- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
ay şu çocuğun uykusu düzene bir girseydi rhat ederdin. 2.5 yıl oldu mu kız. bebekliği dün gibi keratanın maşallahyine de iyi canım adetin yakınsa ondan da olur
ben genelde karatayvari diyet yapıyorum da bütün bütün karatay yapamıyorum ya
akşam erken uyudum acıkmadım yani oğlum yatağa gelip habire dönünce uyandım sonrada uyuyamadım
maşallahhhhhhh kız alıntı rekorunu kırdın haaaaa. ne güzel hamam keyfi yapmışsın sefan olsun inşallah
başlasan iyi olur bitanemmm
Esincim kudret narını denedinmi hiç midene iyi gelebilir
afiyetolsun cnmm o çiko olmasaydı dahamı iyi olurdu sanki
maşallah paşamıza delikanlı olmuş kerata
hadi gözün aydın prensesin geçen sene ne çektin uykusuz .Uykusuzluk insanın tüm dengesini altüst ediyor
Tbrkler cnm güzel başlangıç yaptın
sağlık olsun meleğim bu hafta güzel gider inş menülerin güzel bir de spora dikkat edersen süper olur o koşu bandını almak için ne uğraşmıştın kuzum
günde en azından 30 dk da olsa mutlaka kullanmaya çalış bitanemmm
harikasın barbimmmm
tbrkler cecommaz olsun öz olsun kalıcı olsun kuzum önemli olan bu 10 kiloya yaklaştın bitanemmm maşallah 10 kilo olunca hemen kendine hatırlaatıcı minik bir hediye al bitanem
alışkanlıklar kolay değişmiyor cnm benim ama yavaş yavaş nescafeyi de unutacağına eminim yaşasın şekersiz türk kahvesi
sağlık olsun neslim önümüze bakacağız artık
tbrkler mavişimmm harika bir başlangıç yaptın daim olsun canımcım
sen her hafta bildirimini yap bitanemm en azından aylık tablomuza işlemiş oluruz
mavişim neslimin önerilerine ilaveten sana kahvaltıdan yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnemeni tavsiye ederim ayrıca evde mayalanmış kefirde bu problemini çözebilir
hepimizin bünyesi farklı bana etki eden sana etmeyebilir o yüzden deneyerek bulacağız canımcım z.yağını artırmaktan sakın korkma yağ yemezsek yağ yakamayız
görmezsem diye bir cümle varmı neslimmmm
tbrkler şekercim istikrarlı bir şekilde her hafta veriyorsun maşallah sanırım şu anda tatlı telaşın bitti umarım herşey yolunda gitmiştir cnm benim
tşkler neslimmmm harikasın
muhtemelen adet olacağın için fazla çıktın cnm bir de vucudun spora alışık spor yapamadığın için de olabilir moral bozmak yok
fakat kesinlikle karatayı tavsiye ederim üstelik hücreleri yeniliyor 1 hafta dene kendinde olumlu bir değişiklik farketmezsen bırakırsın
cnmcımm bebiş konusu ise en doğru zamanda rabbim nasip edecek inş bitanemm
tbrkler İremcimmm maşallahın var
şimdiden afiyet olsun Mervişim lahananın en sağlıklı ve faydalı hali turşuymuş cnm
hakikaten rekora gidiyorsun kuzum
az olsun öz olsun Esincimm bendeki bilgilere göre yazarım ben bitanemm
nihayet makresimm duraklama dönemi direncini de kırdın bundan sonrası kolay gidecek inş
aldık bile aramıza hoşgeldin cnm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimm önerebileceğim tek yöntem karatay sağlıklı beslenmesi ve günde en az yarım saatlik spor olur cnmcım
Genceciksin kuzum metabolizman bizlere göre hızlı çalışıyor biraz dikkat edersen gitmemesi diye birşey mümkün değil lahana çorbasını içmeyen yoktur sanırım bu topicte fakat tek tip beslenmelerin sürdürülebilirliği imkansız cnm
azim senden destek bizden mutlaka başaracaksın cnm
ne güzel anlatmışsın bitanemmm
Esincim ben adet düzensizliği için kullanmıştım işe yaramıştı cnm inş sana da şifa olur geçmiş olsun bitanem
yediklerini tümüyle paylaşırsan yardımcı olabiliriz bitanemm haydi hayırlı olsun elbette hiçbirimiz diyetisyen değiliz fakat yıllardır kilo derdimiz olduğu için tecrübelerimizi ve faydasını gördüğümüz herşeyi paylaşıyoruz cnm
menülerin arasında en az 5 saat olduğu sürece elebette yiyebilirsin bitanem
hata sende İremcim çok lezzetli yaptın demekki
Aklına böyle şeyler getirme Mervişim doktorun sağlıklı olduğunu söylemişti
bak ya hala mantı diyooooo
neslim hurma ve kuru kayısıyı şayet tatlı krizleriniz yoksa mümkün olduğunca yememeye çalışın bitanem çünkü kilo vermeyi aynen meyve gibi yavaşlatıyor
Afiyetolsun cnmm ne güzel bir menü
Kilo vermeye etkisini duydum fakat bende bu etki olmamıştı cnm ama adetimi söktürmüştü
sporsuz böyle verdiysen bir de spor yaparsan nasıl olacak kimbilir
Kilo vermede en önemli öğün kahvaltı tatlım özellikle karatay kahvaltısını eksiksiz yaparsan bünyen 5 km koşmuşsun gibi enerji yakmaya başlayacak ve metabolizman hızlanacak
lütfen yapmaya çalış cnmcım
afiyetolsun daisycim menün gayet güzel
içine limon sıkıp burnunu tıkarsan ancak içilebilir oluyor Esincim
Afiyetolsun prensesimm menülerinin maşallahı var :) akşamları salata veya yoğurt eklersen daha iyi olur sanırım
Muhtemelen hastalığından artı çıktın kuzum geçmiş olsun bu hafta toparlanırsın inş
Yaklaşık 1 yıl 1 aydır ekmek yemiyorum tamamen önyargı kuzum fakat biz ne dersek diyelim en güzeli senin tecrübe etmen
şöyle yapalım 2 gün karatay kahvaltısı yap aynı miktarlarda olmak şartıyla ve bir gününde 1 dilim ekmek ye ilave olarak bakalım ekmeksiz yediğin günde mi ekmekli yediğin gündemi
daha çabuk acıkacaksın
öğle menündeki ekmeği azaltsakmı biraz tatlım
tbrkler cnmmm harika gitmiş
Hayırlı yolculuklar canım güle güle git gel inş nihayet 3 haftalık artıdan sonra eksilere geçtin tbrkler cnmm
2 ısırık güzeldi
Allah bağışlasın oğluşunu cnm aramıza hoşgeldinn
Gözünaydın meleğim iyi günlerde kullan bilekliğini ama neden garanti belgesini vermedilerki kuzum
akşam acıkmadınmı meleğimm en azından yoğurt veya salata yeseydin
Hangimiz demiyoruzki Esincim neyseki doğru yolu bulduk
Kuzum ben 39 yıl yedimmzaten 21 gün yemezsen ekmeğin tadını unutursun
sanırım leptin çalışmadı Esincim sağlık olsun bu hafta toparlarsın bitanem
Belkimiiiii
kilo bildirimini yapsaydın daisycimm aylık listelerimiz için bir veri oluyrdu elimizde inş çarş günü diyetisyeninden iyi haberlerle gelirsin bitanem
Olumlamalar hakikaten çok önemli heleki 21 gün aynı olumlama üzerine yoğunlaşılınca bilinçaltı olmuş gibi kabul ediyor
kesinlikle hep birlikte zafer bizim olacak #Diren 80-89 olarak değiştirsekmi
Tbrkler cnmmmmm
hem iş hayatı hem ev hayatı hakikaten zor Yağmurcumm havalarda insan psikolojisini etkiliyor kapalı havalarda ruhum kararır benim nedense
hakikaten topiğin maşallahı var yetişmek mmkün değil
Bu hafta menülerinde bisküvileri görmeyeceğiz ne güzel
Sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni
Daha ne olsun neslim harikasınn
Elbette olacak meleğim olmaması için bir sebep varmı
yaramazlık yapmazsan az kaldı çıtır olmana neslimmm
yarından itibaren hemen toparlan mavişim
Hoşgeldin bitanemm ne güzel haftasonunu değerlendirmişsiniz kuzum bence snein değerlerin düştü yine takviyeler sonrası ne güzel kilo vermen hızlanmıştı
http://woto.com/oneriler
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
Tüm bu linkleri okursan mutlaka tüm sorularının cevaplarını bulursun bitanemm
Hamur işlerini hepimiz yıllarca bayıla bayıla yedik elimize ne geçti tatlımaltın günlerinde hep en değişik tarifleri yapmak için yarışmadıkmı kuzum
ilerde kaliteli bir hayat yaşamak her girdiğin mağazada beğendiğin model ve renkte cıcıl cıvıl elbiseler alabilmek istiyorsan hamur işleriyle vedalaşacaksın kuzum
öncelikle karar vereceksin ki zaten vermişsin ve buradasın azim senden destek bizden
meyvelerin yanında yoğurt tüketiyordun Özgecimm bugün unuttun sanırım
afiyetolsun prensesimmm
Maşallahın var bitanemmm hakikaten 3 bebiş eş sen hazırlanmak kolay değil
sanırım hiç leptin çalıştıramadın meleğimm
Afiyetolsun kuzum akşam dengelemişsin ama suyu biraz daha artırabilirsen harika olur
ne alaka erkeklerin metabolizması zaten çalışıyor kolay kolay üşümezler minikler ve hanımlar üşüyecekmi yani çok kızdım
eniştenin gardı hemen düşmüştür eminim
Geçen haftaki listemiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245010/page-16005#post-37386360
Geçen ayki listemiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245010/page-16013#post-37393357
Hoşbuldum Mervişimmm
Hoşbuldum meleğimmmm geçmiş yapmak zor değil de bu kk beni delirtti
kuzum önemli olan menülerinn neden geçen haftadan bu yana yazmadınkisağllık olsun sen yine de bildirimini yapki aylık listemize işleyeyim cnm
menü takiplerini cecom yapıyor kuzum
hangi listeyi bitanemm
Geçen haftada listedeydin bitanemmm
maşallah kuzum zaman ne çabuk geçiyor hastahaneye doğuma gittiğinde bize yazdığını hatırladım
http://woto.com/oneriler
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
Tüm bu linkleri okursan mutlaka tüm sorularının cevaplarını bulursun bitanemm
yokluğu çok belliiii cecomun
kuzum ünv den sınıf arkadaşım haftasonları bizde oluyor biliyorsun bir de bugün hamam sefası yaptıkeve gelince kankim mayıştı alıntılara başladığımda uyuyordu uyanınca devam edemedim şimdi yatmaya gitti hemen bitireyim dedim tabii sayfa yenilemem gerekiyormuş hepsi gitti
ama inat değilmi tekrar alıntı yaptım sanırım alıntı rekorumu kıracağım bugün
Veeee bitirdimmm tabiii ben bitirene kadar sabah oldu allahtan akşamüstü bende biraz şekerleme yapmıştım hepinize iyi pazarlar iyi tatiller diliyorum
kan değerlerin de mi bir sıkıntı var acaba. ben de öyleydim ferritin diplerdeymiş b12 azalmış. hoş ilaçları bıraktım salak gibi yeniden sendelemeye başladım. başlasam iyi olacak bendekızlar ya ben diyete başladığımdan beri başım feci dönüyor neden oluyor anlamış değilim
Günaydın kızlar bende aranıza yani katıldım sohbetlerini. Çok tatlıay şu çocuğun uykusu düzene bir girseydi rhat ederdin. 2.5 yıl oldu mu kız. bebekliği dün gibi keratanın maşallah
maşallahhhhhhh kız alıntı rekorunu kırdın haaaaa. ne güzel hamam keyfi yapmışsın sefan olsun inşallah
kan değerlerin de mi bir sıkıntı var acaba. ben de öyleydim ferritin diplerdeymiş b12 azalmış. hoş ilaçları bıraktım salak gibi yeniden sendelemeye başladım. başlasam iyi olacak bende
girdi gibi düzene yani inşallah evet teyzesi ya 2,5 yıl olduay şu çocuğun uykusu düzene bir girseydi rhat ederdin. 2.5 yıl oldu mu kız. bebekliği dün gibi keratanın maşallah
kan değerlerin de mi bir sıkıntı var acaba. ben de öyleydim ferritin diplerdeymiş b12 azalmış. hoş ilaçları bıraktım salak gibi yeniden sendelemeye başladım. başlasam iyi olacak bende
hayırlı uğurlu olsun kararınacil bir kararla ayran detoksuna başlıyorum bu gün. kızım sabah sabah bacaklarımı gösterip bunlar neden böyle şiş dedi. bende yağ kızım şişkoyum ya ondan dedim siniretti sabah sabah
hoş geldin canımGünaydın kızlar bende aranıza yani katıldım sohbetlerini. Çok tatlı
hoş geldin canım. sohbet muhabbet destek şahane sen de kendini tanıt gir aramızaGünaydın kızlar bende aranıza yani katıldım sohbetlerini. Çok tatlı
bilmiş bilmiş tavırları deli ediyor insanı ya. kaç oldu soruyor bu soruyu. hatta bazen anne zayıf olsan yolda koşarak giderdik beraber ama malesef şişmansın diyogirdi gibi düzene yani inşallah evet teyzesi ya 2,5 yıl oldu
benim kan değerlerim hep düşüktür b12 vitaminim de....
2 senedir hiç baktırmadım bir ara baktırsam iyi olacak
hayırlı uğurlu olsun kararın
şu çocuklardan çekeceğimiz var desene
hoş geldin canım
bak sen cimcimeye merak etme canım bizde zayıflayıp çıtır anne olucaz inşallah hele sen çok daha yakınsın artıkbilmiş bilmiş tavırları deli ediyor insanı ya. kaç oldu soruyor bu soruyu. hatta bazen anne zayıf olsan yolda koşarak giderdik beraber ama malesef şişmansın diyookulda başka anneleri gösterip bu anneler neden zayıf sen neden kilolusun gibi karşılaştırmalar neler neler. offfff.
Koz öyle uzun uzun okumaz bakiyor nereye yaziyorum aliyorum elinden meraklo kocam benim:)neeeeyyyyy okuyo mu. kız okutma
nisanliykenden beri haberi var canm benim burada yazdigimdan falan Rabbim öyle bi gün göster meşin insallahamann okursa okusun,sanki bizi hep kadınlarmı okuor..biz adet olduk ot çöp yazıyoz millet okuyor...
ama merviş bir gün sinirlenirde bizimle dertleşirse o zaman sıkıntı olur onun için..o yüzden okumasa iyi olur..mervenin nick ini bilmese çok daha iyi olur..
amin canım inşallah.bak sen cimcimeye merak etme canım bizde zayıflayıp çıtır anne olucaz inşallah hele sen çok daha yakınsın artık
içi su dolu minik kabarcıklar gibi mi çıkan şeyler. egzama olabilir ellerini kuru tutmaya çalış ve krem sür sürekliGunaydin kizlar ellerinde pitir pitir bireyler cikti 2-3 gecedir uyuyamiyorum bas agrisiydi mideydi derken noluyor anlamiyorum
Koz öyle uzun uzun okumaz bakiyor nereye yaziyorum aliyorum elinden meraklo kocam benim:)
nisanliykenden beri haberi var canm benim burada yazdigimdan falan Rabbim öyle bi gün göster meşin insallah
su dolu değilde sanki kirmizi kirmizi benekler varamin canım inşallah.
içi su dolu minik kabarcıklar gibi mi çıkan şeyler. egzama olabilir ellerini kuru tutmaya çalış ve krem sür sürekli
tebrikler canım ne güzel hepimizle ayrı ayrı ilgilenmişsin
evet büyüdü ya teyzesi
ınanki gece uyumak nasıl bişeymiş unutmuştum
tatlım ben genelde salata yemesem de ayran içiyorum
kaç gündür uyuyoruz da gecenin bi yarısı koşarak yatağıma geliyo anne korkuyoyum diyo ben de kıyamıyorum yatağına götürmeyebu gece dönüp durdu yatakta ben de uyuyamadım hiçte uykum yok
kızlar ya ben diyete başladığımdan beri başım feci dönüyor neden oluyor anlamış değilim
ay şu çocuğun uykusu düzene bir girseydi rhat ederdin. 2.5 yıl oldu mu kız. bebekliği dün gibi keratanın maşallah
acil bir kararla ayran detoksuna başlıyorum bu gün. kızım sabah sabah bacaklarımı gösterip bunlar neden böyle şiş dedi. bende yağ kızım şişkoyum ya ondan dedim siniretti sabah sabah
Günaydın kızlar bende aranıza yani katıldım sohbetlerini. Çok tatlı
bilmiş bilmiş tavırları deli ediyor insanı ya. kaç oldu soruyor bu soruyu. hatta bazen anne zayıf olsan yolda koşarak giderdik beraber ama malesef şişmansın diyookulda başka anneleri gösterip bu anneler neden zayıf sen neden kilolusun gibi karşılaştırmalar neler neler. offfff.
Gunaydin kizlar ellerinde pitir pitir bireyler cikti 2-3 gecedir uyuyamiyorum bas agrisiydi mideydi derken noluyor anlamiyorum
Koz öyle uzun uzun okumaz bakiyor nereye yaziyorum aliyorum elinden meraklo kocam benim:)
nisanliykenden beri haberi var canm benim burada yazdigimdan falan Rabbim öyle bi gün göster meşin insallah
ilk öğün ayran çorbamı yedim şükür. tadı fena gelmedi şimdi farkında olmadan alıştım sanırım. bu gün çocukları sinemaya götürmeye niyetliyim. winks clup mı ne gelmiş. çok ta seviyolar. söyledim havalara uçtular. çorbamı kavanoza koyup çantama alırım artık
Kayınvaliden de gelseydi gitmezmikiOf Esim arkadasinin nikahina gidiyor bende gitmek istiyorum ama kayinvalidem olduğu için evde kaliyorum
Günaydın canlarım,
Sabah bol tereyağlı 2 yum, 1 büyük dilim beyaz peynir, dom, salatalık, 5 zeytin, tereyağ ve 1 tatlı kaşuğı bal yedim. Kaçamak oldu. Omega3 ü yine unuttum. Akşama inş. Ben omega3 yanında c vitamini içiyorum antioksidan olarak. Yağ yakımını hızlandırıyormuş. Fazladı da vücutta depolanmayıp idrarla atılan bir vitaminmiş. Yağ yakmasını bilmiyorum ama geçen kış bunu içince hiç hatalanmadım. Oysa her yıl en az 1 kez ağır grip olur, acile yatardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?