- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
MENULERİNE ELEŞTİRİYİDE YAPMIŞSIN BEN GİBİ YANLIŞLARI BULMAN TESPİTİN SÜPER BAŞLANGIÇ İÇİN
EVET TATLIM HURMA ÇOK FAYDALI Bİ YEMİŞ VİTAMİN DEPOSU 3 TANEYE KADAR YİYEBİLİRSİN FAZLASI YOK AMA. BEN ÇOCUKLARIN BESLENMESİNDE BİLE EKSİK ETMEM HURMAYI
o zaman canım öğlenleri çorba ve yoğurt ya da kuruyemiş ve yoğurt gibi mi geçireyim..
aynen canımya en doğrusu bu olacak..
o ne güzel menüü oooo hey maşallah cnm:)
bu arada kızlar instagramda cecomu falan takip ediyorum sizlerinde varsa takip etmek isterim fıstıklar..
kizlarrrr bugun sabahdan beri 1,5 l su icdim ve bi elma yedim :)
aklim fikrim suan yemeklerdeama direniyorum.. acikdikca suya sariliyorum simdi bi fincani da yesil cay icicem acligimi böyle basdirmayi düsünüyorum.. aksam 6 da isden cikicam eve varinca insallah yemeklere saldirmam :)
Evet.. calisiyorum saat 10 da is basi yaptim ondan beri elma yedim bitek sabahlai hem firsatim olmuyo kahvalti yapmaya hemde istahim pek olmuyor
bide sızdede oluyormu yaa bu spor vıdeolarını cekerken, spor yapan şişmanları kullansalar o kadınları atletle taytla kus gıbı hallerıyle yaparken gorunce soguyoruummm
Bahane arıyorum sank sogumayaaa ben de yaa
birde kızlar ben eskıden zayıflama cetvelı yapıyordum kk da her mesajımın altında gorunuyordu yıne yaptım ımza bolumune yapıstırdım onızlemede cıkıyor ama sayfalardakı mesajlarımda eskısı gıbı görünmüyor neden acaba ? çok sevıyorum ben o cetvellerı de
kızlar karatay yapanlara soruyorum onca kahvaltılıgı ekmeksiz nasıl yıyorsunuzz
ekmeksız kahvaltıyı ben düşünemıyorum bile..
ozellıkle peynır yagda yumurta zeytın bunlar ekmeksız nasıl yenır ?
kaderımıza bak yaaa pasta boreklerle kılo almayanlar var bızde kahvaltıdakı ekmegı kaldırıyruz
karatay hoca kilo verme sürecinde ve eğer bir hastalığın varsa kesinlikle uzak durun diyor. ama kilon normalse bir hastalığın yoksa 1 kaşık sabahları arada yemek de sakınca yokmuş. hatta ekmeğe bile kilonuz normalse ve hasta değilseniz sabah 1 dlm yenebilir diyorKızlar karatay da tahin pekmez serbest mi doğal 1 tatlı kaşığı yedim gitti bu sabah ☺
yedin gitti madem bence bişey olmaz verirsin gider :))Kızlar karatay da tahin pekmez serbest mi doğal 1 tatlı kaşığı yedim gitti bu sabah ☺
tatlım hayırdır rahatsızlandınmıGunaydin kizlar yine berbat bir haldeyim
tebrikler cancazım ne güzel vermişsin maşallah sanaBildirimim
Başlangıç 67
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.3
Bu hafta giden 900 gr
Toplam giden 1.700
Hedef 60
bende ekmeksiz yapamayan ben hiç aramıyorum. bazen çok canım çekerse sabah 1dlm yiyorum ama o gün erkenden acıkıyorum.yani alışmak çok kolayCanım vallahi 2 gün sonra öyle bi alışıyosun ki ben şuan hayatta ağzıma sürmem ekmek. Kendime ne yapmışım ben böyle yıllarca diyorum.
yok şartlandırma kendini mutlaka dene sende şaşıracaksıninanıyorum ama anlamıyorum nasıl oluyor 26 yasındayım 20 yıldır kahvaltıda ekmek yedık mutlaka nasıl defısırkı bu ekmeksız peynırın yumurtanın zeytının ne önemı var yani oluosun
tatlım karatayı hayatına geçirebilirsen hatta eşinede anlat uygulat bebeğini öyle yetiştir. ben bilinçli olmasada zaten çocuklarımı ekmeksiz yemeğe alıştırmıştım şimdi çok rahat ailece karatay yapabiliyoruz ama çocuklar arada ekmek yiyorlar eşimde ama ben sadece ayda yılda bir şeklinde sabah 1dlm kadar ( oda kaymaklı bal için) alıyorum değilse aramıyorum.Hoşgeldin Emine. İnan hepimiz aynı durumdayız. Ben de daha yeni katıldım buraya. Dün itibarıyla 78,8kg ile başladım. 5 kilo vermek istiyorum. İdeal kilo 74 olduğu için değil tabii))) hedefleri küçülttüğüm için... Karatay yapmaya başladım dün itibarıyla. Kilolarımız yakın. Beraber kilo veririz belki...
tatlım 7 li rakamlara kavuşman süper darısı diğer kızların başınaMerhaba lar arkadaşlar.
Yarın sabah düzceye gidiyorum.
Akraba günümüz var.
Pazar günü dönücem nasipse.
Sabah tartıldım yarın erken gidicem çünkü.
Kilo bildirimimi yapayım.
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82 kg.
Geçen hafta:80.2
Bu hafta:79.7
Giden:500 gr.
Valla iki gündür ufacık tefecik kaçamaklara rağmen memnunum sonuçtan.
Heleki 7li rakamları görmek paha biçilemez.
Umarım herkes iyi sonuçlar almıştır.
Geçmişe az bir bakayım.
tatlım tahlil yaptırdınmı var mı bi durumGünaydın hanımlarr...geçmişi okurken gözlerim pc ye daldı vallaha uykum geri geldi..
muhabbetinize sağlık anacım
Bugün ankara deli gibi yağmurlu.beni de işe çağırdılar.kalkıp geldim muşmula suratımlavallaha cadılar konseyi başkanı gibiyim bugün yağmur hanım diyene niiiiiiivarrrrrrr dememek için zor tutuyorum kendimi..yahu benim evde sürüsüne bereket işim var ama ofisteki işimden müsade yok.ne yapalım hayat işte çalışmak zorundayız.
menümüde şuraya bırakayım..
dün sabah bir bardak yeşil kahve
kahvaltı müsli ve yağsız süt-yeşilçay
ara limonlu bisküvi 2 adet ve sade çay
öğlen çorba ve salata
ara yeşilçay ve 2 bisküvi
akşam karnıbahar yemeği 3 kaşık ve yoğurt
spor 35 dk yürüyüş oldu sadece...
herkese güzel az kalorili,bol sporlu hafta sonları dilerim ..
yaptırdım balım dün yazmıştım.doktora gittim dün sabah hamile değilim.ancak doktor beklememi söyledi 6 gün daha.o nedenle yine de dikkat ediyorum..tatlım tahlil yaptırdınmı var mı bi durum
harika paylaşım çok sağolasınbırılerı bunu yazmıs bır topıkte
daha basıt bı cetvvel hazırlama sunmus ama yıne ımza blumunde neden cıkmadıgı yok.. cvp beklıyorum ben de topıklerden ..
:
Kızlar size çook basit, yapabileceğiniz yeni bir çizelge buldum.Bunu mutlaka başaracaksınız şifre (pin) falanda istemiyor:1yes2:
http://diaet.abnehmen-forum.com/tickerad.htm
Burayı tıkladığınızda ilk çıkan sayfadan istediğiniz herhangi birini şaretleyin ve alttaki weiter butonunu tıklayın.İkinci sayfadan da birini seçin,yine weiteri tıklayın.
Startgewicht : Diyete başladığınız kg yazın
momentanes Gewicht :Şimdiki kg yazın
Zielgewicht :Ulaşmak istediğiniz kg yazın
Werte übernehmen und ticker erzeugen yazan yere tıklayın ve
http://diaet.abnehmen-forum diye başlayan yeri tamamen kopyalayıp signatürünüze yani imza alanınıza yapıştırın.Bittii:1yes2:
yaptırdım balım dün yazmıştım.doktora gittim dün sabah hamile değilim.ancak doktor beklememi söyledi 6 gün daha.o nedenle yine de dikkat ediyorum..
amin canım sağol ilgin için.kitabı bugün iş çıkışı alacağım inşallah..bir tek şu konuda sıkıntı çekiyorum.yani doyana kadar yumurta,peynir ,ceviz yemek kilo aldırmazmı..ama tabi kitabı okuyunca bu durumlarıda çözeceğim inş..geçmişte kayboldum ama kaçmış gözümden okey canım hayırlısı olsun bekle bakalım
ne yaptın karatay kitabını aldınmı
vallahi insülin direncim vardı karataydan önce ve zoraki kilo veriyordum. hemde aç kalarak.amin canım sağol ilgin için.kitabı bugün iş çıkışı alacağım inşallah..bir tek şu konuda sıkıntı çekiyorum.yani doyana kadar yumurta,peynir ,ceviz yemek kilo aldırmazmı..ama tabi kitabı okuyunca bu durumlarıda çözeceğim inş..
karatay hoca kilo verme sürecinde ve eğer bir hastalığın varsa kesinlikle uzak durun diyor. ama kilon normalse bir hastalığın yoksa 1 kaşık sabahları arada yemek de sakınca yokmuş. hatta ekmeğe bile kilonuz normalse ve hasta değilseniz sabah 1 dlm yenebilir diyor
yedin gitti madem bence bişey olmaz verirsin gider :))
tatlım hayırdır rahatsızlandınmı
tebrikler cancazım ne güzel vermişsin maşallah sana
Günaydın hanımlarr...geçmişi okurken gözlerim pc ye daldı vallaha uykum geri geldi..
muhabbetinize sağlık anacım
Bugün ankara deli gibi yağmurlu.beni de işe çağırdılar.kalkıp geldim muşmula suratımlavallaha cadılar konseyi başkanı gibiyim bugün yağmur hanım diyene niiiiiiivarrrrrrr dememek için zor tutuyorum kendimi..yahu benim evde sürüsüne bereket işim var ama ofisteki işimden müsade yok.ne yapalım hayat işte çalışmak zorundayız.
menümüde şuraya bırakayım..
dün sabah bir bardak yeşil kahve
kahvaltı müsli ve yağsız süt-yeşilçay
ara limonlu bisküvi 2 adet ve sade çay
öğlen çorba ve salata
ara yeşilçay ve 2 bisküvi
akşam karnıbahar yemeği 3 kaşık ve yoğurt
spor 35 dk yürüyüş oldu sadece...
herkese güzel az kalorili,bol sporlu hafta sonları dilerim ..
yaptırdım balım dün yazmıştım.doktora gittim dün sabah hamile değilim.ancak doktor beklememi söyledi 6 gün daha.o nedenle yine de dikkat ediyorum..
amin canım sağol ilgin için.kitabı bugün iş çıkışı alacağım inşallah..bir tek şu konuda sıkıntı çekiyorum.yani doyana kadar yumurta,peynir ,ceviz yemek kilo aldırmazmı..ama tabi kitabı okuyunca bu durumlarıda çözeceğim inş..
vallaha bir pazartesiden denemeye başlayacağım canım.hepiniz bir şekilde benimsemişsiniz ki bunda bir güzellik var mutlakayani benim yememek gerekmiş doğal zaten diye kendimi kandirmisim cnm ☺ Sağol cevap icin cnm.
valla yedim ☺ oğluma tahin pekmez karışımı yaptım kocamda ballandira ballandira yedi. Bir de sen yemicen mi diyor. Kahvaltı bitti öyle yedim ☺
Teşekkürler cnm . Hep birlikte güzel kilolar vericez ins
ctesi de iş hiç çekilmiyor hele bir de evde es ve bebeler varsa. Kolay gelsin cnm şu geçsin günün ins
ben de merak ediyordum cnm kaçırmışım demekki hayırlısı olsun hakkınızda ins
Cnm zaten 2 yumurta bayıyor.
Kuruyemişte öyle. Ara yapmadan aynı anda tüketici bunları canı istemiyor insanın yani ben de öyle oluyor. Ara ara yesek doğrusun avuç avuç kuruyemiş meyve ızgara yenır gercekten
hemen bakiciiiimmm.sağol cnmmKIZLAR KATARAY MENUSU HAKKINDA DEAYLI BİLGİ BURDA
http://woto.com/karatay-menusu
AMA TABİKİ KAHVALTI FAZLA GELİYORSA DOYUNCA BURAKIN ZORLADA YENMEZ Kİ EĞER ACIKIRSANIZ 12-14 ARASI BUÇUKLU ÖĞÜN YAPIN YADA ÖĞÜN YAPIN ÇÜNKİ LEPTİN AÇKENDE ÇALIŞMIYOR.
ÖNEMLİ OLAN LEPTİNİ ÇALIŞTIRMAK AÇ KALMAKLA OLMAZ. LEPTİNE DİKKAT EDİN ÇOK ÖNEMLİ DETAY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?