- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Kullananlar hep olumlu yorum yapmışlar gerçekten. Denemek istiyorum bende saraçoğlunun bir videosunu izledim. Adetin 2. günü içmeye başlanıyormuş günde iki fincan. 15 gün boyunca içilecekmiş. Acaba fincanları arka arkaya içsem nolur ki. Tam zamanı başlamak için. Bende kronik idrar yolu var hem ona da iyi gelir o zaman. Bende yapıp kontrole gitcem inşallah geçmişler der
Allah gönlüne göre versin canım. Çocuk denememiz yok şuan ama pkodan kurtulmak istiyorum. Benim adet düzensizliğim yok ama nedense orda inci gibi dizilmiş duruyorlar sebepsizler.
Bende zorlayacağım içeceğim başka yolu yok :) Pkodan kurtulmak lazım. Hem tüyler hem kilolar için.
Çok yanlış yapıyorsun kahvaltı yapmadın sadece elma mı yedin bu saate kadar
Soğan bende her türlü severim de bu pek öyle değil aşırı korkunç değil ama lıkır lıkır da gitmiyor yaniadetin 7.günü ya da adet bitiminin 2.günü diye biliyorum ben..ben adetimin 7.günü başladım 15 gün içtim bi video da öyle izlemiştim..sonuçta işe yaraması önemli o gün bugün herneyse..ayrıca tadı o kadar korkunç değil zorlanmadan içtim ben hiç..pişmiş soğan severim belki ondandır :)
Valla ben kendime inanamiyorum patlicani ekmeksiz hayal edemezdim ama kac aydir yemiyorumkızlar karatay yapanlara soruyorum onca kahvaltılıgı ekmeksiz nasıl yıyorsunuzz
ekmeksız kahvaltıyı ben düşünemıyorum bile..
ozellıkle peynır yagda yumurta zeytın bunlar ekmeksız nasıl yenır ?
kaderımıza bak yaaa pasta boreklerle kılo almayanlar var bızde kahvaltıdakı ekmegı kaldırıyruz
aynen ya.rapunzel bende aynı dertten muzdaribim.çözüm bulursan bana dahaber ver.bide sızdede oluyormu yaa bu spor vıdeolarını cekerken, spor yapan şişmanları kullansalar o kadınları atletle taytla kus gıbı hallerıyle yaparken gorunce soguyoruummm
Bahane arıyorum sank sogumayaaa ben de yaa
birde kızlar ben eskıden zayıflama cetvelı yapıyordum kk da her mesajımın altında gorunuyordu yıne yaptım ımza bolumune yapıstırdım onızlemede cıkıyor ama sayfalardakı mesajlarımda eskısı gıbı görünmüyor neden acaba ? çok sevıyorum ben o cetvellerı de
tebrik ederim çok güzel vermişsin karatay mı yapıyosunselam çıtırlar.buğün yoğunluktan anca şimdi girebiliyorum umarım sorun olmaz bende kilo bildirim yapayım
başlangıç:94.3
geçen hafta:88.8
buğün sabah:86.0
giden:2.800
toplam giden:8.300
hoşgeldin cnm aramizaMerhaba arkadaşlar ben Emine benim hayat hikayemde sıradan 63 kilo evlen 68 kiloyla hamile kal 96 kilolayla doğuma girdim duan 14 aylık bir oğlum var ve 80 kişiyim boyumda 170 cm Çaresiz kilolukardanım
Hoş buldumhoşgeldin cnm aramiza
kizlaaaaar benide alin aranizaa..
Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00
nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)
Kızlar aramızda pko hastalığı olanlar vardı. Soğan kürü kullandınızmı hiç ? Ben kullanmayı düşünüyorum pkolarm için.
KIZLAR SAĞLIKLIYAŞIYORUZ FACE SAYFASINA SORMUŞTUM KARATAY VE KABIZLIK SORUNUNU CEVAP GELDİ
:
Nurçin İzgi Çağlar :
Bu konuda geniş bilgiden ne kastettiğinizi bilemiyorum, bizim geniş bilgimiz olduğunu da sanmam. Ancak bu konuda Canan hocadan öğrendiklerimizi özetleyeyim. Canan hocamız için kabız olmamak çok önemli. Bunun için, yeterince su içilmeli, yeterince sağlıklı yağ yenilmeli ve hareket edilmeli. Kabızlık problemi olanlar sabah aç karnına 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorlar. Kahvaltının üstüne günkurusu veya kuru erik yenebilir. Yemeğinizden hemen önce keten tohumu öğütüp salatanıza veya yoğurdunuza karıştırabilirsiniz. Bütün bunlara karşın devam ediyorsa gıda entoleransı testi yaptırmak lazım. Tolere edemediğiniz gıdaları kesince kabızlık düzeliyor. Sonuç olarak kabızlığa mutlaka çözüm bulunmalı.
korkma cnm bişey olmaz bebeişe Allah ın izniyle. zaten bir sıkıntı görse dr yatışını yapardı. hastanede serumlarla beslenirdin. benim arkadaşlarımda çok fazla kilo verdi. sonra alanda oldu almayanda.
yanlış hatırlamıyorsam ceconun bir yazısında görmüştüm. -5 kilo ile doğum yapmıştı :)
kızlar karatay yapanlara soruyorum onca kahvaltılıgı ekmeksiz nasıl yıyorsunuzz
ekmeksız kahvaltıyı ben düşünemıyorum bile..
ozellıkle peynır yagda yumurta zeytın bunlar ekmeksız nasıl yenır ?
kaderımıza bak yaaa pasta boreklerle kılo almayanlar var bızde kahvaltıdakı ekmegı kaldırıyruz
selam çıtırlar.buğün yoğunluktan anca şimdi girebiliyorum umarım sorun olmaz bende kilo bildirim yapayım
başlangıç:94.3
geçen hafta:88.8
buğün sabah:86.0
giden:2.800
toplam giden:8.300
Merhaba arkadaşlar ben Emine benim hayat hikayemde sıradan 63 kilo evlen 68 kiloyla hamile kal 96 kilolayla doğuma girdim duan 14 aylık bir oğlum var ve 80 kişiyim boyumda 170 cm Çaresiz kilolukardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?