80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YEDİKLERİNDEN MUTLUYSAN SORUN YOK ELBETTE ARADA UFAK KAÇAMAKLAR TADIMLIK YAPILIYOR CANIM

2 ÇOCUK VAR BENDE KAFAYI YİYORUM YETİŞEMİYORUM SİZ GENÇLER BİZDENDE BETER OLURSUNUZ ZANNIMCA

teşekkür ederim emeğine sağlık canım okuyacağım bunuda..
2 ÇOCUK VAR BENDE KAFAYI YİYORUM YETİŞEMİYORUM SİZ GENÇLER BİZDENDE BETER OLURSUNUZ ZANNIMCA

Allah bağışlasınnn..ben kendimi niyeyse bir türlü o şekilde düşünemiyorum.zamanı gelince anlayacağız tabi anyayı Konyayı

YEDİKLERİNDEN MUTLUYSAN SORUN YOK ELBETTE ARADA UFAK KAÇAMAKLAR TADIMLIK YAPILIYOR CANIM

aynen öyle canım burda hepimiz neyin zararımıza dokunduğunun farkındayız ama nefis bu istiyor yıllarca alışmışız önemli olan ölçüyü kurmak ve dengelemek

Allahım o
haha kahkaha attım bir de semerim

CANIM LEPTİN Bİ KENARA OMEGA SAĞLIKLI YAĞLARLA EMİLİYOR O NEDENLE YAĞLI BİR YEMEKLE BİRLİKTE ALMAN GEREK YADA 1 ÇAYKAŞIĞI ZEYTİNYAĞI İLE İÇMEN GEREKKİ EMİLİM OLSUN. BENDE UNUTUYORUM SABAH UNUTURSAM ÖĞLEN ÖĞLEN UNUTURSAM AKŞAM AKŞAMDA UNUTURSAM ERTESİ GÜN DEVAM EDİYORUM.AMA MUTLAKA YEMEKLERLE BİRLİKTE ALIYORUM.YEMEĞİM YAĞSIZSA YA ZEYTİNYAĞI YADA SOĞUKSIKIM HİNDİSTANCEVİZİ YAĞIM VAR ONUNLA ALIYORUM. LEPTİNİ ETKİLERMİ GÜZEL SORU BEN BU KONUDA BİŞİ DİYEMEYECEĞİM BİLMİYORUM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM ETKİLER ÇÜNKİ MİĞDEDE SİNDİRİMİ HAREKETE GEÇİREN HERŞEY ETKİLER DİYE BİLİYORUM.SADECE SIVI ŞEKERSİZ SEBZE SUYU,AYRAN,KEFİR,ŞEKERSİZ KAHVE LEPTİNİ ETKİLEMİYOR. ŞEKERLİ SAKIZ BİLE LEPTİNİ BOZUYOR. ÇİĞNEME YAPILDIĞINDA LEPTİN BOZULUYOR BİLDİKLERİM BUNLAR

iyi günler kızlarr

bu sabah kendimi hafflemiş hissederek uyandım.

.baskül hiç çaktırmıyor ama bence gizli kilo veriyorum ben,

wc sorunum olmasa eminim eksi çıkıcam,ama yok eksi yok,ama fafiflemiş hissetme sırtımdaki boğumlarda düzleşme var gibi..
işallah olucak bu iş bu sefer..
kızlarrr AYYÜZLÜ bildiimde yapmadı,iyimi acaba ben merak ediyorum doğrusu,işallah hastalıkları geçmiştir..

günaydın arkadaımm

boncuk işerine çok sevindim,kış geldi geceler uzun otur otur nereye kadar,çok iyi olmuş boncuk işi hem oyalanır hemde para kazanmış olursun.işallah çok seversin bol bol yaparsın cecomm.

bileklik içinde sağol cecom. daha iyileri senin olsun işallah.

en azından içim rahat şimdi..

bende merak ettim ayyüzlümü şimdi.
çok sevindim canım haftaya eksi çıkacağın garanti demekki beden sıkılaşmaya çekildi kilo kaybı sonra yansıcak tartıya
bu hafta bende artı çıkma sebebimi tam anlamasamda şuna yordum. ben regliden bitse bile 1 hafta daha ödem tutuyorum 1 kez daha başıma gelmişti burada umarım böyledir durum
bu arada vitrinde M beden deri bir yelek gördüm tam hayalimdeki gibi dar kesim olmazki dedim L yokmuş neyse denedim biraz dar geldi ama çok yakıştı aldım valla altınada 40 bedene inince deri pantalon alırım oyyyy 38 lik çıtır olurum vallahi

benım zaafım tatlıya da ekmegede her ıkısıne de var çok vahım durumdayım

benım zaafım tatlıya da ekmegede her ıkısıne de var çok vahım durumdayım
tatlım karatay hoca sağlıklı yaşı az tüketetenlerde ve hipoglisemisi olanlarda tatlı krizi olur diyor ben şükür karataydan beri kriz yaşamıyorum

kizlaaaaar benide alin aranizaa..

Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00

nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)

Hoşgeldın degerlerımız yaklasık olarak aynı :)
boyum 1.67 kilom 84.5 hedefımde 70 :)
birlikte kılo verebılırız. kaç yasındasın ?
iş okul?
evlı bekar? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…