- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ahhhhh ahhhhh ben nerdeyse hiç kilo almadım hamileyken. yani olması gereken kadar 12 kilo aldım. doğumdan sonra hepsi gitti. ama benim süt olmayınca ha gayret yedirdiler tatlıları hoooop doğum öncesi kiloma geldim. sonra karatayla tanıştım ve 13 kilo verdim. üzerime bir rahatlık çöktü ramazandan beri kaldım 80 dolaylarındamesela kaptan sen degildin o zaman diye biliyorum degişmemişsin derken o zamanda aynı idi kilon bravo cocuk dogdu ve yine aynı
masallahanaaaam canım hoş geldin tekrar o zaman. hatırladım seni. ben doğurdum nut topu gibi bir cadım oldu. hatta kasım 8 de 1 yaşını dolduracak.
kesin biz yeniyiz ya ondan haksızlık eski haklarımı istiyorummmm
demek cooookkk gecmiş okumalıyım vayy güzel vermişin ama bende genel dogum sonrası alıyım hep bu bogazım yok mu ben cizelge görmüyomahhhhh ahhhhh ben nerdeyse hiç kilo almadım hamileyken. yani olması gereken kadar 12 kilo aldım. doğumdan sonra hepsi gitti. ama benim süt olmayınca ha gayret yedirdiler tatlıları hoooop doğum öncesi kiloma geldim. sonra karatayla tanıştım ve 13 kilo verdim. üzerime bir rahatlık çöktü ramazandan beri kaldım 80 dolaylarındaşimdi toparlamaya çalışıyom
yöneticilere sorsanıza msj laanaaamm ondanmı göremiyoz acabaa
,ama ama ama ben yeni değilimki,aslında yeniyimde eski yeniyimm. kk bende eski hakları istiyommm
hımmm püskütt hanıma soralım bari..yöneticilere sorsanıza msj la
son beş aydır yapıyorum karatayı ama ramazandan beride yapmıyomdemek cooookkk gecmiş okumalıyım vayy güzel vermişin ama bende genel dogum sonrası alıyım hep bu bogazım yok mu ben cizelge görmüyom
bende bende en az 3 yıllık hakkım var burda kilo bölümünde 2010 ekim annesi olarakta baska blokta ettimi 5 yıl ne yapsam kianaaamm ondanmı göremiyoz acabaa
,ama ama ama ben yeni değilimki,aslında yeniyimde eski yeniyimm. kk bende eski hakları istiyommm
sor bakalım ne diyecekhımmm püskütt hanıma soralım bari..
ya anlasam hep bildiklerimin tam tersi bu diyet nasıl anlayacam kitabımı okumak sartmıson beş aydır yapıyorum karatayı ama ramazandan beride yapmıyomanlayacan topu topu 3 ay sürdü 13 kilo vermek. inşallah az daha sıkarsam vermeye devam edecem. ama sana da tavsiye ederim kız karatayı
canim telden giriyorsan ekrani ters çevirdiğinden kilo cizelgeleri görünüyorkörr oldummm göremiyommmmmmmmmm
ladımı ki program ben kaçarshow tv deki bu tarz benimi izliyom da gıcık oluyom ya anam dal gibi hatunlar hepsi
canım işin özü glisemik indekslere bakacaksın kaloriye değil. kitabı okuman bilimselliği anlaman ve kafana yatması için iyi olur. karbonhidrat almayacan ekmek gibi şekerli şeyler yemeyecen içmeyecen kola meyve suyu tatlı vb. gibi sebze protein kalsiyum alacan. işlenmiş gıdalardan uzak duracan doğal beslenecenç bol tereyağ zeytin yağı tüketecenya anlasam hep bildiklerimin tam tersi bu diyet nasıl anlayacam kitabımı okumak sartmı
nasıl olcak menülerede bakıyon hep takipteyim
yok balım ben pc den giriyom kocaaa ekran yokkk.ancak hesabımdan çıkınca gördümnim telden giriyorsan ekrani ters çevirdiğinden kilo cizelgeleri görünüyor
alla alla ben hep telden girdigim için ekrani ters çevirince anca görünüyor bende cnmyok balım ben pc den giriyom kocaaa ekran yokkk.ancak hesabımdan çıkınca gördüm
Aslm canm onun neyi sonunda yaptı yapacagini desenececonun slm var. neti kafayı yimiş giremiyomuş haberiniz olsun. eeee düşünceli kadın. benim gibi haber vermemezlik yapmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?