bırılerı bunu yazmıs bır topıkteaynen ya.rapunzel bende aynı dertten muzdaribim.çözüm bulursan bana dahaber ver.
kızlar karatay yapanlara soruyorum onca kahvaltılıgı ekmeksiz nasıl yıyorsunuzz
ekmeksız kahvaltıyı ben düşünemıyorum bile..
ozellıkle peynır yagda yumurta zeytın bunlar ekmeksız nasıl yenır ?
kaderımıza bak yaaa pasta boreklerle kılo almayanlar var bızde kahvaltıdakı ekmegı kaldırıyruz
Canım vallahi 2 gün sonra öyle bi alışıyosun ki ben şuan hayatta ağzıma sürmem ekmek. Kendime ne yapmışım ben böyle yıllarca diyorum.
Bir kere dene çok kolay olacak bak :) Pynirleri domatesl zeytinleri salatalıkla tüketiyorum. Yumurtayada zeytinyağı gezdiyiorum miss gibi. Soğanlı omlete hiç bişeye gerek yok zaten enfes.inanıyorum ama anlamıyorum nasıl oluyor 26 yasındayım 20 yıldır kahvaltıda ekmek yedık mutlaka nasıl defısırkı bu ekmeksız peynırın yumurtanın zeytının ne önemı var yani oluosun
Merhaba arkadaşlar ben Emine benim hayat hikayemde sıradan 63 kilo evlen 68 kiloyla hamile kal 96 kilolayla doğuma girdim duan 14 aylık bir oğlum var ve 80 kişiyim boyumda 170 cm Çaresiz kilolukardanım
iyi geceler kızlarr
bu gün çok şükür çarçıdaki işlerimi hallettim ,bir tek hastane kaldı onuda tahlil sonucumuz çıkınca giderim.
bu gün çok sevindirici bişey oldu,benim kocamın barışma hediyesi aldığı künye ,eyilip büyülünce zarafa götürmüştüm sarraf dan değiştirmesini istemiştim o zaman ama adam inatla banim kullanım hatam olduğunu değiştirmeyeceklerini ancak tamiratını yaptıracaklarını söylemişlerdi,biz ısrarcı davranınca istanbula üretici firmaya gönderelim tamirini onlar yapsın dedile..
bilekliğim gelmiş ,hemde sıfırlanmış olarak.firma bilekliğin yenisini vermiş..bende zarrafa dedim bunu alıp kullanırsam sizinde benimde başım daha çokağrır model itibariyle pek kullanışlı değil ,madem sıfır oldu değişik model alıyım..kabul ettiler yenisini aldım..bu seferki eski model bilekliklerden ama daha kullanışlı ve kolay eğilip büküleceğini sanmıyorum..biraz fark vardı arada gr olarak sağolsun sarraf farkı almadı,ama bu sefer buna garanti belgesini vermedi istememe rağmen..neyse bunada şükür.. ötekinden çok soğumuştum çünki,hemde kocam ilk defa hediye olarak bişey almışken kötü olmuştu ..
ayy amma uzatmışım bilekliği ama çok sevindim tamda ümidi kesmişken süpriz oldu bana..
sizlerinde maşallahı var,100 mesaj okudum,herkesinde maşallahı var çok güzel kilolar verilmiş.herkesi tebrik ederim..
canım Allah kolaylık versin,umarım düzelirsin en kısa zamanda..Annelik ne zor ,kucağına almadan daha... Alalh sağlıkla güle güle kucağına almayı nasip etsin,sanırım yüzünü gördüğünde tüm çektiğin sıkıntıları unutacaksın :)Gunaydin kizlar yine berbat bir haldeyim
ben de karatay yapamayanlardanım ama yapanları da tebrik etmek lazım:))inanıyorum ama anlamıyorum nasıl oluyor 26 yasındayım 20 yıldır kahvaltıda ekmek yedık mutlaka nasıl defısırkı bu ekmeksız peynırın yumurtanın zeytının ne önemı var yani oluosun
2 ısırık ekmek ne güzel yazmışsın çok hoşuma gitti:))menüm
sabah sucuklu yumurta az yağlı yarım dilim ekmek
domates peynir zeytin
ara azcık kabak çekirdeği
akşam haşlama gbi hazır köfte bol salata 2 ısırık ekmek
ara bol sıvı
Merhaba arkadaşlar ben Emine benim hayat hikayemde sıradan 63 kilo evlen 68 kiloyla hamile kal 96 kilolayla doğuma girdim duan 14 aylık bir oğlum var ve 80 kişiyim boyumda 170 cm Çaresiz kilolukardanım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebilidim
Anam yine ikizlerle benim ufak cadı bir araya gelince maşallah beynimi iyice şişirdiler
Zaten öğlene doğru gittik anneme ve benim ufaklık akşama kadar yine bana sardırdıAkşama kadar birlikte oyun oynadık beynim yoruldu ikizlerlede bir olup akşam iyice kudurduklarından
Düne nazaran benim kızlar çok şükür bugün fazla kudurmadılar
Felaket halsizim şu anda ama birazda regl olamamış olmam sanırım bunda etkenbir sökülsem rahatlayacağım ama sanırım havalardan biraz dengem şaştı Neyse bir iki güne kadar reglm sökülürde kendime gelirim inşallah
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Eki Görüntüle 1280978 Eki Görüntüle 1280979
Sabah kahvaltısı zaten bariz ortadaakşamlıkta et suyuna çorba yapmış annem, 3 yk kaşığı bulgur pilavı, 3 yk et sote ve bol salata yedim
Felaket uykum var hatta birazdan yatıcağım malum yine sabah erkenden kalkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?