80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanım ben gecen hafta pazar girdim bir hafta bekledim bu hafta menu yazabilirmiyim listeye giricem mi eskiden böyle idi sanki cuma aksamı idi günlerdir soryom cevap bulamadım yada tatmin olmadım okuduklarımdan

kaptanım ben gecen hafta pazar girdim bir hafta bekledim bu hafta menu yazabilirmiyim listeye giricem mi eskiden böyle idi sanki cuma aksamı idi günlerdir soryom cevap bulamadım yada tatmin olmadım okuduklarımdan
canım bir haftadır bildirim yapmadın mı sen bildirim yapmaya başla haftaya girersin listeye. ama listeye gireceğin sıra hatırlat bu hafta listedeyim diye. ben bu soruya cevap geldi sanmıştım. kusura bakma bu hafta yoğundum azıcık arada kaynadı sanırım sorun benim açımdan

of ya adam gelmedi. beraber yeriz balıkları diye düşünürken gidip gelip bir tane attım mideye. yarısı bitti. eh bari biraz da salata yiyeyim dedim ama hiç doymadım. ayak üstü olunca. offfff
ah ayyuzlum hiç degişmemişsin yine yiyon yine yiyon dayanımıyosun benim gibi bir haftadır cılgın gibi yiyorum rejime girince bende yeme artışı başlıyo neden cözemedim
menü yazmaya başlıyıca utancımdan yemeye bilirim

ben de bu hafta lıstedeyım ^_^

bu arada kızlar hanı kılo bıldırım cetvelı neden gorunmuyor dıye gezınıyordum ya ben tesadufen fazla beklemısım hesap kapanmıs uye degılmıs gıbı bızım sayfayı mısafır gıbı gezerken gordum hepımızın kılo cızelgesı gorunuyor ama adımı sıfremı gırıp uyelıgımle sayfaya bakınca o kılo cetvellerımız yerıne reklemlar görünüyor nasıl halledecegız kı bu durumu sıtedden kaynaklı bırsey sanırım bu ? hepınız goreemıyorsunuz dımı cetvellerı tek ben degıl..

bı cogumuzun cetvelı varmıs hatta.. ılk kez gordum hepsını de

evet ben bir türlü başlayamadım karatay a gecilmiş oda kafamı karıstırdı ben kalori takibi yapıyodum bu cok farklı anlayamadım neyse ben pazartesi sabah la meyüye başlarım bu hafta bir sokla mı başlasam diyete yoksa

hiç değişmemişsin derken canıııım senin nick tanıdık gelmedi. tanışıyomuyduk kusura bakma ya nolur. kafa yerinde değilde

yok herkes karataycı değil. kalori hesabı yapan da çok var. aslında bende istiyom ayran detoksu yapmayıç bu hafta tam yapmaya karar verdim bir de baktım ki günlerden perşembeymiş. cuma da kocam evde olacak olunca hiiiiç başlamadım

aaaa ben görüyorum kendi cetvelimi de sizin cetvellerinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…