- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ceco sana inanamıyorum sen hala okumamışmıydın kitapları cidden kız kaç aydır karataycısın hiç merak etmedin mi bu sır ne olaki kitapta ne yazıyor olabilirki diye. okuyunca neler kaçırdın kaç aydır bak göreceksin.
kızlar ben şimdi tuttuğum kilo çizelgeme baktım da
29/9/14 de 77,5
26/9/14 de 77,100
10/10/14 de 76,800
17/10/14 de 76,400
24/10/14 bu gün 77,500 üm
hoppala 4 hafta önceki kilom vah vah vahhhhhh 10 uncu ayı boş geçmiş olacam haftaya 75 i görmezsemçok kızdım kendime yaaa
bildirimide yapayım
başlangıç: 87
geçen hafta: 80
bu hafta: 79
giden: 1 kg
toplam giden: 8 kg
spor bu hafta sporum yok
evet canım kesinlikle zeytinyağı çoookk önemli bencede ben bugün yağı biraz daha arttırdım... bakalım ya bide sağolsun benim kıza öğleden sonra annem bakıyo bize geliyo gidiyo akşamdan yapmadıysam yemeğimi yapıyo canımın içiiiii yetişemiyorum diye yağı pişirirken koyuyo hatta evde ayçiçek yağı varmış önce o bitcekmiş diye onunla yapıyo oda sıkıntı biraz mübarekte bitmiyo sıkışıkken gözüne bakarsın bitmesin masraf olmasın diye biter şimdi.... neyse kız uzattım baktım olmuyo ben her sabah bir tatlı kaşığı içmeyi planlıyorum kıza bebekken öyle yapardım ben...evet canım bu çok iyi hadi bakalım kilolarımız yakın beraber kilolardan kurtuluruz
kızlar menuler çok güzel
ancak kendimdede tespit ettiğim bişi var bende arada kabız olmasamda zor çıkıyom wc ye
tespitlerim
1-neden bilmem yetersiz çiğ sebze yiyoruz üstüne zeytinyağı dökmüyoruz ki bu çok önemli vitamin emilimi açısından VE KABIZLIK AÇISINDAN
2-şahsım adına düzensiz bitki çayı içiyorum hergün olmuyor unutuyorum
bu arada eminim hala kitap edinmediniz edinene kadar
face de https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts sayfasını takip edebilirsiniz orada öneriler ve menu paylaşımları yapılabiliyor.
AMA KİTABI MUTLAKA EDİNİN ÇIKIP ALAMIYORSANIZ İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİN 3 GÜNE GELİYOR.
Sorma canım yaa 2 aydır alacağım ama bir türlü bana sıra gelmiyor ki
Herşeye koşturmaktan inan defalarca Avmye gidip D & Ra giremeden yada girsemde bakamadan eve dönmek zorunda kalıyordum.
En sonunda dün hepsiburada uygun fiyatı görünce set için hemen atladım eşimede dedim madem ben kendim için çıkamıyorum bari şunları buradan sipariş edeyim dedim oda sağ olsun tamam hatta bak başka şeye ihtiyacın varsa onlarıda ekle sepete yarın alırız dedi bugün için
İnşallah dediğin gibi kitaplarımıda okuyunca çok çok daha başarılı bir şekilde devam ederim
Canım ben eminim haftaya kesinlikle o rakamı görürsünkendine kızma ben inanıyorum sen şeytanın bacağını kıracaksın
Harikasın
7li haneleride gördün artık
Adım gibi eminim her hafta çok daha güzel sonuçlar alıp sözünde bile kuğu gibi olacaksınheleki nişan ve düğünde oyyyy oyyyy oyyyy düşünemiyorum bile ne kadar güzel olacağını
kuzum ya şu kitapların linkini bi daha atabilirmisin
BEN İÇMEK İÇİN HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI ALIYORUM ECZANEDEN THE LİFECO NUN BALIK HAPLARIMI YUTARKEN ONLA YUTUYOM ASLINDA AMA YETMİYOR DEMKKİ BENDE ARTIRACAĞIM PİŞMEMİŞ YAĞ ALIMIMIevet canım kesinlikle zeytinyağı çoookk önemli bencede ben bugün yağı biraz daha arttırdım... bakalım ya bide sağolsun benim kıza öğleden sonra annem bakıyo bize geliyo gidiyo akşamdan yapmadıysam yemeğimi yapıyo canımın içiiiii yetişemiyorum diye yağı pişirirken koyuyo hatta evde ayçiçek yağı varmış önce o bitcekmiş diye onunla yapıyo oda sıkıntı biraz mübarekte bitmiyo sıkışıkken gözüne bakarsın bitmesin masraf olmasın diye biter şimdi.... neyse kız uzattım baktım olmuyo ben her sabah bir tatlı kaşığı içmeyi planlıyorum kıza bebekken öyle yapardım ben...
kızlar 2 seneden sonra 2 gündür geceleri uyuyoruz
ne kadar güzelmiş gece uyumak
hem acayip dinleniyorum
sabah daha dinç kalkıyorum
sanırım oğlum büyüdü artık
bildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:90
bu hafta:89.5
giden:500 gr
top.giden:500 gr
hedef:79
bildirim
başlangıç.82.
geçen hafta.81
bu hafta.81
giden .yok
hedef.75
spor.1 kerecik 20 dk yürüyüş.
Günaydınn fıstıklar kilo bildirimi. ....
Başlangıç: 90
Geçen hafta: 83.8
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.1
Hedef: 75 (şimdilik)
Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa misliyle sizlere nasip etsin ve şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlerin geçmiş günahlarını bağışlasın, Cennetinde de bir araya gelmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn
Sabah yine şükür erkenden uyanabildim. Dün bütün gün nasıl yorulduysam artık gece anına uyumuşum ama sabah bile her yerim ağrıyarak uyandım
Tabi benim peşimden küçük cadıda uyandı ve ne dediysem uyumadı hatta sabah sabah yine salonun ortasında dünki gibi yıkanacağım diye tutturdu
Anam Aydanmıdır yoksa nedendir anlamadım çocuk 360 derece huy değiştirdi birden
1 saat ağladı durdu sonrada baktı benden tepki görmüyor hala olmaz diye inat ediyorumoturdu tabletinden çizgi film izliyor cadı
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Bir iki güne kalmaz regl olacağım için ben sonuçtan memnunumdün birde strestenmidir nedir kabızlık yaşadım
Başlangıç; 124.5
Geçen hafta; 115.8 kg
Bu hafta; 115.2 kg
Giden; - 600 gr
Toplam giden; 9.7 kg
Spor; her gün 100 x ip atlama, 5 gündürde 1 x Wall Sit
İnşallah bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirm yapacağım inanıyorum
oohhh cecom tebrikler suyundanda valla hiç artı çıktığını görmedim
ben bu hafta bazı kaçamaklar yüzünden düzensiz spor yüzünden artıdayım sevgili oynak başım
bildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:76,4
bu hafta:77,5
gelen:+1,100
top.giden:12,5gr
hedef:70
günaydınnnnnn canlar hepinize, seviyorum sizi beni karatayla tanıştırdığınız için, desteğiniz için, örnek oluşunuz için, bilgileriniz paylaştığınız için herşeyy için teşekkürler..
hiç bu kadar rahat kilo vermemiştim zaten buraya başlamadan önce dikkat etmeye çalışıyordum ama hep 100 200 artıya gidiyordum nasıl oluyosa sizi bulduğum gün sabah 87,1 görmüştüm 16,10 da karatay usulü beslenmeye başladım 86,6 ile tıka basa doyduğum hiç bişeyden geri kalmadığım halde 85,1 im canlarımm.. herkesi tebrik ediyorum azminden dolayı kilo veren vermeyen herkesi
bildirim
başlangıç 86,6
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,1
toplam giden :1,5
spor 2 kere yürüyüş 20 dk ve 30 dk
3 kere wall sit 25 30 saniyeyi geçemedim
Günaydın,
Ben de bugün ilk bildirimimi yapayım. Yanlış anlamadıysam 2 hafta sonra listeye girecekmişim. İnşallah hepiniz bu haftra daha hafifsinizdir...
Başlangıç tarihi: 24 ekim 2014
Başlangıç kilo: 78,8kg
Bu hafta: 78,8kg
hedef: 73kg.
bu şekilde bildirim yapsam yeterli sanırım.
Bugünkü menüm:
8:00
Bol tereyağlı 2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7-8 zeytin
1 avuç fındık
1 avuç fındık
şekersiz çay
10:00 şekersiz Türk kahvesi
kızlar bu arada bişey diycem ben başladığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum yaa o olmasa eminim daha fazla giderdi de.. 2 3 günde zorla çıkıyorum wc ye sizce neden olabilir yada ne yapmalıyım... bitki çaylarına çok alışkın değilim tepki veren bir bünyemde yok zaten daha çok içip alıştırmak istemiyorumdabi yardımcı olun beeee
kahvaltı
tereyağlı sucuklu yumurta
10 kadar zeytin
ceviz
peynir
domates ve kahvaltılık sos
bildirimide yapayım
geçen hafta: 80
bu hafta: 79
giden: 1 kg
toplam giden: 8 kg
spor bu hafta sporum yok
Adetin yakınsa elbette şiş çıkabilirsin. İster istemez ödem topluyoruz bu dönemde.günaydın kızlarrr vallaha kilo veren veremesede azmini bırakmayan herkesi kutlarım.ben kilo verememişim aksine artılardayım.malesef.çünkü bu hafta bana bir şeyler oldu sporumuda yapamadım.iş yeri yoğunluğu akşam eve gidince bir anda gözümün dönmesine sebep oldu ve yedim menülerimde görümüşsünüz hamur işlerimi.bu sabah hamişmiyim diye baktırdım.değilim.ancak doktorum 6 gün daha beklememi söyledi.trambolinime dokunmuyorum böylelikle ama bugün yürüdüm en azından onu yapayım içim rahat etsin dedim.
açıkcası durumuma moralim bozuk.regl olacaksam olayım yoksa içimdeki canavarı tutmakda zorlanıyorum.kafam öyle karışıkki aslında menülerim akşama kadar düzgün eve gidince sapıtmalı geçiyor.iş yerimdeki arkadaşlarım bana iltifatlar etsede ben kendi iç dünyamda ''yaaa hiçte bile kilocuklarım var benim ' diyorum..eşim bile evet aldın kilo ama hiç gözükmüyor ki diyor.
sizden akıl alacağım azmimi tekrar bulmalıyım.karatay yapsam mı yoksa düzenimde devam mı etsem.bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var bir el atın şu kafası karışık hatuna ..
bildirimimide yapayım..
başlangıç :82
geçen hafta: 76.9
bu hafta.78 ya acaba adet olacağım diye mi şiştim anam.su ve btki çaylarıda düzenli içen biriyim.cidden ağlayacağım..
spor : hak getire efenim...
7liiii rakamlarrrrr sizi özlemişim
geçen hafta: 81
bu hafta: 79.7
giden: 1 .3
toplam giden: 7.3kg
hedef :70
spor 4 gün spor salonu
Gunaydin mi desem tunaydin mi bilemedim kizlar gerçi kalkali çok oldu da anca girebildim 10 gibiydi kalktim hemen Tartu basina gectim bildirimimi yapayimsonrasinda kayinvalidem olduğu için kahvalti hazirladimhazirladim kahvaltiydi toplamasaydi derken modem sağolsun bi yandan durdurak bilmedi gecede uyutmadi neyse sonrasindada asagiya indik esim tursulara doymadi lahana tursusu yaptiracakmis annesine gittik lahana ve tursu bidonu aldik geldik eve ama ben bittim aksamadan manti yapalim deniliyor bakalim neler olucak
ayyy benim oturduğum site dublex bitişik 2 tanesi 8 daire 4 bina var yaniGunaydin mi desem tunaydin mi bilemedim kizlar gerçi kalkali çok oldu da anca girebildim 10 gibiydi kalktim hemen Tartu basina gectim bildirimimi yapayimsonrasinda kayinvalidem olduğu için kahvalti hazirladimhazirladim kahvaltiydi toplamasaydi derken modem sağolsun bi yandan durdurak bilmedi gecede uyutmadi neyse sonrasindada asagiya indik esim tursulara doymadi lahana tursusu yaptiracakmis annesine gittik lahana ve tursu bidonu aldik geldik eve ama ben bittim aksamadan manti yapalim deniliyor bakalim neler olucak
teşekkürler canım işalllah kısa zamanda sağlıklaaaaa hepimiz içinTebrikler.Darısı 6 lı rakamlara
Evet biliyorum canım ancak yine de canım sıkıldıAdetin yakınsa elbette şiş çıkabilirsin. İster istemez ödem topluyoruz bu dönemde.
Gunaydin mi desem tunaydin mi bilemedim kizlar gerçi kalkali çok oldu da anca girebildim 10 gibiydi kalktim hemen Tartu basina gectim bildirimimi yapayimsonrasinda kayinvalidem olduğu için kahvalti hazirladimhazirladim kahvaltiydi toplamasaydi derken modem sağolsun bi yandan durdurak bilmedi gecede uyutmadi neyse sonrasindada asagiya indik esim tursulara doymadi lahana tursusu yaptiracakmis annesine gittik lahana ve tursu bidonu aldik geldik eve ama ben bittim aksamadan manti yapalim deniliyor bakalim neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?