- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
selam kızlar kaçamaklı bir akşamın ardından ben burdayımmm
bir haftadır kızım mantı mantı deyip duruyor en zonunda dün akşam yaptım.. bir kepçe tarhana çorbası. iki yemek kaşığı mantı 4 yk. yoğrut ve domatesin üzerinede bol zeytinyağı döktüm sonrada onu kaşığa doldurup içtim malum kabızlık problemi için... işte böyle kaçamaklı bir akşamdı ama pişman değilim çünkü ben zaten en başındada 2 3 haftada bir öğün istediğimi yeme fikriyle başlamıştım buda onlardan birisi olsun...
bu akşamda işyerinde kızlar ve çocuklar karaokeye gidicez akşam menümüz lahmacun :))) herkesi ayarttım napiimm..
bu sabahta bir kase etli çorba içtim
2 ÇOCUK VAR BENDE KAFAYI YİYORUM YETİŞEMİYORUM SİZ GENÇLER BİZDENDE BETER OLURSUNUZ ZANNIMCAvallaha bir pazartesiden denemeye başlayacağım canım.hepiniz bir şekilde benimsemişsiniz ki bunda bir güzellik var mutlakacumartesi günü iş cidden çekilmiyor evde daha eş bekliyor ama bebiş olunca ne olur bilemedim şimdi..her halde ateş saçarım burda
hemen bakiciiiimmm.sağol cnmm
teşekkür ederim emeğine sağlık canım okuyacağım bunuda..vallahi insülin direncim vardı karataydan önce ve zoraki kilo veriyordum. hemde aç kalarak.
ama karataya başladım hızla gitti kilolar.ŞEKER İLACINI BIRAKTIM HERŞEYDEN ÖNEMLİ. ama ben omega3+çörekotu+d vitamini+b12 vitamini takviyeside yapıyorum hem kendime hem aileme.bunlarında çok faydası olduğuna eminim.yetersiz b12 ve d vitamininde kilo veremezsin karatay hoca da dr ahmet aydın hocada öyle diyor
ha bu arada sana şu linki vereyim ahmet hocanın kıymetli araştırma makalelerinide oku güzelim kitap gelene kadar
TÜM KIZLAR SİZDE OKUYUN KIYMETLİ MAKALELERİ
http://beslenmebulteni.com/beslenme/
2 ÇOCUK VAR BENDE KAFAYI YİYORUM YETİŞEMİYORUM SİZ GENÇLER BİZDENDE BETER OLURSUNUZ ZANNIMCA
YEDİKLERİNDEN MUTLUYSAN SORUN YOK ELBETTE ARADA UFAK KAÇAMAKLAR TADIMLIK YAPILIYOR CANIM
haha kahkaha attım bir de semerimHerkese günaydın...
Hemen menümü yazayım. Malum bu hafta liste için gün sayıyorum )
8:00 tereyağlı 2 yumurta, 1 dilim tulum peyniri, 1 kaşık kavurma, 5 zeytin, domates, yarım avuç kuruyemiş...Bir de semerim)))
CANIM LEPTİN Bİ KENARA OMEGA SAĞLIKLI YAĞLARLA EMİLİYOR O NEDENLE YAĞLI BİR YEMEKLE BİRLİKTE ALMAN GEREK YADA 1 ÇAYKAŞIĞI ZEYTİNYAĞI İLE İÇMEN GEREKKİ EMİLİM OLSUN. BENDE UNUTUYORUM SABAH UNUTURSAM ÖĞLEN ÖĞLEN UNUTURSAM AKŞAM AKŞAMDA UNUTURSAM ERTESİ GÜN DEVAM EDİYORUM.AMA MUTLAKA YEMEKLERLE BİRLİKTE ALIYORUM.YEMEĞİM YAĞSIZSA YA ZEYTİNYAĞI YADA SOĞUKSIKIM HİNDİSTANCEVİZİ YAĞIM VAR ONUNLA ALIYORUM. LEPTİNİ ETKİLERMİ GÜZEL SORU BEN BU KONUDA BİŞİ DİYEMEYECEĞİM BİLMİYORUM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM ETKİLER ÇÜNKİ MİĞDEDE SİNDİRİMİ HAREKETE GEÇİREN HERŞEY ETKİLER DİYE BİLİYORUM.SADECE SIVI ŞEKERSİZ SEBZE SUYU,AYRAN,KEFİR,ŞEKERSİZ KAHVE LEPTİNİ ETKİLEMİYOR. ŞEKERLİ SAKIZ BİLE LEPTİNİ BOZUYOR. ÇİĞNEME YAPILDIĞINDA LEPTİN BOZULUYOR BİLDİKLERİM BUNLARTecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istiyorum. Ben sabahları, kahvaltıdan hemen sonra omega3 haplarımı içiyorum. Fakat bazen unutuyorum. Mesela kahvaltıdan 1 saat sonra aklıma gelip de içersem leptini etkiler mi?
SEMERİM NE TATLIM BEN ANLAMADIM KAÇIRDIM :)Allahım o
haha kahkaha attım bir de semerim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Haftasonuda olsa çok şükür düzenimi bozmadım ve sabah erkenden uyandım, güzelce kahvaltımıda ettim
Şimdi biraz keyif yapıp bir iki parça ütüm çıktı yine onları halledeyim ki birikmesin
Bu arada benim çakma elti boncuk işi yapıyordu hatta daha evvel demiştim ona kız getirirse adam banada getirsin bari harçlığım çıkar diyesağ olsun gece geç saatte mesaj attı Elticiğim adam sanada boncuk işi getirdi diye
Çok sevindim en azından mutfak harçlığım çıkar hatta eşim bende yardım ederim dedi
Ayda 200 lira harçlık çıksa yine yeterde artar bile
Bakalım akraba gününe giderken onuda almaya gidiceğim o zaman boncuk işinide alırım. Artık düzenim bozulmasın ki onları yapmaya fazladan vaktim kalsın diye ütüleride yapayım dedim sabah sabah yoksa rüyamda gördüğümden değil yani
Umarım haftasonu herkes için bol eksili ve az kalorili geçer
günaydın arkadaımmCanım çok çok sevindim senin adına
Hem yatırım amaçlı bir kenarda durur hemde dilediğin zaman takarsın
İyi bari adamlar en azından yenisiyle değiştirmişler
İnşallah hep daha iyisini almak nasip olur canım arkadaşım
bende merak ettim ayyüzlümü şimdi.iyi günler kızlarr
bu sabah kendimi hafflemiş hissederek uyandım.
.baskül hiç çaktırmıyor ama bence gizli kilo veriyorum ben,
wc sorunum olmasa eminim eksi çıkıcam,ama yok eksi yok,ama fafiflemiş hissetme sırtımdaki boğumlarda düzleşme var gibi..
işallah olucak bu iş bu sefer..
kızlarrr AYYÜZLÜ bildiimde yapmadı,iyimi acaba ben merak ediyorum doğrusu,işallah hastalıkları geçmiştir..
günaydın arkadaımm
boncuk işerine çok sevindim,kış geldi geceler uzun otur otur nereye kadar,çok iyi olmuş boncuk işi hem oyalanır hemde para kazanmış olursun.işallah çok seversin bol bol yaparsın cecomm.
bileklik içinde sağol cecom. daha iyileri senin olsun işallah.
en azından içim rahat şimdi..
aynen cnm öğrendim burdan hataları ☺
hurmayi çok severim hafta ici alayım bende saol cnm ☺
ewt cnm hafif şeylerle atlat öğleni yoksa takatimiz kalmıyor aksama kadar.
Cnm bu diyet 1 hafta sürmez böyle aç kalınca kilo da veremezsin inan hepimiz bunu yapmışızdır ama gördüğün gibi ise yaramadı kahvaltı et lütfen
Cnm 1 bebeğim var inan doğru düzgün uyuyamiyorum canı sağolsun fındığım. Neyse sabah 6.30 da kalkıp kahvaltı edip ise gidiyorum ve enerjik oluyorum
ay yok kız öyle şişman bayanlar nefes nefese spor yapsa bizde enerji kalmaz ☺ kendimden biliyorum hantal hantal ☺
Cnm ben ekmeği sadece sabahlari yerim o yüzden biraz zor geldi 2 gün sonra alıştım zaten benim sınavım ekmek değil tatlı ☺
tatlım karatay hoca sağlıklı yaşı az tüketetenlerde ve hipoglisemisi olanlarda tatlı krizi olur diyor ben şükür karataydan beri kriz yaşamıyorumbenım zaafım tatlıya da ekmegede her ıkısıne de var çok vahım durumdayım
kizlaaaaar benide alin aranizaa..
Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00
nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)
tatlım karatay hoca sağlıklı yaşı az tüketetenlerde ve hipoglisemisi olanlarda tatlı krizi olur diyor ben şükür karataydan beri kriz yaşamıyorum
ins.direnci lanet bişi ben ataklarını çok yaşadım 90 kilolardayken ne zaman 79 altına düştü ilacı bıraktım şimdi atak yaşamıyorum.canım tatlıda çekmiyorPKO cnm
malesef inisülin direnci var yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?