inşallah canm benim ya oyledirMENULERİNDE GARİP Bİ DURUM VARMIYDI OLSA BANUM UYARIRDI SENİ KORKMA SEN
KONTROLE GİDİNCEDE BAKTIRIRSIN KİLOSUNA BEBİŞİN SAĞLIKLIDIR MERAKLANMA
inşallah canm ya. Umarim bi sorun yoktur gerçi öncede gidiyor maşallahkorkma cnm bişey olmaz bebeişe Allah ın izniyle. zaten bir sıkıntı görse dr yatışını yapardı. hastanede serumlarla beslenirdin. benim arkadaşlarımda çok fazla kilo verdi. sonra alanda oldu almayanda.
yanlış hatırlamıyorsam ceconun bir yazısında görmüştüm. -5 kilo ile doğum yapmıştı :)
ÇOK SIKI TAKİPÇİMİZ OLACAKSIN OZAMAN BURADA TECRUBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ ZATEN CNM. GEÇMİŞİ OKUMAYI İHMAL ETME ZAMANIN ÖLÇÜSÜNDE GEÇMİŞ OKU MENULERE BAK İNCELE YORUMLARI FİKRİN OLSUN
firsat buldukca okumaya calisiyorum baya bi yazilim oldugundan)) bayaa uzun sürcek sanirim..
MENULERİNE ELEŞTİRİYİDE YAPMIŞSIN BEN GİBİ YANLIŞLARI BULMAN TESPİTİN SÜPER BAŞLANGIÇ İÇİNbugünkü mnüm
sabah
10 küçük parça peynir
10 zeytin
yarım domat-1 salatalık
2 yumurtadan soğanlı omlet
1 tatlı kaşığı çemen
1 avuç kuruyemiş
öğlen
1 avuç kuruyemiş
1 dilim peynir (alırken adam ikram etti :) )
ara
nescafe (bire düştü yakında kalmayacak inş)
akşam
1 tabak pancar kavurması
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
1 tabak salata
belki 3 kaşık bugur pilavı (bunu yemeyebilirim :) )
EVET TATLIM HURMA ÇOK FAYDALI Bİ YEMİŞ VİTAMİN DEPOSU 3 TANEYE KADAR YİYEBİLİRSİN FAZLASI YOK AMA. BEN ÇOCUKLARIN BESLENMESİNDE BİLE EKSİK ETMEM HURMAYIewt cnm kavrulmamış badem ve ceviz.
zaten kavrulmuşu yiyince hastanelik oluyorum zehirleniyorum niyeyse..
bugün ayrna düşündüm ama hazır diye vazgeçtim. işte olunca en uygunu yapmaya çalışıyorum sizi izleyerek :)
hurma kuru hurma di mi??
Kızlar aramızda pko hastalığı olanlar vardı. Soğan kürü kullandınızmı hiç ? Ben kullanmayı düşünüyorum pkolarm için.
o zaman canım öğlenleri çorba ve yoğurt ya da kuruyemiş ve yoğurt gibi mi geçireyim..ÇOK SIKI TAKİPÇİMİZ OLACAKSIN OZAMAN BURADA TECRUBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ ZATEN CNM. GEÇMİŞİ OKUMAYI İHMAL ETME ZAMANIN ÖLÇÜSÜNDE GEÇMİŞ OKU MENULERE BAK İNCELE YORUMLARI FİKRİN OLSUN
AY BENDE İSTİYOM MANTI BENDE BENDEEE
EVET CNM BEN 7,30 KAHVALTI EDİYORUM O YÜZDEN YA 2,5 YA 3 ÖĞÜN YİYORUM ASLINDA ÖĞLENİ ÇİYNEME OLMAYAN BİR ÇORBA İLE ATLATSAK YANINDA YOĞURT FİLAN SÜPER OLUR
aynen canımya en doğrusu bu olacak..HAH BAŞARMANIN YARISINI HALLETMİŞSİN BU KARARLA HEMEN AL BULAMAZSAN NETTEN SİPARİŞLE 3 GÜNE GELİR CNM
bugünkü mnüm
sabah
10 küçük parça peynir
10 zeytin
yarım domat-1 salatalık
2 yumurtadan soğanlı omlet
1 tatlı kaşığı çemen
1 avuç kuruyemiş
öğlen
1 avuç kuruyemiş
1 dilim peynir (alırken adam ikram etti :) )
ara
nescafe (bire düştü yakında kalmayacak inş)
akşam
1 tabak pancar kavurması
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
1 tabak salata
belki 3 kaşık bugur pilavı (bunu yemeyebilirim :) )
RAPUNZEL HARİKA VERMİŞSİN MAŞALLAH SANABaşlangıç : 84.5
gecen hafta:84.5
bu hafta: 83.2
GİDEN: 1.3
TOPLAM GİDEN: 1.3
hedef:70
SPOR YOK !!
RAPUNZEL HARİKA VERMİŞSİN MAŞALLAH SANA
TebriklerBaşlangıç : 84.5
gecen hafta:84.5
bu hafta: 83.2
GİDEN: 1.3
TOPLAM GİDEN: 1.3
hedef:70
SPOR YOK !!
Bende de var canım pko insülin direnci ve dolayısıyla gelen kilolar ve doalyısıyla artan kistler ne sevimsiz bir kısır döngü...
Bu arada soğan suyunu birkaç sene önce bir arkadaşım denedi,ameliyat olacaktı miyom vardı bi de soğan suyunu deneyim demiş içti onbeş gün...ameliyattan önce kontrole gittiğinde alınacak bir miyomun kalmadığını gördüler... :)
bunu bilmeme rağmen ,ben de hep küre başlar tamamlayamazdım..bu sefer 15 gün içtim adetin 7 günü başladım 2. kürü de yapıcam yine adetim yakın 7. gün übaşlayıp içicem 15 gün.. nette binbir türlü yorum öyle iç böyle iç..2.adetinden 10 gün önce falan diye..karışık geldi ben saraçoğlunu tvde bi programda direkt önerdiği gibi yaptım öğlen akşam taze taze yapıp ılıktan sıcak içtim.bu arada henüz doktora kontrole gitmiş değilim ama sanırım kürün 3.-4. günü gibiydi idrarda inanılmaz yoğunluk sanki idrar yolları iltihabıyım ya da kum falan döküyorum da tahlil için o örneği götürücem inanılmaz bişeyler söktü attı. Sonuçta soğan doğal antibiyotik..denemekten ne zarar çıkar ki... İnşalalh şifa olsun hepimize:)
hoşgeldin canımmm sonundaoldu sana güzel bir tavsiye v ermiş birazda geçmiş sayfalara bakarak paylaşılan menülere göz atmanı tavsiye ederim
bende pkoluyum canım ama benimki soğan kürüyle hallomuyo biraz ağır
zaten 7 olumsuz tüp bebek 2 de aşılamam var
Canım benım annemde mıyom vardı kanama durmuyordu onun ıcın kullanıyordu o sıra yaptıgında bana da zorluyordu 1 hafta kadar ıctım.adetım o ay olması gereken zamanda olmustu. ama o dönem kilo da vermıstım belkı onunda etkısı vardır.
sabahları ben onu ıcememıstım midem bulanmıstı ama öğle saatlerınde annışim zorla ıcırmıstı burnunu nfesını her bı yerını tutup içiosun
deneyenler hep memnun
kizlarrrr bugun sabahdan beri 1,5 l su icdim ve bi elma yedim :)
aklim fikrim suan yemeklerdeama direniyorum.. acikdikca suya sariliyorum simdi bi fincani da yesil cay icicem acligimi böyle basdirmayi düsünüyorum.. aksam 6 da isden cikicam eve varinca insallah yemeklere saldirmam :)
Kullananlar hep olumlu yorum yapmışlar gerçekten. Denemek istiyorum bende saraçoğlunun bir videosunu izledim. Adetin 2. günü içmeye başlanıyormuş günde iki fincan. 15 gün boyunca içilecekmiş. Acaba fincanları arka arkaya içsem nolur ki. Tam zamanı başlamak için. Bende kronik idrar yolu var hem ona da iyi gelir o zaman. Bende yapıp kontrole gitcem inşallah geçmişler der
Allah gönlüne göre versin canım. Çocuk denememiz yok şuan ama pkodan kurtulmak istiyorum. Benim adet düzensizliğim yok ama nedense orda inci gibi dizilmiş duruyorlar sebepsizler.
Bende zorlayacağım içeceğim başka yolu yok :) Pkodan kurtulmak lazım. Hem tüyler hem kilolar için.
Çok yanlış yapıyorsun kahvaltı yapmadın sadece elma mı yedin bu saate kadar
Kullananlar hep olumlu yorum yapmışlar gerçekten. Denemek istiyorum bende saraçoğlunun bir videosunu izledim. Adetin 2. günü içmeye başlanıyormuş günde iki fincan. 15 gün boyunca içilecekmiş. Acaba fincanları arka arkaya içsem nolur ki. Tam zamanı başlamak için. Bende kronik idrar yolu var hem ona da iyi gelir o zaman. Bende yapıp kontrole gitcem inşallah geçmişler der
Allah gönlüne göre versin canım. Çocuk denememiz yok şuan ama pkodan kurtulmak istiyorum. Benim adet düzensizliğim yok ama nedense orda inci gibi dizilmiş duruyorlar sebepsizler.
Bende zorlayacağım içeceğim başka yolu yok :) Pkodan kurtulmak lazım. Hem tüyler hem kilolar için.
Evet.. calisiyorum saat 10 da is basi yaptim ondan beri elma yedim bitek sabahlai hem firsatim olmuyo kahvalti yapmaya hemde istahim pek olmuyor
canım hoşgeldin
sabahları yarım saat az uyu ama kahvaltını yap mutlaka inan bana çook yararını göreceksin... bende canım istemiyor diye yapmazdım ama sabah yapılan kahvaltı vücudu uyandırıyo ve harekete geçiriyo sonrasına biraz dikkat edersen zaten tıkır tıkır gidecek göreceksin ama kavaltı yok dersen bu iş çooookkk zor
esinturgut sende 70-79 topiğindeymıssınn bende ordaydım senı hatırlamadım ama minderbob aklıma geldı onuararken senıde orda gördüüümm bende oradaydım bak nerelere gelmişiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?