ins.direnci lanet bişi ben ataklarını çok yaşadım 90 kilolardayken ne zaman 79 altına düştü ilacı bıraktım şimdi atak yaşamıyorum.canım tatlıda çekmiyor
canım ilk önce sana baş sağlığı dilemek istedim. rabbim kalanlara uzun ömürler versinkızlarrr merhaba bu akşam kötü bir haber aldık büyük babam vefat etti bu hafta zaten izinliydim ama bilginiz olsun cecom
3 sirayi aldim sen benden 100 gr fazla vermissin tebrikler cnm masallahbildirim de yapayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 80.4
giden: 2100 gr
toplam giden: 13.1
yüzde: 2.54 (sanırım)
spor: yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama
senin de maşallahın var. doğurduğunda 60 kilo olacan sanırım3 sirayi aldim sen benden 100 gr fazla vermissin tebrikler cnm masallah
sorma canim millet dogumda kilo alir ben citir anne olarak cikicak herhalde ama 3 gündür hic bisey yiyemiyorum:)senin de maşallahın var. doğurduğunda 60 kilo olacan sanırım
Nasıl olacak bu iş ben kilo veremiyorumAramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız
Bende de var Pko ama o soğan kürünü bir kere denemeye kalkıştım nasıl hashas bir midem varsa maalesef çok kötü olmuştum ki ben normalde çiğ yemeği bile severim soğanı
Umarım yapabilirsinde kurtulursun şu pko illetinden
Harika bir paylaşım olmuş canım ellerine sağlık
Evet canım ben hamileliğimde 5 kg vermiştim hatta doğuma girerken tartıklarında öğrendim haberim bile yoktu
9 ay boyunca hiç tartılmadım ( başında doktor tartmıştı )
Ki inan çok çok iyi hissediyordum kendimi ve paso yiyordum ama tabi sağlıklı şeyler ( ekmek ağzıma sürmüyordum ) aslında farkında olmadan Karatay vari birşey yapmışım
İnan okadar alıştımki şu anda hiç aklıma gelmiyor 10 haftadır hatta arada eşim aldığında kızıyorum kendin dışarda yiyeceksen ye eve sokma kızlarımı zehirliyorsun diye
Ki eskiden heleki kızartıp tereyağ sürerek dünya kadar ekmek yerdik ve eminim sadece 1 taneyi ben yemişimdir o zamanlarda ama şimdi inan düşüncesi bile beni kötü yapıyoraklımın ucundan bile geçmiyor
Ve emin ol çok daha güzel doyuyorsun
Aslında bir gün denesen karatayı eminim sende bizlere katılırsın
Harikasın canım yaa maşallahın var
İnşallah hedefine ulaştığınıda göreceğiz yakında
Aramıza hoşgeldin Emine
Rabbim kuzucuğunu analı babalı büyütsün inşallah oğluşun hayırlı bir evlat olur sizlere
Sende çaresiz hissetme kendini ve bizlere dahil olduktan sonra kiloların patır patır gideceğini görecek ve daha fazla motive olacaksın
Nasıl olacak Karatay diyeti nasıl ben hamur işene bayılıyorumHoşgeldin Emine. İnan hepimiz aynı durumdayız. Ben de daha yeni katıldım buraya. Dün itibarıyla 78,8kg ile başladım. 5 kilo vermek istiyorum. İdeal kilo 74 olduğu için değil tabii))) hedefleri küçülttüğüm için... Karatay yapmaya başladım dün itibarıyla. Kilolarımız yakın. Beraber kilo veririz belki...
Neslihan, cevap için çok teşekkürler. Söylediklerin bana da mantıklı geldi.CANIM LEPTİN Bİ KENARA OMEGA SAĞLIKLI YAĞLARLA EMİLİYOR O NEDENLE YAĞLI BİR YEMEKLE BİRLİKTE ALMAN GEREK YADA 1 ÇAYKAŞIĞI ZEYTİNYAĞI İLE İÇMEN GEREKKİ EMİLİM OLSUN. BENDE UNUTUYORUM SABAH UNUTURSAM ÖĞLEN ÖĞLEN UNUTURSAM AKŞAM AKŞAMDA UNUTURSAM ERTESİ GÜN DEVAM EDİYORUM.AMA MUTLAKA YEMEKLERLE BİRLİKTE ALIYORUM.YEMEĞİM YAĞSIZSA YA ZEYTİNYAĞI YADA SOĞUKSIKIM HİNDİSTANCEVİZİ YAĞIM VAR ONUNLA ALIYORUM. LEPTİNİ ETKİLERMİ GÜZEL SORU BEN BU KONUDA BİŞİ DİYEMEYECEĞİM BİLMİYORUM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM ETKİLER ÇÜNKİ MİĞDEDE SİNDİRİMİ HAREKETE GEÇİREN HERŞEY ETKİLER DİYE BİLİYORUM.SADECE SIVI ŞEKERSİZ SEBZE SUYU,AYRAN,KEFİR,ŞEKERSİZ KAHVE LEPTİNİ ETKİLEMİYOR. ŞEKERLİ SAKIZ BİLE LEPTİNİ BOZUYOR. ÇİĞNEME YAPILDIĞINDA LEPTİN BOZULUYOR BİLDİKLERİM BUNLAR
Yerken o kadar çok gelmemişti de, yazarken farkettim )))Allahım o
haha kahkaha attım bir de semerim
SEMERİM NE TATLIM BEN ANLAMADIM KAÇIRDIM :)
neyse yemelerine karşın çok iyi gitmiş üzülme benceslm ben geldiiiim. ne cehennemdesin dediğinizi duyar gibiyim. anam sizde 30 sayfa ne yazmışsınız öyle. 15 ini okuya bildim sonra hoooop buraya atladım. perşembe günü sabah ne güzel bir güne uyanmıştım sabah çocukları okula bıraktım sonra biraz yürüyüş yapıp eve geldim. kahvaltı yapıp a101 e gitmeye niyetlenmiştim ki arkadaşım aradı öğleden sonra sendeyim dedi allahım ev dandini ve ben hala kahvaltı yapıyom . malum kaloriferler hala yanmadığından ben bir odaya tıkıldım her yer dağınık ve dila yüzünden dışarı çıkıp toplayamıyom. e tek bırakamam elektirikli sobanın yanında kendimle gezdirsem oda oda buz gibi hava. ne yapacağımı şaşırdım. koştur koştur dağınıklığı toplarken diğer bir arkadaşım sana gelecem diye aradı ulen sözleştiniz mi hepiniz birden dedim oldu olacak okeye dördüncüyü de ben çağırayım dedim ve bir arkadaşı daha davet ettim . e bu arada a101 e de gitmem lazım benim iki ayak bir papuçta bir koşu gittim geldim. çok şükür hazır bişeler aldım yanına mercimek köftesiyle geçiştirdim misafir faslını. ama tahmin edeceğiniz üzere ben de zıkkımlandım o yiyeceklerden. kendimden nefret ediyorum şu görünce dayanamayıp yeme huyumdan. ama sporu doğrulttum o gün. ha bir de a101 den plates seti aldım sırf çemberi için koca set aldım. artık toplarını ve lastiğini kız kardeşime verecem. bende var nasıl olsa. oturduğum yerden tv izlerken alıyom çemberi bacak arama ya da göğüslerim için elime hiç yoktan 500 ila 1000 arası hareket yapıyom .
dün de eşim evdeydi. hadi pikniğe gidelim dedi. sonra ama çocuklar kaplıcada daha çok eğleniyolar dedi ve yönümüzü tatvana döndük. sabah sıkı bir karbonhidrat ağarlıklı kahvaltı yaptıköğlen çocukları okuldan aldığımız gibi düştük yollara. havuzda yaklaşık iki saat boyunca sürekli zıplama gibi koşma hareketi gibi hareketler yaparak sabahki hatamı telafi etmeye çalıştım. bir nevi kendi cezamı kendim kestim. ama akşam gözüm döndü. iskender söylemiştim kendime. nasıl bir açlıksa bir solukta benim tabağı bitirdim. sonra kızım için çorba söylemiştik o da yarısından sonra ben yemeyecem dedi. ve malum onu da götürdüm. oğlum da yemeğini bitiremeyip onun iskenderi de götürünce siz düşünün halimi . onca şey girer mideye de rahat edilir mi. öldüm sabaha kadar.
yanlış yapıyorum bir yede ama nerde bilmiyorum. sabah tabağımı dolduruyorum karataya uygun şekilde. iki üç saat sonra acıkıyorum. deli olacam neden böyle oluyor. normalde acıkmamam lazım ama midem kazınıyor resmen. allahtan spor var o da olmasa halim harap
bence süper vermişsin canım tebrik ederimbildirim de yapayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 80.4
giden: 2100 gr
toplam giden: 13.1
yüzde: 2.54 (sanırım)
spor: yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama
ah canım geçen cumartesi 79.8 i görmüştüm de ona göre artıdayım çok üzüldüm. ama adetime üç dört gün kaldı ondan mı acaba diye de düşünmüyor değilim.neyse yemelerine karşın çok iyi gitmiş üzülme bence
iyi olmuş kaplıca işi
bence süper vermişsin canım tebrik ederim
Nasıl olacak Karatay diyeti nasıl ben hamur işene bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?