Baslangic 103,2 kg
Gecen hafta 81,8 kg
Bu hafta 79,8 kg
Giden 2 kg
Toplam giden 23,4 kg
Spor yok
Hedef 65
Boy 1,70
Tebrik ederim canimbildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:90
bu hafta:89.5
giden:500 gr
top.giden:500 gr
hedef:79
gunaydin cnmGünaydın kızlar. İnşaallah bugün hepinizden güzel haberler alırım
Sabit kalabilmekte çok güzel bi basari tebrikler bitanembildirim
başlangıç.82.
geçen hafta.81
bu hafta.81
giden .yok
hedef.75
spor.1 kerecik 20 dk yürüyüş.
gunaydin canmGunaydinnnnn kizlar
Tebrikler tatlimGünaydınn fıstıklar kilo bildirimi. ....
Başlangıç: 90
Geçen hafta: 83.8
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.1
Hedef: 75 (şimdilik)
seni hep eskilerde görmek çok güzel kuzum 2 li rakamlara az kaldiSelamun Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa misliyle sizlere nasip etsin ve şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlerin geçmiş günahlarını bağışlasın, Cennetinde de bir araya gelmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn
Sabah yine şükür erkenden uyanabildim. Dün bütün gün nasıl yorulduysam artık gece anına uyumuşum ama sabah bile her yerim ağrıyarak uyandım
Tabi benim peşimden küçük cadıda uyandı ve ne dediysem uyumadı hatta sabah sabah yine salonun ortasında dünki gibi yıkanacağım diye tutturdu
Anam Aydanmıdır yoksa nedendir anlamadım çocuk 360 derece huy değiştirdi birden
1 saat ağladı durdu sonrada baktı benden tepki görmüyor hala olmaz diye inat ediyorumoturdu tabletinden çizgi film izliyor cadı
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Bir iki güne kalmaz regl olacağım için ben sonuçtan memnunumdün birde strestenmidir nedir kabızlık yaşadım
Başlangıç; 124.5
Geçen hafta; 115.8 kg
Bu hafta; 115.2 kg
Giden; - 600 gr
Toplam giden; 9.7 kg
Spor; her gün 100 x ip atlama, 5 gündürde 1 x Wall Sit
İnşallah bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirm yapacağım inanıyorum
Bu hafta giden olmamisoohhh cecom tebrikler suyundanda valla hiç artı çıktığını görmedim
ben bu hafta bazı kaçamaklar yüzünden düzensiz spor yüzünden artıdayım sevgili oynak başım
bildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:76,4
bu hafta:77,5
gelen:+1,100
top.giden:12,5gr
hedef:70
Tebrikler cnmgünaydınnnnnn canlar hepinize, seviyorum sizi beni karatayla tanıştırdığınız için, desteğiniz için, örnek oluşunuz için, bilgileriniz paylaştığınız için herşeyy için teşekkürler..
hiç bu kadar rahat kilo vermemiştim zaten buraya başlamadan önce dikkat etmeye çalışıyordum ama hep 100 200 artıya gidiyordum nasıl oluyosa sizi bulduğum gün sabah 87,1 görmüştüm 16,10 da karatay usulü beslenmeye başladım 86,6 ile tıka basa doyduğum hiç bişeyden geri kalmadığım halde 85,1 im canlarımm.. herkesi tebrik ediyorum azminden dolayı kilo veren vermeyen herkesi
bildirim
başlangıç 86,6
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,1
toplam giden :1,5
spor 2 kere yürüyüş 20 dk ve 30 dk
3 kere wall sit 25 30 saniyeyi geçemedim
Hadi bakalim bol eksili haftalarGünaydın,
Ben de bugün ilk bildirimimi yapayım. Yanlış anlamadıysam 2 hafta sonra listeye girecekmişim. İnşallah hepiniz bu haftra daha hafifsinizdir...
Başlangıç tarihi: 24 ekim 2014
Başlangıç kilo: 78,8kg
Bu hafta: 78,8kg
hedef: 73kg.
bu şekilde bildirim yapsam yeterli sanırım.
Canim supersin tebriklerbildirimide yapayım
başlangıç: 87
geçen hafta: 80
bu hafta: 79
giden: 1 kg
toplam giden: 8 kg
spor bu hafta sporum yok
koz bebis varda ondan mi kilo akdin sen bu haftagünaydın kızlarrr vallaha kilo veren veremesede azmini bırakmayan herkesi kutlarım.ben kilo verememişim aksine artılardayım.malesef.çünkü bu hafta bana bir şeyler oldu sporumuda yapamadım.iş yeri yoğunluğu akşam eve gidince bir anda gözümün dönmesine sebep oldu ve yedim menülerimde görümüşsünüz hamur işlerimi.bu sabah hamişmiyim diye baktırdım.değilim.ancak doktorum 6 gün daha beklememi söyledi.trambolinime dokunmuyorum böylelikle ama bugün yürüdüm en azından onu yapayım içim rahat etsin dedim.
açıkcası durumuma moralim bozuk.regl olacaksam olayım yoksa içimdeki canavarı tutmakda zorlanıyorum.kafam öyle karışıkki aslında menülerim akşama kadar düzgün eve gidince sapıtmalı geçiyor.iş yerimdeki arkadaşlarım bana iltifatlar etsede ben kendi iç dünyamda ''yaaa hiçte bile kilocuklarım var benim ' diyorum..eşim bile evet aldın kilo ama hiç gözükmüyor ki diyor.
sizden akıl alacağım azmimi tekrar bulmalıyım.karatay yapsam mı yoksa düzenimde devam mı etsem.bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var bir el atın şu kafası karışık hatuna ..
bildirimimide yapayım..
başlangıç :82
geçen hafta: 76.9
bu hafta.78 ya acaba adet olacağım diye mi şiştim anam.su ve btki çaylarıda düzenli içen biriyim.cidden ağlayacağım..
spor : hak getire efenim...
tebrikler cnm7liiii rakamlarrrrr sizi özlemişim
geçen hafta: 81
bu hafta: 79.7
giden: 1 .3
toplam giden: 7.3kg
hedef :70
spor 4 gün spor salonu
sağol kuzum ya sorma Allah dusmanimin basina vermesin boyle mide rahatsizligi insanin hic biseye hali mecali kalmiyor hic biseyden tat almiyorTebrikler.Darısı 6 lı rakamlara
Canım üzülüyorum vallahi seni gördükçe. İnşallah düzelir miden canım. Ben bi haftadır rahatsızım midem bulanıyor da dayanamıyorum sen neler çekiyosun kim bilir.
yok valla ben acamam kiz evli olmak demek acmayi bilmek demek değil bilmiyorum de geçiştir:) hem de çok güzel kilo veriyorsun devam cisslara yer yokayyy benim oturduğum site dublex bitişik 2 tanesi 8 daire 4 bina var yani
evli olan 2 çiftiz burda gerisi bekar tutturmuşlar bana mantı yap ben 8 kişiye nasıl mantı yapayım diyetteyim die sallıyorum wallla bakalım ne kdar kaçabilicem canım da çok istiyor ama çok cıssssss yaaa
tebrikler cnmKilo Bildirim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 74.2 kg (21.10.2014)
Bu haftaki kilo: 73.8 kg (24.10.2014)
Giden: 0,4 kg
Toplam verielen kilo: 8,4
Hedef : 65
Spor yok
Sweetim ben en son tartıldıktan bugüne ki kilo mu yazdım ama sende son bildirimimin bilgileri mevcuttur. Ordan ayarlarsın bişeyler
bir bilsemmmm ahhhh yavrum bende ...Tebrik ederim canim
gunaydin cnm
Sabit kalabilmekte çok güzel bi basari tebrikler bitanem
gunaydin canm
Tebrikler tatlim
seni hep eskilerde görmek çok güzel kuzum 2 li rakamlara az kaldi
Bu hafta giden olmamis
Tebrikler cnm
Hadi bakalim bol eksili haftalar
Canim supersin tebrikler
koz bebis varda ondan mi kilo akdin sen bu hafta
tebrikler cnm
sağol kuzum ya sorma Allah dusmanimin basina vermesin boyle mide rahatsizligi insanin hic biseye hali mecali kalmiyor hic biseyden tat almiyor
yok valla ben acamam kiz evli olmak demek acmayi bilmek demek değil bilmiyorum de geçiştir:) hem de çok güzel kilo veriyorsun devam cisslara yer yok
tebrikler cnm
kizlaaaaar benide alin aranizaa..
Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00
nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)
canım trambolinin faydasını gördünmü bende düşünüyorum ama çokda tereddütlerim var evde plates topum lastiğim artı en önemlisileg magic var bacakları çalıştırmak için ama kullanmıyorum acaba diyorum zevkli olurda kullanırmıyım ki..günaydın kızlarrr vallaha kilo veren veremesede azmini bırakmayan herkesi kutlarım.ben kilo verememişim aksine artılardayım.malesef.çünkü bu hafta bana bir şeyler oldu sporumuda yapamadım.iş yeri yoğunluğu akşam eve gidince bir anda gözümün dönmesine sebep oldu ve yedim menülerimde görümüşsünüz hamur işlerimi.bu sabah hamişmiyim diye baktırdım.değilim.ancak doktorum 6 gün daha beklememi söyledi.trambolinime dokunmuyorum böylelikle ama bugün yürüdüm en azından onu yapayım içim rahat etsin dedim.
açıkcası durumuma moralim bozuk.regl olacaksam olayım yoksa içimdeki canavarı tutmakda zorlanıyorum.kafam öyle karışıkki aslında menülerim akşama kadar düzgün eve gidince sapıtmalı geçiyor.iş yerimdeki arkadaşlarım bana iltifatlar etsede ben kendi iç dünyamda ''yaaa hiçte bile kilocuklarım var benim ' diyorum..eşim bile evet aldın kilo ama hiç gözükmüyor ki diyor.
sizden akıl alacağım azmimi tekrar bulmalıyım.karatay yapsam mı yoksa düzenimde devam mı etsem.bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var bir el atın şu kafası karışık hatuna ..
bildirimimide yapayım..
bu hafta.78 ya acaba adet olacağım diye mi şiştim anam.su ve btki çaylarıda düzenli içen biriyim.cidden ağlayacağım..
yok canim ya istesemde yapamiyorum hic dermanim olmuyor çünkü simdi lahana tursusu kuracak lahanayi doğruyor bende dusa girdim ciktim yardim ederim edebildiğim kadargünaydın canım kolay gelsin.kayınvalide var diye herşeyi ben yapayım deme sakın.yavaş yavaş yap yormadan
tebrikler cnmSelam kızlar
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 66,6
bu hafta: 66,1
giden: 0,5
toplam giden: 27,0
hedef :60
spor 4 gün leslie ile 3 mil+20 dak.plates
canim ben özel hic bi caba harcamadim16 haftalık hamileyim ve mide bulantim var hic bisey yiyemiyorum öyle oluncada veriyoriumslm canimm bu kadar kiloyu nasil verdin neelr yaptin???
bende 86 Kiloyum hedef 70 Kiloama biturlu veremiyorum iradeli degilim sanirim.. gecen bi gaza geldim internetde diyetlere bakdim.. Lahana corba diyetii gördum cok akrarliydim yapicakdim yaptimda corbasini 1 tasini yarisini zorla icdim igrenc bi tadi var midem bulandi.. bende geri birakdim cikolata takintim var bana deneyimlerinden bahsedermisin
hoşgeldin cnm inşallah en yakin zamanda verirsin kilolarikizlaaaaar benide alin aranizaa..
Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00
nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)
canım ben kesinlikle faydasını gördüm.faydalarını netden oku derim.bacak sıkılaştırma ve basem küçültmede etkili.ben hep burada diyorumya kimse kiloma inanmıyor diye bu trambolinin beni sıkılaştırmasından kaynaklandı..yani zevkli bir alet bana başka alet verseler artık istemem.ama üzerindeyken hareket dengen arttıkça daha güzel verim alabiliyorsuncanım trambolinin faydasını gördünmü bende düşünüyorum ama çokda tereddütlerim var evde plates topum lastiğim artı en önemlisileg magic var bacakları çalıştırmak için ama kullanmıyorum acaba diyorum zevkli olurda kullanırmıyım ki..
yok canım ev yapımı yani kasap sucuğu ama tanıdık kasap yani güvenli... ama ebn sosis salam çok severimm çoook sıkıntı ama devam yılmak yokGözünaydın canım büyüdükçe gece uykuları düzene giriyor sanırım. Benim yeğenimde öyle ay geçtikçe gece daha çok uyuyo
Tebrikler canım
Sağlık olsun beyazcanım. Haftaya iki misli verirsin inşallah.
Tebrikler kuzumYeni başlangıcın için süper.
Selam cecom. Tebrik ediyorum öncekilere göre az ama dediğin gibi yaklaşan regl olabilir sebebi. Regl sonrası daha fazla verirsin muhtemelen.
Versekte bazen hemen tartıda belli olmuyor. Birde şu gıda toleransı mıydı neydi o mevzu var. Bazı şeylere olan alerjimiz nedeniyle şişiyoruz ve tartıda artı çıkıyoruz geçici bi durum. Kitapta görmüşsündür. Mesela ben taze fasulyeden sonra artı çıkmıştım iki gün sonra düzeldi. Kendimizi dinlememiz takip etmemiz lazım.
Tebrikler canım, aç kalmadan sağlıklıca kilo vermeyi tercih ettiğin içinde alkış sana
Aylık liste için sanırım boy ve yaş da gerekli olacak. Haftaya yaptığın bildirimle listeye alır seni Sweetim
Çok güzel kahvaltı...Bol tereyağına bayıldım. Ama kahvaltına çiğ sebze (domates-salatalık veya mevsime göre havuç tup gibi ) ekleyip üzerine de zeytinyağı gezdirmeyi unutma.
Canım olası nedenleri yazmışlar zaten ama sık sık ve bolca su iç. Kahvaltılarda yumurtana, çiğ sebzelerine yağ gezdir. Salatalarına bolca yağ dök. Yeşilçayını iç. Birde kahvaltıda ara da bir gün kurusu kayısı yiyebilirsin 2-3 adet. Kahvaltıdan sonra ben kahvemi içiyorum hemen wc için etkili oluyor. Tavsiye ederim
Canım sucuk ev yapımı gibi sağlıklı sucuksa dilediğin kadar ye ama fabrikasyon sucuk ise mümkünse tüketmemeye çalış. Bende nadiren yiyorum ama canım çooook isterse bazen.
Tebrikler şekercim. Çok iyi gidiyorsun.
bir bilsemmmm ahhhh yavrum bende ...
hoşgeldin canım.burada güzel bilgiler edinebilirsin.menülere bile bakman yeter diye düşünüyorum.biraz kendinden bahsedermisin..
Test yapmadin mi dahabir bilsemmmm ahhhh yavrum bende ...
hoşgeldin canım.burada güzel bilgiler edinebilirsin.menülere bile bakman yeter diye düşünüyorum.biraz kendinden bahsedermisin..
ben de çalışıyorum.çalışanlar olarak biraz daha stres altındayız o nedenle biraz pes etme noktalarımız fazla.eski sayfalara bakarsan güzel menüler göreceksin.bu arada o lahana çorbası cidden içilmez birşey..öncelikle tsk ederim benide araniza dahil ettiginiz icin..
22 yasindayim yurt disinda yasiyorum.. hafta ici sabahdan aksama kadar calisiyorum.. bu zamana kadar hep diyet yapmaya calisdim ama iradem sanirim zayifki hic bi sonuc alamadim daha dogrusu hemen pes ediyorum
en son Lahanacorbasi diyetini uygulamaya kalkim corbasini yaptim ilk günden pes ettimtopluca birbirimize destek olarak verirsek basaririm diye düsünüyorum..
sabah doktora gittim kan testi verdim.bir şey yok hamile değilsin dedi.ancak 6 gün sonra bir daha test yapın şu anda görünmüyor diye belirtti cnmTest yapmadin mi daha
günaydın kızlarrr vallaha kilo veren veremesede azmini bırakmayan herkesi kutlarım.ben kilo verememişim aksine artılardayım.malesef.çünkü bu hafta bana bir şeyler oldu sporumuda yapamadım.iş yeri yoğunluğu akşam eve gidince bir anda gözümün dönmesine sebep oldu ve yedim menülerimde görümüşsünüz hamur işlerimi.bu sabah hamişmiyim diye baktırdım.değilim.ancak doktorum 6 gün daha beklememi söyledi.trambolinime dokunmuyorum böylelikle ama bugün yürüdüm en azından onu yapayım içim rahat etsin dedim.
bildirimimide yapayım..
kizlaaaaar benide alin aranizaa..
Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00
TEBRİKLER SÜPERSİN7liiii rakamlarrrrr sizi özlemişim
geçen hafta: 81
bu hafta: 79.7
giden: 1 .3
toplam giden: 7.3kg
hedef :70
spor 4 gün spor salonu
HARİKA VALLA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM GEÇEN HAFTA BEN GİBİ ARTI ÇIKMIŞTIN AMA BAK BU HAFTA 2KG GİTMİŞ ÖDEMMİŞ DEMEKKİBaslangic 103,2 kg
Gecen hafta 81,8 kg
Bu hafta 79,8 kg
Giden 2 kg
Toplam giden 23,4 kg
Spor yok
Hedef 65
Boy 1,70
SIKMA CANINI BENDE ARTIYIM ÖDEMLİYİZ BU HAFTA SANIRIMEvet biliyorum canım ancak yine de canım sıkıldı
TEBRİKLER CANIM HARİKASINIZ.BEN TAKIMI BATIRDIM BU HAFTASelam kızlar
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 66,6
bu hafta: 66,1
giden: 0,5
toplam giden: 27,0
hedef :60
spor 4 gün leslie ile 3 mil+20 dak.plates
ben de çalışıyorum.çalışanlar olarak biraz daha stres altındayız o nedenle biraz pes etme noktalarımız fazla.eski sayfalara bakarsan güzel menüler göreceksin.bu arada o lahana çorbası cidden içilmez birşey..
evet acayip igrenc biseydi kendimi zorlayarak yarim tas icdim ama fazlasina dayanamadim..
bence adet cnm. ben o dönemde +2 çıkıyorum. bilsemde moralim bozuluyor malesef. ama adet dönemi geçince 3-5 verirsin ben eminim cnm.
cnm önce kararlı. ol hayat şartlarına göre diyet oluştur. kendini sıkma.
sanırım bekarsın. bu işini daha da kolaylaştırı.
mesela burdaki birçok arkadaş karatay yapıyor. kimisi klasik diyet.
ben de karataya başladım. çok bilmesem de az çok anlatayım arkadaşlar tamamlarlar
öncelikle ekmek asla yok.(hiçbir çeşidi)
meyve kahvaltıda 1 adet. her zaman değil.
paket ürünler elden geldiğince yok.
ve genel olarak 2 öğün sabah akşam. eğer kahvaltı erkense 3 öğün oluyor.
örnek menü
2 yumurta (haşlama, melemen, yağda tereyağ ya d azeytinyağı)
salatalık domates
peynir
10 tane kadar zeytin
1 çaybardağı kavrulmamış kuruyemiş (fındık, badem, ceviz gibi)
akşam
sebze yemeği veya ızgara
çorba
salata ayran
yoğurt
ve doyana kadar.
spor elinden geliyorsa yap cnm.
ben daha yeni olduğum için kızlar eksikleri tamamlar eminim.
ya da klasik diyet listesi çıkar kendine.
hergün ne yediğini yz herkes fikir verir. cuma günleri tartılma günü. listeler yapılıyor kilo verenler sıralanıyor falan. baya motive edici...
hoş geldin :)
Başın sağolsun allah sabırlar versin..günaydın kızlar baş sağlığı dileyen herkesten allah razı olsun rabbim sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
HOŞGELDİN ARAMIZAkizlaaaaar benide alin aranizaa..
Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?