80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mesela kaptan sen degildin o zaman diye biliyorum degişmemişsin derken o zamanda aynı idi kilon bravo cocuk dogdu ve yine aynı
ahhhhh ahhhhh ben nerdeyse hiç kilo almadım hamileyken. yani olması gereken kadar 12 kilo aldım. doğumdan sonra hepsi gitti. ama benim süt olmayınca ha gayret yedirdiler tatlıları hoooop doğum öncesi kiloma geldim. sonra karatayla tanıştım ve 13 kilo verdim. üzerime bir rahatlık çöktü ramazandan beri kaldım 80 dolaylarında şimdi toparlamaya çalışıyom

demek cooookkk gecmiş okumalıyım vayy güzel vermişin ama bende genel dogum sonrası alıyım hep bu bogazım yok mu ben cizelge görmüyom

demek cooookkk gecmiş okumalıyım vayy güzel vermişin ama bende genel dogum sonrası alıyım hep bu bogazım yok mu ben cizelge görmüyom
son beş aydır yapıyorum karatayı ama ramazandan beride yapmıyom anlayacan topu topu 3 ay sürdü 13 kilo vermek. inşallah az daha sıkarsam vermeye devam edecem. ama sana da tavsiye ederim kız karatayı

son beş aydır yapıyorum karatayı ama ramazandan beride yapmıyom anlayacan topu topu 3 ay sürdü 13 kilo vermek. inşallah az daha sıkarsam vermeye devam edecem. ama sana da tavsiye ederim kız karatayı
ya anlasam hep bildiklerimin tam tersi bu diyet nasıl anlayacam kitabımı okumak sartmı
nasıl olcak menülerede bakıyon hep takipteyim

Dunki menüm
Sabah mantar kavurmasızeytin paynir domates ssalatalik fistik
Öğlen1 kase cçorba patlıcansalatasi
Aksam 4izgara köftebol karisik salata ayran
1bardakekinezya
2 bardak yYeşilçay
1bardak sinameki
1 saat yyürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalik yeşil mercimek salatasi turp roka findik
Oglenayran tarhana
Aksam taze fasulye salata yoğurt
2 bardak yYeşilçay
1 bardak biberiye
30 dk yürüyüş
100 mekik
300 ip atlama

ya anlasam hep bildiklerimin tam tersi bu diyet nasıl anlayacam kitabımı okumak sartmı
nasıl olcak menülerede bakıyon hep takipteyim
canım işin özü glisemik indekslere bakacaksın kaloriye değil. kitabı okuman bilimselliği anlaman ve kafana yatması için iyi olur. karbonhidrat almayacan ekmek gibi şekerli şeyler yemeyecen içmeyecen kola meyve suyu tatlı vb. gibi sebze protein kalsiyum alacan. işlenmiş gıdalardan uzak duracan doğal beslenecenç bol tereyağ zeytin yağı tüketecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…