80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen cnm öğrendim burdan hataları ☺
hurmayi çok severim hafta ici alayım bende saol cnm ☺

ewt cnm hafif şeylerle atlat öğleni yoksa takatimiz kalmıyor aksama kadar.

Cnm bu diyet 1 hafta sürmez böyle aç kalınca kilo da veremezsin inan hepimiz bunu yapmışızdır ama gördüğün gibi ise yaramadı kahvaltı et lütfen
Evet.. calisiyorum saat 10 da is basi yaptim ondan beri elma yedim bitek sabahlai hem firsatim olmuyo kahvalti yapmaya hemde istahim pek olmuyor

Cnm 1 bebeğim var inan doğru düzgün uyuyamiyorum canı sağolsun fındığım. Neyse sabah 6.30 da kalkıp kahvaltı edip ise gidiyorum ve enerjik oluyorum

ay yok kız öyle şişman bayanlar nefes nefese spor yapsa bizde enerji kalmaz ☺ kendimden biliyorum hantal hantal ☺

Cnm ben ekmeği sadece sabahlari yerim o yüzden biraz zor geldi 2 gün sonra alıştım zaten benim sınavım ekmek değil tatlı ☺

Kızlar karatay da tahin pekmez serbest mi doğal 1 tatlı kaşığı yedim gitti bu sabah ☺
karatay hoca kilo verme sürecinde ve eğer bir hastalığın varsa kesinlikle uzak durun diyor. ama kilon normalse bir hastalığın yoksa 1 kaşık sabahları arada yemek de sakınca yokmuş. hatta ekmeğe bile kilonuz normalse ve hasta değilseniz sabah 1 dlm yenebilir diyor

Günaydın hanımlarr...geçmişi okurken gözlerim pc ye daldı vallaha uykum geri geldi..
muhabbetinize sağlık anacım

Bugün ankara deli gibi yağmurlu.beni de işe çağırdılar.kalkıp geldim muşmula suratımla vallaha cadılar konseyi başkanı gibiyim bugün yağmur hanım diyene niiiiiiivarrrrrrr dememek için zor tutuyorum kendimi..yahu benim evde sürüsüne bereket işim var ama ofisteki işimden müsade yok.ne yapalım hayat işte çalışmak zorundayız.
menümüde şuraya bırakayım..
dün sabah bir bardak yeşil kahve
kahvaltı müsli ve yağsız süt-yeşilçay
ara limonlu bisküvi 2 adet ve sade çay
öğlen çorba ve salata
ara yeşilçay ve 2 bisküvi
akşam karnıbahar yemeği 3 kaşık ve yoğurt
spor 35 dk yürüyüş oldu sadece...

herkese güzel az kalorili,bol sporlu hafta sonları dilerim ..

Canım vallahi 2 gün sonra öyle bi alışıyosun ki ben şuan hayatta ağzıma sürmem ekmek. Kendime ne yapmışım ben böyle yıllarca diyorum.
bende ekmeksiz yapamayan ben hiç aramıyorum. bazen çok canım çekerse sabah 1dlm yiyorum ama o gün erkenden acıkıyorum.yani alışmak çok kolay
inanıyorum ama anlamıyorum nasıl oluyor 26 yasındayım 20 yıldır kahvaltıda ekmek yedık mutlaka nasıl defısırkı bu ekmeksız peynırın yumurtanın zeytının ne önemı var yani oluosun
yok şartlandırma kendini mutlaka dene sende şaşıracaksın
tatlım karatayı hayatına geçirebilirsen hatta eşinede anlat uygulat bebeğini öyle yetiştir. ben bilinçli olmasada zaten çocuklarımı ekmeksiz yemeğe alıştırmıştım şimdi çok rahat ailece karatay yapabiliyoruz ama çocuklar arada ekmek yiyorlar eşimde ama ben sadece ayda yılda bir şeklinde sabah 1dlm kadar ( oda kaymaklı bal için) alıyorum değilse aramıyorum.

tatlım 7 li rakamlara kavuşman süper darısı diğer kızların başına
valla beni yakaladınız ben yerimde saymayı bırak +1,100gr çıktım bu hafta

tatlım tahlil yaptırdınmı var mı bi durum

harika paylaşım çok sağolasın

yaptırdım balım dün yazmıştım.doktora gittim dün sabah hamile değilim.ancak doktor beklememi söyledi 6 gün daha.o nedenle yine de dikkat ediyorum..
geçmişte kayboldum ama kaçmış gözümden okey canım hayırlısı olsun bekle bakalım
ne yaptın karatay kitabını aldınmı

geçmişte kayboldum ama kaçmış gözümden okey canım hayırlısı olsun bekle bakalım
ne yaptın karatay kitabını aldınmı
amin canım sağol ilgin için.kitabı bugün iş çıkışı alacağım inşallah..bir tek şu konuda sıkıntı çekiyorum.yani doyana kadar yumurta,peynir ,ceviz yemek kilo aldırmazmı..ama tabi kitabı okuyunca bu durumlarıda çözeceğim inş..

vallahi insülin direncim vardı karataydan önce ve zoraki kilo veriyordum. hemde aç kalarak.
ama karataya başladım hızla gitti kilolar.ŞEKER İLACINI BIRAKTIM HERŞEYDEN ÖNEMLİ. ama ben omega3+çörekotu+d vitamini+b12 vitamini takviyeside yapıyorum hem kendime hem aileme.bunlarında çok faydası olduğuna eminim.yetersiz b12 ve d vitamininde kilo veremezsin karatay hoca da dr ahmet aydın hocada öyle diyor
ha bu arada sana şu linki vereyim ahmet hocanın kıymetli araştırma makalelerinide oku güzelim kitap gelene kadar
TÜM KIZLAR SİZDE OKUYUN KIYMETLİ MAKALELERİ
http://beslenmebulteni.com/beslenme/

yani benim yememek gerekmiş doğal zaten diye kendimi kandirmisim cnm ☺ Sağol cevap icin cnm.

yedin gitti madem bence bişey olmaz verirsin gider :))

valla yedim ☺ oğluma tahin pekmez karışımı yaptım kocamda ballandira ballandira yedi. Bir de sen yemicen mi diyor. Kahvaltı bitti öyle yedim ☺

tatlım hayırdır rahatsızlandınmı

tebrikler cancazım ne güzel vermişsin maşallah sana

Teşekkürler cnm . Hep birlikte güzel kilolar vericez ins

ctesi de iş hiç çekilmiyor hele bir de evde es ve bebeler varsa. Kolay gelsin cnm şu geçsin günün ins

yaptırdım balım dün yazmıştım.doktora gittim dün sabah hamile değilim.ancak doktor beklememi söyledi 6 gün daha.o nedenle yine de dikkat ediyorum..

ben de merak ediyordum cnm kaçırmışım demekki hayırlısı olsun hakkınızda ins

Cnm zaten 2 yumurta bayıyor.
Kuruyemişte öyle. Ara yapmadan aynı anda tüketici bunları canı istemiyor insanın yani ben de öyle oluyor. Ara ara yesek doğrusun avuç avuç kuruyemiş meyve ızgara yenır gercekten

KIZLAR KATARAY MENUSU HAKKINDA DEAYLI BİLGİ BURDA
http://woto.com/karatay-menusu
AMA TABİKİ KAHVALTI FAZLA GELİYORSA DOYUNCA BURAKIN ZORLADA YENMEZ Kİ EĞER ACIKIRSANIZ 12-14 ARASI BUÇUKLU ÖĞÜN YAPIN YADA ÖĞÜN YAPIN ÇÜNKİ LEPTİN AÇKENDE ÇALIŞMIYOR.
ÖNEMLİ OLAN LEPTİNİ ÇALIŞTIRMAK AÇ KALMAKLA OLMAZ. LEPTİNE DİKKAT EDİN ÇOK ÖNEMLİ DETAY

selam kızlar kaçamaklı bir akşamın ardından ben burdayımmm

bir haftadır kızım mantı mantı deyip duruyor en zonunda dün akşam yaptım.. bir kepçe tarhana çorbası. iki yemek kaşığı mantı 4 yk. yoğrut ve domatesin üzerinede bol zeytinyağı döktüm sonrada onu kaşığa doldurup içtim malum kabızlık problemi için... işte böyle kaçamaklı bir akşamdı ama pişman değilim çünkü ben zaten en başındada 2 3 haftada bir öğün istediğimi yeme fikriyle başlamıştım buda onlardan birisi olsun...
bu akşamda işyerinde kızlar ve çocuklar karaokeye gidicez akşam menümüz lahmacun :))) herkesi ayarttım napiimm..
bu sabahta bir kase etli çorba içtim

vallaha bir pazartesiden denemeye başlayacağım canım.hepiniz bir şekilde benimsemişsiniz ki bunda bir güzellik var mutlaka cumartesi günü iş cidden çekilmiyor evde daha eş bekliyor ama bebiş olunca ne olur bilemedim şimdi..her halde ateş saçarım burda
hemen bakiciiiimmm.sağol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…