slm ben geldiiiim. ne cehennemdesin dediğinizi duyar gibiyim. anam sizde 30 sayfa ne yazmışsınız öyle. 15 ini okuya bildim sonra hoooop buraya atladım. perşembe günü sabah ne güzel bir güne uyanmıştım sabah çocukları okula bıraktım sonra biraz yürüyüş yapıp eve geldim. kahvaltı yapıp a101 e gitmeye niyetlenmiştim ki arkadaşım aradı öğleden sonra sendeyim dedi allahım ev dandini ve ben hala kahvaltı yapıyom . malum kaloriferler hala yanmadığından ben bir odaya tıkıldım her yer dağınık ve dila yüzünden dışarı çıkıp toplayamıyom. e tek bırakamam elektirikli sobanın yanında kendimle gezdirsem oda oda buz gibi hava. ne yapacağımı şaşırdım. koştur koştur dağınıklığı toplarken diğer bir arkadaşım sana gelecem diye aradı ulen sözleştiniz mi hepiniz birden dedim oldu olacak okeye dördüncüyü de ben çağırayım dedim ve bir arkadaşı daha davet ettim . e bu arada a101 e de gitmem lazım benim iki ayak bir papuçta bir koşu gittim geldim. çok şükür hazır bişeler aldım yanına mercimek köftesiyle geçiştirdim misafir faslını. ama tahmin edeceğiniz üzere ben de zıkkımlandım o yiyeceklerden. kendimden nefret ediyorum şu görünce dayanamayıp yeme huyumdan. ama sporu doğrulttum o gün. ha bir de a101 den plates seti aldım sırf çemberi için koca set aldım. artık toplarını ve lastiğini kız kardeşime verecem. bende var nasıl olsa. oturduğum yerden tv izlerken alıyom çemberi bacak arama ya da göğüslerim için elime hiç yoktan 500 ila 1000 arası hareket yapıyom .
dün de eşim evdeydi. hadi pikniğe gidelim dedi. sonra ama çocuklar kaplıcada daha çok eğleniyolar dedi ve yönümüzü tatvana döndük. sabah sıkı bir karbonhidrat ağarlıklı kahvaltı yaptıköğlen çocukları okuldan aldığımız gibi düştük yollara. havuzda yaklaşık iki saat boyunca sürekli zıplama gibi koşma hareketi gibi hareketler yaparak sabahki hatamı telafi etmeye çalıştım. bir nevi kendi cezamı kendim kestim. ama akşam gözüm döndü. iskender söylemiştim kendime. nasıl bir açlıksa bir solukta benim tabağı bitirdim. sonra kızım için çorba söylemiştik o da yarısından sonra ben yemeyecem dedi. ve malum onu da götürdüm. oğlum da yemeğini bitiremeyip onun iskenderi de götürünce siz düşünün halimi . onca şey girer mideye de rahat edilir mi. öldüm sabaha kadar.
yanlış yapıyorum bir yede ama nerde bilmiyorum. sabah tabağımı dolduruyorum karataya uygun şekilde. iki üç saat sonra acıkıyorum. deli olacam neden böyle oluyor. normalde acıkmamam lazım ama midem kazınıyor resmen. allahtan spor var o da olmasa halim harap
ayyuzlum0211 post: 37475084 .!.:bildirim de yapayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 80.4
giden: 2100 gr
toplam giden: 13.1
yüzde: 2.54 (sanırım)
spor: yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama
nacizhane fikrimi söyleyeyimmi. sabah iki yumurta yiyeydin bir bardak ta kuru yemiş akşamda o bulgur pilavının yanında etli bir sebze yemeği olaydı tam karatay yemeği olurdu. akşam az olmuş sanki. acıkmazsan iyi. vücudu kıtlık moduna alma sonra.menüm
sabah
1 yumurta
1 dlm peynir
domates
salatalık
öğlen
1 kase çorba
akşam
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı
salata
haklısın haber vermem gerekirdi. misafirler gidince anca ortalığı topladım sonra eşim geldi yemek faslı falan. yorgunluktan sıtma tuttu uyuya kalmışım. dün de eşimin yanında açamadım. malum ilgi bekliyor bebeler. namaza giderkende çocukları okuldan al hazırlıkları yap dedi. tabi bütün bunlar da bir saatin içinde olacakmış. anam ne koştum beş baş. mayosu temiz kıyafeti, şampuanı yiyecekleri maması derken. adam geldi daha hazır değilmisin diye fırça atıyor bideiyi akşamlar kızlar.
bugün pek sessiz topiğimiz,ayyüzlüm gelmiş şükür,bende merak etmiştim seni.hastaneye falan yattınız sandım ama çok şükür her şey yolundaymış..
hoşgeldinnn
merak ettim doğrusu ,kızsammı ne ..niye habber vermiyon kızımm biz iyiyiz diyee..kendimi senin annen gibi hissetim biran .
neyse çok güzel vakit geçirmişiniz,çocuklarada sanada iyi gelmiştir..:)
a 101 e bu hafta bende gidecektim ama gidemedim kaldı.bize yakın market olmadığı için ile minibüsle gitmek lazım..
kış geldi eziyet başladı bu arada,bizde kabile hayatına başladık..hep bir odada yatıp kalkıyoz odanın hali sabah perişan oluyor..yatak yorgan,kahvaltı yapmak için önce içeriyi adamakıllı toplamak lazımki bunun içi kaç tur gir çık yapmak lazım..
sizin kaloriferleri söyleseniz yakmıyorlarmı,yöneticiyle konuşşanız..çocuk var hasta olucak..
anammmmmmmmm
kız maşşallahh o kadar yemişin yemişin üstüne 2 kğ vermişin..birde şikayetcisin u durumdan yaa diyecek şey bulamıyorum sana.
afiyet olsun da hakikaten garip bir menü olmuş ha. ben daha yazamadım menümü çünkü benim koca daha gelmedigarip menümü yazıyım bende..
öğleye doğru..1 tabah ıspanak yemeği,5 zeytin ,1 avuç kaysı çekrdei..çilek
ikindin..2 yumurtadan pastırmalı yumurta.
akşam.patlıcan yemeği,salata..
şimdide ,sade kahve..
haklısın haber vermem gerekirdi. misafirler gidince anca ortalığı topladım sonra eşim geldi yemek faslı falan. yorgunluktan sıtma tuttu uyuya kalmışım. dün de eşimin yanında açamadım. malum ilgi bekliyor bebeler. namaza giderkende çocukları okuldan al hazırlıkları yap dedi. tabi bütün bunlar da bir saatin içinde olacakmış. anam ne koştum beş baş. mayosu temiz kıyafeti, şampuanı yiyecekleri maması derken. adam geldi daha hazır değilmisin diye fırça atıyor bide
o fırça attı ben beş misli karşılık verdim
hakkaten iyi yetiştirmişin,ayy sen yazınca gözümün önüne geldide3 çocukla iyi hazırlanıp çıkmışın..
yardım etsin biraz sana enişte yaaa,ne fırca atıyor..
kk nın en garip menüsü ödülünü ben alacam ondan böyle yapıyom..afiyet olsun da hakikaten garip bir menü olmuş ha. ben daha yazamadım menümü çünkü benim koca daha gelmedi
haklısın valla cinlerinde haklı..o fırça attı ben beş misli karşılık verdimsonuçta yalnızım ve bütün işler bana bakıyo. o da pişman oldu ama benim cinleri zıplattıktan sonra.
SENİN KOCA GİTTİMİ YİNE???haklısın valla cinlerinde haklı..
yok buralarda şu ara,kenar köylere gidip akşam geliyor..şimdi yanımda oturuyor hatta uyukluyor..SENİN KOCA GİTTİMİ YİNE???
Nasıl olacak bu iş ben kilo veremiyorum
haklısın canım karar vermek kolay da uygulamak çok zorHem 5 kuruş, hem şoför mahalli olmuyor arkadaşım. Kafanda işi bitirip öyle başlamalısın. Zaten 3 günü geçirdin mi, inan bak alışıyorsun. Burada olduğuna göre niyetlenmişsin bile... Nasıl olacak, nasıl olacak diye düşünmekten daha kolay yapması. Bence önce Karatayın en az 1 kitabını oku, sonra burda herkes aklına takılan soruları cevaplamaya çalışır.
liste genelde pazar aksami pazartesi falan oluyorliste ne zaman acıklanıyo biri bana yazsın oku oku gecmişi bi bulamadım yahu
telden bir ileri bir geri yedim kafayı
Hosgelddin kuzum bugün yine az bi geçmiş olmuş bende okudum ama mesajbpek yazamadimİyi akşamlar fıstıklargeçmişe dalmadan bir slm vereyim dedimm 24 sayfa geçmiş olmuş maşallah sizee sanırım sabaha anca biter
hoş geldin meleğim kolay gelsin sana,geçmiş çok hakkaten ..İyi akşamlar fıstıklargeçmişe dalmadan bir slm vereyim dedimm 24 sayfa geçmiş olmuş maşallah sizee sanırım sabaha anca biter
liste ne zaman acıklanıyo biri bana yazsın oku oku gecmişi bi bulamadım yahu
telden bir ileri bir geri yedim kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?