80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adetin 7.günü ya da adet bitiminin 2.günü diye biliyorum ben..ben adetimin 7.günü başladım 15 gün içtim bi video da öyle izlemiştim..sonuçta işe yaraması önemli o gün bugün herneyse..ayrıca tadı o kadar korkunç değil zorlanmadan içtim ben hiç..pişmiş soğan severim belki ondandır :)

bu arada menümü bildireyim efenim:))

kahvaltı 1 domates 1 salatalık bikaç yeşil biber 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği şekersz çay
arada 1 elma bi süt
öğlen fasülye kavurma 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
araları kaçırmışım:))
akşama etli patlıcan salata yoğurt
bi meyve bi sütle kapatırız günü sanırım:)

Soğan bende her türlü severim de bu pek öyle değil aşırı korkunç değil ama lıkır lıkır da gitmiyor yani

kızlar karatay yapanlara soruyorum onca kahvaltılıgı ekmeksiz nasıl yıyorsunuzz

ekmeksız kahvaltıyı ben düşünemıyorum bile..

ozellıkle peynır yagda yumurta zeytın bunlar ekmeksız nasıl yenır ?

kaderımıza bak yaaa pasta boreklerle kılo almayanlar var bızde kahvaltıdakı ekmegı kaldırıyruz

Selam kizlar bu gunki menum yazip gecmis yapayim biraz
Kiymali yumurtali karatay kahvaltisi
Ogle 1 kase yogurt yarim kase iskembeli minik kofteli pirincli yapilan alanya kuluklu corbasi
Aksam mercimek corba
Firinda kiymali kabak karniyarik gibi
Spor sabah 8dk mekik programi 5 plates esneme
Ogle 15 dk yuryme
Aksam 8dk mekik programi
Bakim fitnese kacmayi planliyom eklerim

Valla ben kendime inanamiyorum patlicani ekmeksiz hayal edemezdim ama kac aydir yemiyorum
Keske o sansli yiyen kilo almayan kizlardan olsaydim

aynen ya.rapunzel bende aynı dertten muzdaribim.çözüm bulursan bana dahaber ver.

Merhaba lar arkadaşlar.
Yarın sabah düzceye gidiyorum.
Akraba günümüz var.
Pazar günü dönücem nasipse.
Sabah tartıldım yarın erken gidicem çünkü.
Kilo bildirimimi yapayım.
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82 kg.
Geçen hafta:80.2
Bu hafta:79.7
Giden:500 gr.
Valla iki gündür ufacık tefecik kaçamaklara rağmen memnunum sonuçtan.
Heleki 7li rakamları görmek paha biçilemez.
Umarım herkes iyi sonuçlar almıştır.
Geçmişe az bir bakayım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür evime gelebilidim

Anam yine ikizlerle benim ufak cadı bir araya gelince maşallah beynimi iyice şişirdiler

Zaten öğlene doğru gittik anneme ve benim ufaklık akşama kadar yine bana sardırdı Akşama kadar birlikte oyun oynadık beynim yoruldu ikizlerlede bir olup akşam iyice kudurduklarından

Düne nazaran benim kızlar çok şükür bugün fazla kudurmadılar

Felaket halsizim şu anda ama birazda regl olamamış olmam sanırım bunda etken bir sökülsem rahatlayacağım ama sanırım havalardan biraz dengem şaştı Neyse bir iki güne kadar reglm sökülürde kendime gelirim inşallah

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah kahvaltısı zaten bariz ortada akşamlıkta et suyuna çorba yapmış annem, 3 yk kaşığı bulgur pilavı, 3 yk et sote ve bol salata yedim

Felaket uykum var hatta birazdan yatıcağım malum yine sabah erkenden kalkacağım

kizlaaaaar benide alin aranizaa..

Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00

nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız

Kızlar aramızda pko hastalığı olanlar vardı. Soğan kürü kullandınızmı hiç ? Ben kullanmayı düşünüyorum pkolarm için.

Bende de var Pko ama o soğan kürünü bir kere denemeye kalkıştım nasıl hashas bir midem varsa maalesef çok kötü olmuştum ki ben normalde çiğ yemeği bile severim soğanı
Umarım yapabilirsinde kurtulursun şu pko illetinden

Harika bir paylaşım olmuş canım ellerine sağlık

Evet canım ben hamileliğimde 5 kg vermiştim hatta doğuma girerken tartıklarında öğrendim haberim bile yoktu
9 ay boyunca hiç tartılmadım ( başında doktor tartmıştı )
Ki inan çok çok iyi hissediyordum kendimi ve paso yiyordum ama tabi sağlıklı şeyler ( ekmek ağzıma sürmüyordum ) aslında farkında olmadan Karatay vari birşey yapmışım

İnan okadar alıştımki şu anda hiç aklıma gelmiyor 10 haftadır hatta arada eşim aldığında kızıyorum kendin dışarda yiyeceksen ye eve sokma kızlarımı zehirliyorsun diye
Ki eskiden heleki kızartıp tereyağ sürerek dünya kadar ekmek yerdik ve eminim sadece 1 taneyi ben yemişimdir o zamanlarda ama şimdi inan düşüncesi bile beni kötü yapıyor aklımın ucundan bile geçmiyor
Ve emin ol çok daha güzel doyuyorsun

Aslında bir gün denesen karatayı eminim sende bizlere katılırsın

selam çıtırlar.buğün yoğunluktan anca şimdi girebiliyorum umarım sorun olmaz bende kilo bildirim yapayım
başlangıç:94.3
geçen hafta:88.8
buğün sabah:86.0
giden:2.800
toplam giden:8.300

Harikasın canım yaa maşallahın var
İnşallah hedefine ulaştığınıda göreceğiz yakında

Merhaba arkadaşlar ben Emine benim hayat hikayemde sıradan 63 kilo evlen 68 kiloyla hamile kal 96 kilolayla doğuma girdim duan 14 aylık bir oğlum var ve 80 kişiyim boyumda 170 cm Çaresiz kilolukardanım

Aramıza hoşgeldin Emine
Rabbim kuzucuğunu analı babalı büyütsün inşallah oğluşun hayırlı bir evlat olur sizlere
Sende çaresiz hissetme kendini ve bizlere dahil olduktan sonra kiloların patır patır gideceğini görecek ve daha fazla motive olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…