80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen ya.rapunzel bende aynı dertten muzdaribim.çözüm bulursan bana dahaber ver.
bırılerı bunu yazmıs bır topıkte

daha basıt bı cetvvel hazırlama sunmus ama yıne ımza blumunde neden cıkmadıgı yok.. cvp beklıyorum ben de topıklerden ..
:

Kızlar size çook basit, yapabileceğiniz yeni bir çizelge buldum.Bunu mutlaka başaracaksınız şifre (pin) falanda istemiyor:1yes2:
http://diaet.abnehmen-forum.com/tickerad.htm

Burayı tıkladığınızda ilk çıkan sayfadan istediğiniz herhangi birini şaretleyin ve alttaki weiter butonunu tıklayın.İkinci sayfadan da birini seçin,yine weiteri tıklayın.
Startgewicht : Diyete başladığınız kg yazın
momentanes Gewicht :Şimdiki kg yazın
Zielgewicht :Ulaşmak istediğiniz kg yazın
Werte übernehmen und ticker erzeugen yazan yere tıklayın ve
http://diaet.abnehmen-forum diye başlayan yeri tamamen kopyalayıp signatürünüze yani imza alanınıza yapıştırın.Bittii:1yes2:

iyi geceler kızlarr

bu gün çok şükür çarçıdaki işlerimi hallettim ,bir tek hastane kaldı onuda tahlil sonucumuz çıkınca giderim.

bu gün çok sevindirici bişey oldu,benim kocamın barışma hediyesi aldığı künye ,eyilip büyülünce zarafa götürmüştüm sarraf dan değiştirmesini istemiştim o zaman ama adam inatla banim kullanım hatam olduğunu değiştirmeyeceklerini ancak tamiratını yaptıracaklarını söylemişlerdi,biz ısrarcı davranınca istanbula üretici firmaya gönderelim tamirini onlar yapsın dedile..
bilekliğim gelmiş ,hemde sıfırlanmış olarak.firma bilekliğin yenisini vermiş..bende zarrafa dedim bunu alıp kullanırsam sizinde benimde başım daha çokağrır model itibariyle pek kullanışlı değil ,madem sıfır oldu değişik model alıyım..kabul ettiler yenisini aldım..bu seferki eski model bilekliklerden ama daha kullanışlı ve kolay eğilip büküleceğini sanmıyorum..biraz fark vardı arada gr olarak sağolsun sarraf farkı almadı,ama bu sefer buna garanti belgesini vermedi istememe rağmen..neyse bunada şükür.. ötekinden çok soğumuştum çünki,hemde kocam ilk defa hediye olarak bişey almışken kötü olmuştu ..

ayy amma uzatmışım bilekliği ama çok sevindim tamda ümidi kesmişken süpriz oldu bana..

sizlerinde maşallahı var,100 mesaj okudum,herkesinde maşallahı var çok güzel kilolar verilmiş.herkesi tebrik ederim..

Canım vallahi 2 gün sonra öyle bi alışıyosun ki ben şuan hayatta ağzıma sürmem ekmek. Kendime ne yapmışım ben böyle yıllarca diyorum.

Canım vallahi 2 gün sonra öyle bi alışıyosun ki ben şuan hayatta ağzıma sürmem ekmek. Kendime ne yapmışım ben böyle yıllarca diyorum.

inanıyorum ama anlamıyorum nasıl oluyor 26 yasındayım 20 yıldır kahvaltıda ekmek yedık mutlaka nasıl defısırkı bu ekmeksız peynırın yumurtanın zeytının ne önemı var yani oluosun

inanıyorum ama anlamıyorum nasıl oluyor 26 yasındayım 20 yıldır kahvaltıda ekmek yedık mutlaka nasıl defısırkı bu ekmeksız peynırın yumurtanın zeytının ne önemı var yani oluosun
Bir kere dene çok kolay olacak bak :) Pynirleri domatesl zeytinleri salatalıkla tüketiyorum. Yumurtayada zeytinyağı gezdiyiorum miss gibi. Soğanlı omlete hiç bişeye gerek yok zaten enfes.

Merhaba arkadaşlar ben Emine benim hayat hikayemde sıradan 63 kilo evlen 68 kiloyla hamile kal 96 kilolayla doğuma girdim duan 14 aylık bir oğlum var ve 80 kişiyim boyumda 170 cm Çaresiz kilolukardanım

Hoşgeldin Emine. İnan hepimiz aynı durumdayız. Ben de daha yeni katıldım buraya. Dün itibarıyla 78,8kg ile başladım. 5 kilo vermek istiyorum. İdeal kilo 74 olduğu için değil tabii))) hedefleri küçülttüğüm için... Karatay yapmaya başladım dün itibarıyla. Kilolarımız yakın. Beraber kilo veririz belki...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Haftasonuda olsa çok şükür düzenimi bozmadım ve sabah erkenden uyandım, güzelce kahvaltımıda ettim
Şimdi biraz keyif yapıp bir iki parça ütüm çıktı yine onları halledeyim ki birikmesin

Bu arada benim çakma elti boncuk işi yapıyordu hatta daha evvel demiştim ona kız getirirse adam banada getirsin bari harçlığım çıkar diye sağ olsun gece geç saatte mesaj attı Elticiğim adam sanada boncuk işi getirdi diye
Çok sevindim en azından mutfak harçlığım çıkar hatta eşim bende yardım ederim dedi
Ayda 200 lira harçlık çıksa yine yeterde artar bile

Bakalım akraba gününe giderken onuda almaya gidiceğim o zaman boncuk işinide alırım. Artık düzenim bozulmasın ki onları yapmaya fazladan vaktim kalsın diye ütüleride yapayım dedim sabah sabah yoksa rüyamda gördüğümden değil yani

Umarım haftasonu herkes için bol eksili ve az kalorili geçer

Canım çok çok sevindim senin adına
Hem yatırım amaçlı bir kenarda durur hemde dilediğin zaman takarsın
İyi bari adamlar en azından yenisiyle değiştirmişler
İnşallah hep daha iyisini almak nasip olur canım arkadaşım

Ya bir kac gun internetim yoktu anam dünya kadar sayfa gecmis kizlar liste hangi gun aciklaniyodu. Eskiden cuma idi telden girdigim icin gecmisi okuyon sayfalarimi karistirdim bulamiyom yine cuma aksamimi kurallara gore gecen hafta basladim ilk hafta listeye girilmiyo bu gunmenumu yazmaya baslayim mi yeni hafta basladimi anlayan beni cevap yazsin.

Günaydın herkese... yağmurlar coştu yağdı sabaha kadar ama şu an güneş açtı çok şükür, yağmur bereket ama güneş istiyorum güneş seviyorum ben napayım :))

kahvaltı yaptık eşimi işe gönderdim çok şükür rabbime bugün cumartesi ve ben evdeyim :))) ortalığı bi toparladım,dün okuldan gelince işleri hallettim bugüne extra bişey yok.. şimdi oturdum buraya bi göz atayım dedim birazdan da oturup sınav sorusu hazırlayacağım 8.sınıflarımı sınav yapacağım yavruların soruları hazır olsun biranönce:))

evet hemen menümü bildireyim,
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2dilim peynir birkaç yeşil biber 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
kocaman bi bardak adaçayı...adet modundayım içiyorum ki rahat gelsin:))
11 gibi bi meyve 1 çay bardağı sütüm var

öğlen kalan kerevizli pırasa vardı onu temizleyim,1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeğiyle
arada 1 meyve bi çay bardağı sütüm var
akşama etli patlıcan var dünden,salata yoğurt diye planlıyorum ama dışarda yersek ızgara bişeylerle değiştiririm:)

bu arada kilo bildirimi yapmadım çarşamba günü diyetisyene gideceğiz evde ayrı orada ayrı bişey çıkıyo bu sefer motivasyonum düşüyor kendimi kandırılmış hissediyorum:)) benim evdeyi tartıya göre haftalardır sinir bozucu bi şekilde 500 gr verip 300 gr alarak 83 de takılı kalmış kilom inmiş görünüyor ama çarşamba günü gidip yağ su kas oranlarıyla birlikte gerçek sonucu görmeden ümitlenmiyorum...ayyy neyse öyle ya da böyle vericem de vericem tüm kilolarımı sevgiyle mutlu mutlu bırakıcam ideal kilomu bulucammmmmmmmmmm:)))

ayyy şu olumlamaların gözünü seveyim :)))bi eneri geldi bana bugün maşallah hepimizin hep güneşli enerjik mutlu musmutlu günleri olsun inşallah :))
bu enerji gelmişken sorularımı hazırlayıp leslie ile 5 mile takılırım :))

Gunaydin kizlar yine berbat bir haldeyim
canım Allah kolaylık versin,umarım düzelirsin en kısa zamanda..Annelik ne zor ,kucağına almadan daha... Alalh sağlıkla güle güle kucağına almayı nasip etsin,sanırım yüzünü gördüğünde tüm çektiğin sıkıntıları unutacaksın :)

ben de karatay yapamayanlardanım ama yapanları da tebrik etmek lazım:))

Merhaba arkadaşlar ben Emine benim hayat hikayemde sıradan 63 kilo evlen 68 kiloyla hamile kal 96 kilolayla doğuma girdim duan 14 aylık bir oğlum var ve 80 kişiyim boyumda 170 cm Çaresiz kilolukardanım

çaresizlik diye birşey yok arkadaşım,Allah dermansız dert vermesin.İstedikten sonra herşey olur,yeter ki umutsuz olma :))
arada insan bu moda girebiliyor mesela ben ama hemen çıkmak lazım :) yoksa farketmeden bikaçyüz gram yapışıveriyor orana burana:)) moral motivasyon çok önemli...aman zaten veremem kilo çaresizim dersen veremiyosun ki...
hep birlikte direnicez başka bişey yok yapacak #diren emine :)))

Reglin sökmesi için adaçayı iç canım,çok iyi geliyor.. günde bir ,iki... 3ten fazlası önerilmiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…