80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnnn kizlar
günaydın tatlım bildirim yaparmısın sende durum ne en azından görelim okey
Beyazcanım sen hangi ara 80 leri gördün cnm 70lerde değil miydin
Bende 4 kilo fazla aldım cnm şimdi onları veriyorum beraber verelim artık rakibim sin ona göre
sindi,beyazcan,ayyüzlüm hemen hemen eşitlendiniz yakınlaştınız kapışın bence :)

gnydn canlar..
geçmişten gelip birsürü alıntı yaptım ama elektrik gitti.
ama okudum hepinizi :)
esinturgay cnm nescafe yasaklı biliyorum yani sizden öğrendim :) azaltıyorum 3-5 tane içerdim önceden şimdi 1-2. ama yavaş yavaş bırakıcam. tarçın, zahter çaylarına sardım şimdi :)

bir arkadaş kerevizi cacık yap demişti. alınca denicem adını unuttum kusuruma bakma cnm.
kilo verenler koruyanları tebrik ediyorum.
ben annemdeyim tartısı digital değil o yüzden yarın evden tartılıcam. ama onun tartısındaki rakam eğer doğruysa çok güzel kilo vermişim:)
hamilelik öncesi kiloma gelmiş gibiyim:)
ama kendimi tartımı görmeden sevinmeyim di mi

günaydınnnnnn canlar hepinize, seviyorum sizi beni karatayla tanıştırdığınız için, desteğiniz için, örnek oluşunuz için, bilgileriniz paylaştığınız için herşeyy için teşekkürler..
hiç bu kadar rahat kilo vermemiştim zaten buraya başlamadan önce dikkat etmeye çalışıyordum ama hep 100 200 artıya gidiyordum nasıl oluyosa sizi bulduğum gün sabah 87,1 görmüştüm 16,10 da karatay usulü beslenmeye başladım 86,6 ile tıka basa doyduğum hiç bişeyden geri kalmadığım halde 85,1 im canlarımm.. herkesi tebrik ediyorum azminden dolayı kilo veren vermeyen herkesi
bildirim
başlangıç 86,6
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,1
toplam giden :1,5
spor 2 kere yürüyüş 20 dk ve 30 dk
3 kere wall sit 25 30 saniyeyi geçemedim

Günaydın,

Ben de bugün ilk bildirimimi yapayım. Yanlış anlamadıysam 2 hafta sonra listeye girecekmişim. İnşallah hepiniz bu haftra daha hafifsinizdir...

Başlangıç tarihi: 24 ekim 2014
Başlangıç kilo: 78,8kg
Bu hafta: 78,8kg
hedef: 73kg.

bu şekilde bildirim yapsam yeterli sanırım.

kızlar bu arada bişey diycem ben başladığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum yaa o olmasa eminim daha fazla giderdi de.. 2 3 günde zorla çıkıyorum wc ye sizce neden olabilir yada ne yapmalıyım... bitki çaylarına çok alışkın değilim tepki veren bir bünyemde yok zaten daha çok içip alıştırmak istemiyorumda bi yardımcı olun beeee

Teşekkür ederim evet dediğin gibi Karataya başladığımdan beri her hafta eksideyim çok şükür
Bir iki güne regl olacağım halde az da olsa gitti bu haftada hatta itiraf edeyim bir ara 114leri bile görmüştüm o yüzden sabah bir an canım sıkıldı sonrada ulen daha ne olsun üstelik dün suyu çok ihmal ettim o yüzden eminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel olucak sonucum

Sende eminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir sonuçla geleceksin
Bİr Kilo almış olabileceğini düşünmüyorum sonuçta kaçamak yapsanda okadar değildir eminim bir kısmıda ödemdir

Helalllll
Maşallah subhanallah çok çok güzel bir sonuç demekki bu haftanın birincisi sensin

Dediğin gibi hiç birşeyden geri kalmadan kilolardan kurtuluyoruz Allahın izniyle
Hadi bakalım bu gazla önümüzdeki hafta çok daha güzel asılırsın Karataya eminim yeni yıla 7li hanelerde gireceksin ve yaza bomba gibi olacağız

Aynen canım ama tabi bir sonraki hafta eksi bir bildirim yaptığını görürsek çok daha seviniriz

Canım yeterli su içmiyorsun demekki birde bitkisel çayları sırayla dene bazıları senin bünyene iyi gelmeyebilir
Ben kendi adıma yeşil çayı bırakacağım
Geçen hafta sadece kayısılı form çay içmiştim ve çok daha rahattım ama bu hafta dur birde yeşil çay içeyim her gün dedim ve sonuç olarak daha az eksi gördüm
Daha evvelde fark etmiştim de belki yediklerimdendir demiştim meğer gerçektende Yeşil çay bana yaramıyormuş Deneye deneye bulacağım ama ilk etapta kayısılı form çayına devam
Kışda geldiğine göre ıhlamuruda eklerim olur biter

tebrikler caım işin sırrını çözmüşsün
ısrarla hala kitap almadıysan o kitabı al ve oku başucundan eksik etme daha güzel ve sonsuz şeyler öğrenip hayatına geçireceksin

ısrarla hala kitap almadıysan o kitabı al ve oku başucundan eksik etme daha güzel ve sonsuz şeyler öğrenip hayatına geçireceksin

Bende akşamı iple çekiyorum
Eşim bu gece sipariş veririz dedi ve 3 günde en geç geliyormuş
Büyük ihtimal pazartesi elimde olur kitaplarım diye düşünüyorum

Bende akşamı iple çekiyorum
Eşim bu gece sipariş veririz dedi ve 3 günde en geç geliyormuş
Büyük ihtimal pazartesi elimde olur kitaplarım diye düşünüyorum
ceco sana inanamıyorum sen hala okumamışmıydın kitapları cidden kız kaç aydır karataycısın hiç merak etmedin mi bu sır ne olaki kitapta ne yazıyor olabilirki diye. okuyunca neler kaçırdın kaç aydır bak göreceksin.

kızlar ben şimdi tuttuğum kilo çizelgeme baktım da
29/9/14 de 77,5
26/9/14 de 77,100
10/10/14 de 76,800
17/10/14 de 76,400
24/10/14 bu gün 77,500 üm
hoppala 4 hafta önceki kilom vah vah vahhhhhh 10 uncu ayı boş geçmiş olacam haftaya 75 i görmezsem çok kızdım kendime yaaa

evet canım bu çok iyi hadi bakalım kilolarımız yakın beraber kilolardan kurtuluruz

Bugünkü menüm:

8:00
Bol tereyağlı 2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7-8 zeytin
1 avuç fındık
1 avuç fındık
şekersiz çay

10:00 şekersiz Türk kahvesi

kahvaltı
tereyağlı sucuklu yumurta
10 kadar zeytin
ceviz
peynir
domates ve kahvaltılık sos
kızlar menuler çok güzel
ancak kendimdede tespit ettiğim bişi var bende arada kabız olmasamda zor çıkıyom wc ye
tespitlerim
1-neden bilmem yetersiz çiğ sebze yiyoruz üstüne zeytinyağı dökmüyoruz ki bu çok önemli vitamin emilimi açısından VE KABIZLIK AÇISINDAN
2-şahsım adına düzensiz bitki çayı içiyorum hergün olmuyor unutuyorum
bu arada eminim hala kitap edinmediniz edinene kadar
face de https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts sayfasını takip edebilirsiniz orada öneriler ve menu paylaşımları yapılabiliyor.
AMA KİTABI MUTLAKA EDİNİN ÇIKIP ALAMIYORSANIZ İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİN 3 GÜNE GELİYOR.

ahh canım kurtulalım artık şu kilolardan daha ne istiyeyim... bakk bende bu hafta 3 kere yeşil çay iki kere kayısı çayı içtim ondan olabilirmi kii... ama gerçi ben arada yaşadığım zaman sırf kayısıda içsem etkilemiyodu beni sırf yağ yakımını hızlandırır belki diye içiyorum bide protein alımında oluyorum böyle malum baktımda bu hafta protein ağırlıklı yemişim...

kız bende kitap vardaa okumaya zaman yok cebe indiridim bi tanede ama işyerinde yoğunum akşam eve gidince de kızın dersleri onunla zaman geçirme zaten saat kaç oluyo günde 1 2 sayfa anca okuyabiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…