80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi pazarlar kızlarr
işallah herkes için güzelbir haftasonu olur..

biz yatak odasının sobasını kurduk bu gün,gece souk odaya gidip yattım,kocayıda çocukların başında bıraktım,allah korusun gece sobaya yapışır benim küçük kız,gerçi büyükde ondan kalmaz ikiside birbirinden deli yatar saolsun..
ama gece o kadar rahat yumuşumki belim sırtım dnlenmiş resmen..içerde yerde sünerde yatınca yeden hem soğuk geliyor hemde sünger birazcık incelmiş rahat edemiyorum böbreklerim ağrıyordu kaç gündür..

adamda baktı hatun yanmdan kaçıp öbür odada yatıcak kuruyum sobayı dedi..

güya pazara gidip yeil zeytin alıcaktım kurmak için ama benim koca yok gitmeyelem dedi.üşendi biraz..bir kaç haftaya adana tarafına gidecez,gelirken ordan alır geliriz dedi..pek gönlüm olmadı,vakti geçerdzeytinsiz kalırım diye korkuyorum açıkcası..
yinede bir daha söyleyim gönlünü yapabilirsem gidelim pazara..
korkuyorsa ayrı yatırma canım ,biz bile korkuyoruz bazen daha ana kuzusu,ben çocukları ayıramıyorum bir türlü yanımdan.kıyamıyorum..önceki yıllarda doktorum programında sabiha pektuna keskin çıktığı zamanda hep söylerdi,çocuklar kendisi isteyinceye kadar anneyle yatmalı,güven duygularının gelişmesi için diye..
acil bir kararla ayran detoksuna başlıyorum bu gün. kızım sabah sabah bacaklarımı gösterip bunlar neden böyle şiş dedi. bende yağ kızım şişkoyum ya ondan dedim siniretti sabah sabah
ayran detoksuna niyetleniyorum ama bir türlü yapmıyorum ben..

kızına teşekkür etmelisin bence,birileri yüzümüze karşı bunları söyleyince bizim aklımız başımıza geliyor..çocuklar bilmezki annemin kızarmı üzülürmü..benimde küçük cadı,sürekli ane karnın kocamann bebekmi var diyor..bebek istiyor cadı..
ama bu yol bend ondan anne sen çok şişkoun arkadaşlarımın annesi gibi değilsin demesini bekliyyorum..ana sınıfına anneler hetirip götürüyor,herkesinde ilk çocuğu hep genç gelinler ince ince geliyorlar..ben yaşlı kalıyorum onların yanında..benim kızın gözünden kaçmaz yakındır yüzüme çarpması..
Günaydın kızlar bende aranıza yani katıldım sohbetlerini. Çok tatlı
hoş geldin aramızaa,burda sohbet muhabbet bol canım..motive olmak istersen buraya hergün gel yediini içtiini yaz..

üzme kendinii

hem sen şişko falan değilsinki,,fısstık gibi oldun maşallah,,dahada olucaksın ben eminim..

MELEĞİM
sıhhatler olsun sana ..hamam sefası iyi gelmiştir...

o kadar geçmişi nasıl yaptn ,helal olsun valla hemde 2 kez.senin hakkın ödenmez canım yaa hepimize cevap yazıcam diye uykusuz kaldın canım..çokk seviyoruz seni banu..

mervişim,
ne olduki ellerine,yediğin bişey dokundu belkide,,nikaha kv yle beraber gitseydiniz keşke..

teyzesi 3 aylıkken sünnet oldu oğluşum
kansızlık hep var bende canım
evet karatay yapıyorum ama biraz az yedim bu hafta
çok iyi vermişsin canım
valla istedikçe yanımda uyuyor
şimdiye kadar beraber odasında uyuyorduk zaten

İyi akşamlar fıstıklarrrr

Ne şans var sende de cecommmm bir kere getirsin demişsin yapmamak olmaz yorulacaksın kuzum
ilede inş kendi dükkanınızı açarsınız

patatesli omlet le pazar kahvaltısı yapıldı sanırımmmm afiyetolsun ama yaramasın inş cnm kuzum kilo çizelgesini pazar 18, 00 den sonra yapıyoruz ayrıca sen geçen haftada listedeydinn dikkat etymedin sanırım tablonun yanındaki çubuğu aşağı çekerseniz alttaki listeyi de görebilirsiniz

Tşkler meleğimmm çok süper geldi hakikatenn est kuzum ne hakkıymış bende hepinizi çok seviyorum bitanemm

yerde yatma kuzum böbreklerine dokunur kış geldi artık dikkat etmek lazım zeytini kaçırmazsın endişelenme bitanemm 1 aya kadar bulunabilir zeytin

teyzesi 3 aylıkken sünnet oldu oğluşum
kansızlık hep var bende canım

çok iyi vermişsin canım

valla istedikçe yanımda uyuyor
şimdiye kadar beraber odasında uyuyorduk zaten

oooo paşamız delikanlı olmuşşşşş

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]sade kahvem[/TD]
[TD]94,3[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]%3,15[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]13,1[/TD]
[TD]%2,55[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]23,4[/TD]
[TD]%2,44[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%1,73[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]2 kere yürüyüş 20 dk ve 30 dk
3 kere wall sit 25 30 saniyeyi geçemedim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]wintersun[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%1,60[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]4 gün spor salonu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Ra_punzel[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]%1,54[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]66,2[/TD]
[TD]65,3[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%1,36[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%1,31[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]Kondisyon bisikleti
Wall sit
Jumping jack
IP atlama
Squat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]%1,25[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]66,1[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]%0,75[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]spor 4 gün leslie ile 3 mil+20 dak.plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%0,62[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]74,7(2 hafta önce)[/TD]
[TD]73,8[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]8,4[/TD]
[TD]%0,60(1,20/2)[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]88prenses22[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%0,56[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]115,8[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]9,3[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]her gün 100 x ip atlama,
5 gündürde 1 x Wall Sit [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]63,4[/TD]
[TD]63,1[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]25,9[/TD]
[TD]%0,47[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş mekik squat ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]1 kerecik 20 dk yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]74,5(4 hafta önce)[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]%+0,13(0,54/4)[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]76,9[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]%+1,43[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]12,5[/TD]
[TD]%+1,44[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]yurume+lesli+plates+squat+mekik karışık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR]
[/TR][/tr]
[TR][TR][/tr][/tr]
[TR][TR][/tr][/tr]​
[TR][TR]
@nilay20-@evrim1478-@daisyishere-@ozzggemumudum bildirim yapmadığınız için alamadım listeye çıtırlar

A Aylyneee -@hesapkitap-@eminim A adsa haftaya inş sizlerde listedesiniz şekerler

[/tr][/tr]

zaten başlamaya niyetliydim bir türlü olmuyordu. şükür başladım. ama bir öğünü atladım ya. saat tam iki de film başlar içerde çaktırmadan yerim diyodum meğerse 4 teymiş. ortalık yerde de yiyemedim. bişe olmaz heralde
Vay Zilli herseyide biliyolar.sende onu sinemaya goturme:)winkse gecen hafta esimle kizim gitti ben gitmedim sevmedigimden esimde uyumus eyluk yalniz izlemis ama coook sevmis seninkilerde sever kesin[/QUOTE]
ay çocuklar bayıldı. bana normal tv deki bölümleri gibi geldi. arkadaşımla beraber gittik. ay onlar neydi öyle çocuğu getirdiğimepişman oldum diyor. kızlar azıcık seksiler ya. dedim evde de izliyolar. e izlermememiz gerek diyo. ulen sen ben ten izletiyon şiddet içerikli
kızlar merhabalar 80-81 arasında gidip geliyorum malesef müsadenizle ben de katılmak isterim aranıza :)
hoş geldin ne demek müsade senin canım benim

ay çocuklar bayıldı. bana normal tv deki bölümleri gibi geldi. arkadaşımla beraber gittik. ay onlar neydi öyle çocuğu getirdiğimepişman oldum diyor. kızlar azıcık seksiler ya. dedim evde de izliyolar. e izlermememiz gerek diyo. ulen sen ben ten izletiyon şiddet içerikli

hoş geldin ne demek müsade senin canım benim[/QUOTE]
hoşbulduk ben de an itibariyle diyete başlamış bulunuyorum :)

öldüm yorgunluktan. hazır çocuklar evdeyken diloşu onlara iteledim evimi dip köşe tertemiz yaptım. sonra da malum sinemaya gittim. çorbadan yanıma almıştım dışarda içerim diye ama bir öğünü kaçırdım malesef. şimdi tek öğünüm kaldı. yarını da hayırlısıyla atlatsaydım. merak ediyom sonuç ne olacak. gerçi karnım şişti sancımda var sanırım kırmızı kart görmeme ramak kaldı yani kilo versem dahi bu tartıya yansırmı ödemden dolayı bilmiyom. bu gün akşam beş buçukta çıktık sinemadan anam hava zifiri karanlık. tam oruç tutulacak zamanlar. başlasam iyi olacak. yoksa bu borçlar ömrübillah bitmez

menümü de bildireyim
sabah 1 yumurta 1 salatalık kibrit kutusu kadar peynir ve kepek ekmeği yerine 2 ceviz yedim (bilmiyom doğru mu yaptım)
sonrası malum ayran detoksu
sweetcim ceza vermişti 15 dk zıplamak onu yaptım ve sonrasında toplamda bir saat kadar yürüdüm

nasıl bir diyet uyguluyorsun canım
daha doğrusu diyet biraz yanlış oldu sanki yemek düzenimi değiştirmeye başladım diyeyim, şekeri hayatımdan 1 ay kadar önce çıkarmıştım bugünden itibaren de ekmeği çıkarttım.. çünkü domates salata sebze meyve yiyen bir insan değilimdir malesef sadece elma ve muz yiyorum genelde beslenme tarzım karbonhidratlar hamurişleri vs.. bunları yemeyi birden kesebilir miyim bilmiyorum ama azaltacağım kesin.. öğünlerimi yarıya düşürmekle başlıyorum bakalım işe:)

canım sana ufak bir tavsiye verebilirmiyim. biz karatay beslenmesi uyguluyoz ve kilolarımızdan kurtulup sağlığımıza kavuşuyoruz. dediğin gibi şeker ve hamur işlerini çıkardık sadece hayatımızdan. bi araştır. hem istediğimizi doyana kadar yiyoz hem kilo veriyoz. elma ve muzla hayat geçmez. sorun olursa seve seve cevaplarım

tabiki tavsiyelerinizi seve seve dinlerim :) malesef haklısın meyve olarak elma ve muz diğer yedateklerim de ya hamur işi ya makarna pilav patates vs tamam bir araştırayım o zaman bakalım umarım uygulamakta da başarılı olurum her zaman tavsiyelerinize açığın bir şey farkettiğinde mutlaka söyle bana arkadaşım :)

uygulayamasam ben uygulayamazdım ama inan bana çok kolay. yiyeceklerin glisemik indeksine bakacaksın miktarına değil

canım araştırdım da bir sitede 5 günlük bir diyet var onu mu uyguluyorsunuzz?:)
yok canim ben toparlayabilmek adina iki gunluk ayran detoksuna badladim. son zamnlarda azicik boslamidtim ve kendime gelmeye ihtiyacim vardi. onun haricinde karatay beslenmesi uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…