80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

MENULERİNDE GARİP Bİ DURUM VARMIYDI OLSA BANUM UYARIRDI SENİ KORKMA SEN
KONTROLE GİDİNCEDE BAKTIRIRSIN KİLOSUNA BEBİŞİN SAĞLIKLIDIR MERAKLANMA
inşallah canm benim ya oyledir

inşallah canm ya. Umarim bi sorun yoktur gerçi öncede gidiyor maşallah

MENULERİNE ELEŞTİRİYİDE YAPMIŞSIN BEN GİBİ YANLIŞLARI BULMAN TESPİTİN SÜPER BAŞLANGIÇ İÇİN
EVET TATLIM HURMA ÇOK FAYDALI Bİ YEMİŞ VİTAMİN DEPOSU 3 TANEYE KADAR YİYEBİLİRSİN FAZLASI YOK AMA. BEN ÇOCUKLARIN BESLENMESİNDE BİLE EKSİK ETMEM HURMAYI

Kızlar aramızda pko hastalığı olanlar vardı. Soğan kürü kullandınızmı hiç ? Ben kullanmayı düşünüyorum pkolarm için.

Canım benım annemde mıyom vardı kanama durmuyordu onun ıcın kullanıyordu o sıra yaptıgında bana da zorluyordu 1 hafta kadar ıctım.adetım o ay olması gereken zamanda olmustu. ama o dönem kilo da vermıstım belkı onunda etkısı vardır.
sabahları ben onu ıcememıstım midem bulanmıstı ama öğle saatlerınde annışim zorla ıcırmıstı burnunu nfesını her bı yerını tutup içiosun

deneyenler hep memnun

o zaman canım öğlenleri çorba ve yoğurt ya da kuruyemiş ve yoğurt gibi mi geçireyim..
HAH BAŞARMANIN YARISINI HALLETMİŞSİN BU KARARLA HEMEN AL BULAMAZSAN NETTEN SİPARİŞLE 3 GÜNE GELİR CNM
aynen canımya en doğrusu bu olacak..

o ne güzel menüü oooo hey maşallah cnm:)

bu arada kızlar instagramda cecomu falan takip ediyorum sizlerinde varsa takip etmek isterim fıstıklar..

kizlarrrr bugun sabahdan beri 1,5 l su icdim ve bi elma yedim :)

aklim fikrim suan yemeklerde ama direniyorum.. acikdikca suya sariliyorum simdi bi fincani da yesil cay icicem acligimi böyle basdirmayi düsünüyorum.. aksam 6 da isden cikicam eve varinca insallah yemeklere saldirmam :)

Kullananlar hep olumlu yorum yapmışlar gerçekten. Denemek istiyorum bende saraçoğlunun bir videosunu izledim. Adetin 2. günü içmeye başlanıyormuş günde iki fincan. 15 gün boyunca içilecekmiş. Acaba fincanları arka arkaya içsem nolur ki. Tam zamanı başlamak için. Bende kronik idrar yolu var hem ona da iyi gelir o zaman. Bende yapıp kontrole gitcem inşallah geçmişler der

Allah gönlüne göre versin canım. Çocuk denememiz yok şuan ama pkodan kurtulmak istiyorum. Benim adet düzensizliğim yok ama nedense orda inci gibi dizilmiş duruyorlar sebepsizler.

Bende zorlayacağım içeceğim başka yolu yok :) Pkodan kurtulmak lazım. Hem tüyler hem kilolar için.

Çok yanlış yapıyorsun kahvaltı yapmadın sadece elma mı yedin bu saate kadar

Evet.. calisiyorum saat 10 da is basi yaptim ondan beri elma yedim bitek sabahlai hem firsatim olmuyo kahvalti yapmaya hemde istahim pek olmuyor

Evet.. calisiyorum saat 10 da is basi yaptim ondan beri elma yedim bitek sabahlai hem firsatim olmuyo kahvalti yapmaya hemde istahim pek olmuyor

canım hoşgeldin
sabahları yarım saat az uyu ama kahvaltını yap mutlaka inan bana çook yararını göreceksin... bende canım istemiyor diye yapmazdım ama sabah yapılan kahvaltı vücudu uyandırıyo ve harekete geçiriyo sonrasına biraz dikkat edersen zaten tıkır tıkır gidecek göreceksin ama kavaltı yok dersen bu iş çooookkk zor

bide sızdede oluyormu yaa bu spor vıdeolarını cekerken, spor yapan şişmanları kullansalar o kadınları atletle taytla kus gıbı hallerıyle yaparken gorunce soguyoruummm
Bahane arıyorum sank sogumayaaa ben de yaa

birde kızlar ben eskıden zayıflama cetvelı yapıyordum kk da her mesajımın altında gorunuyordu yıne yaptım ımza bolumune yapıstırdım onızlemede cıkıyor ama sayfalardakı mesajlarımda eskısı gıbı görünmüyor neden acaba ? çok sevıyorum ben o cetvellerı de

Bugün öğlen dışarıdaydım. Uygun birşey yiyemedim. Biraz önce de akşam yemeğimi yemiş oldum. Çok açtım. Gördüğüm herşeye saldıracağımı farkedince, çocuklardan önce kendimi doyurdum)))

kavurmalı 2 yumurta, 1 kase yoğurt ve yarın avuç fındık yedim.

Spor yapamadım ama 4 defa 15er dakika hızlı hızlı yürüdüm bir yerlere yetişebilmek için.

Suyu az içtim. Onu tamamlamam lazım. Ancak 1 litre olmuştur daha.

Umarım gününüz güzel geçmiştir.

esinturgut sende 70-79 topiğindeymıssınn bende ordaydım senı hatırlamadım ama minderbob aklıma geldı onuararken senıde orda gördüüümm bende oradaydım bak nerelere gelmişiizzz

Hosbuldum canim..

sanirim haklisin hep böyle dengesiz yedigimden hic kilo veremiyorum galiba

esinturgut sende 70-79 topiğindeymıssınn bende ordaydım senı hatırlamadım ama minderbob aklıma geldı onuararken senıde orda gördüüümm bende oradaydım bak nerelere gelmişiizzz

Bende hatırlayamadım. evet iki sene önce ordaydım. 69 lara kadar düşmüştüm ahh ahh nereler çıkmışız bak
Utandım valla geçmişim ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…