80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay şu çocuğun uykusu düzene bir girseydi rhat ederdin. 2.5 yıl oldu mu kız. bebekliği dün gibi keratanın maşallah
maşallahhhhhhh kız alıntı rekorunu kırdın haaaaa. ne güzel hamam keyfi yapmışsın sefan olsun inşallah
kızlar ya ben diyete başladığımdan beri başım feci dönüyor neden oluyor anlamış değilim
kan değerlerin de mi bir sıkıntı var acaba. ben de öyleydim ferritin diplerdeymiş b12 azalmış. hoş ilaçları bıraktım salak gibi yeniden sendelemeye başladım. başlasam iyi olacak bende

Günaydın kızlar bende aranıza yani katıldım sohbetlerini. Çok tatlı

girdi gibi düzene yani inşallah evet teyzesi ya 2,5 yıl oldu
benim kan değerlerim hep düşüktür b12 vitaminim de....
2 senedir hiç baktırmadım bir ara baktırsam iyi olacak
acil bir kararla ayran detoksuna başlıyorum bu gün. kızım sabah sabah bacaklarımı gösterip bunlar neden böyle şiş dedi. bende yağ kızım şişkoyum ya ondan dedim siniretti sabah sabah
hayırlı uğurlu olsun kararın
şu çocuklardan çekeceğimiz var desene
hoş geldin canım

bilmiş bilmiş tavırları deli ediyor insanı ya. kaç oldu soruyor bu soruyu. hatta bazen anne zayıf olsan yolda koşarak giderdik beraber ama malesef şişmansın diyookulda başka anneleri gösterip bu anneler neden zayıf sen neden kilolusun gibi karşılaştırmalar neler neler. offfff.

bak sen cimcimeye merak etme canım bizde zayıflayıp çıtır anne olucaz inşallah hele sen çok daha yakınsın artık

Gunaydin kizlar ellerinde pitir pitir bireyler cikti 2-3 gecedir uyuyamiyorum bas agrisiydi mideydi derken noluyor anlamiyorum
neeeeyyyyy okuyo mu. kız okutma
Koz öyle uzun uzun okumaz bakiyor nereye yaziyorum aliyorum elinden meraklo kocam benim:)
nisanliykenden beri haberi var canm benim burada yazdigimdan falan Rabbim öyle bi gün göster meşin insallah

bak sen cimcimeye merak etme canım bizde zayıflayıp çıtır anne olucaz inşallah hele sen çok daha yakınsın artık
amin canım inşallah.
içi su dolu minik kabarcıklar gibi mi çıkan şeyler. egzama olabilir ellerini kuru tutmaya çalış ve krem sür sürekli

sünnet olduğu günleri de göreceğiz inşşş paşamız anne kuzusu nede olsa

kızlar ya ben diyete başladığımdan beri başım feci dönüyor neden oluyor anlamış değilim

kansızmı kaldın acaba prensesim gülayın dediği gibi değerlerin de düşmüş olabilir

evet hakikaten inat ettim kk ya kırdım kuzummm süperdi bitanem pamıkkkkkk gibi olduk

acil bir kararla ayran detoksuna başlıyorum bu gün. kızım sabah sabah bacaklarımı gösterip bunlar neden böyle şiş dedi. bende yağ kızım şişkoyum ya ondan dedim siniretti sabah sabah

çocuklar malesef acımasız olabiliyor bitanemm bugün yarın yaparsın başlaman iyi olmuş

Günaydın cnmmm tekrar hoşgeldinnn

Bu sözleri seni incitmesin kamçılasın kuzummm bozma moralini çocuklar düşündüklerini pat diye söylüyor

Mervişim benim elimde de market yumurtası yediğim zaman çıkardı pütür pütür ama köy yumurtasında bu sorun olmadı geçmiş olsun cnm

afiyetolsun çaysız kahvesiz 2 gün iradene kuvvet tatlım iyi seyirler bızdıklara havaya uçurmuşsun
zafere giden yolda herşey mübahtır koy iç cnm benim

Günaydın canlarım,

Sabah bol tereyağlı 2 yum, 1 büyük dilim beyaz peynir, dom, salatalık, 5 zeytin, tereyağ ve 1 tatlı kaşuğı bal yedim. Kaçamak oldu. Omega3 ü yine unuttum. Akşama inş. Ben omega3 yanında c vitamini içiyorum antioksidan olarak. Yağ yakımını hızlandırıyormuş. Fazladı da vücutta depolanmayıp idrarla atılan bir vitaminmiş. Yağ yakmasını bilmiyorum ama geçen kış bunu içince hiç hatalanmadım. Oysa her yıl en az 1 kez ağır grip olur, acile yatardım.

E="ayyuzlum0211, post: 37481077, member: 338162"]bilmiş bilmiş tavırları deli ediyor insanı ya. kaç oldu soruyor bu soruyu. hatta bazen anne zayıf olsan yolda koşarak giderdik beraber ama malesef şişmansın diyookulda başka anneleri gösterip bu anneler neden zayıf sen neden kilolusun gibi karşılaştırmalar neler neler. offfff.[/QUOTE]
Vay Zilli herseyide biliyolar.sende onu sinemaya goturme:)winkse gecen hafta esimle kizim gitti ben gitmedim sevmedigimden esimde uyumus eyluk yalniz izlemis ama coook sevmis seninkilerde sever kesin

Günaydın tatlımmm omega 3 ünü akşama alırsın tatlım balı görmezsek süper menüleirni toplu halde akşam yazarsan daha iyi olur cnm

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana
Dün malum gündüz gündeydim akşamda eve gelince adslle sorun yaşadım ve giremedim ama aklım buradaydı
Sonunda düzeldide gelebildim
Geçmiş okuyarak vakit kaybetmiyeyim dedim
Öğleden sonra arkadaşlarla buluşup dışarı çıkacağız hem çocuklar eğlensin hemde dışarda akşam yemeğimizi yiyelim dedi erkekler

Dün sıkıntıdan benim çakma eltinin bana verdiği Boncuk işini yapayım dedim ama şansıma okadar deli işi birşey vermiş ki adam valla pişman oldum aldığıma
Bir önceki işi çakma Eltimde görmüştüm hatta denemiştim çok kolaydı bende o gazla kız banada getirt demiştim ama adam bu sefer yine benzer bir iş getirmiş fakat delikleri daha ufak olunca direk geçirilmiyor mecbur bütün boncukları bir kaseye döküp oradan tek tek misineye geçirmem gerekiyor
Kabul etmiş olduk o yüzden bu sefer mecbur yapacağız ama çakma Elti bile deli oldu bilseydim bunun böyle olduğunu kabul etmezdim diye birde kadıncağız ben daha fazla yapabilirim diye 200 tanesini bana verdi dün onu yaptım gece ve ancak 21 tane kolye bitti
Eşim deli oldu okadarçık paraya bunla ne uğraşıyorsun diye ama kabul etmiş olduk bir kere geri vermek olmaz.

Çarşamba günü hazır resmi tatilken gidip Eminönünden kendim alıcağım boncuk malzemeleri ve yapıp baya bir olduktan sonra onları Komşu ablamın yeğeninin dükkanında satışa sunacağız bir kaç ay sonra ( ancak yaparım tek başıma bir sürü ) Bari harçlığım çıkar hem eşim ilerletirsen ufak bir dükkan bile açarız sana dedi ( adamda bana iş kurmaya yer arıyor maksat ek gelir olsun

İnşallah herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…