- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
yaptı vallahi. kocasından beter. buraya getirmemek için kafayı yediAslm canm onun neyi sonunda yaptı yapacagini desene
aaaa ben görüyorum kendi cetvelimi de sizin cetvellerinizide
dur baklım püsküüte mesaj attım sordm bi cevap verirse yazarım buraya..ben orda fırma reklamları ve su zayıflama haplarının reklamlarını felan anı reklam goruyorum sadece kmsenınkını gormuyorumvırus felanmıkı bu reklamlar acaba
ceconun slm var. neti kafayı yimiş giremiyomuş haberiniz olsun. eeee düşünceli kadın. benim gibi haber vermemezlik yapmıyo
arada benim kesimde girme diyor arada aliyor okuyor falan :)yaptı vallahi. kocasından beter. buraya getirmemek için kafayı yedi
körr oldummm göremiyommmmmmmmmm
neeeeyyyyy okuyo mu. kız okutmaarada benim kesimde girme diyor arada aliyor okuyor falan :)
amann okursa okusun,sanki bizi hep kadınlarmı okuor..biz adet olduk ot çöp yazıyoz millet okuyor...neeeeyyyyy okuyo mu. kız okutma
benimdeemidem kazınıyor yaaaaa
i
nasıl yaniii
benim cetvelimde varmı gülayyy..geçen yaptım ama olmadı yani görünmüyor .hemde hiç kimseninkini görmüyorum ben
yok ya gelmedi. bende cevizlerim vardı sabah unutuyom kırmayı bazen biraz onlardan kırıyom arada da ağzıma atıyom. en masum bu geldi napimbenimdee
kocan daha gelmedi her halde..yeseydin keşke adam gibi yemeğini.ondanmı böyle oldun..
yok ya gelmedi. bende cevizlerim vardı sabah unutuyom kırmayı bazen biraz onlardan kırıyom arada da ağzıma atıyom. en masum bu geldi napim
yine de iyi canım adetin yakınsa ondan da olurah canım geçen cumartesi 79.8 i görmüştüm de ona göre artıdayım çok üzüldüm. ama adetime üç dört gün kaldı ondan mı acaba diye de düşünmüyor değilim.
ben genelde karatayvari diyet yapıyorum da bütün bütün karatay yapamıyorum yanacizhane fikrimi söyleyeyimmi. sabah iki yumurta yiyeydin bir bardak ta kuru yemiş akşamda o bulgur pilavının yanında etli bir sebze yemeği olaydı tam karatay yemeği olurdu. akşam az olmuş sanki. acıkmazsan iyi. vücudu kıtlık moduna alma sonra.
Supersiniz canlarim su spora bir de ben baslsaydim ah ahhhh
Canım benim pc ve kk sürekli açık duruyor da ben başında olamayabiliyorum bazen :) Altta görürseniz ve yazmıyorsam bir işle uğraşıyorumdur muhtemelen
Yarın günlerden soğanlı omlet valla uzun süredir yememiştim. CAnım midem akşam yine bulandı midemden geliyo sürekli su gibi bişeyler. Talcid aldım bit rane daha iyi şimdi.
Menümü de paylaşayım.... :)
Eki Görüntüle 1279545 Eki Görüntüle 1279546
ikisi arasındada yarım elma, bı kucuk çıkolata , 1 yeşil kahve , 1 turk kahvesini götürdüm
20 gün sonra 2,5 yaşında olacak teyzesi
hem konuşmalarıyla falan kendini felaket sevdiriyor
hem peşinde dolaanmaktan canım çıkıyor
henüz tartılmadım şimdi kalkıp tartılacağım sonra da kahvaltı............
kızlar 2 seneden sonra 2 gündür geceleri uyuyoruz
ne kadar güzelmiş gece uyumak
hem acayip dinleniyorum
sabah daha dinç kalkıyorum
sanırım oğlum büyüdü artık
bildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:90
bu hafta:89.5
giden:500 gr
top.giden:500 gr
hedef:79
bildirim
başlangıç.82.
geçen hafta.81
bu hafta.81
giden .yok
hedef.75
spor.1 kerecik 20 dk yürüyüş.
Günaydınn fıstıklar kilo bildirimi. ....
Başlangıç: 90
Geçen hafta: 83.8
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.1
Hedef: 75 (şimdilik)
Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa misliyle sizlere nasip etsin ve şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlerin geçmiş günahlarını bağışlasın, Cennetinde de bir araya gelmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn
Sabah yine şükür erkenden uyanabildim. Dün bütün gün nasıl yorulduysam artık gece anına uyumuşum ama sabah bile her yerim ağrıyarak uyandım
Tabi benim peşimden küçük cadıda uyandı ve ne dediysem uyumadı hatta sabah sabah yine salonun ortasında dünki gibi yıkanacağım diye tutturdu
Anam Aydanmıdır yoksa nedendir anlamadım çocuk 360 derece huy değiştirdi birden
1 saat ağladı durdu sonrada baktı benden tepki görmüyor hala olmaz diye inat ediyorumoturdu tabletinden çizgi film izliyor cadı
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Bir iki güne kalmaz regl olacağım için ben sonuçtan memnunumdün birde strestenmidir nedir kabızlık yaşadım
Başlangıç; 124.5
Geçen hafta; 115.8 kg
Bu hafta; 115.2 kg
Giden; - 600 gr
Toplam giden; 9.7 kg
Spor; her gün 100 x ip atlama, 5 gündürde 1 x Wall Sit
İnşallah bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirm yapacağım inanıyorum
gnydn canlar..
geçmişten gelip birsürü alıntı yaptım ama elektrik gitti.
ama okudum hepinizi :)
esinturgay cnm nescafe yasaklı biliyorum yani sizden öğrendim :) azaltıyorum 3-5 tane içerdim önceden şimdi 1-2. ama yavaş yavaş bırakıcam. tarçın, zahter çaylarına sardım şimdi :)
bir arkadaş kerevizi cacık yap demişti. alınca denicem adını unuttum kusuruma bakma cnm.
kilo verenler koruyanları tebrik ediyorum.
ben annemdeyim tartısı digital değil o yüzden yarın evden tartılıcam. ama onun tartısındaki rakam eğer doğruysa çok güzel kilo vermişim:)
hamilelik öncesi kiloma gelmiş gibiyim:)
ama kendimi tartımı görmeden sevinmeyim di mi
oohhh cecom tebrikler suyundanda valla hiç artı çıktığını görmedim
ben bu hafta bazı kaçamaklar yüzünden düzensiz spor yüzünden artıdayım sevgili oynak başım
bildirimim
başlangıç:90
geçen hafta:76,4
bu hafta:77,5
gelen:+1,100
top.giden:12,5gr
hedef:70
günaydınnnnnn canlar hepinize, seviyorum sizi beni karatayla tanıştırdığınız için, desteğiniz için, örnek oluşunuz için, bilgileriniz paylaştığınız için herşeyy için teşekkürler..
hiç bu kadar rahat kilo vermemiştim zaten buraya başlamadan önce dikkat etmeye çalışıyordum ama hep 100 200 artıya gidiyordum nasıl oluyosa sizi bulduğum gün sabah 87,1 görmüştüm 16,10 da karatay usulü beslenmeye başladım 86,6 ile tıka basa doyduğum hiç bişeyden geri kalmadığım halde 85,1 im canlarımm.. herkesi tebrik ediyorum azminden dolayı kilo veren vermeyen herkesi
bildirim
başlangıç 86,6
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,1
toplam giden :1,5
spor 2 kere yürüyüş 20 dk ve 30 dk
3 kere wall sit 25 30 saniyeyi geçemedim
Günaydın,
Ben de bugün ilk bildirimimi yapayım. Yanlış anlamadıysam 2 hafta sonra listeye girecekmişim. İnşallah hepiniz bu haftra daha hafifsinizdir...
Başlangıç tarihi: 24 ekim 2014
Başlangıç kilo: 78,8kg
Bu hafta: 78,8kg
hedef: 73kg.
bu şekilde bildirim yapsam yeterli sanırım.
kızlar bu arada bişey diycem ben başladığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum yaa o olmasa eminim daha fazla giderdi de.. 2 3 günde zorla çıkıyorum wc ye sizce neden olabilir yada ne yapmalıyım... bitki çaylarına çok alışkın değilim tepki veren bir bünyemde yok zaten daha çok içip alıştırmak istemiyorumdabi yardımcı olun beeee
kızlar ben şimdi tuttuğum kilo çizelgeme baktım da
29/9/14 de 77,5
26/9/14 de 77,100
10/10/14 de 76,800
17/10/14 de 76,400
24/10/14 bu gün 77,500 üm
hoppala 4 hafta önceki kilom vah vah vahhhhhh 10 uncu ayı boş geçmiş olacam haftaya 75 i görmezsemçok kızdım kendime yaaa
bildirimide yapayım
başlangıç: 87
geçen hafta: 80
bu hafta: 79
giden: 1 kg
toplam giden: 8 kg
spor bu hafta sporum yok
evet canım bu çok iyi hadi bakalım kilolarımız yakın beraber kilolardan kurtuluruz
kızlar menuler çok güzel
ancak kendimdede tespit ettiğim bişi var bende arada kabız olmasamda zor çıkıyom wc ye
tespitlerim
1-neden bilmem yetersiz çiğ sebze yiyoruz üstüne zeytinyağı dökmüyoruz ki bu çok önemli vitamin emilimi açısından VE KABIZLIK AÇISINDAN
2-şahsım adına düzensiz bitki çayı içiyorum hergün olmuyor unutuyorum
bu arada eminim hala kitap edinmediniz edinene kadar
face de https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts sayfasını takip edebilirsiniz orada öneriler ve menu paylaşımları yapılabiliyor.
AMA KİTABI MUTLAKA EDİNİN ÇIKIP ALAMIYORSANIZ İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİN 3 GÜNE GELİYOR.
günaydın kızlarrr vallaha kilo veren veremesede azmini bırakmayan herkesi kutlarım.ben kilo verememişim aksine artılardayım.malesef.çünkü bu hafta bana bir şeyler oldu sporumuda yapamadım.iş yeri yoğunluğu akşam eve gidince bir anda gözümün dönmesine sebep oldu ve yedim menülerimde görümüşsünüz hamur işlerimi.bu sabah hamişmiyim diye baktırdım.değilim.ancak doktorum 6 gün daha beklememi söyledi.trambolinime dokunmuyorum böylelikle ama bugün yürüdüm en azından onu yapayım içim rahat etsin dedim.
açıkcası durumuma moralim bozuk.regl olacaksam olayım yoksa içimdeki canavarı tutmakda zorlanıyorum.kafam öyle karışıkki aslında menülerim akşama kadar düzgün eve gidince sapıtmalı geçiyor.iş yerimdeki arkadaşlarım bana iltifatlar etsede ben kendi iç dünyamda ''yaaa hiçte bile kilocuklarım var benim ' diyorum..eşim bile evet aldın kilo ama hiç gözükmüyor ki diyor.
sizden akıl alacağım azmimi tekrar bulmalıyım.karatay yapsam mı yoksa düzenimde devam mı etsem.bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var bir el atın şu kafası karışık hatuna ..
bildirimimide yapayım..
başlangıç :82
geçen hafta: 76.9
bu hafta.78 ya acaba adet olacağım diye mi şiştim anam.su ve btki çaylarıda düzenli içen biriyim.cidden ağlayacağım..
spor : hak getire efenim...
7liiii rakamlarrrrr sizi özlemişim
başlangıç: 87
geçen hafta: 81
bu hafta: 79.7
giden: 1 .3
toplam giden: 7.3kg
hedef :70
spor 4 gün spor salonu
Gunaydin mi desem tunaydin mi bilemedim kizlar gerçi kalkali çok oldu da anca girebildim 10 gibiydi kalktim hemen Tartu basina gectim bildirimimi yapayimsonrasinda kayinvalidem olduğu için kahvalti hazirladimhazirladim kahvaltiydi toplamasaydi derken modem sağolsun bi yandan durdurak bilmedi gecede uyutmadi neyse sonrasindada asagiya indik esim tursulara doymadi lahana tursusu yaptiracakmis annesine gittik lahana ve tursu bidonu aldik geldik eve ama ben bittim aksamadan manti yapalim deniliyor bakalim neler olucak
Baslangic 103,2 kg
Gecen hafta 81,8 kg
Bu hafta 79,8 kg
Giden 2 kg
Toplam giden 23,4 kg
Spor yok
Hedef 65
Boy 1,70
Kilo Bildirim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 74.2 kg (21.10.2014)
Bu haftaki kilo: 73.8 kg (24.10.2014)
Giden: 0,4 kg
Toplam verielen kilo: 8,4
Hedef : 65
Spor yok
Sweetim ben en son tartıldıktan bugüne ki kilo mu yazdım ama sende son bildirimimin bilgileri mevcuttur. Ordan ayarlarsın bişeyler
Selam kızlar
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 66,6
bu hafta: 66,1
giden: 0,5
toplam giden: 27,0
hedef :60
spor 4 gün leslie ile 3 mil+20 dak.plates
kizlaaaaar benide alin aranizaa..
Boyum 1,65
Kilom 86
hedef 70,00
nasil vericem napicam tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. kilo veren arakdaslar banada yardimm edin :)
öncelikle tsk ederim benide araniza dahil ettiginiz icin..
22 yasindayim yurt disinda yasiyorum.. hafta ici sabahdan aksama kadar calisiyorum.. bu zamana kadar hep diyet yapmaya calisdim ama iradem sanirim zayifki hic bi sonuc alamadim daha dogrusu hemen pes ediyorum
en son Lahanacorbasi diyetini uygulamaya kalkim corbasini yaptim ilk günden pes ettimtopluca birbirimize destek olarak verirsek basaririm diye düsünüyorum..
bence adet cnm. ben o dönemde +2 çıkıyorum. bilsemde moralim bozuluyor malesef. ama adet dönemi geçince 3-5 verirsin ben eminim cnm.
cnm önce kararlı. ol hayat şartlarına göre diyet oluştur. kendini sıkma.
sanırım bekarsın. bu işini daha da kolaylaştırı.
mesela burdaki birçok arkadaş karatay yapıyor. kimisi klasik diyet.
ben de karataya başladım. çok bilmesem de az çok anlatayım arkadaşlar tamamlarlar
öncelikle ekmek asla yok.(hiçbir çeşidi)
meyve kahvaltıda 1 adet. her zaman değil.
paket ürünler elden geldiğince yok.
ve genel olarak 2 öğün sabah akşam. eğer kahvaltı erkense 3 öğün oluyor.
örnek menü
2 yumurta (haşlama, melemen, yağda tereyağ ya d azeytinyağı)
salatalık domates
peynir
10 tane kadar zeytin
1 çaybardağı kavrulmamış kuruyemiş (fındık, badem, ceviz gibi)
akşam
sebze yemeği veya ızgara
çorba
salata ayran
yoğurt
ve doyana kadar.
spor elinden geliyorsa yap cnm.
ben daha yeni olduğum için kızlar eksikleri tamamlar eminim.
ya da klasik diyet listesi çıkar kendine.
hergün ne yediğini yz herkes fikir verir. cuma günleri tartılma günü. listeler yapılıyor kilo verenler sıralanıyor falan. baya motive edici...
hoş geldin :)
Kızlar aramızda pko hastalığı olanlar vardı. Soğan kürü kullandınızmı hiç ? Ben kullanmayı düşünüyorum pkolarm için.
tsk ederim bende artik her yedigimi yazip size yolicam cuma günü tartilip direkt yazarim buraya bugun baslicama göre 86 kiloayla acilisi yapmis bulunuyorum :)
canım ne güzel örnek menü yazmışsın eline sağlık.mesela ben şimdi sabah erken kalkıyorum 3 öğün karatayda yapabiliyormuyum..
sorma canım y bi yerde hata yaypıp bi ara mantı yapıp sattım ben dedim ordan musallat oldular
Bebekten dolayi endiseliyim canm ya yoksa super kilo vermemde ya beslenemezse diye korkutma sevinemiyorum
ÇOK SIKI TAKİPÇİMİZ OLACAKSIN OZAMAN BURADA TECRUBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ ZATEN CNM. GEÇMİŞİ OKUMAYI İHMAL ETME ZAMANIN ÖLÇÜSÜNDE GEÇMİŞ OKU MENULERE BAK İNCELE YORUMLARI FİKRİN OLSUN
AY BENDE İSTİYOM MANTI BENDE BENDEEE
EVET CNM BEN 7,30 KAHVALTI EDİYORUM O YÜZDEN YA 2,5 YA 3 ÖĞÜN YİYORUM ASLINDA ÖĞLENİ ÇİYNEME OLMAYAN BİR ÇORBA İLE ATLATSAK YANINDA YOĞURT FİLAN SÜPER OLUR
KURUYEMİŞLERİN ÇİĞ DİMİ SÖLEMEME GEREK YOK KAVRULMUŞ KURUYEMİŞ TRANS YAĞ DOLU BU NEDENLE YASSAK
YANINA YOĞURT DA EKLERSİN YADA AYRAN DOYARSIN BEN BAZEN HURMA YİYORUM YEMİŞLERİMLE AYRAN EŞLİĞİNDE
bugünkü mnüm
sabah
10 küçük parça peynir
10 zeytin
yarım domat-1 salatalık
2 yumurtadan soğanlı omlet
1 tatlı kaşığı çemen
1 avuç kuruyemiş
öğlen
1 avuç kuruyemiş
1 dilim peynir (alırken adam ikram etti :) )
ara
nescafe (bire düştü yakında kalmayacak inş)
akşam
1 tabak pancar kavurması
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
1 tabak salata
belki 3 kaşık bugur pilavı (bunu yemeyebilirim :) )
Kilo vermeye etkisini duydum fakat bende bu etki olmamıştı cnm ama adetimi söktürmüştüCanım benım annemde mıyom vardı kanama durmuyordu onun ıcın kullanıyordu o sıra yaptıgında bana da zorluyordu 1 hafta kadar ıctım.adetım o ay olması gereken zamanda olmustu. ama o dönem kilo da vermıstım belkı onunda etkısı vardır.
sabahları ben onu ıcememıstım midem bulanmıstı ama öğle saatlerınde annışim zorla ıcırmıstı burnunu nfesını her bı yerını tutup içiosun
deneyenler hep memnun
Başlangıç : 84.5
gecen hafta:84.5
bu hafta: 83.2
GİDEN: 1.3
TOPLAM GİDEN: 1.3
hedef:70
SPOR YOK !!
kizlarrrr bugun sabahdan beri 1,5 l su icdim ve bi elma yedim :)
aklim fikrim suan yemeklerdeama direniyorum.. acikdikca suya sariliyorum simdi bi fincani da yesil cay icicem acligimi böyle basdirmayi düsünüyorum.. aksam 6 da isden cikicam eve varinca insallah yemeklere saldirmam :)
bu arada menümü bildireyim efenim:))
kahvaltı 1 domates 1 salatalık bikaç yeşil biber 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği şekersz çay
arada 1 elma bi süt
öğlen fasülye kavurma 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
araları kaçırmışım:))
akşama etli patlıcan salata yoğurt
bi meyve bi sütle kapatırız günü sanırım:)
Soğan bende her türlü severim de bu pek öyle değil aşırı korkunç değil ama lıkır lıkır da gitmiyor yani
menüm
sabah
1 yumurta
2 dlm peynir
domates
salatalık
akşam
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı
et
evet bende kilomu.bildiriyim kizlar en son 74.4 dum hala ayni sayilirim 74.9 olmus hastayim ondan kaynakli galiba
kızlar karatay yapanlara soruyorum onca kahvaltılıgı ekmeksiz nasıl yıyorsunuzz
ekmeksız kahvaltıyı ben düşünemıyorum bile..
ozellıkle peynır yagda yumurta zeytın bunlar ekmeksız nasıl yenır ?
kaderımıza bak yaaa pasta boreklerle kılo almayanlar var bızde kahvaltıdakı ekmegı kaldırıyruz
Bugün ki menum
sabah:biraz peynir,5 zeytin,2 dilim ekmek, salata,ıhlamur çayı
araöğün :2 mandalina
öğlen :bir tabak taze fasulye, 1 kase yoğurt , bol salata,1.5 dilim ekmek
araöğün :1 kase yoğurt 1 kivi
aksam:5 köfte 1 kase mercimek çorbası
selam çıtırlar.buğün yoğunluktan anca şimdi girebiliyorum umarım sorun olmaz bende kilo bildirim yapayım
başlangıç:94.3
geçen hafta:88.8
buğün sabah:86.0
giden:2.800
toplam giden:8.300
Merhaba lar arkadaşlar.
Yarın sabah düzceye gidiyorum.
Akraba günümüz var.
Pazar günü dönücem nasipse.
Sabah tartıldım yarın erken gidicem çünkü.
Kilo bildirimimi yapayım.
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82 kg.
Geçen hafta:80.2
Bu hafta:79.7
Giden:500 gr.
Valla iki gündür ufacık tefecik kaçamaklara rağmen memnunum sonuçtan.
Heleki 7li rakamları görmek paha biçilemez.
Umarım herkes iyi sonuçlar almıştır.
Geçmişe az bir bakayım.
menüm
sabah sucuklu yumurta az yağlı yarım dilim ekmek
domates peynir zeytin
ara azcık kabak çekirdeği
akşam haşlama gbi hazır köfte bol salata 2 ısırık ekmek
ara bol sıvı
Merhaba arkadaşlar ben Emine benim hayat hikayemde sıradan 63 kilo evlen 68 kiloyla hamile kal 96 kilolayla doğuma girdim duan 14 aylık bir oğlum var ve 80 kişiyim boyumda 170 cm Çaresiz kilolukardanım
iyi geceler kızlarr
bu gün çok şükür çarçıdaki işlerimi hallettim ,bir tek hastane kaldı onuda tahlil sonucumuz çıkınca giderim.
bu gün çok sevindirici bişey oldu,benim kocamın barışma hediyesi aldığı künye ,eyilip büyülünce zarafa götürmüştüm sarraf dan değiştirmesini istemiştim o zaman ama adam inatla banim kullanım hatam olduğunu değiştirmeyeceklerini ancak tamiratını yaptıracaklarını söylemişlerdi,biz ısrarcı davranınca istanbula üretici firmaya gönderelim tamirini onlar yapsın dedile..
bilekliğim gelmiş ,hemde sıfırlanmış olarak.firma bilekliğin yenisini vermiş..bende zarrafa dedim bunu alıp kullanırsam sizinde benimde başım daha çokağrır model itibariyle pek kullanışlı değil ,madem sıfır oldu değişik model alıyım..kabul ettiler yenisini aldım..bu seferki eski model bilekliklerden ama daha kullanışlı ve kolay eğilip büküleceğini sanmıyorum..biraz fark vardı arada gr olarak sağolsun sarraf farkı almadı,ama bu sefer buna garanti belgesini vermedi istememe rağmen..neyse bunada şükür.. ötekinden çok soğumuştum çünki,hemde kocam ilk defa hediye olarak bişey almışken kötü olmuştu ..
ayy amma uzatmışım bilekliği ama çok sevindim tamda ümidi kesmişken süpriz oldu bana..
sizlerinde maşallahı var,100 mesaj okudum,herkesinde maşallahı var çok güzel kilolar verilmiş.herkesi tebrik ederim..
bu günki menümüde yazıyım..gerçi karataya uyamadım öleden sonra,çarşıda babaannemle buluşup halama gittik,ordada karatay olmadı olamadı...
sabah..2 yumurta yağda...1 dlm peynir.1 elma..
ikindin..1 simit,peynir ,zeytin ,1 kşk kavurma.çay.
Hangimiz demiyoruzki Esincim neyseki doğru yolu buldukCanım vallahi 2 gün sonra öyle bi alışıyosun ki ben şuan hayatta ağzıma sürmem ekmek. Kendime ne yapmışım ben böyle yıllarca diyorum.
inanıyorum ama anlamıyorum nasıl oluyor 26 yasındayım 20 yıldır kahvaltıda ekmek yedık mutlaka nasıl defısırkı bu ekmeksız peynırın yumurtanın zeytının ne önemı var yani oluosun
Dünki Menüm
Sabah: Kkk
Akşam : 3 köfte, Salata, Şehriye çorbası, Ayran
Bugün ki MEnüm
Sabah : Kkk
Akşam: Tarhana çorası, Tavuk sote, Çok az makarna , Yoğurt
Sonrasında misafirliğe gittik malesef durum vahim
Bu iki gün aralarda sürekli bşeyler atıştırdım malesef
Hoşgeldin Emine. İnan hepimiz aynı durumdayız. Ben de daha yeni katıldım buraya. Dün itibarıyla 78,8kg ile başladım. 5 kilo vermek istiyorum. İdeal kilo 74 olduğu için değil tabii))) hedefleri küçülttüğüm için... Karatay yapmaya başladım dün itibarıyla. Kilolarımız yakın. Beraber kilo veririz belki...
Günaydın herkese... yağmurlar coştu yağdı sabaha kadar ama şu an güneş açtı çok şükür, yağmur bereket ama güneş istiyorum güneş seviyorum ben napayım :))
kahvaltı yaptık eşimi işe gönderdim çok şükür rabbime bugün cumartesi ve ben evdeyim :))) ortalığı bi toparladım,dün okuldan gelince işleri hallettim bugüne extra bişey yok.. şimdi oturdum buraya bi göz atayım dedim birazdan da oturup sınav sorusu hazırlayacağım 8.sınıflarımı sınav yapacağım yavruların soruları hazır olsun biranönce:))
evet hemen menümü bildireyim,
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2dilim peynir birkaç yeşil biber 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
kocaman bi bardak adaçayı...adet modundayım içiyorum ki rahat gelsin:))
11 gibi bi meyve 1 çay bardağı sütüm var
öğlen kalan kerevizli pırasa vardı onu temizleyim,1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeğiyle
arada 1 meyve bi çay bardağı sütüm var
akşama etli patlıcan var dünden,salata yoğurt diye planlıyorum ama dışarda yersek ızgara bişeylerle değiştiririm:)
bu arada kilo bildirimi yapmadım çarşamba günü diyetisyene gideceğiz evde ayrı orada ayrı bişey çıkıyo bu sefer motivasyonum düşüyor kendimi kandırılmış hissediyorum:)) benim evdeyi tartıya göre haftalardır sinir bozucu bi şekilde 500 gr verip 300 gr alarak 83 de takılı kalmış kilom inmiş görünüyor ama çarşamba günü gidip yağ su kas oranlarıyla birlikte gerçek sonucu görmeden ümitlenmiyorum...ayyy neyse öyle ya da böyle vericem de vericem tüm kilolarımı sevgiyle mutlu mutlu bırakıcam ideal kilomu bulucammmmmmmmmmm:)))
ayyy şu olumlamaların gözünü seveyim :)))bi eneri geldi bana bugün maşallah hepimizin hep güneşli enerjik mutlu musmutlu günleri olsun inşallah :))
bu enerji gelmişken sorularımı hazırlayıp leslie ile 5 mile takılırım :))
çaresizlik diye birşey yok arkadaşım,Allah dermansız dert vermesin.İstedikten sonra herşey olur,yeter ki umutsuz olma :))
arada insan bu moda girebiliyor mesela ben ama hemen çıkmak lazım :) yoksa farketmeden bikaçyüz gram yapışıveriyor orana burana:)) moral motivasyon çok önemli...aman zaten veremem kilo çaresizim dersen veremiyosun ki...
hep birlikte direnicez başka bişey yok yapacak #diren emine :)))
Bildirimim
Başlangıç 67
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.3
Bu hafta giden 900 gr
Toplam giden 1.700
Hedef 60
Günaydın hanımlarr...geçmişi okurken gözlerim pc ye daldı vallaha uykum geri geldi..
muhabbetinize sağlık anacım
Bugün ankara deli gibi yağmurlu.beni de işe çağırdılar.kalkıp geldim muşmula suratımlavallaha cadılar konseyi başkanı gibiyim bugün yağmur hanım diyene niiiiiiivarrrrrrr dememek için zor tutuyorum kendimi..yahu benim evde sürüsüne bereket işim var ama ofisteki işimden müsade yok.ne yapalım hayat işte çalışmak zorundayız.
menümüde şuraya bırakayım..
dün sabah bir bardak yeşil kahve
kahvaltı müsli ve yağsız süt-yeşilçay
ara limonlu bisküvi 2 adet ve sade çay
öğlen çorba ve salata
ara yeşilçay ve 2 bisküvi
akşam karnıbahar yemeği 3 kaşık ve yoğurt
spor 35 dk yürüyüş oldu sadece...
herkese güzel az kalorili,bol sporlu hafta sonları dilerim ..
Herkese günaydın...
Hemen menümü yazayım. Malum bu hafta liste için gün sayıyorum )
8:00 tereyağlı 2 yumurta, 1 dilim tulum peyniri, 1 kaşık kavurma, 5 zeytin, domates, yarım avuç kuruyemiş...Bir de semerim)))
CANIM LEPTİN Bİ KENARA OMEGA SAĞLIKLI YAĞLARLA EMİLİYOR O NEDENLE YAĞLI BİR YEMEKLE BİRLİKTE ALMAN GEREK YADA 1 ÇAYKAŞIĞI ZEYTİNYAĞI İLE İÇMEN GEREKKİ EMİLİM OLSUN. BENDE UNUTUYORUM SABAH UNUTURSAM ÖĞLEN ÖĞLEN UNUTURSAM AKŞAM AKŞAMDA UNUTURSAM ERTESİ GÜN DEVAM EDİYORUM.AMA MUTLAKA YEMEKLERLE BİRLİKTE ALIYORUM.YEMEĞİM YAĞSIZSA YA ZEYTİNYAĞI YADA SOĞUKSIKIM HİNDİSTANCEVİZİ YAĞIM VAR ONUNLA ALIYORUM. LEPTİNİ ETKİLERMİ GÜZEL SORU BEN BU KONUDA BİŞİ DİYEMEYECEĞİM BİLMİYORUM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM ETKİLER ÇÜNKİ MİĞDEDE SİNDİRİMİ HAREKETE GEÇİREN HERŞEY ETKİLER DİYE BİLİYORUM.SADECE SIVI ŞEKERSİZ SEBZE SUYU,AYRAN,KEFİR,ŞEKERSİZ KAHVE LEPTİNİ ETKİLEMİYOR. ŞEKERLİ SAKIZ BİLE LEPTİNİ BOZUYOR. ÇİĞNEME YAPILDIĞINDA LEPTİN BOZULUYOR BİLDİKLERİM BUNLAR
iyi günler kızlarr
bu sabah kendimi hafflemiş hissederek uyandım.
.baskül hiç çaktırmıyor ama bence gizli kilo veriyorum ben,
wc sorunum olmasa eminim eksi çıkıcam,ama yok eksi yok,ama fafiflemiş hissetme sırtımdaki boğumlarda düzleşme var gibi..
işallah olucak bu iş bu sefer..
kızlarrr AYYÜZLÜ bildiimde yapmadı,iyimi acaba ben merak ediyorum doğrusu,işallah hastalıkları geçmiştir..
günaydın arkadaımm
boncuk işerine çok sevindim,kış geldi geceler uzun otur otur nereye kadar,çok iyi olmuş boncuk işi hem oyalanır hemde para kazanmış olursun.işallah çok seversin bol bol yaparsın cecomm.
bileklik içinde sağol cecom. daha iyileri senin olsun işallah.
en azından içim rahat şimdi..
bende merak ettim ayyüzlümü şimdi.
çok sevindim canım haftaya eksi çıkacağın garanti demekki beden sıkılaşmaya çekildi kilo kaybı sonra yansıcak tartıya
bu hafta bende artı çıkma sebebimi tam anlamasamda şuna yordum. ben regliden bitse bile 1 hafta daha ödem tutuyorum 1 kez daha başıma gelmişti burada umarım böyledir durum
bu arada vitrinde M beden deri bir yelek gördümtam hayalimdeki gibi dar kesim olmazki dedim L yokmuş neyse denedim biraz dar geldi ama çok yakıştı aldım valla altınada 40 bedene inince deri pantalon alırım oyyyy 38 lik çıtır olurum vallahi
SELAM KIZLARRR
hafta sonu kimsecikler yok dicem ama aşağısı kalabalık
her cumartesi gibi bu cumartesi de çok yoğunuz anam millet para yok para yok diyo valla yalaaannn
gelim menüye
kahvaltı : etli çorba bir kase
ceviz ve kuru kayısı ( hala çare olmadı)
öğle : 5 6 kaşık yoğurt
akşam : iki lahmacun bir ayran (daha yemedim sipariş verdik dışardayız bugün mecburennn yani)
valla acil toplanmam lazım kızlar dün iki kaşık mantı bugün lahmacun yarın sabah özüme dönmeliyim
slm ben geldiiiim. ne cehennemdesin dediğinizi duyar gibiyim. anam sizde 30 sayfa ne yazmışsınız öyle. 15 ini okuya bildim sonra hoooop buraya atladım. perşembe günü sabah ne güzel bir güne uyanmıştım sabah çocukları okula bıraktım sonra biraz yürüyüş yapıp eve geldim. kahvaltı yapıp a101 e gitmeye niyetlenmiştim ki arkadaşım aradı öğleden sonra sendeyim dedi allahım ev dandini ve ben hala kahvaltı yapıyom . malum kaloriferler hala yanmadığından ben bir odaya tıkıldım her yer dağınık ve dila yüzünden dışarı çıkıp toplayamıyom. e tek bırakamam elektirikli sobanın yanında kendimle gezdirsem oda oda buz gibi hava. ne yapacağımı şaşırdım. koştur koştur dağınıklığı toplarken diğer bir arkadaşım sana gelecem diye aradı ulen sözleştiniz mi hepiniz birden dedim oldu olacak okeye dördüncüyü de ben çağırayım dedim ve bir arkadaşı daha davet ettim . e bu arada a101 e de gitmem lazım benim iki ayak bir papuçta bir koşu gittim geldim. çok şükür hazır bişeler aldım yanına mercimek köftesiyle geçiştirdim misafir faslını. ama tahmin edeceğiniz üzere ben de zıkkımlandım o yiyeceklerden. kendimden nefret ediyorum şu görünce dayanamayıp yeme huyumdan. ama sporu doğrulttum o gün. ha bir de a101 den plates seti aldım sırf çemberi için koca set aldım. artık toplarını ve lastiğini kız kardeşime verecem. bende var nasıl olsa. oturduğum yerden tv izlerken alıyom çemberi bacak arama ya da göğüslerim için elime hiç yoktan 500 ila 1000 arası hareket yapıyom .
dün de eşim evdeydi. hadi pikniğe gidelim dedi. sonra ama çocuklar kaplıcada daha çok eğleniyolar dedi ve yönümüzü tatvana döndük. sabah sıkı bir karbonhidrat ağarlıklı kahvaltı yaptıköğlen çocukları okuldan aldığımız gibi düştük yollara. havuzda yaklaşık iki saat boyunca sürekli zıplama gibi koşma hareketi gibi hareketler yaparak sabahki hatamı telafi etmeye çalıştım. bir nevi kendi cezamı kendim kestim. ama akşam gözüm döndü. iskender söylemiştim kendime. nasıl bir açlıksa bir solukta benim tabağı bitirdim. sonra kızım için çorba söylemiştik o da yarısından sonra ben yemeyecem dedi. ve malum onu da götürdüm. oğlum da yemeğini bitiremeyip onun iskenderi de götürünce siz düşünün halimi . onca şey girer mideye de rahat edilir mi. öldüm sabaha kadar.
yanlış yapıyorum bir yede ama nerde bilmiyorum. sabah tabağımı dolduruyorum karataya uygun şekilde. iki üç saat sonra acıkıyorum. deli olacam neden böyle oluyor. normalde acıkmamam lazım ama midem kazınıyor resmen. allahtan spor var o da olmasa halim harap
bildirim de yapayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 80.4
giden: 2100 gr
toplam giden: 13.1
yüzde: 2.54 (sanırım)
spor: yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama
burdan bakınca çok vermişim gibi görünüyor ama geçen hafta daha çok olacağına söz vermiştim. olmadıç kendi boğazsızlığım yüzünden. ben göremeyecem sanırım 75 i. eşim de dünkü yediklerimi gördükten sonra aynı kanıda
Nasıl olacak bu iş ben kilo veremiyorum
Nasıl olacak Karatay diyeti nasıl ben hamur işene bayılıyorum
Bugün ki menum
sabah: 2 dilim ekmek,biraz menemen,4 zeytin ,salata,ihamur çayı
araogun:2 mandalina
oglen:1 tabak kısır
araogun:2 mandalına
aksam:5 köfte ve salata
menüm
sabah
1 yumurta
1 dlm peynir
domates
salatalık
öğlen
1 kase çorba
akşam
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı
salata
haklısın haber vermem gerekirdi. misafirler gidince anca ortalığı topladım sonra eşim geldi yemek faslı falan. yorgunluktan sıtma tuttu uyuya kalmışım. dün de eşimin yanında açamadım. malum ilgi bekliyor bebeler. namaza giderkende çocukları okuldan al hazırlıkları yap dedi. tabi bütün bunlar da bir saatin içinde olacakmış. anam ne koştum beş baş. mayosu temiz kıyafeti, şampuanı yiyecekleri maması derken. adam geldi daha hazır değilmisin diye fırça atıyor bide
garip menümü yazıyım bende..
öğleye doğru..1 tabah ıspanak yemeği,5 zeytin ,1 avuç kaysı çekrdei..çilek
ikindin..2 yumurtadan pastırmalı yumurta.
akşam.patlıcan yemeği,salata..
şimdide ,sade kahve..
bugunku menum sabah iki dilim borek arada bi avuc badem aksam corba ispanak ve bi kaseyogurt 1.5 litrede su :):)
ha kalorifer meselesine gelince erkekler eve gelecek sıra yakıyolar. tek totosu donan onlar olduğu için. söylesek de sabah güneş var şimdiden yakarsak kömür biter diyolar. o zaman akşamda yakmayın nasıl olsa kömür biter değilmi ama
o fırça attı ben beş misli karşılık verdimsonuçta yalnızım ve bütün işler bana bakıyo. o da pişman oldu ama benim cinleri zıplattıktan sonra.
liste ne zaman acıklanıyo biri bana yazsın oku oku gecmişi bi bulamadım yahu
telden bir ileri bir geri yedim kafayı
Hosgelddin kuzum bugün yine az bi geçmiş olmuş bende okudum ama mesajbpek yazamadim
hoş geldin meleğim kolay gelsin sana,geçmiş çok hakkaten ..
kaptanımız geldi canım..
kaptanım ben gecen hafta pazar girdim bir hafta bekledim bu hafta menu yazabilirmiyim listeye giricem mi eskiden böyle idi sanki cuma aksamı idi günlerdir soryom cevap bulamadım yada tatmin olmadım okuduklarımdan
Bu liste yimi herkes kullanıyor tam anlamadım
ben de bu hafta lıstedeyım ^_^
anaaaam canım hoş geldin tekrar o zaman. hatırladım seni. ben doğurdum nut topu gibi bir cadım oldu. hatta kasım 8 de 1 yaşını dolduracak.
ya anlasam hep bildiklerimin tam tersi bu diyet nasıl anlayacam kitabımı okumak sartmı
nasıl olcak menülerede bakıyon hep takipteyim
ceconun slm var. neti kafayı yimiş giremiyomuş haberiniz olsun. eeee düşünceli kadın. benim gibi haber vermemezlik yapmıyo
banu gelemedi geçmişde boğuldu sanırım..
yine de iyi canım adetin yakınsa ondan da olur
ben genelde karatayvari diyet yapıyorum da bütün bütün karatay yapamıyorum ya
akşam erken uyudum acıkmadım yani oğlum yatağa gelip habire dönünce uyandım sonrada uyuyamadım
tebrikler canım ne güzel hepimizle ayrı ayrı ilgilenmişsin
başlasan iyi olur bitanemmm
Esincim kudret narını denedinmi hiç midene iyi gelebilir
afiyetolsun cnmm o çiko olmasaydı dahamı iyi olurdu sanki
maşallah paşamıza delikanlı olmuş kerata
hadi gözün aydın prensesin geçen sene ne çektin uykusuz .Uykusuzluk insanın tüm dengesini altüst ediyor
Tbrkler cnm güzel başlangıç yaptın
sağlık olsun meleğim bu hafta güzel gider inş menülerin güzel bir de spora dikkat edersen süper olur o koşu bandını almak için ne uğraşmıştın kuzum
günde en azından 30 dk da olsa mutlaka kullanmaya çalış bitanemmm
harikasın barbimmmm
tbrkler cecommaz olsun öz olsun kalıcı olsun kuzum önemli olan bu 10 kiloya yaklaştın bitanemmm maşallah 10 kilo olunca hemen kendine hatırlaatıcı minik bir hediye al bitanem
alışkanlıklar kolay değişmiyor cnm benim ama yavaş yavaş nescafeyi de unutacağına eminim yaşasın şekersiz türk kahvesi
sağlık olsun neslim önümüze bakacağız artık
tbrkler mavişimmm harika bir başlangıç yaptın daim olsun canımcım
sen her hafta bildirimini yap bitanemm en azından aylık tablomuza işlemiş oluruz
mavişim neslimin önerilerine ilaveten sana kahvaltıdan yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnemeni tavsiye ederim ayrıca evde mayalanmış kefirde bu problemini çözebilir
hepimizin bünyesi farklı bana etki eden sana etmeyebilir o yüzden deneyerek bulacağız canımcım z.yağını artırmaktan sakın korkma yağ yemezsek yağ yakamayız
görmezsem diye bir cümle varmı neslimmmm
tbrkler şekercim istikrarlı bir şekilde her hafta veriyorsun maşallah sanırım şu anda tatlı telaşın bitti umarım herşey yolunda gitmiştir cnm benim
tşkler neslimmmm harikasın
muhtemelen adet olacağın için fazla çıktın cnm bir de vucudun spora alışık spor yapamadığın için de olabilir moral bozmak yok
fakat kesinlikle karatayı tavsiye ederim üstelik hücreleri yeniliyor 1 hafta dene kendinde olumlu bir değişiklik farketmezsen bırakırsın
cnmcımm bebiş konusu ise en doğru zamanda rabbim nasip edecek inş bitanemm
tbrkler İremcimmm maşallahın var
şimdiden afiyet olsun Mervişim lahananın en sağlıklı ve faydalı hali turşuymuş cnm
hakikaten rekora gidiyorsun kuzum
az olsun öz olsun Esincimm bendeki bilgilere göre yazarım ben bitanemm
nihayet makresimm duraklama dönemi direncini de kırdın bundan sonrası kolay gidecek inş
aldık bile aramıza hoşgeldin cnm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimm önerebileceğim tek yöntem karatay sağlıklı beslenmesi ve günde en az yarım saatlik spor olur cnmcım
Genceciksin kuzum metabolizman bizlere göre hızlı çalışıyor biraz dikkat edersen gitmemesi diye birşey mümkün değil lahana çorbasını içmeyen yoktur sanırım bu topicte fakat tek tip beslenmelerin sürdürülebilirliği imkansız cnm
azim senden destek bizden mutlaka başaracaksın cnm
ne güzel anlatmışsın bitanemmm
Esincim ben adet düzensizliği için kullanmıştım işe yaramıştı cnm inş sana da şifa olur geçmiş olsun bitanem
yediklerini tümüyle paylaşırsan yardımcı olabiliriz bitanemm haydi hayırlı olsun elbette hiçbirimiz diyetisyen değiliz fakat yıllardır kilo derdimiz olduğu için tecrübelerimizi ve faydasını gördüğümüz herşeyi paylaşıyoruz cnm
menülerin arasında en az 5 saat olduğu sürece elebette yiyebilirsin bitanem
hata sende İremcim çok lezzetli yaptın demekki
Aklına böyle şeyler getirme Mervişim doktorun sağlıklı olduğunu söylemişti
bak ya hala mantı diyooooo
neslim hurma ve kuru kayısıyı şayet tatlı krizleriniz yoksa mümkün olduğunca yememeye çalışın bitanem çünkü kilo vermeyi aynen meyve gibi yavaşlatıyor
Afiyetolsun cnmm ne güzel bir menü
Kilo vermeye etkisini duydum fakat bende bu etki olmamıştı cnm ama adetimi söktürmüştü
sporsuz böyle verdiysen bir de spor yaparsan nasıl olacak kimbilir
Kilo vermede en önemli öğün kahvaltı tatlım özellikle karatay kahvaltısını eksiksiz yaparsan bünyen 5 km koşmuşsun gibi enerji yakmaya başlayacak ve metabolizman hızlanacak
lütfen yapmaya çalış cnmcım
afiyetolsun daisycim menün gayet güzel
içine limon sıkıp burnunu tıkarsan ancak içilebilir oluyor Esincim
Afiyetolsun prensesimm menülerinin maşallahı var :) akşamları salata veya yoğurt eklersen daha iyi olur sanırım
Muhtemelen hastalığından artı çıktın kuzum geçmiş olsun bu hafta toparlanırsın inş
Yaklaşık 1 yıl 1 aydır ekmek yemiyorum tamamen önyargı kuzum fakat biz ne dersek diyelim en güzeli senin tecrübe etmen
şöyle yapalım 2 gün karatay kahvaltısı yap aynı miktarlarda olmak şartıyla ve bir gününde 1 dilim ekmek ye ilave olarak bakalım ekmeksiz yediğin günde mi ekmekli yediğin gündemi
daha çabuk acıkacaksın
öğle menündeki ekmeği azaltsakmı biraz tatlım
tbrkler cnmmm harika gitmiş
Hayırlı yolculuklar canım güle güle git gel inş nihayet 3 haftalık artıdan sonra eksilere geçtin tbrkler cnmm
2 ısırık güzeldi
Allah bağışlasın oğluşunu cnm aramıza hoşgeldinn
Gözünaydın meleğim iyi günlerde kullan bilekliğini ama neden garanti belgesini vermedilerki kuzum
akşam acıkmadınmı meleğimm en azından yoğurt veya salata yeseydin
Hangimiz demiyoruzki Esincim neyseki doğru yolu bulduk
Kuzum ben 39 yıl yedimmzaten 21 gün yemezsen ekmeğin tadını unutursun
sanırım leptin çalışmadı Esincim sağlık olsun bu hafta toparlarsın bitanem
Belkimiiiii
kilo bildirimini yapsaydın daisycimm aylık listelerimiz için bir veri oluyrdu elimizde inş çarş günü diyetisyeninden iyi haberlerle gelirsin bitanem
Olumlamalar hakikaten çok önemli heleki 21 gün aynı olumlama üzerine yoğunlaşılınca bilinçaltı olmuş gibi kabul ediyor
kesinlikle hep birlikte zafer bizim olacak #Diren 80-89 olarak değiştirsekmi
Tbrkler cnmmmmm
hem iş hayatı hem ev hayatı hakikaten zor Yağmurcumm havalarda insan psikolojisini etkiliyor kapalı havalarda ruhum kararır benim nedense
hakikaten topiğin maşallahı var yetişmek mmkün değil
Bu hafta menülerinde bisküvileri görmeyeceğiz ne güzel
Sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni
Daha ne olsun neslim harikasınn
Elbette olacak meleğim olmaması için bir sebep varmı
yaramazlık yapmazsan az kaldı çıtır olmana neslimmm
yarından itibaren hemen toparlan mavişim
Hoşgeldin bitanemm ne güzel haftasonunu değerlendirmişsiniz kuzum bence snein değerlerin düştü yine takviyeler sonrası ne güzel kilo vermen hızlanmıştı
http://woto.com/oneriler
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
Tüm bu linkleri okursan mutlaka tüm sorularının cevaplarını bulursun bitanemm
Hamur işlerini hepimiz yıllarca bayıla bayıla yedik elimize ne geçti tatlımaltın günlerinde hep en değişik tarifleri yapmak için yarışmadıkmı kuzum
ilerde kaliteli bir hayat yaşamak her girdiğin mağazada beğendiğin model ve renkte cıcıl cıvıl elbiseler alabilmek istiyorsan hamur işleriyle vedalaşacaksın kuzum
öncelikle karar vereceksin ki zaten vermişsin ve buradasın azim senden destek bizden
meyvelerin yanında yoğurt tüketiyordun Özgecimm bugün unuttun sanırım
afiyetolsun prensesimmm
Maşallahın var bitanemmm hakikaten 3 bebiş eş sen hazırlanmak kolay değil
sanırım hiç leptin çalıştıramadın meleğimm
Afiyetolsun kuzum akşam dengelemişsin ama suyu biraz daha artırabilirsen harika olur
ne alaka erkeklerin metabolizması zaten çalışıyor kolay kolay üşümezler minikler ve hanımlar üşüyecekmi yani çok kızdım
eniştenin gardı hemen düşmüştür eminim
Geçen haftaki listemiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245010/page-16005#post-37386360
Geçen ayki listemiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245010/page-16013#post-37393357
Hoşbuldum Mervişimmm
Hoşbuldum meleğimmmm geçmiş yapmak zor değil de bu kk beni delirtti
kuzum önemli olan menülerinn neden geçen haftadan bu yana yazmadınkisağllık olsun sen yine de bildirimini yapki aylık listemize işleyeyim cnm
menü takiplerini cecom yapıyor kuzum
hangi listeyi bitanemm
Geçen haftada listedeydin bitanemmm
maşallah kuzum zaman ne çabuk geçiyor hastahaneye doğuma gittiğinde bize yazdığını hatırladım
http://woto.com/oneriler
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
Tüm bu linkleri okursan mutlaka tüm sorularının cevaplarını bulursun bitanemm
yokluğu çok belliiii cecomun
kuzum ünv den sınıf arkadaşım haftasonları bizde oluyor biliyorsun bir de bugün hamam sefası yaptıkeve gelince kankim mayıştı alıntılara başladığımda uyuyordu uyanınca devam edemedim şimdi yatmaya gitti hemen bitireyim dedim tabii sayfa yenilemem gerekiyormuş hepsi gitti
ama inat değilmi tekrar alıntı yaptım sanırım alıntı rekorumu kıracağım bugün
Veeee bitirdimmm tabiii ben bitirene kadar sabah oldu allahtan akşamüstü bende biraz şekerleme yapmıştım hepinize iyi pazarlar iyi tatiller diliyorum
kaç gündür uyuyoruz da gecenin bi yarısı koşarak yatağıma geliyo anne korkuyoyum diyo ben de kıyamıyorum yatağına götürmeye
prensesim paşamıza nazar mı değdi sende uyumamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?