- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
tsk ederim bende artik her yedigimi yazip size yolicam cuma günü tartilip direkt yazarim buraya bugun baslicama göre 86 kiloayla acilisi yapmis bulunuyorum :)
bence adet cnm. ben o dönemde +2 çıkıyorum. bilsemde moralim bozuluyor malesef. ama adet dönemi geçince 3-5 verirsin ben eminim cnm.
cnm önce kararlı. ol hayat şartlarına göre diyet oluştur. kendini sıkma.
sanırım bekarsın. bu işini daha da kolaylaştırı.
mesela burdaki birçok arkadaş karatay yapıyor. kimisi klasik diyet.
ben de karataya başladım. çok bilmesem de az çok anlatayım arkadaşlar tamamlarlar
öncelikle ekmek asla yok.(hiçbir çeşidi)
meyve kahvaltıda 1 adet. her zaman değil.
paket ürünler elden geldiğince yok.
ve genel olarak 2 öğün sabah akşam. eğer kahvaltı erkense 3 öğün oluyor.
örnek menü
2 yumurta (haşlama, melemen, yağda tereyağ ya d azeytinyağı)
salatalık domates
peynir
10 tane kadar zeytin
1 çaybardağı kavrulmamış kuruyemiş (fındık, badem, ceviz gibi)
akşam
sebze yemeği veya ızgara
çorba
salata ayran
yoğurt
ve doyana kadar.
spor elinden geliyorsa yap cnm.
ben daha yeni olduğum için kızlar eksikleri tamamlar eminim.
ya da klasik diyet listesi çıkar kendine.
hergün ne yediğini yz herkes fikir verir. cuma günleri tartılma günü. listeler yapılıyor kilo verenler sıralanıyor falan. baya motive edici...
hoş geldin :)
Kızlar aramızda pko hastalığı olanlar vardı. Soğan kürü kullandınızmı hiç ? Ben kullanmayı düşünüyorum pkolarm için.
himm bkalim hadi hayirlisi canimben de çalışıyorum.çalışanlar olarak biraz daha stres altındayız o nedenle biraz pes etme noktalarımız fazla.eski sayfalara bakarsan güzel menüler göreceksin.bu arada o lahana çorbası cidden içilmez birşey..
sabah doktora gittim kan testi verdim.bir şey yok hamile değilsin dedi.ancak 6 gün sonra bir daha test yapın şu anda görünmüyor diye belirtti cnm
evet canim gecen hafta artiydim simdi eksiyim gerçi cok memnun olmasamda çok şükürTEBRİKLER SÜPERSİN
HARİKA VALLA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM GEÇEN HAFTA BEN GİBİ ARTI ÇIKMIŞTIN AMA BAK BU HAFTA 2KG GİTMİŞ ÖDEMMİŞ DEMEKKİ
SIKMA CANINI BENDE ARTIYIM ÖDEMLİYİZ BU HAFTA SANIRIM
TEBRİKLER CANIM HARİKASINIZ.BEN TAKIMI BATIRDIM BU HAFTA
NEDEN MEMNUN DEĞİLSİN CNM DAHA NE OLACAKKİhimm bkalim hadi hayirlisi canim
evet canim gecen hafta artiydim simdi eksiyim gerçi cok memnun olmasamda çok şükür
oğlum geceleri asla uyumazdı inş artık düzene giriyordurGözünaydın canım büyüdükçe gece uykuları düzene giriyor sanırım. Benim yeğenimde öyle ay geçtikçe gece daha çok uyuyo
Tebrikler canım
Sağlık olsun beyazcanım. Haftaya iki misli verirsin inşallah.
Tebrikler kuzumYeni başlangıcın için süper.
Selam cecom. Tebrik ediyorum öncekilere göre az ama dediğin gibi yaklaşan regl olabilir sebebi. Regl sonrası daha fazla verirsin muhtemelen.
Versekte bazen hemen tartıda belli olmuyor. Birde şu gıda toleransı mıydı neydi o mevzu var. Bazı şeylere olan alerjimiz nedeniyle şişiyoruz ve tartıda artı çıkıyoruz geçici bi durum. Kitapta görmüşsündür. Mesela ben taze fasulyeden sonra artı çıkmıştım iki gün sonra düzeldi. Kendimizi dinlememiz takip etmemiz lazım.
Tebrikler canım, aç kalmadan sağlıklıca kilo vermeyi tercih ettiğin içinde alkış sana
Aylık liste için sanırım boy ve yaş da gerekli olacak. Haftaya yaptığın bildirimle listeye alır seni Sweetim
Çok güzel kahvaltı...Bol tereyağına bayıldım. Ama kahvaltına çiğ sebze (domates-salatalık veya mevsime göre havuç tup gibi ) ekleyip üzerine de zeytinyağı gezdirmeyi unutma.
Canım olası nedenleri yazmışlar zaten ama sık sık ve bolca su iç. Kahvaltılarda yumurtana, çiğ sebzelerine yağ gezdir. Salatalarına bolca yağ dök. Yeşilçayını iç. Birde kahvaltıda ara da bir gün kurusu kayısı yiyebilirsin 2-3 adet. Kahvaltıdan sonra ben kahvemi içiyorum hemen wc için etkili oluyor. Tavsiye ederim
Canım sucuk ev yapımı gibi sağlıklı sucuksa dilediğin kadar ye ama fabrikasyon sucuk ise mümkünse tüketmemeye çalış. Bende nadiren yiyorum ama canım çooook isterse bazen.
Tebrikler şekercim. Çok iyi gidiyorsun.
sağol canımTebrik ederim canim
gunaydin cnm
Sabit kalabilmekte çok güzel bi basari tebrikler bitanem
gunaydin canm
Tebrikler tatlim
seni hep eskilerde görmek çok güzel kuzum 2 li rakamlara az kaldi
Bu hafta giden olmamis
Tebrikler cnm
Hadi bakalim bol eksili haftalar
Canim supersin tebrikler
koz bebis varda ondan mi kilo akdin sen bu hafta
tebrikler cnm
sağol kuzum ya sorma Allah dusmanimin basina vermesin boyle mide rahatsizligi insanin hic biseye hali mecali kalmiyor hic biseyden tat almiyor
yok valla ben acamam kiz evli olmak demek acmayi bilmek demek değil bilmiyorum de geçiştir:) hem de çok güzel kilo veriyorsun devam cisslara yer yok
tebrikler cnm
HOŞGELDİN ARAMIZA
sorma canım y bi yerde hata yaypıp bi ara mantı yapıp sattım ben dedim ordan musallat oldularyok valla ben acamam kiz evli olmak demek acmayi bilmek demek değil bilmiyorum de geçiştir:) hem de çok güzel kilo veriyorsun devam cisslara yer yok
Bebekten dolayi endiseliyim canm ya yoksa super kilo vermemde ya beslenemezse diye korkutma sevinemiyorumNEDEN MEMNUN DEĞİLSİN CNM DAHA NE OLACAKKİ
HAMİLESİN VERİYORSUN ŞAMDA KAYSI ANLAMADIM BENCE SÜPERRR
canım ne güzel örnek menü yazmışsın eline sağlık.mesela ben şimdi sabah erken kalkıyorum 3 öğün karatayda yapabiliyormuyum..
MENULERİNDE GARİP Bİ DURUM VARMIYDI OLSA BANUM UYARIRDI SENİ KORKMA SENBebekten dolayi endiseliyim canm ya yoksa super kilo vermemde ya beslenemezse diye korkutma sevinemiyorum
Bebekten dolayi endiseliyim canm ya yoksa super kilo vermemde ya beslenemezse diye korkutma sevinemiyorum
hoşgeldin canımmm sonundaoldu sana güzel bir tavsiye v ermiş birazda geçmiş sayfalara bakarak paylaşılan menülere göz atmanı tavsiye ederimkizlaaaaar benide alin aranizaa..
Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00
nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)
bende pkoluyum canım ama benimki soğan kürüyle hallomuyo biraz ağırKızlar aramızda pko hastalığı olanlar vardı. Soğan kürü kullandınızmı hiç ? Ben kullanmayı düşünüyorum pkolarm için.
ÇOK SIKI TAKİPÇİMİZ OLACAKSIN OZAMAN BURADA TECRUBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ ZATEN CNM. GEÇMİŞİ OKUMAYI İHMAL ETME ZAMANIN ÖLÇÜSÜNDE GEÇMİŞ OKU MENULERE BAK İNCELE YORUMLARI FİKRİN OLSUNtsk ederimmmmmmm hosbuldummm :)
Tecrübelerinizden yararlanmak isterim
AY BENDE İSTİYOM MANTI BENDE BENDEEEsorma canım y bi yerde hata yaypıp bi ara mantı yapıp sattım ben dedim ordan musallat oldular
EVET CNM BEN 7,30 KAHVALTI EDİYORUM O YÜZDEN YA 2,5 YA 3 ÖĞÜN YİYORUM ASLINDA ÖĞLENİ ÇİYNEME OLMAYAN BİR ÇORBA İLE ATLATSAK YANINDA YOĞURT FİLAN SÜPER OLURrica ederim cnm.
erken kalkınca 2,5-3 öğün yapılıyormuş. ben de erken kalkıyorum. takatim kalmıyor öğlen arasına.
kuruyemiş tüketiyorum mesela.
ama çorba salata ayran da yapabiliriz diye biliyorum. yani en hafif nasıl olursa onu yapıyoruz. o da bizi kurtarır zannımca :)
ben en iyisi karatayın kitabını alayım bu iş çözülsünrica ederim cnm.
erken kalkınca 2,5-3 öğün yapılıyormuş. ben de erken kalkıyorum. takatim kalmıyor öğlen arasına.
kuruyemiş tüketiyorum mesela.
ama çorba salata ayran da yapabiliriz diye biliyorum. yani en hafif nasıl olursa onu yapıyoruz. o da bizi kurtarır zannımca :)
HAH BAŞARMANIN YARISINI HALLETMİŞSİN BU KARARLA HEMEN AL BULAMAZSAN NETTEN SİPARİŞLE 3 GÜNE GELİR CNMben en iyisi karatayın kitabını alayım bu iş çözülsün
ÇOK SIKI TAKİPÇİMİZ OLACAKSIN OZAMAN BURADA TECRUBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ ZATEN CNM. GEÇMİŞİ OKUMAYI İHMAL ETME ZAMANIN ÖLÇÜSÜNDE GEÇMİŞ OKU MENULERE BAK İNCELE YORUMLARI FİKRİN OLSUN
AY BENDE İSTİYOM MANTI BENDE BENDEEE
EVET CNM BEN 7,30 KAHVALTI EDİYORUM O YÜZDEN YA 2,5 YA 3 ÖĞÜN YİYORUM ASLINDA ÖĞLENİ ÇİYNEME OLMAYAN BİR ÇORBA İLE ATLATSAK YANINDA YOĞURT FİLAN SÜPER OLUR
KURUYEMİŞLERİN ÇİĞ DİMİ SÖLEMEME GEREK YOK KAVRULMUŞ KURUYEMİŞ TRANS YAĞ DOLU BU NEDENLE YASSAKewt çok mantıklı aslında cnm ama ben yemekhaneli yere girmek istemediğimden hemen kuruyemiş yiyorum :)
nefsime yenik düşmek istemiyorum:)
KURUYEMİŞLERİN ÇİĞ DİMİ SÖLEMEME GEREK YOK KAVRULMUŞ KURUYEMİŞ TRANS YAĞ DOLU BU NEDENLE YASSAK
YANINA YOĞURT DA EKLERSİN YADA AYRAN DOYARSIN BEN BAZEN HURMA YİYORUM YEMİŞLERİMLE AYRAN EŞLİĞİNDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?