80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar.

bugün pek sessiz topiğimiz,ayyüzlüm gelmiş şükür,bende merak etmiştim seni.hastaneye falan yattınız sandım ama çok şükür her şey yolundaymış..

hoşgeldinnn
merak ettim doğrusu ,kızsammı ne ..niye habber vermiyon kızımm biz iyiyiz diyee..kendimi senin annen gibi hissetim biran.

neyse çok güzel vakit geçirmişiniz,çocuklarada sanada iyi gelmiştir..:)

a 101 e bu hafta bende gidecektim ama gidemedim kaldı.bize yakın market olmadığı için ile minibüsle gitmek lazım..

kış geldi eziyet başladı bu arada,bizde kabile hayatına başladık..hep bir odada yatıp kalkıyoz odanın hali sabah perişan oluyor..yatak yorgan,kahvaltı yapmak için önce içeriyi adamakıllı toplamak lazımki bunun içi kaç tur gir çık yapmak lazım..
sizin kaloriferleri söyleseniz yakmıyorlarmı,yöneticiyle konuşşanız..çocuk var hasta olucak..

ayyuzlum0211 post: 37475084 .!.:
bildirim de yapayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 80.4
giden: 2100 gr
toplam giden: 13.1
yüzde: 2.54 (sanırım)
spor: yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama

anammmmmmmmm
kız maşşallahh o kadar yemişin yemişin üstüne 2 kğ vermişin..birde şikayetcisin u durumdan yaa diyecek şey bulamıyorum sana.

menüm
sabah
1 yumurta
1 dlm peynir
domates
salatalık

öğlen
1 kase çorba

akşam
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı
salata
nacizhane fikrimi söyleyeyimmi. sabah iki yumurta yiyeydin bir bardak ta kuru yemiş akşamda o bulgur pilavının yanında etli bir sebze yemeği olaydı tam karatay yemeği olurdu. akşam az olmuş sanki. acıkmazsan iyi. vücudu kıtlık moduna alma sonra.

haklısın haber vermem gerekirdi. misafirler gidince anca ortalığı topladım sonra eşim geldi yemek faslı falan. yorgunluktan sıtma tuttu uyuya kalmışım. dün de eşimin yanında açamadım. malum ilgi bekliyor bebeler. namaza giderkende çocukları okuldan al hazırlıkları yap dedi. tabi bütün bunlar da bir saatin içinde olacakmış. anam ne koştum beş baş. mayosu temiz kıyafeti, şampuanı yiyecekleri maması derken. adam geldi daha hazır değilmisin diye fırça atıyor bide

afiyet olsun da hakikaten garip bir menü olmuş ha. ben daha yazamadım menümü çünkü benim koca daha gelmedi

hakkaten iyi yetiştirmişin,ayy sen yazınca gözümün önüne geldide3 çocukla iyi hazırlanıp çıkmışın..
yardım etsin biraz sana enişte yaaa,ne fırca atıyor..

ya da ne yiyecem belli yazayım da belki fırsat bulamam bir daha
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 kaşık krem peynir, 15 zeytin, salatalık
öğlen: 4 cicibebe (midem kazındı ve canım bunu çekti)
öğleden sonra: 1 sade kahve, 6 bardak kadar çay, 1 kuru incir, 5 kadar lahana sarması
akşam: kısmet olursa balık salata var

hakkaten iyi yetiştirmişin,ayy sen yazınca gözümün önüne geldide3 çocukla iyi hazırlanıp çıkmışın..
yardım etsin biraz sana enişte yaaa,ne fırca atıyor..
o fırça attı ben beş misli karşılık verdim sonuçta yalnızım ve bütün işler bana bakıyo. o da pişman oldu ama benim cinleri zıplattıktan sonra.

afiyet olsun da hakikaten garip bir menü olmuş ha. ben daha yazamadım menümü çünkü benim koca daha gelmedi
kk nın en garip menüsü ödülünü ben alacam ondan böyle yapıyom..

sabah çok işim vardı,ne yapacağımı bbilemedim.bari şunu yiyivereyim dedim..sabahla öğlenin yer değiştirmesi lazımdı aslında..

Nasıl olacak bu iş ben kilo veremiyorum
haklısın canım karar vermek kolay da uygulamak çok zor

İyi akşamlar fıstıklar geçmişe dalmadan bir slm vereyim dedimm 24 sayfa geçmiş olmuş maşallah sizee sanırım sabaha anca biter
hoş geldin meleğim kolay gelsin sana,geçmiş çok hakkaten ..
liste ne zaman acıklanıyo biri bana yazsın oku oku gecmişi bi bulamadım yahu
telden bir ileri bir geri yedim kafayı

kaptanımız geldi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…