80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ins.direnci lanet bişi ben ataklarını çok yaşadım 90 kilolardayken ne zaman 79 altına düştü ilacı bıraktım şimdi atak yaşamıyorum.canım tatlıda çekmiyor

evet kılo almaya meyıllı bır vucud ve kımı zaman aclıgı hıssetmeme bı anda acıkma cıkolata tatlı ısteklerı fln..
bende 2 yıl once kadar 3 4 ay duzenlı ılac kullandım dıkkat etmedım yedıklerıme yada spor yapmadım ama hareketlı bı hayatım vardı sureklı kosturmaca cok aktıftım 5 kılo vermısım farkında olmadan 3 4 ayda..

2 yıl hıc bısı kullanmadım yaklasık 10 kilo aldım. sımdı tekar basladım 1 haftadır diamormın kullanıyorum.
ereksız bır ılac gıbı gelıyorduda yazıılanlardan etkılendım bıde ınusılın dırencıne ınandım. umarım tekrar kılo verebılırım... ama bu ılaç da cırcır yapıyor ya huuu

SELAM KIZLARRR
hafta sonu kimsecikler yok dicem ama aşağısı kalabalık
her cumartesi gibi bu cumartesi de çok yoğunuz anam millet para yok para yok diyo valla yalaaannn

gelim menüye
kahvaltı : etli çorba bir kase
ceviz ve kuru kayısı ( hala çare olmadı)
öğle : 5 6 kaşık yoğurt
akşam : iki lahmacun bir ayran (daha yemedim sipariş verdik dışardayız bugün mecburennn yani )

valla acil toplanmam lazım kızlar dün iki kaşık mantı bugün lahmacun yarın sabah özüme dönmeliyim

slm ben geldiiiim. ne cehennemdesin dediğinizi duyar gibiyim. anam sizde 30 sayfa ne yazmışsınız öyle. 15 ini okuya bildim sonra hoooop buraya atladım. perşembe günü sabah ne güzel bir güne uyanmıştım sabah çocukları okula bıraktım sonra biraz yürüyüş yapıp eve geldim. kahvaltı yapıp a101 e gitmeye niyetlenmiştim ki arkadaşım aradı öğleden sonra sendeyim dedi allahım ev dandini ve ben hala kahvaltı yapıyom. malum kaloriferler hala yanmadığından ben bir odaya tıkıldım her yer dağınık ve dila yüzünden dışarı çıkıp toplayamıyom. e tek bırakamam elektirikli sobanın yanında kendimle gezdirsem oda oda buz gibi hava. ne yapacağımı şaşırdım. koştur koştur dağınıklığı toplarken diğer bir arkadaşım sana gelecem diye aradı ulen sözleştiniz mi hepiniz birden dedim oldu olacak okeye dördüncüyü de ben çağırayım dedim ve bir arkadaşı daha davet ettim. e bu arada a101 e de gitmem lazım benim iki ayak bir papuçta bir koşu gittim geldim. çok şükür hazır bişeler aldım yanına mercimek köftesiyle geçiştirdim misafir faslını. ama tahmin edeceğiniz üzere ben de zıkkımlandım o yiyeceklerden. kendimden nefret ediyorum şu görünce dayanamayıp yeme huyumdan. ama sporu doğrulttum o gün. ha bir de a101 den plates seti aldım sırf çemberi için koca set aldım. artık toplarını ve lastiğini kız kardeşime verecem. bende var nasıl olsa. oturduğum yerden tv izlerken alıyom çemberi bacak arama ya da göğüslerim için elime hiç yoktan 500 ila 1000 arası hareket yapıyom.

dün de eşim evdeydi. hadi pikniğe gidelim dedi. sonra ama çocuklar kaplıcada daha çok eğleniyolar dedi ve yönümüzü tatvana döndük. sabah sıkı bir karbonhidrat ağarlıklı kahvaltı yaptık öğlen çocukları okuldan aldığımız gibi düştük yollara. havuzda yaklaşık iki saat boyunca sürekli zıplama gibi koşma hareketi gibi hareketler yaparak sabahki hatamı telafi etmeye çalıştım. bir nevi kendi cezamı kendim kestim. ama akşam gözüm döndü. iskender söylemiştim kendime. nasıl bir açlıksa bir solukta benim tabağı bitirdim. sonra kızım için çorba söylemiştik o da yarısından sonra ben yemeyecem dedi. ve malum onu da götürdüm. oğlum da yemeğini bitiremeyip onun iskenderi de götürünce siz düşünün halimi. onca şey girer mideye de rahat edilir mi. öldüm sabaha kadar.
yanlış yapıyorum bir yede ama nerde bilmiyorum. sabah tabağımı dolduruyorum karataya uygun şekilde. iki üç saat sonra acıkıyorum. deli olacam neden böyle oluyor. normalde acıkmamam lazım ama midem kazınıyor resmen. allahtan spor var o da olmasa halim harap

burdan bakınca çok vermişim gibi görünüyor ama geçen hafta daha çok olacağına söz vermiştim. olmadıç kendi boğazsızlığım yüzünden. ben göremeyecem sanırım 75 i. eşim de dünkü yediklerimi gördükten sonra aynı kanıda

bildirim de yapayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 80.4
giden: 2100 gr
toplam giden: 13.1
yüzde: 2.54 (sanırım)
spor: yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama
3 sirayi aldim sen benden 100 gr fazla vermissin tebrikler cnm masallah

Nasıl olacak bu iş ben kilo veremiyorum

Nasıl olacak Karatay diyeti nasıl ben hamur işene bayılıyorum

Neslihan, cevap için çok teşekkürler. Söylediklerin bana da mantıklı geldi.

neyse yemelerine karşın çok iyi gitmiş üzülme bence
iyi olmuş kaplıca işi
bildirim de yapayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 80.4
giden: 2100 gr
toplam giden: 13.1
yüzde: 2.54 (sanırım)
spor: yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama
bence süper vermişsin canım tebrik ederim

neyse yemelerine karşın çok iyi gitmiş üzülme bence
iyi olmuş kaplıca işi

bence süper vermişsin canım tebrik ederim
ah canım geçen cumartesi 79.8 i görmüştüm de ona göre artıdayım çok üzüldüm. ama adetime üç dört gün kaldı ondan mı acaba diye de düşünmüyor değilim.

Nasıl olacak Karatay diyeti nasıl ben hamur işene bayılıyorum

Hem 5 kuruş, hem şoför mahalli olmuyor arkadaşım. Kafanda işi bitirip öyle başlamalısın. Zaten 3 günü geçirdin mi, inan bak alışıyorsun. Burada olduğuna göre niyetlenmişsin bile... Nasıl olacak, nasıl olacak diye düşünmekten daha kolay yapması. Bence önce Karatayın en az 1 kitabını oku, sonra burda herkes aklına takılan soruları cevaplamaya çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…