80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım yaa 2 aydır alacağım ama bir türlü bana sıra gelmiyor ki
Herşeye koşturmaktan inan defalarca Avmye gidip D & Ra giremeden yada girsemde bakamadan eve dönmek zorunda kalıyordum.
En sonunda dün hepsiburada uygun fiyatı görünce set için hemen atladım eşimede dedim madem ben kendim için çıkamıyorum bari şunları buradan sipariş edeyim dedim oda sağ olsun tamam hatta bak başka şeye ihtiyacın varsa onlarıda ekle sepete yarın alırız dedi bugün için
İnşallah dediğin gibi kitaplarımıda okuyunca çok çok daha başarılı bir şekilde devam ederim

Canım ben eminim haftaya kesinlikle o rakamı görürsün kendine kızma ben inanıyorum sen şeytanın bacağını kıracaksın

bildirimide yapayım
başlangıç: 87
geçen hafta: 80
bu hafta: 79
giden: 1 kg
toplam giden: 8 kg
spor bu hafta sporum yok

Harikasın
7li haneleride gördün artık
Adım gibi eminim her hafta çok daha güzel sonuçlar alıp sözünde bile kuğu gibi olacaksın heleki nişan ve düğünde oyyyy oyyyy oyyyy düşünemiyorum bile ne kadar güzel olacağını

evet canım kesinlikle zeytinyağı çoookk önemli bencede ben bugün yağı biraz daha arttırdım... bakalım ya bide sağolsun benim kıza öğleden sonra annem bakıyo bize geliyo gidiyo akşamdan yapmadıysam yemeğimi yapıyo canımın içiiiii yetişemiyorum diye yağı pişirirken koyuyo hatta evde ayçiçek yağı varmış önce o bitcekmiş diye onunla yapıyo oda sıkıntı biraz mübarekte bitmiyo sıkışıkken gözüne bakarsın bitmesin masraf olmasın diye biter şimdi.... neyse kız uzattım baktım olmuyo ben her sabah bir tatlı kaşığı içmeyi planlıyorum kıza bebekken öyle yapardım ben...

kuzum ya şu kitapların linkini bi daha atabilirmisin

Neyse kızlar bana müsaade

Duşumu alıp hazırlanayımda anama gideyim
Akşam geç saatte ancak girebilirim yemeğe annemlerde olacağımız için

Herkesin sonuçlarını merakla bekliyorum
Cepten girebilecekmiyim bilmiyorum ama aklım burada kalacağı kesin

Size hoş sohbetler ve hayırlı Cumalar

BEN İÇMEK İÇİN HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI ALIYORUM ECZANEDEN THE LİFECO NUN BALIK HAPLARIMI YUTARKEN ONLA YUTUYOM ASLINDA AMA YETMİYOR DEMKKİ BENDE ARTIRACAĞIM PİŞMEMİŞ YAĞ ALIMIMI

günaydın kızlarrr vallaha kilo veren veremesede azmini bırakmayan herkesi kutlarım.ben kilo verememişim aksine artılardayım.malesef.çünkü bu hafta bana bir şeyler oldu sporumuda yapamadım.iş yeri yoğunluğu akşam eve gidince bir anda gözümün dönmesine sebep oldu ve yedim menülerimde görümüşsünüz hamur işlerimi .bu sabah hamişmiyim diye baktırdım.değilim.ancak doktorum 6 gün daha beklememi söyledi.trambolinime dokunmuyorum böylelikle ama bugün yürüdüm en azından onu yapayım içim rahat etsin dedim.
açıkcası durumuma moralim bozuk.regl olacaksam olayım yoksa içimdeki canavarı tutmakda zorlanıyorum.kafam öyle karışıkki aslında menülerim akşama kadar düzgün eve gidince sapıtmalı geçiyor.iş yerimdeki arkadaşlarım bana iltifatlar etsede ben kendi iç dünyamda ''yaaa hiçte bile kilocuklarım var benim ' diyorum..eşim bile evet aldın kilo ama hiç gözükmüyor ki diyor.
sizden akıl alacağım azmimi tekrar bulmalıyım.karatay yapsam mı yoksa düzenimde devam mı etsem.bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var bir el atın şu kafası karışık hatuna ..

bildirimimide yapayım..
başlangıç :82
geçen hafta: 76.9
bu hafta.78 ya acaba adet olacağım diye mi şiştim anam.su ve btki çaylarıda düzenli içen biriyim.cidden ağlayacağım..
spor : hak getire efenim...

kızlar 2 seneden sonra 2 gündür geceleri uyuyoruz
ne kadar güzelmiş gece uyumak
hem acayip dinleniyorum
sabah daha dinç kalkıyorum
sanırım oğlum büyüdü artık

Gözünaydın canım büyüdükçe gece uykuları düzene giriyor sanırım. Benim yeğenimde öyle ay geçtikçe gece daha çok uyuyo

bildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:90
bu hafta:89.5
giden:500 gr
top.giden:500 gr
hedef:79

Tebrikler canım

bildirim
başlangıç.82.

geçen hafta.81

bu hafta.81

giden .yok

hedef.75

spor.1 kerecik 20 dk yürüyüş.

Sağlık olsun beyazcanım. Haftaya iki misli verirsin inşallah.

Günaydınn fıstıklar kilo bildirimi. ....

Başlangıç: 90
Geçen hafta: 83.8
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.1
Hedef: 75 (şimdilik)

Tebrikler kuzum Yeni başlangıcın için süper.

Selam cecom. Tebrik ediyorum öncekilere göre az ama dediğin gibi yaklaşan regl olabilir sebebi. Regl sonrası daha fazla verirsin muhtemelen.

Versekte bazen hemen tartıda belli olmuyor. Birde şu gıda toleransı mıydı neydi o mevzu var. Bazı şeylere olan alerjimiz nedeniyle şişiyoruz ve tartıda artı çıkıyoruz geçici bi durum. Kitapta görmüşsündür. Mesela ben taze fasulyeden sonra artı çıkmıştım iki gün sonra düzeldi. Kendimizi dinlememiz takip etmemiz lazım.

Tebrikler canım, aç kalmadan sağlıklıca kilo vermeyi tercih ettiğin içinde alkış sana

Aylık liste için sanırım boy ve yaş da gerekli olacak. Haftaya yaptığın bildirimle listeye alır seni Sweetim
Bugünkü menüm:

8:00
Bol tereyağlı 2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7-8 zeytin
1 avuç fındık
1 avuç fındık
şekersiz çay

10:00 şekersiz Türk kahvesi

Çok güzel kahvaltı...Bol tereyağına bayıldım. Ama kahvaltına çiğ sebze (domates-salatalık veya mevsime göre havuç tup gibi ) ekleyip üzerine de zeytinyağı gezdirmeyi unutma.

Canım olası nedenleri yazmışlar zaten ama sık sık ve bolca su iç. Kahvaltılarda yumurtana, çiğ sebzelerine yağ gezdir. Salatalarına bolca yağ dök. Yeşilçayını iç. Birde kahvaltıda ara da bir gün kurusu kayısı yiyebilirsin 2-3 adet. Kahvaltıdan sonra ben kahvemi içiyorum hemen wc için etkili oluyor. Tavsiye ederim

kahvaltı
tereyağlı sucuklu yumurta
10 kadar zeytin
ceviz
peynir
domates ve kahvaltılık sos

Canım sucuk ev yapımı gibi sağlıklı sucuksa dilediğin kadar ye ama fabrikasyon sucuk ise mümkünse tüketmemeye çalış. Bende nadiren yiyorum ama canım çooook isterse bazen.

bildirimide yapayım
geçen hafta: 80
bu hafta: 79
giden: 1 kg
toplam giden: 8 kg
spor bu hafta sporum yok

Tebrikler şekercim. Çok iyi gidiyorsun.

Gunaydin mi desem tunaydin mi bilemedim kizlar gerçi kalkali çok oldu da anca girebildim 10 gibiydi kalktim hemen Tartu basina gectim bildirimimi yapayim sonrasinda kayinvalidem olduğu için kahvalti hazirladimhazirladim kahvaltiydi toplamasaydi derken modem sağolsun bi yandan durdurak bilmedi gecede uyutmadi neyse sonrasindada asagiya indik esim tursulara doymadi lahana tursusu yaptiracakmis annesine gittik lahana ve tursu bidonu aldik geldik eve ama ben bittim aksamadan manti yapalim deniliyor bakalim neler olucak

Adetin yakınsa elbette şiş çıkabilirsin. İster istemez ödem topluyoruz bu dönemde.

7liiii rakamlarrrrr sizi özlemişim
geçen hafta: 81
bu hafta: 79.7
giden: 1 .3
toplam giden: 7.3kg
hedef :70
spor 4 gün spor salonu

Tebrikler.Darısı 6 lı rakamlara

Canım üzülüyorum vallahi seni gördükçe. İnşallah düzelir miden canım. Ben bi haftadır rahatsızım midem bulanıyor da dayanamıyorum sen neler çekiyosun kim bilir.

ayyy benim oturduğum site dublex bitişik 2 tanesi 8 daire 4 bina var yani
evli olan 2 çiftiz burda gerisi bekar tutturmuşlar bana mantı yap ben 8 kişiye nasıl mantı yapayım diyetteyim die sallıyorum wallla bakalım ne kdar kaçabilicem canım da çok istiyor ama çok cıssssss yaaa

Kilo Bildirim

Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 74.2 kg (21.10.2014)
Bu haftaki kilo: 73.8 kg (24.10.2014)
Giden: 0,4 kg
Toplam verielen kilo: 8,4
Hedef : 65
Spor yok

Sweetim ben en son tartıldıktan bugüne ki kilo mu yazdım ama sende son bildirimimin bilgileri mevcuttur. Ordan ayarlarsın bişeyler

günaydın canım kolay gelsin.kayınvalide var diye herşeyi ben yapayım deme sakın.yavaş yavaş yap yormadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…