- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
günaydın tatlım bildirim yaparmısın sende durum ne en azından görelim okeyGunaydinnnnn kizlar
sindi,beyazcan,ayyüzlüm hemen hemen eşitlendiniz yakınlaştınız kapışın bence :)Beyazcanım sen hangi ara 80 leri gördün cnm 70lerde değil miydin
Bende 4 kilo fazla aldım cnm şimdi onları veriyorum beraber verelim artık rakibim sin ona göre
oohhh cecom tebrikler suyundanda valla hiç artı çıktığını görmedim
ben bu hafta bazı kaçamaklar yüzünden düzensiz spor yüzünden artıdayım sevgili oynak başım
bildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:76,4
bu hafta:77,5
gelen:+1,100
top.giden:12,5gr
hedef:70
günaydınnnnnn canlar hepinize, seviyorum sizi beni karatayla tanıştırdığınız için, desteğiniz için, örnek oluşunuz için, bilgileriniz paylaştığınız için herşeyy için teşekkürler..
hiç bu kadar rahat kilo vermemiştim zaten buraya başlamadan önce dikkat etmeye çalışıyordum ama hep 100 200 artıya gidiyordum nasıl oluyosa sizi bulduğum gün sabah 87,1 görmüştüm 16,10 da karatay usulü beslenmeye başladım 86,6 ile tıka basa doyduğum hiç bişeyden geri kalmadığım halde 85,1 im canlarımm.. herkesi tebrik ediyorum azminden dolayı kilo veren vermeyen herkesi
bildirim
başlangıç 86,6
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,1
toplam giden :1,5
spor 2 kere yürüyüş 20 dk ve 30 dk
3 kere wall sit 25 30 saniyeyi geçemedim
Günaydın,
Ben de bugün ilk bildirimimi yapayım. Yanlış anlamadıysam 2 hafta sonra listeye girecekmişim. İnşallah hepiniz bu haftra daha hafifsinizdir...
Başlangıç tarihi: 24 ekim 2014
Başlangıç kilo: 78,8kg
Bu hafta: 78,8kg
hedef: 73kg.
bu şekilde bildirim yapsam yeterli sanırım.
kızlar bu arada bişey diycem ben başladığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum yaa o olmasa eminim daha fazla giderdi de.. 2 3 günde zorla çıkıyorum wc ye sizce neden olabilir yada ne yapmalıyım... bitki çaylarına çok alışkın değilim tepki veren bir bünyemde yok zaten daha çok içip alıştırmak istemiyorumda( bi yardımcı olun beeee
tebrikler caım işin sırrını çözmüşsüngünaydınnnnnn canlar hepinize, seviyorum sizi beni karatayla tanıştırdığınız için, desteğiniz için, örnek oluşunuz için, bilgileriniz paylaştığınız için herşeyy için teşekkürler..
hiç bu kadar rahat kilo vermemiştim zaten buraya başlamadan önce dikkat etmeye çalışıyordum ama hep 100 200 artıya gidiyordum nasıl oluyosa sizi bulduğum gün sabah 87,1 görmüştüm 16,10 da karatay usulü beslenmeye başladım 86,6 ile tıka basa doyduğum hiç bişeyden geri kalmadığım halde 85,1 im canlarımm.. herkesi tebrik ediyorum azminden dolayı kilo veren vermeyen herkesi
bildirim
başlangıç 86,6
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,1
toplam giden :1,5
spor 2 kere yürüyüş 20 dk ve 30 dk
3 kere wall sit 25 30 saniyeyi geçemedim
tebrikler caım işin sırrını çözmüşsün
ısrarla hala kitap almadıysan o kitabı al ve oku başucundan eksik etme daha güzel ve sonsuz şeyler öğrenip hayatına geçireceksin
ceco sana inanamıyorum sen hala okumamışmıydın kitapları cidden kız kaç aydır karataycısın hiç merak etmedin mi bu sır ne olaki kitapta ne yazıyor olabilirki diye. okuyunca neler kaçırdın kaç aydır bak göreceksin.Bende akşamı iple çekiyorum
Eşim bu gece sipariş veririz dedi ve 3 günde en geç geliyormuş
Büyük ihtimal pazartesi elimde olur kitaplarım diye düşünüyorum
evet canım bu çok iyi hadi bakalım kilolarımız yakın beraber kilolardan kurtuluruzGünaydın,
Ben de bugün ilk bildirimimi yapayım. Yanlış anlamadıysam 2 hafta sonra listeye girecekmişim. İnşallah hepiniz bu haftra daha hafifsinizdir...
Başlangıç tarihi: 24 ekim 2014
Başlangıç kilo: 78,8kg
Bu hafta: 78,8kg
hedef: 73kg.
bu şekilde bildirim yapsam yeterli sanırım.
Bugünkü menüm:
8:00
Bol tereyağlı 2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7-8 zeytin
1 avuç fındık
1 avuç fındık
şekersiz çay
10:00 şekersiz Türk kahvesi
kızlar bu arada bişey diycem ben başladığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum yaa o olmasa eminim daha fazla giderdi de.. 2 3 günde zorla çıkıyorum wc ye sizce neden olabilir yada ne yapmalıyım... bitki çaylarına çok alışkın değilim tepki veren bir bünyemde yok zaten daha çok içip alıştırmak istemiyorumdabi yardımcı olun beeee
kızlar menuler çok güzelkahvaltı
tereyağlı sucuklu yumurta
10 kadar zeytin
ceviz
peynir
domates ve kahvaltılık sos
günaydın kızlar baş sağlığı dileyen herkesten allah razı olsun rabbim sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
ŞEKER KIZ HARİKASIN MUTİŞSİN MAŞALLAH SANAbildirimide yapayım
başlangıç: 87
geçen hafta: 80
bu hafta: 79
giden: 1 kg
toplam giden: 8 kg
spor bu hafta sporum yok
sağol bitanemm benimmmmm inş. hep böyle devam eder haftaya çok güzel bi eksiyle geleceksin gülüm ben inanıyorum bunaŞEKER KIZ HARİKASIN MUTİŞSİN MAŞALLAH SANA
Teşekkür ederim evet dediğin gibi Karataya başladığımdan beri her hafta eksideyim çok şükür
Bir iki güne regl olacağım halde az da olsa gitti bu haftada hatta itiraf edeyim bir ara 114leri bile görmüştüm o yüzden sabah bir an canım sıkıldı sonrada ulen daha ne olsun üstelik dün suyu çok ihmal ettim o yüzden eminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel olucak sonucum
Sende eminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir sonuçla geleceksin
Bİr Kilo almış olabileceğini düşünmüyorum sonuçta kaçamak yapsanda okadar değildireminim bir kısmıda ödemdir
Helalllll
Maşallah subhanallah çok çok güzel bir sonuç demekki bu haftanın birincisi sensin
Dediğin gibi hiç birşeyden geri kalmadan kilolardan kurtuluyoruz Allahın izniyle
Hadi bakalım bu gazla önümüzdeki hafta çok daha güzel asılırsın Karatayaeminim yeni yıla 7li hanelerde gireceksin ve yaza bomba gibi olacağız
Aynen canım ama tabi bir sonraki hafta eksi bir bildirim yaptığını görürsek çok daha seviniriz
Canım yeterli su içmiyorsun demekki birde bitkisel çayları sırayla dene bazıları senin bünyene iyi gelmeyebilir
Ben kendi adıma yeşil çayı bırakacağım
Geçen hafta sadece kayısılı form çay içmiştim ve çok daha rahattım ama bu hafta dur birde yeşil çay içeyim her gün dedim ve sonuç olarak daha az eksi gördüm
Daha evvelde fark etmiştim de belki yediklerimdendir demiştim meğer gerçektende Yeşil çay bana yaramıyormuşDeneye deneye bulacağım ama ilk etapta kayısılı form çayına devam
Kışda geldiğine göre ıhlamuruda eklerim olur biter
tebrikler caım işin sırrını çözmüşsün
ısrarla hala kitap almadıysan o kitabı al ve oku başucundan eksik etme daha güzel ve sonsuz şeyler öğrenip hayatına geçireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?