve ne dediysem uyumadı hatta sabah sabah yine salonun ortasında dünki gibi yıkanacağım diye tutturdu
Anam Aydanmıdır yoksa nedendir anlamadım çocuk 360 derece huy değiştirdi birden

1 saat ağladı durdu sonrada baktı benden tepki görmüyor hala olmaz diye inat ediyorum oturdu tabletinden çizgi film izliyor cadı

Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Bir iki güne kalmaz regl olacağım için ben sonuçtan memnunum dün birde strestenmidir nedir kabızlık yaşadım

Başlangıç; 124.5
Geçen hafta; 115.8 kg
Bu hafta; 115.2 kg

Giden; - 600 gr

Toplam giden; 9.7 kg

Spor; her gün 100 x ip atlama, 5 gündürde 1 x Wall Sit

İnşallah bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirm yapacağım inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…