- 10 Ekim 2014
- 88
- 299
- 88
- 37
evet karatay yapıyorum ama biraz az yedim bu haftatebrik ederim çok güzel vermişsin karatay mı yapıyosun
neden kayınvalide kalsın sen git olmaz mı kii?Of Esim arkadasinin nikahina gidiyor bende gitmek istiyorum ama kayinvalidem olduğu için evde kaliyorum
korkuyorsa ayrı yatırma canım ,biz bile korkuyoruz bazen daha ana kuzusu,ben çocukları ayıramıyorum bir türlü yanımdan.kıyamıyorum..önceki yıllarda doktorum programında sabiha pektuna keskin çıktığı zamanda hep söylerdi,çocuklar kendisi isteyinceye kadar anneyle yatmalı,güven duygularının gelişmesi için diye..tebrikler canım ne güzel hepimizle ayrı ayrı ilgilenmişsin
evet büyüdü ya teyzesi
ınanki gece uyumak nasıl bişeymiş unutmuştum
tatlım ben genelde salata yemesem de ayran içiyorum
kaç gündür uyuyoruz da gecenin bi yarısı koşarak yatağıma geliyo anne korkuyoyum diyo ben de kıyamıyorum yatağına götürmeyebu gece dönüp durdu yatakta ben de uyuyamadım hiçte uykum yok
ayran detoksuna niyetleniyorum ama bir türlü yapmıyorum ben..acil bir kararla ayran detoksuna başlıyorum bu gün. kızım sabah sabah bacaklarımı gösterip bunlar neden böyle şiş dedi. bende yağ kızım şişkoyum ya ondan dedim siniretti sabah sabah
hoş geldin aramızaa,burda sohbet muhabbet bol canım..motive olmak istersen buraya hergün gel yediini içtiini yaz..Günaydın kızlar bende aranıza yani katıldım sohbetlerini. Çok tatlı
bilmiş bilmiş tavırları deli ediyor insanı ya. kaç oldu soruyor bu soruyu. hatta bazen anne zayıf olsan yolda koşarak giderdik beraber ama malesef şişmansın diyookulda başka anneleri gösterip bu anneler neden zayıf sen neden kilolusun gibi karşılaştırmalar neler neler. offfff.
teyzesi 3 aylıkken sünnet oldu oğluşum
sünnet olduğu günleri de göreceğiz inşşş paşamız anne kuzusu nede olsa
kansızmı kaldın acaba prensesim gülayın dediği gibi değerlerin de düşmüş olabilir
evet hakikaten inat ettim kk ya kırdım kuzummm süperdi bitanem pamıkkkkkk gibi olduk
çocuklar malesef acımasız olabiliyor bitanemm bugün yarın yaparsın başlaman iyi olmuş
Günaydın cnmmm tekrar hoşgeldinnn
Bu sözleri seni incitmesin kamçılasın kuzummm bozma moralini çocuklar düşündüklerini pat diye söylüyor
Mervişim benim elimde de market yumurtası yediğim zaman çıkardı pütür pütür ama köy yumurtasında bu sorun olmadı geçmiş olsun cnm
afiyetolsun çaysız kahvesiz 2 gün iradene kuvvet tatlım iyi seyirler bızdıklara havaya uçurmuşsun
zafere giden yolda herşey mübahtır koy iç cnm benim
çok iyi vermişsin canımevet karatay yapıyorum ama biraz az yedim bu hafta
valla istedikçe yanımda uyuyoriyi pazarlar kızlarr
işallah herkes için güzelbir haftasonu olur..
biz yatak odasının sobasını kurduk bu gün,gece souk odaya gidip yattım,kocayıda çocukların başında bıraktım,allah korusun gece sobaya yapışır benim küçük kız,gerçi büyükde ondan kalmaz ikiside birbirinden deli yatar saolsun..
ama gece o kadar rahat yumuşumki belim sırtım dnlenmiş resmen..içerde yerde sünerde yatınca yeden hem soğuk geliyor hemde sünger birazcık incelmiş rahat edemiyorum böbreklerim ağrıyordu kaç gündür..
adamda baktı hatun yanmdan kaçıp öbür odada yatıcak kuruyum sobayı dedi..
güya pazara gidip yeil zeytin alıcaktım kurmak için ama benim koca yok gitmeyelem dedi.üşendi biraz..bir kaç haftaya adana tarafına gidecez,gelirken ordan alır geliriz dedi..pek gönlüm olmadı,vakti geçerdzeytinsiz kalırım diye korkuyorum açıkcası..
yinede bir daha söyleyim gönlünü yapabilirsem gidelim pazara..
korkuyorsa ayrı yatırma canım ,biz bile korkuyoruz bazen daha ana kuzusu,ben çocukları ayıramıyorum bir türlü yanımdan.kıyamıyorum..önceki yıllarda doktorum programında sabiha pektuna keskin çıktığı zamanda hep söylerdi,çocuklar kendisi isteyinceye kadar anneyle yatmalı,güven duygularının gelişmesi için diye..
ayran detoksuna niyetleniyorum ama bir türlü yapmıyorum ben..
kızına teşekkür etmelisin bence,birileri yüzümüze karşı bunları söyleyince bizim aklımız başımıza geliyor..çocuklar bilmezki annemin kızarmı üzülürmü..benimde küçük cadı,sürekli ane karnın kocamann bebekmi var diyor..bebek istiyor cadı..
ama bu yol bend ondan anne sen çok şişkoun arkadaşlarımın annesi gibi değilsin demesini bekliyyorum..ana sınıfına anneler hetirip götürüyor,herkesinde ilk çocuğu hep genç gelinler ince ince geliyorlar..ben yaşlı kalıyorum onların yanında..benim kızın gözünden kaçmaz yakındır yüzüme çarpması..
hoş geldin aramızaa,burda sohbet muhabbet bol canım..motive olmak istersen buraya hergün gel yediini içtiini yaz..
üzme kendinii
hem sen şişko falan değilsinki,,fısstık gibi oldun maşallah,,dahada olucaksın ben eminim..
MELEĞİM
sıhhatler olsun sana ..hamam sefası iyi gelmiştir...
o kadar geçmişi nasıl yaptn ,helal olsun valla hemde 2 kez.senin hakkın ödenmez canım yaa hepimize cevap yazıcam diye uykusuz kaldın canım..çokk seviyoruz seni banu..
mervişim,
ne olduki ellerine,yediğin bişey dokundu belkide,,nikaha kv yle beraber gitseydiniz keşke..
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün malum gündüz gündeydim akşamda eve gelince adslle sorun yaşadım ve giremedimama aklım buradaydı
Sonunda düzeldide gelebildim
Geçmiş okuyarak vakit kaybetmiyeyim dedim
Öğleden sonra arkadaşlarla buluşup dışarı çıkacağız hem çocuklar eğlensin hemde dışarda akşam yemeğimizi yiyelim dedi erkekler
Dün sıkıntıdan benim çakma eltinin bana verdiği Boncuk işini yapayım dedim ama şansıma okadar deli işi birşey vermiş ki adam valla pişman oldum aldığıma
Bir önceki işi çakma Eltimde görmüştüm hatta denemiştim çok kolaydı bende o gazla kız banada getirt demiştim ama adam bu sefer yine benzer bir iş getirmiş fakat delikleri daha ufak olunca direk geçirilmiyor mecbur bütün boncukları bir kaseye döküp oradan tek tek misineye geçirmem gerekiyor
Kabul etmiş olduk o yüzden bu sefer mecbur yapacağız ama çakma Elti bile deli oldubilseydim bunun böyle olduğunu kabul etmezdim diye birde kadıncağız ben daha fazla yapabilirim diye 200 tanesini bana verdi dün onu yaptım gece ve ancak 21 tane kolye bitti
Eşim deli oldu okadarçık paraya bunla ne uğraşıyorsun diye ama kabul etmiş olduk bir kere geri vermek olmaz.
Çarşamba günü hazır resmi tatilken gidip Eminönünden kendim alıcağım boncuk malzemeleri ve yapıp baya bir olduktan sonra onları Komşu ablamın yeğeninin dükkanında satışa sunacağız bir kaç ay sonra ( ancak yaparım tek başıma bir sürü) Bari harçlığım çıkar hem eşim ilerletirsen ufak bir dükkan bile açarız sana dedi ( adamda bana iş kurmaya yer arıyor maksat ek gelir olsun
İnşallah herkes iyidir
slm kızlar menü bildireyim
sabahatatesli omlet,beyaz peynir,siyay zeytin,kısır,marul
akşam:eğeği dolması ve salaya yemeyi düşünüyorum.
bu arada acaba neden kilo çizelgesi yapılmadı.Sweetdimple arkadaşım bu hafta beni listeye alacakmısın heyecanla bekliyorum
iyi pazarlar kızlarr
işallah herkes için güzelbir haftasonu olur..
biz yatak odasının sobasını kurduk bu gün,gece souk odaya gidip yattım,kocayıda çocukların başında bıraktım,allah korusun gece sobaya yapışır benim küçük kız,gerçi büyükde ondan kalmaz ikiside birbirinden deli yatar saolsun..
ama gece o kadar rahat yumuşumki belim sırtım dnlenmiş resmen..içerde yerde sünerde yatınca yeden hem soğuk geliyor hemde sünger birazcık incelmiş rahat edemiyorum böbreklerim ağrıyordu kaç gündür..
adamda baktı hatun yanmdan kaçıp öbür odada yatıcak kuruyum sobayı dedi..
güya pazara gidip yeil zeytin alıcaktım kurmak için ama benim koca yok gitmeyelem dedi.üşendi biraz..bir kaç haftaya adana tarafına gidecez,gelirken ordan alır geliriz dedi..pek gönlüm olmadı,vakti geçerdzeytinsiz kalırım diye korkuyorum açıkcası..
yinede bir daha söyleyim gönlünü yapabilirsem gidelim pazara..
korkuyorsa ayrı yatırma canım ,biz bile korkuyoruz bazen daha ana kuzusu,ben çocukları ayıramıyorum bir türlü yanımdan.kıyamıyorum..önceki yıllarda doktorum programında sabiha pektuna keskin çıktığı zamanda hep söylerdi,çocuklar kendisi isteyinceye kadar anneyle yatmalı,güven duygularının gelişmesi için diye..
ayran detoksuna niyetleniyorum ama bir türlü yapmıyorum ben..
kızına teşekkür etmelisin bence,birileri yüzümüze karşı bunları söyleyince bizim aklımız başımıza geliyor..çocuklar bilmezki annemin kızarmı üzülürmü..benimde küçük cadı,sürekli ane karnın kocamann bebekmi var diyor..bebek istiyor cadı..
ama bu yol bend ondan anne sen çok şişkoun arkadaşlarımın annesi gibi değilsin demesini bekliyyorum..ana sınıfına anneler hetirip götürüyor,herkesinde ilk çocuğu hep genç gelinler ince ince geliyorlar..ben yaşlı kalıyorum onların yanında..benim kızın gözünden kaçmaz yakındır yüzüme çarpması..
hoş geldin aramızaa,burda sohbet muhabbet bol canım..motive olmak istersen buraya hergün gel yediini içtiini yaz..
üzme kendinii
hem sen şişko falan değilsinki,,fısstık gibi oldun maşallah,,dahada olucaksın ben eminim..
MELEĞİM
sıhhatler olsun sana ..hamam sefası iyi gelmiştir...
o kadar geçmişi nasıl yaptn ,helal olsun valla hemde 2 kez.senin hakkın ödenmez canım yaa hepimize cevap yazıcam diye uykusuz kaldın canım..çokk seviyoruz seni banu..
mervişim,
ne olduki ellerine,yediğin bişey dokundu belkide,,nikaha kv yle beraber gitseydiniz keşke..
teyzesi 3 aylıkken sünnet oldu oğluşum
kansızlık hep var bende canım
çok iyi vermişsin canım
valla istedikçe yanımda uyuyor
şimdiye kadar beraber odasında uyuyorduk zaten
zaten başlamaya niyetliydim bir türlü olmuyordu. şükür başladım. ama bir öğünü atladım ya. saat tam iki de film başlar içerde çaktırmadan yerim diyodum meğerse 4 teymiş. ortalık yerde de yiyemedim. bişe olmaz heralde
sünnet olduğu günleri de göreceğiz inşşş paşamız anne kuzusu nede olsa
kansızmı kaldın acaba prensesim gülayın dediği gibi değerlerin de düşmüş olabilir
evet hakikaten inat ettim kk ya kırdım kuzummm süperdi bitanem pamıkkkkkk gibi olduk
çocuklar malesef acımasız olabiliyor bitanemm bugün yarın yaparsın başlaman iyi olmuş
Günaydın cnmmm tekrar hoşgeldinnn
Bu sözleri seni incitmesin kamçılasın kuzummm bozma moralini çocuklar düşündüklerini pat diye söylüyor
Mervişim benim elimde de market yumurtası yediğim zaman çıkardı pütür pütür ama köy yumurtasında bu sorun olmadı geçmiş olsun cnm
afiyetolsun çaysız kahvesiz 2 gün iradene kuvvet tatlım iyi seyirler bızdıklara havaya uçurmuşsun
zafere giden yolda herşey mübahtır koy iç cnm benim
Vay Zilli herseyide biliyolar.sende onu sinemaya goturme:)winkse gecen hafta esimle kizim gitti ben gitmedim sevmedigimden esimde uyumus eyluk yalniz izlemis ama coook sevmis seninkilerde sever kesin[/QUOTE]E="ayyuzlum0211, post: 37481077, member: 338162"]bilmiş bilmiş tavırları deli ediyor insanı ya. kaç oldu soruyor bu soruyu. hatta bazen anne zayıf olsan yolda koşarak giderdik beraber ama malesef şişmansın diyookulda başka anneleri gösterip bu anneler neden zayıf sen neden kilolusun gibi karşılaştırmalar neler neler. offfff.
hoş geldin ne demek müsade senin canım benimkızlar merhabalar 80-81 arasında gidip geliyorum malesefmüsadenizle ben de katılmak isterim aranıza :)
ay çocuklar bayıldı. bana normal tv deki bölümleri gibi geldi. arkadaşımla beraber gittik. ay onlar neydi öyle çocuğu getirdiğimepişman oldum diyor. kızlar azıcık seksiler ya. dedim evde de izliyolar. e izlermememiz gerek diyo. ulen sen ben ten izletiyon şiddet içeriklizaten başlamaya niyetliydim bir türlü olmuyordu. şükür başladım. ama bir öğünü atladım ya. saat tam iki de film başlar içerde çaktırmadan yerim diyodum meğerse 4 teymiş. ortalık yerde de yiyemedim. bişe olmaz heralde
Vay Zilli herseyide biliyolar.sende onu sinemaya goturme:)winkse gecen hafta esimle kizim gitti ben gitmedim sevmedigimden esimde uyumus eyluk yalniz izlemis ama coook sevmis seninkilerde sever kesin
nasıl bir diyet uyguluyorsun canımhoşbulduk ben de an itibariyle diyete başlamış bulunuyorum :)
daha doğrusu diyet biraz yanlış oldu sanki yemek düzenimi değiştirmeye başladım diyeyim, şekeri hayatımdan 1 ay kadar önce çıkarmıştım bugünden itibaren de ekmeği çıkarttım.. çünkü domates salata sebze meyve yiyen bir insan değilimdir malesef sadece elma ve muz yiyorumnasıl bir diyet uyguluyorsun canım
canım sana ufak bir tavsiye verebilirmiyim. biz karatay beslenmesi uyguluyoz ve kilolarımızdan kurtulup sağlığımıza kavuşuyoruz. dediğin gibi şeker ve hamur işlerini çıkardık sadece hayatımızdan. bi araştır. hem istediğimizi doyana kadar yiyoz hem kilo veriyoz. elma ve muzla hayat geçmez. sorun olursa seve seve cevaplarımdaha doğrusu diyet biraz yanlış oldu sanki yemek düzenimi değiştirmeye başladım diyeyim, şekeri hayatımdan 1 ay kadar önce çıkarmıştım bugünden itibaren de ekmeği çıkarttım.. çünkü domates salata sebze meyve yiyen bir insan değilimdir malesef sadece elma ve muz yiyorumgenelde beslenme tarzım karbonhidratlar hamurişleri vs.. bunları yemeyi birden kesebilir miyim bilmiyorum ama azaltacağım kesin.. öğünlerimi yarıya düşürmekle başlıyorum bakalım işe:)
tabiki tavsiyelerinizi seve seve dinlerim :) malesef haklısın meyve olarak elma ve muz diğer yedateklerim de ya hamur işi ya makarna pilav patates vscanım sana ufak bir tavsiye verebilirmiyim. biz karatay beslenmesi uyguluyoz ve kilolarımızdan kurtulup sağlığımıza kavuşuyoruz. dediğin gibi şeker ve hamur işlerini çıkardık sadece hayatımızdan. bi araştır. hem istediğimizi doyana kadar yiyoz hem kilo veriyoz. elma ve muzla hayat geçmez. sorun olursa seve seve cevaplarım
uygulayamasam ben uygulayamazdım ama inan bana çok kolay. yiyeceklerin glisemik indeksine bakacaksın miktarına değiltabiki tavsiyelerinizi seve seve dinlerim :) malesef haklısın meyve olarak elma ve muz diğer yedateklerim de ya hamur işi ya makarna pilav patates vstamam bir araştırayım o zaman bakalım umarım uygulamakta da başarılı olurum her zaman tavsiyelerinize açığın bir şey farkettiğinde mutlaka söyle bana arkadaşım :)
canım araştırdım da bir sitede 5 günlük bir diyet var onu mu uyguluyorsunuzz?:)uygulayamasam ben uygulayamazdım ama inan bana çok kolay. yiyeceklerin glisemik indeksine bakacaksın miktarına değil
yok canim ben toparlayabilmek adina iki gunluk ayran detoksuna badladim. son zamnlarda azicik boslamidtim ve kendime gelmeye ihtiyacim vardi. onun haricinde karatay beslenmesi uyguluyorumcanım araştırdım da bir sitede 5 günlük bir diyet var onu mu uyguluyorsunuzz?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?