Bu liste yimi herkes kullanıyor tam anlamadımkaptanım ben gecen hafta pazar girdim bir hafta bekledim bu hafta menu yazabilirmiyim listeye giricem mi eskiden böyle idi sanki cuma aksamı idi günlerdir soryom cevap bulamadım yada tatmin olmadım okuduklarımdan
canım bir haftadır bildirim yapmadın mıkaptanım ben gecen hafta pazar girdim bir hafta bekledim bu hafta menu yazabilirmiyim listeye giricem mi eskiden böyle idi sanki cuma aksamı idi günlerdir soryom cevap bulamadım yada tatmin olmadım okuduklarımdan
canım bu hafta geldin ya sen. iki hafta akşam yemek menünü paylaşacaksın. ikinci listede sen de kilo bildirimi yapacaksın. listemiz tahminen pazar akşam ya da pazartesi açıklanır. bir fikir verir heralde sizeBu liste yimi herkes kullanıyor tam anlamadım
ah ayyuzlum hiç degişmemişsin yine yiyon yine yiyon dayanımıyosun benim gibi bir haftadır cılgın gibi yiyorum rejime girince bende yeme artışı başlıyo neden cözemedimof ya adam gelmedi. beraber yeriz balıkları diye düşünürken gidip gelip bir tane attım mideye. yarısı bitti. eh bari biraz da salata yiyeyim dedim ama hiç doymadım. ayak üstü olunca. offfff
canım bir haftadır bildirim yapmadın mısen bildirim yapmaya başla haftaya girersin listeye. ama listeye gireceğin sıra hatırlat bu hafta listedeyim diye. ben bu soruya cevap geldi sanmıştım. kusura bakma bu hafta yoğundum azıcık arada kaynadı sanırım sorun benim açımdan
evet ben bir türlü başlayamadım karatay a gecilmiş oda kafamı karıstırdı ben kalori takibi yapıyodum bu cok farklı anlayamadım neyse ben pazartesi sabah la meyüye başlarım bu hafta bir sokla mı başlasam diyete yoksacanım bir haftadır bildirim yapmadın mısen bildirim yapmaya başla haftaya girersin listeye. ama listeye gireceğin sıra hatırlat bu hafta listedeyim diye. ben bu soruya cevap geldi sanmıştım. kusura bakma bu hafta yoğundum azıcık arada kaynadı sanırım sorun benim açımdan
hiç değişmemişsin derkenah ayyuzlum hiç degişmemişsin yine yiyon yine yiyon dayanımıyosun benim gibi bir haftadır cılgın gibi yiyorum rejime girince bende yeme artışı başlıyo neden cözemedim
menü yazmaya başlıyıca utancımdan yemeye bilirim
yok herkes karataycı değil. kalori hesabı yapan da çok var. aslında bende istiyom ayran detoksu yapmayıç bu hafta tam yapmaya karar verdim bir de baktım ki günlerden perşembeymiş. cuma da kocam evde olacak olunca hiiiiç başlamadımevet ben bir türlü başlayamadım karatay a gecilmiş oda kafamı karıstırdı ben kalori takibi yapıyodum bu cok farklı anlayamadım neyse ben pazartesi sabah la meyüye başlarım bu hafta bir sokla mı başlasam diyete yoksa
aaaa ben görüyorum kendi cetvelimi de sizin cetvellerinizidebu arada kızlar hanı kılo bıldırım cetvelı neden gorunmuyor dıye gezınıyordum ya ben tesadufen fazla beklemısım hesap kapanmıs uye degılmıs gıbı bızım sayfayı mısafır gıbı gezerken gordum hepımızın kılo cızelgesı gorunuyor ama adımı sıfremı gırıp uyelıgımle sayfaya bakınca o kılo cetvellerımız yerıne reklemlar görünüyor nasıl halledecegız kı bu durumu sıtedden kaynaklı bırsey sanırım bu ? hepınız goreemıyorsunuz dımı cetvellerı tek ben degıl..
bı cogumuzun cetvelı varmıs hatta.. ılk kez gordum hepsını de
bilmemem normal ben dapse uzun zaman giremedim sen hamile idin o zamanlar silinmiş üyeligim yeniden üye oldumhiç değişmemişsin derkencanıııım senin nick tanıdık gelmedi. tanışıyomuyduk kusura bakma ya nolur. kafa yerinde değilde
anaaaam canım hoş geldin tekrar o zaman. hatırladım seni. ben doğurdum nut topu gibi bir cadım oldu. hatta kasım 8 de 1 yaşını dolduracak.bilmemem normal ben dapse uzun zaman giremedim sen hamile idin o zamanlar silinmiş üyeligim yeniden üye oldum
iaaaa ben görüyorum kendi cetvelimi de sizin cetvellerinizide
görüyooooommmmmm karlı bir ortam ve kalp vari
nasıl yaniii
benim cetvelimde varmı gülayyy..geçen yaptım ama olmadı yani görünmüyor .hemde hiç kimseninkini görmüyorum ben
kesin biz yeniyiz ya ondan haksızlık eski haklarımı istiyorummmmi
nasıl yaniii
benim cetvelimde varmı gülayyy..geçen yaptım ama olmadı yani görünmüyor .hemde hiç kimseninkini görmüyorum ben
körr oldummm göremiyommmmmmmmmmgörüyooooommmmmm karlı bir ortam ve kalp var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?