80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Baslangic 103,2 kg
Gecen hafta 81,8 kg
Bu hafta 79,8 kg
Giden 2 kg
Toplam giden 23,4 kg
Spor yok
Hedef 65
Boy 1,70

slm canimm bu kadar kiloyu nasil verdin neelr yaptin???

bende 86 Kiloyum hedef 70 Kilo ama biturlu veremiyorum iradeli degilim sanirim.. gecen bi gaza geldim internetde diyetlere bakdim.. Lahana corba diyetii gördum cok akrarliydim yapicakdim yaptimda corbasini 1 tasini yarisini zorla icdim igrenc bi tadi var midem bulandi.. bende geri birakdim cikolata takintim var bana deneyimlerinden bahsedermisin

bildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:90
bu hafta:89.5
giden:500 gr
top.giden:500 gr
hedef:79
Tebrik ederim canim
Günaydın kızlar. İnşaallah bugün hepinizden güzel haberler alırım
gunaydin cnm

bildirim
başlangıç.82.

geçen hafta.81

bu hafta.81

giden .yok

hedef.75

spor.1 kerecik 20 dk yürüyüş.
Sabit kalabilmekte çok güzel bi basari tebrikler bitanem
Gunaydinnnnn kizlar
gunaydin canm

Günaydınn fıstıklar kilo bildirimi. ....

Başlangıç: 90
Geçen hafta: 83.8
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.1
Hedef: 75 (şimdilik)
Tebrikler tatlim
seni hep eskilerde görmek çok güzel kuzum 2 li rakamlara az kaldi

Bu hafta giden olmamis
Tebrikler cnm
Hadi bakalim bol eksili haftalar
bildirimide yapayım
başlangıç: 87
geçen hafta: 80
bu hafta: 79
giden: 1 kg
toplam giden: 8 kg
spor bu hafta sporum yok
Canim supersin tebrikler
koz bebis varda ondan mi kilo akdin sen bu hafta

7liiii rakamlarrrrr sizi özlemişim
geçen hafta: 81
bu hafta: 79.7
giden: 1 .3
toplam giden: 7.3kg
hedef :70
spor 4 gün spor salonu
tebrikler cnm

sağol kuzum ya sorma Allah dusmanimin basina vermesin boyle mide rahatsizligi insanin hic biseye hali mecali kalmiyor hic biseyden tat almiyor

yok valla ben acamam kiz evli olmak demek acmayi bilmek demek değil bilmiyorum de geçiştir:) hem de çok güzel kilo veriyorsun devam cisslara yer yok

tebrikler cnm

bir bilsemmmm ahhhh yavrum bende ...
kizlaaaaar benide alin aranizaa..

Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00

nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)

hoşgeldin canım.burada güzel bilgiler edinebilirsin.menülere bile bakman yeter diye düşünüyorum.biraz kendinden bahsedermisin..

canım trambolinin faydasını gördünmü bende düşünüyorum ama çokda tereddütlerim var evde plates topum lastiğim artı en önemlisileg magic var bacakları çalıştırmak için ama kullanmıyorum acaba diyorum zevkli olurda kullanırmıyım ki..

günaydın canım kolay gelsin.kayınvalide var diye herşeyi ben yapayım deme sakın.yavaş yavaş yap yormadan
yok canim ya istesemde yapamiyorum hic dermanim olmuyor çünkü simdi lahana tursusu kuracak lahanayi doğruyor bende dusa girdim ciktim yardim ederim edebildiğim kadar

Selam kızlar

başlangıç: 93,1
geçen hafta: 66,6
bu hafta: 66,1
giden: 0,5
toplam giden: 27,0
hedef :60

spor 4 gün leslie ile 3 mil+20 dak.plates
tebrikler cnm

canim ben özel hic bi caba harcamadim16 haftalık hamileyim ve mide bulantim var hic bisey yiyemiyorum öyle oluncada veriyorium

Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00

nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)
hoşgeldin cnm inşallah en yakin zamanda verirsin kilolari

canım ben kesinlikle faydasını gördüm.faydalarını netden oku derim.bacak sıkılaştırma ve basem küçültmede etkili.ben hep burada diyorumya kimse kiloma inanmıyor diye bu trambolinin beni sıkılaştırmasından kaynaklandı..yani zevkli bir alet bana başka alet verseler artık istemem.ama üzerindeyken hareket dengen arttıkça daha güzel verim alabiliyorsun

yok canım ev yapımı yani kasap sucuğu ama tanıdık kasap yani güvenli... ama ebn sosis salam çok severimm çoook sıkıntı ama devam yılmak yok

bir bilsemmmm ahhhh yavrum bende ...

hoşgeldin canım.burada güzel bilgiler edinebilirsin.menülere bile bakman yeter diye düşünüyorum.biraz kendinden bahsedermisin..

öncelikle tsk ederim benide araniza dahil ettiginiz icin..

22 yasindayim yurt disinda yasiyorum.. hafta ici sabahdan aksama kadar calisiyorum.. bu zamana kadar hep diyet yapmaya calisdim ama iradem sanirim zayifki hic bi sonuc alamadim daha dogrusu hemen pes ediyorum
en son Lahanacorbasi diyetini uygulamaya kalkim corbasini yaptim ilk günden pes ettim topluca birbirimize destek olarak verirsek basaririm diye düsünüyorum..

ben de çalışıyorum.çalışanlar olarak biraz daha stres altındayız o nedenle biraz pes etme noktalarımız fazla.eski sayfalara bakarsan güzel menüler göreceksin.bu arada o lahana çorbası cidden içilmez birşey..
Test yapmadin mi daha
sabah doktora gittim kan testi verdim.bir şey yok hamile değilsin dedi.ancak 6 gün sonra bir daha test yapın şu anda görünmüyor diye belirtti cnm

bence adet cnm. ben o dönemde +2 çıkıyorum. bilsemde moralim bozuluyor malesef. ama adet dönemi geçince 3-5 verirsin ben eminim cnm.

Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00

cnm önce kararlı. ol hayat şartlarına göre diyet oluştur. kendini sıkma.
sanırım bekarsın. bu işini daha da kolaylaştırı.
mesela burdaki birçok arkadaş karatay yapıyor. kimisi klasik diyet.
ben de karataya başladım. çok bilmesem de az çok anlatayım arkadaşlar tamamlarlar
öncelikle ekmek asla yok.(hiçbir çeşidi)
meyve kahvaltıda 1 adet. her zaman değil.
paket ürünler elden geldiğince yok.
ve genel olarak 2 öğün sabah akşam. eğer kahvaltı erkense 3 öğün oluyor.
örnek menü
2 yumurta (haşlama, melemen, yağda tereyağ ya d azeytinyağı)
salatalık domates
peynir
10 tane kadar zeytin
1 çaybardağı kavrulmamış kuruyemiş (fındık, badem, ceviz gibi)

akşam
sebze yemeği veya ızgara
çorba
salata ayran
yoğurt

ve doyana kadar.
spor elinden geliyorsa yap cnm.
ben daha yeni olduğum için kızlar eksikleri tamamlar eminim.
ya da klasik diyet listesi çıkar kendine.
hergün ne yediğini yz herkes fikir verir. cuma günleri tartılma günü. listeler yapılıyor kilo verenler sıralanıyor falan. baya motive edici...

hoş geldin :)

7liiii rakamlarrrrr sizi özlemişim
geçen hafta: 81
bu hafta: 79.7
giden: 1 .3
toplam giden: 7.3kg
hedef :70
spor 4 gün spor salonu
TEBRİKLER SÜPERSİN
Baslangic 103,2 kg
Gecen hafta 81,8 kg
Bu hafta 79,8 kg
Giden 2 kg
Toplam giden 23,4 kg
Spor yok
Hedef 65
Boy 1,70
HARİKA VALLA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM GEÇEN HAFTA BEN GİBİ ARTI ÇIKMIŞTIN AMA BAK BU HAFTA 2KG GİTMİŞ ÖDEMMİŞ DEMEKKİ
Evet biliyorum canım ancak yine de canım sıkıldı
SIKMA CANINI BENDE ARTIYIM ÖDEMLİYİZ BU HAFTA SANIRIM
Selam kızlar

başlangıç: 93,1
geçen hafta: 66,6
bu hafta: 66,1
giden: 0,5
toplam giden: 27,0
hedef :60

spor 4 gün leslie ile 3 mil+20 dak.plates
TEBRİKLER CANIM HARİKASINIZ.BEN TAKIMI BATIRDIM BU HAFTA

tsk ederim bende artik her yedigimi yazip size yolicam cuma günü tartilip direkt yazarim buraya bugun baslicama göre 86 kiloayla acilisi yapmis bulunuyorum :)

KIZLAR SAĞLIKLIYAŞIYORUZ FACE SAYFASINA SORMUŞTUM KARATAY VE KABIZLIK SORUNUNU CEVAP GELDİ
:
Nurçin İzgi Çağlar :
Bu konuda geniş bilgiden ne kastettiğinizi bilemiyorum, bizim geniş bilgimiz olduğunu da sanmam. Ancak bu konuda Canan hocadan öğrendiklerimizi özetleyeyim. Canan hocamız için kabız olmamak çok önemli. Bunun için, yeterince su içilmeli, yeterince sağlıklı yağ yenilmeli ve hareket edilmeli. Kabızlık problemi olanlar sabah aç karnına 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorlar. Kahvaltının üstüne günkurusu veya kuru erik yenebilir. Yemeğinizden hemen önce keten tohumu öğütüp salatanıza veya yoğurdunuza karıştırabilirsiniz. Bütün bunlara karşın devam ediyorsa gıda entoleransı testi yaptırmak lazım. Tolere edemediğiniz gıdaları kesince kabızlık düzeliyor. Sonuç olarak kabızlığa mutlaka çözüm bulunmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…